Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Noémi: isteniek a képek, a távirányító nálunk is nagy sláger. Nagyon sok boldog névnapot a lánykának!

Boró: nagyon szuperek a madaras képek.
sajna a védőnő használhatatlan...előtte való nap is kint volt barátnőmnél 2 órát. 2 órán keresztül próbálta a magz. szívhangot megkeresni és nem találta...aztán elment...
Védőnőnek is mondta, hogy nem volt másfél hónapja vizsgálat, erre a végőnő: hááát...háááát...aztán ennyi volt a hozzáfűznivalója. Terhesgondozásra minden hónapban ment , vizeletet is néztek, de mindig neg. volt!
Egyébként a baba 2 hetes, de a védőnő még egyszer sem hívta fel őket, hogy hogy vannak? Semmi! na mindegy....
Kellemes nyaralást! Murau biztos szupi lesz.

Judit: remélem minden rendben lesz nővérednél. Nagyon szorítok nekik.
Kalóriabombákat kérem hanyagolni, mert ahogy azt a tejszínes gyümölcsös receptet elolvastam, összefutott a nyál a számban....én is belekezdtem egy fogyókúrába, hasamra ráfér. MOndjuk én csak egy enyhébb fokú fogyóra fogtam magam, mindent eszem, persze mértékkel,édességet viszont abszolút nem. Hátha segít.
Egyébként a beszámolód a taliról fergeteges volt!
Léna baba gyönyörű!!!

Mára ennyit, hív a kötelesség.
MIndenkinek üdv.
Zsófi és Brigi
hálósipka

Sziasztok!

Bogi, igazad volt, nem jobb ez az idő sem. Tegnap egész délután zuhogott az eső. Hát semmi se jó.

Noémi, boldog névnapot Liliánának! Kép Nagyon ari a képeken, nekem a lavoros tetszik legjobban! Szappanbuborék jó ötlet! Már 5 év? Pedig mintha most lett volna. Kép

Boró, köszi a tippet, bár most úgy vagyok vele, hogy "mindegy" mennyibe kerül, csak legyen már egy jó pelus. Ugyanis ez a babylove sem az igazi, igaz ebből csak egy kicsike folyt ki. Köszi az oltáshoz a drukkot, eltesszük jövő hétre. Kép
Murau, jaj de jó is neked! Kép

Orsi, kívánom Bencének, hogy gyorsan jöjjön ki az a fogacska, ne szenvedjen tőle.
Nálunk Kitti szerencsére egész jól viseli, nem lett nyűgősebb, csak sokat hümmög, és az alsó ajkát harapdálja.

Judit, jó az ötlet, még nem jutott eszembe, hogy a kádban aludni is lehet. Kép
Remélem a nővéred hamar kijöhet a kórházból.
Vilma tehén nagyon jó pofa! Úgy látom nekünk is szét kell nézni a Kikában. Vasárnap voltunk 3 bababoltban is, de annyira béna játékokat láttunk.

Most lettek készen a másik gépből a képek, gyorsan beszkenneltem. Ilyen volt az első kóstolásunk: Kép Kép

Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Hogy rohannak a napok! Megpróbálom behozni a lemaradást, és mindenkit végigolvasni.
Buksi, először is tőled próbálom kérdezni, hogy hova is jártok pontosan usziba, mert kiderült, hogy nekünk most 5 hétig nem lesz pancsizás. Mivel úgy szereti, elhatároztam, hogy keresek neki addig másik helyet. Biztos írtad már, de akkor nem figyeltem eléggé.Kép Esetleg azt is, hogy mennyire kötött program, és mennyibe kerül.
Boró, Olyan könyveket kerestem eddig mindenhol, amiben nem rajzok, hanem kedves fényképek, vagy torzítás nélküli rajzok vannak állatokról, tárgyakról, tiszta háttérrel, lehetőleg egyvalami egy oldalon. Ilyeneket nagyon ritkán láttam, de a Lurdyban rengeteg féle volt.
Örülök, hogy a CH15 hatott. Jó ötletet adtál, majd mi is kipróbáljuk, ha szükség lesz rá.
Judit, pelusból vannak ám más márkk is. Nekünk nagyon bejött a Fixies, de a Helen Harperrel sem volt semmi bajom. Ti visszakültétek a Liberos figurákat? Nagyon édi a kis teknős, amit kaptunk érte! Írjál nyugodtan, én mindig jót kuncogok rajta. Kispapival én is hasonlóan jártam: holnap megyünk a munkahelyi bulijára, és én úgy képzeltem, hogy együtt jövünk haza, de ma este mondta, hogy ugye neki ott KELL maradni, hiszen ő az egyik szervező.Kép
Etetőszék: én is vacillálok a fa szétszedhetős és a műanyag lemoshatós között. A fa változatnak olyan kicsi szokott lenni a tálcája, ha van egyáltalán. a műanyagnak meg szerintem könnyű elesni a lábában, hiszen úgy szétáll. A baby gym-ben is állandóan felbukok, nem magamat féltem, csak Dorkát, ha a kezemben van.
Mégsem bírtam mindent végigolvasni, hagytam máskorra is. Mi jól vagyunk, élvezzük, hogy nincs hőség, könnyebben kimozdulunk kocsival. Viszont nem alszik délutánonként olyan jó nagy 3 órásakat, mint a múlt héten.
Puszi mindenkinek
Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Szia Mindenki!

Végre megint rengeteg gyönyörű kép a csemetékről! Kép

Képzeljétek 18-án vendégségben voltunk és tegnap telefonált a házigazda, hogy bárányhimlős! Közel 30 éves a srác Kép Kép Szóval most egy frászban vagyok, remélem nem kaptuk el! Az előbb is még a bárányhimlőről gyűjtöttem az infot. Kép

Tegnap betöltöttük a 7. hónapot és ennek örömére ma Alexa megtanult tapsolni! Annyira édi! Kicsit ugyan még kezdetleges, de majd még csiszolunk rajta.

Etetőszék, szerintem megint egy olyan dolog, mint a babakocsi, kinek ez kinek az jön be, attól függ mik a fő szempontok. Én kifejezetten a kisszék-kisasztal verziót kerestem, miután láttam, hogy milyen édesen csücsül ott a barátnőm kisfia. Viszont hátránya tényleg az, hogy nem műa. a tálca rész. Ha lesz egy kis időm rakok majd rá PVC terítőt.
Kép

Boró,
a kép anyósoméknál készült. Extra alacsonyan laknak a fecskék:
Kép

Szilvi,
Én még semmit sem kaptam a Liberótól, pedig már 2x küldtem figurákat! Kép

Noémi,
Boldog névnapot a nagylánynak! Kép
A távirányító mindenkinél sláger? Alexa tegnap majdnem behajította az ágy mögé Kép

Mi is idén voltunk 5 éves házasok!!! KépÖtlet viszont nincs, nálunk "csak" hatalmas Eszerházy torta volt.

Ti milyen mondókás könyveket ismertek, amiket érdemes lapozgatnom? Nekem a Hóc-hóc katona és a Cini-cini Muzsika van meg, de kevésnek találom bennük a pöttömöknek való mondókákat.

Még búcsúzóul egy kép:
Kép

Puszi
Hajni
tigribigri

Ismeritek ezt az oldalt?
http://www.babazene.hu/ajanlo.htm
tigribigri

Sziasztok!

Csak beugrottam, hazafutottam pár napra egy-két dolgot elintézni. Sajnálom, hogy talira nem tudtunk menni, biztos nagyon klassz volt.
Nálunk újdonság: Matyikám júli elején elkezdett kúszni, és keze lába ezerrel mozog, olyan mint egy ringlispil reggel 7-től este 8-ig. Hárman vigyázunk rá, de a nap végére mindannyian holt fáradtan dőlünk be az ágyba.
Szeptemberben muszáj lesz vennem egy járókát. Látom, most az etetőszéket tárgyaljátok, de adnátok tippet járókához is? Hálósat vagy farácsosat? Milyen árak között mozog?

Orsi!
Szeretnék tanácsot kérni hozzátápi ügyben. Megakadtam. Képzeld, a "drága" dokibá a tejpépre egyszerűen azt mondta, hogy ő azt nem írja fel, mert puffaszt. Aztán gondoltam egyet és vettem a boltban.
Most sikerült csak Matyit a napi 5x-i étkezésre beállítani. 5.00, 9.00 tápszer, 13.30 főzelék, 17.00 tejpép vagy gyümidesszert, 20.00 tápszer.
Szeretném a tápszert mostmár mással helyettesíteni és azt elérni, hogy ehessen mindent. Te hogy csináltad? Olvastam, hogy ti már mindent esztek. Mi a következő lépés? Segítenél?
Megadom az emilemet, mert nem fogom tudni mindig nézni a babanetet aug. végéig. Ha írnál oda örülnék neki.
pmanga@freemail.hu
Ja! A receptet KÖSZI!!!!!

Manga
manga

Sziasztok!

Mi holnap hajnalban indulunk nyaralni, jövő vasárnapig,és ahelyett,hogy pakolnék, itt lebzselek. Megnéztem ám mindne képet,albumot,mindenki nagyon cuki. Lénát illetően kicsit elfogult vagyok,egyszerűen tünemény Kép De nagyon tetszett még a mosolygós kis Alexa, Liliána pocakhoz bújva, Zsófi, Kittike,meg a sok-sok madár Kép

Manga!

Jól emlékszem,hogy Ti Balcsin töltitek a nyarat? Csak nem onnan szaladgálsz néha haza? Tudtok élni Kép!

Hajni!

Nekem nagyon tetszett ez az oldal meg a babzene is! Kép Amúgy mi ma reggelre hittük,hogybarihimlő van, egész nap telefonálgatás, neten lógás,de szerencsére semmi. amúgy szerintem nem gond,ha letudják, ilyenkor álítólag azért még kellemesebb a lefolyása, nem is annyira vakaróznak.

Szilvi!

Köszi,hogy nem figyeltél rám Kép A Rubinba járunk, az alkalmi "jegy" 3000 Ft,a bérlet olyan 10000 kb. nagyon rugalmasak az órák,semmit nem KELL csinálni. nagyon tiszta a hely és mindenki nagyon babacentrikus.

Brigi!

Nagyon sajnálom,ami a barátnőddel történt, remélem,mihamarabb együtt lehetnek! A lényeg az optimizmus és a fejés,fejés,fejés. Én több,mint egy hónapig nem szoptattam, de napi 5-6 fejéssel és nagy-nagy lelkesedéssel simán ment a dolog, azóta több mint félév eltelt és Vencel még mindig csak szopizik, a hobby gyümizést leszámítva Kép Kitartást nekik!

Judit!

Szinte én szerelmes vagyok a gyönyörűséges lányodba, mit szóljon Vencel Kép! Egye fene, megbocsájtjuk a kicsapongásait, ha hazajöttünk nyaralásból lehetne újabb tali! Ez persze mindenkire vonatkozik! Tesó hogy van Mármint Judité/???????

Noémi!

Most akkor mi van??????? lesz kistesó? Szerintem sem lehet ennél nagyobb hírt kitalálni évfordulóra.

Boró!

ha még nem utaztatok el,akkor jó pihenést,ha már igen akkor is Kép

Puszi mindenkinek!

Buksiék
kisbuksi

Szilvi!

