Potolom a hianyzast
Vitamin: Mar a varandossag elott tobb honappal, illetve alatta vegig Elevitet szedtem, es meg most is ennem kell, de abszolut nem lett nagy a bebim ( 3650 gramm, 54 cm, buksi 36 cm).
Ildi, orulj neki, hogy nem nagy a pocakod, igy konnyebben visszaszerzed a regi alakod. En a pocakon nem aggodtam, de a kilokon mar igen (mert egy csomoan azzal szekaltak), de a 14bol 9 mar el is tunt az elso het alatt. Lattam olyan kismamat, akinek a szules utan volt akkora a pocakja, hogy meg is kerdeztek tole, hogy ok meg egyben vannak.e. Mondjuk neki tenyleg nagy babaja volt (4400, 60).
Manos, a kismamatorna 200 Ft / alkalom. A torna vegen mindenki benyomja a gyogytornasz papirdobozaba. Szerintem jo, csak az a baj, hogy mindig orult sokan vannak, nem lehet elferni abban a teremben, ugyhogy menjetek koran. (Illetve van egy kedd delelotti idopont is, valami masik teremben, de en csak a delutanira jartam.)
Az UHon eleg jol latjak a baba nemet. En annyi fenykepet kaptam a kislanysagrol, hogy mar kezdtem aggodni, milyen perverzek ezek a szonografusok. Meg meg sem szuletett, es mar egy csomo foto van rola, bekarikazott kislanysaggal. Hogy neveljek majd igy belole szegyenloset?
Eszter, vegulis szerencsem volt, hogy nem volt telthaz, mikor bementunk, mert most hetvegere mar olyan sokan szultek, hogy nem tudtak oket rogton gyermekagyas korteremben elhelyezni, hanem a vajudoba kerultek vissza. Ugyhogy akit lehetett, hamarabb is hazaengedtek, hogy felszabaduljon nehany agy (nekem bezzeg egy nappal tovabb kellett maradnom, mert annyira bedurrantak a melleim).
Lanyok, en sosem alkoholizalok (csak a kotelezo szilveszteri koccintasnal par kortyot, roncsolja az agysejteket, meg aztan szerintem az osszes ihatatlan borzalom, se az izuket, se a szagukat nem birom, dehat izlesek es pofonok...). Babanak viszont biztosan art. Amit mindig emlegetnek, hogy ebed utan egy pohar vorosbor milyen egeszseges, jot tesz az emesztesnek, az a felnott szervezetrol szol, a magzatot nem kene mar kitenni ennek.
Arcsi, en nemcsak a kajaval nem voltam megelegedve, hanem a legtobb csecsemosnoverrel, meg nehany gyerekorvossal sem
Neet, akinek mar babaja van, milyen szamot irjon a neve utan?