Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Lini! Ettől én is féltem az elején, hogy majd "elmondanak mindennek" a fiam előtt, amikor nem vagyok itt, de rájöttem, hogy a fiam okosabb, mint a nagyapja, és a saját tapasztalataiban fog bízni, nem pedig hallgatni hülyeségekre.
És ha látnád, ahogy apósom próbálja néha kénye-kedve szerint irányítani Gézut, ő pedig inkább jár a maga útján jár, azt hiszem ez igazolja a reményeimet, hogy majd Gézu neveli a nagypapát és nem fordítva! :lol:No de én sem pár hósan jöttem erre rá, kellett idő, mire rájuk mertem bízni Gázát!
Hugod! Le a kalappal előtte! :D
Anyud előtt is! Hihetetlen türelem kell ehhez! És látod? Te mondtad meg a nagyszülőknek, hogy nem tetszik, ha bántják anyukádat!
És hogy türelmes lennék? Dehogy! Szegény páromnak mondom el, hogy épp mi bánt, neki szoktam kiakadni. Szerencsére megérti és mellettem áll, de sajna ő meg 26 évig ebben a környezetben élt, nehéz ellentmondania és szembefordulnia a szüleivel, ha nem ért egyet velük. Azért 4 év alatt ő is alakult, és büszke vagyok rá. Ha nagyon olyan a helyzet, akkor végre felvállalja a véleményét, még ha ez konfliktust okoz is!
Autó...! Hát ez disznóság volt az eladóktól! :evil: Gondolták, ha már leutaztatok, akkor megveszitek??? :shock:

Mia! Hajrá itthon, várunk, amikor Patrik engedi és van erőd! De tessék sokat pihenni is, amikor Patrik alszik, Te is dőlj le!

Zsand! Szupi kis ovitok van, hogy szerveznek ilyen délutánokat! :D

Kriszta??? Merre vagy?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Hajni! De jó ez a kép! :lol:
Ilyen időben horgászni? Brrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... :shock: :roll: Ilyenkor négy fal közt fincsi teácskával. :wink: Remélem, délre javul az idő!

Kép
Kép
tekiroll

Csajok!!!
Hová tűnt a társaság fele???
Orsi???

Lini!Mennyi idős a húgod?Nem semmi anyukád van.Le a kalappal előtte!
És a hugidnak meg hatalmas gratula az érmekhez!Nem semmi csaj :lol:
Én amúgy összefoglalót láttam az olimpiáról.A lányom barátnőjének a kis haverja is indult.Őt mutatták is,mert ha jól emlékszem ő is úszásban hozott érmet.

mimi12

Sziasztok!

Én ma mosok, főzök.Takarítani nem tudom megyek-e.De már lélekben ott vagyok. :)

Hajni!Jó ez a kép! :lol: Valahonnan olyan ismerős :roll: :)

Mia!Haza értél?Mesélj,ha van időd!

Zsand!Ez milyen jó ovi!

Többiek merre?Orsi?

Dorci éppen mit csinál?Odamegy a szekrényhez,kinyitja,kiszolgálja magát kukival.Apja kérdezi,mit csinálsz?Ki engedte meg?Azt mondja a baba.A Dorina baba. :) Jó,hogy ilyen önkiszolgáló. :)

Kép
tierno

kuki=kukorica pehely,mielőtt félreértenétek :)

Majd jövök valamikor.

Kép
tierno

Egy kedves, rendes Malackás pelus keresi rendetlen gazdáját :D Ki hagyta itt?

Zsand,
Manóék is pont tegnap csináltak sóliszt gyurmát, ő egy pizzát készített nekem, kukoricával, babbal, tésztával a tetején.

Mimi,
Köszönjük a bókot Zsombi nevében. Szerintem is olyan kis kópé lett

Kép[
Kép[
kostyika

Bocs Mimi elfelejtettem ezt elküldeni, ott csücsült az előnézetben. Én meg nagy bőszen állítottam neked hogy írtam :oops:

Kép[
Kép[
kostyika

Nem megyek ma Diósdra :? Remélem Apa sem.

Andi!Tényleg kis kópé lett Zsombi.Előszőr mikor találkoztunk,nem volt ennyire barátkozós.Elrabolta a szívemet! :oops:

Na,megy az anyázás :)

Kép
tierno

Brigi,
Tényleg sokat változott szerencsére. Emlékszem volt olyan hogy jött látogatóba anyu és a húgom, anyu felvette majd oda akarta adni a húgomnak de Zsombornak az már sok volt h két idegen ember fogdossa. Biztosan jót tett neki hogy van tesója és hogy sokat járunk közösségbe. Párod mit szólt a szívrabláshoz? :D Miért nem mész takarítani?