Most látom,hogy egyetlen szomi jel árválkodik az üzenetemben, azért nem olyan súlyos az ügy,úgyhogy Kép Kép Kép
kisbuksi

Kukucs

Na hát, egy kicsit elromlik az idő, és máris megnő a netezési kedv (Judit örül, kispapi úgyis netfüggőnek nevezett)Kép
Nővérkém nevében előre is köszi a drukkokat. Ma bent jártam nála, és nagyon jó volt hallani azokat a sűrű oáoáoá hangokat, és láttam aprócska manókat, tenyárnyi kobakkal. Ennivalóak voltak. Ami a nővéremet illeti, a kórház -10pont, ő pedig jobban van, de pusztán attól, hogy végre 3napot egyhuzamban pihent. Sajnos ezt otthon nem folytathatja, nem mennék bele, de tényleg így van (psziho pasi, 7éves anyahiányos kislány, újpasigyűlölőkislányimádó exférj). Bárcsak lenne 2 életem....

Manga
pihenj jól, a járóka nálunk bevált!
tehát következik a járóka:
Én műanyag kerítést/rácsosat vettem, stapabíró, stabil.
A hálós járóka hibái számomra(, aki már rendelkezik ilyennel, bocsássa meg önfeledt fröcsögésemet.):
összehajtva nagy helyet fogalalnak el, a kicsik meg nem járókák, inkább utazóágyak (csak akkor ne hívjuk őket járókának pusztán azért, mert a kisgyerek számára állásmagasságba helyezett (azaz értelemetlen) 2/4db fogantyút applikáltak a 2/4 legtávolabbi sarkába),
hálós kiképzése rettentően fárasztja a szemet (próbáljatok szunyoghálón keresztül nézni, garantált jojó)...
hálós kiképzése viszont kiválóan alkalmas arra, hogy a kicsi ujjacskák beleakadjanak, s nem is mesélem tovább mi lesz, ha félállásban, egyensúlyvesztés, és az ujjacska pont akkor szorul be
elérhető árfekvésben a járókák nem stabilak, azaz pusza fél kezes nyomás hatására eldőlnek. Tehát vagy kikötöd a járókát, vagy mindig oda ültetsz vkit, vagy ráveszed a kiskorút, hogy lehetőleg ne egyenletesen terhelje a komplexum súlypont feletti részét, azaz tartson ellent, ha már neki mert dőlni vmelyik falának
stabil típusú járókák pedig 25e Ft körül mozognak, ami ugye egy babakocsi ára....
Keretes járóka, műanyagból:
ugyan valóban nem olcsóbb sokkal, mint a drága (15e Ft), de stabil hálós, viszont minden egyéb jó tulajdonsága megvan: műanyag, tehát kertbe is tartható; vastag 'lécei' pont manómarok méretűek, azaz 4x8 kapaszkodó van rajta; a magam teljes testsúlyával rátehénkedve is stabilan a földön maradt; lécei színesek, szerintem kedves;
mivel mérte 1mx1m, így ágyikónak is szoktuk használni.Mi azóta, hogy Léna fordolódni kezdett, ebben tartjuk. Keresek képet. Pihenj jól, ősszel egyben várunk benneteket! (u.i.: a kép nem vmi acélos, de vmi kivehető a bal felső sarka táján, sárga, kék, piros és zöld színűek az oldalak, momentán a sárga oldal minimális kis részletét tudja felefedezni az alapos személélőKép )
Kép

Rtünde
pelenka ügyben nem akarok okostojás lenni, meg nem vagy te kezdő anyuka, de ha a lába körül kihúzod a belső gumírozás alól az esetleg begyűrődött pelusszélt, akkor kisebb vszínűséggel folyik ki a lé. Nekem a babylove-ból soha(!!) nem folyt ki, és a Liberóval is hasonló. A Pamperst próbáltam, nekem ott kifolyt, hiába húzkodtam. Csak tapasztalati úton tudok korholni, a többi márkát nem próbáltam (járt utat,... blabla). Hasonló kisérleti körülmények mellett eltérő mérési eredményt lehet észlelni, de akkor a hiba a babában, vagy a pelus rossz/jóindulatában keresendő KépKépKép
Látom Kitti imádta az ötletedet!! Nagyon helyesen tudnak utálkozni. Nálunk a vízivás volt leküzdhetetlen akadály. De csak volt KépKépKép Menni fog, kitartás

Szilvi
jó olvavást, belehúzunk,tessék olvasni KépKépKép

Hajni
GRATU, 5év! GRATU 7.hónap! Jól hangzik, de a java még hátravan! (mondhatnám szellemesen, hogy ez még nem szigorítottban is hosszú idő )
Jó ötlet lehet egy szentimentális pasinak, az 5év írásos, nyomatott anyagából egy kis könyvecske (mozijegyek, levelek, képek, kedves kommentárral), a racipaciknak, meg javasolok kanálgépet, áhított 'rambó'-kést, túlélő kulacsot. Egyrészt én még nem láttam fickót, aki ne szeretett volna a késbolt előtt álldigálni(hasonló lehet, ami cipőboltos/parfümös kórságunkhoz), másrészt helyes cinikus levélkét lehet a méregdrága aji mellé írni (túlélésról, szomjúságról, harcról, csatákról, nyerésről, győzelemről, szőkehercegnincskardnélkülről).
Hát én már csak maradok ilyen lökött, nem tudok kibújni a bőrömből. Kép
Bárányhimlőért szorítok, azért mégi jobb lenne, ha nem kellene 4éjszakát virrasztanotok...
MOndóka ügyben én Halász Judit cdre hagyatkozom, és dalokat énekelünk(, illetve torzítok).

Buksi
Tali nagyon is OK!! Tegnap előtt is kint kószáltunk, gondoltam is, hogy megcsörgetlek. Aztán gondolta, biztos nem vag yilyenb időben kint. Képzeld, összefutottam a szigeten a lakás volt tulajával, vicces volt, mert én nem ismertem meg, pedig én változtam vszínű többet az ő szemükbek. Helyesek voltak, nagyon gazdagok, és még is ócska surrogós trenyában frizbiztek a Msziget kellős közepén.
Köszi a bókot, Vencel kék szemei sem felejthetők,és anyapakeverékszempillarebegtetős adjegypacsit során elkezdődött vmi KépKépKép

Lyányok!
HOLNAP, AZAZ MINDJÁRT MA, TEHÁT CSÜTÖRTÖKÖN NYÍLT NAP VAN AZ A1 <a href="http://www.a1wellness.hu/new/obuda/a1.htm" target=_top>SPORTKLUBBAN</a>. Én biztos benézek, kipróbálunk Lénával egy babamama jógát ingyen, aztán otthon meg kigyakorolom a feladatokatKép
NINCS KEDVE VELÜNK TARTANI VKINEK???
lécci,lécci,lécci
J
holophernes

Sziasztok!

Judit: ez a stílus egyszerűen utánozhatatlanul jó! Annyira jól ki tudod fejezni magad, hogy általában a hasam fogom a nevetéstől...csak bontakozz tovább!
Nem írígylem a nővéred....remélem minden rendben lesz nála. Szorítok neki!
Babamamajóga... de szupi lehet...mennék én, mennék, csak a vidék az vidék!Kép
Én is a Halász Judit cd-re szavazok, mi is azt szoktuk hallgatni. Meg van egy másik, az a címe, hogy Tanuljunk játszva. Azon is mindenféle jó dalocska-mondóka van.

Tünde: Zsófi cicám a dinnyét fogadta ilyen kitörő lelkesedéssel(kapásból ki is köpte), mint Kitti fogadta az első kóstolást.Kép nagyon édik tudnak lenni, mikor valami nem ízlik.

Tigri: gratula a tapsihoz. Zsófi is mostanában jött rá a technikára és olyan ennivaló ilyenkor.
Fecskés kép: szupijó!!
Etetőszék: nekünk is olyan fa van. A takarításával vannak gondok, de egyébként meg vagyok vele elégedve.

Manga: járóka ügyileg: nekünk ósdifajta kerek hálós van, már több mint 2 hója használjuk. Meg vagyunk vele elégedve. Mi is farácsosat akartunk, de nem futotta rá, mert 20-nál kezdődnek. A szögletes hálósat én nagyon keskenynek találtam, meg súlyra könnyűnek és féltem, hogy borul.
A miénk hálójának kicsit nagyobb a lyuka, mint a szögletesé, de szerencsére soha nem volt vele gond, nem akadt bele soka lábacska vagy kezecske. Én is tartottam tőle, mikor megvettük,(használtan ezer ft.) de nem volt vele gond.

Buksi: jó nyaralást! Pihenjetek sokat!

Később még benézek, kellemes napot, bár itt 3 napja esik...
Puszi mindenkinek: Zsófi és Brigi
hálósipka

Sziasztok!

Judit, Léna csodaszép csajszi! A mandrinában engem a választék döbbentett le, bár a brendonban még nem jártam. Hát persze, hogy bazi drága! De azért csorgatni lehet ... Kép No a kiszolgálás meg passz, mivel összevissza 2 emberrel váltottunk szót. Az egyik a pénztáros volt, aki természetesen mosolygott,hisz fizettünk! Kép Növérednek sok-sok drukk!!! Esetleg maradhatna pihenni a kórházban még, bár az nem a legjobb közeg.

Szilvi, 3 órányi alvás??? Bence jó, ha de. és du. összesen 2 órát alszik. Tegnap negativ rekordot döntött: de. semmi, du. 10perc, majd 30perc, majd megint 30perc(ez már akkor, amikor sosem szokott elaludni, mert vacsi és ilyesmi jön) Kép Bár aludna du.egyhuzamban 1, 1,5 órát!!! És mi a helyzet a te alvásoddal?

Buksi, Boró jó nyaralást nektek!

Hajni, remélem nincs baritok, bár valóban jobb még most túlesni rajta, mert késöb, már vakaróznak, jobban zavarja öket a kiütés. Könyvügyileg pedig és szeretem Füzesi Zsuzsa Mondókáskönyveit. Érdemes belelapozni, mert én olvastam az elsö 4-et, amik mondjuk jók voltak, erre megkaptuk az 5-et, ami nekem nem tetszik, söt! Semmi értelme, mert az életben nem fogok olyan kétsorosakat mondogatni Bencének. Jók a képek! Aranyos a leányzó, kis huncut!

Tünde,köszi a drukkot, mi pedig örülünk, hogy nektek nem fáj! Látom öt is meglepte az új iz! Bence mindennel igy volt elsöre, aztán csak tátog és tátog és tátog!

Bence közben tizóraizott, és mit találtam a Mildi bébikajában??? valami zöld müanyagdarabot! Hát igy bizzon az ember az üvegesben!

No és tegnap este elkezdtük a fogmosást. Egyenlöre kitépi a kezemböl, majd rágcsálja a kefét, dörzsölgeti az inyét. És persze olyan elemi erövel ragaszkodik a fogkeféhez, hogy edzenem kell mielött elveszem töle.

Brigi, majd az ujjacskákra figyelj, nehogy megvágja, amikor el kezd kapaszkodni benne!
Én most látom a kék eget ... egy pici napocska is felütötte a fejét ... de máris ott tornyosulnak a fekete, esöcsinálók.

pussz
Orsi és az épp hisztizö Bence, mert az elöbb ki akartam venni a székböl, de rájöttem,hogy a levelet még nem küldtem el
orsi17

Boró!

