Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen a pocakdícséretet.) Aranyosak vagytok:)
Okés, Dituli, azért csupasz pocis képet én sem tennék fel :wink:
Tényleg csajos pocim van? Tök jó! Ezt a munkahelyen is mondta egy kolléganőm, és nagyon tetszett:))

Csajok, akinek gond volt a cukrával: hány g-os CH diétát kellett csinálni? Nekem itt vidéken 175 g-osat írtak elő, de a babaneten 150 g-osat írtak. Mi a szokás?
Evés után hány órával mértétek? Nekem 2 órával utána kell, de a babaneten 1 órát javasolnak.
Meddig jó az érték? Tészta és szőlő evés után 6,3-at is mértem már, de ugye 7-ig jó vagyok?
Vendég

Hát nincsenek túl jó híreim. Kinyílt a külső méhszájam. Még nincs teljes ujjnyira nyitva, de már a doki érezte. Kaptam magnerotot 3x1-et. Bár még nincsenek görcseim, de azért kell szednem, hogy ne is legyenek. A cukrom jó lett, még emelt a dokinéni a ch-mon, mert megint fogytam 1 kilót! Megint lementem 70 kiló alá. A babát is megnéztük, de nem moziztunk nagyon. Elég a magzatvíz, jó a szívhang és 24 hetesnek felel meg a mérete. Szóval a doki szerint én fogytam és nem a baba éhezik. Szóval most még szigorúbb pihenés, különben irány a kórház. :(

twist: Nekem az elején 160 gr-os volt, most 180 gr-ra emelte a dokinő. Az biztos, hogy 150 gr alá nem mehet. Én evés után (utolsó falat) 1 órával mérek, mert ilyenkor a legmagasabb. Az 1 órás 7-ig jó, a 1,5 órás 6,8-ig jó. A két órásat így nem tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Twist,

akkor nem csak én látom csajosnak a pocidat :wink: :lol:

Vicky,

nagyon örülök, hogy jelentkeztél.
Basszus, nagyon vigyázz magatokra. Sajnálom, hogy kinyílt a méhszáj :cry: Tényleg feküdj sokat, nehogy tovább nyíljon.
Kitartás, Picuriért mindent!
Ölellek és puszillak!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dita,
riasztós holnap jön. Aztán csüt-péntek-szombat még a barátnőmék is itt alszanak, akkor talán jobb lesz. Komolyan, tőlünk sokmindent nem tudnak elvinni, ettől nem félek, kp-t nem találnak, aranyaim rajtam vannak, több nincs, én magunkat féltem. Az agyammal hiába tudom, hogy nem tudnak úgy bejönni, hogy ne vegyük észre, de akkor is hallgatózok, ha ébren vagyok.

Boni,
töltögetek én is, köszi :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

monic: Tényleg régen jártam erre, de azért szoktalak olvasgatni titeket. Köszi a babazenéket, ha nem baj feltenném a saját oldalamra is, meg szeretném mutatni őket otthon, meg így biztos hogy megmaradnak, ha a gépen történne is valami.
vicky79
Budapest III. kerület

Twist, a ch attól függ hogy a szervezetednek mennyire van szüksége optimális cukor mellett aceton nélkül. Nekem elöször 180 ch irtak, de kevés volt mert acetonos voltam utána 200 grammos volt néha 220 gramm, de akkor már keményen nyomtam az inzulint. Ha Neked 175 ch mellett jók az eredményeid, és nem vagy acetonos, akkor szuper a diétád!!!!!!!!!!

Boni, Istennő vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszi a zenéket!!!!!

Némóka, gratula Réka babusnak, ügyi a kislány, épp ma voltam a gyógyszertárban és mondták hogy milyen drága a Sinlac, tényleg az is támogatja tb???? Mint a mi tápszerünket????

Kép
pgsuska

Vicky, magatokra nagyon!!!!!!!!!!!!!!!! Öllellek!!!

Kép
pgsuska

Vicky ha az általam feltöltöttre gondolsz . ott maximalizáva van hányan tölthetik le. :roll:

hugom is így volt,mint te,aztán ZOé rá is húzott :lol: vigyázz magatokra pihizz!
Vendég

Twist, a terhességi cukrot reggel az evés után egy órával mérik, az ebédet szokták két órával, a többi mind egyóra. 6,3 határeset, de még jónak számit, dokkerem azt mondta hogy 6,5-be beleférjen. Amikor a kórházba voltam ebéd előtt meg kellett mérnem, általában 5,2-mértem aztán kaja és két óra múlva megint 5,3-at. Igy kell ennek működni két óra múlva vissza kell álnia a cukornak.

