Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Gondoltam ma reggel van egy kis időm,nekiülök visszaolvasni,de nem írtatok túl sokat,már nem pörögtök Ti sem annyira,mint régen. :P :P :P
Monic,ez a telefon nem nagyon akart összejönni,úgy túlbonyolítottuk,hogy aktualitását is vesztette. Semmi baj,én hála Istennek már jól vagyok és túl vagyok azon a sok-sok borzalmon,amit el akartam mesélni.(Remélem,nem kiabálom el a dolgot...)Dancikának jobbulást,nagyon szép a kicsi fiad!!!!!!!
Dita,hihetetlen,hogy a finisben vagy,még csak most tetted fel a tűzijátékos örömüzeneted... Kár,hogy vettél fejőt,én szívesen odaadtam volna,bizti lett volna a pénznek máshol is helye. Miló-lak gyönyörű!!!
Kicsi betegek(igazi nagyfiúk)!!!!!,JOBBULÁST!!!!!!!!!Úgy szeretem a fotóikat nézni,ahogy Évi csemetéit és a csini csajokat(olyan szépek!!!!!)
Levike mekkora már? Lassan behozza Olcsát,jókat mosolygok a képein,igazi vasgyúró.
Kismamik,vigyázzatok Magatokra,kicsit irigyellek Titeket,hogy nemsokára átélitek azt a csodát,amikor egy kis síró,dundi csomag megérkezik.Ezek voltak az életem legszebb pillanatai!
Mi tegnap voltunk 5 hónaposak,Lóci tündéri nagyfiú,18.-án volt a keresztelője.Nagyon-nagyon szeretjük(a lányok is) és ha tanácsolhatok valamit,ne sürgessétek annyira a tesókat,legyen a
végére,"öreg"korotokra is egy csecsemő,hihetetlenül más érzés...
Minden pillanatát élvezem és tudatosan próbálom megélni. Nem parázok,(a lányoknál totál paramami voltam),szóval egyszerűsödtek bennem a dolgok. (De az is lehet,hogy sok mindent megváltoztatott bennem a szülést követő horroridőszak. Ha az ember közel van a tragédiához,bizony kicsit átalakul az értékrendje.) :(
Sajnos vagy szerencsére már visszamentem "dolgozni",de ez a mennyiségű fellépés még bírható.Nyolc hónap kihagyás után így is magyarázkodni kell,hogy igen,még vagyunk,nem hagytuk abba a pályánkat.
Szóval,ennyi röviden,Mindenkinek puszi és a legjobbakat!!!!!!

Kép
f.ancsi

Ancsi, örülök, hogy jelentkeztél mindig olyan szivesen Olvaslak, Lóci már 5 hónapos, nagyon megy az idő, majd dobj néha képet, persze ha van rá időd!!! Vigyázzatok magatokra, sok pusssz

Kép
pgsuska

Sziasztok,

Ancsi,

de jó, hogy jelentkeztél! Lócika már 5 hónapos nagyfiú.
Szopi van még? És hozzátáplálás elkezdődött már? Annyira jó, hogy nem vagy paramami, remélem a következő gyereknél már én is lazább leszek valamivel. :wink:
Nagyon örülök, hogy végre jól vagy, és annak is, hogy tudsz már dolgozni valamennyit, így a pályátok is folytatódni tud zavartalanul.
Sajnálom, hogy a telefon nem tudott összejönni, de ha már nem aktuális annak is örülök mert azt jelenti, hogy túl vagy minden szörnyűségen és nehézségen.

Zsuzska,

éjjel én is fet voltam 2 óra 30-ig, mert egyedül féltem, rejtvényt fejtettem, megcsináltam egy csomó beküldendőt, amit be is küldök, hátha nyerek valamit. Legalább valami haszna legyen a virrasztásnak :lol:
Persze Danci 6 órától felsírt, nem tudtam igazán mi baja, úgyhogy fél 7-kor már odafektettem magam mellé és úgy aludtunk mert nem akarta abbahagyni én meg hulla voltam.
A nyűgösség egész nap folytatódik, párom inkább kint tesz-vesz a ház körül mert nem bírja hallgatni Danci szüntelen nyűglődését.
MOst már alszik 2,5 órája, remélem jobb kedvel ébred majd.

