Rilla, nálatok most lett jó idő? Nálunk tegnap volt az, ma csúnya nyirkos, ködös - remélem, d.u-ra azért jobb lesz!
Biztos nagyokat fogsz nézni az érettségi talin - nekem májusban volt, már pocakosan mentem. Volt olyan oszt.társam, akit egyszerűen nem ismertem fel!
Pedig vele még alsóba is együtt jártam, akkor nagyon jó barátnők voltunk...
Altatáshoz ötlet: nem szoktad felvenni, ölben ringatni egy kicsit? Attól általában megnyugszanak és lehet, hogy utána már egyedül is elaludna az ágyában...
Angelita, kár, hogy nem jöttök a talira! Hátha addig meggondoljátok magatokat! A kocsiban, a hosszú úton biztos jót aludna Emmus! Gondoljátok át, egyszer el kell kezdeni ezt is! Ráadásul addigra ő is több, mint 3 hónapos lesz, meglátod, egyszerűbb lesz vele addigra! Szóval még ne mondd véglegesre a nemet!
Jó vendégeskedést a hétvégére!
Nagyon édes Emmus!
Bikmakk, érdekes, hogy N.o-ban csak heti 1 fürdetést javasolnak... Azért megnézném a bukós babák nyakacskáját 1 hét után!
Bettinek néha 1 nap alatt olyan dolgok gyűlnek össze a redőcskéiben, hogy csak nézek - pedig közvetlen a bukás után mindig alaposan letörölgetem!
Amúgy babaolajat mi is teszünk mindennap a vízbe - mert azt tudom, hogy közvetlen a testére nem jó tenni, mert eltömítheti a pórusokat, de ilyen módon nagyon bevált nekünk!
Babaszappant viszont még nem használtunk, most fogyott el az első tégely babafürdető krém, inkább vettünk egy újat. Meg hiába van nekünk is Johnson's babafürdetőnk, egyelőre nem merem kipróbálni. Talán majd ha ez az adag krém elfogyott...
Egyébként nálunk is gyakran felélénkül a fürdetéstől Betti, pedig előtte általában már látszik, hogy legszívesebben aludna. De olyankor mindig kap altató-nyugtató-cicit, amitől megnyugszik és le lehet tenni az ágyacskájába és általában elalszik magától.
Nem is írtam még, milyen cuki dolgokat csinál Betti! Felvettem és elsétáltunk a tükörhöz, megnézegetni magunkat/egymást. Én mindenféle grimaszokkal próbáltam lekötni a figyelmét, amire csak egy jó nagy szájbiggyesztés volt a válasz...
Viszont amikor észrevette saját magát a tükörben, fülig szaladt a szája! És nem csak véletlenül, mert azóta is, ha tesztelésből a tükörhöz megyünk, ha épp nem kalandozik mindenfelé a tekintete és meglátja magát, mindig vigyorog a picinyem!