Ditus, Vicky és mindenki aki cukker problémás. Dr. Pusztai Péter doktorhoz jártam aki jelenleg a Dietetikai Bizottság elnőke Bp-en és Őt megkérdeztem arról hogy pl, ha én nem vagyok terhes és ebédre eszem egy grizes tésztát, egy órával a kaja után megmérem mennyit fogok mérni????? Tudjátok mit mondott, 7-8 körül, mert egy óra alatt annyira megy fel, akkor van a gubi ha két óra múlva is ennyi, mert ennek vissza kell állni, 4,5,6 körülire.

Kép
pgsuska

MONIC
Csak lightosan csináltam mindent ezért is tartott ilyen sokáig. Meg közben átjött a barátnőm is vele is dumcsiztunk vagy másfél órát. Panaszkodott hogy rossz a mérlegük mert nem létezik hogy alig múlt félidős és már 10 kilót hízott. Kihoztam a miénket ami sajnos nagyon is jól működik és hát pedig annyit mutatott neki mint otthon kb.
Most hiheteten büszke vagyok magamra hogy én lassan a finishben vagyok és csak két kiló jött rám, ez is sztem csak azért mert esküszöm mióta cukros vagyok többet eszem mint előtte, hisz 3 óránként kell valamit nyomatni azelőtt meg volt hogy egész nap egy-kétszer jutott eszembe hogy kéne valamit enni.

Na jó persze én a meddőség alatt már megalapoztam a kilóim számát, úgyhogy lesz nekem is miből fogyni majd ha kibújik Miló.

Amúgy kb. mennyi jön le a szülés után ha mondjuk olyan 3 kiló körül lesz a baba? Mennyi még a többi? Reménykedem hogy rögtön vagy egy tizessel kevesebb leszek..... de ennyi biztos nem lesz igaz?

ÉVI
Én nem tudom elolvasni az apróbetűset de az utána lévő hsz-ből kiderült számomra hogy mi a terv és én is biztos hogy megcsináltatnám.

TWIST
Nagyon csíkos a hasam, hiába kenegettem. Elég szörnyű látvány.
Évihez hasonlóan én is így vagyok vele hogy ez legyen a legkevesebb hisz a lényeg hogy egészséges legyen a babám és nekem sincs különösebb bajom. Az a pár csík meg ...... hát majd legfeljebb egyberészest hordok a strandon. Vagy kis sem megyek!

Nekem 180 gr-ot írtak elő és a dokinő szerint másfél órával ajánlatos mérni. Ő az első falattól mondta ezt úgyhogy nagyjából ott vagyunk hogy az utolsó falattól mérném egy órával, bár én nem szoktam fél óráig kérődzni a kaján. Most amikor a papa megmérte a jó sok ch-s reggelim után a cukromat akkor kb. 7.45- kor kezdtem el enni és olyan 9 körül sikerült végre lemérni akkor lett kereken 5, ami megdöbbentő mert olyanokat kajáltam amit még nem cukrosan sem. Csoki, körte, rendes kifli és mégis ilyen szuper lett. nem is értem az egészet, nálad sem annyira mert a szőlő az a legnagyobb bűn amit cukros elkövethet magával szemben, és neked még az sem vitte fel nagyon ahogy elnézem.

VICKY
Sajnálom hogy megint problémák adódtak.
Pihizz és szolgáltasd ki magad amennyire tudod. Remélem nem nyílik meg jobban a méhszájad. Vigyi nagyon magatokra.

Na mára ennyi, hihetetlen fáradt vagyok. Ez a mai előadás nem ért meg egy fityinget sem..... semmi érdemlegeset nem mondott a csajszi, még unatkoztam is. Mivel ez fizetős ugyanott járnék vele mintha pestre jártam volna a Jánosba ami ennél százszor jobb volt.
Ott nagyon igénytelen volt a hely ahol tartották, de az előadás nagyon is színvonalas, itt meg fordítva. Színvonalas hely, kaki előadás. Na szóval nem is tudom hogy menjek - e még egyáltalán.

