Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lucuzs!
De jó lehetett nektek egész nap a városban csavarogni! :) Most eszembe jutott a tavaszi soproni kirándulásunk, nagyon-nagyon élveztük, gyönyörű város! :) Mi jót vettetek? :)

Meli!
Örülök, hogy minden oké! Ügyesek vagytok! :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi,
még egy laptetűt is bezsebeltél! :wink:

Lucuzs,
férjemmel azt beszéltük, ha összejön a baba, akkor elmegyünk egy kicsit pihizni Sopronba!Remélem minél hamarabb eljön az az idő,és talizhatnánk is majd! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Aisha,
Zyva egy kis tündérbogyó :D :D :D

Lucuzs,
vásárlás miatt irigy-irigy. Én meg ki sem merem tenni a lábam :oops: :roll: .

Mi is készültünk Sopronba, dehát most az a pénz máshova ment el :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Csajok! Ha már mindenki Sopronba készül, szervezhetnénk egy nagyobb találkozót! :wink: Ha van érdeklődés én megszervezem! :lol: De kisebb csoportokat is szívesen fogadunk! :lol: :lol: :lol: Gyertek-gyertek!

Komolyra fordítva a szót, ha bárki errejár, ne felejtsen el szólni! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Kacsi
Még nem mondtam el. Akkor fogom, mikor már betöltöttem a 12-ik hetet :lol: Ez úgy nov 30-a lesz a meló helyen :lol:
Szerintem jól meglepődnek majd. Csak addig le ne bukjak. :lol:

Meli
Szuper hírek. Örülök! :lol:

Lucuzs
tuti benézek hozzátok, ha Sopronba járok :lol:
Nehogy már megúszd! :lol:
Igaz van még üdülési csekkünk, amit azért szeretnénk elpihengetni, csak még azt nem tudjuk, hogy hol. Szerencsére nem kell idén felhasználni. Huhh...

Kép

Kép
princzike

Kacsi,

köszönöm kérdésed, jól vagyunk. és tényleg nagyon telik az idő.
igaza volt az elején Monyonak vagy Aishának, mindig a következő 10hetet várom. az elején azt mondtam, ha tizenhetes leszek már jó. most várom, hogy huszonhetes legyek, utána pedig a harmincat. sztem akkor fogok igazán megnyugodni.

babóca mozgását még sajna nem érzem.

a pocim viszont lassan de biztosan nő. már lassan lerakom a régi gatyóimat. barátném varr, úgyhogy régi nadrágjaimat már átalakította kismamásra. bár azok meg nagyok még rám, hiszen még mindig fogyóban vagyok. úgyhogy a régiek már nagyon nem jók rám, hiszen tavasszal a tornával lement 7kg, most a terhesség alatt további 6.

Jucus,

gratrula a babócádhoz.
azt hogy mi lesz nem tudjuk, és nem is fogjuk megkérdezni. meglepit szeretnénk.

Kép
gota79

Aisha,

gyönyörű Zyvád van.

Meli,

örülök, hogy vérnéni meglátogatott. tényleg fura ilyennek örülni.

Kép
gota79

Szaisztok!

Szép estét mindenkinek!
Hogy smint vagytok?

Meme

Kép
hmeme
Németország

senki?

Akkor jóéjt! Szép álmokat!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Aisha, szép baba. :lol:

Meli, örülök, hogy jó híreket kaptál. :) Privire nem válaszoltál... :( :(

Lucuzs, ha egyszer Sopronba vagy környékén járok én is benne vagyok a taliba.

Gota, jó lenne már ha nem fogynál. Hányi még van? Babamozgásának észlelése szerintem változó.
mókica

Lányok,
egy nagy kérdéssel fordulok hozzátok. Nincs valakinek jim jam- e ( a mesecsatorna)+ hozzá felvevős dvd-je :roll: ???

