Új privát üzeneted érkezett!

Bekukkantottam végre, sokminden történt 2 nap alatt!!
Ráadásul eltűnt és előröl írhatom a regényemet, na még1x:

Babi, drukkoltam nagyon a jó terheléshez és az urad eredményiért!!! Írj majd ha megtudod. Mész vissza az eredményekhez T-höz?

Alle, hajrá mozgás!! (Heti 2-3x futás, és 2-3x brignázás a mhelyre)

Nani, végre elindultál a '"csodadoki" felé, drukkolok nagyon!!!! és kiváncsi :wink:

Puszi, jobban vagy?

Amina, hajrá és ölellek!!!!

Kugica, ragacsszállítámányom indul++++++++++++++++3333
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Pjb, csodálatos a két kis "rosszcsont" :lol:
Jöhet most már melléjük a Kislány!!!

Irises, nyugi-nyugi, fel a fejjel különben irgumburgum :wink:

Tilli drága, rengeteget gondolok rátok. Igazán jó idő van még mindig nagy sétákhoz!! Puszi

Puszi, hétfőre egy nagy kalappal!!!!!!

Olyan sokminden történt, hogy alig tudom követni az eseményeket!
DRUKK Mindenkinek amihez kell!!!!!!

kalkata

Laptető a következő akciózósnak átadva!!!

kalkata

Kata, megyek majd T.höz 2 hét múlva. Hétfőn elvileg e-mailben megküldik a vérvételi eredményt. Nem számítok jó eredményre.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! :P

Kellemes hosszú hétvégét, Lányok! :D

Mennek a drukk-adagok minden Akciósnak!!! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata,
én is sokat gondolok ám Rád! :P És folyamatosan szurkolok! :wink:

Séta:
ma Tescoba mentünk, szal első autókás program megvolt :P -és végre én is kimozdultam :roll:

tillidian

Till, emlékszem milyen boldogsággal töltött el amikor kiszabadultam csak a boltig, az autozás meg maga volt a csoda :lol: igazi feltöltődés ám :P

Baba, én azért szorítok, hátha hátha....++++++++++++++++++++++++++++++mennek a drukkok.

ma kezdtem parázni, nem érzek semmit....de csak ott vannak a manóim a helyükön :shock:
pbj12

Baba - én is drukkolok, hogy jók legyenek a vv eredmények!
kuglica

Hello lányok - bocs ha buta a kérdés.. de hátha nektek el volt magyarázva.. Szóval: érdekelne, hogy amikor 10-12 sejtre osztódva berakják a méhbe az embriócskát, akkor ott mi történik és mikor és meddig.. :roll: Nagyon sok anyag van az interneten arról, hogy mi történik, ha minden spontán megy, de nem találok semmit a lombik pre-embriójának fejlődési menetéről ott bent.
A mi esetünkben még egy-két napig keresi a helyét a picike? és közben ott motoszkál és osztódik tovább és csak 2-3 nap múlva kezd el beágyazódni..? vagy már hamarabb kezd beágyazódni?
Csak úgy érdekelne.. egyszerűen, jó lenne tudni.
Köszi előre is, ha valaki tudja és megírja. :wink:
kuglica

Kuglica: először is babaragacsok mennek+++++++++++++++ Szerintem ugyanúgy zajlik a sejtosztódás, mint természetes úton. A megtermékenyítéstől a 6-12. napig zajlik a beágyazódás, előtte úszkál, keresi a neki legmegfelelőbb helyet és osztódik ezerrel! :wink:

Pbj: nagyon vagányak a fiúk, drukkolok egy kiscsajhoz melléjük! (vagy kistököshöz ismét) ++++++++++++++++++++++

Minden akciózónak drukkolok ám a háttérből!++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Köszi Timi! Igen.. én is ezt sejtettem.. gondoltam, hogy úszkál.. remélem, hogy holnaptól vagy hétfőtől már elkezdi a beágyazódást. (Okt. 19-én volt punkicó, 22-én kaptam vissza.) Vízualizálni szeretném. :) Szerinted? Lassan ott tartunk, ugye?
kuglica