Végre feloszlott a köd. Délután beugranak hozzánk az öcsémék, lehet el is tudunk menni sétálni.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!
Kitavaszodott :)
Páromnak mondtam,hogy bepasiztam.Nézett hülyén.Aztán mondtam,hogy egy 1,5 évesről van szó. :) Akkor megnyugodott.
Dorinának is volt ilyen időszaka,hogy nem akart más ölében lenni.Főleg mikor anyós eljött és kikapta apja öléből,gyere ide mamához!Na,akkor volt sírás!Aztán már megtanulta,hogy előszőr "be kell melegedni".
Igen,gondolom a közösség is számít+ a tesó.
Azért nem megyek,mert ki kell pakolni a szobából és még a bojler sincs felrakva.Hideg vízben meg nem a legjobb a takarítás.Sejtettem,hogy ez elhamarkodott kijelentés volt. :? De már a kezdetek óta küldenének suvickolni.Nem tudom mit sürgetnek! :?

Jaaa,Dolli!Bocs,hogy szófo...-om volt. :oops: Máskor nyugodtan lőjjél le!

Dorina nem akart elaludni.Mellém akart feküdni.Ok,kivettem az ágyból.Na,akkor meg kukkolt az ablakon,meg játszani akart.Pedig látszott rajta,hogy álmos.Sírt,oda vittem a tükörhöz,megmutattam milyen nyügi feje van.Aztán az ölemben elaludt. :roll:

Kép
tierno

Sziasztok!

Én ma dolgoztam és apa volt a gyerkőccel, mire hazaértem, szerintük kitakarítottak, szerintem pedig felmostam, de nagyon örültem a felmosásnak is. Ez apától nagyon szép dolog, mert ő itthon a szellőztetést szokta csinálni azt is a ki be járásával!! :D :shock:
Ennyi szokott lenni a házimunkája. Nem csinálták meg a kádat, mosdót, nem töröltek port,DE kipakolás a mosogatógépet és bepakolták és el is mosogattak vele.
És lementek a mekibe enni.
Olyan aranyosak!!!

Csajok!
Mi ez a babakocsis uszósapkás történet, m én zt nem ismerem légyszi légyszi írja le valaki.

sziasztok A.
Vendég

Bocsi! javítanám az elírásaimat!!
felmostam=felmostak

kipakolás= kipakolták

Bocsi úgy látszik fáradt vagyok :oops:

sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de tegnap iszonyú szar napom volt. Reggel fél 7-re mentünk a kórházba vérvételre, ctgre meg uhra. Minden rendben is volt az uhig, de ott kiderült, hogy Marci még mindig farfekvéses és valószínű császározni kell majd... Na, már ez a tény is sokkolt, de ahogy ezt egy kis mitugrász faszi, aki az uht csinálta odabökte nekünk, hát azon teljesen kiborultam... Utána mentünk vissza a dokinkhoz, próbált nyugtatni, hogy nem lesz akkor se semmi probléma, jövő héten mindent megbeszélünk. Miután eljöttünk a kórházból még sírtam is és nem tudtam páromnak sem megmondani, hogy miért, de ő olyan kis türelmes volt, meg vígasztalt, hogy nézzem a jó oldalát, legalább nincs fájás, meg tudjuk mikor fog jönni Marci, meg stb. Bevitt magával a munkahelyére, amíg meg nem nyugodtam valamennyire, nemis engedett el. Sokat számított. Utána egész nam mint egy zombi, úgy közlekedtem :) Voltam bent a melóhelyen, kolléganőknek kicsit kiadtam magamból a dolgokat, utána már sokkal jobb volt. Délután meg bevásárlás, stb. Jó későn értünk haza és a kori kelés, a sokk meg az egész napos rohangálás miatt már úgy ki voltam, hogy nem írtam... :(
Ma meg főzés volt ezerrel. És a derekam annyira fáj, hogy majd leszakad :( Úgyhogy most pihizés közben próbáltam visszaolvasni a fejleményeket, de még elég nehéz követni titeket :) Azért próbálkozom! :D

Szilvi, dehogy gáz a kép, sőt! :D Jót derültem rajta!
Boldog szülinapot Bálintnak (így utólag is). Öcsém is Bálint, druszák. ha még emlékszel rá :)

Bizti szupi lehetett a tegnapi tali, jó volt olvasni is a beszámolókat :)

Lini, grat hugodnak és persze anyudnak a kitartásért!!!

