2009.10.22 08:05
Szerző: eclipse
Sziasztok Lányok!
Nagyon sokáig nem voltam.
Elnézést kérek mindenkitől, aki hiányolt és nem tudta mi van velem, különösen nagy bocsánatkéréssel tartozom Princzikének és Melinek, akik még priviben/iwiwen is írtak, de még ott sem válaszoltam.
Nem tudtam volna mit írni, és a nagyon negatív hozzáállásommal, keserűségemmel, agressziómmal csak lehúztam volna a fórumot.
Gratulálok Aishának Zyva babához, Princzikének a kis pöttyhöz, és a többi kismaminakm, akinek szépen fejlődik a babócája!
Ugye ott tartottunk, hogy apával teljes és tökéletes patthelyzetben voltunk a szeptemberi balul sikerült vizsgálat/konzi után, emlékezhettek.
Aztán teljes tökéletes tabu lett itthon a téma, közben szept. 29-én lett egy új munkám, ami végre bejelentett és szakmámhoz illő, bár nem olyan jó a fizu, mint azon a helyen, ahonnan március végén jöttem el, de szakmai szempontból óriási fejlődés és felelősség, nagyon élvezem! Persze ez nem kifogás, hogy miért nem jöttem, mert innen is tudok netezni, most is ezt teszem.
Szóval valamikor 5 héttel a botrányos veszekédes után, én nem tudom, hogy minek a hatására, apa megkért, hogy nézzek utána visszérműtéttel kapcsolatos dolgoknak neten.
Valamiért azt mindketten éreztük, hogy azok a kondíciók, amit az a doki mondott szeptemberben, gyanúsak, és joggal ódzkodott tőle....
Mert aki keres, az talál!
Lucuzs,
lehet hogy kicsit rossz érzés lesz benned amiatt, amit leírok, nem akarlak megbántani téged, aki a legkedvesebb volt velem, és akit nagyon kedvelek, de végigolvastam a vegzáltatást amit apácskáddal le mertek művelni a soproni kórházban, és ökölbe szorult a kezem, és annak fényében, amit aztán intéztünk, meg különösen kőkorszakinak tűnik az a fajta ellátás amit ott végeznek...
Szóval, találtam.
Azt a magánklinikát, amit már említettem neked, telefonban.
Csak apa kérése nélkül nem akartam jobban beleásni magam akkor.
Na de végre lehetett.
Szóval: tegnap volt konzin (10000) ami után november 18-ra kapott műtétre időpontot.
A körülményekről:
Délután 2-kor lesz a műtét, előtte fél órával kell odamennünk (metró), előtte reggelizzen, ebédeljen szépen, hogy ne essen le a vérnyomása/vércukra, 2-kor bemegy a műtőbe, max. 30 perc alatt helyi érzéstelenítéssel, a legmodernebb technikával megcsinálják, (mondom, helyi érzéstelenítéssel), amikor kész, szépen elfoglaljuk a kis egyágyas tv-s szobáját, ahova viszek laptopot, zenét meg a kedvenc könyvét, meg a kedvenc párnáját, és 6 órás fekvés után még kap kórházi vacsit, és utána vérnyomás mérés és pisi után hívok egy taxit, és este 8-kor lépünk... egy hét otthon pihi, kímélő életmód, de semmi extra, utána varratszedés (3cm plasztikai varrás), vissza melóba, és műtéttől számított 3 héttel mehet vissza edzeni, tehát december 10-től kezdheti a felkészülést a következő versenyszezonra...
És mindezt TB alapon, tökingyen, mert a magánklinika szerződött az OEP-pel. A konzi díjon kívül csupán 5 ezer Ft ágyfoglalást kellett fizetni, letétbe, amit a műtét napján visszaadnak.
Őszintén szólva, felháborító a színvonal és hozzáállásbeli különbség.
És azt hiszem, ezt a TB-s műtétet a magánklinikán bárki el tudja végeztetni, csak keresni kell a lehetőségeket a neten, és utána kell menni a dolgoknak, érdekérvényesíteni kell, ebben én meg jó vagyok.
Márciusban lesz majd új kissrác számlálás, addig is, műtét után megint szedi majd vagy a maca vibet, vagy a fer14-et.
Akkor majd nekem is sok vizsgálatom lesz, többek között az átjárhatósági, de márciusig nagyon parkolópályán leszünk mindketten. Ha márciusban még valami nem klappol bármelyikünknél, akkor következetesen, inszem vagy lombik.
Addig is, bejelentkeztem apa edzőjéhez, és nov. 2-től kezdem az edzést, március 20-án le akarom majd futni a Balaton partján a Maraton+-t.
Most már csillapodnak a kedélyek itthon, van munkám, van több pénz, készülünk az év utolsó nagy versenyére, ami 10 nap múlva lesz, apa versenyző, én pedig rendező leszek.
Mindenkit puszilok sokszor,
ezentúl ígérem leszek rendesen,
Kriszti
Eclipse