Timi, 31+6 az nem semmi, kitartás, én ilyenkor már azt hittem hogy nagyobb már nem is lehet a hasam, bár nekem 31+1 napig tartott csak :(

Kuglica, jó kérédés volt, de már kaptunk is választ :lol:

1 órával többet alszunk ma juhhhhhhéééé, bár Till lehet hogy ez ma rád nem vonatkozik :oops: , na jó reméljük :lol:
pbj12

Tényleg.. Timi, most látom csak, hogy két prüntyőke mindjárt érkezik!! :) De jó.. hát szép karácsonyi ajándékokat hoz neked az angyalka! :)
kuglica

angel drága!
így már ok, és értem is a vonalzódat!!!!!!...így már! minden elismerésem a tiéd? Diána nagyon szép és a neve is tetszik!

pbj!
ne aggódj!lehet, hogy a fiúk kíváncsiak voltak a külvilágra, azért jöttek előbb! ennek nem kell megismétlődnie! :D

tilli!
jó hamar kimozdultatok, de így is kell! Lencsi lánykát hogyan anyakönyvezték - bocs az idétlen kérdésért...?

mi teázunk rendületlenül... s antibiotikum+ vitamin, de kell is, mert +vagyunk fázva!
no, jó éjt mindenkinek!
gysmintlegyen

Jó reggelt lányok! Ugye nem baj, ha görcsölget egy kicsit a hasam?.. olyan mensi szerűen. :roll:
kuglica

Kuglica: dehogy baj a görcsölgetés! Lehet, hogy éppen egyszemkéd ássa be magát jó mélyre! Vizualizáld nyugodtan a történéseket, a gondolatnak teremtő ereje van! :wink: Én mindíg azt képzeltem el, hogy a karomban tartom a gyönyörű babámat.

Pbj: hát néha én is úgy érzem, hogy ennél nagyobb már nem lehet, aztán mindíg nő egy picit. A napokban kezdtem el nekimenni mindennek a pocakkal, valahogy nem érzékelem, hogy hol kezdődök én. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Csajok, nekem nagyon fáj a hasam napok óta. Főképp az a rész, ahol az összenövés volt, de igazából mindenütt. Puffadt is. A hüvelyflórám felborult. Ebben rész lehet az antibiotikumnak is, amit a megfázásra pár napja felírt a háziorvos. Van egy kúp, amit a dokim adott legutóbb 1 hónapja, mikor ugyanez volt, hogy antibiotikum mellé használjam, de nem akar segíteni. Hányingerem is van állandóan. A pisilés sem épp jó (talán hólyagfertőzés is lehet) és pisiléskor még jobban fáj a bal oldal, ahol az összenövés volt. Kezdek bepánikolni.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: el kéne érni az orvosodat, vagy legalább megnézetni magad valahol uh-val. Nem jó, amiket írtál. Nekem lapar után, amikor kivették a petevezetékemet jó 2-3 hétig nagyon fájt, menni alig bírtam és puffadt voltam. Csak megbolygatták ott a szöveteket, helyre kell jönniük, de azért jó lenne, ha látna orvos!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, köszönöm, hogy válaszoltál nekem. Arra gondoltam, hogy holnap felhívom. Tök vacakul érzem magam. Pont a sok gyulladás és baloldali fájdalom (+babaák meg nem tapadása-erre nem kaptunk választ) miatt csináltuk a lapart. Eléggé kétségbeejt, hogy most még rosszabb a helyzet.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba - drukkolok, hogy az orvos megnyugtató választ adjon. Lehet, hogy ez csak egy átmeneti pár nap, nem? Nagyon szorítok, hogy ez az egész gyorsan elmúljon.. Sicc!!!
kuglica

Timi - én is köszönöm a nyugtatást. Néha nem görcsöl.. néha egy kicsit. Nem olyan erősen, mint amikor mensis időszak van. Próbálom elképzelni, ahogy megtapad.. és kapaszkodik. :wink:
kuglica

Kugli: magnézium!!Meg persze drukk!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: nekem is állandóan gyulladt volt, ezért is vették ki a vezetőt, viszont azóta az az oldalam sokkal többet fájdogál, szurkál. Erre azt mondták, hogy a helyén összetapadások vannak és az fáj. Remélhetőleg neked el fog múlni, hiszen azokat szűntették meg, de idő kell, hogy ott bent regenerálódjanak a dolgok.

