Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, én még mindig nem merek nagyon ide írni, hétfőn megyek újra UH-ra ha lesz szívhang akkor már nyugodtabban csatlakozom hozzátok! (nekem semmi tünetem nincs, még a cicim sem érzékeny :? :roll: )

Addig is a véleményetekre lennék kíváncsi: ti beadatjátok az új influenza elleni védőoltást??? Totál tanácstalan vagyok ezügyben, eddig határozottan elleneztem a dolgot, de a mai hírek után megint elbizonytalanodtam... :? :(

Kókuszkám, itt is nagyon örülök neked!!! :lol:

Pusz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok

Oltás ügyben: első trimeszterben semmiképpen nem javasolt a védőoltás beadatása. Nekem ezt a volt kolleganőm mondta, a járványügyi központban dolgozik, orvos. Én biztos, hogy nem fogom beadatni, de persze mindenki maga dönti el. A magas láz a veszélyes. Ma Czeizel prof. mondta a tv-ben hogy erre az ülőfürdő és a lázcsillapító is hatásos, persze azt is ő mondta hogy be lehet adatni.

Tücsök
Én is örülök neked! :) Én még vonalzót sem mertem csinálni .... eddig.

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!
Na a védőoltást én sem tudom... Nem vagyok annyira bizts abban, hogy nagyon hasznos.. lehet, hogy később sem adatom be.. :roll:

képzeljétek. . .
a 4 nagy barátnőmnek, a férjemnek, és az édesanyámnak mondtam el a pozitív tesztet. (első baba révén nekik muszáj volt:-))
most volt az egyik barátnőmnek a szülinapja, elmentem, átadtam az ajándékot, aztán jöttem is haza. Amikor kikisért a barátnőm, még picit beszélgettünk az ajtóban, mire kilépett az ex pasija, akivel kb 2hete szakítottak. levágta, hogy nem kéne ott lennie, ezért mondta is, hogy na jó nem is zavarok, megyek. majd visszafordul, és azt mondja nekem:gratulálok!Ádámnak fogják hívni?
na nekem majd'leesett az állam, hogy hoppá drágám, mégiscsak kikotyogtad?
lehet, sőt biztos hülyeség, de én (anyukám jóvoltából) babonás vagyok. Ez olyan, mintha előre innánk a medve bőrére. . .
azt mondtam a fiúnak, hogy vaklárma volt az egész. . ez olyan fura érzéseket keltett bennem. mintha letagadnám a babát. elismerni meg nem merem, mert mi van, ha gond lesz.
ő bocsánatot kért, én meg mondtam a barátnőmnek, hogy nem gond, most emiatt ne aggódjon. az meg egy másik hosszú történet, hogy miért "kellett" neki elmodania.
de tényleg nem haragszom rá, mert az első szívverésétől úgyis szeretném majd megosztani fűvel-fával a boldogságomat, de most olyan fura volt azt mondani, hogy vaklárma volt. . .
remélem ez nem egy rossz ómen. .
Vendég

sziasztok...
üdvözlet neked tücsi..remélem jól vagy?:)

csajok csilla nem jelentkezett!!remélem nincs nagy baj pedig tegnap többször is felnéztem hátha hozza az új infót de nem.

hű tegnap este úgy elkapott a hányinger nagyon rossz volt még szerencse hogy ritkán van ilyen nálam de már majdnem azt kívántam jönne már aminek ki kell jönnie..de nem jött megszenvedtetett aztán elmúlt.
de annyiból örülök neki hogy kismanó jelzett nekem hogy jól van és ne aggódjak érte...
jaj lenne már szombat nagyon várom hogy láthassam és megtudjam minden rendben van-e??
de eddig nyugodt vagyok mert nincs jel hogy valami nem lenne ok...
és holnap betöltöm a 8.hetet..

remélem ti is jól vagytok.....

a h1n1 nem tudom mi lenne a jó..egyszer ezt hallani máskor azt...
még mindig várok és majd utána édreklődöm....
na írjatok csajok kivel mizu....
puszi
bibócska

Sziasztok! A babonához annyit hogy mi 3 évig nem próbálkozhattunk babával ... sajnos! a legnagyobb rémálmom volt ez az időszak mert nem tudhattuk mikor mondja a doki na most aztán mehet a menet :-) aztán július környékén azt mondta a doktor most zöld a lámpa! első dolgunk az volt hogy megvettük azt a babakocsit amire mindig vágytam és a brandonban 220 000 forint votl viszont olaszországban láttuk meg negyedáron (70 000 forintért!) és meg is vettük! amikor hazajöttünk mindenki kővel dobált hogy lehetünk ilyen felelőtlenek soha nem fog jönni a baba! ... én is féltem! de hittem benne hogy ez is amolyan jel a babunknak hogy Gyere VÁRUNK!!!! készülünk! Az első alkalommal MEGFOGGANTAM! azt hiszem ez a csoda! :-) és mindenkinek mondom ... látjátok .. az a babakocsi már tudta hogy meg kell vennünk... :-)
Vendég

Sziasztok!