Babysan pelenka Kép Most vettem, most tudtam megnézni. Tökre ugyanaz a minőség, mint a Libero új stretch-es változata.
Nektek a Pamperssel nem volt olyan, hogy kifolyt belőle a pisi-kaki? Nekem egy csomószor. Pedig én kb. 4 hónapig azt használtam, és esküdtem rá, aztán kaptam mintában Liberót, akkor kipróbáltam, bevált, és azt használtam, és most meg a vizitúra óta ezt használom. (Azért vettem a Metróban ilyen olcsót, hogy ne a drágát vigyem a túrára, és ennél is maradtam Kép )

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

csak fecske röptényi bejelentkezés:
KI VAGYOK NYÚLVA
nagyon jó volt egy kis mozgás az A1-ben, este megyek Astanga-jógára, nagyon kíváncsi vagyok. Még mindig senki? 18.30kor kezdődik! Kispapikra lehetne hagyni a bébiket!!!
Momentán túl vagyok egy step aerobicon, aztán 15perc futás, 20perc biciklizés, némi hát és vállizomerősítő gyakorlaton.
Bevallom kispapi nem volt túl lelkes a mai programja miatt, (2x pesztronkát kell játszani, amig mami tornázik), de az motoszkált bennem, hogy én egy 5hónapja teszem, ki kell bírnia. Na ilyen egy kinövőfélben lévő sárkányfej Kép Jöttem hozzátok panaszkodni, meg lelkendezni, mert kispapi, amint hazaértem, némi morgás után letiplizett.. Kép:IKép
holophernes

Sziasztok!

Szilvi, ilyen Liberós teknősünk nekünk is van. Mi is imádjuk! Kép

Hajni, édi lehet Alexa a tapsolással. És ari a képeken is! Kép Gratula nektek is az 5 évhez!
Nekem én még nem voltam bárányhimlős. Pedig a húgom is volt, aztán meg ha hallottam, hogy valaki bárányhimlős, mentem látogatóba, hogy legyek már túl rajta, de eddig még megúsztam. Lehet, hogy majd Kittitől fogom elkapni? Kép

Manga, nagyon ügyi Matyi a kúszással. Kép

Buksi, jó nyaralást nektek! És Vencelkéről is kérünk képet!

Judit, azért köszi a tippet. Kihúzok én minden pelusszélt, mégis kifolyt. Tényleg nem tudom hol a hiba. Eddig semmi gondunk nem volt a Pamperssel, és mindent úgy csinálok, ahogy eddig. Már mondtam Kittinek, hogy próbáljon úgy kakilni, mint régen. Kép Bár lekopogom, az utóbbi két nap okés volt. Most felváltva használjuk a Pampers-t és a Babylove-t.
A Pamperstől megjött végre a játék, remélem újra jó lesz és tudunk még gyűjteni pelus zacsikat.

Az evés azóta már jobban tetszik. Most már nem is köpi ki, csak a szemét hunyorgatja néha.

Halász Judit cd nekünk is bejött.

Orsi, műanyag a bébikajában? Ez elég gáz.
Elképzeltem a fogmosást. Kép Te jó ég, mennyi mindenre kell majd még megtanítani ezeket a Picurokat.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Most nem csak "beugrottam", hanem felfedeztem, hogy itt helyben óriási fejlődés történt könyvtárügyileg, 6 netes gép várja a netezni vágyókat kis községünkben (Révfülöp), de legalábbis engem, mert nem sokan járnak erre.

Kisbuksi!
Hát nem tom, tudunk-e élni. Bp.-re csak én ugrottam haza, férjuram egész nyáron otthon van, elvileg írja doktori téziseit (de csak elvileg, papiron még egy sort sem láttam), Matyit meg itthagytam anyukámra. Ma jöttem vissza, a kis lurkó rám se bagózott, minden érdekli csak sikerüljön valamit a keze közé kaparintania. Annyira nyitott az emberekre, hogy bárkivel eljátszik és észre sem veszi, ha anyu vagy apu pár napra kikerül a látókörből. Ez egy kicsit elszomorított Kép, de szeptembertől újra csak velem kell lennie és akkor majd "hozzámszokik" újra.

Judit!
Abszolút meg vagyok győzve a rácsos járókáról. Én színes rácsosat még nem láttam, de akkor légyszi adj paramétereket (méretei, ára, hol lehet kapni) és futok is megvenni. Nálunk a földön való párnákkal elkerítéses megoldás nem fog menni, mert annyira fineszes kis Matyikám, hogy írtó hamar rájön, hogyan tud a kereteitől megszabadulni.

Hálósipka! Köszi a választ járóka ügyileg neked is, de asszem a rácsos imponálóbb nekem.

Tünde!
Egy időben nekünk is volt olyan, hogy az addig megszokott és jól bevált pelusból elkezdett kifolyni a lé. 5 kg-ig a Liberóra esküdtem, aztán a Pampers vált be és most is az a jó (7,3 kg), szerintem a kg-tól függ, meg combimérettől. Szóval időnként váltani kell, hátha egy másik bejön. Kitartás!

Pusz mindenkinek és további jó nyaralást!!!

Manga
manga

Sziasztok! Kép

Képzeljétek, megint vírusos a gépünk. Kép Ezért is nem jelentkeztem eddig, mert javították, de még hétfőn is fogják. Most megpróbálok írni, remélem sikerül.

Orsi,
én is kinéztem az l.rossit ugyanennyiért, de a Visegrádi u-i Mária babaüzletben. Kép Még nem vettük meg.
Madrinában tényleg van választék, de én ott csak körülnézni szoktam. Viszont az Aventomat onnan hozta a párom decemberben, karácsony előtt 1 nappal, mert SEHOL MÁSHOL NEM VOLT! Kép
Fogmosás Kép

Judit,
az 5 hós szurit mi majd 7 hósan kaptuk. Arra azért vigyáztunk, hogy a 4 és az 5 hós között 6 hétnél ne legyen több. okosok szerint akkor tud kialakulni a legoptimálisabb védettség.
Etetőszék tippet köszi, ld. fentebb! Kép
Madár: ez szerintem veréb volt, s nagyon fiatal. Kép Mit értesz az alatt, hogy nem jelent túl jót? Légyszi írd le, mert a frász tör ki azóta, hogy miért.
Méret a rózsaszínhez: 68-74. Attól függ. DE!!! Lécci szoknyásat hozz! remélve, hogy 1-2 órácskáig lány lesz a fiam! Jézusom, csak nehogy identitászavaros gyerek legyen belőle miatta! Kép
Tehenet én is néztem, de végül nem vettük meg. Kép
Pocakos teso hogy s mint??????
Apropó, Te vagy a Topik ötletbazárja: 1 éves h.évfordulóra van tipped? Kép
Sajnálom, hogy csak most olvastam az A1-t. Szívesen csatlakoztam volna. Ja és perszeirigykedek, hogy Te már futsz, meg izé ... kispapi meg kibírja, hadd dünnyögjön. Kép

Brigi,
barátnő és babája hogy s mint? Védőnők meg miért tanulnak - tenném fel a kérdést!? Próbálj segíteni nm túl tolakodóan Nekik kicsit, mert ha a továbbiakban is ilyen lesz a vnő hozzáállása, akkor szegény tapasztalatlan anyuka az összes elképzelhető rosszat át fogja élni az elkövetkezendő 1 évben!

Tünde,
kifolyás oka a hozzátápi is lehet!!!! (pláne, ha a tányérkában levőt mind megette! Kép) Nem zöldes picit a termés? Mert akkor még nem bírja a kis pocija. No meg ha fogzik, az is lehet a ludas. Meg az, hogy mindent szájba vesz. A bacikat is. Én azt javasolnám, olyanokat próbálj ki, amelyik derékban is gumírozott. Ha meg combiknál folyik ki, akkor a mérettel van gáz, talán nagyobb kell. De ezt Te látod. Remélem sikerül végre jót is találni! Kép

Szilvi,
a MOM-ban is van 1 jó kis könyvesbolt szép választékkal. Én a magam részéről nagyon drágállom a könyveket. Pedig tudom, hogy mielőbb be kellene szerezni néhányat. Bár most Kincsem a mozgás köti le, ölben tartani képtelenség, mert csak mászna mindenfele.

Hajni,
Bari Kép vagy Kép válassz. Kép
Gratula a 7 hóhoz. Mi még nem kaptunk rá a tapsikolásra, s az ujjacskákkal se vagyunk hajlandóak ismerkedni. De ti ügyik vagytok! Kép Hiába, a lányok másabbak na, mint a fiúk.
Fecskék Kép Mint a verebek a dróton! Kép Gyönyörű szép kék a szemük!
Mondókás oldalak vannak a neten is!
az ajánlott oldalt most hallgatom. Kép

Manga,
Kúszás-mászáshoz gratula! Kép Napi 5x-i kajához szintén. Nálunk is nagyjából annyi, kévéve mikor több. Kép
Hogy telik a nyár? Remélem eztán sűrűbben jössz (akár a könyvtárból is)! Kép Ne búslakodj, inkább örülj! Lásd én s még néhány anyatárs meg épp azon aggódik, hogy túl anyás a lurkó! Kép
Járóka: én farácsosat vennék. Kikában már 15 e-től lehet venni. Bár gondold meg, vajon beleszoktatható még Matyi?

Buksi,
dehogy utaztunk. Bár csak utána olvasod, Nektek azért nagyon jó pihizést kívánok! Kép

Bogi,
de. Nekünk is kifolyt a Pampers. (1 csomagunk volt belőle csak.) Mi azóta Liberózunk. Kép
Pelust köszi Kép

Nyaralásunk halasztódik, mert a szálloda elszámolta a nyaralási heteket. Így aztán csak jövő szombaton utazunk. ettől függetlenül nem tudok menni most (se) a babytalira. Kép
Megyek mert bőg a fiam. ma nagyon nyügi napunk van, 10-20 perceket alszik. 4-óta fenn vagyunk. Valami front van?

Na pussz: Borótól
femõke

Sziasztok!

Manga, mail ment!

Boró, nekünk bevált ez a szék, mindent tud. Bár valóban nem a legolcsóbb, de sokáig fogjuk nyúzni. Hát az a veréb szerintem is rigó Kép Asszem lemaradtam. Miért akarsz lányruhát a fiadra adni??? De ti legalább utaztok!Kép

Szilvi, helyesbitek! Tegnap volt a negativ rekord: du. 20 perc. Kép

Tünde, nem voltál még baris??? Nem irigyellek! Állitólag sokkal rosszabb, mint gyermekként átélni. És a fogmosás csak az egyik ... Kép

Judit, torna Kép én Bencével edzem magamat. Felvesz-letesz, táncol, dobál, birkóz, lecsücsül, visszatesz, megint visszatesz. Ne kapkodd el a sárkányfej növesztést! Az én párom eddig a 8 hónap alatt össze-vissza sacperkábé max.3 esetleg 4 órát vigyázott Bencére. Kép no persze hozzáteszem, hogy egyébként alig látjuk. Kép

Bogi, nem lehet, hogy az a pelus is eredetileg libero, mint a babylove? Én egy idöben pamperst használtam, de nem volt vele bajom. mi egyszer, régen, vettünk Huggiest, ami szerintem a legrosszabb. Más meg erre esküszik.

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Először is boldog névnapot a Juditoknak! (Ránéztem a naptárra.)
Hajni, nekünk sem jött meg először a Liberós figura, de betelefonáltam, és megküldték. Szerintem próbáld meg te is. Ügyes lehet Alexa, ahogy tapsol, Dorka még csak a lábával tud. Nekünk Weöres Sanyi bácsi jött be a Bóbitával meg a Birkaiskolával, már az Auchanban sétálgatva is ezt mondogatom neki Kép , kicsit hülyének szoktak nézni, de legalább csendben van.

