Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Eclipse!
Örülök, hogy jöttél! Nem semmi, ahogy utánajártál a dolgoknak, nagyon ügyes vagy! Meglátod, hogy minden rendben lesz! Kitartás!

Hajni!
Sajnálom, hogy rossz passzban vagy. Bízom benne, hogy a pszichológus segíteni fog!

Velem helyzet: Hőm továbbra is 37 (csak halkan megjegyzem, hogy a cicifeszülés is beindult!)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Eclipse,
annyira örülök, hogy jöttél!
És annak is, hogy végre elindultatok ti is a helyes úton!Apácskának biztos kellett egy kis idő,mire feldolgozta, hogy műtét lesz, de mostmár minden rendben lesz!
Nem semmi ez a magánkórház! :shock: Így sokkal könnyebb lesz a gyógyulás!
Drukk a versenyhez!
És persze gratula a munkához!Legalább lekötöd magad márciusig, mert utána majd a baba köti le minden percedet! :wink:

Hajni,
szerintem már most a javulás útjára léptetek!Nagyon nagy dolog, hogy szakember segítségét kéritek.És bízom benne, hogy ő majd tud nektek segíteni.
Mi melletted állunk,ezt soha ne feledd!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Kacsi,
már megint laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! :P :P :P :P :P
Kibírod tesztelés nélkül hétfőig?Nagyon drukkolok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szia Eclipse! Vééégre!!! :lol: :lol: :lol:
Nem tudom hányszor nyúltam a telefon után, hogy most már felhívlak, hogy mi van veled, de aztán mindannyiszor meggondoltam magam. Úgy éreztem, biztos megvan az oka, hogy nem jössz, ez a te döntésed, és akkor pedig a legjobb, amit tehetsz. :roll:

De végre itt vagy, és látom kezd egyenesbe jönni az ügyetek! Örülök! :D
Nem, engem nem bántottál meg, nálunk most így alakult, lehet utólag kicsit másképp csinálnánk, de remélem az vizsgálatok, és a leendő kistesó majd mindent igazol... :wink:
Amúgy is úgy érzem, van egy határ, amit már nem tudunk átlépni, így is annyi erőfeszítésbe kerül nekünk ez a tesóprogram.

Szóval örülök, hogy itt vagy, remélem maradsz is! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Meli!
Ne is mondd a laptetűt! :lol: Amúgy már késő, minden igyekezetem ellenére beleéltem magam, hogy sikerült, szóval ha mégsem, akkor óriási nagy koppanás lesz! :cry: A teszt pedig egy nagy dilemmám! Lehet, hogy vasárnap lesz belőle! Még jó, hogy eddig még nem vettem meg! Ha lenne otthon, akkor már biztos ellőttem volna! :)

Kacsi

kacsi80

Kacsi! :wink: Nem beleélni magunkat nagyon nehéz, tudom. Mindenesetre innen mennek a drukkok! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én tesztelnék, Kacsi!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Na most belevisztek a rosszba!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Oké, holnap reggel tesztelek, ha még lesznek tüneteim! Milyen tesztet vegyek, ami tutira kimutatja 13 dpo-n???

Kacsi

kacsi80

Kacsi! :lol: :lol: :lol: Hát, ha jól tudom 10-es érzékenységű teszt kéne, de azt nem lehet kapni gyógyszertárban, sem dm-ben...

Én ezért rendelek mindig innen a fenti fórumból, elraktározom, hogy legyen itthon. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Eddig én is rendeltem, de ha volt otthon, akkor mindig ellőttem mindet, hiába tudtam, hogy esélytelen a dolog! Ezért nincs most otthon! A dm-ben van a Clearblue, azzal teszteltem márciusban is, az hamar kimutatta, de 1800 forint! Annyit meg nem szeretnék költeni rá, főleg, hogy semmi sem biztos.

Kacsi

kacsi80

Kacsi a 25os kimutatja 13dpon.

lanyok mostmar bevalhatom hogy volt olyan ciklus hogy egy nap elottem 4-5tesztet,a nap kulombozo szakaszaiban :oops:
maniakus tesztelo voltam,rendeltem 50darabos kiszerelest es el is tesztelgettem.parommal parszor osszekaptunk hogy szerinte hulyeseg de en ugy fogtam fel hogy ennyi jar nekem.

