Sziasztok csajok!!
Megvolt ma az MRI, minden simán ment, Vius szuperügyes volt!! 9-kor került be a gépbe és délbe már indultunk is haza Pestről. 2 előtt értünk haza! Szegeden több mint 6 órás megfigyelésen tartották az altatás után (tavaly), itt mg...éééég és föld
Viszont a doki aki kielemzi nagyonnagyon nagyon elfoglalt, és majd csak 1,5-2 hónap múlva lesz eredmény
Csak győzzük kivárni!!!!!!
Kaptunk új gyógyszert is, ma már adtam neki este, hátha......
Az ovis-takony témára, mindenkinek igaza van én abszolút megértem Haragosit is és a többieket is
Viszont ha nem most kapja a bacikat akkor a suliban fog kidőlni (attól meg ments Isten látva Bogiék milyen tempóban haladnak!!!!), minél hamarabb közösségbe kerül, annál hamarabb túl lesz a kórságokon és annál hamarabb erősödik meg az immunredszere (és a kistesóknak is akiknek hazaviszi a nagytesó) Nekem az a tapasztalatom, hogy a legnagyobb gyerek a legbetegesebb és ahogy jönnek sorba úgy egyre kevésbé, és ahogy telik-múlik az idő úgy a legnagyobb is egyre kevesebbszer lesz beteg az évek során!!!!
Viszont baromira nem egy pénztárcakímélő, ha egyszerre mind a 3 gyerek meteg!!!!! Az lazán kb 15 000 ft/betegség, grépfrútcsepp ide, homeopátiás bizgera oda, az antibigyó, meg a normaflore, meg a köptető, C vitamin meg egyéb nyalánkságok......!
No meg a szocializáció ami nem utolsó szempont az ovi mellett szól még, no meg a sok kispajtás akivel lehet játszani, viszont Rékának van 2 tesója otthon szal neki van kivel játszani, más egy egyke meg egy többtesós gyerek..... Szal nem tudom eldönteni kivel értek egyet, asszem mindenkivel
Hja és a sima vizenyős orrfolyás, és a sűrű zöld takony között brutálnagy különbség van, előbbivel én is vittem őket, utóbbival nanáhogynem. Meg persze a köhhintés és a hurutos csucsogós köhögés között is.....
De a sima mezei orrocska folyást még az orvosok sem tartják betegségnek, szal azzal még nem tartják otthon a gyereket. Van olyan gyerek akinek ősztől tavaszig folyik az orra és köhécsel, pl a panelokban lakó allergiások akik a távfűtéstől kivannak.... Viszont annak a szülőnek bevernék, aki truttyogós zöld takonnyal és hallhatóan csupa váladékos tüdővel beviszi a gyerekét az oviba/suliba
És télleg sok ilyen van. Sztem az óvónéninek kell a sarkára állni és nem engedni, hogy a gyerek maradjon, haza kell küldeni, csak az iq betyár szülőknek pl a digóéknak, még a tetvet se lehet mondani (hogy ne vigyék tetvesen a gyereket oviba) mert jön a csallllád és meglincselik az óvónénit....