Kép

Kép
ranita1979

Mókica,

megszokott reggeli program még mindig a hányi.
a fogyás viszont nem olyan óriási szerintem. az első12 hétben fogytam 5,5 kgot, amikoris volt olyan 3hét, hogy reggel, este is hánytam. magyarul, csak az ebéd és a tízórai maradt bennem.
most 4hét alatt 0,5 kg ment le.
egy étkezés ugye még mindig kimarad, este a vacsi 4-5 körül van, utánna már egyáltalán nem vagyok éhes, max egy alma. utánna másnap 9 körül szoktam enni, úgyhogy 6előtt már kelek. ekkor lemegy egy pohár víz, ami kb. 5-10perc múlva már kint is van.

tehát úgy veszem észre, kevesebbet eszem, sztem szűkült a gyomrom, mert nem is nagyon bírok.

Kép
gota79

Móki,
bocsika,hogy nem válaszoltam! :oops:
De most pótoltam! :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, semmi baj!
Írtam vissza!

Hát Gota, én mondanám a dokinak, hogy még mindig hányok és fogyok...... Szerintem ez 17 hetes várandósan nem természetes..... :?
mókica

Munkatársnőm 7 hónapos koráig végighányta a reggeleket. de csak úgy mint én, neki a reggeli tea jött ki.

Hajni mondta, hogy ő, ugye végig szedte a metet (ahogy én is szedem), és ő a terhessége alatt 10kgot fogyott.

jövő héten megyek dokihoz, úgyis fogja látni a kiskönyvből.

úgyhogy a fentiek miatt nem aggódom.

Kép
gota79

sziasztok.

Aisha Zyva gyonyoru,nagyon edes :)

meli szupi hogy kezdetek.

Ranita babatapaszok mennek+++++++

kacsi drukk hogy a hod fent maradjon.

Gota mostmar nyugodj meg,tulvagy a legkritikusabb 12ik heten,mostmar lasan elkezded erezni es onantol mar sokkal nyugisabb leszel hisz minden nap erzed hogy el a babad,baris nalam igy volt.

Kép
monyo83

Jóreggelt!

Monyo,
csak ámulok, és bámulok!Már a 26.hét?Azta!!!!!! :shock: :shock:
Csak úgy rohan az idő!
Hogy vagytok?Nóci bulizik sokat odabent?

Gota,
sajnálom, hogy rókakoma még mindig ott időzik!
Lassan átküldhetnéd hozzám is! :wink:

Nocciola,
örülök, hogy jelentkeztél!
Majd hozz képeket a házról!És ha lesz több időd, akkor gyere ám!

Móki,
dobsz egy görbuszt?Meglesném hol tartasz! :wink: :D

Ranita,
babaragacsok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én jelentem, tegnap bevettem az első fogigátlót!Mennyei érzés volt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli igen bulizik,tegnap a taviranyitot tancoltatta a hasamon.
tegnap este okozot eloszor fajdalmat a rugasa,gondolom ez jobb mar nem lessz,dehat ez van,vallaltam.
probaltuk kezratetelel megnyugtatni mert mar a parom is mondta hogy csinaljak mar vele valamit mert nagyon beporgott de nem lehetett megnyugtatni,valami vagy nagyon tetszett neki vagy nagyon nem.

igaz nekem masd okbol kellet szednem a fogit de en sirva vettem be az elsot :? en szilvaszter napjan pedig fulig ero szajjal vettem be az utolsot :lol:

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Kacsi,
hőjelentés?

Meli,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
De legalább tudjuk, hogy ezzel valami jó dolog kezdődik el.

Monyo,
várj csak, mi lesz majd később :roll: , pl az utolsó hónapban. Úgy fog feszíteni, hogy csak na, helye már nem lesz mozogni, de ő akkor is akar majd :D . De akkor is ez a világ legjobb dolga :D .
Leszíváskor egy csaj azt mondta, hogy ő nem szeretett terhes lenni :cry: . Én ezt nem is értem.