Anyós probléma nálunk nincs, nagymamában híján vagyunk, egy sincs... Viszont van két após (egyik még dolgozik,másik meg tolószékben) meg van két dédi mama,az egyik velünklakik. Hát így leszünk mi, majdnem hármasban... :) Már előre kíváncsi vagyok hogy fogom bírni!

Mia, nem is kérdeztem, hogy miért voltál kórházban! Remélem minden rendben már!!! Pihizz sokat Patrikkal!!!

Megyek, folytatom a pihizést, meg lehet h még vmi sütit összeütök, mert úgy kívánok vmi édességet :)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Orsi hol vagy? Orsi hol vagy?

Mangora!
Én is említettem kiscsaládomnak, hogy sütök egy sütit, de leszavaztak, hogy köszönik, de nem kérnek!!! Amit nem is értek, mert ez nem jellemző rájuk!!!

Sziasztok A.
Vendég

Kriszta!
Na nehogy már a csaszi lehetősége miatt akadj ki.Tudod...én kettőt szültem és a Regi császárral jött.Sokkal hamarabb felgyógyultam utána...Na jó,szülni azért más élmény.De hidd el!!Semmivel sem érzem magamat kevesebbnek amiatt,hogy a Regi császárral született.Amúgy én spec kicsit hamarabb felépültem utána,mint a sima szülés után.
Amúgy meg nyugi!!!Marci ha lehet megfordul az utsó héten.Ha nem fordul meg,fogd fel úgy,hogy oka van.
Megvan mindenetek ami majd kelleni fog a babának?Kórházi pakkba miket pakoltál?(a felesleget kipakoltatjuk :lol: )

mimi12

Kriszta!

Én is úgy tudom, hogy akár az utolsó hetekben is meg tud fordulni a pocaklakó.
Nálam is rezgett a léc, de befordult Dorina és természetes úton meg tudtam szülni!

zsand
Vendég

Amúgy a Regi is végig vagy csücsült vagy keresztben feküdt.Nem emiatt csasziztak.Amúgy ha jó a doki,akkor simán bevállalja ma már a faros szülést.

mimi12

Mimi!
:D
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Drága Mimi!

Születésnapodra

Nem fontos, hogy hány gyertya van a tortádon,
Nem fontos, hogy hányszor múlt el a karácsony,
Csak az fontos, hidd el, és ez hoz majd diadalt:
Maradj a szívedben örökké fiatal!

Nem tudod, hogy később Ki lesz majd belőled,
Nem tudod még hány buktató van előtted,
De lásd meg a szépet és keresd a jót,
Meg fogod találni a neked valót.

Legyen az életed olyan, mint szeretnéd,
Tegyél meg mindent, mit igazán szeretnél,
Ha kell majd segítség, jönnek a barátok,
Sok boldog születésnapot kívánok!
"Santasas"

Kép
Vendég

Mimi, nagyon boldog születésnapot!!!!!! :D
Kép
sylph

Szasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!!!!

Lányok, :( akartunk menni úszni a párommal kettesben, mert épp itt van apum, és tudott volna vigyázni a gyerekekre, de Bubó éjjel megint belázasodott, egy ideig hagytam, hogy dolgozzon a kis szervezete, aztán már borogattam, és csillapítottam is neki dódszerrel :cry: szegénykém tiszta víz volt úgy leizzadt.... :cry: alig aludtam valamit az éjjel, uszi is elmaradt :cry: nem akartam így itthagyni apunak. Pedig olyan jó lett volna..... mindegy, reméljük Bubó hamar átvészeli ezt is, sajna megint (vagy még mindig)köhöd, folyik az orra... :? :cry:

Kriszti, nem jelentkeztél, azt hittem már kibújt a babó.... :lol:
Ne aggódj, még megfordulhat! Drukkolok!
Pü-ben elküldöm a számom! Ha gondolog Te is küldd el az adataidat (név, telószám, emilcím, cím) és akkor beteszlek a táblázatunkba és elküldöm Neked is... ugyanis van egy táblink, és térképünk ahol mindenki rajta van, elérhetőség is.... :lol:

Mia, mi újság?