Közben beszélt a párom egy 12 hetes kismamival és neki a dokija mondta, hogy még ő sem kaphatja meg az oltást csak később, mert most még káros lenne a magzatra, szóval megnyugodtam!

Babona: eddig én is babonás voltam, de mivel 13 év után lombikkal fogant meg a babám és a munkahelyemen is végig szurkolták a beültetés utáni 2 hetet így szinte mindenki tudta az első pozitív teszttől, hogy megtörtént velünk a csoda! Kicsit hülye érzés, mert még ugye bármi történhet, de abban biztos vagyok, hogy a baba nem azért gondolja meg magát, mert ennyi ember tud róla...

Vonalzót én is félve csináltam, de a 13 év alatt még csak 1 pozitív tesztem sem volt, szóval úgy éreztem ki kell "kiabálnom a nagyvilágnak, hogy igen,, eddig is eljutottunk!:-) )"

Bibócska, köszi jól vagyok! Leszámítva, hogy nem tudom eldönteni, hogy gombás fertőzésem van vagy csak az Utrogestan kúp irritál, remélem ha hétfőn beszélek a dokimmal akkor még nem késő... :roll:

Pusz mindenkinek!
Vendég

remélem tücsi már semmi nem választ el a boldogságtól és hogy végre ilyen hosszú idő után anya légy:-)
ezt nem tudom mert én az utrót szájon át veszem....szóval gőzöm nincs hogy hat a hüvelyre de érdemes mindenképp megkérdezned...
bibócska

Bibócska, köszi! Szombaton, majd gyere gyorsan az UH után és hozzál képet is!!! :D
Vendég

ha minden ok és doki bácsi megint megengedi persze hogy hozok...
de eddig mindig megengedte egészen 5.hetes kora óta vannak képek...
de akkor még ketten voltak...két pici petezsák bár most is látszódott a másik de nem volt benne élet....
de ha már így alakult csak ezzel a kismanóval legyen minden rendben....

tényleg tücsi te feszülgetsz??
én pl:ma is még egész nap ...ilyenkor kicsit mindig megijedek de arra gondolok kismanó növeszgeti a lakó helyét:-)
én magne b6-ot szedek napi 3x2 szemet....
te milyen gyogyikat szedsz??
bibócska

Bibócska, én is pont az 5-ik héten voltam először UH-n akkoregy petezsák látszódott és még láttunk egy másik fekete pöttyöt is, de az a lényeg, hogy az az egy nagyon szép volt, mi is kaptunk képet ki van rakva hűtőmágnessel a hűtő ajtajára!;-)

Nekem semmi más tünetem nincs csak eleinte a görcsölés most meg a feszülés, szedtem magne B6-ot, de alig győztem már anyagilag és szerencsére a gyógyszerész ajánlott egy olcsóbb és nagyon jó készítményt: ebből csak 1 -et kell naponta szedni a magne b6-ból meg napi 3x2-őt szedtem! Ja, ez a Juvita, magnézium+b6!

Huh, én sok mindent szedek, mert inzulinrezisztenciám van! Szóval 1 napi adagom:
2x 1/2 Merckformin Xr 750-es
1 femibion
3x1 Estrimax
3x1duphason
2x1 utrogestan (hüvelybe)
most már napi 1 Juvita magnézum B6

Te miket szedsz?
Vendég

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Újabb változással találtam magam szemben a mai napon. Reggel mentünk ügyintézni, és mikor nagy nehezen magamra cibáltam a farmert, valahogy nem akart összeérni.
Igaz, ha nagyon behúztam a hasam úgy sikerült, de akkor annyira szorított, hogy nem bírtam. Aztán még vagy 4 nadrágot előhúztam, de mindegyikkel így jártam, úgyhogy a szekrény mélyéből kihalásztam a kismama-övet (bandázst) és halihóóó megoldodótt a gatya-gond.
Persze párom végig nevette az egész herce-hurcát, mert hát én meg közben mondtam mindenféle cifrát.
Hát nekem így indult a mai napom.