Köszi a drukkokat, meg a ragacsokat mindenkinek, ez nagyon sokat jelent nekem :?

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Hőjelentés: 37 továbbra is! :) Bár ez sem jelent még semmit, nekem a mensi első napján szokott csak esni egy kicsit és még csak 11 dpo-n vagyok! Hasam szurkál továbbra is.

Visszaolvasok és még jövök!

Kacsi

kacsi80

ranita en is mondtam mar a paromnak egy parszor hogy utalok terhesnek lenni,ezt a hormonok mondatjak az emberrel amikor nagyon nincs jo passzban.mert azert az tulzas azt mondani hogy a 9honap minden napja tiszta gyonyor,de tobbsegeben tenyleg jo dolog maskulomben mindenki csak egy gyereket valalna,de tobbsegeben a nok tobbszor is bevalajak ezt a 9honapot.

Kép
monyo83

Lucuzs!
Látod milyen jó, hogy feldobtam a Sopron-témát! :) Most már mindenki oda készül! :)

Princzike!
Egyébként mit dolgozol? Meddig tervezed a munkát?

Gota!
Azt mondják, hogy első babát később érzik meg az anyukák! Sőt a barátnőm a másodikat is a 18. hét után érezte csak! Amúgy szerintem nem gáz a fogyás, főleg hogy már lelassult és nem drasztikus! A doki biztos mondaná, ha gáz lenne!

Ranita!
Sajna nincs JimJam-ünk, de dvd felvevőnk sem. :( Hanna milyen meséről nem akar lemaradni? :) Továbbra is mennek a ragacsdrukkok! :)

Monyó!
Nem semmi, hogy már odabent is pörög Noémi! :) Mi lesz, ha kibújik? :D

Meli!
Hajrá fogigátló! :)

Kacsi

kacsi80

Hali, gyors bekukk!

Meli kérésére:
http://ciklus.hu/images/diagramok/12f6a ... 83200_.png

Monyó, jól bepörgetted a kiscsajt! :lol:

Mindenkinek drukk!
mókica

Moki szerintem meg mindig nem volt ped :roll:
nem is en porgettem be,o porgott be magatol :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok! Dejó, hogy ilyen jól pörög most a fórum, ilyen sokan itt vagyunk! :lol:

Mi most jöttünk meg az oviból. Egyeztettük a beszoktatás időpontját, és ezek szerint november 23-án kezdjük az ovit! :lol: Hát vegyes érzelmekkel várom... :roll: De az tuti, hogy Boginak nagyon jó lesz.

Meli! Fogigátló szuper! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ranita! Ragacsdrukkok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kacsi! 37! Nagyon helyes! Csak így tovább!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
elhiszem, hogy nehezen megy az elválás, de Bogi biztos szuperül fogja magát érezni!Sok kisgyerekkel játszhat majd!
Te meg a kis pocaklakóddalmajd pihenhetsz otthon! :wink:

Kacsi,
szép hő, még legalább 8hónapig maradjon ilyen! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
Bogi várja már az ovit?
Meglátod jó lesz majd. Először nehéz az biztos, volt, hogy én is bőgtem a gyerekkel együtt :? . De ez hamar elmúlt és most már imádja, nagyon kellett már neki a gyerektársaság. Ha hétvégén itthon van, akkor is az oviba készül, mondja, hogy unatkozik :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Bogi várja már nagyon. Biztos kemény lesz nekem, főleg egyedül itthon, programot kell csinálnom sokat... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli
Szuper! Akkor már itten vagyol mindjárt a célegyenesbe :lol:

Kacsi
Beszerző vagyok. Egyenlőre úgy tervezem, hogy szerintem a 8 hónapot végig dolgozom. Ahogy elhallgattam elég előnytelenül változtatták meg a juttatásokat, ha az ember veszélyeztetett terhesként otthon ücsörög. De talán unatkoznék is veszettül. De kiderül még. Egyenlőre úgy is csak nov végén jelentem be itt is. Remélem addig nem lesz nagy pocim :lol: , különben nem győzőm takargatni. :roll: :lol:

Ranita
Ragacskák mennek! ++++++++++++
Sajnos nincs Jim-jam-unk. :(

Lucuzs
Mikor mentek oviba?