Kép
monyo83

Szerintem ne sajnáld rá a pénzt, mert a clearblue a legjobb.

Ja, képzeljétek, meséltem nektek egy barátnőmről, akinek ok nélkül magas volt a tesztoja és a prolaktinja, nem volt pé-je, kapott bromocriptint, már egy éve próbálkoztak, és a 7. hónap után mentek el a dokihoz, az én tanácsomra.

Na, lett pé-je, lement a prolaktin, azért a kövi hónapban a doki felírt neki 1x1 clostyt, hogy megtámogassa a pét, volt uhun, kapott tüszőrepit, időzítettek, és egyből összejött a babó :):) Most vasárnap, 14. dpo-n lett zebrás :))

Úgy örültem nekik!

Eclipse
eclipse
Budapest

Más:

sajnos nagyon lefogytam :cry: Akkor döbbentem meg igazán, amikor most 34-es (XS) farmert kellett venni, mert kiesek az összesből, és már nem tudtam mit felvenni melóba :cry:

Ezzel egyidőben csomókban kezdett hullani a hajam, extra gázul hullik :cry: És persze 38. napon vagyok, szóval a ciklus is hosszabbodik... ezért most hízókúrán leszek, mert átbillentem a túloldalra. :?

Eclipse
eclipse
Budapest

Húúú Eclipse! Tényleg nem jó ez a sok fogyás! Persze a hajhullás sem! Most már jó úton haladtok, meló is van, már próbálj meg nem stresszelni! Tudom, hogy nehéz, de semmire sincs jó hatással! Jógázni nem szoktál? Nekem nagyon beválik stressz ellen!

Kacsi

kacsi80

Kacsi,
nem vagyok jógás típus, nincs hozzá türelmem. Csoportos jógára kéne járnom, mert otthon nem fognék neki.
Sajnos már semmit nem sportolok 3 hónapja, pont azért, mert nem eszek, nincs energiám semmihez.
De majd novembertől változik, ha az edző elkezd velem foglalkozni.

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse ideg alapon nem tudsz enni?vagy siman nincs etvagyad?

Kép
monyo83

Monyo,
először ideg alapon nem ettem, de aztán összeszűkült a gyomrom, és azóta már étvágyam sincs semennyi se :?

Eclipse
eclipse
Budapest

nemprobaltad meg a beres cseppet?
ugy tudom az csinal etvagyat.a nagymamamat kemozzak es hat ugye nincs etvagya,elkezdte inni a berest es nemhogy fogyna hanme szep elkezdett picit hizni,megjott az etvagya es eszeik rendesen.
baratnom is probalta mert szeretett volna par kg ot magara szedni,azt mondja etvagya volt ugyan allandoan evett viszont csak kicsit sikerult hiznia.
egy probat nalad is megerne,hatha javulna a helyzet.

Kép
monyo83

Szerintem van is otthon, ezen ne múljon, beveszem, ártani nem árt.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Hajni,
sajnálom, hogy ekkora gondokkal küzdetek. Biztos nehéz lehetett ezt a döntést meghozni, azt meg főleg, hogy a babaprojekt most picit felfüggesztitek. De reméljük, hogy ez lesz segítség neked. És ne tűnj el, nekünk bármit elmondhatsz.

Kacsi,
szép hő, még mindig :D . Kíváncsian várom azt a holnapi tesztet, szerintem már bármelyik teszt kimutatja.

Eclipse,
szia :D . Gratulálok az új melóhoz és drukk a versenyekhez.
Jó, hogy találtál apának egy ilyen helyet, így talán neki sem lesz olyan rémísztő ez a dolog.
Anyám :shock: :shock: :shock: . 34- es ruhaméret? Hát, nem is csodálkozom, ha picit felborult a ciklusod. Tessék hízni :? .

Én nem vagyok az a nagy tesztelős. Most is csak azért csinálok pénteken, hogy ne ott essek pofára. Egyszerűen gyűlölök negatív tesztet látni, annál lelombozóbb nincs is. Még az is jobb, ha csak úgy megjön. Pedig aztán nekem is van itthon, 9 db is. De megállom :? Ha negatív miért szomorkodjak már előtte 2-3 nappal?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,

ki is felejtettem, óriási drukkok mennek a babaragacshoz!