A barack darabosan adással az a gondom, hgymostmár se égen se földön nem lehet normális barackot találni, csak gumis kamionon érlelt utánzatot, amit én sem ennék meg így Dancinak sem adom.
Banán pedig nagyon megfogja a székletét, így ritkán tudok neki adni.
Ma csak a rég bevált babaételeket kapta, így a kiütések elmúltak szerencsére. Most egy hétig tuti nemújítok neki semmi kaját, kiheverjük először ezt a kiütés dolgot.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Hahóóóóóóóóó,

sehol senki?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Zsuzska,

most látom, hogy van msn-ed. Felvehetlek partnernek? Persze majd csak otthonról mert most a testvéreméknél vagyunk Dancival és asszem ezen a gépen nincs msn.

Kép}
monic80

MONIC
Itt vagyok, el ne menj!

dita75

Csak kiléptél????
Na mindegy!

Hát nem tudom ez a védőnő kicsit necces nem? Csak azért mert sztem a kuki tök sós. Nem lenne jobb inkább bulátát adni neki?

ANCSI
TElepátia. Pont tegnap gondoltam rá hogy nagyon régen írtál már.
Boldog hófordulót nektek. A szívót pedig tedd fel a teszveszre biztos nektek is van hová tenni a pénzt, ott elég jól el lehet adni pláne hogy te alig használtad. Köszi amúgy aranyos vagy hogy gondoltál rám.
Amúgy már minden megvan, ami nagyobb beruházás az egy hinta lesz ami elemmel működik. Nagyon szeretnék olyat Milókámnak, állítólag én is nagyon szerettem amikor hintáztattak.
Apróságok vannak még hátra: pelus, fertőtlenítő folyadék, porszívós orrszívó, lázmérő, babaápolási szerek, homeos bogyók, meg nagyon mondják a hasszorítót de nem tudom vegyek-e. Amúgy minden készen várja Miló érkezését. Kórházi táska is bepakolva.

Örülök hogy túl vagy a rossz dolgokon, ezt nagyon jó hallani.
Lóci már jó nagy baba, tényleg nagyon megy az idő.
Gyere gyakrabban ha tudsz. Puszi.

dita75

Sziasztok! Nellikéékkel mi újság, írt ide valamikor?

F.Ancsi, de jó, hogy írtál és ilyen nagy már a babád.))
Vendég

Csajok, nagy pangás van............ csak egy Micó van talpon a vidéken::::::::::::::: :roll: :lol: Ma voltunk nagy körúton OLcsával meg Apával. voltunk a Decathlonba, aztán Ikea, és Brendon háromszög persze Budaörsön. Legfőképp csizmát szerettünk volna Olcsinak. Hát elöször a Decathonaba mentünk csizmáért láttunk 5 illetve 8 ezerért de kb. 20 perc alatt tudtuk ráadni darabját. Aztán átmentünk a a Brendonba és végül találtunk egy kis bundás csizmát kék szinüt amit sikerült röpke 2-2 perc alatt felhelyzeni potom 19 ért. És megvettük mivel kiszámoltuk hogy nagykabátban, felöltözve, kb 30 perc alatt mindenki beizzad amire fennt Olcsa csizmája. Olcsinak nagyon magas a lábfeje és mivel 76 cm és 11 kg széles is a lábfeje igy 21 cipő kell hiába 19 es lába mert annyira szük a csizma lábfeje hogy nem megy rá, szóval ez is drágábbra sikeredett, ahogy persze a terveztük.

Holnap gyertek elő skacok me azt fogom érezni hogy én tartom életben a fórumot :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :? 8) :o

Kép
pgsuska

Jóccakát mindenkinek :) :idea:

Kép
pgsuska

Jó reggeltet mindenkinek!

Óraállítás ide vagy oda, Danci ébren :lol:

Micó,

én is itten vagyok ám :wink: (röpke 8 órás késéssel :lol: )
Nekünk is kell csizmát venni Dancinak, szerintem mi is Brendonban veszünk mert az itteni bababoltok kínálata kisebb de árban ugyanolyan horror mint a Brendon és ott legalább a pontgyűjtő kártyám is hízik.
Múltkor is a járóka vásárlásnál beváltottam a pontokat, így sokkal olcsóbb volt. És a családban is adtam mindenkinek kódomat és ha vásárolnak Dancinakkkor is hízik a kártya :wink:

Dita,

pont lekéstelek. A testvéreméknél voltunk mivel apát nagyon kiborította Danci nyűgössége, elmentünk,. hogy legyen egy kis yugalma.
Persze egy óra múlva már hívogatott minket telefonon :wink:
De nagyon jó volt, Tanti játszott Dancival, én meg néztem jó filmet, persze csak félig sikerült megnézni de az is valami :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Bocsi csak gyorsan átfutottam, és nem írtam, hogy kivel mi történt. :oops:

Kis betegeknek jobbulást!!!