Jó éjt csajok!

dita75

Ditus, én mondjuk "enyhén" vizes voltam amikor hazajöttem Olcsával 15 kg-val voltam kevesebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De sztem rólad is lemegy tutti 10 kg, bár attól is függ mekkora lesz Miló!!! Olcsánk hatalmas volt 60cm 4210 gramm nem csodálom hogy ennyi súly lement rólam. :oops: :oops: :oops:

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

DIta,

én 13 kg-ot híztam a terhesség alatt és a kórházból kereken 10 kilóval kevesebben jöttem ki. Akkor minden régi ruhám jó volt rám, én sajnos a szopi alatt híztam 6 kg-ot, így minimum 9-et kell fogyom ha a szülés előtti súlyom akarom elérni, de a 3 év próbálkozás alatt természetesen rám is feljött még néhány plusz kg.

Sajnálom, hogy nem volt jó a szülésfelkészítő. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

boniko: Igen, ezekre a zenékre gondoltam, de letöltöttem és ezt szeretném majd felmásolni. Akkor már csak az állományok vannak fent és szerintem már nincs meg, hogy honnan töltöttem le.

zsuzska: A terheseknél pont ez a baj, hogy az 1 órásnak kell 7 alatt lennie. De majd bepótoljuk a kaját szülés után.

Köszönöm a drukkokat és az aggódásokat. Megpróbálok még jobban lelassítani.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm, amiket a cukorról írtatok. Jaj, tök jó hasznosakat olvasok itt tőletek:)))
Szóval, én tényleg cukros vagyok, nálam nem mértek el semmit, mert kíváncsi voltam és tésztát ettem vacsorára, meg banánt és 8,3 lett a cukrom 1 órával utána. :-( Tehát sok. Na, de ilyet nem csinálok többé a terhesség alatt, csak ellenőrizni akartam, hogy nálam jól mértek-e.
Ditus, szerintem is nálad viszont elmérték, mert szuper jó a cukrod, ráadásul ilyen étkek után, teljesen mintaértékű!:)

Vicky, jaj szegénykém, hogy a fenébe nyílhatott meg picit a méhszájad? Mit kell tenni? Ugye magnéziumot (ahogy olvastam) és pihenést írtak elő? Talán egy ujjnyi még nem gáz, reméljük :?
Legalább a cukrod jó, szuper.
Vendég

twist: Igazából nem tudom, hogy mi történt, mert semmi panaszom nincs. Kérdezte a doki is, hogy nem görcsölgetek-e, de nem. Kaptam magnerotot 3x1-et és pihiznem kell. Még sajnos ez a hét sűrű, de a jövő hetet már végigfekszem (próbálom).
vicky79
Budapest III. kerület

viszem vissza Zsigit drnénihez, mert megint köhög :twisted:
Vendég

Boniko, itt a környékbeli anyukák is panaszkodnak, hgoy most nagyon torokgyuszis járvány van és nehezen gyógyulnak a picik, 2-3 hétig is eltart. Nálatok is régóta tart?

Vicky, lehet, hogy akkor táppénzre fog küldeni a doki (ha még nem vagy azon). Olyasmiket írtak a 2010 januári kismamis fórumon (ahova én járok), hogy akinek nőgyógyászati műtétje volt, annak normális az egy ujjnyira nyitva lévő méhszáj (meg második babánál, de ez még első babóca). Ha jól figyeltem...
Úgy írta, hogy 3001, vagy milyen kódot írt? Belső méhszáj? Ja külső, olvasom már.
Na, ezt találtam: "A nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar."
Vendég

Halihó!
Lackó is beteg, éjjel hányt és magas láza volt. Most már szerencsére nincs hányás, láz még fel fel szökik. Du megyünk dokihoz.

Viki!
Nekem is kinyílt a külső méhszájam. Feküdni, feküdni, feküdni.

Boni!
Jobbulást Zsiginek!
20150601134430

no megjöttünk, visszaesett megint, mint tavaly! :oops: már 3 hete szenvedünk :oops: most kaptunk antibiotikumot :cry:
Vendég

Vendég

Boni,
én megpróbáltam, de nem küld vissza e-mailben kódot. Mikor úgy 2 éve Lilit feltettem, ugyanígy jártam, aztán elment a kedvem az egésztől, mikor valakinek már 4000 szavazata volt. Gondolom apuka informatikus, legeneráltatott néhány e-mail címet...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Holnap elutazunk anyuhoz, úgyhogy gyors leszek, vár a sok vasalnivaló.