Apának már egyáltalán nem is ijesztő semmi, mert nagyon jók a körülmények, én nem mentem be vele, de körbevezették és azt mondta, durván 5 csillagos a hely.

Eclipse
eclipse
Budapest

Ranita!
Én is nagyon utálom a negatív teszteket, de nem szomorkodom jobban a nega tesztnél, mint ha csak simán megjön. Nekem egyre megy...
Bocsi, de nem emlékszem pontosan: jövő pénteken kell tesztelned? Vagy melyik pénteken? :shock:

Kacsi

kacsi80

Visszatérve a magyar eü. ellátásra.

Ebből az óriási különbségből (Sopron városi kórház, Bp. belvárosi magánklinika TB-s szolg.) is látszik, iszonyúan gáz hogy mekkora különbségek vannak mind színvonalban, mind emberi hozzáállásban.

Ugyanez, ha nem még durvább a helyzet a szülészetek terén.

Ha az ember bemegy a dél-alföldi, pl. szülővárosomban lévő (Hmvhely) szülészetre, akkor ott rutinszerű és kötelező beöntésben, gátmetszésben, borotválásban lesz része, majd kengyelbe kötözött lábbal, kőmetsző pozícióban végigszenvedett vajúdás után, aminek csak a végére engedik be apát, a doki üvöltve-szitkozódva a könyökével fogja kinyomni belőle a gyereket, majd a gyereknek szonda milyen testnyílásba, és már viszik is el, és aztán se kapja vissza....

Ha meg elmegy szintén TB alapon, a Szt Imre, Szt István kórházakba, ott minden ilyesmitől megkímélve, vízben, különböző segédeszközökkel, apával, dúlával, zenével, stb. vajúdik, és gátvédelemmel szüli meg a gyereket, aki majd roaming-innel vele lesz, és a gyereket sem nyúzzák ha a szüli nem engedi...

Én mindenből utánajárok a legjobbnak az egész családom számára, nem vagyok hajlandó hagyni, hogy sem engem, sem bármelyik családtagomat bármilyen, a szocializmusból itt ragadt, szemét embertelen kórházi személyzet vegzáltassa, szenvedtesse.

Magyarország, én így szeretlek!

Eclipse
eclipse
Budapest

(alulról 2. sor: sem kihúzva.... ragzom a magyartot)

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Sok mindenben egyetértek veled, de azért a szülészeteknél felhozott bp-i példák egy kicsit sarkosak. Kiegészíteném annyival, hogy igen, így történnek a dolgok, ha van fogadott orvosod és szülésznőd, de az nem egyenlő azzal, hogy TB alapon történik minden. És ezt sajnos tapasztalatból mondom. A tesóm az Istvánban szülte a második gyerekét, hát tudnék mesélni... A rooming-in sem egy leányálom, ha másik 5 nővel+újszülöttel és reggeltől estig a pereputtyukkal kell eltöltened az időt. Merthogy látogatási idő nincs. Ja, van 1 ágyas szoba, de már azért megint csak fizetni kell.
Amúgy én márciusban egy pozitív tesszttel a hátam mögött nagy naívan besétáltam az ambulanciára (oda tartozom lakhely szerint), hogy nézzenek meg. Első kérdés az volt, hogy van-e ott saját orvosom. Mondom: nincs. Akkor menjen az sztk-ba. No comment.

Ezeket csak azért írtam le, hogy a bp-i ellátástól sem kell elájulni.

Kacsi

kacsi80

Kacsi,
értem.
Nekem nincs rokonom, aki bármelyik említett kórházban szült volna, csupán a dúlás szülésekből informálódok (voltam dúlatanfolyamon, rajta vagyok levelezési listákon, és én is dúlával szeretnék majd szülni) és azokban eléggé bejön az érdekérvényesítés.

Eclipse
eclipse
Budapest

Móki
szuper hírek! Ennek nagyon örülök! :lol:

Eclipse
De jó, hogy jöttél. Már nem tudtam elképzelni, hogy mi van veled :shock:
Remélem apácska minél előbb talpra áll! És nagyon köszönöm az elismerő szavakat a kis pöttyömhöz :lol:
Ez azért tényleg rémisztő, hogy milyen különbségek vannak. :evil: :shock:
Tessék enni! Nem jó, ha nagyon lefogysz. Most nálam is mennek otthon a brusztok anyukám részéről, hogy igenis szedjek fel 3kilót legalább. Meg kell mondjam azért igaza van, mert magamhoz képest is sovány vagyok most. Általában 56-58 kiló szoktam lenni (nem PCOSan), de most 51-52 kiló vagyok :shock: De mi a frászt csináljak, ha a doki ilyen diétát írt fel, ilyen Met adaggal.