Vius,
Szép nagy a pocakod! Remélem, minden rendben lesz, és még pár hétig bent marad a babó!

Twist,
Remélem, veletek is minden rendben lesz!

Ancsi,
Boldog 5. hónapot!

Monic,
A védőnő mondta, hogy ilyet adjál Danikának? :shock: De hát az nagyon sós. :? A mi védőnőnk meg a másik véglet, Rékának 1 éves koráig csak a főzi, gyümi, és persze a húsi mehet. Pedig már lehetne próbálkozni a sajttal, joghurttal, túróval, illetve keksszel, de én nem adhatok neki semmit.

Úgy néz ki, hogy Rékának egyszerre jön a két felső foga! :roll: Már nagyon fehérlik, és sokat nyügizik, és persze ma alig evett valamit. Még a tápinak is csak a felét ette meg reggel, pedig azt már régóta mind bevágja. Hát, megpróbálom nem idegesíteni magamat rajta, de nehéz, mert közben én is megfáztam, és így én is nyűgösebb vagyok egy picit.

Bocsi, ha valakit kihagytam! Vigyázzatok magatokra, megpróbálok majd sűrűbben jönni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok

Sajnos mennem kell vissza igy elköszönök remélem minél előbb meglesz a bébi és minden ok lesz vele!!!

Mindenkinek drukkolok és vigyázzatok magatokra!!

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

VIus,

jó utat neked, kitartást a kórházhoz, és problámamentes gyors szülést kívánok!

Nemone,

sótlan kuki :wink:

Nálunk a szeparációs szorongás a tetőfokára hágott, Danci már akkor is üvölt ha egy fél pillantra nem lát, sőt már akkor is ha nincs a kezemben.
Ma hagytam negyed órát üvölteni úgy, hogy nem vettem fel, ott voltam mellette de akkor is üvöltött, aztán megsajnáltam, felvettem és a kezemben el is aludt.
Persze könnye nincs, csak egyszerűen mindig hozzám akar bújni. MÉg pelenkázni is nehezen tudom, mert neki már az is nagy távolság és üvölt közben, sőt a végén nem áll fel, hgy a nadrágot ráhúzzam, hanem felhúzza a lábait mint egy kis béka és kapaszkodik belém, hogy vegyem fel :roll:
A türelmem szerencsére töretlen de nagon megvisel a dolog, lelkileg emésztem magam, ezáltal ma szédültem egész nap, elárasztottam étolajjal a tűzhelyet és összetörem a liszt tartó üvegemet. :oops: :cry: Úgyhogy ebéd után még el sem pakoltam a konyhát, mondtam apának, hogy az edényekre nézve gazdaságosabb ha nem nyúlok hozzájuk.

Kép}
monic80

Lányok: segítségért jöttem. Apával nem tudunk dönteni a babánk nevével kapcsolatban. Már "csak" 6 nevünk van elsőnek és 4 másodiknak. Felsorolom őket, kérek véleményeket.

Vezetéknév: Frankó
1. keresztnevek: Barbara, Dorina, Emese, Kinga, Lilla, Réka
2. keresztnév: Flóra, Hanna, Mira, Zsófia.

Szavazatokat gyüjtögetek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!!!!!!!!!!!!! FRANKÓ Emese a befutó, a többi minden erős mássalhangzó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A fiú név könnyebben menne: Frankó Nero :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska

A Néró nekünk is eszünkbe jutott, de azért a fiammal se bastam volna ennyire ki. De nagyon eredeti lett volna. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,

azt szokták mondani, hogy az erőteljes vezetéknévhez lágy keresztnév dukál. És az R elég erőteljesség teszi a tiéteket, emiatt az R betűs keresztneveket kilőném, gondolván arra, hogy a pici kb 6 éves koráig az R-t nem is tudja rendesen ejteni és ha van két helyen is akkor meggyűlik a baja majd sajnát nevével.
Így marad:

1. Emese, Kinga, Lilla.

2. Hanna, Zsófia

A másik amit hallottam, hogy ha a vezetéknévben mély magánhangzók vannak (mint nálatok) akkor a keresztnév legyen tele magasakkal mert úgy lesz szép hangzása a névnek.
Eszerint:

1. Emese, Kinga, Réka, Lilla

2. szerintem itt akármelyik jó mert itt már lehet mély a magánhangzó

De van valamilyen számítógépes program is ami amibe beírod a családnevet és ajánlatokat tesz, hogy melyik keresztnevek illenek legjobban hozzá.

