Új privát üzeneted érkezett!

Meli! Holnapra mennek a hatalmas adag drukkok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Na már megint összelotyogtam egy laptetőt! :oops: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
egyszerre írtunk,és Tiéd lett a laptető, már megint! :wink: Ez jelent ám valamit! :D :D :D :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli. Akkor hatalmas drukk a nagy ugráshoz! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meli! Még bízok a pé-ben, remélem most már nem késik sokat! Mert hosszan nem tart ki a lelkesedésem, érzem. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Kitartás!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lucuzs,
szerintem mostmár lassan meglesz a pé!
Apácska hogy van?
Mikor tudtok meg majd valami informatív dolgot az állapotáról?

Loviné,
merre vagy? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hmeme,
köszi!
Csak vérnéni érne már ide!
Tiszta ideg vagyok miatta! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Én az enyémet odaajándékozom neked! Nekem az lenne a jó, ha nem jönne! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meli! 29-én megyünk andrológushoz, de akkor még nem lesz spermavizsgálat, csak kontroll. Elvileg január elején lesz új spermavizsi, de szeretnénk előbbre hozatni, ha lehet.

Amúgy köszi a kérdést, javul, abból látni, hogy egyre gyakrabban mondja, hogy épp nincsenek panaszai. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

jó éjt csajok! Megyek fürcsi, aztán csicsizek. Holnap korán lesz a reggel. megyek v.v-re.
Szép álmokat!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nocciola! Látom bejelentkeztél! Gyere írjál magadról! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hahóóóó, sziasztok!

Lucuzs, de kis szemfüles vagy, észrevettél, pedig csak 10 percre jöttem, épp csak körbenézni mi a helyzet. :D

Mindenekelőtt, ami lejött:

Aisha, óriási gratula a babához!

Princzike, gratula a pici pöttyhöz!

Ranita, millió drukk a picik megtapadásához!

És mindenkinek sok-sok kitartást kívánok.

Magamról:
Mi iszonyúan havazunk még mindig, mindig van vmi. eldöntendő, problémás kérdés, kb. 1,5 hónap múlva lesz költözhető a ház, most még total szét van bombázva, de közben végre sikerült eladni a lakásomat, ahonnan nov. végén ki kell költöznünk, szóval meleg váltás lesz. :D

Most lett vége egy spontán 44 napos ciklusnak, volt pé is megint, úgy látszik nekem sose lesz ennél rövidebb, de nem is érdekes, ha így is működik, és csak 1 napot pecsételtem előtte.
Voltunk múlt héten Fülöp dokinál, letiltott még a próbálkozásról, azt javasolta, várjuk ki az alloimmun vizsgálat eredményét (ez amikor megnézik nem azért vetélek-e, mert a férjem oldalát nem tolerálom, v.túl magas az ölősejtek aránya, stb.) kb.decemberben meg lehet, mert 2 héten belül minden meg lesz hozzá), és F.annak megfelelően állítja be a terápiát. Szóval a próbálkozás kb.januárra tolódik, amit végül azért nem is bánok, mert a költözés után, kari előtt épp arra lesz időnk, h. bepakoljunk az új házba, ami nem kis macera. Szóval velünk ezek vannak.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Meli,
én úgy gondoltam, hogy a barátnőmnek ezt nem vállalnám be :oops: . De szerintem egy barátnőtől sem okos dolog ilyet kérni. Akárhányszor meglátja azt a babát mindig az fog eszébe jutni, hogy az én gyerekem. Én ezt sosem tudnám elfogadni. Tuti mindig azt figyelném, hogy hasonlít e rám, miket örökölt tőlem.
Holnapra apácskának drukk. Volt ő már ilyen vizsgálaton?

Kép

Kép
ranita1979

Nem elfogadni, hanem elflejteni :oops: .

Kép

Kép
ranita1979

Szia Nocciola! Annyira örülök, hogy végre életjelet adsz magadról! :D

Izgi, hogy már ilyen közel van a költözés! :lol: És szuper, hogy végre sikerült eladni a lakást!:D

A doki biztos jól teszi, ha még a türelemeteket kéri! Kitartás! Mi szorítunk nektek, ha ritkán jössz is! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Móki! Jelentem jó kislány voltam, és letekertem a mai adagomat! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Itthagytatok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, ügyi vagy!
Én is lenyomtam a mai tornát. Csütörtök a következő nap.