Lini, köszi a meghívást!!! :lol: Nem tudom mikor élek vele... de lehet egyszer egy teára majd felnézek valamikor... :wink:

Brigi, na, voltatok Diósdon?
sylph

Miminek szeretettel:
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést :lol: :lol:

Szilvi!Jobbulást Bubónak!Szegényke :cry:

mimi12

Sziasztok!

Szilvi! Nekünk sem volt éjszakánk, bár szerencsére a láz elkerült, de este fél 7-től taknyoltunk ezerrel. :( Én reggel tudtam egy órácskát szundizni, Gézu sem aludt sokat, teli van az egész feje szegénykémnek.
Remélem, Bubu hamar legyőzi ezt a betegséget is! Eddig olyan kis ügyi volt a szervezete! :wink:
Akartam írni a penészre, párára, nálunk is beindult a párásodás. Napi százszor ránézek a két újonnan festett szoba sarkaira, ott még semmi, mondjuk cerezitet használjuk ugyanúgy, nem merem anélkül egyenlőre. Viszont a nagyszoba ne tudd meg hogy néz ki a múltkori nagy esőzés után! :shock: :evil:
Én is akartam ma uszizni, mert mostanában úgysem tudok aludni éjjel, gondoltam elvonatozom. Hát nekem sem jött össze. Már két hete nem mozgok, a kilók meg csusszannak szépen fel, már rá sem állok a mérlegre!

Kriszti! Még van 3 hét, nem egy esetben fordult meg utsó pillanatban a baba, drukkolok, hátha neked is így lesz! Beszélj vele, hátha hallgat Anyucira! :wink:
Ha pedig mégis csaszi lenne, hidd el, hogy nem leszel kevesebb tőle, bár tudom, hogy milyen, amikor megtudja az ember. Mondjuk nekem csak a szülőszobán derült ki, hogy az lesz, így nem volt időm gondolkodni, de később sem éreztem, hogy most akkor nem vagyok/leszek jó anyuka! Nem ettől függ, hidd el! Nézd meg Orsit! Szupi anyuci 3 gyerkőccel! :D
Mit sütöttél végül?

Zsand! Leszavazták a sütit? :roll: Nekem folyamatos süthetnékem van, csak akkor én is eszem és dagadok. Nem kéne! :D

Hajni! Tényleg! Akartam mondani, hogy legközelebb megyek hozzád rétesezni, ha párod lemond ilyen lazán róla! :D

Brigi! Mikor beszéltél sokat? :lol: Én szeretem, ha sokat csacsognak körülöttem, így lehet megismerni a másikat igazán! :wink:
Ugye nem hari, hogy hazajöttünk Mimiékkel végül? Csak Gézuval fáradtan még lassabb lett volna a dolog. Ti meg legalább tudtatok sietni! :wink:

Mia! Majd írj, hogy vagytok! Kivi vagyok!

Andi! Recik? :D
De jó, kaptál pizzát! :D Kell is a kalóriapótlás, amennyit szaladgáltál le föl csütörtökön! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!
Gézunak is jobbulást!
A Regi is tiszta takony,szörcsög prüszköl,meg miegymás.De hála égnek ennyi.
Penészesedés..Van az a spré ami kiöli a penészt.Sajnos mivel aktív klór így benne van a pakliban,hogy a festés színét is kiszedi.
És bár ..na pont ez az amitől én krihácsolok.DE!!! pl a Fanni a penészre allergiás,így inkább én krihácsoljak fél órát,mint ő egész télen.
Amúgy elképesztő,hogy mennyire párásodnak ezek az új lakások.

mimi12

Orsi!!
Tegnap kerestelek telefonon.Nem vetted fel,nem hívtál vissza,....
Lehetett akár nagyon fontos is....

mimi12

Sziasztok!

Mimi! Boldog szülinapot!
Igen, a kórházi pakk már be van pakolva, csak olyan dolgokat tettem bele, amiket a szülésznő mondott (pelus, popsikrém, popsitörlő babónak, magamnak meg hálóing, papucs, tisztálkodási cuccok, betét, eldobható bugyi - most hirtelen ezek jutottak eszembe :) mit tegyek ki? :) )

Köszi a biztatást! Igazából nem is a császár tudata miatt voltam kiakadva, hanem mert nem is gondoltam végig ennek a lehetőségét és nem voltam rá felkészülve, másrészt meg a hülye uhs doki miatt... Párom mondta, hogy csak rám való tekintetből nem szólt be neki... :)

Szilvi, jobbulást Bálintnak! Priviben ment a válasz az adatokkal együtt, köszi!

