Új privát üzeneted érkezett!

Hűűűűűű, nagyon kipihent vagyok, megyek vissza vasalni! :oops:
Vendég

Orsi, de kuka vagy!!!! :lol: :lol: :lol:
Mennyé' inkább vasalni, mert aztán tényleg odaég a párod inge, oszt' nem lesz mit magára vennie... :wink:
sylph

Jaj csajok, ennyi kérdésre nem tudok egyszerre válaszolni :D

Szilvi! Párom B.csabáról költözött fel kb 3 éve ide, tavaly ismerkedtünk meg és ősszel kiköltöztem hozzá. Most meg jön a kis bébink :) Ez a rövid történet. Túl vagyok egy 10 éves házasságon és sok egyében, de most már úgy érzem célegyenesben vagyunk :) A részleteket majd inkább személyesen!
Ja, a Kamit már nemigen használom... Így már nem ismernek. A Mangora meg úgy egyszercsak jött, ezt csak fórumozáshoz használom, de már sokkal korábban,minthogy kívánós lettem volna :D
De tényleg milyen kicsi a világ, jól megleptetek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Egész nap nem jártam erre.
Nézem, nézem, még mindig nézem. hogy hol az utolsó hozzászólásom, azt hittem nem küldte el, de aztán megtaláltam,.......... hát csajok volt ma itt élet :D Kicsit kiteszem a lábam és oldalakat írtok tele :lol:

Orsi!
ezzel a mangóiddal............, na meg a szar ügy!!!

Mia!
Már az írásaidból is látszik, hogy nagyon szépen kezdesz kikupálódni!!!
Mikor költöztök?

Megyek, mert nemrég estem haza és hiányol a drága családom, este lehet, hogy még jövök!!!

Sziasztok
Vendég

Mangora, akkor egyszer összehozunk egy talit és dumcsizunk.... :lol: Kamit, sejtettem, hogy nem használod, csak úgy leírtam :lol: és mit szeretnél jobban Krisztit vagy Mangorát? :wink:
Én most a skacaimat szoktatom be bölcsibe és oviba, nem egy könnyű időszak, de egyszer túlleszünk rajta... :wink: Bubó 4éves, Lili 2éves múlt.

Lépek, menni kéne fürdeni, addig sem látom a kupit amit a gyerekek csináltak... :wink: :oops:
sylph

Szilvi, mindkettőre hallgatod, de inkább a Krisztit szeretem :)
A szoktatás körüli problémáidról olvastam ma is. Kitartás!!!

Tali az oké, csak nem tudom meddig leszünk még egyben :)

Mangora

Kép
mangora

Orsi, Szilvi, Kriszti, Mimi: csak kapkodom a fejem annyit írtatok. :lol: Milyen kicsi a világ! :shock:

Orsi: a szar ügyön akkorát röhögtem! :lol: :lol: :lol:

Brigi: fél 10-kor jó Nektek ott ahol utoljára? A sweet kisses-ből jól érzem, hogy megjött a jókedved? :lol: :lol: Menjünk Lilivel segíteni 23-án? :lol: Lili szuper jól fel tud törölni hassal. :lol: :lol:

Andi: nehogy neki állj hajnalban sütni!!!!! nem azért megyünk! Mi is készültünk bár nem tudom, hogy fog ízleni. :oops: Avokádó krémet viszek tortilla chipszel mártogatni. :lol: Egyszer ettem a kolléganőmnél egy buliban és ma elkértem tőle a receptet. De csak a hozzávalókat adta meg, a mennyiséget nem! :roll: Úgyhogy érzésre. Azért megkóstoltattam párommal, hogy szart ne vigyek. :oops: :lol: Neki ízlett. :lol: :lol:

Akartam még írni de nem tudom mit, mert a másik oldalon van minden. :evil: :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

JA igen!

Mimi: köszi de lemegyünk busszal. kell az a kis levegő. :lol: :lol: :lol:

Gabi: hurrrrááááááááááá! Már hiányoltalak! De jó látni Milánról képet! És mekkorát nőt! Már motorozik pedig utoljára a játszón még fognom kellett a kezét ha menni akart. :shock: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi!
Én nem szeretem annyira a Renault gépkocsit.
Csak megütötte a szemem Kriszta clioja :lol: (vagy volt clioja)
Aztán megütötte a szemem a clio kubb is.Oszt nem tudom azóta Kriszta nézte e mi van beírva munkahelyemnek(ahol mellesleg felnőttem)? :lol:
És Kriszta bocsi bocsi.De hidd el,azért nem vagyunk ám olyan pletykásak
:lol:

mimi12

Noémi, az nem clio, hanem twingo... a munkahelyedet meg még nem néztem, de meglesem :)

Hiszek nektek ám, persze, persze :lol: :lol: :lol:

Mangora

Kép
mangora

Mimi!

Neked a vénáidban is Renaultos vér folyik. Emlékszem sokszor voltam nálatok hol egy váltóér hol egy futóműér hol lökhárítóér.
Apukám sokszor küldött engem.

Holnap baba mama találkozó lesz? Egyre én is beneveznék, de én csak a mamásra vagy esetleg aznap Dorina szabadnapot kap az oviból.
Ugyanis nagyon el vagyok maradva :oops: én még csak Orsival, Kostyival, Miával és nagyon régen Mimivel találkoztam. Amiről homályos emlékképeim vannak. Szóval van mit behoznom!!!