Meli, drukk holnapra. Vérnéni nem tudom kinél lehet.....

Nocciola, ez jó hír. Spontán pé. :D
mókica

Ranita

mennek a drukkok és a ragacsok ezerrel.

Kép
gota79

Meli,

neked is sok sok drukk

Kép
gota79

Szép jó reggelt!

Na én itten röhögök magamba. :D :D :D :D :D Az ok a ciklusos görbém. A szerint a 11. dpon vagyok. Ez szerintem tuti lehetetlen.
Na de mutatom a görbét:
http://ciklus.hu/images/diagramok/12f6a ... 96800_.png
mókica

Sziasztok.

Mokica ez tenyleg vicces,es ezt megis mibol gondolja a ciklus? :lol:

ranita drukkkkk.

Nocciola jo hallani feloletek.

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Nálunk úgy volt, hogy reggel 7-től délután 5-ig áramszünet lesz, erre most visszajött az áram. :shock: :D Bár lehet nem marad sokáig... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli! Drukk már apácskának! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Ranita!
Örülök, hogy ilyen jól mentek a dolgok! :) Pihizz sokat, ne idegeskedj és minden rendben lesz! Tudom, könnyű mondani! :)

Móki!
A ciklus tényleg tud érdekességeket produkálni. Először én is ott kezdtem vezetni a görbémet, de áttértem a ferty-re, az általában megbízható!

Meli!
Nagyon drukkolok ma Nektek!

Gota!
Az előbb leesett az állam, hogy milyen gyorsan telik az idő! Már lassan félidős vagy! :)
Monyó!
Neked meg már csak 3 hónap van a szülésig! :)
Meséljetek kismamik, hogy érzitek magatokat? Hogy viselitek ezt a "szép" időt?

Nocci!
Örülök, hogy néha benézel hozzánk! Nálunk még csak gondolati szinten van a költözés, látom, hogy fel kell kötni a gatyánkat, ha belevágunk! :) Kitartást kívánok hozzá!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Tapasztalt hőmérőzőktől szeretném kérdezni:
A trifázisos hőgörbe tényleg a legtöbb esetben terhességre utal?
Bár nem nagyon vannak tüneteim, de ez elgondolkodtatott... :shock:
Nemsokára teszek fel egy görbét!

Kacsi

kacsi80

Na itt a görbe: Kép

Kacsi

kacsi80

Kacsi!!!!!!!
nem mindig utal terbhessegre, de ez a gorbe mesesen szep, most drukkolj hogy kb 9 honapig ne essen le a hod!!!!!en drukkolok nagyon

Üdv.
Aisha
aisha

kacsi szep gorbe,ebbol meg barmi kisulhet.

jopar gorbet lattam eddig es nem lattam osszefuggest,vannak akiknek mindig szep gorbeik vannak es nem terhesek de lattam mar olyan gorbet hogy fogadtam volna hogy nincs baba es terhes volt a csaj,szoval 50-50%.
mindenesetre jok az eselyek mert szepen fent van a hod,de csak gorbe alapjan ne eld bele magad csak remenykedj es bizz hogy sikerult.

amugy koszi kerdesed jol vagyok,Noci szokasahoz hiven porog .probalok nem az idore gondolni mert akkor elni nincs kedvem.

Kép
monyo83

Kacsi,
ez a görbe igen bíztató! :wink:
Általában a trifázisos görbe babára utal, de van, hogy mensivel végződik mégis!
De mindenképpen igéretes!
Mikor tesztelsz?Holnap ellősz egyet?Kíváncsivá tettél!

Rani,
babaragacsok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs,
áramszünet. :?
Azért remélem tudsz majd jönni! :wink:

Móki,
11.dpo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a ciklus csinál furcsaságokat! :o

Köszi mára a drukkokat!
3-ra megyünk!Remélem hamar túl leszünk rajta! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

aisha ide nem tudsz Zyvarol kepet feltenni?