Manga, amennyit én tudok a járókákról, szerintem a rácsos a jobb, mert jobban kilát, és könnyebben fogja magát felhúzni állásba. A hálós viszont nem üti meg, ha elesik, és össze lehet csukni, ha már nem kell. Mindenképpen olyat vegyél, aminek van egy kis lába, és nem a földön fexik, télen hideg lehet!
Az új ára 10-30ig mozog

Orsi, sajnállak a kevés alvás miatt, bár akkor éjszaka biztosan jobban alszik, mint Dorka. Mióta hozzátápi van Kép . Teljesen rendszertelenül alszik? Próbálj valami rendszert kifigyelni nála, lehet, hogy akkor sikerül többet aludnia. Dorkánál az sem jó, ha túl fáradt, mikor lerakom, meg az sem, ha még nem fáradt. De mostanra kialakult nagyjából (hú, de nagyon lekopogom) hogy mikor fárad el, és akkor spuri az ágy.
Ez a Mildikaja nem semmi! Szerintem hívd fel őket, és nekik is mondd el. Fogmosáshoz gratula, csak így szeresse a fogkefét nagyobb korában is!

Kisbuksi, köszi az infót, egy kicsit drágállom a dolgot őszíntén szólva, Nálunk egy hónapra volt 3600, ami 4 vagy 5 alkalom. Persze olvastam már sok helyen, hogy a Rubin milyen jó. Most elutazunk egy hétre, aztán majd meglátom.

Boró, ti miért kapjátok olyan későn az 5 hós szurit?
Tünde, lehet, hogy rosszul emlékszem,de mintha úgy rémlene, hogy a bárányhimlőn komolyabb tünet nélkül is túl lehet esni. De ha félsz tőle, van védőoltás, amit az esetleges újabb terhesség előtt lehet, hogy jó lenne megkapnod, mert veszélyes.

Pelenka; most akciós a kedvenc Auchan pelenkánk! Holnap megyek is venni belőle. A Liberótól meg kaptunk Állatkerti belépőt jövő vasárnapra, nagy banzáj lesz, jön valaki más is?
Nekünk mozgalmas hetünk volt, voltunk gulyáslevesfőző bulin, este 8-kor elaltattam manót a kocsiban (azt a kis időt kibírja a háta az ülésben), és úgy beszélgethettünk a többiekkel, mint "előtte", olyan jó volt egy kicsit!
Remélem, picit jobb idők jönnek, mert holnap megyünk megint T.újvárosba kikapcsolódni, remélem, jó lesz, mint júniusban.
Pusza mindenkinek, majd jelentkezem ha visszajöttünk, addig is sok szép mosolygós napot kívánok minden Pöttömnek és anyukájuknak, apukájuknak egyaránt!

Szilvi és Dorkamanócica

Kép
Kép
szilvih

Jó nagyokat Mindenkinek
Úgy fest ma nem az Aigner Szilárdé a nap igazmondója-cím. Tudtommal mára jó időt 'jósolt'. Lehet, h kártyából csinálja...
Jajj, mennyit nevettem magamon, remek jókat lehet félreolvasni, ha az ember nem követi pontosan a kérdéseket, válaszokat, vagy dislexiás, mint én! (pl én úgy értettem, hogy a bárányok fogat mosnak Kép; de látom más is felületesen olvas(bocsik, aki magára ismert) KépKépKép)

Megpróbálok mindenkihez szólni, így aki siet, keressemmeg magát, mert Hosszúlé-vagyok ma is.

Brigi
Nővérkém fal fehér ugyan, de Putyókája jól van. Otthon passzívba nyomja, bár a m.rha párja mellett nem igen lehet. Kösz a drukkot.
Annyira nem lehetsz vidéken, vmi mozgás biztos van a kapáláson kívül. Merre is lax??
Mi van a barátnőddel??

Orsi
Csorgatás, ja az más!! Azt lehet, azt én is szeretek! Minden visszavonva KépKépKép
Alvás Kép
MILDI??? Most tankoltam fel belőle vagy 20üveggel. :0
A pároknak nettóban szerintem ugyanannyi hibája van. Szóval lehet, hogy a te párod nem kel fel éjszaka, hogy a csövekben keringő vizet az Niagara zajához hasonlítsa... De a bimbózóban lévő s.fejecskémet a párom lenyisszantotta, mivel érkezéskor az első kérdése volt, hogy na milyen is volt a torna, és megszeretgetett. AZ pedig jó Kép

Rtünde
Teknős?? Én csak nem olyan rég kaptam meg a felhívást a gyűjtésre, így az első 4hónap teljes fogyasztása kárba ment... Egész Galapagos-t benépesíthettük volna Kép De már dolgozom az ügyön, (ma pl. kipróbáltunk a banásnos-almás-őszibarackos nestlé cuccot (fél üvegnyi siker, termést reggelre várom!))KépKépKép
Hát ha kikapirgálod a szélét is, akkor nincs több tippem, akkor marad a comb hízlalás, vagy esőtánc az indián kakasűrítő istenekhezKép
Hajvágás? Azóta is reménytelen?

Manga
Na végre,na újra! Éljen az infrastruktúra! Nem hiába fizettem olyan sok adót Kép
Ne szomorkodj Matyi szeparációs sírás (Borótól okosodtam fel, asszem) nélküli napjai miatt, majd lesznek. Még nem hallottam olyan gyerekről, aki nem ragaszkodik a szüleihez, max ha nagyon elkényesztetik. Javasolom, hogy verjétek KépKépKép(jujj, ez csak vicc, nehogy vki komolyan vegye!!!!! töröl,töröl)
Rácsos járóka: Brendon (mi az Üllői útiban vettük,14.900Ft), szétszedhető, természetesen, és nincs lába (ettől lesz borulékony!!), szőnyegre teszem alapban, és belül takaró van, ha a kőre pakolomom. Teszek ide egy jobb képet,bár ez sem tökéletes.
Kép

Boró
Sajnos a csütörtöki önkinyúvasztásom tökéletesre sikerült, egyszerűen nem volt erőm letámolyogni a délutáni jóga órára. Mondanom se kell, hogy félreolvastam az órarendet, és csak Astanga-jóga volt tesztelhető, másik napon van/volt babamamajóga...Szóval Astanga-jóga és én ugyanolyan ismeretlenek vagyunk egymás számára. Kép Next time!
Vírusoperálás??
Madár végett mail ment.
Rózsaszín szoknyában nem vagyunk erősek, de van rózsaszín rugink, mi már kinőttük a megadott méretet(!!!!). Viszem! Mikor is van a 'kékszoknyás/gatyás völgy'-tali? (remélem Szinyei nem forog a sírjában, írtó ronda látvány lehet) Identitászavar rejtett okai között úgyis én leszek a hunyó, szóval ne aggódj. Fogd a nyuszira! (aki nem látott engem még profilból, az most nem értiKép)
Az bazárt ki kérem magamnak! KépKépKép Csináljatok magatokról (együtt) automatában fényképet, mindenévben kb ugyanakkor. Nagyon vicces lesz majd nézni, ahogy öregedtek...(hú, vagy mégsem)Több ötletem nincs, eláztott az áru
Szálloda hogy számolta el a heteket? Mindent szabad nekik? Hova nem mentetek? (kérdezhettem volna úgy is, hogy hova fogtok menni, de úgy semmi vicces/kárörömös nincs benne)puszikaKépKépKép

Szilvi
köszi a névnapi üdvözletet, hát már a névnap sem az igazi... Az én drágám elfelejtette, de nagyon. És a barátnőim is, asszem nem mi vagyunk már a legfontosabbak, de jól esik pillanatokra még elhinni.(ld gulyásfőző)

Lemértem Lénát, 7500g! És alig múlt el 5hónapos. Leszakad a karom, gyerekülés+gyerek+hátizsák+szoptatósvíz+egyébkütyü. Egyszer sérvet kapok. Meglátogattuk a nővérkémet, és a kislány megint kifogástalan volt. Mi (kispapi, 7éves unkahugi+én) tollasoztunk az udvaron(én nyertemKép!!!), míg a nővérem szittelte Lénát, aki ma felfedezve a tudomány világát, hosszan kivonta magát a társalgásból. Na ezt a képet hoztam el ma nektek, pusza

Kép

J
u.i.: én képviselem majd holnap a nagy talin a Csapatot, ha senki nem akar jönni! Bár szégyen ez nekem, de mindegy Kép
holophernes

Sziasztok!

Manga, de jó, hogy így fejlődik a községetek. Akkor ezentúl gyakrabban látunk, ugye? Kép

Boró, üzzétek el azt a vírust gyorsan.
Nem ette meg Kitti az egész tányérban levőt. Csak néhány kanállal kóstolgat, a többit meghagyja nekem.
Ezt én sem értem, hogy tudja elszámolni egy szálloda a heteket?

A pelus mérettel nem lehetne gond elvileg, mert a 3-as méretet használjuk, ez 4-9 kg-ig jó. A 4-es meg 7-18kg-ig. Kitti pedig még alig múlt 6 kg.

De most már úgy néz ki a pelus ügy megoldódott. Nem tudom mitől volt, csak a múlt héten besokalltam, hogy mindig át kellett öltöztetni. Lehet, hogy tényleg a fog miatt, közben eszembe jutott, hogy a védőnő is mondta, hogy lazább lehet a széklete. Na mindegy, úgy látszik eleget panaszkodtam. Köszi mindenkinek az ötleteket és a biztatást! Kép

Orsi, igen, én is hallottam, hogy felnőttként rosszabb a bari. A német tanárom is huszon valahány évesen volt bárányhimlős, és nagyon sokat szenvedett vele.
Mit csinál a párod, hogy alig látjátok? Ilyen sokat dolgozik? Kép

Szilvi, ezt még nem is hallottam. Lehet, hogy már rég túl vagyok a barin, csak nem is tudtam róla? De jó lenne! Terhesség alatt én is aggódtam egy kicsit, de nem lett semmi baj. Majd a következőnél meglátjuk.
Gulyáslevesfőzés, az tényleg jó buli! Kép Jó nyaralást, elvileg jobb idők jönnek, azt ígérték.

Judit, boldog névnapot! Kép
Na bevallom a teknőst egy kicsit elcsaltam. Összvissz 2x használtunk Liberót még a legelején. Azon 4 figura volt. Aztán küldtek egy kérdőívet, és azt ígérték, ha kitöltöm és küldök 5 figurát, kapok teknőcöt. Én kitöltöttem, jól leírtam, hogy nem vált be a Liberó, csak szépen őszintén, és beletettem a 4 figurát, gondoltam hátha. De nagyon rendesek voltak, küldték a teknőcöt és egy szívhez szóló levelet is, hogy mennyire sajnálják, és hogy miket próbáljak ki, hogy mégis jó legyen a Liberó. Majdnem vissza is tértünk rá, úgy meghatódtam. Kép
Hajvágás reménytelen. Ráadásul anyám is az ellenzők táborába állt. Bár most nincs az a meleg szerecsére.
Lénából valami nagy tudós lesz! Édi ez az újságos kép! Kép

Voltunk a melóhelyen. Kicsit megváltoztak a dolgok, de azért örültek nekünk. Az egyik kollégám mikor meglátott, rögtön kézbe vette Kittit, elkezdte dobálni, puszilgatni, én meg csak néztem. Nem is néztem ki belőle. Aztán kiderült, hogy neki is van egy 2 hónapos gyerkőce.
Voltunk a Kikában is. Vilma tehenet nem láttunk, de vettünk két csörgőt.

Pusza,
Tünde
rtünde

sziasztok!

Judit
Azért boldog névnapot! Kép (utólag ... )
voltál végül a talin? Mi délután mentünk, de nem láttalak...

Tünde
Szerintem ne foglalkozz azzal, aki ellenzi a hajvágást... Kittinek kényelmetlen a hosszú haj, és mégiscsak ő számít... aki meg nem akarja engedni, az 35 fokban húzzon sísapkát szolidaritásból...Kép

.. mennem kell...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Újra itthon vagyunk, de mindenki náthásan. Nem mondom, hogy egyszerű két náthás gyerekkel. Éjszaka sokat nem alszunk, mert valaki mindig ébren van. De ez legyen a legkevesebb.