Kuglica: ahogy Baba írja-magnézium! Én a 8-9. hétig görcsölgettem úgy finoman. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

A magnéziumot milyen formában? Van erre valami tabletta? vagy ilyen pezsgős izé? Femibion 800-at szedek, e mellé szedjek még magnéziumot? Köszi a segítséget.
kuglica

Kuglica: Magne B6 (3x1-2), Béres Magnézium-ebből napi 1 elég, de jó a pezsgőtabletta is, legyen meg a napi 250 mg.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

MagneB6, de a MG pezsitabli sokkal htaásosabb és az én dokim mondta, ha görcs van (minden ET után szoktam görcsölni 3-5. napig), akkor lehet No-spat is. Pihenj!

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm szépen lányok, holnap veszek a gyógyszertárban.
kuglica

Sziasztok Csajok!
Kuglica!Ha minden jol megy akkor ma beagyazodik aprokad!Nekem ugyan igy volt anno vasarnap este gorcsoltem de nagyon.Ma 6 napos az embriod,termeszetes uton is most erne a mehbe.Jajj de izgi,nagyon szoritok!!!

Pbj!neked is drukk!

En meg tegnap etelmergezessel mentem az ugyeletre,meg infuziot is kaptam,de ma sokkal jobb,mar nem csak a wc-n ulok.:(
keny

Sziasztok!

Nem voltam itthon a 3 napban, köszi a holnapi drukkokat! :D

Baba: sztem is hívd fel a dokid, mindenképpen! Jobbulást! Pihenj!

Till: na, milyen volt a csavi?

Kuglica, PBJ, Amina: hajrá Csajok!!!!!!

Nani: köszi a privit, doki után is írj majd!

Puszi:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Babám,
az nem hangzik jól... :(
doki mindenképp, de sztem is még lehet a műtét utóhatása, meg lettél bolygatva :roll:
miért van mindig vmi...

Gysminti,
:wink:
hajrá, jó teázást, gyors(abb) sikert! 8)

Kuglica,
kis fájás belefér, simán jelenthet jót :wink:
még a múltkori kérdésedre: volt rizikó a koraszülésre, méhszájam tropa, csak hegek tartják (11. héttől tulképp feküdtem) de mégse biztos ez volt a gond, a vízem elfolyt, utána kezdett kinyílni. offért bocs.

Puszi,
holnap neked mozgalmas napod lesz :wink:

Amina,
+++++++++++++++++++++

Pbj,
+++++++++++++++++++

angel37

Keny, jézusom hol szedted te ezt össze???? borzalmas rosszul lehettél :oops:

Baba, holnap korán csörögj a dokinak, és reméljük hamar meg is tud nézni, és meg tud nyugtatni+++++++++++++++

Kuglica, nekem nem görcsölget inkább néha szurkál :oops: , de olyan lassan telik az idő.....te ki fogod bírni vv- ig?
pbj12

Keny - jobbulást.. Mi történt, te szegény? Mit ettél? :roll:
Figyusz: kérdeztem a dokinkat, hogy mit jelent a "pihenés".. adott rá egy-két válaszkát, de annyi kérdésem van/lenne - amit nincs időm vagy módom megkérdezni. Pl. kérdeztem, hogy "de buszra szállhatok? autóban ülhetek" .. azt mondta: "persze". Szerinted? (Szerintetek?) Csak tudja mit beszél, nem? Nekem az ottoni pihenésben, fekvésben az a nehéz, hogy megbolondulok néha a gondolatoktól.. ki kell mozdulnom. És most már sok ez a cca. egy hét itthon. Ma elmentem a férjemmel (kocsiban) ide-oda.. most meg azért aggódom, hogy nem kellett volna.. de már ki akartam mozdulni. :roll:
kuglica

