Sziasztok, Hősök!
Megvettük az etetőszéket, l.rossi-ból a Bosst. Potom 20 rongyba került, 6000 Ft engedményt kaptunk rá, mert kifutó modell. Bánja fene, nekem tetszik.
Utazás: a szállodáknál a nyaralási hetek máshogy számolódnak. Asszem a szombattól szombatig terjedő időszakot veszik 1 teljes hétnek, s ugyebár január 1. szombatjától számolják. De idén meg a naptáruk szerint is egybeesik a rendes hetekkel.
Na mindegy, lényeg, hogy 1 héttel később megyünk, vagyis szombaton indulunk, ami nem is olyan nagy baj. Így legalább a villanyszerelő felrakja a héten a búrákat (8-9 db).
Évforduló: Szép volt, estig meghitt is, akkor megjött anyóspajti (pont, mint tavaly, úgyhogy nászéjszakának megint lőttek.) Ajándéknak volt levél (láttátok volna kispapit, mint 1 kincset, úgy szorongatta, majd meg ki-kicsordult a könnye olvasás közben), lesz kép (apa ma nyíratkozik, hogy szép legyen, nekem meg úgyis mindegy 2 óriási pattanás virít a képemen 3. napja, s nem lohad). Kaptam apától 40 szál vörös rózsát. Mondtam Neki, jövőre akkor 80 szál rendel.
Anyóspajti meg akarta mutatni, hogy kell elaltatni 9-kor a gyereket. Természetesen hatalmas bőgés kíséretében kb. 10 percig bírta, de nem akarta feladni. Na akkor színrelépett Tigris, vagyis én, s Álommanó (és persze a megnyugtató cici segítségével) 3 perc alatt a mély alvás fázisába varázsoltam egyetlen édes Kincsem.
Főztem fincsi édes mézes-fűszeres csirkét, mondtam ez olyan, mint az elmúlt évünk volt.
Egész éjfélig duhajkodtunk, de felelősségteljes szülők lévén, elfelejtetttük kibontani az üveg pezsgőt, így garantáltatn akoholfree tejcit nyalakodott ma reggel Kincsem.
Hát így történt. Egyszerűen, szerényen, de nagyon boldogan.
Manga,
járókához még valami: nekünk olyan lesz (ha egyszer feljön a pincéből és rendbetevődik - ha nem olyant veszünk), aminek néhány rácsa kivehető. Hadd ne legyen annyira bezárva az a Kölök, 'sze nem rab!
Orsi,
Ha rigó, rigó. Bánja fene. Csak olyan kis szürkés ruházata volt, de lehet, lányrigó. A fiúk feketék. Na és berepült hozzánk, s hagyta magát megfogni.
Ennyi.
Lányruha: lesz kékruhás tali (nézd meg fentebb Kitty képét, na olyan), s utána rózsaszín ruhás is. Csakhogy nálunk a fiúk nem hordanak rózsaszínt. Ezért kell majd kölcsönöznünk.
Kajcsimelegítő: tapasztalatom nincs, de az Aventos úgy ráémlik olyan, amilyent szeretnél. Én ilyenkor bemegyek a babaáruházakba és kifaggatom az eladókat is: mi van, mennyiért és mit tud?
Cikk
Apropó, tali! Én benne lennék, de legyetek szívesek már megvárni, míg mi hazajövünk nagy Osztrákiából. Miért? Mert csak. Amúgy meg azért, mert Noit is hazavártuk Székesről a múltkor. Na.
Szilvi,
azért, mert a 2 hóst is majd 3 hósan. Oka semmi különös, csak későn vittem. Sajnáltam szúrkáltatni olyan picikén.
Állatkertit mi is kaptunk, de sajna nem tudunk menni. Jó pihit Nektek!
Közhírré tétetik: Ha valaki kéri, szívesen odaadom a Liberót (1 fő ingyér bemehet vele az állatkertbe), csak 1 kérésem volna cserébe: ha 3050 Ft alatt van a pelus (7-14 kg, vagy ennek a súlynak megfelelő UP&Go, de az drágább valamivel), akkor kérnék szépen 2 csomaggal venni belőle.
Judit,
utólag is kívánok Boldog Névnapot! Szánom és bánom, hogy nem a napján, de remélem azért nem orrontasz meg reám emiatt (mást meg úgyis kidumálnék, mire kinőne a sárkányfejed
).