Hajni!
Hogy készült az avokádó krém én kétszer ettem az egyik iszonyatosan foghagymás volt a másik pedig nagyon finom:))

Képzeljétek! Dorina ma elmondta, hogy készülnek Márton napra, mert lesz az érdi óvónéniknek valami bemutató és arra tanulnak egy kis libás műsort. Dorina és a kis barátnője a gazda és a gazdasszony!
Annyira szeretném megnézni olyan helyesek lehetnek, de majd lehet szövetkezek az óvónénivel, hogy vegye fel kamerával:)

Sziasztok ébredésmentes jó éjt!!!
Vendég

Orsi:
Igen, nagyon jo hogy kozelebb leszek! A lakasba meg fogalmam sincs hogy ferunk be. A viragokat KOMOLYAN vigye valaki el mert nem fernek el.

KERDES:
Patriknak nagyon faj allandoan a pocija. Megfeszul ivben szegeny gyerek. Valami cseppeket adnak neki parom es anyosom minden kaja elott, de ahogy latom c@rt sem er az egesz, legalabb is Patriknal nem valt be.
TUD VALAKI VALAMI CSODASZERT?

Szilvi es Kriszti: wow! Tenyleg kicsi a vilag! (irigy-irigy) :D

zsAndi:
Nem tudom pontosan mikor koltozunk de a napokban irja ala parom a szerzodest, akkor kiderul. (Asszem emigralok Kubaba arra az idore az osszes fellelheto antidepresszansommal! Vagy visszakonyorgom magam ide a gyerekkel egyutt..... kicsit azert felek ettol a nyomorult koltozkodestol!)

Na megyek, lassan hozzak az esti bogyokat! utana meg se kep se hang....
joejt :D

sünciboglya

Mia!

Nekünk a Gripe Water volt a csodaszer.
Nálunk nagyon bevált és én azért szerettem, mert nem állandóan kell adni csak hasfájás esetén!!!
Remélem senki nem nézi rossz szemmel, ha bemásolom Miának az ismertetőjét.
A csecsemő a sírásával jelzi, ha valami baja, fájdalma van. Eleinte minden szülőnek fejtörést okoz, mi is lehet a sírás igazi oka, egy idő után azonban még a kezdők is biztosan meg tudják állapítani, miért nyugtalan gyermekük. Másképp sír ugyanis a kicsi, ha fáj valamije, mint amikor nem tud elaludni, vagy éppenséggel azt szeretné, hogy foglalkozzanak vele.

A hasfájós babának az egész teste megfeszül. Általában felhúzza a térdét a hasa felé, ökölbe szorítja a kezét, és magas hangon ordít. Ez az állapot leginkább délután vagy estefelé jellemző, és percekig vagy akár órákig is eltarthat. Különösen fontos, hogy a hasfájós baba sírására azonnal reagáljunk, mert sírás közben hajlamos arra, hogy sok levegőt nyeljen. Így a baba még rosszabbul érzi magát, és még nehezebb lesz megvigasztalni.

Erre a gyakori problémára kínál megoldást a Woodwards hascsikarás elleni gyógyvíze, amely gyorsan enyhíti a baba kellemetlen tüneteit.

A szérum lágyan feloldja a megrekedt légbuborékokat, megnyugtatja a görcsös hasizmokat és gyors, kellemes enyhülést hoz. A Woodwards hascsikarás elleni gyógyvíz 1 hónapos kortól adható, ha a szelek és a hasfájás gondot okoznak.

Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény
150 ml

Összetétel: 2,3mg terpénmentes kapormagolaj, 52,5 mg nátrium bikarbonát 5 ml folyadékban.
A csecsemők szélgörcsének és ezzel kapcsolatos fájdalmának kezelésére (1 éves korig) ajánlott, kísérletileg igazoltan alkalmas szer. Nagy-Britanniában már több mint 100 éve használják.

Adagolás:
naponta legfeljebb 6 alkalommal, az előírt mennyiségben.
- 1 hónapos korig nem adható
- 1-6 hónapos korban egy kávés-kanállal (5 ml)
- 6 hónapos kortól 1 éves korig két kávéskanállal (2x5 ml) etetés közben, vagy utána.
Tárolás:
szobahőmérsékleten 15-25 °C között jól lezárva.
Felhasználható:
felbontás után 2 hónapig.
Figyelmeztetés: amennyiben a tünetek nem szűnnek meg, a készítmény adását hagyja abba és forduljon orvoshoz.
A készítményt gyermekek elől el kell zárni!
Ellenjavallat:
csökkent veseműködés, hidroxi-benzoát túlérzékenység (tartósítószer) esetén.

Gyógyszertárban és Dm-ben is kapható.

Itt se vagyok.
Sziasztok
Vendég

Kriszta!
Ok legyen twingo :lol: De téleg az :oops:
Amúgy nekem a kicsi kicsi a nagy az nagy..
Zsand!Én nem is emlékszem már rád az üzletből.Olyan régóta nem dolgozom.Néha kezd hiányozni de nem cserélném le a babázást a munkára jelenleg.
Amúgy meg nem renault vér folyik az ereimben,hanem gázolaj,je nem inkább sör, :lol:
Na jó,az autó az ott van de kicsit mostanság lemaradtam :lol:
Szerintem Andihoz lehet gyerek nélkül is jönni.A lényeg a találkozás.
Utána csinálhatunk nálunk is egy traccspartit..felőlem bármikor.

mimi12

Mia, talán már az is segítene Patriknak, ha nem kapná a cseppeket... :)

Mangora

Kép
mangora

Mia!
Esetleg lehet meg kéne próbálni másik tápit.Nekem van kibontott Gripe Water-om.Nem tudom meddig jó??Kb 2hónapja bontottam ki.Ha használható akkor szívesen oda adom.Amúgy nem ért semmit.

mimi12

Húúúúúúú banyek mennyit írtatok.