Csillát én is hiányolom. Tegnap is vártam, hogy jön valami hírekkel, de semmi. Remélem nincs vele semmi gáz. Én mindenesetre nagyon szorítok neki, hogy okés legyen.

További szép napot!
Vendég

Ja a Norprolac lemaradt, ezt bevenni is el szoktam felejteni! :oops:
Vendég

Henibaby, huh jó korán kezdődik a ruha mizéria! :shock: A párod, megértem! ;-)
Vendég

Sziasztok!

Házitücsök

Én is Utrogestant szedek kúp formájában, de nekem hála Istennek nincs tőle semmi bajom. Igaz, hogy csak hétfő óta szedem...
Az zavar benne, mint a kúpok általában folyamatosan szivárog kifelé, nem tudom marad-e "ott" valami?
talinn

Talinn, ezen egy percig se aggódj, az csak a vivő anyag a mogyoróolaj, ami kifolyik! A hatóanyag gyorsan felszívódik!
Vendég

Ok, már nagyon izgultam, köszi!! :D
talinn

Házitücsök

Azért még lenne egy kérdésem: Ez a gyógyszer megtámogatja annyira a terhességet, hogy most már biztosan megmaradjon, ugye?
Nekem a doki elég ködösen válaszolt. Az, hogy az, ami velem történt 2x nem szokott előfordulni nem nyugtatott meg igazán. Tudom, hogy biztos csak a 12. hét után, de olyan messze még nov. 23. :( (ekkor van a következő uh.)
talinn

Helló Lányok!

Tücsi, látom, szintén zenész. Ja, vagy ezt már lehet, hogy meg is beszéltük. 12. hétig fogod szedni a Merckformin-t?

Heni, nekem is nő a pocakom, nem is tudom behúzni, én is remélem, hogy a méhem növekedik és egy üres petezsákkal remélem, nem nőne. Ebben is bizakodom. És a melleim is elkezdtek újból fájdogálni, érzékenyek most nagyon.

Nanetto, annak mi az oka, hogy 3 évig nem szabad próbálkozni? Elárulod, ha nem titok?
Szerintem is jól tettétek a babakocsit és micsoda üzlet volt. Hűha!

Geo, hú, nem irigyellek a babonásság miatt. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Férjed mikor is érkezik?

Bibó, [/b]ajaj, elért a hányinger?
De jóóó, holnap már 8 hetes leszel! Azta!
Elhiszem, hogy alig várod a szombatot.

Lányok, olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltok. Szóval a hírek. A HCG-m 14.000, tehát nagyon sok, de a tegnapi uh-n sem volt a doki szerint semmi a petezsákban. Én láttam egy mini fehér pöttyöt, de mikor megkérdeztem, hogy mi az, nem válaszolt. :?
Beszéltem a saját dokimmal is, hogy ez a helyzet, holnap ügyeletes lesz, behívott, hogy megnézzük, hogy mi újság, mert azt mondja, hogy ilyen magas HCG mellett már kellene látszania valaminek.
Tegnap még nagyon odavoltam, mert a hőm is megint lejjebb ment, de ma megint fent van szépen és úgy ébredtem, hogy csupa pozitivizmus vagyok és egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy nincs babánk. Igenis van, kell lennie.
Úgyhogy holnap ilyenkor már többet fogok tudni, remélem, hogy jól láttam azt a fehér pöttyöt és holnapra már sokkal nagyobb és jól láthatóbb lesz.

Az én gyógyszeradagom:

- 100 microgramm L-Thyroxin (pajzsmirigy alulműködésre, ez valószínű nőni fog, mert már így is emelni kellett)
- 3x500 mg Meforal (inzulinrezisztenciára)
- 2x10 mg Duphaston (sárgatest elégtelenségre)
- folsav 600 mg
- C-vitamin 100 mg
- magnézium (250 mg)

Én a B6 vitamin miatt nem akartam Magne B6-ot venni, mert van a folsavamban is és állítólag étvágyat csinál, az meg nem hiányzik. Így kicsit utánanéztem és találtam egy tök jó kis pezsgőtablettát, amiben 250 mg magnézium van, egy pohár vízben kell feloldani, eper ízesítésű, iható, de nem lesz a kedvencem, mert én csak a csapvizet (esetleg citromos csapvizet) szeretem és utálom az ilyen műízű vackokat, de most egye fene, napi egy pohár ilyen izét leerőltetek.
20 darab van benne, napi 1 db kell és 533 forint volt, szóval még az ára is baráti.