Hajni
Remélem a doki megoldja a problémát és újra egyenesbe jössz!
:D

Annyit írtatok, hogy miközben olvastam, már nem tudom ki írta, hogy most otthon van beksiben vagy veszélyeztetett terhesnek.
Én is gondolkodtam rajta, hogy kiiratom magam, de aztán ez a döntés még mindig halogatódni látszik. Sajnos tényleg elég kevés lét kap ilyenkor az ember, ráadásul egy csomó plusz kiadás van ilyenkor. :roll:

Kacsi
(halkan megy a drukk!! ++++) :lol:

:roll:

Kép

Kép
princzike

Igen, ezt én is elfogadom. Csak arra akartam kilyukadni, hogy nem ennyire fekete vagy fehér minden. Mindennek van jó és rossz oldala is, és azt sem tartom kizártnak, hogy egyszer majd a két kórház valamelyikében szüljek.

Kacsi

kacsi80

Princzike!
Tényleg olyan sokkal kevesebb a táppénz?
Egyik ismerősöm nemrég szült, végig táppénzen volt és azt mondta, hogy pár ezerrel kapott kevesebbet, mint amúgy. Igaz, ő még a 70%-os táppénzt kapta... Állítólag tök bonyolult a kiszámítása, mert nem vonnak minden adót és a táppénz minden naptári napra jár, nem csak a munkanapokra. De még ezeken kívül egy csomó mindent figyelembe vesznek a kiszámításánál. Szerintem érdemes utánajárni! Ha végre eljutok odáig, akkor biztosan kinyomozom! :)

Kacsi

kacsi80

Kacsi,
jövő péntek.

Kép

Kép
ranita1979

Kacsi,
kívánom, hogy hamarosan aktuális legyen számodra a dilemma!

Princzike,
melyikre gondoltál a különbségnél, az urológiára, vagy a szülészetre?
Apával márciusnál hamarabb nem nézünk kissrácokat, így hogy talpra áll-e (jó lesz-e a spermaképe) hamarabb nem fogjuk megtudni.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Köszi Monyo!
Azt hiszem sikerült valamit összehoznom.

Most éppen "bűnözök", palacsintát eszek, egyik ismerősömtől kaptam birsalma sajtot vagy dzsemet és éppen palacsintával együtt tömöm befelé. Még jó hogy tegnap voltam dietetikusnál! :D

Hát az sztk-s rendelésről nekem is megvan a véleményem. Az igaz, hogy volt már magándokim is (jó pár) aki nem volt igazán alapos, s nemhogy peteérésem nem volt az egyik kezelés alatt, de fél hónapokat véreztem. Egyik magándoki úgy szétbombázta a ciklusomat, mindenféle előzetes hormonvizsgálat nélkül, hogy miután nem úgy reagált a szervezetem, ahogy ő gondolta, akkor küldött csak el hormonvizsgálatra.
Most is magándokihoz járok, de 3 vetélés után már nem is gondoltam, hogy sztk-ba járnék. Ott a második vetélés után is csak annyit mondtak, vállamat megveregetve, hogy talán majd legközelebb.

Hát a táppénz nálam közel 50ezerrel kevesebbet jelent, s az elmúlt hónapban minimum 30 ezret költöttünk injekcióra, gyógyszerre, vitaminokra, s ebbe még nem számoltam bele a dokit. Nekünk ekkora kiesés elég gáz. A férjemmel megbeszéltük, ha már nem bírjuk, ami valószínű úgy február körül fog jelentkezni, kölcsön kérünk vagy valami hasonló. Mióta házasok vagyunk, azaz 7,5 éve sosem fordult elő még ilyen. Valamikor el kell kezdeni. :)
Gondolom szülés után valamivel többet kap az ember, mintha táppénzen lenne. Meg remélem nem kell ennyit gyógyszerre költeni.