Dolli, Gézunak is jobbulást! A penészedés nálunk még nem indult el szerencsére, de nagyon magas a páratartalom (60-65 % :( )
Aranyos vagy, beszélek én vele, meg győzködöm, jógára is járunk, az is sokat segít, ezért is bíztam benne annyira, hogy már megfordult és nem is gondoltam bele, hogy még nem... Mondta egyik kollégám, hogy ha eddig a szép szóra nem hallgatott, akkor most jöjjön a durvább módszer! De Noéminek igaza van, ha nem fordul meg, annak is megvan az oka és az a lényeg, hogy midnen rendben legyen majd vele!
Tegnap este végül gyorsan összedobtam egy csokis muffint, de már nyoma sincs :)

Zsand, fura, hogy nálad a fiúk leszavazták az ötletet :) Nálunk ilyen nem szokott előfordulni :)

Noémi, az hogy lehet, h a császár után gyorsabban felépültél? Engem igazából emiatt aggaszt kicsit a dolog, hogy nincs nagyon segítségünk a dédin kívül itthon és azért ez csak egy hasi vágás... :( Mennyi idő kellett neked a felépüléshez, mire készüljek fel lelkiekben? :)

Szilvi, Dolli, hova jártok úszni?

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Mimi!Boldog szülinapot kívánok!
És jobbulást a gyerekeknek!

Dolli!Gézunak is jobbulást!Milyen aranyos,hogy emlegette Dorinát! :)
Dehogy haragszom!Annyira nem siettem,mert Hajniztam. :)
Milyen kilók mennek Rád?Max grammok!

Kriszti!Nyugodj meg!Még befordulhat!Nekem is sokáig csücsült.Aztán mondta a doki,hogy ha faros,az még nem jelent császárt.Milyen aranyos párod van! :)

Zsand!Nem kellett a süti a családnak? :shock:

Szilvi!Jobbulást Bubónak!Még nem lábalta ki az előzőt?
Nem voltunk Diósdon,de azt mondta párom,ma átvisz minket megnézni.

Dorina este sem akart elaludi.Megint vagy 1,5 órán keresztül szenvedtünk. :evil: Sehogy nem volt jó Neki.De éjjel is felsírdogált többször.Lehet,hogy a foga?
Hétvégén megyünk anyóshoz. :roll: Nem tudom miért van az,hogy párom ilyenkor nem rohan Diósdra,de mikor én kérem,hogy maradjon már itthon 1 napot,akkor neki 1000 dolga van.

Kép
tierno

Szasztok!

Bubó még mindig lázas... :cry: :cry: egyfolytában az... :cry: :cry: szegénykém egész nap fekszik, nemrég tuszkoltam bele egy banánt, csokit, meg itatom, fini teával, hogy legalább a folyadék meglegyen.

Dolli, Gézu hogy van? Ez a szottyos idő is betesz nekik, gondolom... :cry: Te is uszizni akartál?! Hát nekem annyira hiányzik.... tényleg itt érden mikor nyílik már meg????? :roll:
Szóval akkor eddig bírja a frissenfestett fal... remélem beválik, mert akkor nekünk is meg kéne próbálkozni vele.... úgyis esedékes lesz jövőre egy festés.

Mimi, mi annak a penészírtónak a neve? Tuti, hogy be kell szereznünk olyat.... :? :evil:

Kriszti, köszi, majd beírlak és küldöm...
Mit csinált az uh-s doki? Csokis muffin... nyami. Én is szeretek muffint sütni/enni :wink: hamar meg van, de sajna olyan hamar el is fogy.... :lol:
Úszni Battára járunk csapatostul :lol: Orsi, Andi, Dolli meg én....

