Helló Lányok!
Tücsi, látom, szintén zenész. Ja, vagy ezt már lehet, hogy meg is beszéltük. 12. hétig fogod szedni a Merckformin-t?
Heni, nekem is nő a pocakom, nem is tudom behúzni, én is remélem, hogy a méhem növekedik és egy üres petezsákkal remélem, nem nőne. Ebben is bizakodom. És a melleim is elkezdtek újból fájdogálni, érzékenyek most nagyon.
Nanetto, annak mi az oka, hogy 3 évig nem szabad próbálkozni? Elárulod, ha nem titok?
Szerintem is jól tettétek a babakocsit és micsoda üzlet volt. Hűha!
Geo, hú, nem irigyellek a babonásság miatt. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Férjed mikor is érkezik?
Bibó, [/b]ajaj, elért a hányinger?
De jóóó, holnap már 8 hetes leszel! Azta!
Elhiszem, hogy alig várod a szombatot.
Lányok, olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltok. Szóval a hírek. A HCG-m 14.000, tehát nagyon sok, de a tegnapi uh-n sem volt a doki szerint semmi a petezsákban. Én láttam egy mini fehér pöttyöt, de mikor megkérdeztem, hogy mi az, nem válaszolt.
Beszéltem a saját dokimmal is, hogy ez a helyzet, holnap ügyeletes lesz, behívott, hogy megnézzük, hogy mi újság, mert azt mondja, hogy ilyen magas HCG mellett már kellene látszania valaminek.
Tegnap még nagyon odavoltam, mert a hőm is megint lejjebb ment, de ma megint fent van szépen és úgy ébredtem, hogy csupa pozitivizmus vagyok és egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy nincs babánk. Igenis van, kell lennie.
Úgyhogy holnap ilyenkor már többet fogok tudni, remélem, hogy jól láttam azt a fehér pöttyöt és holnapra már sokkal nagyobb és jól láthatóbb lesz.
Az én gyógyszeradagom:
- 100 microgramm L-Thyroxin (pajzsmirigy alulműködésre, ez valószínű nőni fog, mert már így is emelni kellett)
- 3x500 mg Meforal (inzulinrezisztenciára)
- 2x10 mg Duphaston (sárgatest elégtelenségre)
- folsav 600 mg
- C-vitamin 100 mg
- magnézium (250 mg)
Én a B6 vitamin miatt nem akartam Magne B6-ot venni, mert van a folsavamban is és állítólag étvágyat csinál, az meg nem hiányzik. Így kicsit utánanéztem és találtam egy tök jó kis pezsgőtablettát, amiben 250 mg magnézium van, egy pohár vízben kell feloldani, eper ízesítésű, iható, de nem lesz a kedvencem, mert én csak a csapvizet (esetleg citromos csapvizet) szeretem és utálom az ilyen műízű vackokat, de most egye fene, napi egy pohár ilyen izét leerőltetek.
20 darab van benne, napi 1 db kell és 533 forint volt, szóval még az ára is baráti.