Nem tudja valaki, hogyan számolják a szülés után járó pénzt?
jucus80

Sziasztok!
Na,látom,pénztéma :? (az eü-be bele sem kezdek inkább,mert regényt írnék,és felhúznám csak magam)

Szóval táppénz,tgyás,gyed=>Én mindenkinek azt javaslom,egyénileg menjen és érdeklődjön az illetékes helyen,mert olyan eltérő,hogy hihetetlen!Én a babás topikomban tapasztalom most ezt.Nekem a táppénz(végig azon voltam)kb.20.ezerrel volt kevesebb,mint a fizu.A tgyás-om kb annyi volt,mint a fizum,a gyed meg pár ezerrel kevesebb,mint a fizum.Ha tudtatok követni :lol: De csak lestem pl.hogy valakinek a tgyás duplája volt a gyednek :shock: Mint kiderült azért,mert a tgyásnál nincs plafon,mint a gyednél.Ha sok a fizu,a tgyás is lehet jó magas,a gyedet viszont valami 90 megállítja.A táppénznél is egy csomó minden számít és ráadásul összevissza adják :evil: Ha nem úgy jöttek ki a hetek,hogy bérszámfejtésig beért volna a papír,akkor kevesebbet kaptam,volt,hogy csak 30at :shock: aztán meg ugye többet,de ez nem feltétlen esett jól.Nagyon vártam a táppénz végét,a 2 hetente dokihoz szaladgálást nagyon utáltam.
Szóval én azt tanácsolom,járjatok utána,mert mindenkinek a saját munkaideje(évei)bruttója,szabadságok,meg mittoménmégmi számít,nem sok értelme van hasonlítgatni.Mi ahányan vagyunk a babás topikban,annyiféle pénzt kapunk :roll:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Alig bírtam visszaolvasni! :D

Monyó, nem haragszom, én se néztem volna nagyon ki a görbémből a pét... :D

Eclipse, jó hogy újra itt vagy. Örülök, hogy megoldódnak a problémák.

Kacsi, várom a híreket! Drukk+++++++++++

Hajhullás: épp most olvastam a Meglepetésben az almaecetről. Ajánlják hajhullásra és zsírosodás ellen is. Minden hajmosás után le kell öblíteni a fejbőrt almaecetes oldattal. 1/3 rész almaecet, 2/3 rész melegvíz. Eztán törölközőbe csavarni a hajat félórára. Ennyi kell a hatóanyag beindulásának. És végül nem túl forró vizzel leöblíteni a hajat.
Talán segít valakinek.... :D
mókica

a táppénzt ha jól tudom a megelőző naptári év alapján számolják. meg kell nézni, hogy amikor elmész táppénzre, az előző évben mennyi volt a bruttód, ennek venni a 60 :evil: %-át, és ezt osztani 365-el. ennyi lesz a napi lóvéd. a táppénz az naptári napra jár, és az egészségbiztosítási járulékon kívül mindent vonnak belőle. táppénznél az első 15 nap az betegszabadság, az talán 50%.

a szülés utáni talán 186v. 168 napig jár. hasonlóan számolják mint a táppénzt, csak az 80%, és csak szja-át vonnak belőle

ezt követően van a gyed, ami szintén 80%, csak abból vonnak járulékot is. van maximuma, ez talán a dupla minimálbér 70 v. 80 százaléka. ha jól tudom ez most br. 101eFt.

ezért megyek én még decemberben táppénzre, mert így a 2008. évi fizum alapján számolják, ami kb 35%-kal több volt mint a 2009. évi. a 168napot pedig a 2009. évi után kapom.

tényleg nagyon utánna kell számolni. nekem a fizum nem olyan jó, eddig az évesemnek a 30%át prémiumban kaptuk, ami idén nem volt. így nekem elvileg a tp-m több lesz a fizumnál.