És persze, hogy cáfoljam a sok fenti okosságot, a Danika nevénél az első szabály még áll de a második egyáltalán nem, és a számítógépes program sem javasolta ezt a keresztnevet nekünk (teljes családnevünket mindjárt megírom priviben).

És végül a véleményem: szerintem a legszebbek:

Frankó Emese Zsófia

Frankó Réka Hanna

Nem tudom, hogy előbbre jutottál-e velem :oops:

Kép}
monic80

Zsuzska,

úgy látszik, nagyon egyezik a véleményünk a névválasztásban is. :wink:
Franko Nero :lol: ez eszembe em jutott :oops:

Vicky,

úgy látom Emesére van 2 szavazat.

Kép}
monic80

Hétvégén vendégeink voltak, nem jutottam gép elé. Csak gyorsan átpörgettem a két oldalt, nem nagyon tudtam olvasni.

Vicky,
nekem a Frankó Réka Hanna tetszik a legjobban.

Monic,
hát hasmenés hol van, hol nincs. Szerdán kapott Levi szurit, kötelező+Prevenár+rota oltás. Smectát így nem kaphatott, hogy nem írtsa ki a rotát.
Péntek éjszaka volt először hasmenése, aztán tegnap nem kakilt, most hajnalban megint hasmenés, szóval nem tudom.

Ancsi,
azért remélem Olcsát nem érjük utol. :lol: Ok, hogy Levi még nála is nagyobbnak született, de azért se én, se a férjem nincs akkora, mint Zsuzskáék. Én 160, a férjem 182cm. És a férjem a kivétel a családjában, szerintem minden más férfi 170-nél megállt, és nálunk is. Apu kb. akkora, mint én. Amúgy Levi most 2,5 hónaposan 6800g és 61 cm.

Boni,
Zsigi jobban van?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt,

Zsuzska,

bejelöltelek msn-en.

Kép}
monic80

Sziasztok Csajok!

Vickykém!

Még 1 szavazat Frankó Réka Hannára. :wink: Szerintem gyönyörű.

Emeséről mindig az a lüke tyúk jut eszembe a reklámból. Tudjátok, az a hiteles, aki mindig Zoltánhoz készül. :twisted:

De hülye vagyok, lehet, az én véleményem nem is számít. Bocsi. :oops:

KépKépKép
bikfy

Dituli, egyben vagytok még? Úgy izgulok miattad!:)

Nekem a Frankó Emese Mira tetszik. (Azért nem Hanna, minden második kislányt Hannának hívnak, az elsőket meg Lucának, ahogy hallom a játszótéren.) A Mira meg nekem tetszik nagyon:) Szerintem első helyen is lehetne. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Micó!

[quote]n írta:em győzök utána szaladgálni, estére már hulla vagyok
:lol: :lol: :lol: Ez még csak a kezdet, majd ha beindul az lesz királyság.

Nem akarok belekottyolni, főleg nem a pénztárcátokba... én megmondom őszintén nem adtam volna ennyi pénzt csizmire. Főleg, h még nem jár. Így tél közepén lesz megint egy kiadásotok erre.

Mi nem is csizmát vettünk Lacusnak, hanem bakancsot (siesta), bundás belül. Csizma nekünk sem jött át.

Moncsi!
Ezt a kukis dolgot én sem értem ám. Miért kell gyakorolni? Ha elfogadja a kajában, akkor felesleges. Mondjuk én nem vagyok híve a nasinak. A ti kajcsitokra nem cuppant még rá Danci?

Hogy van? Nem volt több hányás, ugye? Szep. szorongást sajnálom.

Én fagyasztottam le több kg barackot télire, megy meggyet is.

Ancsi!
Jó, h írtál!
Azért nem kell minket dorgálni, h nem írunk, meg nem pörgünk.... Hisz te meg még ritkábban írsz ide.

Hihetetlen, h a Legényed már 5 hónapos! Sok fellépésed van? Ki vigyázz a picire ilyenkor? Hozzátápit elkzdtétek?