Ott tartok, hogy:

Orsi én is nagyon boldog névnapot kívánok!
A panel egyik vagy egyetlen előnye, h ide nem jár a szippantós.

Sütöttem én is muffint, de nem kelt fel valamiért, pedig már sokszor sütöttem ezt az almás félét. Apával megkóstoltattam azt mondta ízre jó csak ne azt mondjam, h muffin hanem, hogy édes pogácsa. :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: Szóval inkább nem terrorizállak bennetek vele viszek boltit. :oops:

Még mindig nincs kocsikám. Orsi vuduznál a kedvemért, hogy találjunk? :lol:

Hajni: o én megkostizom az avokadó krémed, én meg nem olyat.

voltunk ringatón, jóóó vut. Lili mindig oda akart menni a többi gyerekhez, de még se kuszni, se menni nem tud! :lol: Pipa is volt miatta!

Lini
Kép
kicsi lini

Hasfájásra nagyon jó a 3 hónap türelem! :wink:
Már csak 8,5 hetet kell kibírni! :cry:
Hason altatás, pukiztatás lábfeltolással, evés közben büfiztetés, hajszárítóval pocifújás, infacol, espumisan csepp, stb.stb. :roll: esőtánc......... :roll:
De most megvuduzom Patrikot, hogy többet ne fájjon az a pocinkó! :wink:

Kép
Vendég

Linike!
Ment az autóvudu :wink:

Na nem ez lesz, de számotokra éppen ilyen értékes! :wink:
Kép
Vendég

Hajni,
De jó hogy hozol avokádókrémet, legalább megkóstolok egy jót is. Én egyszer csináltam de elbénáztam mert a recept nem írta hogy meg kell hámozni én meg beleturmixoltam a héját is :oops: Egyébként nem vagyok egy korán kelő típus, meg gondolom nem méltányolnák a szomszédok ha nekiállnék hajnali 5-kor zörögni a konyhában :D Azért valamit majd összeütök.

Holnap várok mindenkit :D

Kép[
Kép[
kostyika

Na halihó! Sorry csajok, hogy így belassultam.:(

Látom, nagyon pörögtetek ma. :D

Hajni! Ezt az avokadós recit majd kérem szépen! Padlizsánkrémem már alakul, most ezt is szeretném megtanulni! :)

Lini! Anyós: sajna nem tőlem fogod megtudni a tuti választ, mert hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy mi sajna tényleg minden hétvégén megyünk, ha sikerül havi egy hétvégét hármasban tölteni, akkor már hurrá van. Most épp azon ment az egyik besértődés, hogy halottak napján Kecskeméten leszünk anyumnál. Két hónapja nem voltunk lent. Jó, anyum itt volt egy hónapja, no de akkor is! Ad egy van dédink is Kecsón, kettő hogy mi lenne, ha az én szüleim is ennyire ragaszkodnának a minden hétvégi látogatáshoz. Én szüleim elváltak, egymással nem beszélnek, látni sem bírják egymást, egy fedél alatt sosem tudnám összehozni a találkát. Szakadjunk akkor három felé??? És ami a lényeg, most már Ti is egy család vagytok, és szükségetek van a hármasban létre is!!!
No ezt nekem még nehéz megvalósítanom. Talán idővel!
De látod, van pozitív példa, Orsi megoldotta az ügyet. Türelem és sok idő kell hozzá. Tudom, hogy nehéz. :(

Mimi! De cukik a gyerkőcök! :) Fanniról nincs teljesebb kép? Nagyon szép lányzó! :D Pasikat győzöd hessegetni? :lol:

Mia! Már csak 2-t kell aludni! :D
Költözést sajnálom! :( De ennél ezek szerint csak jobb lehet! És milyen gyorsan akadt megoldás! :D

Kriszti! Gondolom nagy már az izgalom nálatok! :D
Hű, tényleg de kicsi ez a világ! :D

Szilvi! Köszi, elvagyok, de már most nagyon nehéz néha a poci. Ha nem alul feszít, akkor felül, mintha telizabáltam volna magam. :( Mi lesz itt még? :wink:
Lilit sajnálom! De szerintem nála is hamar megoldódik a beszokás, pláne, ha szívesen ücsörög a bölcsis néni ölében! :D Ez a mit csináltál az oviban annyira édes és szívfacsaró sztori.
Szegény Bálint felesége! :( Lehet, hogy ő is hiányzott neki!

Lányok, köszi az ötleteket a temetős kérdésre, kezd lassan összeállni a kép, hogy is fog ez majd működni nálunk.