Dita: Én kb. 12 kilóval lettem kevesebb a szülés után. Nagyon ügyi vagy, hogy csak 2 kilót híztál! Leszálló pocakkal kapcsolatban csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy szerintem csak annyit jelent, hogy befordult a baba a születéshez megfelelő pozícióba, szóval elhelyezkedett.

Évi: Tündériek a kis vérengző maszatkáid! :)

Zsuzska: Gratula a felálláshoz! :)

Viki: Drukk a kistesóprojekthez! :) Szoktam mást is készíteni. Pl. most horgoltam egy sapit Nikinek. Még valószínű varrok bele bélést, és lesz egy nagy bojt a tetején. Íme:
Kép
Meg varrtam pulcsikat is, meg még 2 kisnacit.
Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Boni mami,

nagyon sajnálom, hogy Zsigi visszaesett :cry: Dancinál is mind a kétszer csak az antibiotikum segített.
ELőször épp azért kerültünk majdnem kórházba mert AB nélkül próbálták kezelni ami így annyira elfajult, hogy iszonyőan fulladt a pici.
Másodszor is AB nélkül indítottunk, de 1 hét nem javulás után felírták neki.

VIki mami,

nagyon sajnálom, hogy Lackó fickó beteg lett. Jobbulást neki!!!!!!!

Voltunk tanácsadáson, Danci 8950 g, megint csak 170 g-ot hízott 1 hó alatt. 1 hete mostmár a BEBA 3-ast kapja a 8 hósoknak valót, védőnő szerint ettől jobban gyarapodik majd mert ennek nagyobb a kalóriatartalma.
A véreredményét is megnézték, az alacsony hemoglobinra napi fél szem folsavat kell adnom Dancinak, viszont a gyenge immunrendszerének erősítését csak 1 éves kor után kezdi el az orvos :roll: Úgyhogy a férjem lánya (aki most betegen van otthon laringitissel)most szigorúan el van tiltva Öcsitől, nem jöhet hozzánk a héten egylátalán és majd a doki megmondja, hogy a jövő héten talán mikor.

Kép}
monic80

Denika,

neked aranyból vannak akezeid! Egyszerűen gyönyörű dolgokat készítettél a pici lánynak! A sapka egyenesen szenzációs.
Sajnos az én kézügyességem csak a gobleinhez elég, mivel azt nem lehet elrontani :oops:

Boni mami,

szavaztam :wink:

Linácska,

Levivel mi újság? Hasmenésnek vége? MIt mondott a doki? MI az oka?

Kép}
monic80

Denika, tényleg gyönyörű ruhákat készítettél a kiscsajszinak! De ügyes vagy!!! Meseszépek!
Vendég

hali
egész délelőtt nem tudtam írni mert mire a végéhez jutottam megszakadt a netkapcsolat, és most is már negyedszer kezdek neki.
nemsokára elfogy a türelmem, úgyhogy gyors leszek.

betegeknek jobbulást kívánok!

Denika
Egyszerűen olvadozom hogy milyen szép dolgokat készítettél, irigy is vagyok hogy ilyen ügyi vagy te is. Ezzel kéne foglalkoznod hülyére keresnéd magad.

Monic
Látom vannak rossz hírek, jó hírek is! :wink:
Remélem a Ricsinél is tart még a betegség mert akkor lesz 2-3 napunk apával kettesben, mert felhívom a csajt hogy akkor szépen otthon marad a gyerek, és ide ne küldje még egyszer betegen.

Na ezek a 10-12 kilók jól hangzanak! :)

Remélem ez a hsz már elmegy........ :roll:

dita75

Dita,

hát igen, hívd is fel, mert ezeket a betegség dolgokat nagyon komolyan kell venni. És mivel a Ricsi nem él veletek, így megtehetitek, hogy a betegség idején ne menjen hozzátok.
Persze más a helyzet azoknál akiknél két testvér van a háznál, ott ezt az elkülönítést nem lehet megoldani.
Ebből a szempontból én nagyon kemény vagyok, megkeményített a Dancival átélt 2X3 hét betegség a 8 hónapja alatt, amikor annyira magas láza volt, hogy azt sem tudtam mit csináljak vele, és úgy fulladt, hogy azon tanakodtam, hogy mikor induljak vele a kórházba.
Szerencsére a férjem lánya nagyon megértő (eleve ő hívott fel amikor kezdett náthás lenni, hogy nem jön inkább nehogy lefertőzze Öcsit), minden nap beszélünk telefonon, msn-en, úgyhogy nincs gond.