Kép

Kép
***csilla***

Látom itt már mindenki "mellszakértő" :lol:
Bevallom én is mindig ezen tesztelek, de a héten pl hétfőn azért lőttem egy tesztet is, és elég megnyugtató volt az eredmény :lol:

Én tuti nem adatom be egyenlőre az oltást H1N1-re. Valahogy nincs bizodalmam benne.

Tücsi
Hát szép kis adagokat szedsz :shock: :lol:
Nekem csak a fele van:
Meforal 2,5*850mg
duphaston 2*2
Femibion 800 napi 1
Aktival napi 1
:lol: :lol: :lol:
Én sajnos nem bírom az Elevitet, így az ki van lőre. Viszont az érdekes, hogy a környezetemből is sokan ugyanezt mondták. :shock:

Kép

Kép
princzike

Talinn, nem akarok neked hazudni, az Utro csak akkor segít ha progi hiányod van, nekem az előző 4 lombikomnál utro mellett is megjött, most meg allergiás lettem rá és egy ideig nem szedtem, és mégis megmaradt a baba (legalábbis az 5-ik heti UH-n még ott volt a petezsák!) Szóval ha el megy a baba akkor valószinüleg beteg volt, az Utro ezen a tényen nem változtat! de ezen nem szabad agyalni, most minden rendben lesz, bízz a babádban!!!

Csillag, igen a 12-ik hétig szedem majd (csak tartanánk már ott!;-))
Olyan "izé", dokid van most miért nem lehetett azt mondani a pötyire, hogy az a szikhólyag, úgy rá tudják hozni az emberre a frászt! :evil: Nagyon drukkolok neked holnapra, és kérlek siess hozzánk a hírekkel!!!
Vendég

Tücsök!

Köszi a gyors választ, majdcsak kibírom valahogy novemberig.
Most sokkal nyugodtabb vagyok, mint az első terhességemnél, talán...
Mikor mész legközelebb uh-ra? Bocs, most olvasom vissza, hogy hétfőn. :oops: Szorítok neked, hogy minden rendben legyen :D
Az oltásról csak annyit, hogy nagyon furcsának találom, hogyha terhes nőkről van szó, akkor valahogy egyik orvos sem vállalja a felelősséget. :shock:
Én akkor, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, igényeltem az oltást a munkahelyem miatt (óvónő vagyok), viszont amikor megtudtam, lemondtam. Több kolléganőm is így tett (ők nem terhesek). Jobb a békesség, inkább naponta 40x mosok kezet minden apróság után, hátha így elkerülöm.

Csilla

Ne törődj a dokikkal, szeretik ez ember lányára a frászt hozni. Szerintem is, ha láttad azt a fehér pöttyöt, akkor az ott is van. Lehet, hogy egy ősrégi uh-al nézte meg mi újság. Szorítok neked!

Geoo

Neked még nem kellet melltartót cserélned?
Én lassan kinövöm az enyémet :lol:
talinn

jaj de örülök hogy pörög a fórum.... :lol:

tücsikém a gyogyijaim:
utrogesztán napi 5 szem
rutascorbin:3x2
magne b6:3x2
e-vit:másnaponta 1
aspirin protect:napi 1
eurovit baba vit.
eurovit folsav
nekem ezek vannak...+ clexane injekció mert volt pár éve egy mélyvénás trombózisom...
az utro sok mindenre való legalábbis nekem ezeket mondták:progi szint tartása,terhesség fenntarása,és menzi távol tartása...

jaj csillu örülök mert a dokinak igaza van ekkora hatalmas hcg.-vel terhes vagy az hogy az a másik doki nem látott vagy nem akart látni semmit az fura...bár én nem idegeskednék a helyedben az 5 héten nekem is csak két pöttyöt látott...a 6.-ban mondta hogy 2mm kis embriókezdemény van a petezsákban...
szóval bizti minden ok...

tallin 100% nincs de az utro nagyban hozzá járul hogy a baba megmaradjon....

nem vagy egyedül heni...nekem is egyetlen egy nacim van amit még be tudok gombolni és nem kényelmetlen...
állandóan azt nyúzom és még régebben vettünk egy két számmal nagyobb nacit lassan elő kell vennem:-)
és talán utána szépen lassan jöhet egy két kismama ruci....
bibócska

Sziasztok Lányok!!