Orsi! Nagyon igazad van, a halál az élet része, csak nekem vannak frusztrációim ezzel kapcsolatban és ezért nehéz ezt kezelni és egy gyerkőcnek is az ő szintjén elmagyarázni. Próbálom nyíltabban kezelni a kérdést, mint a szüleim tették.
Igazad van hogy ha sikerül hét közben bevonni a nagyszülőket, akkor a hétvégéhez már nem ragaszkodnak annyira, de nálunk anyós még dolgozik, mert csak 54 éves. :(
Ma após vigyázott csibére, hát hadd ne mondjam…. Még szinte meg sem érkezett, már megkérdezte, hogy de ugye sietek???? Mondja, hogy mutogassam el mi hol van, de a fotelből nem hajlandó kiemelni a fenekét, úgy meg hogy? Vigyem elé az összes cuccot, lábast, fazekat, hűtőt, stb? Összekészítettem egy váltás cuccot, ha esetleg baleset lenne, no azt adta rá alváshoz, holott mellette volt a pizsi, és ezt is elmondtam. De a „csúcs” az volt, hogy nyitott ablaknál altatta el Gézut! Jó, bukó volt, de akkor is! Még jó, hogy ránéztem, mikor hazajöttem! Aludt ő hidegebben is a babakocsiban, de akkor úgy volt öltöztetve.

Orsi! Hú, de beindult a fogyi a vendégednél! Tök jó, büszke lehetsz nagyon! :)

Hajni! De kis tündi Lili! :D

Gabi! Hú, mekkorát nőtt Milán! Tiszta nagyfiús! :D

Anett! Ti merre bujkáltok? :D

No megyek tovább!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Tényleg milyen kicsi a világ! :shock: :)

Orsi!Nem tudom mikor költözünk.Még a fürdőszoba hátra van.De már megint úúgy várom,mint az elején.Biztos most fog betoppanni egy vevő.
Fúúúj,hozzám be ne másszon!!! :x

Dolli!Ti is jöttök Andihoz?Merre mentek?Mi 9 körül indulunk.

Hajni!Jó a fél 10.Remélem el tudunk indulni időben,mert mire felöltöztetem Dorinát,leizzadok.
A 23áról nem is kérdeztem Anyut.Lehet,Ő nem is tud róla.Nálunk az a szokás,hogy mindenki elbeszél egymás mellett aztán megy a sasolás. :shock:
Ma jobb napom volt,mint tegnap!
Avokádó krém?Sose ettem olyat!

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Érezzétek magatokat nagyon jóóóóól Andiéknál és FÉNYKÉPEZZETEK!!!! :wink:

Dolli! Hűűűűűű Nektek is minden hétvégén mennetek kell anyóshoz?????? :shock:
Én bele is pusztulnék ilyenben! :oops:
Talán, hogy jön a hugi, már felfogják, hogy Ti teljes család vagytok, nem lehet ugráltatni 4 embert, ha igényük van az unokára akkor majd mennek látogatóba! :wink:
Nekem igaz nagyon hiányoznak a szüleim, bár szinte minden nap beszélünk fél órát telefonon, de igazából jó is, hogy teret engednek és nem szólnak bele semmibe csak támogatnak minden döntésben!
Még egyszer sem volt olyan, hogy valamiről lebeszéljenek, vagy negatív dologként tüntessék fel.
Anyós ugye más......, de Őt meg így szoktam meg! Szerencsére már Ő sem szól bele mindenbe, illetve az a jó, ha nem úgy csináljuk ahogy Ő azt tanácsolja, akkor sincs már sértődés! :D

Dolli, lehet hogy nyitott ablaknál altatja Gézut Após, meg sürgeti, hogy hazaérjél(szerintem érthető, mert nem mutatja, de kicsit aggódik, hogy boldogúl-e Gézuval), de Ti sem ott tartotok, ahol fél éve! :wink:
Hidd el Te is változol és Ő is! Fél éve tutira nem bíztad volna Rá!
Lehet hogy az arca és a szavai még morgósak, tipikus makacs ember, de belül a szíve most lágyúl!Hidd el kitüntetve érzi Magát, hogy vigyázhat Gézura, csak nem tudja kimutatni az érzéseit!
Kőszívből átment krémsajtba, de lesz ez még olvasztott vaj is! :wink: Szerintem nagyon ügyes vagy, csak így tovább! :wink:

Én nem sajnálom Miát a költözés miatt, mert tudom, hogy itt sokkal, de sokkal jobban fogja Magát érezni! :wink:
Szerintem Őt is nyomasztotta a parkváros közepe és hogy senkit nem ismert arra! :(

Brigi!!!!!!!!! Dehogy veszik meg!!!!!!!!!!! Tiétek lesz a szép kis házikó, ne aggódj! merj neki örülni! Szuper lesz ott Neketek!!!!

Megyek még mindig vasalok........aztán rohanás a skacokkal és egész délelőtt dolgozom!

Puszika Nektek!
Vendég

Jó regg!