Kép}
monic80

Éééééééééés, végül nem iratkoztam be körmös tanfolyamra (nincs rá felesleges 130 ezer Ft-om, főképp, hogy nem akarom utána idegeneknek csinálni), hanem megvettem a lámpát, zselét, díszítő kütyüket, és amatőr módon magamnak csinálok körmöt.
Ma reggel kezdtem, már 6 köröm kész, szerintem nagyon szép lett, apróbb hibák azért vannak :oops: .
Kicsit hülyén néztem ki a tanácsadáson félig kész körömmel, de nem érdekelt, mivel csak akkor tudom csinálni amikor Danci alszik, úgyhogy most fogom befejeznni a maradék 4-et. Ha kész tszek fel fotót. :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Zsigának és Lackónak, és minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!!!

Vicky!

Hű, ez tényleg nem épp a legjobb hír, de szerintem sok pihenéssel (fekvéssel) megállhat a folyamat. Drukkolok nagyon!

Zsuzska!

Írasd fel a Sinlacot, sokkal olcsóbb. Két dobozt kapsz ugyanazért az árért, mint recept nélkül. Azért nem mindegy. Olcsa is eszi? Vigyázni kell vele, mert iszonyat hizlal. Mikor még mértem őket (azóta ám én is csatlakoztam már az Anonim Mérlegfüggők Terápiás Klubjához, és már nem méricskélek :twisted: :twisted: :twisted: ) Ádám 52 dekát, Eszti 46 dekát rántott magára egy hét alatt... És napi egyszer ették. Most csak kb. 2-szer kapnak egy héten.

Dita!

A csíkok annyira elhalványulnak majd, hogy nyugodtan hordhatsz akár bikinit is.
Én a Dórival 9 kilót híztam terhességem alatt, és a 6 hetes kontrollon 14 kilóval voltam kevesebb. Az ikrekkel sokkal többet híztam, de velük hihetetlenül vizes voltam, és szülés után nem álltam mérlegre, így nem tudom mennyi lettem.

Denika!

Egyszerűen szuper vagy! Meseszépek ezek a kis holmik! Hát még aki viseli őket :)

Esztikém ma megint olyan, mint a jó könyv (nem lehet letenni). Szerencsére kitapasztaltam, hogy hogy tudom egyedül a hátamra kötni MT-ban, így megint össze voltuk nőve. Egyébként kifejezetten szeretem hordozni, ő az első bújós gyerekem :roll:

Egész más téma: van valakink sokat próbált, és nagyon bevált, hiperegyszerű, elronthatatlan mézeskalács receptje?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi, nem Olcsa nem eszi csak pont a gyógyszertárban mondta a patikus néni hogy milyen drága. Olcsi Milupa Milumill HA2 tápszert kap, nagyon szereti. Most már több fözit, gyümit kap, és mivel mászott hála Istennek birt fogyni is. Volt már 11300 gramm tegnap mérte a doktornénije most már 10900 gramm. Azért láccik hogy egésznap mászik, erölködik, felül, kiságyban feláll. Megláccik a mozgás. De nem is baj. Épp tegnap meg is jegyezte a doktornénink, hogy milyen formás most Olcsi nem kövér, hanem olyan massziv gyerek. Amúgy ezt a HA-s tápszert felirja a doktornénink mivel hypoallergén igy 1900 Ft darabja. De múltkor mákom volt és vettem neki a Rossmannban féláron is, 1450 Ft-ért, de csak 2 doboz volt.

Kép
pgsuska

Boni, Viki, sajnálom a babókat hogy betegek, jobbulást neki, nagyon féltem én is Olcsát ebben az időben, néha annyira hideg van, meg nagy a szél, mondjuk ma elég kellemes. Le sem merem irni, de még mi nem voltunk betegek, még az orrunk se folyt, de gondolom ami késik nem múlik. Jó lenne ha legalább egyéves koráig vagy későbbig nem is lenne beteg egyáltalán. Mondjuk két éves voltam amikor elöször beteg lettem, de utána aztán csőstül, mivel aszta allergia gondok is voltak, és korai uszás miatt állandóan taknyos voltam, szóval jó lenne még húzni ezt.