Párod feledékenysége
Én ezt úgy oldom meg, hogy előtte 2-3 nappal elkezdem mondogatni.
Mail nem jött meg. A mi gépeink valamér nem kommunikálnak. A miértet Neked, mint szakinak kell megfejteni.
Évfordulóval kapcsolatos ötleted ugyanaz volt mint Nekem.
Levél 7 oldalas lett 12-es bötűvel. De még így is csomó minden kimaradt belőle.
Léna nagyon ügyi. Tudós lesz még a kiscsaj, meglásd! Én Kölköm fiúmódra olvas. Most épp kint a teraszon a sörösláda körül ügyködik. Lehet, hogy szomjas?
Szurihoz ennyiszer 1000 +++++++++++++++++ -t küldök!
Dm füzetet nekem is nyúljál már le 1-t. Hozzánk csak a Rózsakertből jön mindenféle vacak "vegyélmegszórólap" a Cora és Auchan újságok mellett.
Csípővel mi a gond? Hogy Ti mennyit tollasoztok! Még a végén megtollasodtok!
(buta szóvicc)
Tünde,
kakigondok hess hess végre!
Libero
Tetszik, hogy ügyködnek a babákért.
Csak az nem, hogy aki már azt használja, az le van ...
Hajvágás
Mintha magam látnám érettségi előtt. Én is apránként nyesegettem le a hajam.
De azért csak észrevették.
Mh: inkább nem írnék róla. Én már többször voltam bent, ugye a GYED-et is intézni kellett. A kollegák nagyon aranyosak, de ha kérni akarsz, akkor hiretlen mindenki elutasító lesz. (A begyemben van, hogy nem kaptam meg a szülési támogatást. Oka valszeg a nadrágszíjpolitika - hogy ütne beléjük a ménkű. Ez a kormány folyton csak leépít, aztán meg az elküldött emberek helyére újakat vesznek fel, gondolom jó pártkatonákat. S akkor meg csodálkoznak, hogy sokba kerül az államigazgatás. Na ennyit a politikáról.)
Szuri
, van kúpod otthon? Nekünk 2 napig kellett utána! Gyors felejtést, mert 1 ideig úgyse szuriznak!
S Rebi szólott!
Ines,
nátha hess hess!
Fogacskához gratula!
Ötleteket köszi.
Francia o.? Párom kedvenc városa meg Párizs (de csak idén jutott el végre 3 napra, de jövőre szeretnénk családilag is). Ti beszéltek francul?
Hősök!
Nekem 3x törte be a hinta a fejem kiskoromban.
Hozzáfűzném azért, hogy a mi szüleink is frászban voltak, de nem tudtak mit tenni, mert a nagyik is dolgoztak. Ezért lógott a kulcs a nyakunkban, amit én spec. hetente elrepítettem (aztán volt, mikor megleltem, volt, mikor nem).
Első csók: én úgy, de úgy képen vágtam szegény udvarlóm az első nyelves után, hogy még 1 hét múlva is sajoghatott szegénynek a füle. Na jó, aztán később csak betörtem.
Építkezéshez kitartást, sok türelmet és sok pénzt kívánok!
Keresztelőhöz mit kell intézni? Írjál már pár szót róla, lécci!
Vadaspark: mi is szokunk menni. Utoljára december 7-én kiadós sétával és vadetetéssel ott próbáltuk előcsalogatni Kincsünk a vackából.
Bogi,
Megkésve, de Boldog Névnapot! Kívánom, hogy utólag bepótolja hímed a mulasztást ajándékügyileg!
(Csendben megjegyzem, hogy virágot és csókot lopni is lehet!
)
Pénz
Mi ilyenkor kotorjuk össze a ládafiát és ürítjük ki a zsebeket, namegazén táskámat.
Sárgabaracktól hasmenése lehet. Úgy tudom, azt 1 éves korig nem ajánlják. Akárcsak az erdei gyümölcsöt, pedig abból is van 4 hósnak való.
Noi,
Tuti, hogy szerencsés évetek volt/lesz!
Kirakat előtti nyúlkálósdit én már nem merem bevállalni. Kényelmesebb itthon.
Jó pihit anyósnál!
Pussz: Borótól