Kép
monyo83

Köszi Csajok a válaszokat!
Amúgy tényleg nem reménykedem, mert hasszurkálásokon kívül semmit nem érzek, még a mellem sem érzékeny.:( Csak olvastam a babatervezők otthona oldalon, hogy a trifázisos görbék 95%-ban terhességre utalnak. Persze ott a maradék 5%... Csak azért furcsa, mert eddig még nem volt ilyen. Mindig szépen felmegy a hőm pé után, de nem ilyen módon. Mindegy, nem agyalok, hétvégén úgyis kiderül minden!
Aisha!
Hogy vagytok? Mesélj magatokról! :)

Kacsi

kacsi80

Meli!
Még nem tesztelek holnap! Megfogadtam, hogy már csak akkor fogok tesztelni, ha késik a mensim! Szóval leghamarabbi teszt, ha addig nem jön meg: hétfőn lesz!
Nagyon drukkolok Nektek délutánra! :)

Kacsi

kacsi80

Kacsi, szép görbe! Nagyon drukkolok. Igazuk van a lányoknak nem minden esetben van ilyen görbéből baba. És én is láttam már olyat, hogy nem hittem volna hogy babás.

Na ja, furcsa ez a ciklus.......A fertyben én is jobban bízok. Hogy honnan szedte nekem most a 10. napi pét? :shock: Kb így néztem először, majd így :D

Ranita+++++
Meli+++++++++
mókica

IDEÉRT VÉRNÉNI!
Jajj, annyira boldog vagyok!
Ma este beveszem az első fogigátlómat! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

kacsi az en gorbem Nocival eleg gyatra volt,nem is ment rendesen a hom eleg alacsonyka volt,gorbe alapjan nem mondtam volna hogy terhes vagyok es megis,szoval a gorbe az csak egy tampont es inkabb pe meghatarozasara szolgal szerintem.

a hasszurkalast meg pont eleg,mit szeretnel meg erezni?
varjuk ki a veget.

Meli egy nagy kalappal mara :!:

Kép
monyo83

Meli!
Örülök, hogy végre odaért! :) Megint egy lépéssel előrébb vagytok!!! :wink:

Kacsi

kacsi80

meliiiii szupeeeeeeeeeeeer ugy orulok :) :) :) :)
indul a mandula :)

Kép
monyo83

Monyó!
A cicifeszülést hiányolom! Nekem egy átlag ciklusban is érzékeny a mellem pé után, most meg nem igazán... Bár lehet, hogy terhességben még korai lenne. Nem emlékszem, hogy a terhességemnél mikor kezdődött, de a tesztelésnél már elég durván fájt. Bár akkor még nagyon gyatrák voltak a hormonjaim...

Kacsi

kacsi80

sajnos mar en sem emlekszem hogy mikortol kezdett el feszulni,azt tudom hogy 11dpon ereztem eloszor belulrol hogy terhes vagyok ez egy noi megerzes volt csak,masnap teszteltem pozitivat.
Mondjuk lehet nem pontosak a dpok lehet 1-2 nappal elobb volt pem,ezt mar valszeg nem tudjuk meg soha.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Móki,
kicsit meggajdult ez a ciklus :D

Kacsi,
a te görbéd viszont nagyon- nagyon szép. De igaza van a lányoknak, ez nem jelent semmit. De az sem, hogy nem fáj a melled. Nekem pl. egyik terhességnél sem fájt. Itt még bármi lehet.
Mennek a drukkok, hogy pozitív legyen az a teszt :D

Meli,
mennek a drukkok mára, majd gyere mesélni.
Milyen ura, hogy az ember így tud örülni egy mensinek.n Na meg annak, hogy elkezdheti a fogigátlót :D .
Egy hónapig kell szedned és utána rögtön szuri? Mi lesz a menet? Bocs, ha már írtad, de most picit le vagyok maradva.

És most is köszönöm mindenkinek a drukkokat és a rám/ránk :D gondolást. Reméljük meg lesz az erdménye is. Most a héten nem dolgozok, úgyhogy írjatok sokat :D .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, nem vesztem el, csak a számítógépem adta meg magát.