Olinak kibújt az első fogacskája két napja. Most majd jól nézek majd ki, mert mindig megharabgatja az orromat.

A tali képek nagyon jók lettek, sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni. Augusztusban mikor lesz? mi 21-28-ig megint nyaralunk.

Etetőszékből mi is a szészedhetőt vettük, örököltünk egy brevit, de azt a Hanna nem szerette. Ikeába lehet kapni szép fa etetőszéket, de az nem szétszedhető.

Boró!
Édes a madár kép!
én az első évfordulóra írtam egy levelet, hogy mit éreztem egy évvel ezelőtt. A másodikra csináltam egy francia vacsorát(Franciao.örültek vagyunk a férjemmel),pástétommal, sok sajttal, bor stb.
A 3.évfordulóra meg powerpointba csináltam egy diavetítést, amin közös emlékek, képek vanak idézettekkel.
Most lesz szeptemberben a 4. évforduló, nem tudom, hogy mit találjak ki.

Tünde!
Nyugodtan vágd le a haját, neki csak jobb lesz a kánikulában.

a babazene cd nekünk is van, nagyon szeretik a gyerekek. Rengeteget énekelek a gyerekeknek.
Főleg német dalokat, a férjem a magyar dal felelős.

Buksi!
Már 10e ft a Rubin? Nem semmi. Amikor mi a Hannával félbehagytuk, akkor emelték 8e-re.
Mi párszor videóztunk úszáson, nyaralás előtt megnéztem és Olival így úsztam most.
Egyébként Hannának most újra nmeg kellett tanulnia víz alatt lenni, stb. Hiába, hogy jártunk úszni. Ennek valószínűleg úgy van értelme, hogy folyamatosan mész vele kb. 3 éves koráig.

Nagymama combja jobb már, pár lépést tud menni járókerettel. A baj viszont az, hogy 10 éve volt egy mellrák műtétje, sajnos áttétes lett. Két hatalmas dudor van a mellkasán,és nyílt seb. Szerdán átviszik az onkológiára. Szóval semmi jó.

Judit!
Nővérkéd jól van? Fiú lesz vagy kislány?

Orsi!
Talán jövő héten megyünk lőrincre. Otthon lesztek? Jól vagy? Mit dolgozik a férjed, hogy ilyen keveset van otthon?

puszi

Ines
ini

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.08.01
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 5 hónap 4 nap 29.máj
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 5 hónap 8 nap 30.ápr 15.nov
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 5 hónap 15 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 5 hónap 16 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 5 hónap 16 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 5 hónap 19 nap 28.jún 21.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 5 hónap 22 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 5 hónap 29 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 6 hónap 4 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 6 hónap 8 nap 17.nov
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 6 hónap 11 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 6 hónap 15 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 6 hónap 16 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 6 hónap 20 nap 29.ápr 18.ápr Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 6 hónap 24 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 6 hónap 25 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 6 hónap 26 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 6 hónap 29 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 7 hónap 2 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 7 hónap 5 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 7 hónap 7 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 7 hónap 13 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 7 hónap 14 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 7 hónap 23 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 7 hónap 24 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 7 hónap 29 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 8 hónap 0 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 8 hónap 19 nap 06.jan Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 8 hónap 24 nap 30.nov 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 8 hónap 28 nap 28.márc 29.máj
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 9 hónap 1 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 9 hónap 2 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 9 hónap 11 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 9 hónap 22 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 10 hónap 0 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 10 hónap 3 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de tegnap Tokodaltárón voltunk, ma meg vendégek jöttek.
Képzeljétek, ilyen még nem volt. Nem kaptam semmit névnapomra. Ez még nem lenne baj, de azért nem kaptam, mert egyáltalán nincs pénzünk tizedikéig. Kifogytunk teljesen, pedig ebben a hónapban semmi extra nem volt. Anyósomtól kaptam 2000 Ft-ot, most azzal gazdálkodok. Persze úgy adta, hogy vegyek belőle magamnak valamit, de majd jó lesz tejre, meg kenyérre.
Amúgy nem vagyok miatta elkeseredve, csak éppen ilyen még nem fordult elő velünk, mert a férjem is jól keres, meg én is kapom a teljes fizumat, csak most tényleg minden összejött. Na mindegy Kép

Lili ma délutántól olyan nyügi volt, és kétségbeesetten sírt, nem nyafizott. Lehet, hogy jön a foga? Adtam neki sárgabarackot, szerintetek nem baj? Van egy csomó bébikaja, amit 4 hónapos kortól lehet adni, és van benne sbarack, gondoltam frisset adok neki.
Az is lehet persze, hogy ettől megfájdult a pocija, nem tudom. Most alszik, meg elég könnyen elaludt fürdés után, remélem nincs nagyobb gond.

Na megyek alukálni.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Jelentkezem, amig tudok, mert a gépünket végre újratelepitik vmelyik nap.
Tegnap Tiszacsegén voltunk, hatalmasat kajáltunk, mindenkinek ajánlom, aki arra jár! Annyira finom kajcsijuk van és különlegesek is! Szól élö zene, szerintem kicsit hangos, de Bence simán elaludt a friss levegön és ricsajban!

Szilvi, való igaz, hogy este kifogástalanul alszik Bence! Este 7-8 körül lefekszik és reggel 6ig húzza a lóbört, majd 7kor reggeli, persze közben már mélázik csukott szemmel, majd visszafektetem és ráhúz még 1, 1,5 órát ma pl. 2órát. Úgyhogy ez kb.12-13órányi alvás, erre jön a du-i. Hát nem tudom. T.újváros milyen volt?

Judit, valami van a levegöben! Párügyileg! Az enyém pedig szombat este körbezsongott, kedvenc kajcsi, másnap is,söt nem felejtette el, hogy elfogyott a tejcsi itthon és még tegnap megállt venni nekem ma reggelre (tejfüggö vagyok, napi 1liter)Kép Mi is ált.ban Mildit veszünk, de most bazira megtört a hitem ... Lehet, hogy átpártolok a kecskemétire, az nagyon finom.

Bogi, ez nem semmi! Mégiscsak volt vmi plusz, ami elszivta a pénzt ... nem? Tök jó, hogy igy fogod fel! Optimistán. Kép Én ott szoktam elgondolkozni kajcsi ügyben, amikor u.azzal az összetevövel esetleg másik márka, de a legjobb amikor u.az, más néven másik kortól ajánlja termékét. huh, érthetö? Vagy, ami nálam nagy dilemma volt a 4hótól adható bébigyüm.desszert túróval. A túrót pedig, ne adjuk kb.8hóig ...

Tünde,Ines, a párom dolgozik, nem keveset, bár most, hogy nyár van, vmivel kevesebbet. Jó pár céget vezet, vagy egyedül,vagy társként, úgyhogy ott kell lennie, szinte minden percben. És ugye a vasat is ütnie kell, amig meleg, abból lesz kajcsi, ruha,szép lakás, autó, nyaralás, gyereknevelés, meg a következö gyereknevelés ... soroljam? Ti is tudjátok!

Tünde, én még mindig csak készülök bemenni a melóhelyre... én még ennyire sem számitok,mint veletek történt, uis, engem a szülés óta fel sem hivtak, nemhogy látogattak!

Ines, hétvégén elutazunk és/vagy vendégek jönnek. Sajna, de ne keseredjünk el, van még hétvége, nemde? Nagyi? AlvásKép Nátha KépKép Fogacska KépKépKép Nálunk is jön a második!

Bence az elöbb büfizett egy férfiasat és annyira tetszett neki, hogy el kezdett nevetni saját magánKép

Van esetleg vkinek szüksége pampers pontra? Nekem van 2pontom, odaadnám, estleg barter? Kedvet kaptam töletek. Föleg, hogy kidobtam egy rakás nestlét, de már azt is gyüjtöm, jó sok kell még ... Meg Milupa.

Tudtok tanácsot adni? Ételmelegitöt vennék, ami hálózatról és kocsiban is müködik, cumisüveget és bébikajcsis üveget is lehet melegiteni vele. Van vkinek tapasztalat?

pussz
Orsi
ma még tuti van gépem ...
orsi17

Sziasztok!

Orsi, majd akkor legközelebb! Majd csak sikerül.
Én már azt utálom, ha a férjem este 7-kor ér haza. Nestlét gyűjtöm, milupát nem. azt tudok adni.

Én a bébikajákba azon akadtam ki, hogy a hippnek és a nestlének is van tejpépe, amibe glutén van.
Pedig azrt is jó kerülni. Sőt állítólag üvegesbe is van a hippnek gluténes.

Megyek, vár rám egy rakás gyerek ruha, amit be kell dobozoilnom.

puszi

Ines
ini

http://www.mfor.hu/cikkek/cikk.php?article=15419
csak érdekesség képpen

Ines, van 6 nestlé pontom (komoly!), neked van Milumil 2 vagy Aptamil 2 , estleg tea kód?
Persze, hogy összehozzuk a talit, max. már rohangálunk a fiuk után Kép
De a glutént már lehet adni 6hó után. Nem?

Mi ez a sok ruha?Már a múltkor is dobozoltál!

pussz
Orsi
orsi17

Orsi!
erről hallottam én is. A glzténnal nem kell 1 éves korig várni? De akkor meg nem tenné bele a cég. Egyébként 6 hós tejpépnél van. A hippes csokis tejpép és a nestlés kekszesbe.
Csak tejpép kódom van. de Teát fogok venni, mert Olinak izlenek a granulátum tea.

Mi meg gondolkozunk, hogy Budakeszin megvegyünk-e egy telket, építkezni akarunk. de csak ikerházat, mert nem akarunk 15 millát felvenni, hogy 30 évig fizessünk havi 100ezret.

A ruhát múltkor nem tudtam befejezni, de nincs igazán kedvem hozzá.

puszi

Ines
ini

Ezt most küldték nekem mailben. Sok benne az igazság!

HŐSÖK

Ma olvastam, hogy akik a 80-as évek előtt születtek, azok valódi Hősök,olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg!
Gondolj csak bele, 1980 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk, hogy a gyerekágyak festékében akadt bőven ólom. A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókokok és ajtók sem voltak felszerelve
biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Azért az nem volt semmi.

Mi még csapból ittuk a vizet, és azt se tudtuk, mit jelent pontosan az ásványvíz. Én speciel sokáig kevertem a szódavízzel. Azt hittem az ugyanaz. Szúr-szúr. Semmi különbség a kettő között, miért pazaroljak hát rá külön szót.

Mi nem nagyon unatkoztunk, ha tehettük kimentünk játszani. Igen, ki.
Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, hogy élünk és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy mobil. Pláne nekünk! Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham.
Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a
sárkányfű egyenesági rokona.

Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért. Egyszerűen mi voltunk a hibásak. Sőt! Ha az erősebb elgyepálta unalmában a kisebbet és gyengébbet, az is rendben volt. Ez így működött, és a szüleink nem nagyon szóltak bele ebbe sem. (- Kisfiam, bemegyek az iskolába, az nem lehet, hogy téged mindenki Rambonak csúfol / - Hagyd csak anya, ez az én háborúm!)

Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy mcdonaldson edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátraszaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíroskenyérre, a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk.
A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin, viszont "bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt, a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a koloniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban, A preDomestos
korban.