Némóka!
Nyugi!!! A fogzással jár az étvágycsökk. Most, h Lalus is beteg volt, a tápot ő sem itta olyan elánnal, mint régen. A védőnőci miatt nem adsz joghurtot és tsait?

Boni!
Hogy vagytok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2009.10.26 12:22-kor.
20150601134430

twist: Nekem is tetszik a Mira, de apának csak második helyen jön be.

Köszi a válaszokat még meginterjúvoljuk a kollégákat is.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok
persze egyben vagyunk még! Monicnak fogok jelezni ha megyek szülni.

VICKY
Nekem igazán egyik név sem a szívem csücske, Miló ha lány lett volna akkor Lara Emili vagy csak Emili lett volna mert a párom nagyon ellenkezett a Lara ellen meg az egész család is és később már én is gondolkoztam rajta hogy az R miatt nem annyira jó meg hogy nem igen lehet becézni. Még felvetődött a Norina is, anyuék ki voltak rá bukva hogy akkor már miért nem Nóra és innentől be is fejeztem a névgondolkodást egészen addig amíg kiderült hogy kukis mert akkor egyből tudtam hogy Milán Csaba lesz és ebbe senki sem szólhat bele, legalább ennyi jusson már nekem is ha már kislányt nem kaptam.

Az Emese amúgy aranyos név csak sok csúfolódásra ad okot: Emese nem áll jól a szeme se, stb. nálunk a Mesit mindig csúfolták a suliban, és tényleg ez a reklám nekem is eszembe jutott, bár én a páromat szoktam vele szekálni egy régebbi reklámban kurva jól mondta benne a csaj hogy Zoltááááááááááááááán!!!!!!!!!!
Azt hiszem az ara papagájosban volt. Anyósomék majd beszartak a röhögéstől amikor egyszer így kikurjantottam a fiuknak az udvarra hogy jöjjön ebédelni.

Nem találtam Gabi sampont a DM-ben olyat ami újszülött kortól használható. Tusfürdő, babaolaj, púder minden volt csak az nem!
Bakker néztem a sudocreme kenőcsöt ez ilyen kurva drága???? :shock: Vagy ebből csak leheletnyit kell kenni a kölökpopóra?

dita75

Ditus!
Mi nivea sampont használunk Lacusnak. A sudocr. tényleg drága, de kutya jó. Mi ezt csak akkor használtuk, ha kiütéses volt a popi, a gyógyszertári pont megfelelő rá.
20150601134430

itt vagyok!

remélem Darinka és anyukája is jól vannak!

Suska 19ért?M jesszusom! mit tud az a csizma? :oops: mondjuk magasrüsztre elég nehéz csizmát találni, örülhet az ember ha kap.. így biztos boldogok voltatok végre hogy van...

én teszin vettem neki azzal ráfaragtam, majdnem, mert a talpán hiányzott pár bordázat, de a csaj visszaküldte árát, és a baki is nálam, így lesz motoros csizma.... tavaly nem tudott járni, feleslegesnek találtam extra bakancsot venni, úgyis bundazsákban volt ,meg talpas kezeslábsasban. :oops: aztán végül Decatlonban vettünk neki bakit, mert nem akartam megint ráfaragni...

Nekem a Mira bejön

MOncsi sós kukit? szerintem buláta simán jó.. én s e vagyok híve a nasinak? mert akkor nem eszik rendesen... bár Zsiga már kapott kukót, meg ropit meg a sajtos tallért.. ennyi.. de ezek a kincsestárban található megvesztegetésre használt finomságok!

8) :lol:

Viki jól vagyunk, bár még szüttyögünk.. holnap majd dr néni megmondja... mit kap Bubus karira?

Moncsi kitartás! mi is átestünk rajta! :wink:

Némó nme veszt semmit, ha nem kapja őket.. bár zisga a joghurtba kevert gyümit imádja... :lol:
Vendég

Boni!
Örülök,h már jól vagytok.

Lacus hintalovat / hintaszamarat kap + hangszereket (gyengén zenefüggő a lelkem).

Csigunak mit vesztek?