Pbj - nekem tul.képpen már punkció után görcsölgetett egy kicsit. Igen, néha nekem is szurkál. Nekem vv-t nem ajánlottak fel - tesztet adtak. Nem tudom, hogy kibírom-e a 14. napig. Te hogy tervezed?
Igazából, kezdek begolyózni.. :roll: Túl hosszú volt a várakozás. (Júl.végén kezdtünk volna, de cisztám lett. Utána aug-ban szabin volt a doki is és mi is, utána szept.-ben nem voltak jók a dátumok - a férjemnek külföldön kellett lennie..) Úgyhogy ez az október nehéz .. és persze nem stresszmentes, mert van egy tanfolyam és vizsga, amit meg kell csinálnom nov. 5-ig.. különben nem dolgozhatok. :roll: De már nem akartam tovább halasztani a lombikot.
kuglica

Kugli, azt szokták mondani, hogy az a lényeg, hogy jól érzed magad. Láttunk itt már olyat is, aki végig feküdt, meg olyat is, aki költözés miatt pakolt, mégis azóta már megszült. Én már nem is tudom, mi a helyes.

A pocim továbbra is fájogat és puffadt. Amikor már pisilnem is kell, akkor úgy érzem, mintha bal oldalra belevágnának egy kést és megforgatnák.

:cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Úúúúú Baba, ez nagyon rosszul hangzik. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglica: én kertészkedtem, locsolókannát cipeltem (16 literest), autóztam, egyszóval éltem a mindennapi életemet. Munkahelyre nem jártam, mert tele van mérgező anyaggal, de itthon ledolgoztam, ami onnan kimaradt. :wink: Mindenkinek más jön be, nem ezen áll vagy bukik a beágyazódás. Érezd jól magad a bőrödben, ez a lényeg!

Baba: úgy segítenék, ha tudnék! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Baba - ez gázos.. :( holnap reggel gyorsan dokihoz kellene menni. (Köszi szépen a nyugtatást.)
kuglica

Timi - köszi szépen! :wink:
kuglica

Angel - hát azért kemény lehetett a 11. héttől végig feküdni. Diácska jól van azért? :roll:
kuglica

Puszi - nálad mi lesz holnap? Bocsánat.. elveszettem a fonalat, ne hari. :oops:
kuglica

Baba, ez nem hangzik valami jól.... szerintem ha jobban kezd el fájni, nem mész el pesten még éjszaka dokihoz ( vagy nagyon hülye gondolat???) itt laksz különben?

Kugli, nekem tavasszal totál tönkrementek a fogaim, szerintem pont akkor jött ki hogy a terhességem után kiapadt a készletem, 3 hónap alatt 1 fogamat kihúzták, 4 gyökérkezeltek, hidat raktak....borzalom volt, sok gyógyszer, meg érzéstelenítő, Úgy hogy tökre vigyázok a fogaimra és évenet 1-2 tuti elemgyek még akkor is ha nincs gond vele :oops:
Próbáltam úgy csinálni, hogy a Júl. lombikra kész legyek , de nem sikerült....lombik után 6 napon halvány pozitív lett a tesztem utána sajna megin jött a fogdoki, 2 érzéstelenítővel, és rá 3 napra megjött.... hogy mitől senki nem tudja: lehet az injekció, lehet hogy nem jól osztódott...nem lehet tudni. Lehet hogy csak a fogdokit belemagyarázom...... :oops:
Erre tegnap ettem a kenyeret és kettétört a fogam hosszában.... azthittem elsírom magam, nem hiszem el. Hétfőn hívom is a dokit, az a mázli hogy nem fáj egyáltalán, megpróbálom érézéstelenítő nélkül megcsináltatni..... mint csináljak szerintetek???