Orsi! Én is kivasaltam, most fejeztem be. :)
A Próféta szóljon Belőled! :D Tudom, hogy lágyul, de még akkor is idegesít, hogy mindenbe bele akar szólni! Tegnap kérdezte, hogy hogy lesz tovább a vezetés, mert 5-én vizsgázom. Mondom utána jön a forgalom.... Erre mondta, már nem először, hogy nehogy elhúzzam... Mondom már mér húznám el? De nem tudok napi 8 órát vezetni, és van egy bizonyos óraszám, amit le kell tenni. Mondta, hogy neki úgy volt a vizsga anno, hogy pikk-pakk. Nem akartam mondani, hogy meg is látszik! :lol: :oops:
Olvasztott vaj! :lol: Szólok, ha ott tartunk, köszi a bíztatást! :D
Tényleg! A költözés klassz dolog! :wink: Mondjuk én imádok költözni! :oops: Apai örökség! :D
Várom, hogy anyós nyugdíjas legyen, úgy volt, hogy el tud menni rokkantba, de egyenlőre az sem sikerül neki, pedig indokolt lenne egyébként! Akkor még többet merném nagyszülőkre bízni Gézut! :D
Jaj, a legújabb benyögése apósnak az volt, hogy majd amikor én kórházban leszek a kicsivel, akkor ugye párom lesz Gézuval, és ő fog jönni minden nap meglátogatni!!! :shock: Leesett az állam az ötletre! :lol:

Brigi! Nem tudom, még hogy indulunk, mi a Diósdin megyünk le. Gondolom, Ti hátul. Sajna meg kell várnunk a tetőfedőket, akik 8 és 9 közt jönnek, remélem, mihamarabb.
De jó házikó! Vevőket meg el kell hajtani! Mondjatok nekik nem létező rejtett hibákat, meséljétek el milyen pocsék a környék, a szomszéd éjjel 11-kor discozik, a másik hajnalban részegen ordibál, és minden másnap betörnek valakihez! :wink:

Andi! Szerintem csúszunk mi is, olyan fél 10 felé érünk majd.

Na megyek, készülök, hátha jönnek a tetőfedők! De még Gézunak is fel kéne ébrednie! :roll:
Brigi! 9 magasságában rád csörizek. Jó?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Brigi! Nincs kedvetek a Diósdi felé jönni? Megjött a tetőfedő és Gézu is felébredt, 9 magasságában tudunk mi is indulni.

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Az én anyósomnak is vannak hülye dolgai.Eddig észre sem vettem,csak mióta megszületett Dorina. :? Sokszor olyan erővel puszilja az unokáit,hogy majd' leesik a fejük.Meg vett homokozókészletet,de homok nincsen!Szegény Dorci a szőnyeget kapirgálta.Anyós meg:Látod,mit vett a mama?Kösz,kitörölheti vele..2 marék homokot nem tud szerezni??
Ami nagyon idegesít,a "mert mi megtehetjük" mondata.Tény,hogy jobban élünk,mint sógorék,de mi nem herdáljuk a pénzt!Ha Ők is visszafognák magukat,nem lenne ennyi adósságuk.Látnátok teszen miket vásárolt és milyen stílusban!
Aztán volt,hogy mondtam anyósnak,hogy kellett előleget kérni,akkor meg nézett nagyokat.

Dolli!Ok.
Azért már ez is haladás,hogy vigyáz Gézura,nem?
És Ő megy látogatni?Ezek szerint csíp az öreg Téged. :wink:
Egy baj van a vevő elijesztő ötleteddel,hogy nem mi mennénk megmutatni,hanem az ingatlanos.De azért köszi! :)

Mia!Holnap péntek! :wink:

Hajni!Fél 10!

Megyek öltözni!Pá!

Kép
tierno

Dolli!Ok,megyek arra.

Kép
tierno

Lányok! Ez nekem úgy kellett, mint egy falat csoki! :)
A recepteket kérem szépen mindenkitől, nagyon fincsi volt minden! :D

Andi! Nagyon köszönjük még egyszer! :D

Szilvi! Na mi volt Lilikével?

Megyünk mi is asszem elhullunk!

Kép
Kép
tekiroll

Lányok,
Örülök hogy itt voltatok, Zsombort sem kellett altatni, elénekeltem a Tente babát, befordult a fal felé és már aludt is. Veronika meg végig evett mindent ami az asztalon volt :D

Dolli,
Recepteket este elküldöm, most megyek én is aludni.

Orsi,
Haragszol még? :oops: Nem voltál túl barátságos velem az oviban.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!

zsand:
nagyon koszonom a hasfajas elleni tippet!

Noemi:
Megkerdezzuk a doki nenit errol a dologrol ugy is jon gyerekmustrara nem sokara.
Egyebkent a csaladom szerint Patrik nagyon mohon eszik, mint egy malac ugy zabal. (en nem tudom, a dilibogyoimtol egy pillanatnak tunt az etetes, elvoltam hogy nezegettem a gyereket. :) O meg kajalt kozben.)

Orsi:
Osszebeszeltetek Peterrel. O is azt mondta hogy csak ki kell varni a 3 honapos kort. :D:D:D:D A Vuduzas hatekonysagat pentekre kideritem. :D

Ah, tulajdonkeppen ezt a 2 honapot mar fel labon is kibirjuk. ;)

Auto: nekem jo lenne ez a feher. Majd azt is romma torne valaki a parkoloban. :D

Koltozes: Igazad van Orsi, es arra is gondoltam hogy magat a hazat is utaltam es mindig is paraztam benne, amiota ott lakunk! Az uj hely biztos tuti lesz. Azt meg nem tudjuk hogy fer be az osszes cuccunk de majd ami nem fer be max. felgyujtjuk Halloween-re. :D

:mrgreen:

sünciboglya

KERDES:

nem tudtok veletlenul itt a kornyeken valami occcso butorboltot ahol egy szemelyes agyat lehet venni? (Itt most valami brutal olcso arra gondolok)

Az uj lakasba nem fer be a regi franciaagyunk. :( Max ha felfurjuk a mennyezetre, a helyett kene egy egyszemelyes ha valaki nalunk aludna..... szoval nem kell semmi flancos, csak olcso legyen....

sünciboglya

Szasztok!