Kép
pgsuska

Évi,

én is szeretem nagyon amikor Danci bújik, annyira aranyos olyankor. FŐleg amikor délután altatom, odafekszek mellé és úgy alszik el, hogy felém fordul és átkarol.

Zsuzska,

Olcsa tényleg masszív gyerek, látszik is, nagyon erős és ügyes, hogy már mászik és feláll :lol:

Azt nem írtam, hogy Danci 73 cm. Gyanús volt nekem, hogy ennyi körül lehet, mert a 74-es ruhák még mindig jók rá.

Kép}
monic80

monic: Én is próbáltam magamnak körmöket csinálni, de nem volt maradandó. Pár nap alatt majdnem mindig leperegtek. A porcelán rosszabb volt, állandóan fellevegősödött. A zselé már jobb, de az csak annyiban hogy szebben sikerült, de ez is leesett. És az egyik körmömet jól ecsesztem, azóta is furcsán nő (túlreszeltem és megsérült a töve). Szóval csak óvatosan, de azért kíváncsi vagyok a végeredményre.

Évi: Remélem nem lesz a méhszájam rosszabb. Vigyázni fogok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,

én vettem kétféle zsírtalanítót azt rákenem mielőtt bezselézem. És így nem pörög fel egyáltalán.
A kép nem nagyon akar sikerülni szreintem az apró minták miatt. Ha si került akor felteszem.

Kép}
monic80

monic: Nekem is volt zsírtalanítóm és mégis leesett. Szerintem nálam a körmöm is gond lehet, túl puha a körmöm. Próbáld meg makróval fotózni, nekem úgy sikerült. Szerintem régebben mutattam nektek képeket, de elküldöm a linket, amin az általam készített körmök vannak. Van benne jobb és rosszabb is.

http://www.vikyke.extra.hu/thumbs.php?f ... t/My_nails
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

én végeztem körmös tanfolyamot de nekem is hamarabb lejöttek a saját készítésüek mint amit csináltattam máshol..... nem tudom miért..... :roll:

SUSKA
Remélem a gyerekek nem öröklik az allergiánkat. Én is az vagyok egész nyáron ki vagyok mint a liba és már volt hogy majdnem az életembe is került egy-egy allergiás reakció. Utoljára még tavaly tavasszal a mangómókánál. Szerencsére a terhesség a nyári allergiámat enyhítette alig volt valami panaszom mondtam is hogy jövőre is terhes szeretnék lenni a nyáron! :lol: :lol: :lol:

ÉVI
9ből 14 ez jól hangzik! :)
Egyszer valaki tehetne már fel képeket hogy miként lehet megkötni ezeket a kendőket és hogy vannak benne a babák, talán Némóét láttam eddig egyedül.....
Mi is szeretnénk ilyen kendőt de nem tudom hogy fogom tudni használni, fogalmam sincs milyen kötési technikák vannak.

MONIC
A lányok ennyivel jobban, sokkal figyelmesebbek. A Ricsi még meg is sértődött és tuti hogy nem adja át az üzenetemet az anyjának hogy betegen nincs idejövetel.......
Az anyja is biztos hogy be fog sértődni de hol érdekel engem egy ilyen hülye p....a lelkivilága, nem?
Hát igen saját gyereknél nem nagyon van hová tenni a nagyot de neki van otthona és anyja úgyhogy nincs miről beszélni.
Amúgy tudom hogy egész télen beteg lesz mert nem öltözteti fel soha az anyja normálisan, meséltem már hogy volt olyan tél amikor még hóban is vászon cipőben jött hozzánk és csavartam a zoknijából ki a vizet. A dereka mindig kint van, se sál, se sapka.... na szóval ez fog menni hogy majd ragassza ránk egész télen a göthöt..... :twisted:

dita75

Denika, arany kezed van, sajnos én még a vasgolyót is eltudom rontani, :twisted: :oops: :oops: ennyit a kézügyességemről, rem Olcsa nem ezt örökli majd :roll: :roll:

Kép
pgsuska

Ditus azért,mert nincs előtte alaposan előkészítve, letisztítva...olyankor szokott felhólyagosodni. húgom is körmös onnan tudom :wink:

enyim kendőt is láthattad :lol:

gyerkőc remélem hamar meggyógyul.. lehet jobban járna szegény,ha veletek lakna...