Volt néhány barát, aki már ismert olyat, akinek videója volt, vagy esetleg spectruma (az valami számítógép vót), de szó sem volt Playstationról, Nintendóról, X-Boxról, Videójátékról, 64 tévécstornáról, műholdról és kábeltévéről, filmekről, DVD-ről, Surround Soundról, internetről, Fitness-Club kártyáról vagy mobiltelefonról. Kicsit le is maradtunk, bevallom már háromszor vettem ki egyik kedvenc filmem DVD-n a tékából, de még nem nagyon sikerült lejátszanom. Mindig lengyelül indul
el, én meg egy negyedóráig nézem, aztán inkább visszaviszem.

Viszont voltak barátaink! Olyanok, akikkel találkoztunk kint az utcán, a focipályán vagy a pinpongasztaloknál, vagy ha mégse, akkor egyszerűen becsengettünk hozzájuk és beengedtek. Nem kellet megkérdezni a szülőket.
Sem a miénket, sem az övéket! Nem vittek és nem hoztak a szülők... Mégis itt vagyunk. Nyakunkban lógott a lakáskulcs, mikor játszani mentünk, és nem ritkán fadarabokkal, botokkal harcoltunk, labdával dobáltuk egymást, mégis Itt vagyunk. Nem ütöttük ki egymás szemét, a többi seb pedig begyógyult. Focizni is csak az állhatott be, aki tudott. Akkor még volt
egy iratlan szabály, amit ma nehezen értünk már meg mi is: azt csináld, amihez értesz. Aki pedig nem értett a focihoz, pláne nem tudta rendesen kirúgni az ellenfél bokáját, az csak csalódottan nézhette a játékot a rácson túlról, vagy odébb állhatott, és más játékot, más játszótársakat kereshetett magának.

A szerelmet nem brazil sorozatokból tanultuk, csak egyszerűen megéltük.
Boldogan szaladtunk végig az utcán az első csók után, úgy,
mintha már sohasem akarnánk megállni. Nekünk a szexhez nem kellett pornófilm és szexújság, de még szálloda sem. Akkor és ott csináltuk, ahol lehetőség volt rá, és ha valamit rosszul csináltunk, vállaltuk a következményeket, és újra probálkoztunk. Ha egy tanár nyakon vágott, nem szúrtuk le egy késsel és nem pereltük be, és nem sírtunk otthon a szülőknek. Sőt! Ha lehet el se mondtuk. Ismertük a törvényt, és ha
vétkeztünk, szüleink nem álltak mellénk. Megtanítottak úgy élni, hogy tudjuk, mit jelent a kötelesség, a bűntudat, a jóérzés, a felelősség.
Ismertük ezeknek a szavaknak a mélységét. Ezek voltunk mi.

Hősök?
Talán.
Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül
mosolyognak.

Tetszett?

Ines
ini

Ines, én is olvastam, de nem volt "merszem" ide bemásolni Kép

Iker? Kivel? Mi anno, 3millió évvel ezelött, igy kezdtünk bele a telekbe, majd mikor számosodtak a dolgok, lelépett az iker... Vehettük meg az ö telekrészét+csak mi épitkeztünk. De végül is nem bántuk meg Kép

Csajok! A fiam már egy órája alszik!!! Én meg nem kezdtem bele semmibe, mert hát ugye úgyis felkel hamar ... hát nem kel ...

És képzeljétek, most jutott eszembe: a régi légzés(?)figyelönk ugye, mint azt már emlitettem, állandóan besipolt,mert Bence lemászott róla. Most van nálunk egy másik fajta és láss csodát, végre nyugodtan tudunk aludni! Még egyszer sem jelzett be! Azt hiszem visszavisszük a régit, hogy csinálják meg, vagy adják vissza a pénzt! Bár a rettegést, amit állandóan okozott nem tudják megfizetni!(ezt érti az akinek van és már sipolt) Kép

pussz
orsi
orsi17

Hello!
Egy ismerősünkkel kezdenénk, aki haver, nem barát. Mert úgy kell számolni, hogy valószínűleg lesz összetűzés, mert mindenbe úgysem lesz egyetértés, bárcsak lenne. Barátot meg rosszabb lenne elveaszíteni.
Férjem jogász, ő majd ír egy jó szerződést.
Miért lépett ki az iker?
Ines
ini

Szia!
Ha jól emlékszem a pénz miatt. bár még a tojáshéj a popsimon volt... A szerzödés az tuti!

Szerinted csak mi vagyunk otthon, gép elött? Vagy van aki olvasgat minket csak épp nem ir?!?!?!

Orsi
orsi17

Ines, most én is lelépek, mert 6-ra jön a bébiszitter, megyünk moziba vagy ilyesmi. Én és a férjemKép Lehet, hogy holnaptól már nem lesz gépem egy darabig, de talán még este benézek.

puszi
Orsi
orsi17

Orsi!
Mit néztek? irigyellek, én legutoljára Potter 2 részt láttam.
Rám férne már kikapcs. Ma elintéztem Oli keresztelőjét, szept.19-én lesz.

Kellemes estét!

Puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Jól eltűntem! Kép
Köszönöm a köszöntést Liliána nevében!

Évforduló jó volt (egészen pontosan 31-én volt 5 éve, és ugyebár akkor is szombat volt Kép ), bár sok extra nem történt, mégis szupi volt. Visszamentünk inni Kép oda, ahol a vacsink volt Fehérváron este. És most nem volt ott esküvő Hál'Istennek. Kép Anyukám vigyázott a bébire. (Bár igazából már aludt amikor eljöttünk otthonról.) Ivászat után séta a belvárosban. Apa rakoncátlankodott, mintha friss pár lennénk az egyik kivilágítatlan kirakat előtt nyúlkálni akart, én meg nagyokat rötyögtem és húzódtam el. Na ebben a nagyon romantikus momentumban lepottyantott minket egy madár. Uram fülét borította be, rám onnan pattant a vállamra, kezemre. Brrrrrrrr. Így a táskámat Férjem vitte a 3. sarokig, ahol egy kútnál megmosakodtunk. KépKépKép

Lányok a DM-ben a Kecskeméti főzelékek akciósak. Mind csirke vagy pulykahúsos. Liliána már eszi. Kép 199 helyett 119! Megéri szerintem nagyon. Bevásároltam 12 darabot.

Most próbáljuk a BabyLove pelust és nagyon meg vagyok vele elégedve. Sokkal finomabb, puhább mint a Pampers, na meg az ára! De amúgy nekem nem volt bajom a Pamperssel soha. 7 hónap alatt 2x folyt ki kaki belőle.

JuditKép
Csudapofa csaj vagy. Csak írogass bőszen! Jók voltak az ötleteid évforduló ügyben.
Léna természetesen gyönyörű és szerintem nevezd be a Jakupcsek Multimilliomosába, szerintem hamarosan simán megy majd neki. Ha ilyen tempóban olvas! Kép

Most randa vagyok, mert csak így irogatok bele a nagyvilágba, és nem olvastalak benneteket vissza. De holnap megyünk anyósmamához Pilisszentkeresztre. Ott leszünk vasárnapig, csütörtöktől az Apuka is csatlakozik majd. Legközelebb egy hét múlva jutok nethez.

Addig vigyázzatok magatokra meg a bébikre.
Sok pusz
Noémi
noémi

Sziasztok!

Judit, Rebi, Ines levágtam Kitti haját! Csak hátul egy kicsit, hogy ne lógjon a nyakába. Még nem vették észre. Kép

Judit, milyen volt a Babanet tali?

Ines, remélem hamar kigyógyultok ebből a náthából. Gratula a fogacskához!
Ez a Hősök írás jó volt, van benne igazság. Kép

Bogi, boldog névnapot így utólag is! Kép

Orsi, szegény párod tényleg jó sokat dolgozik. Hát igen, ez egy ördögi kör. Melóhelyed Kép

Noémi, örülök, hogy jól telt az évforduló! Kép Jó nyaralást!

Mi ma kaptuk az 5 hós oltást. Szegénykém, addig sírt, amíg megkapta utána ahogy hazaértünk elaludt. Viszont délután elég nyűgi volt, és hőemelkedése is lett. Kép
Ja, és jön a másik fogacska is. Az első majdnem félig kint van. És mellette is fehéredik, a doktornő azt mondta rá, hogy hamarosan az is előjön.

Pusza,
Tünde
rtünde

Na szaszi Kismamik
Nem vagyok vmi nagy formában ma, elnézést akinek csalódást kell okoznom.

Orsi,Ines
örült jó volt titeket olvasni, olyan volt, mintha egy asztal mellett ültünk vona, ti dumáltatok, én meg bambán néztem ki a fejemből. Pont úgy, mint most. Mostanság elég passzív kezd lenni errefelé az élet, és köszi a pezsgét, viszonozzuk majd egyszer Kép
Hősök, azaz mi, nagyon találó. Én is szoktam mondogatni magamnak, mikor túl aggódni készülök vmit, hogy bezzeg az én időmben. brr

Orsi
légzésfigyelő nálunk is sípolós volt, aztán a hízással együtt már nincs olyan sok helye a lap mellett, így már nem sípol be sűrűn. Amúgy én hosszanti irányba tettem be a vacakot. Okkal, megjegyzem-szerencsére-kopp-kopp, egyszer sem süvöltött. Szívesen ki venném már, mert a műanyag borítású fémlemez felett mindig beizzad az én drágám. Csííz a cserére! Ha kell perelni, szólj bátran nekem, maradt bennem némi felesleges indulat a gyermekholmi gyártók rablása miatt!!! KépKép
Mellesleg jegyzem meg, hogy hosszú litániákat írnak arról, hogy milyen káros a rossz helyre elhelyezett konektor, meg a gyerek feje/teste vonalában futó vezeték, meg a fülbevaló, de légzésfigyelő ugyebár 2 hatalmas fém lemezből vagy készítve!!! Nem is értem, miért nem műanyag teljesen, ez azért nem lenne atomfizika!!!
Cikk hátborzongató. Ki törölhetik a .... a pénzzel!!! Elszámolták, persze! Hát azért nem olyan könnyű egy ilyet leszámolni...
Bence nagyon sok képen hasonlít Lénára, szerintemKép

Ini
Haverral ikerház??? Hát ti tudjátok, de még az ember a szüleivel is meggondolja, pedig imádom őket, tiszta szívemből.Állapodjatok meg mindenről, ami közös, kerthasználat, partytime, kuka-rend, kéménytísztítás, kertkapu, garázs stb. Elég rossz tapasztalatokat hallottam, de ti legyetek a kivételek közül valók!!!!!!

Rtünde
NAGY és HATALMAS hős vagy, mint már fentebb megtudtunk, de te plusszba is vállaltad a kockázatot. Tapsi-tapsi, lapolgat, lapolgat.
5hós oltást mi csütörtökön kapjuk, mrrrbrr. KépKépKép Niiiincs kedvem gyötörni a kislányt.(ennyi nyaffnyalaff még elfér??)
Fogacskát meg nem hiszem. Ti csaltok!? Vagy lehet, hogy Léna a kalciumot a csonjatira pazarolja, nem a fogaira. Megmértem: 7.5kg, és egy fog sincs benne!! KépKépKép

Noé'
dass war sehr romantisch, nagyon irigyellek! nagyon el tudom képzelni a kirakatos jelenetet, a madártottyról nem írkálok, vizualitásom és a káröröm együtt megtette a hatását KépKépKép Ami a DMet illeti állítólag a DM-füzet (postaládákba dobálnak ilyet) segítségével 20%kal olcsóbban lehet 1x vásárolni. SZóval leértékelés+20%, tiszta haszon!!! Kép Azért lelassítok néha,mert spórolok így, meg kevesebbe kerül úgy, de mégis csak KÖLTÖK!!! Értik ezek a marketingesek a szakmát (bocs minden effélétől, és én tényleg szeretem a profizmust)!!!!