Andi, nagyon jó volt Nálatok (megen' :lol: ) Köszi!

Sajna hamar el kellett mennem, de már várt az én pici lánykám. Persze elkezdett sírni, mikor meglátott... de mondta Évanéni, hogy most is ügyi volt, már nézegette a játékokat, pisilni is voltak a wc-n! :lol:

Ja, Bubó hozott haza új szavakat az oviból.... :wink: még múltkor azt emlegette maxikell(gondolom a maxikinget akarta) de ma... azt mondja a Pupinak: Pupika Te romantikus vagy! :shock: :lol: Édes, de szerintem fogalma sincs mi az.... :lol: de legalább nem csúnyaszavakat mond! :wink: :lol:

Orsi, milyen volt a masszázs? Elfáradtál nagyon?

Dolli, mi nem jut az eszébe az apósnak?! :wink: :) Gondolom nagyon örülnél, ha minden nap ő látogatna.... :D

Brigi, homokozókészlet.... :lol: jó fej!

Lányok, milyen volt az avokádókrém? Fotókat remélem jó sokat csináltatok!!!! :lol: Kis tündérbabákról!!!!!!
sylph

Andi!
Köszi a vendéglátást!
Receptet én is kérnék.Mégpedig a muffin receptjét és Dolli almás sütijének a receptjét.
Már a Szabi is alszik és a Regi is szopizott még itthon egyet,majd bealukált.

Hová tűntél Kriszta...remélem nem ijesztettünk el?? :lol:

Orsi te haragszol Andira???

Mia!
Nekünk van egy fenyő ágyunk matracostól(a matrac nem túl kényelmes,valami ocso de vendégnek jó)
Kb 2éve a pinyóban áll.A Fanninak vettük,de kb 3-4hónapot használta,aztán át lett rendezve a kecó és felesleges lett.10.000-ért vihető ha kell.
Meg van tv kvfőző,meg miegymás amit eladnánk,mert csak lent áll a pinyóban és porosodik.

mimi12

Lányok!
Hoztam valamit.... Kriszti, remélem nem gond..... :wink: :oops:
Bekarikáztam magunkat, bár nem nagyon látszik... alsó sorban, bal szélen, rövid hajjal Mangora, ott fenn szőke, bilifrizkóval az én vagyok, a csini nilon köpenyemben... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sylph

Jesszum pepi! Most nézem és szörnyen szégyellem magam, de még azt hittem van egy napunk! :oops: Szilvi!

Bálintot Isten éltesse sokáig! :D

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Huu tényleg...
Bálintnak boldog szülinapot!! :lol:

Szilvi!De kis aranyosak voltatok :lol: Te tökre hasonlítasz magadra.

86??Húú de rég vot már az :lol: Akkor voltam 15éves :oops:

mimi12

Kép Bálintnak sok szeretettel!

Húúú Dolli de jó, hogy kiszúrtad! PEdig nemrég beszéltünk is róla. :oops: :oops:

Szilvi: szuper ez a kép. Nekem is van még ilyen. Olyan jókat tudok röhögni rajtuk. :lol:

Andi: NAGYON szépen köszönjük a vendéglátást!!!!! Olyan jól esik néha kimozdulni! :lol: :lol: :lol:

Brigi: volt pacimá? Alszik a kis Drágám? :lol:

Lini: vettünk mi is sapit a kerekekre. :lol: De alig kaptunk, elvitted az összesset előlünk. :lol: Egyébként ha Te nem vagy nekem eszembe nem jutott volna. :oops: Nem győztem állandóan porszívózni. :roll:

Képzeljétek összefutottunk a védőnővel a buszon. Mondtam, hogy nem akar Lili enni. Azt mondta egészítsem ki vízzel. Azt nem is mertem mondani neki, hogy adtam almát, őszit meg sütőtököt neki.
Majd inkább a doki néninek. Ez a védőnő annyira szopi fanatikus. :? Viszont a múlt heti 10 deka hízást keveselte. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!
A Regi is hasonló kaliberű ahogy néztem mint Lilid.Szerintem bőven elég a 10deka hízás.Jól néz ki Lilid,nem vékony,jó a kedve stb.Mikell még??
Nekem is emésztenem kell kicsit,hogy a Reginám más mint a kettő nagyobb gyerekem,dehát nincs kettő egyforma gyerek.A Szabi 3hóan 7kiló volt a Regi meg 5 :lol:
Viszont nem fontos megfogadni...De a hozzá tápival csak óvatosan!!
A tápis babáknál jobban kell figyelni,és jobb ha később kezded a hozzá táplálást.Állítólag nem tesz jót a gyomruknak bélrendszerüknek a túl korai hozzá táplálás.
Én akiket ismerek szakembereket,szinte mindenki azt mondja,hogy tápszeres babáknál még inkább illene a 6hót kivárni.

mimi12

Sziasztok!