Viki jobban van Lackó?

Deni tényleg ügyi vagy! gyönyörű druszalány :lol:
Vendég

Halihó!

Boni!

Köszi a kérdést, már jobban. Gyulladt a torka, kapott antibigyót. Szerencsére láza már nincs, de 1,5 napig 3 óránként szökött fel elég brutál módon. Kicsi Hősöm egy tündér volt, jól viselte a hütőfürdőt. Kedve jó, étvágya is visszatért. Éjjel már láztalan volt, ő aludt, de én örkődtem.

Zsigunak jobbulást!!!! Milyen antibogyit kapott? Javul már a legény?

Ditus!
Ügyi vagy a kg-kal! Én Lalussal 8 kg-t híztam, de nekem nem a terhesség alatt szaladtak a kilók, hanem a szopival. Igaz +10 kg volt rajtam a terhesség indulásánál a stimuk miatt.

Denikám!
Azt a robbantott egett! Nagyon ügyes vagy! Ebből simán megélnél!!! Tessék berobbanni a babaruha bizniszbe!

Moncsi!
Nagyon csini Danci paramétere!!! A 17 dkg is nagyon jó, hisz ő már mozgékony, meg mást is eszik. Nekünk a 3s táp nem jött be, elég sűrű volt. Mai napig 2et eszik, igaz nekünk már nem ez a fő táplálék forrás, inkább napidító és napzáró ital.

Micó!

Rágjam meg Olcsa combikáját!!! Az jó, h eddig nem voltatok betegek! Én adom Macinak a vitamint, mégis ledöntötte szegényt a kórság.

Évi!
Milyen MT-od van?
20150601134430

Viki Klacidot kapott. múltkor is azt kapta.. Zsiginek szerintem azért nehéz kigyógyulni,mert nem tud belázasodni.. én se, apja se... gyógypusza
Vendég

Sziasztok!

Ditus!

A hordozókendőhöz én analfabéta vagyok, ezer év alatt se tanulnám meg a megkötését. :roll: Nekem mei-tai van, ha gondolod, szívesen keresek neked a neten megkötési útmutatókat. Rém egyszerű, és nagyon imádja a kispipim! Kép nincs rólunk, ahogy használjuk :oops:

Viki!

Örülök, hogy gyógyulgat Lacusod. Liliputi MT-om van, még a régebbi típus, alvócsuklya nélkül.

Boni!

Ti hogy vagytok? Sajnos szavazni én se tudtam, még tegnap óta nem érkezett meg a kód hozzá :evil: Fene a bőrüket :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!!!

Egy kicsit itthon vagyok pontosan vasárnap este 7re kell visszamennem eljöttem haza eltávra igaz nagy könyörgések árán de hazaengedett az oszt vezető jól vagyunk mind ketten csak muszály volt hazajönnöm mert kezdtem depis lenni és két napja se enni se mászkálni nem mászkáltam sírtam meg aludtam.most kicsit feltöltödök és majd legközelebb akkor jöhetek már csak haza ha meg van Darinka.Sajna most nem tudok visszaolvani mert fáradt vagyok de szurkolok mindenkinek ,hogy minden oké legyen .5 kgt fogytam.röviden ennyi rakok egy képet most készült mikor hazaértem . Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Vius, jó hogy benéztél, hatalmas pocak, vigy magadra, jó éjszakát!!

Kép
pgsuska

Jó reggelt!! Csak egy Micó van talpon a vidéken???? Mindenki még alusz, dejó Nektek, Olcsi hétkor kelt már baromi éhes volt a lelkem, este korán aludt, nem nagyon akarodzik a délutáni alvás, annyi előnye van hogy hamar elalszik este, velem együtt :oops: :lol:

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Vius!
Király a pocakod!

Micó!
Vikiék is talpon szószerint vidéken :lol: Viszont családilag 8kor keltünk. Lalusom már jobban van, antibigyót még szedjük.

Olcsa sétá közben a kocsiban sem alszik el délután?