Jajj, rengeteget írtatok, igyekeztem elolvasni, üdvözlöm az újakat, és persze a "régebbieket" is.

Nekem is megvolt a második dokilátogatás, végre rendesen látta a petezsákot, és benne a kis maszatot, 15 mm a zsák, most 6hetes 6 napos, ami az Uh-n is ennyi idősnek látszik.
Megkaptam minden papíromat, így jövő héten indul a túra: belgyógyászat, labor, fogorvos, védőnő. :D :D

Nekem tünetem továbbra is az émelygés, mellfájás, szédülés, meg a görcsök, bár ezek enyhültek, amúgy teljesen jól vagyok. A doki kérdezte mit szedek, mondtam, hogy mit (multivitamin, folsav, magnézium) és azt mondta tökéletes. :D

Henibaby, a táblázathoz, ha még lehet csatlakozni :)
Kor: 29 év (még a szüléskor is :D )
Szülés ideje: június 11.
Hányadik gyermek: 1.
Neme: nem tudjuk, de lányt szeretnénk
Név: nincs még

Mindenkinek szorítok, Csilla, Neked főleg!
bocs, hogy ritkán jövök, de nem nagyon van időm fórumozni :)
Vendég

Nekem azért nem lehetett gyerkőcöm mert egy hámleválásom volt a petefészeknél ami mindenkinél van de egy vÍrus következtében ez nem ürült ki és egy nagy kb. 3-4 cm-es golyóvá fejlődött amit megműtöttek és kivettek! miután szét lettem "bolygatva" fél évig nem lehetett sex! aztán óvatosan! és csak óvszerrel a fertőzések miatt! aztán a rákövetkező évben sikeresen megint összeszedtem valami fertőzést és ezt kellett megint kikezelnem ami már a hüvelyemet is megtámadta! a betegségre sem gyógyszer sem semmi nincs az immunod gyógyítja meg ha akarja :-) elég fránya negativ időszak volt óriási de brutál fájdalmakkal úgyhogy nekem a szülés meg sem fog kottyanni ! a műtétet helyi érzéstelenítéssel csinálták mert a lábamat felkötötték felém mert csak igy tudták kivenni a boholyt és ha elaltatnak elernyednek a tartóizmok!szóval kemény volt! aztán menni kellett havi majd 2 havi majd 3 havi szigorú rákszűrésre petefészek vizsgálatra! és akkor 3 év után az orvos azt mondta: Orsi mostmár ne a betegségét mutassa legközelebb hanem a hasát! akkor ott az öltözőben sírógörcsöt kaptam és én voltam a világ legboldogabb embere! ... és a kisbabánk is rögtön jött mert tudta hogy NAGYON NAGYON RÉGÓTA VÁROM / VÁRJUK :-) szóval ennyi burokban az előzményeimről amire azóta fátylat boritottam ...
Vendég

Nanetto, atya ég. Nem is hallottam még ilyenről. Szörnyű lehetett, egy hős vagy, hogy túljutottál rajta. Igazán megérdemelted, hogy egyből kis lakód legyen.

Nyuszi, örülök a kis maszatodnak. :)

Princzi, akkor Te is és Tücsök is PCOS (IR), velem együtt? Jaj, basszus, rengetegen vagyunk. :cry:

Lányok, holnap este tudok csak jönni a hírekkel, de jövök. Szorítsatok nekem nagyon.

Kép

Kép
***csilla***

Csilla
Nagyon drukkolok nektek!

Nanetto!
Le a kalappal elottetek! Szoritok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen!

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Csilla!

Nálam is PCOS-t diagnosztizáltak, négy éve vártunk a babára. Nagyon szorítok neked!

Üdv az újaknak és a régieknek!

Vuk minden reggel továbbra is nagyon keményen jelen van, de már kezdem megszokni.

A H1N1-es védőoltás nem fogom beadatni!