Andi!Köszi,hogy ott lehettünk Nálatok!Bocsi Dorina miatt! :oops:

Hazajöttem,Anyám itthon.Azt mondja,a gyereknek se jó,ha állandóan megyünk.Miért nem vittem inkább játszótérre?Nem értem miért fáj Neki,hogy nem ülök itthon.. :evil:

Szilvi!Bálintnak Boldog szülinapot kívánok!
Micsoda szavak! :lol:
Akkor Lilivel is alakul.Csak most hosszú hétvége lesz,nem?Reméljük ez nem kavar be.
Ilyen köpenyt én is hordtam.De utálta mindenki! :roll:
Jó volt az avokádó krém.Nekem fura volt kicsit,mert én még nem ettem ilyet,de fini volt.

Lehet Krisztinél beindult a szülés a nagy izgalomra. :lol:

Orsi!Ne haragudj Andira!

Mia!Akkor biztos azért fáj a pocija.Túl sok levegőt nyel.
Jééé,már mindjárt 1 hónapos Patrik! :shock:

Mimi!Örülök,hogy Téged is megismertelek.Szabi olyan helyes kispasi!

Kép
tierno

Hajni!Alszik a Drága. :lol: Most nem volt cica.
Én meg úgy tudom,hogy a tápszeres babáknál már 4 hónaposan el lehet kezdeni a hozzátáplálást. :? Tök jó,hogy mindenki máshogy tudja. :?

Kép
tierno

Brigi!
Szerintem egyeltalán nem baj,hogy mindig mész Dorinával.Sőt nagyon is helyes!!Ne hallgass senkire ilyen téren.Miért is kéne otthon üli vagy egy játszón állandóan??
Szabi...most szerintem tök zizi volt.

Viszont Andi Zsombija egyre jófejebb :lol: Olyan édes kis huncut kezd lenni :lol:
Persze minden gyerek édes de Zsombit ismerem régebb óta

mimi12

Ja Hajni!
Most jutott el a tudatomig....
A védőnődet csókoltatom!!!Normális ez????
Ha amúgy sem eszik a gyerek,akkor ő még eltömítené vízzel,hogy annyit se egyen amennyit eszik??? :roll: Nemnormális :roll:

mimi12

Kép Bálintkának nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Vendég

Mimi!Nem is fogunk otthon ülni! :wink:
Zizi inkább Dorina volt. :?
Zsombi.. :) Páromnak el se merem mesélni,hogy elcsábítottak. :lol:
Igen,ez a vizes védőnő érdekes..

Kép
tierno

Halihó!

Mi volt a baj Szabival meg Dorinával? :roll: Szerintem cukik voltak, abszolút koruknak megfelelő! :lol:

Brigi! Gézu azóta is emlegeti megint Dorinát, hogy sétáltunk. :D Olyan kis helyes, hogy ilyen barátkozós! :D
Édes volt Zsombor, ahogy letámadott! :lol:

Hajni! Ezt a vízzel való kiegészítést én sem értettem. A vízben tudtommal nincs kalória, attól nem fog hízni! :D Egyébként szerintem teljesen jó ez a hízás ebben a korban, itt már nem kilókat szednek fel havonta. :) És jókedvű, cuki, mosolygós, mi kell még? :D Kaptam tőle mosolyt, majd elolvadtam! :D
Nekem bejött az avokádókrémed nagyon! :D

Mimi! Örülök, hogy végre titeket is megismerhettelek! :D Annyira gyönyörű a valóságban is Szabi szeme! Pedig már kezdtem gyanakodni, hogy retusálod a képeket! :wink:
Reginek mennyi haja van! Csak pislogtam! :roll: :D

Szilvi! Azta, micsoda szavakat szed össze Bálint! Reméljük, hogy inkább az ilyeneket tanulja majd el később is! :D
Lili kis Drága! Alakul azért ez, csak tudom (illetve még csak gondolom), hogy nehéz. Kitartás! Nemsoká ő is mosolygósan fog fogadni, aztán meg menni is! :wink:

Lini! Te Lilid hogy aludt? Annyira kis tündér volt a két Lili egymás mellett! :D

Almás bögrés süti (*****)

Hozzávalók:2-3 alma, 2-3 tojás, 1 púpozott tk fahéj, 1 bögre rétesliszt, 1 bögre barna cukor, 1 sütőpor

Elkészítés: Az almákat mosd meg, hámozd meg, és reszeld le nagy lyukú reszelőn. Öntsd egy nagyobb keverőtálba és add hozzá a tojásokat. Keverd bele a lisztet, cukrot, fahéjat és a sütőport is. Öntsd egy kivajazott tepsibe a masszát és előmelegített sütőben 180 fokon 40 perc alatt süsd meg.

Megjegyzés: 3 almát és 3 tojást használtam, a bögrém 3 decis és csak ¾ bögre cukrot tettem bele.

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Nagyon elfáradtál? :( Hiányoztál! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Noemi:
Koszi! Megbeszelem apaval! :)

Szilvi:
Sulis kep nagyon komoly !!! :D
Boldog szulinapot Balintnak !!!

Tap:
Nekunk is azt javasolta a doki neni hogy 6 honapos kortol kezdjuk a hozzaszoktatast a kajakhoz.

tierno:
En is csak erre tudok gondolni, majd kaja kozben akkor megprobalok bufiztetni, nem csak utana, olvastam valahol hogy ez segit a legtobb esetben.

Vedono: szerintem sincs epp eszenel! Viz kaja helyett meg az en borsonyi agyamat is kiakasztotta!

Fellottek a pizsit nalam....... holnap megyek haza....... hogy mikor kerulok gephez fogalmam sincs. Majd Patrik eldonti. :)

Joejt mindenkinek es puszka!

sünciboglya

Sziasztok!