Én ezt akartam megrendelni, de nem tudták beszerezni: Kép
20150601134430

én is megvettem Zsigikém kariajándékát.használtan teszin .,szerintem jó bótot csináltam, mert az autópálya is 7000ft körül van én 194 0ért vettem, a kis traktor meg szintén7000 felett van valahol 9000ft felett , Auscanben 12500F azt 3000ért.utóbbi nagyon cuki, ismerőseink kislányának van állandóan össze"verekednek" érte . állatokat ha beteszed platóra utánozza hangjukat, traktor dudál, illetve ha megnyomod az elejét magától megy elég sokáig, ha a sofőr buksiját nyomod meg akkor énekeli a farmos dalocskát.

illetve a Tüske építőjátékot kapja, meg egy 40dbos nyomdakészletet. persze ezeket nem mind tőlünk, hanem a családtagoktól.

Kép

Kép :lol:

ja és teszin vettem egy F.P. mágneses várost

http://photos01.allegroimg.pl/photos/or ... /767312063

ja és fakirakókat kap még.

szerintem már ez is sok... de majd apránként adjuk oda
Vendég

Ez a traktor nagyon jó!!!! A tüskés építőt a barátunk kisfia is imádja. Lacust még nem kötötte le.

A kocsikat is vagányan tologatja, és még brümmög is hozzá. :lol:

Nyomdakészletet meggondoltad? Nehogy virágmintás legyen a falatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

hehe meg, majd csak felügyelet mellett! :lol: vagy sógorom aki festő jön újból
:lol:

igen traki nagyon cupi, örültem is,hogy ráleltem, már hónapja vadászom... a legolcsóbb helyen 6900 ért láttam, de egyébként meg nem vettem volna drágábban...

Zsigának a van egy kis kormányos műszerfala nővéreméktől kapta, és most azon berreg.., meg vonatozik, pakolgatkja az utókat! épitőkockázik is. illetve már most szólok, ha kijön az autó tessék eljönni hozzánk, mert a szomszédban van a vasúttörténeti park és épül a mini magyarország.. mehetünk egész napos programra! ja és az állatkert is itt van!

a hintázást a játszón kiéljük, nincs elég helyünk, a rugós motoron , pacin már jól nyomja

meg gyurmázni, rajzolni szokott.

te már adtál Bubusodnak sárgaborsó főzit?
Vendég

ja Viki a traki legolcsóbb lelőhelye

http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... 2%26um%3D1
Vendég

BONI, VIKI
De jó kis dolgokat találtatok, na mi még baromi messze vagyunk az ilyesmitől! :( Pedig én is szívesen nézegetem a játékokat de egyelőre persze csak a kis puha zenélős meg csörgős-zörgős könyv ilyesmi jáccik.
Tesómnál kidől Viviennél a szobából a sok játék...... ha lány lett volna pár évig nem lett volna gond, de állítólag anyósomék padlásán is vannak játékok amiket a Ricsi nem vitt haza. Még jó hogy anyósék nem olyan engedékenyek, mint párom aki mindent megenged neki hogy hazavigyen az anyjához és sose kerül vissza, így lesz Milónak tütüje meg készségfejlesztő játéka. Némelyik képen látszik is ahogy játszik vele.

BONI
Örülök hogy jobban vagytok, mikor kell menni kontrollra?
Rendes a csajtól hogy visszaadta a pénzt.
Sokan nem mernek a teszveszen vásárolni mert félnek. Nekünk szinte minden onnan van. Szerencsére tök kifogtam az eladókat mindegyik rendes volt és gyors.

VIKI
Ja úgy más tészta, mert ha mindig ezt használnánk az kicsi húzós lenne pénztárcaügyileg. Gondolom a gyógyszertári töredéke lehet ennek.
Laló jól van? Ti meggyógyultatok apával?

dita75

Boni!
Evett már sárgaborsit, de a lényeg az volt, h fasírt volt hozzá. A fasírt és virsli szóra a gyerekem eufórikusan nevet.

Zsigust nem viselte meg az óraállítás?

Ditusom!
Köszi a kérdésedet, igen, mi már jól vagyunk. Lalus is láztalan, elég volt a 1,5 nap belőle, mert folyton felment a láza, 3 órát se bírtunk ki a csillapítóval. Ma még megyünk vissza a dokihoz, remélem gyógyultnak nyilvánítja. Majd kiderül, h a kötelező szuriját mikor kapja meg.

Játékok.. Na az elején Lacust is csak a zörgő, csörgő játékok érdekelték, tobbre becsült egy ásványvizes flakont a legdrágább FP játéknál.

Ricsike meg amit korábban elvitt, azt szépen lassan hozza majd vissza Milónak.