Pihenés. Nekem az a pihi hogy a srácok meg Ákos átmentek anyóshoz 5-6 napra, így nem kell őket emelgetni, nem kell napi 2 *mosnom, és nekünk emeletes házunk van így most nem lépcsőzük annyit. De Pl van 1 kutyánk, és Ákos ma is meg tegnmapi is átjött ( hozott virágot)és 1 órát sétáltunk az erdőben. Holnap lesétálok boltba, meg beülök a helyi kifőzdébe :lol: , De kedden már megyek a srácokért és folyt köv :P
nekem a srácoknál a 9 napig bírtam a tesztet és napközbeni pisiben nagyon + lett ( de ott 2 baba volt) , pénteken volt a beült, szombatig megpróbálom kibírni :oops:
pbj12

Pbj - lehet, hogy majd együtt tesztelünk. :lol:
Hát igen.. nálad elég fura ez a pihenés.. :) Fogorvos: lehetne esetleg kb. 10 napot várnod? Hol van a fog? elől vagy hátul?
kuglica

Felső jobb 5, és szerencsére belül tört kívül nem lehet látni, holnap felhívom megkérdezem aztán lehet hogy csak megmuatatom neki :lol:
Jó ha Te húzol engem én húzlak téged, legyen szombat reggel :lol:
pbj12

Pbj - okés, az halottak napja.. hátha a halloween megsegít minket. :)
Én spec. a fogorvos-témát most félreraktam. Ideiglenes tömés van a fogamban, ami eltart egy darabig.. szóval majd eldöntöm később, hogy mit mikor van. Bár jó lenne cserélni, mert elől a bal felső második fogról van szó.. és ezzel a töméssel kicsit sárgás a színe.. :lol:
kuglica

Babim :oops:
léleksimi és gyógy-drukkok!!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica,
én minden lombiknál 1 hétig ki sem keltem az ágyból. Kivéve a legutolsót (ami sikerült :P ), itt 2 napot "lájtosan" pihentem, aztán házimunka...nem a fekvésen múlik!!!
Ja, és most punkció után saját lábon buszoztam-metróztam haza a Kaáliból, így jött ki a lépés...ez sem számított :roll: :wink:

Mindenkinek drukk!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

sziasztok!

Tesztelés előtt állóknak ezernyi drukk++++++ !!!

Baba, úgy sajnálom, hogy ilyen hosszan tart a lábadozásod. Holnap reggel mindenképp hívd az operáló dokidat.Kívánom, hogy legyél túl mihamarabb ezeken a nyavalyákon!

gysminti, gyógyuljatok meg ti is!

Kalkat, mikor is mész az mm-be?

Amina, drukk!

Timi, neked mindkét p.vezetőd kivették, vagy csak az egyiket?

pussz mindenkinek!
nani72

Kuglica: a laparos dokihoz megyek holnap konzira. :oops:

Pbj: fogadat sajnálom nagyon. :( Párod milyen kedves és figyelmes!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi - jojj.. szorítok!
kuglica

Nani: csak a bal oldalit, a másikba nem egyeztem bele, mondván legalább 1 maradjon, ha nem olyan vészes. Megnyitották, de mondta is a doki, hogy szíve szerint azt is kivette volna, mert az is gócforrás lehet, vissza is záródott hamar.

Pbj: fog :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Fogas kérdés: nagyon sajnálom. Nekem is sok gondom van/volt ezzel. Kaális dokim szerint lehet adni szurit, csak olyat kell, amit terheseknek adnak. Fogdokim nem akar kockáztatni. Szóval így döntetlen.

babaimádó
Kép
babaimado

Hazaértünk miis.

Babi, enyhült reggel óta a fájdalom? Holnap ugye telefonálsz a dokinak aki műtött? jobbulást kívánok és bízakodó eredményeket!!!

Puszi, holnapra++++++++++++++++++++++

Kugica +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, puszi

Nani, kedden és csütörtökön megyek

Alle, ugye pihentél is hétvégén?

Tilli, hurrá első autókázás! Tökéletes idő volt hozzá.

Lányok, láttátok a nemzeti színekbe öltözött Országházat kivilágítva most hétvégén? Meseszép volt!!!

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?