Brigi, lehet, hogy ez még az előző betegségből maradt, nem tudom.. remélem holnapra semmi baja nem lesz!
Mi van Dorinával, hogy nem akar aludni? :roll:
sylph

Kész is vagyok! Csajok ment a frissített táblázat!!!! :D
sylph

Szilvi, az uhs doki kb 3 perc alatt "végzett velünk". Annyi volt, h bementünk, lediktálta a méreteket az asszisztensnek, persze orvosi nyelven, hogy véletlenül semértsünk egy szót sem. Azt sem mondta, hogy ez így jó-e vagy sem. Mikor rákérdeztem, hogy babó súlyára mennyit saccol, akkor csak odavágta h 3300 gr és végül közölte, hogy ugye tudják, h medencefekvésű??? Na itt voltam kész... Igazából a stílusa volt nagyon bicskanyitogató... Mikor felkelt az asztaltól és közölte, hogy kész vagyunk, akkor úgy odalökte a székét az ágy mellé, hogy ha párom nem jön oda segíteni felkelni, akkor egyedül nem biztos, h összejött volna. Ja, és még épp öltözködtem, mikor már behívta a következő pácienst, aki megállt az ajtóba és alig bírtunk kimenni mellette. Véeltlenül semment volna arrébb Ű(az is elég bunkó volt...)
No comment, próbálom elfelejteni és azon imádkozom, hogy ne ő ügyeljen, mikor szülni megyünk :D

Bubónak sok-sok gyógytó puszit küldök!!!

Azt mondtad Ligeten laktok? Ma voltunk arra az Interspárba Diósdon, akkor arrafelé valahol? Na jó, majd úgyis látom a frissített táblázatból :D Lemértük, hogy az Interspar tőlünk pont 8,5 km. Párom kíváncsi volt milyen messze van :)

Mangora

Kép
mangora

Ja, és köszi a táblázatot, megkaptam, mentettem! Igyekszem mihamarabb megtanulni :lol: :lol: :lol:

Mangora

Kép
mangora

De magamat nem találom benne :D

Mangora

Kép
mangora

A térképen viszont igen! :)

Mangora

Kép
mangora

Na,most már bedugulok ám :)

Szép estét mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Látszik, hogy itt az ősz, lementünk tápszerért a gyógyszertárba és egymillióan voltak. :? Mindenki neocitránt és coldrexet vesz. :?

Végre megint voltunk Anyuméknál. Öcsémet annyira imádja Lili. :lol: Hangossan kacagott ahogy Levi huncutkodott neki. :lol: :lol: :lol:

Brigi:
[quote]D írta:ehogy haragszom!Annyira nem siettem,mert Hajniztam. :lol:

Akkor én meg Brigiztem? :lol: KEvés lett a zuhanysatyesz. :? Hétfőn veszünk még? Meg kiváltanám a 4 hós babacsomagot a Kenguru Goldban. Hátha lesz benne valami használható. :lol:

Kriszta: Nálam is a szülőszobán derült ki, hogy császár lesz. Én egyáltalán nem is gondoltam, hogy az is lehet. :roll: Nekem szerencsém volt. Az első este nagyon fájt ( mondjuk 6 órát még a fejedet sem emelheted meg az epidurális éréstelenítés miatt és akkor még a fájdalmat sem érzed. ) de aztán már nem. Hazajövetel után már csak akkor éreztem ha hírtelen mozdultam.
De Nálad még simán lehet rendes szülés. :lol: :lol:
Majd szurkolunk!!!!!!!

Szilvi: Szegény Bálint! Jobbulást neki. :lol:

Orsi: hova tüntél? :shock: :shock: ALig írsz. :cry: Hiányzik az optimizmus. :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok.

Szilvi! Ultra Szavó,Penész elleni szer...ez van ráírva,és kék piros spricnis flakonban van.Kb 1000ft.Amúgy tényleg clór mert hipó szaga van,de talán erősebb annál.(Nekem nagyon büdös)
Viszont nekünk nagyon bepenészesedett tavaly a hálónk és ezzel kb 10-15perc alatt sikerült kiirtani.

Csaszi..Műtét után kb2. nap,már egész jól közlekedtem.Okés az izomból felállás az még kb 1hétig fáj,de utána sokkal jobb.
A lányom simán született,kb 2hónapig oldalra fordulni alig tudtam,annyira fájt a medencém.A Szabi a farcsontomat nyomta szét 4éve,és még mindig kattog.A Regivel csasziztak,és én vele sokkal hamarabb rendbe jöttem.Míg szülés után 2hétig terpeszbe mentem,most 2hét múlva már szaladtam :lol:
Na jó,azért ha választanom kéne akkor inkább a szülés..csak azt akartam volna kifejezni,hogy nem kell parázni a csaszi lehetőségétől :wink:

Szülinapi köszöntést köszönöm :lol:

Kriszta! Szilviék abban az utcában laknak(azt hiszem az az)ahol a Bergonos tábla van a Bajcsyn lefele.
És ne feledd!!Majd ha oda kerül a sor és szükséged lesz segítségre,itt vagyok a közelben :lol:

mimi12

Szasztok!