A gyógyszertári 2-300 Ft csak. Főleg az elején meg sok krém kell, akkor ha nem muszáj nem kell a sudo-t használni.
20150601134430

ja Ditus én még mindig a gyógyszertári krémet használom..a Gaby fürdetőtől meg atópiás lett Zsiga bőre, meg más ismerős gyereké is. a Johnson baby sampontól meg koszmós lett az én fejem!!!!! mert Zsigának nem használtuk, gondoltam majd én elpacskolom...

Viki Zsiga is úgy volt..most már játszik a játékaival, bár minden nap mást kap meg, reggel kiválogatjuk a napi játékokat! 8)

nem igazán, csak annyiban, hogy 6 helyett így 5kor keltünk :lol: este meg kicsit kitoltuk.. na akkor már kezdett nyügi lenni de nem annyira mint eddig.

na akkor ma én is adok nkei belőle..

remélem BubusLackó meggyógyult :wink: oltás ügyében mi nov.5.én megyünk.
Vendég

Viki, Boni, hát gondolhatjátok hogy nem szivesen fizettem ki 19 ezret a csizmára, de egyszerűen semmi nem volt rá jó. A legdrágább csizma amit láttunk 25 ezer volt, de az sem volt jó rá. Igazából arra mentünk rá, hogy feltudjuk rá adni, ugye ami nem hátrány. És sajna ez volt az ami rámegy, normálisan is néz ki, nem vagyok azért tőle elájulva, valami pipát azért tehettek volna rá.

Vicky, látom a lányok javarésze hasonlóan gondolkodott Emese voksára. Frankó Rékával az a bajom hogy baromi erős, bántja az ember fülét. Amikor a kisfiamnak nevet választottunk, gyermekkori nagy vágyam az Erik és a Patrik volt. De mivel a férjem Petrik és mindkettő esélytelen volt. Most már az hogy hangaza hogy Petrik Patrik, vagy hogy Petrik Erik. Iszonyat. Teccet még a Márk is, csak már rengeteg van belőle. Aztán jött az Olivér ami dallamossá teszi a Petriket ami elég erős. Igy lett végülis a kisfiam: Petrik Olivér Erik (Cartmen :oops: ) :roll:

Kép
pgsuska

Suska megértelek, azért is írtam,a magasrüsztöt. a 19et nem miattad írtam, hanem hogy van képük ennyit elkérni egy gyerekcipőért :twisted:

de szép így egyben Olcsa neve :lol:
Vendég

Zsuzska!
Tényleg nagyon hangzatos így Olcsa neve!

Csizma meg, hát elég szégyen, h ennyit elkérnek a gyerek holmikért, amit jó esetben használ 2-3 hónapig.
20150601134430

Sziasztok!

Monic,
Sajnálom, hogy Danika ennyire nyügi. Remélem, most már elmúlik!

Vicky,
Szerintem egyértelmű, hogy nekem melyik név tetszik! :wink:
Amúgy nekem a Mira, vagy Kira volt a kedvencem, de a férjemnek nem tetszettek, így lett Réka a kislányunk.

Viki,
Örülök, hogy jól van már Lacus! Akkor gondolom az étvágya is visszatért. :wink:
Igen, a védőnő miatt nem adok még Rékának a főzin, és gyümin kívül mást. Pedig annyira szeretnék, mert amikor eszünk állandóan jön, és kinézi a szánkból. Sokszor volt már, hogy amit lehet ennie azt odadugtam a szájához, és rögtön nyitotta, nyalogatta, harapta. Az uborkát kifejezetten szereti nyalogatni. De evett már pici libamájat is. A tejtermékektől félek inkább, illetve kifejezetten azt mondta a védőnéni, hogy csak gluténmentes dolgokat adhatok neki.
Nagyon klassz az a hintadinó! Kár, hogy nem tudják beszerezni...

Boni,
Örülök, hogy jobban van Zsiga! Nagyon klassz ajándékokat vettél/néztél ki neki!
Tényleg akartam kérdezni tőled, hogy mik azok a kártyák amiket vettél régebben Zsigusznak? Mindenki tőlem fogja várni, hogy mit vegyenek Rékának karira, és szülinapjára, és a Fakopáncsban még nincs annyi minden amivel ő eljátszana. (A kedvenc amúgy is a telefonunk, és a távirányító. :wink: )
Írd meg priviben a címedet, és akkor küldöm a dvd-t, ha más nem kell. De van ám Vuk, Micimackó, Oroszlánkirály, Szaffi, Dr. Bubó, Jégkorszakok, meg szinte minden rajzfilm az unokaöcséim miatt. Ha kell valami írd meg megnézem megvan-e. Ez a többieknek is szól!!!