Ranita!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!
Probálj meg nem idegeskedni, tudom nagyon nehéz ilyenkor, de azzal nem tudsz segíteni.
Én mindig vizsgálatok előtt vagyok parás, s azzal próbálom magam nyugtatni, hogy én minden tőlem telhetőt megtettem, s most már a babón a sor, s azzal csak ártok neki, ha idegeskedem.
Picurkák jól kapaszkodjatok!!!

Aisha!!!
Nagyon-nagyon gratulálok a kislányodhoz!!!!!

Gota!
Még nem tudod, hogy fiú lesz vagy lány?

Voltam terheléses cukron, az eredmények ott jók lettek, mindenesetre mivel ugye pcos vagyok elmentem egy diabetológushoz, aki egyben belgyógyász is.
A merkformint nem szedem, ezt ő is előhozta, hogy nem szabad szednem, de mivel Leidenes is vagyok, amire eddig gyógyszert szedtem, most Fraxiparine injekciót írt fel. Nőgyógyásszal is konzultáltam azóta, voltunk vizsgálaton, múlt hét pénteken.
Életem egyik legcsodálatosabb élménye volt. 13 hetes terhes vagyok, soha sem volt még ekkora lakó odabent, 7 hetes volt eddig a legnagyobb.

Mindenkinek aki babóra vágyik tiszta szívből kívánom, hogy tapasztalja meg azt, amit én is átéltem azon a pénteken!!!!!!
jucus80

Ranita!
Tudom, hogy nem jelent semmit a szép görbe, egy ideje már szépeket produkálok és még sincs eredménye.:( Bár a legtöbbször vagy közbejött valami, vagy beteg voltam és azért nem lehetett próbálkozni. Igazából ez az első éles hónapunk április óta.

Szia Jucus!
Én sajnos nem emlékszem Rád, gondolom akkor írhattál, amikor kórházban voltam. Örülök, hogy minden rendben Veletek és erőt is ad, hogy vetélés után is van remény a babára!

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!

na egy kepet sikerult a megfelelo mereture csokkentenem a kishercegno mellett...
nem panaszkodom jo kislany, csak ugye minden idomet elveszi...vagy ha alszik probalom a lakast formaba razni...es pihenni, mert ejszaka is felkel enni.

Kép

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha!

Köszi a képet! Nagyon kis cukifalat Zyva baba! :)

Kacsi

kacsi80

Aisha
De szépek vagytok :lol:

Ranita
Mennek a drukkok

Lucuzs
Kitartás!

Nocci
De jó, hogy jöttél. Már azt hittük eltűntél végleg. Jó is lesz már az új házban karácsonyozni :lol:
Remélem a doki januárra 300%-ra azt mondja, hogy tuti bebabásodsz :lol:

Meli
örülök :lol:

Kacsi
Szép görbe

Bocsi lányok, hogy csak felületesen olvastam végig, de annyit írtatok (ami nagyon jó), hogy nem bírok visszaolvasni. :oops:

Rólam annyit, hogy ma meg volt az első vérvételem, pisi leadás, úgy hogy majd legközelebb a dokival csak 2009.11.09-én találkozom. Remélem akkor is csinál majd UH képet :lol:

Kép

Kép
princzike

Szia Princzike!
Jó hogy jöttél! :)
Akkor már Neked is beindultak a vizsgálatok! :) A munkahelyeden már elmondtad az örömhírt?

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk!
Hazaértünk, minden rendben volt.Jövőhét szerdán kell mennem uhura, akkor beszéljük majd meg az eredményt!
Kíváncsi vagyok!

Rani,
igen, furcsa dolog, hogy ennyire nagy örömmel veszek be fogigátlót! :D
Még nem tudom pontosan, hány napig kell szednem, jövőhéten beszéljük meg!
De eddig úgy volt,hogy 2x24nap!De ez nem végleges!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok! Na itt vagyok! Az áram fél 11-kor újra megszűnt, és mivel a fűtés is azzal van vezérelve, kezdett hülni a lakás. Ezért inkább a városban töltöttük a napot és vásárolgattunk. :lol:

Meli! Gratula a mensihez!!! :lol: Most aztán beindultok! :lol:

Kacsi! Csodaszép görbe! Drukkk!!!! :lol: :lol: :lol:

Aisha! Zyva igen helyes! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X