Gota
Te szegény! Hát nem cserélnék veled hányópartira! :lol: Remélem most már azért elmúlik lassan.

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Sajnos nekem végig táppénzen kell lennem, vagyis nem sajnos, főleg most ebben az "influenza-féle" időszakban. Hát az állam nem családbarát, elég kemény ebből a pénzből kijönni. Nem tudom egyébként hogy képzelték, hogy ha az ember táppénzen van, akkor kevesebb a gázszámlája, vagy kevesebbet eszik??? Na jó, nem mérgelődöm, csak azért bosszantó.
Nem beszélve, hogy egy vagyont költ az ember gyógyszerekre, meg orvosokra.

Mi is voltunk Sopronban tavaly télen pár napot, üdülési csekkel, nagyon tetszett.
Majd a gyerkőccel is jó lenne egyszer oda kirándulni, de akkor nyáron.
jucus80

Sziasztok! Olyan filmet láttam a Zone Realityn épp!!! :shock: Három lánytestvér, az egyiknek méhnyakrák sugarazás miatt nem lehetett gyerek. Erre az egyik testvére petesejtjét megtermékenyítették a férj spermájával, a másik testvérbe beültették, és ő meg kihordta. Hát kemény volt... :roll:

Amúgy merre vagytok?

Loviné! Hajni! Nagyon eltűntetek! Mi van veletek?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Bocsi az eltünésért, de új munkahelyem van és sok a meló.
Vendég

Szia Loviné! Mi van a ciklusoddal?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Megjött tegnap reggel, de nem tudok vonit csinálni, valamiért nem sikerül.
Mindjárt ráállok és megoldom.
:lol: :lol:
Vendég

Sikerült! :lol:
Vendég

Monyó, köszi a véleményt. Az én fejemben is megfordult, hogy talán nem is volt még pém.
DE: néhány napja picit fáj, feszül a cicim. Ilyet mostanában pé után produkálok. Ma délután pedig egy uh megerősítette a pém. Látott a doki sárga testet és a szerinte a hőmben is szép ugrás volt. Ja és gyönyörű mind a két petefészkem. Én olyan boldog vagyok most! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még visszaolvasok!
mókica

Loviné, grat a pirihez és az új melóhoz! :)

Lucuzs, Bogi tuti jól fogja magát érezni az oviban. :)

Princzike mikor mész uhura? Vagy lemaradtam róla???? :oops:
mókica

Sziasztok!

Csak egy gyors életjel leadásra jöttem. Lucuzs, köszi, hogy hiányoltál. Aranyos vagy.

Olvaslak Benneteket, és drukkolok, akinek kell mindenhez!!!!
Azért nem nagyon jövök, mert nincs miért........nem vagyok túl jó passzban lelkileg, ezért is megyek nov.2-án Férjjel együtt pszihológushoz az MM-be. Már magamtól is félek néha........
Ezért nem rontom itt a levegőt.
Tudom, Ti meghallgattok meg minden, de nem megy, nem tudok jönni.
Kiváltottam a leszarom tablettát, napi 3x1 adagban nyomatom, remélem hatni fog. :D

Puszi mindenkinek!!!

hajni...
Budaörs

Hajni! Jó, hogy nem tűntél el teljesen! :D A csapatból meg persze, hogy hiányzol, ha pár napig nem jössz!
Sajnálom, hogy ilyen rossz passzban vagy... küldök neked pozitív energiákat, jó? :D Remélem hamarosan jobban leszel! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni, gyere mesélj mi a baj? Nem rontod a levegőt. Én is küldök pozitív energiát csak az ablakot kell nyitnod, ugyanis fénypostával megy... :)
mókica

