Na halihó! Sorry csajok, hogy így belassultam.
Látom, nagyon pörögtetek ma.
Hajni! Ezt az avokadós recit majd kérem szépen! Padlizsánkrémem már alakul, most ezt is szeretném megtanulni!
Lini! Anyós: sajna nem tőlem fogod megtudni a tuti választ, mert hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy mi sajna tényleg minden hétvégén megyünk, ha sikerül havi egy hétvégét hármasban tölteni, akkor már hurrá van. Most épp azon ment az egyik besértődés, hogy halottak napján Kecskeméten leszünk anyumnál. Két hónapja nem voltunk lent. Jó, anyum itt volt egy hónapja, no de akkor is! Ad egy van dédink is Kecsón, kettő hogy mi lenne, ha az én szüleim is ennyire ragaszkodnának a minden hétvégi látogatáshoz. Én szüleim elváltak, egymással nem beszélnek, látni sem bírják egymást, egy fedél alatt sosem tudnám összehozni a találkát. Szakadjunk akkor három felé??? És ami a lényeg, most már Ti is egy család vagytok, és szükségetek van a hármasban létre is!!!
No ezt nekem még nehéz megvalósítanom. Talán idővel!
De látod, van pozitív példa, Orsi megoldotta az ügyet. Türelem és sok idő kell hozzá. Tudom, hogy nehéz.
Mimi! De cukik a gyerkőcök!
Fanniról nincs teljesebb kép? Nagyon szép lányzó!
Pasikat győzöd hessegetni?
Mia! Már csak 2-t kell aludni!
Költözést sajnálom!
De ennél ezek szerint csak jobb lehet! És milyen gyorsan akadt megoldás!
Kriszti! Gondolom nagy már az izgalom nálatok!
Hű, tényleg de kicsi ez a világ!
Szilvi! Köszi, elvagyok, de már most nagyon nehéz néha a poci. Ha nem alul feszít, akkor felül, mintha telizabáltam volna magam.
Mi lesz itt még?
Lilit sajnálom! De szerintem nála is hamar megoldódik a beszokás, pláne, ha szívesen ücsörög a bölcsis néni ölében!
Ez a mit csináltál az oviban annyira édes és szívfacsaró sztori.
Szegény Bálint felesége!
Lehet, hogy ő is hiányzott neki!
Lányok, köszi az ötleteket a temetős kérdésre, kezd lassan összeállni a kép, hogy is fog ez majd működni nálunk.
Orsi! Nagyon igazad van, a halál az élet része, csak nekem vannak frusztrációim ezzel kapcsolatban és ezért nehéz ezt kezelni és egy gyerkőcnek is az ő szintjén elmagyarázni. Próbálom nyíltabban kezelni a kérdést, mint a szüleim tették.
Igazad van hogy ha sikerül hét közben bevonni a nagyszülőket, akkor a hétvégéhez már nem ragaszkodnak annyira, de nálunk anyós még dolgozik, mert csak 54 éves.
Ma após vigyázott csibére, hát hadd ne mondjam…. Még szinte meg sem érkezett, már megkérdezte, hogy de ugye sietek???? Mondja, hogy mutogassam el mi hol van, de a fotelből nem hajlandó kiemelni a fenekét, úgy meg hogy? Vigyem elé az összes cuccot, lábast, fazekat, hűtőt, stb? Összekészítettem egy váltás cuccot, ha esetleg baleset lenne, no azt adta rá alváshoz, holott mellette volt a pizsi, és ezt is elmondtam. De a „csúcs” az volt, hogy nyitott ablaknál altatta el Gézut! Jó, bukó volt, de akkor is! Még jó, hogy ránéztem, mikor hazajöttem! Aludt ő hidegebben is a babakocsiban, de akkor úgy volt öltöztetve.
Orsi! Hú, de beindult a fogyi a vendégednél! Tök jó, büszke lehetsz nagyon!
Hajni! De kis tündi Lili!
Gabi! Hú, mekkorát nőtt Milán! Tiszta nagyfiús!
Anett! Ti merre bujkáltok?
No megyek tovább!
Dolli