Sziasztok!
Boni,
Örülök, hogy jobban vagytok!!!
Köszike a zenéke töltögetem.
Neked valami? Azóta szereztem újabbakat is. (Halász Judit - Micimackós, Levendula néni, Bújj, bújj zöldág)
Zsuzska,
Boldog hófordulót! Gratula Olcsa nagy mutatványához!
Monic,
Nektek is boldog hófordulót utólag! (Vagy már gratuláltam?
)
Te is nemsokára megtudod milyen fogyni, hiszen nemsokára elkezded a tornát, és akkor leolvadnak majd a kilók!
Évi,
Bevetettem a Sinlacot, és úgy falta mintha 2 napja nem evett volna semmit!
Ezentúl ezt íratom fel a dokinénivel! Azért sajnos a déli evések továbbra sem nagyon kielégítőek, és hát az alvás is csak ritkán megy napközben. (Általában 30 perc, nagyon ritkán 1,5 óra.)
Gyönyörűek a gyerkőcök! Azta mekkora volt a pocakod!
A bőrödnem nyúlt meg nagyon, vagy elég rugalmas volt? Bár ilyen gyönyörűségek miatt még az is megéri!
Dita,
A gyerek anyja tényleg nagyon felelőtlenül viselkedik! Bezzeg, ha ő várna babát biztos hisztizne, ha odaküldenének egy beteg gyereket hozzá!
Remélem, nem kaptál el tőle semmi nyavalyát!
Vius,
Örülök, hogy a kórházban rendben van a vérnyomásod! Remélem, mág vagy 4-5 hétig ben marad a babóka!
Twist,
Nagyon szép Dorottya ágyikója! Jó nagyokat fog benne szuszogni!
Szép a pocakod!
Linácska,
Sajnálom, hogy nem tudtál aludni! Be akartak törni! Jaj, vigyázzatok magatokra!
Czinke,
Boldog névnapot Nándusnak!
Köszönjük szépen a köszöntéseket!
Mi jól! Réka megállíthatatlan, mindenhova mászik, feltérdel, és le akar pakolni. Ma reggel mindenáron el akarta érni a radiátor gombját, és addig ügyeskedett, míg igaz támaszkodva, de kinyomta magát álló helyzetbe!
Azóta már többször is megcsinálta, igaz hamar összerogy még a lábacskája, de nagyon próbálkozik.
Az éjszakáink elég jók az elmúlt napokban! Amikor a vacsi után kb. 30-45 perccel felsír adok neki egy kis vizet (egy sedatiffel), és utána alszik reggelig. Illetve ma 1/4 1-kor felsírt, de 15 perc alatt vissza is aludt.