Boni!
Ti hogy vagytok?
20150601134430

Viki, most hogy hűvös, hideg van alszik két órát lent, elnyomja a friss levegő, aztán kezdődik újra a csintevés itthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem győzök utána szaladgálni, estére már hulla vagyok, várom apát haza, ma este Övé Olcsa én már full kimerült. :roll:

Kép
pgsuska

Dituli, gratula hogy pont ma van egy hónap hátra a szülésig!!
Én kaptam hordozókendőt és használati utasítást is hozzá. Hátha sikerül majd összekötni:)
De azért kengurut is kaptam, biztos, ami biztos:)

Képzeljétek, hogy terhes patológiai ambulanciára visz a dokim. Mondta, hogy határértéken vagyok vérnyomival és cukorral is, nem olyan vészes, de odafigyelést igényel és ezért ő maga visz oda a 30. heti UH után. Mondta, hogy menjek és keressem meg őt a szülőszobán. Hú, ott vajon mit csinálnak majd velem? izgi
Vendég

Twist nem akarlak elkeseríteni de lehet be is fektetnek és a kora és késő terhes patólogián fekszem nem egy leány álom és engem még haza sem akartak eltávra sem engedni mert 100kmre lakok a kórháztól.szal lehet te is befekszel egy picit.

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok,

Boni mami, VIki mami,

a fiúcskáknak jobbulást, nektek pedig nyugodt éjjeleket!

Vius,

de jó, hogy hazaengedtek egy kicsit. :lol: Nagoyn sokat jelent az ember lelkének. Én sem bírom a kórházat egyáltalán, Dancival 5 és fél napot feküdtem bent és amikor utolsó nap kétes volt, hogy a sárgaság miatt hazamehetünk-e én egész nap csak sírtam :oops:
Pedig hozzám egész nap özönlöttek a ltogatók, nem éreztem egedül magam, de nagyon-nagyon szerettem volna már Dancival otthon lenni :oops:
Kitartást neked és nagyon sok erőt!
Nagyon csini a pocakod, te is nagyon vidám vagy, ha hazatérés öröme látszik rajtad :wink:

Zsuzska,

én egyedül vagyok Dancival egész éjjel mert a párom úton van, nemrég indult, szerintem reggel lesz mire hazaér.
Danci ma nagyon nyűgös volt egész nap (úgyhogy apa passzolta nekem egész napra mondván, hogy ő nem bír vele :shock: :? ), este hányt is, és a kezén csúnya kiütések vannak. Remélem nem lesz beteg.
A védőnő mondta, hogy mostmár ehet kukit (hosszúkás kukoricapehely szerű valami, gyerekkorunkban sokat ettünk olyat), mert el kell kezdenie egyedül a szájába tenni a kaját és rágni. Nagyon ügyesen eszegeti, de lehet, hogy ez okozta a kiütést. Néhány napig nem adok neki, aztán majd kiderül...
Elkezdtem neki a darabos 8 hós bébiételt adni mert a pempőt már nem eszi meg, rájött a lelkem, hogy ő mást kap mint mi.
Úgyhogy mivel ma vadas volt az ebédünk, neki is vettem marhahúsos vadas rizses bébiételt és azt kapta több-kevesebb siekrrel, mert a rágást bizony gyakorolnunk kell még.
Érdekes, hogy a darabos tésztás bébiételeket úgy tolja befelé, hogy öröm nézni, de a rizs ma kifogott rajta...

Kép}
monic80

Moncsi, eszem megáll, védőnő ilyeneket nyomat???? Besz@rás, hát nem eccerű. Nekem uezt mondta a doktornénim csütörtökön, de nem "kukival" hanem barack, banán darabkákkal, ilyet nem is hallottam még, basszuskulcsos. Rem Dancanak nem lesz baja. Ma mi is sonkás tésztát nyomtunk, darabosan, Müller kajcsi volt, Olcsának izlett, de ahogy látom nem egy tésztás, húsos, gyerök. Inkább a gyümit, pépeket nyomná, dehát azt mindig nem lehet. mivel mi sokkal később kezdtük a hozzátápit, Olcsa még nem tudta megunni palettát rengeteg olyan kaja van amit még nem evett és nem is ismeri, úgyhogy én várom az köv időszakot. Egyévesen mán
úgyis azt eszi majd amit főzők nekije. Oszt akkor felkötheti a gatyáját Micó főztjére!!!

Kép
pgsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?