Ment mégegyszer a táblázat!!!!!

Kriszti, köszi, hogy szóltál, biztos nem mentettem még akkor a táblit mikor küldtem... :oops: :wink:
Hát, asszem én is bepipultam voln az ilyen dokitól.... ezek már szalagon vizsgálják a kismamikat és ez annyira szar. Fogadott dokid nincs? Remélem nem ő volt az!
Köszönjük a gyógypuszit, reméljük hatnak majd! :wink: Remélem ez a "szokásos" 3napalattlezavaromabetegséget-lázas állapot...

Hajni, köszi, egyenlőre nem javul :cry: lázas még mindig... :cry: ma vele alszom itt kinn a nappaliban, mert a tegnap este az ő ágyában, kettesben... hááát.... nem volt valami kényelmes... :wink:
Látom bejött ez a zuhanysapi :lol: jó ötlete volt Lininek!!!! :lol:

Mimi, ultra szavó :?: még nem hallottam, hol lehet ilyet venni? Büdödbüdös, de ha használ.... csak az a baj, hogy utána megint előjön, nem?
Bergonos tábla???? először nem tudtam mire gondolsz... :wink: de rájöttem! :lol: igen, ott kell befordulni, és egykét flikflakk és nálunk vagyunk... :wink:

Orsiborsi, mostmár tessék írni!!!! :wink: Nem csak dolgozni!!!! :wink: :)
sylph

Dolli, Mimi,
Bocs hogy csak most rakom a recepteket, Zsombornak kijött két foga és elég zűrös volt az elmúlt két este/éjszaka.

Meggyes piskóta
2 tojást, 15 dkg cukrot, 5 dkg vajat habosra keverünk. Hozzáadunk 1,5 dl tejet, 1 sütőporral, reszelt citrom héjjal összekevert 30 dkg lisztet. Jól elkeverjük, majd teszünk hozzá 5 dl kimagozott gyümölcsöt. Zsírozott, nem nagy tepsibe öntjük. Tetejére is rakhatunk gyümölcsöt. Aranysárgára sütjük. (én 200 fokon szoktam sütni)

Kép[
Kép[
kostyika

Csokimorzsás muffin
10 dkg finomliszt, 10 dkg teljes kiőrlésű liszt, másfél kávéskanál sütőpor, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 5 dkg apróra vágott étcsoki, 1 tojás, 1 kávéskanál vaníliaaroma, 10 dkg barna cukor, 1/2 dl olaj, 2 dl 1,5-ös tej

Bemelegítem a sütőt 200 fokra és a muffintepsi horpadásaiba beleteszek egy-egy kapszlit. A tésztához egy nagy tálban összekeverem a kétféle lisztet, a sütőport meg a szódabikarbónát és egy éles késsel morzsásra aprítom az étcsokit. A csokimorzsát a lisztes keverékhez szórom és előveszek egy másik tálat. Ebbe beleütöm a tojást, rácsepegtetem a vaníliaaromát, hozzáadom a barna cukrot, az olajat meg a tejet. Kézi habverővel alaposan összedolgozom az egészet, ha már sima gyorsan hozzáöntöm a csokis-lisztes egyveleghez. A tésztát fakanállal összekeverem és evőkanállal arányosan szétosztom a tepsiben. Mehet a sütőbe kb 20 percre.

Kép[
Kép[
kostyika

Jujj, Andi! Te szegény! Azért annyira nem lett volna sürgős, hogy éjjel rakd föl a recepteket! :D Szegény Zsombor! De csütörtökön abszolút nem látszott rajta, hogy valami gyötörné. Vagy akkor el volt foglalva a játékkal, és éjjelre maradt a fájdalom. Hány fognál jártok?
Köszönjük a recepteket! :D

Szilvi! Megint pocsék volt az éjjel, most 5 óta alszik jól, azóta végre nem szürcsög, nincs teli a feje. Addig virrasztás volt. Bálint? Alakul a láza? Nagyon dolgozik a kis szervezete. :(

Mimi! Nekünk zöldünk van, amivel leírtjuk a penészt, mocsok egy szaga van. :evil: Tegnap mi is lekezeltük. És most már az ereszt is megcsinálták, úgyhogy remélem, nem lesz még egyszer ennyire durva a dolog.
Reginek is jobbulást!