De jó, hogy jól sikerül a baba mama találkozó.

Nálunk ma az oviban 4 órától kreatív délután volt. Óvónénik csináltak só liszt gyurmát volt rengeteg mag(szotyi, tökmag, lencse, sárgaborsó) és lehetett alkotni a gyerekekkel együtt.
SZUPER volt.
Ja és apa is átjött , mert neki kellett kivágni a Halloween tök lámpást, nagyon jó lett.
Szuper volt.

Megyek, mert piszkosul fáradt vagyok.
sziasztok
Vendég

Andi: köszönjük a vendéglátást! Szupi volt a tali! :D

Hajni: kreativitásom olykor határtalan! :lol: :lol: :lol:

Dolli: az apósunk is egyforma? :lol: Látom te sem kezeled jobban a dolgot, mint én. Úgy értve, hogy te sem mondtad meg nekik, hogy nem akarsz minden héten ott dekkolni, mert szeretnétek 3.-ban lenni.
NAGYON nehéz ügy! De te ezek szerint legalább türelmes vagy! (ami rólam sajnos nem mondható el) :oops:

Én nem merném olyanokra bízni Lilit, akik engem nem szeretnek. Majd azt fogja tőlük hallani, vagy érezni, hogy anya így meg úgy?! Egyrészt Lilinek is rosszul esne, ha nem szeretik az anyukáját, másrészt nekem is rosszul esne ha azt sugallnák neki, hogy nem vagyok jó anya. Nálunk mamáék nem szerették anyut és én ezt már kicsinek is éreztem és amikor öntudatra ébredtem mondtam is nekik, hogy nem megyek oda többet, ha bántják őt. És anyum, hogy reagált? :shock: Mindvégig édesanyámnak, és apámnak szólította (ma is) őket, segít mindig nekik, engem meg mindig csitított, h ne is törődjek vele….stb. azóta fordult a kocka, mert apu megorrolt papára (papa furi tud lenni néha) és most már csak anyut hívják, ha valami van, mert tudják, h csak akkor megy el apu ha anyu ráveszi. Az élet fintora, akit utáltak az lett a „lányuk” a fiuk helyett. Anyukám nagyon kitartó nekem sajnos enyhén hiper aktív a húgom és ahogy anyu törődik vele, viszi suliba, úszni, kirándulni, túrázni……stb. Wáuuu én a felénél kipurcannék szóval le a kalappal előtte! Szerencsére jól úszik Orsika (húgom) és ugyan a TV nem közvetítette,de tavaly a para olimpián szerzett egy bronz és egy arany érmet! Most meg Islandon versenyzik. Na mindegy ennyit rólunk.

Orsi: ezek a hasonlatok! :lol: Bárcsak, én is olyan pozitív tudnék lenni, mint te!!!!
Még nem jött be a vudud pedig azt hittem. Lementünk Mosonmagyaróvárra megnézni egy autót. 2 óra oda 2 vissza. Az autó szép volt,jó volt már hajlottunk rá, h meg is vesszük. Csak egy dolgot felejtettek el közölni NINCS MAGYARORSZÁGI PAPÍRJA!!!! :shock: :shock: Áááááááááááááááá se rendszáma, se semmi mert Olaszból jött és legalább 1 hét mire elintézik!!! Ha ezt mondták volna le sem megyünk! :cry: :cry:

Szilvi: Bubunka Boldog szülit!!!!! Akartam mondani, hogy ha reggel nincs kedved a boltokban csábulni, :wink: akkor nyugodtan BÁRMIKOR jöhetsz hozzánk is. Szolgálhatok egy kis kávával, vagy teával……

Huu ez hosszú lett. Na megyek aludni, mert hulla vagyok!

Lini
Kép
kicsi lini

Jó reggelt!

Tegnap milyen gyönyörű idő volt :lol: most meg ez a köd. :shock: :roll:
Ma megint szinglik vagyunk. :roll: Apa elment még utoljára horgászni ebben az évben. Remélem jövőre már mi is megyünk Lilivel. :lol:

Jó nagy lavinát indítottam el ezzel a védőnős sztorival. :shock: Nem szeretem de védelmére legyen mondva szerintem arra gondolt, hogy legalább a hiányzó folyadékot pótoljam nehogy kiszáradjon. 3-án megyünk kontrollra addig meg adok neki több gyümit meg sütőtököt. Egyébként én is mindenhol azt olvasom, hogy a tápis babáknak 4-5 hónaposan már lehet gyümit adni. Tegnap a védőnő is mondta, hogy a kontrollon majd megbeszéljük, hogy kezdjük a hozzátáplálást.

Lini: majdnem sikerült a zuhanysapi akció. :lol: Csak az első dupla kerékre nem elég egy. :? Kell vegyek még kettőt. :lol: :lol:
Párom hazajött és nem értette mi az a keréken. Aztán ő is rájött, hogy ez mekkora ötlet. :lol:

Dolli: örülök, hogy ízlett az avokádó. :lol: Bár azt hiszem a következőbe már kevesebb tejfölt és több fűszert teszek. Majd kitapasztalom. :lol:

Brigi: ha ma takarítasz akkor lélekben veled vagyunk.
Kép Ennyire azért ne állj neki elvégre ma ünnep van. :lol: Csak érzéssel. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?