Hahóóóó, sziasztok!
Lucuzs, de kis szemfüles vagy, észrevettél, pedig csak 10 percre jöttem, épp csak körbenézni mi a helyzet.
Mindenekelőtt, ami lejött:
Aisha, óriási gratula a babához!
Princzike, gratula a pici pöttyhöz!
Ranita, millió drukk a picik megtapadásához!
És mindenkinek sok-sok kitartást kívánok.
Magamról:
Mi iszonyúan havazunk még mindig, mindig van vmi. eldöntendő, problémás kérdés, kb. 1,5 hónap múlva lesz költözhető a ház, most még total szét van bombázva, de közben végre sikerült eladni a lakásomat, ahonnan nov. végén ki kell költöznünk, szóval meleg váltás lesz.
Most lett vége egy spontán 44 napos ciklusnak, volt pé is megint, úgy látszik nekem sose lesz ennél rövidebb, de nem is érdekes, ha így is működik, és csak 1 napot pecsételtem előtte.
Voltunk múlt héten Fülöp dokinál, letiltott még a próbálkozásról, azt javasolta, várjuk ki az alloimmun vizsgálat eredményét (ez amikor megnézik nem azért vetélek-e, mert a férjem oldalát nem tolerálom, v.túl magas az ölősejtek aránya, stb.) kb.decemberben meg lehet, mert 2 héten belül minden meg lesz hozzá), és F.annak megfelelően állítja be a terápiát. Szóval a próbálkozás kb.januárra tolódik, amit végül azért nem is bánok, mert a költözés után, kari előtt épp arra lesz időnk, h. bepakoljunk az új házba, ami nem kis macera. Szóval velünk ezek vannak.