Kép
timcsi81*

Kép
Vendég

Csilla, én "csak" IR-es vagyok, most október 12-én volt 2 éve, hogy kezelik, jó sokat szenvedtem a gyógyszerekkel, mivel eleve sovány vagyok és még a MET-től is fogytam, aztán a lombik előtt 2 hónappal kaptam Avandamet-et (ezt várandósan nem szabad szedni) az nagyon jó volt, még sikerült is híznom 2 kilót így elértem az 50 kilós álomhatárt!;-)

Nyuszika, te nem készítesz vonalzót?
Vendég

sziasztok!
Csilla én is szorítottam, és remélem a magas hcg jó és az uh-s volt béna. én úgy nem értem, hogy miért van az több helyen is, hogy nem a szülész-nőgyógy csinálja az uh-t.

babona: én nem babonás vagyok, hanem magamat féltem. rengeteg tragédia volt a környezetünkben most és tudom, hogy baj esetén ezzel csinálnék magamnak még egy plusz szarságot. szar volt mikor a barátnőm párja hozta vissza a cuccokat, amiket oda adtam (23 hetesen elfolyt a magzat vize...) és szar hogy sokan tapintatlanul kezelik az ilyen dolgokat. ezért mi inkább megtartjuk még magunknak a hírt (apa, Marcus)... nekem az előző terhességemmel is voltak lepcsesség gondok... de végülis hiába 12 hét vagy sem sajnos baj bármikor történhet, de pozitív hozzáállás!
+ úgy vagyok vele, hogy még mi is csak ízlelgetjük, nem úgy megy hogy paff minden percben ezen jár az eszem, nincs más gondolatom. tehát amíg nem fogjuk fel 100% addig mienk a hír. meg hát még doki se látott ugye bár...
féltés: pedig úgyis megmarad örökké! ha már érzitek a mocorgást, akkor azért fogtok izgulni ha ép nem mozog... ha kibújt meg ezer másért.
a babakocsi témában és így gondolkodtam, hogy lássa az a gyerek hogy várjuk!

ma vicces volt, mert sétáltunk prücsökkel a mamához és gondoltam, hogy nem viszek táskát, de azért beteszek egy pelust a kenguru zsebes pulcsimba. na apukám mikor meglátott nézett nagyot, hogy mi van, csak nem? és ilyen gyorsan ekkora? :)

ja magne b6 vagy más magnézium: az én véleményem az, hogy jelenleg még alkalom adtán kell szedni, mert később ha már jobban feszül és keményedik, akkor több cuccra lesz szükség, más fájdalom csillapítot meg nem igazán tanácsos szedni.

Kép
Kép
Kép
konkri

szép napot kismamik és kellemes hosszú hétvégét kívánok mindenkinek....

heni nagyon jó a táblázatod már várom hogy én is felkerüljek rá:)

hát drága nanettó te is megérdemled ennyi szenvedés után hogy problémamentes kismamiság után boldog anyság jöjjön...

az én manókám megint feszgeti anyát mert reggel óta szinte állandó jelleggel érzem...úgyhogy most megint pihire van fogva a szitu...de remélem nincs baj..jaj már lenne holnap és tudnám mi sziu kismanóval:-)
bibócska

Húúú, jó sokat írtatok!!! :shock: :)

Henibaby,
ez még szerintem csak a gázok miatt van :D
én viszont fogyok :? alig van kedvem enni, mostanában már egyre gyakrabban émelygek.. semmi komoly, erős hányinger, de az a gombóc a torkomban pont elég ahhoz, hogy ne legyen kedvem enni. arra próbálok ügyelni, hogy reggel, délben este egyek valamit, de néha inkább 6 kisebb alkalomra osztom a kaját.. 171cm vagyok, és ma mérekeztem, 56,3 kiló.. :?
nade biztosan elérkezik majd az a fázis is, amikor kívánós leszek, és akkor mindent bepótolok :lol:

Nanetto,
ti direkt vásárlási céllal mentetek ki Olaszo.ba, mert tudtátok, hogy ott olcsóbb a járgány, vagy csak pont kint voltatok, és megláttátok a kiszemeltet?

Bibócska,
holnap jelentkezz, hogy mi volt az UH-on :D

Csilla,
nagyon várlak az eredménnyel, lehet, hogy a saját dokid végre megmondja mi van. a bizonytalanság a legrosszabb, de hidd el, nincs ott semmi probléma, csak reméljük egy baba!! :D :D
A férjem holnap ér haza, 8ra megyek érte a reptérre. már mindketten olyan izgatottak vagyunk, hogy alig bírjuk!!!!! 8)
majd csinálok neki paradicsomlevest, vasi pecsenyét krumplipürével, meg valami fincsi desszertet :lol:

Princzike,
tegnap én is lőttem egy tesztet, majd kiakadt a mutatója, de mivel még nem voltam dokinál, és nincs UH fotóm, csak ez az egyetlen tárgyi bizonyíték, hogy baba van. Igazad van, megnyugtató :)

Talinn,
az a helyzet, hogy nem nagyon szoktam melltartót hordani, de most már, ahogy érzékenyek, úgy érzem itt az ideje gyakrabban viselni, úgyhogy még nem nagyon tudom kellene e csere :oops:
de én úgy hallottam, hogy a terhesség alatt akkor nem "lógósodik" a mell, ha az ember lánya melltartót hord, mert akkor nem nyúlnak ki a kötőszövetek. ti ezt hogy tapasztaltátok lányok?