Lucuzs!
Köszi!Bezsebeltem! :wink:

hajni...
Budaörs

Móki!
Igazából minden de minden összejött......sikertelenség sikertelenség hátán kudarcokkal megspékelve. És most tetőzött azt hiszem.......ezért is kell most már egy szakember segítsége. Mert érzem, hogy csak rakódik a sz@r, csak rakódik és én már nem tudom kezelni és megoldani a dolgokat. ebben van nagyon nagyon régi is (16évvel ezelőtti dolog) és van új is sajnos.....Meglátjuk mi lesz.

A pozitív energiákat köszönöm!

hajni...
Budaörs

Ja, még annyi van hogy babatéma hanyagolva van most.....

hajni...
Budaörs

Móki! Dejó, hogy az uh is igazolta a pé-t! Érdekes, hogy tényleg nincs tökéletes görbe. :shock: :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni! Sajnálom, hogy hanyagolni kell! :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok Lányok!

Nagyon sokáig nem voltam.
Elnézést kérek mindenkitől, aki hiányolt és nem tudta mi van velem, különösen nagy bocsánatkéréssel tartozom Princzikének és Melinek, akik még priviben/iwiwen is írtak, de még ott sem válaszoltam.

Nem tudtam volna mit írni, és a nagyon negatív hozzáállásommal, keserűségemmel, agressziómmal csak lehúztam volna a fórumot.

Gratulálok Aishának Zyva babához, Princzikének a kis pöttyhöz, és a többi kismaminakm, akinek szépen fejlődik a babócája!

Ugye ott tartottunk, hogy apával teljes és tökéletes patthelyzetben voltunk a szeptemberi balul sikerült vizsgálat/konzi után, emlékezhettek.
Aztán teljes tökéletes tabu lett itthon a téma, közben szept. 29-én lett egy új munkám, ami végre bejelentett és szakmámhoz illő, bár nem olyan jó a fizu, mint azon a helyen, ahonnan március végén jöttem el, de szakmai szempontból óriási fejlődés és felelősség, nagyon élvezem! Persze ez nem kifogás, hogy miért nem jöttem, mert innen is tudok netezni, most is ezt teszem.

Szóval valamikor 5 héttel a botrányos veszekédes után, én nem tudom, hogy minek a hatására, apa megkért, hogy nézzek utána visszérműtéttel kapcsolatos dolgoknak neten.
Valamiért azt mindketten éreztük, hogy azok a kondíciók, amit az a doki mondott szeptemberben, gyanúsak, és joggal ódzkodott tőle....

Mert aki keres, az talál!

Lucuzs,
lehet hogy kicsit rossz érzés lesz benned amiatt, amit leírok, nem akarlak megbántani téged, aki a legkedvesebb volt velem, és akit nagyon kedvelek, de végigolvastam a vegzáltatást amit apácskáddal le mertek művelni a soproni kórházban, és ökölbe szorult a kezem, és annak fényében, amit aztán intéztünk, meg különösen kőkorszakinak tűnik az a fajta ellátás amit ott végeznek...

Szóval, találtam.
Azt a magánklinikát, amit már említettem neked, telefonban.
Csak apa kérése nélkül nem akartam jobban beleásni magam akkor.
Na de végre lehetett.

Szóval: tegnap volt konzin (10000) ami után november 18-ra kapott műtétre időpontot.

