Sziasztok!
Szilvi! Nekünk sem volt éjszakánk, bár szerencsére a láz elkerült, de este fél 7-től taknyoltunk ezerrel.
Én reggel tudtam egy órácskát szundizni, Gézu sem aludt sokat, teli van az egész feje szegénykémnek.
Remélem, Bubu hamar legyőzi ezt a betegséget is! Eddig olyan kis ügyi volt a szervezete!
Akartam írni a penészre, párára, nálunk is beindult a párásodás. Napi százszor ránézek a két újonnan festett szoba sarkaira, ott még semmi, mondjuk cerezitet használjuk ugyanúgy, nem merem anélkül egyenlőre. Viszont a nagyszoba ne tudd meg hogy néz ki a múltkori nagy esőzés után!
Én is akartam ma uszizni, mert mostanában úgysem tudok aludni éjjel, gondoltam elvonatozom. Hát nekem sem jött össze. Már két hete nem mozgok, a kilók meg csusszannak szépen fel, már rá sem állok a mérlegre!
Kriszti! Még van 3 hét, nem egy esetben fordult meg utsó pillanatban a baba, drukkolok, hátha neked is így lesz! Beszélj vele, hátha hallgat Anyucira!
Ha pedig mégis csaszi lenne, hidd el, hogy nem leszel kevesebb tőle, bár tudom, hogy milyen, amikor megtudja az ember. Mondjuk nekem csak a szülőszobán derült ki, hogy az lesz, így nem volt időm gondolkodni, de később sem éreztem, hogy most akkor nem vagyok/leszek jó anyuka! Nem ettől függ, hidd el! Nézd meg Orsit! Szupi anyuci 3 gyerkőccel!
Mit sütöttél végül?
Zsand! Leszavazták a sütit?
Nekem folyamatos süthetnékem van, csak akkor én is eszem és dagadok. Nem kéne!
Hajni! Tényleg! Akartam mondani, hogy legközelebb megyek hozzád rétesezni, ha párod lemond ilyen lazán róla!
Brigi! Mikor beszéltél sokat?
Én szeretem, ha sokat csacsognak körülöttem, így lehet megismerni a másikat igazán!
Ugye nem hari, hogy hazajöttünk Mimiékkel végül? Csak Gézuval fáradtan még lassabb lett volna a dolog. Ti meg legalább tudtatok sietni!
Mia! Majd írj, hogy vagytok! Kivi vagyok!
Andi! Recik?
De jó, kaptál pizzát!
Kell is a kalóriapótlás, amennyit szaladgáltál le föl csütörtökön!
Dolli