Iknyuszika,
örülök, hogy minden rendben veletek! :D
ja, és én sem fogom betölteni a baba születésekor a következő életévemet(22), maradok 21. de nem örökre, mert júliusban már átfordul a számláló :D :D

lányok,
megkérdezhetem, hogy mi az a PCOS? :oops:

Házitücsök,
megkérdezhetem, hogy melyik városban laktok? :oops: :)

lányok, ti elmentek a novemberi baba-mama expora? Én arra gondoltam szétnézek árakban, meg lesz ott mindenféle jó dolog :-)
addigra már pont túlleszek az első UH-on :P
Vendég

Sziasztok!
Csilla, nagyon drukkolok a mai UH-hoz!!

Bibócska, irigyellek, hogy te is mész holnap! :wink:

Szép a tábla, én várok hétfőig, akkor remélem bekerülhetek!;-)

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Geooo! :D
A PCOS egy összetett betegség, egy szindróma: policisztás ovárium szindróma nagyon sok tünete van, és nem mindenkinél fordulnak elő a tünetek így nagyon nehéz diagnosztizálni! Pl. többnyire nincs rendszeres mensi, szőrösödés, hízékonyság...de én pl mindig rendszeresen mensiztem UH-val igazolt peteéréssel, és sovány is vagyok mégis amikor el kezdtem a PCOS irányába kutakodni akkor derült ki, hogy nálam is hasonó gond van: az IR ugyanis szinte minden PCOS alap betegsége! Bocsánat ha bonyi! :roll: :oops:

Isaszegen lakom!
Vendég

Házitücsök, köszönöm a választ, nem volt bonyolult :)
azért kérdeztem hol laksz, mert nemrég megismertem egy nagyon kedves házaspárt, akik szept.14től szintén az 5.lombikot indítottak, az a lány is nagyon vékony, szóval azt hittem te ő vagy :oops:
és pont nemrég gondolkodtam, hogy jó lenne vele ismét felvenni a kapcsolatot :D de tévedtem, bocsi :P
Vendég

Geoo, semmi gond!;-)
Vendég

Helló Lányok, jó híreim vannak. Csak gyorsan megírom, nem tudok most visszaolvasni, mert indulunk el itthonról.

"Rendes nagy uterus, az fv-ben 23 mm-es petezsák, ebben SZÍVMŰKÖDÉST mutató 3 mm-es CRL-ű embrió szabályos szikhólyaggal."

Nagyon boldog vagyok, és hihetetlen, hogy az előző orvosok mit és hol tanultak... :?

Kép

Kép
***csilla***

Csilla!
Nagyon-nagyon orulok a jo hirnek! Most azert mar egy kicsit megnyugodhattok!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

na látod drága csilla minden rendben van....
nagyon örülök és boldog vagyok hogy ilyen jó híreid vannak...
azt a másik dokit meg kerüld el ha teheted....

remélem holnap én is ilyen jó hírekkel szolgálhatok majd:-)

szia geooo itt is :lol: :lol: :lol: :lol:
bibócska

Csilla!
Amikor elolvastam a szót:szívműködést, azt hittem az én szívem megáll :P nagyon-nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!
remélem ezek után is minden aggodalom ilyen felesleges lesz (mert ugye mi, kismamák mindig aggódunk valami miatt :D )
Vendég

Sziasztok!

Csilla, jajj, de jó, na, látod, a hülye dokinak kár volt ijesztgetnie... és jó nagy is az a petezsák :D :D

Henibaby Énn Veszprém megyéből vagyok, a Cholnoky Megyei Kórházban fogok majd szülni (gondolom és remélem :D ) és felnőttképző, szervező, oktató vagyok. (nem tudtam milyen adatokat kértél, de most láttam :D )

Bibócska várom a Te híreidet is :)

Többieknek is minden jót a hétvégére!