Fbogi
Boldog névnapot kívánok én is. És nemvígasztalni akarlak, csak együttérzek veled, mert énse kaptam semmit. Tudom, hogy nem fontos, meg blabla, de legalább életem pérja megszánhatott volna 'bármivel'. Hát mi választottuk őket, és én így is szeretem, maradok.

Ma nagy nehezen elmentünk ortopédiára a csípőszűrés kontrollra, hát mondanom se kell, szabin van mától (!) a doki. Helyette dédihez mentünk fel, jobb csere volt, bár egy lépéssel közelebb kerültem a kiskorú gondatlan veszélyeztetéséhez.
Bnetes talin nem voltunk, mert kint ragadtunk Budakeszin az erőben. Tollasoztunk továbbra is, Léna meg aludt a kocsijábanKép. Próbáltatok már erdőben, magas fák alatt tollasozni. Mátrix-ba való reflexek kellenek hozzá....

Jövő héten egy szigeti tali?? Hozok tollast KépKép

J
holophernes

Sziasztok!

Judit!
Legközelebb, ha Budakeszin jártok szólj! A vadaspark alatt lakunk két utcával.
Ikerházat meg csak úgy, hogy amit lehet, azt szeparálni. Anyósomék ikerházban laknak, úgy tudom ott nem volt komoly gond.
Csak sajna más megoldást nem igazán látok, hogy kertes házban legyünk. És Budakeszihez nagyon ragaszkodok, itt nőttem fel. Bár nekem Páty is jó lenne, ott már olcsóbb a telek, de a férjemnek nem tetszik, hogy 8 kmrel többet kell menni. Szóval nem egyszerű.

Noémi!
Romantika! Nagyon vágyom én is rá, de a nagyítóvak kell keresni a férjemnél a romantika helyét.
A szüleim még mindig kézen fogva sétálnak.
Névnapot sajnálom, nálunk tavaly a szülinap volt ajándék nélkül, mert nem volt már idő vásárolni.

Jövő hét remek lenne.

Ines
ini

Sziasztok, Hősök! Kép

Megvettük az etetőszéket, l.rossi-ból a Bosst. Potom 20 rongyba került, 6000 Ft engedményt kaptunk rá, mert kifutó modell. Bánja fene, nekem tetszik. Kép
Utazás: a szállodáknál a nyaralási hetek máshogy számolódnak. Asszem a szombattól szombatig terjedő időszakot veszik 1 teljes hétnek, s ugyebár január 1. szombatjától számolják. De idén meg a naptáruk szerint is egybeesik a rendes hetekkel. Kép Na mindegy, lényeg, hogy 1 héttel később megyünk, vagyis szombaton indulunk, ami nem is olyan nagy baj. Így legalább a villanyszerelő felrakja a héten a búrákat (8-9 db). Kép
Évforduló: Szép volt, estig meghitt is, akkor megjött anyóspajti (pont, mint tavaly, úgyhogy nászéjszakának megint lőttek.) Ajándéknak volt levél (láttátok volna kispapit, mint 1 kincset, úgy szorongatta, majd meg ki-kicsordult a könnye olvasás közben), lesz kép (apa ma nyíratkozik, hogy szép legyen, nekem meg úgyis mindegy 2 óriási pattanás virít a képemen 3. napja, s nem lohad). Kaptam apától 40 szál vörös rózsát. Mondtam Neki, jövőre akkor 80 szál rendel. Kép
Anyóspajti meg akarta mutatni, hogy kell elaltatni 9-kor a gyereket. Természetesen hatalmas bőgés kíséretében kb. 10 percig bírta, de nem akarta feladni. Na akkor színrelépett Tigris, vagyis én, s Álommanó (és persze a megnyugtató cici segítségével) 3 perc alatt a mély alvás fázisába varázsoltam egyetlen édes Kincsem. Kép
Főztem fincsi édes mézes-fűszeres csirkét, mondtam ez olyan, mint az elmúlt évünk volt. Kép Egész éjfélig duhajkodtunk, de felelősségteljes szülők lévén, elfelejtetttük kibontani az üveg pezsgőt, így garantáltatn akoholfree tejcit nyalakodott ma reggel Kincsem. Kép
Hát így történt. Egyszerűen, szerényen, de nagyon boldogan. Kép

Manga,
járókához még valami: nekünk olyan lesz (ha egyszer feljön a pincéből és rendbetevődik - ha nem olyant veszünk), aminek néhány rácsa kivehető. Hadd ne legyen annyira bezárva az a Kölök, 'sze nem rab! Kép

Orsi,
Ha rigó, rigó. Bánja fene. Csak olyan kis szürkés ruházata volt, de lehet, lányrigó. A fiúk feketék. Na és berepült hozzánk, s hagyta magát megfogni. Kép Ennyi.
Lányruha: lesz kékruhás tali (nézd meg fentebb Kitty képét, na olyan), s utána rózsaszín ruhás is. Csakhogy nálunk a fiúk nem hordanak rózsaszínt. Ezért kell majd kölcsönöznünk. Kép
Kajcsimelegítő: tapasztalatom nincs, de az Aventos úgy ráémlik olyan, amilyent szeretnél. Én ilyenkor bemegyek a babaáruházakba és kifaggatom az eladókat is: mi van, mennyiért és mit tud? Kép
Cikk Kép

Apropó, tali! Én benne lennék, de legyetek szívesek már megvárni, míg mi hazajövünk nagy Osztrákiából. Miért? Mert csak. Amúgy meg azért, mert Noit is hazavártuk Székesről a múltkor. Na. Kép

Szilvi,
azért, mert a 2 hóst is majd 3 hósan. Oka semmi különös, csak későn vittem. Sajnáltam szúrkáltatni olyan picikén.
Állatkertit mi is kaptunk, de sajna nem tudunk menni. Jó pihit Nektek!

Közhírré tétetik: Ha valaki kéri, szívesen odaadom a Liberót (1 fő ingyér bemehet vele az állatkertbe), csak 1 kérésem volna cserébe: ha 3050 Ft alatt van a pelus (7-14 kg, vagy ennek a súlynak megfelelő UP&Go, de az drágább valamivel), akkor kérnék szépen 2 csomaggal venni belőle.

Judit,
utólag is kívánok Boldog Névnapot! Szánom és bánom, hogy nem a napján, de remélem azért nem orrontasz meg reám emiatt (mást meg úgyis kidumálnék, mire kinőne a sárkányfejed Kép).
Párod feledékenysége Kép Én ezt úgy oldom meg, hogy előtte 2-3 nappal elkezdem mondogatni. Kép
Mail nem jött meg. A mi gépeink valamér nem kommunikálnak. A miértet Neked, mint szakinak kell megfejteni. Kép
Évfordulóval kapcsolatos ötleted ugyanaz volt mint Nekem. Kép Levél 7 oldalas lett 12-es bötűvel. De még így is csomó minden kimaradt belőle. Kép
Léna nagyon ügyi. Tudós lesz még a kiscsaj, meglásd! Én Kölköm fiúmódra olvas. Most épp kint a teraszon a sörösláda körül ügyködik. Lehet, hogy szomjas? Kép
Szurihoz ennyiszer 1000 +++++++++++++++++ -t küldök!
Dm füzetet nekem is nyúljál már le 1-t. Hozzánk csak a Rózsakertből jön mindenféle vacak "vegyélmegszórólap" a Cora és Auchan újságok mellett. Kép
Csípővel mi a gond? Hogy Ti mennyit tollasoztok! Még a végén megtollasodtok! Kép (buta szóvicc)

Tünde,
kakigondok hess hess végre! Kép
Libero Kép Tetszik, hogy ügyködnek a babákért. Kép Csak az nem, hogy aki már azt használja, az le van ...
Hajvágás Kép Mintha magam látnám érettségi előtt. Én is apránként nyesegettem le a hajam. Kép De azért csak észrevették. Kép
Mh: inkább nem írnék róla. Én már többször voltam bent, ugye a GYED-et is intézni kellett. A kollegák nagyon aranyosak, de ha kérni akarsz, akkor hiretlen mindenki elutasító lesz. (A begyemben van, hogy nem kaptam meg a szülési támogatást. Oka valszeg a nadrágszíjpolitika - hogy ütne beléjük a ménkű. Ez a kormány folyton csak leépít, aztán meg az elküldött emberek helyére újakat vesznek fel, gondolom jó pártkatonákat. S akkor meg csodálkoznak, hogy sokba kerül az államigazgatás. Na ennyit a politikáról.)
Szuri Kép, van kúpod otthon? Nekünk 2 napig kellett utána! Gyors felejtést, mert 1 ideig úgyse szuriznak! Kép

S Rebi szólott! Kép

Ines,
nátha hess hess! Kép Fogacskához gratula! Kép
Ötleteket köszi. Kép Francia o.? Párom kedvenc városa meg Párizs (de csak idén jutott el végre 3 napra, de jövőre szeretnénk családilag is). Ti beszéltek francul? Kép
Hősök! Kép Nekem 3x törte be a hinta a fejem kiskoromban. Kép Hozzáfűzném azért, hogy a mi szüleink is frászban voltak, de nem tudtak mit tenni, mert a nagyik is dolgoztak. Ezért lógott a kulcs a nyakunkban, amit én spec. hetente elrepítettem (aztán volt, mikor megleltem, volt, mikor nem). Kép
Első csók: én úgy, de úgy képen vágtam szegény udvarlóm az első nyelves után, hogy még 1 hét múlva is sajoghatott szegénynek a füle. Na jó, aztán később csak betörtem. Kép
Építkezéshez kitartást, sok türelmet és sok pénzt kívánok!
Keresztelőhöz mit kell intézni? Írjál már pár szót róla, lécci!
Vadaspark: mi is szokunk menni. Utoljára december 7-én kiadós sétával és vadetetéssel ott próbáltuk előcsalogatni Kincsünk a vackából. Kép

Bogi,
Megkésve, de Boldog Névnapot! Kívánom, hogy utólag bepótolja hímed a mulasztást ajándékügyileg! Kép (Csendben megjegyzem, hogy virágot és csókot lopni is lehet! Kép)
Pénz Kép Mi ilyenkor kotorjuk össze a ládafiát és ürítjük ki a zsebeket, namegazén táskámat. Kép
Sárgabaracktól hasmenése lehet. Úgy tudom, azt 1 éves korig nem ajánlják. Akárcsak az erdei gyümölcsöt, pedig abból is van 4 hósnak való.

Noi,
Tuti, hogy szerencsés évetek volt/lesz! Kép Kirakat előtti nyúlkálósdit én már nem merem bevállalni. Kényelmesebb itthon. Kép
Jó pihit anyósnál! Kép

Pussz: Borótól
femõke

Sziasztok!

Boró
Tudod, mennyi idő (és szervezés) ennyit is bepötyögni??? Kép .. természetesen fél kézzel... a kisebbik már nincs biztonságban a kiságyban... a nagy mindig segíteni akar neki Kép ... nade csak megtudod egyszer, milyen is ez.. Kép

... mi most vasárnap voltunk a Vadasparkban... láttuk a kicsi bölényt Kép (aminekmégnincsneve... Kép)

Bogi
utólag (úgy látszik én csak így tudokKép) BOLDOG NÉVNAPOT! KépKépKép
Háááát... 7 hónaposoknak való kajában van tej, sőt tejszín... úgyhogy erre nem adnék...

bár mondjuk én extra szigorú hozzátápit csináltam anno Csengével és most sem lesz másképp... Az elején nem sok olyan üveges kaját találtam, amibe nem tudtam belekötni...

múlt hétfőn mi is átestünk az 5 hós oltáson... jajjj 1 nap tömény nyűglődés (bár könnyebben viselte, mint a 4 hósat... meg mi homeobogyózunk... nem tudom nélkülük milyen lett volna)... most egy ideig nyugi van...

na.. megkaptátok a heti ... adagot... megyek is ... Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Judit, küldök nektek fogmanókat, mert látom nagyon bánt, hogy Lénának még nincsen. Kép Egyébként utánanéztem a babanaplóban, nekem 8 hónaposan jött ki az első fogam, szóval Kitti tuti nem tőlem örökölte.