Dita,
Mi Babe koszmó elleni sampont használunk, bár magában nem hatott, mindig be kellett kenni a fejét olajjal mielőtt megmostunk.

A fogacskák még nem jöttek ki, de már nagyon fehérlik, és sajna az éjszakánk továbbra sem túl jó emiatt. Viszont ma megette az egész ebédet. Bár, az is igaz, hogy rájöttem, hogy amikor kanállal már nem megy, akkor átkanalazon kis pohárba, felhigítom, és úgy megissza a maradékot is.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

SUSKA
Hát nagy poén lett volna a Petrik Patrik! :lol: :lol: :lol:
Írtam privit!

Köszi a popókencés tanácsokat! :)

dita75

Némóci!
Lassan már 1-1 harapás tejterméket kóstoltathatsz Rékussal. A gluténmentességtől én is tartottam, aztán beadtam a derakamat. Előbb tésztás gyerek kajcsik, aztán kiflicsücsök, kenyér....

Lacus harapja a savanyú ubit, aztán én meg látom vissza a darabokat a pelusban :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Vicky, méhszájad rendben, tudtál pihenni, jól vagy?
Vendég

Suska, nagyon drága a csizma, de gondolom, hogy biztosan erős anyagból van, nagyon jó minőség és ezer évig jó lesz, majd max. eladod te is mondjuk a Vaterán és visszajön az ára :wink:
Eric Cartmen a legjobb fej a South Parkban.))))

Desviki, milyen lázcsillapítót kaphat egy baba? Panadol gyerekeknek az bejön?

Némóka, hát a férfiak milyenek már! A Mira pedig olyan szép név, de hát Viki párjának sem tetszik....

Ditus, profi a gyerekszoba nálatok, néztem a blogodban, meseszép! Tök jók az ágyra szerelt színes játékocskák. És van ágy is, jól látom? Ott fogsz aludni Milókával, vagy szoptatás miatt van ott? Jó a szopis fotel is, király minden!
Vendég

Nemone,

mi a telefonboltban kaptunk 2 demo mobiltelefont, teljesen olyanok mint az igazi még súlyra is, és mi azt adjuk oda Dancinak, tökéletesen elfogadja, így a miénk már nem kell neki.
Ma már nem nyűgi Danci, de az tény, hogy egész nap csak vele foglalkoztam.

VIki mami,

dínó tényleg nagyon jó lett volna.

Boni mami,

csuda játékok, jó sokat kap Zsigi, maga a mennyország lesz neki.

DIta,

Sudocremet nagyon vékonyan kell a popsira kenni és én is csak akkor használom ha valami probláma van a bőrével.
Dancit a kórházban Johnson fürdetpvel fürdették és nagyon durva csalániütése lett tőle.

Kép

Szerintem a Gabi sampont is csak később szabad használni (sőt minden Gabi terméket), én még nem mertem pedig Danci 8,5 hós.
Mi antiallergén fürdetőt használunk, drága, de jó.

Kép}
monic80

twist: Hát amióta a dokim mondta a nyitott külső méhszájat, azóta pihizek, bár a hétvégén nem igazán ment. Hazautaztunk a rokonokhoz. De a héten pihizek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, hát néha muszáj utazgatni. Ez van. Nem lesz semmi baj. Csak ne emelj nehezeket (A legerősebb ember választásra való nevezésedet mondd le!)
Vendég

Twist!
Nurofen, panadol, mexalen jó. Lényeg, h mindig inkább 2 féle hatóanyagú lázcsill. legyen otthon, mert nagy láz esetén 3 óránként tudod váltani.

Viki!
Pihennnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nekem is kinyílt a külsőm totál, és a dokim ágyba parancsolt.
20150601134430

Viki, nagy láz esetén a termékeket kell váltani, úgy érted? Szóval Panadol, aztán Nurofen?
Vendég

Igen, meg jó, ha van otthon szirup és kúp is. Napközben könnyebb a szirupot adni (+ mondjuk hasmenésnél is ez a célszerű), éjjel meg a kúp (ez meg hányásnál is praktikus).
20150601134430

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?