Amúgy Nálunk minden oké, kivéve az erősödő reggeli hányingereket.
Vendég

Csilla! jaj de nagyon örülök!!!!! Hurrá!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szeretném "reklámozni" saját magam e-könyvét. :-) Teljesen ingyenes, nem profitcélú a könyvem, viszont sok hasznosság van benne.

Ha van kedvetek megnézni:
http://kismamaknak.hu/e-konyv

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Csilla,
micsoda jó hír,gratulálok Neked a szívműködéshez!Szorítottam,örülök nagyon.

Bibócska,
drukk a holnapi uh-hoz!

Nálunk a két héttel ezelőtti hematómás vérzés után csütörtökön megvolt a kontroll uh.Mondhatom sem kell a héten be voltam gubózva,"teszteltem"magam.Egyik nap úgy éreztem minden rendben,aztán másnap az ellenkezőjét.
Tegnap megnyugtatott a doki,hogy most már bízzak benne,hogy ez a baba velem marad.Mindent rendben talált:hematóma a múlté,baba másfél centis :D ,szívverése jó.Még szerencse feküdni kell a vizsgálat közben,mert majd kiugrott a szivem :shock: .Mivel inszeminációnk volt,így a doki mondta attól a naptól számítsam vissza a 2hetet,így ma már 8 hetesek vagyunk(2 nappal idősebbek).

Örülök,hogy egyre többen vagyunk,olvaslak titeket,csak nem tudok mindig írni is.A táblázat nagyon szupi,de óvatosságból várnék a bekerüléssel!
Kellemes hétvégét!
Orsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsiborsi 2009.11.20 07:41-kor.
orsiborsi

Bocsánat, volt egy kis bibi az oldalon. De most már tényleg működik és tölthető az e-könyv! :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

jó reggelt minden kismaminak....szép napot kislányok.

orsi nagyon örülök hogy veled és kisbabáddal minden rendben..csak így tovább..

jaj lányok gondoljatok ám rám és drukkoljatok mert bizony végre eljött a várt napom de írtóra izgulok minden rendben lesz-e kismanóval vagy ahogy a párom ma nevezte Picirixel:-)
és már nem kell sokat várni hogy láthassuk a mi kis csöppünket és hogy megtudjuk minden rendben van-e vele...
remélem igen!!!!
amint hazaértünk megírom mi szitu....
addig is mindenkinek üdvözlet és cupp.....
bibócska

sziasztok,

Bocsi lányok, hogy most nem jövök, de nézzétek el nekem. őszi szünet van és itthon van mindegyik lurkóm. Ilyenkor a fiúk ráülnek a gépre. :lol: :lol: :lol:

Bibócska,
Mega drukkok mennek neked mára. :lol: :lol: :lol: :lol:
Csilla,
Itt is gratulálok a jó hírekhez. Remélem jövő héten én is ilyen jó híereket fogok kapni mint te. :oops: :oops:
Nyuszika,
Hányingert nyugodtan küldheted erre mi felénk. Nyitom az ablakot. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csilla!

Nagyon örülök a jó híreknek. Bíztam benne, hogy minden rendben lesz. Én szerdán megyek uh-ra és nagyon remélem, hogy hallunk szívdobogást. Kellene, hogy legyen.

Bibócska!

Megadrukk ezerrel! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
timcsi81*

Orsi, örülök, hogy minden frankó, irigy is vagyok, hogy te már voltál.

Bibócska, mennek a drukkok! tuti rendben lesz minden Picirixel :)

Már alig várom én is a keddet! Nagyon izgulok, bár tegnap anyós azzal fogadta a férjem, hogy ő megálmodta, hogy lesz baba, csak eltitkoltuk... és hogy lány lesz. hát a kínai naptár szerint lány, de én mint írtam fiút szeretnék (majd a 3. legyen lány :) ) Jaj nagyon izgulok!

Judy úgy irigyellek a 3+1 porontyért :)

Csilla! Neked is nagy hipp-hipp hurrá a szívműködéshez, az uh-s dokinak meg ki kéne nyomni a szemét :)

Én tényleg nem értem lányok, hogy mitől van az sok helyen, hogy külön van a nő doki és külön az uh? és hogy lehet úgy orvosi vizsg. hogy nincs uh?

Kép
Kép
Kép
konkri

Timcsi boztos lesz szívhangod!
viszont én még csak 5+3 vagyok, már úgy előre tolnám az időt vagy 4 héttel!

Kép
Kép
Kép
konkri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?