Kép
gota79

Eclipse! Szerintem se ennyire "igen-nem" a helyzet. Látom a szenvedélyes hozzáállásod megmaradt. :wink:
Szuper, hogy ilyen jó helyet találtál! :D
De muszály megvédenem soproni kórház hírét. :lol: Én nem gondolom, hogy minden helyzetben a fővárosi kórházak nyernék a versenyt. Tény, hogy nálunk most nem alakult minden fényesen, de azt is tudom, hogyha ez velem történik én nem éltem volna meg olyan tragikusan. :wink: Mégiscsak egy férfiről van szó, és mint tudjuk, ők könnyebben elhagyják magukat, mi sokkal szívósabbak vagyunk. :wink:

puszillak! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hát én azt tudom,hogy nem szülnék mégegyszer ott,ahol szültem,és nem a szülés miatt.Nem hiányzott nekem se kád,se kötél :lol: se labda,semmi.Bár azt nem bántam volna,ha a ctg-re kötözés helyett sétálgathattam volna tovább :? Az volt a gáz,ami utána volt :( Soha ne mondd,hogy soha,de tényleg többet nem.És az a szomorú,hogy a legközelebbi hely,ahol ezek a dolgok már 21.századhoz méltóan működnek,az kb.200 km nekem :cry: Ezt egy szüléssel elég nehéz megoldani :roll: Főleg,hogy az orvosomat meg nem hagynám semmi pénzért,imádom,de tényleg! :D Szóval,nem tudom,szülök-e még,és szomorú hogy ezen (is) múlik :cry:

Kép
Kép
zazzy

Ha már ez a téma, akkor nem tudom megállni, hogy el ne mondjam, hogy a szülés körülményei és a gyerekágyas időszak megkoronázta életem legszebb élményét itt Sopronban. Mindezt úgy, hogy nem fogadtam meg dokit, mégis mindenki nagyon rendes volt velem... A kórházban sokkal nyugodtabb voltam, mint utána a itthon.:roll:

Vágyom is vissza rendesen!!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lányok, ugye a mai torna se marad ki senkinek? :wink:
mókica

Én ma lazsálok. :oops: Ma már nagyon fájt az oldalam, majd kiszakadt, most meg valahogy máshogy fáj. Mindenesetre én most a hitvesi ágyba teszem át a tornát. :oops: :wink: Remélem a mai alacsony ébredési hő és a tojcsi azt mutatja, hogy pé közeleg.
Jó lenne ha igyekezne mert apa holnap két napra elutazik... azt hiszem nem kell magyaráznom a helyzetet. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat!!! Nagyon nagyon jól esett!!!
Jó hírrel szolgálhatok, ki kell magamból kiabálnom a boldogságom: FOGYTAAAAAAAAAAAAAM 1,5-2KGT 1HÉT ALATT!!!!Rendszeres napi 20-30perc bringa,4-5xi evés és sok sok víz és a bogyó amitől még éjjel is izzadok mint a ló. :shock: Bár nem tudom hogy most a bogyó indított meg vagy a már 3.hete elkezdett bringa......

hajni...
Budaörs

vicces, hogy alvás közben égetem a zsírt :lol:

hajni...
Budaörs

Hajni drága,
alvás közbe fogyunk! :wink:
GRATULÁLOK!!
Vendég

Lucuzs, ez bocsánatos bűn.... :wink: Hajrá, pé!!++++++

Hajni, dejó!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök Neked! Csak így tovább!++++ :wink:

Heti torna letudva. :)
mókica

Hajni! Nagyon-nagy gratula a 1,5-2 kg-hoz!!! Ez aztán a teljesítmény! Örülök neked! :lol: :lol: :lol:

Na én megyek! Apa végre felkelt a tv elől... :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kacsi! Holnap reggel itt leszek! Bár most nem igazán tudom tesztelsz-e végül. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné, ezt hogy érted? Ez most komoly vagy csak - ahogy az ovisaim mondják:butáskodsz velem?

hajni...
Budaörs

Halál komolyan így van!
Vendég

Amikor elalszol a szervezeted az elfogyasztott fehérjéből kivonja az L-karnitin nevü anyagot, mely C vitamin segitségével növekedésí hormont állit elő.Majd 70 perccel elalvás után kezd a növekedési hormon dolgozni és fogysz.De majd megkeresem a könyvem és leírom neked a hatásmechanizmus teljes folyamatát.
Vendég

Aztaaaaaaaaaaaa, ezt nem is tudtam. :shock:
Hű, várom majd a beszámolót, vagy a könyv címét. Kösziiii

hajni...
Budaörs

Hajni,
nagy gratula a fogyáshoz, csak így tovább :D

Lucuzs,
mai hő?

Kacsi,
Volt teszt, nem volt tesz?

Kép