sziasztok!
vki kérdezte,takonykórt szedtünk össze,ill. csak remélem,h megfáztunk.nekem folyik az orrom meg a torkom fájt,de a strepsils+a neocitran segített,már csak az orrom maradt,meg hát koromból adóddóan nehezen viselem ezt a gyengeséget
ami számomra gázosabb,h Dorkó ugye taknyoskodott 2 hétig,kb 5 napig nem kellett szívni az orrát,erre 7végégtől megint neki is szívom+éredéskor,futkározáskor kegyetlen rondán köhög,így ma újból adtam neki acc-t
na,sebíj,látszik,h már nem szopizik(amúgy én megőrülnék,ha még szopizna.nekem ő már olyan nagy,vhogy nem illene a képbe.tudom,megköveztek ezért,imádtam szoptatni,de elég volt.nekem a ringatón is olyan furcsa,h Doriánnal 1idős vagy idősebb gyerekek mennek az anyjukhoz és húzzák le a pólójukat
bocsi mindnekitől,ez csak az én véleményem és az immunrendszerüknek tuti jó)amúgy ő szed cebiont,multitvitamint,aloe gelt,+mi az amiből 2 csepp kell és olaj?úgyh ha ezektől nem áll helyre az immunrendszere,akkor tuti az egész telünk ilyen lesz
de a lényeg,h a kedve felhőtlen,csak tudjuk követni az elevenségben
évi!
gyerekkori jellegzetesség,h mindne nő anya és minden ffi apa
engem is kiborít vele,mikor mondja a bnőmnek,h anya
alvás:a suttogó 2.részében is bőven foglalkoznak vele(tudom,ezt sem szereti mindenki)
fogzás:sajnálom,h így megszenvedtek vele,ancsa!így utólag akkor örülök a láncunknak,esetleg próbáljatok ti is beszerezni 1et.én a teszveszen vettem és ezek szerint bevált,mert 14 foga van kinn(ha még ki nem bújt a 15-16),de mi lszre sem vettük,csak láttam
csilla!
sajnos én is átéltem,amit te,szerencsére még nem volt Dorkó(mármint a kérdés része miatt szerencse),de a bnőm,akinek apukája halt meg,mikor kicsi volt a kisfia,azt mondta,h a papa annyira jó volt itt a földön,h a jóisten magához hívta angyalnak és most a felhők közül figyeli őket.nem tudom,h ez jó ötlet-e,de nekem tetszett,én is szoktam mondani Dorkónak,mikor nézzük a fényképeket(a szobájában is van 1 anyukámról),h ő a nagyi,anyu anyukája,aki angyal lett és a jóistennél él...nem könnyű,de vhol azt olvastam,h koruknak megfelelően kell neki elmondani és ők(a Toncsi-korúak) most a mesék világában élnek.
más:
Dorkót fél órája beraktam az ágyába,h alvás.a rácson van 1 pokróc és most avval szórakozik,h kikukucskál mögüle vagy feláll és ha rászólok vigyorogva leveti magát az ágyba
megyek,mert lassan én is röhögni fogok rajta,hihetetlen milyen humorérzékük van,ezt látnototk kéne