Baba, ez nem hangzik valami jól.... szerintem ha jobban kezd el fájni, nem mész el pesten még éjszaka dokihoz ( vagy nagyon hülye gondolat???) itt laksz különben?
Kugli, nekem tavasszal totál tönkrementek a fogaim, szerintem pont akkor jött ki hogy a terhességem után kiapadt a készletem, 3 hónap alatt 1 fogamat kihúzták, 4 gyökérkezeltek, hidat raktak....borzalom volt, sok gyógyszer, meg érzéstelenítő, Úgy hogy tökre vigyázok a fogaimra és évenet 1-2 tuti elemgyek még akkor is ha nincs gond vele
Próbáltam úgy csinálni, hogy a Júl. lombikra kész legyek , de nem sikerült....lombik után 6 napon halvány pozitív lett a tesztem utána sajna megin jött a fogdoki, 2 érzéstelenítővel, és rá 3 napra megjött.... hogy mitől senki nem tudja: lehet az injekció, lehet hogy nem jól osztódott...nem lehet tudni. Lehet hogy csak a fogdokit belemagyarázom......
Erre tegnap ettem a kenyeret és kettétört a fogam hosszában.... azthittem elsírom magam, nem hiszem el. Hétfőn hívom is a dokit, az a mázli hogy nem fáj egyáltalán, megpróbálom érézéstelenítő nélkül megcsináltatni..... mint csináljak szerintetek???
Pihenés. Nekem az a pihi hogy a srácok meg Ákos átmentek anyóshoz 5-6 napra, így nem kell őket emelgetni, nem kell napi 2 *mosnom, és nekünk emeletes házunk van így most nem lépcsőzük annyit. De Pl van 1 kutyánk, és Ákos ma is meg tegnmapi is átjött ( hozott virágot)és 1 órát sétáltunk az erdőben. Holnap lesétálok boltba, meg beülök a helyi kifőzdébe
, De kedden már megyek a srácokért és folyt köv
nekem a srácoknál a 9 napig bírtam a tesztet és napközbeni pisiben nagyon + lett ( de ott 2 baba volt) , pénteken volt a beült, szombatig megpróbálom kibírni