Tali jó ötlet, nekünk jövő hét és utána is jó.

Van egy pár DM-es 20%-os kuponom. (Anyám összeszedte a lépcsőházban Kép) Küldjek valakinek?

Boró, 40 szál vörös rózsa??? Ez igen! Kép Kép Tényleg szép évforduló lehetett!
Mi is kaptunk állatkerti belépőt. Párom pont dolgozik vasárnap, mondtam anyámnak jöjjön velünk. És mivel pénteken lesz a szülinapja, mondtam neki, hogy meghívom az állatkertbe. Kép Eddig úgy néz ki, hogy megyünk is. Ha tényleg eljutunk odáig, én szívesen hozok neked pelust. Küldök neked mailt.
A szuriból szerencsére mára már semmit nem éreztünk. Igen, kapott kúpot, rögtön utána és estére is. De ma már nem kellett.

Képzeljétek, ma pakolgattam, és a kórházban kapott babacsomagban találtam egy Hipp-es kupont. Rossmannban lehet beváltani. El is mentünk, beváltottuk. Volt benne Hipp és Kecskeméti bébiétel, tea, tejpép és Gabi fürdető minta. Azt hiszem körül kell néznem, mik is vannak még abban a dobozban. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Tünde!
Én szívesen vennék dm bonuszt, mert ide nem dobtak be. Cserébe elküldöm Neked a libero állatkerti belépőt. természetesen, ha ez oké így Neked.

Te milyen csomagot kaptál? Én felicitast, abba nem igazán volt semmi különös.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Tünde,
válaszmail az éterben! Kép
DM-es kupont én is kérek! Kép Ha nem időkorlátos, akkor ráérsz a talira is elhozni. Még kitart az az 5-6 meglevő üvegcse hamika addig.
Anyudnak biztos nagy öröm lesz az állatkerti séta! Nézzétek meg a babatanyát (játszószoba) is, bár úgy tudom vagy 700 Ft a belépő. De csak kíváncsiságból, mert annyiért nem játszunk más elnyűtt játékaival. Kép
Jó, hogy mondod a kórházi ajit. Kép Nekünk valami fotós kupon volt benne, amit be kellene már váltani. Csak 3 hete készülök leemelni érte a polcról a dobozkát. Kép

Ines,
a Felicitasban nekem csomó termékminta volt. Istenien használhatóak a kis tubuskák, ha csak 1-2 napra hagyjuk el a főhadiszállást. Kép

Judit,
hova tűntél? Átpártolsz a kerületiekhez? Kép Tegnap elindultunk a fogaskerekűvel a Széchényi hegyre. kiderült, hogy csak a Svábhegyig közlekedik 31-ig. Régen volt ott fenn 1 jó kis játszótér, nem tudom megvan-e. Viszont sétálni, kocsit toszogatni a jó levegőn azt lehet. Kép

Nem tudom magamban tartani, muszály elújságoljam: tegnap Kincsem elkezdett magyarázni. Eddig is válaszolgatott, de csak úgy: hö. Aztán a héten elkezdett játszani a hangokkal, másképpen mint eddig, olyan elnyújtott 1hangzósan, s tegnap meg ez volt a sláger: ideideideide, nenenenenenene, dididididi. Kép
Mászástechnikánk is fejlődik, de még csak 3kerékmeghajtás a divat (térdei szép barnák a használattól Kép). Viszont imád állni, s tegnap ahogy eltartottam magamtól (mert folyton a hajam húzgálja), elindult felém, megtett 3-4 rendes lépést és megölelt! Kép Nem tudom szavakkal kifejezni azt a boldogságot, amit éreztem. Én most olyan boldog vagyok! Kép

Pussz: Boró
femõke

Ja ez lemaradt:

Rebi,
Isten hangja szóljon Belőled gyerkőcöket illetően! Kép
Kicsibölény? Nem is tudtam! Mi csak a nagy amerikai vendégbölénykéket láttuk/simogattuk/etettük decemberben.
Hétfői oltáshoz most küldöm a drukkot. Ússzátok meg kis nyügivel, azt kívánom. Kép

Úristen, hol a gyerek?! Hát nem kimászott a teraszra? Ott magyaráz a sörösládán a virágoknak. Vagy a sörnek? Kép

Na pussz: Boró
femõke

Sziasztok!

Boró.. már egy gyerek mellett sem tudsz koncentrálni? .. ;-))
Tényleg nagy boldogság, amikor elindulnak... utána már csak nosztalgiázni lehet, hogy amikor-még-egy-helyben-maradt-milyen-jó-volt KépKép .. aztán jön a de-nyugi-volt-míg-nem-beszélt-egész-nap KépKépKép .. nade ez még majd csak jön Nálatok... De Te sem úszod meg... Kép
Az 5 hóson már túl vagyunk KépKépKép múlt időben Kép KépKép

igen, a vendég amerikai bölényKÉKnek (a kisebbik is kész szekrénysor méretű... a nagyobbikról nem is beszélve ...Kép) ... nekik van kicsijük... 1-2 hetes asszem... Kép ... Csoda, hogy nem hallottátok... kicsi lányom pedig világgá kürtölte vasárnap... Aki nem akarta megtudni, hogy van kis bölény az is megtudta... még akkor is, ha befogta a fülét Kép

Kicsikincsedegyetlenvirágszálad korán kezdi a sör iránti fékezhetetlen lelkesedését KépKépKép

Rebi

rebi

Sziasztok!

Jelentem, apa pótolta a mulasztást. Igazából az volt, hogy vasárnap volt a névnapom, és úgy gondolta, hogy túl átlátszó lenne, ha fogná magát, és elmenne virágot venni, meg akart lepni.
Így hétfőn kaptam rózsát. Ja és milyen lett az én drága párom? Ő is csak gyerekben tud gondolkodni Kép Kaptam ! tőle egy lámpát, amit a Lilinek vett igazából, olyan, hogy egy tárcsa forog a közepén (csillagászati témájú Kép ), és kivetíti egy műanyag búrára a képet. Tők jó.

Az a helyzet, hogy én minden olyan bébiételt adok a Lilinek, amire a megfelelő kor rá van írva. Úgy értem, hogy nem nagyon nézem, milyen gyümölcs van benne, ha csinálnak olyan bébiételt, csak lehet adni neki. Szóval bízom a bébiétel készítőkben Kép
Lili ma megette a spagettit (6 hónapos kortól adható, de már 6 nap múlva 6 hónapos lesz Kép )
Arra a tejes dologra is 6 hónapos kor van írva, ezért azt is adok neki. Nincs tőle semmi baja.

Már két napja Lili új honlapján dolgozok. Most töltöm fel.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Megint 2 gyerekem van, azért jövök ilyen ritkán. Nagyon strapás, meg kell mondjam!!

Boró: sajna mi is elkaptunk egy vírust, de remélem sikerült kiírtanunk. Nektek további hasznos írtást!

Barátnő jobban van, babája itthon, nagy az öröm (már amikor nem üvölt) Szegény nagyon hasfájós, du. 3-8-ig bömbölés van műsoron, szegényt most ez fárasztja ki teljesen, de azt mondta, hogy inkább üvöltsön a fülébe, de legalább itthon van!
Segítek neki amit tudok, de most itt van magymama, férj és negyediknek nem nagyon akarok bekapcsolódni az észosztásba. Ha valamiben megakadnak, úgyis felhív...

Orsi: Huggis nálunk is nagyon gatya volt, folyton folytKép
MIlyen légzésfigyelőtök volt és van most? Ismerősnél is gondok vannak folyton riaszt és már nagyon unják...

Ines: nagyon tetszett a HŐsök! remélem a nátha hamar elmúlik.

Bocsi többet most nem tudok írni, mert mindkét gyerkőc bömböl ( a nagynak nem jó a rózsaszín lufi, mert a kék kell neki, a kisebb meg szolidaritásból bömböl vele....)
Sziasztok: ZSófi, Kira és Brigi

Bogi: s.baracktól Zsófi is nyüszi volt, szerintem nekik a friss sbarack még nagyon savas....aztán ki tudja
hálósipka

Sziasztok!
Végre feltettem az új honlapunkat.
http://web.different.hu/partners/gyacse/jaksy/

Nézzétek meg!

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok Kismamik
Ne haragudjatok, hogy szófosimosijuti nem jelentkezett/zik, de nagyon el vagyok havazva. Kurv@ra dolgoznom kéne, ma(!!) volt az egyik határidőm, és az igazat megvallva még legalább egy hetet kéne melózzak, úgy hogy kispapi besegít Lénánál, hogy elkészüljek hétfőre (szo+vas beszámolva). Szemfülesek látják, hogy ez 42órás napok meglétével lett kikalkulálva.
Kispapi persze hogy most nem ér rá, a gépem gyorsasága inkább lassuságként határozható meg, ma kötelező vendégségben voltam, és még nem is említettem, hgy holnap kapja Léna az 5hós oltást.
Szóval jelentkezem, kommentálok 40szál rózsát, meg az első sörös gondolatokat, honlapot és DM akciót.
Tali részemről simán lehet az elszámolós szállodai nyaralás után is, azaz a 16.-val kezdődő héten.
Jó nyaralást, kitartást és élvezkedést mindannyiótoknak.
Elnézést felém, türelmet a csemetékhez
puszikálok mindenkit,

J
holophernes

Sziasztok!

Ines, küldtem mail, hogy milyen címre küldjem a kupont.
Én két csomagot kaptam a kórházban, az egyik az a Felicitas, de volt egy másik is, az van ráírva, hogy Baby Service.

Boró, mail ment, akkor ezt megbeszéltük. Kép
De rég mentem fogaskerekűvel!
Kicsikincsed, mennyire ügyes és édes! Kép Ilyen nagy hírt nem is szabad magadban tartani. Sör Kép

Nem tudom, hogy fogjuk bírni az Állatkertet. Remélem nem műveli azt, mint tegnap. Tegnap ugyanis elindultunk a DM-be babakocsival. Kb 3/4 órás séta. Egy darabig egész jól el volt Kitti, majd elkezdett sírni, aztán meg üvölteni. Kivettem, megnyugodott, visszatettem, megint üvöltés. Ezt eljátszottuk párszor. A DM-ben nem akartam kockáztatni, így maradt a fél kezes vásárlás. Aztán ahogy kijöttünk, mondtam, hogy jó, akkor eddig cipeltelek, most már nyugi legyen. Visszatettem, persze megint üvöltés, aztán 3 perc múlva elaludt. De az a 3 perc milyen hosszú volt, mindenki bámult az utcán, hogy mit csinálok én ezzel a gyerekkel.

Bogi, örülök, hogy mégsem maradtál névnapi ajándék nélkül. Belenéztem a honlapba. A képeket nem mindet tudtam megnézni, de a szövegeket olyan jó volt olvasni. Kép

Brigi, kitartás a két gyerkőchöz! Kép

Judit, mi ez a munka? Nem is mondtad, hogy dolgozol. Drukk, hogy elkészülj hétfőre és Lénának is a szurihoz!

Pusza,
Tünde
rtünde

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?