Brigi! Mi lehet Dorinával? Ő jó alvó volt eddig nem? Lehet, hogy a sok új inger, élmény, mind fel kell dolgozni. Sajna ez lehet egy ilyen időszak is!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi!
Mi valamelyik multiban vettük ezt a lötyit.Valahol a vegyszerek környékén megleled.

Orsi!Most már tényleg tessék írni!!!Ha nem , akkor megyek és p..csán rúglak :lol:

mimi12

Sziasztok!

Tegnap este megint nehezen aludt el.Aztán kivettem az ágyra,mellé feküdtem és bealudt.11kor viszont már a 3. kelésnél tartottunk.
Gondoltam fél,mert fúj a szél vagy a foga jön.De úgy néz ki,hogy megfázott. :(

Szóval Hajni!Lehet,hogy felejtős a hétfő. :? Majd még meglátom hogy alakul,mert nekem is kéne pár dolog.

Kép
tierno

Mimi!

De lökött vagy! :lol: :lol: :lol:

Templomba voltam Bubuval reggel! Tegnap is két vendégem volt, ma is lesz délután!

...................mit írjak????............... :roll:

Pénteken anyósomat hívtuk át délelőtt, végre rászánta magát, hogy megmasszírozzam!Olyan aranyos volt, éreztem, hogy jólesik neki! :D
Délután aludtam a csajokkal, mire felkeltünk sötétedet! Kimentünk a tóhoz az új játszóra, annyian voltak mint állat, pedig tök sötét volt! :shock: :shock: :shock:
Olyan hangulatos ez a szökőkút! :D
Tavsszal törzshelyünk lesz a tuti! :wink:
Brigit ott rakja le a busz, Többieknek meg elérhető helyen van!

Szombaton jött a fogyis vendégem, hozta a két fiát, itt voltak 11-ig, ebédeltünk és aludtam egy órát aztán mentünk ki kertezni! Mindent elpakoltunk, levágtuk a füvet, végre rend van a kertben is! :D
Délután megint vendég, aztán rogytam be az ágyba! :oops:
Ma hajnalba kihasználtam ezt az óraátálást és lementem tekerni, meg köpölyöztem a hasamat, majd betekercseltem és beültem a szaunába! :D
Nagyon jólesett, főleg, hogy a szalonban senki nem zavar és én sem zavarok senkit! :wink:

Most szaladunk vásárolni, aztán nekiesünk a nagytakarításnak!

Köszi, hogy hiányoltatok, nagyon jólesett a megtört lelkemnek!!!!!!
Mimi, Szilvi, Zsand, Dolli hatalmas cuppantás Nektek! :wink:
Délután jövök és visszaolvasok!

Puszika
Vendég

ANDIKA NAGYON SZERETLEK!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Laptető! :oops:
Na nem vagyok leszbikus, nehogy itt félreértse valaki! :lol:
Vendég

Végre Orsi!Azt hittem már baj van,nem vagyok ehhez szokva,hogy nem írsz.
Figyeltem tegnap a játszót.Meg is lepődtem,hogy ilyen sötétbe ennyien vannak? :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tierno 2009.10.25 11:25-kor.

Kép
tierno

[quote="cunami"]L írta:cunamiaptető! :oops:
Na nem vagyok leszbikus, nehogy itt félreértse valaki! :lol:

Ezt már úgysem mosod le magadról :lol: :lol:

Játszó..Tényleg hangulatos lehet.Majd egyszer meglessük mi is.Sajnos nekünk az innen kb 10km,vagyis nincs túl közel :(
Ezért oda még soha nem is mentünk el.No de majd egy szebb napon,ha lesz még idén jobb idő..

mimi12

Sziasztok!

Jobbulást a gyerkőcöknek!!! Remélem tényleg hamar kiheverik!

Hajni, Noémi, köszi a beszámolókat, kicsit megnyugodtam, hogy nem kell azért annyira parázni a csaszitól :) De azért még reménykedem, hogy megfordul Marci :)
És Noémi előre is köszi a segítséget! Biztos az lesz a legnagyobb segítség, hogy kérdezhetek majd Tőletek csajok!

Szilvi, köszi a javított táblát!

Penészírtásra mi is vmi piros flakonos sprayt használunk, nagyon klóros szaga van, utána órákig szellőzik. A festéket is marja, úgyhogy sietve kell letörölni, de utána azért kitart vmeddig... De ezek szerint még szerencsénk van, nálunkmég nem jelentkezik idén. Használt a tetőszigetelés, hurrá :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?