A körülményekről:

Délután 2-kor lesz a műtét, előtte fél órával kell odamennünk (metró), előtte reggelizzen, ebédeljen szépen, hogy ne essen le a vérnyomása/vércukra, 2-kor bemegy a műtőbe, max. 30 perc alatt helyi érzéstelenítéssel, a legmodernebb technikával megcsinálják, (mondom, helyi érzéstelenítéssel), amikor kész, szépen elfoglaljuk a kis egyágyas tv-s szobáját, ahova viszek laptopot, zenét meg a kedvenc könyvét, meg a kedvenc párnáját, és 6 órás fekvés után még kap kórházi vacsit, és utána vérnyomás mérés és pisi után hívok egy taxit, és este 8-kor lépünk... egy hét otthon pihi, kímélő életmód, de semmi extra, utána varratszedés (3cm plasztikai varrás), vissza melóba, és műtéttől számított 3 héttel mehet vissza edzeni, tehát december 10-től kezdheti a felkészülést a következő versenyszezonra...

És mindezt TB alapon, tökingyen, mert a magánklinika szerződött az OEP-pel. A konzi díjon kívül csupán 5 ezer Ft ágyfoglalást kellett fizetni, letétbe, amit a műtét napján visszaadnak.

Őszintén szólva, felháborító a színvonal és hozzáállásbeli különbség.

És azt hiszem, ezt a TB-s műtétet a magánklinikán bárki el tudja végeztetni, csak keresni kell a lehetőségeket a neten, és utána kell menni a dolgoknak, érdekérvényesíteni kell, ebben én meg jó vagyok.

Márciusban lesz majd új kissrác számlálás, addig is, műtét után megint szedi majd vagy a maca vibet, vagy a fer14-et.
Akkor majd nekem is sok vizsgálatom lesz, többek között az átjárhatósági, de márciusig nagyon parkolópályán leszünk mindketten. Ha márciusban még valami nem klappol bármelyikünknél, akkor következetesen, inszem vagy lombik.

Addig is, bejelentkeztem apa edzőjéhez, és nov. 2-től kezdem az edzést, március 20-án le akarom majd futni a Balaton partján a Maraton+-t.

Most már csillapodnak a kedélyek itthon, van munkám, van több pénz, készülünk az év utolsó nagy versenyére, ami 10 nap múlva lesz, apa versenyző, én pedig rendező leszek.

Mindenkit puszilok sokszor,

ezentúl ígérem leszek rendesen,

Kriszti

Eclipse
eclipse
Budapest

Hajni!

Azt hiszem, nagyon okos döntés ez, ha az ember meri vállalni, hogy nem tudja egyedül megoldani, és segítséget kér.... nekem is kellett volna már, azt hiszem, csak most a tegnapi után reménykedem benne, hogy rendeződik minden, főleg velem, mert már kb. 6 hete tombolt bennem az agresszió és a keserűség, rengeteg veszekedtünk még úgyis, hogy tabutéma volt a műtét, csak a feszültség belülről evett engem.

Most adok magamnak pár hetet megnyugodni, ha még aztán is dilinyós leszek, akkor én is elmegyek pszichológushoz.

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok.

moki gratula pe hez,ne haragudj hogy azt mondtam szerintem nem volt ped,de en ugy lattam a gorbebol :roll:

Eclipse minden jo ha a vege jo,szepen haladtok es marciusban majd osszehozzatok a babat,addig meg elvezetek az eletet,orulok hogy rendezodtek a dolgok.

hajni kitartas a psicho jo otlet,biztos hogy tud segiteni.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Szia Hajni!

Bár nem ismerlek és csak nemrég csatlakoztam hozzátok, de nagyon szorítok Neked, hogy minnél előbb ki tudj jönni a gödörből!!
A bogyókkal csak óvatosan!
Mennek a pozitív energiák!!!

Most nézem én mindig akkor vagyok itt, amikor épp "pihen" ez a fórum. :cry:

Lenne egy kérdésem, mint kezdő:
Hogyan tudtatok feltenni babavonalzót?
Nem igazán vagyok még jártas itt.
jucus80

jucus a kodot a profilnal az alairasba kell beilleszteni es elmenteni.

az oldal tetejen van olyan hogy kereses ott azt lenyitod es ott a profil,onnan meg mar megtalalod az alairas dobozt.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?