Új privát üzeneted érkezett!

Dita,

állítólag a vége felé kezd el igazán nőni a pocak. Amiről én nem tudok beszámolni, mert a mai naphoz mérten kemény 2 héttel hordtam tovább Danikát mint ahogy most te állsz.

Nemone,

nagyon ügyes vagy a 3 kg fogyással. :lol: GOndolom jó érzés ugyanannyi kg-nak lenni mint a szülés előtt. Remélem egyszer én is megtudom milyen az.
Persze párom miatt megdőlt a mai fogyókúra nap, mert olyan finom rakott krumplit csinált ebédre, hogy vacsorára is ettem belőle :oops:

Twist,

kedves, hogy karcsúnak látsz, a fényképeken nem látszik a hatalmas fenekem és a hasam, ami kb akkora a háj miatt mintha legalább 6 hós terhes lennék :cry:

Évi,

nekünk az öntözőrendzser kész, tőzeg szétterítve, már csak az előkertből kell kiszedni a régi füvet a kertészeknek, most valamiért nem jöttek de a kistraktort itthagyták, úgyhog amíg a gép ittvan nyugodt vagyok merttudom, hogy be lesz fejezve.
A füvet és a növényeket már nem mertük idénre bevállalni, tavasszal 1-2 nap alatt le lesz terítve a fűszőnyeg és a növények elültetve (addig a csepegtető rendszer is le van állítva, csak a szórófejek működnek, de azok sem sokáig a tél miatt).

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Zsuzska,

de kár, hogy az előző lap aljára jutott a nagy esemény, laptetőt érdemelt volna!!!!!!!!
Gratulálok Olcsi baba felállásához, ez már tényleg egy nagy lépés a férfivá válás felé :wink:
Elhiszem, hogy megsirattad, én is így tettem volna.
Én is sajnálom, hogy nem lakunk közelebb, biztos jót bandáznának a gyerekek együtt :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Móni, teljesen egyetértek!!!!! Vigyázz Drága Dancára!!!!!!!! jó éjt nektek!!

Kép
pgsuska

Ditus, Twist, amikor 26 hetes lehettem , aszonta a dokkerem, hogy, na eddig volt sétagalopp most kezdődik a terhesség. És tényleg igy lett a 30 héten kezdett nőni a pocakom vadul!!!! Szerettem volna csatolni képet de a gép jelenleg nem engedte, jó éccakát!!

Kép
pgsuska

Kép itt 35 hetes voltam.
Kép 37 hetesen

Kép
pgsuska

Sziasztok

Micsoda hírekre jövök!!!!!!!!!

SUSKA
Nagyon ügyes a kis-nagyfiad. Hihetetlen micsoda erő van benne.
Elhiszem hogy elérzékenyültél, nagyon repül az idő rohamléptekben fejlődnek ezek a törpök.

Bakker ezzel most nem nyugtattál meg. Két hét alatt ba...tt nagyot nőtt a pocakod. NEM AKAROK TÉLIKABÁTOT VENNI!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

MONIC
Jajj ne is mond, most emlékeztettél hogy innentől végülis akármikor jöhet a kisfiam. Két hét múlva meg már nem is lesz koraszülött ha úgy dönt akkor jön. Azt hiszem én még erre nem is készültem fel igazán. Olyan fura mert szeretném már ha kint lenne, de nagyon fosok ettől az egésztől. Amíg nem jöttek a fájdalmak meg a problémák tök jó volt terhesnek lenni, még talán most is ..... csak a csontjaim ne lennének, meg ez a fránya cukor...... :twisted:

Amúgy tegnap éjjel én is itt voltam a neten de nem engedett írni ez a szemét gép. Elfelejtettem megírni hogy most csak éhgyomri cukrot mértek és 4,5 lett viszont nem tudom mi értelme volt hogy csak azt nézték??? A vizelet is ok. No aceton, minden király.
Ez a fruktózamin vagy mi megint csillagos amire múltkor Lina mondta hogy nem baj mert inkább kevesebb legyen mint több, na megint kevesebb lett a határértéknél. Nem sokat értek az egészből de mindegy.
Eddig voltak a pipiben vörösvérsejt, meg baci dögivel. Most középsugarasat vittem és nagyon kevés baci, no vörösvérsejt.
A végére megtanulok pipilni is! :)

dita75

Na most dicsekszem én is:
Az én két hónapos picifiam este fél 9-től reggel 3/4 7-ig aludt :lol:
Eddig azért ötkor felkelt enni, aztán nyomatta még reggel 10-ig, most nem aludt már vissza csak 8-kor, de szerintem még így is alszik 10-ig. Lili is alszik még, csak mi nem aludtunk szinte semmit.

Nem hiszem el, hogy van egy fiam, aki két hónaposan végigalussza az éjszakát, de ez miatt a hülye betörési kísérlet miatt nem alszunk jól. Már pont mondtuk, hogy jobb lett volna talán, ha nem is mondja a szomszéd. A férjem ma fél 2-től ébren volt, mert mind a ketten olyan hangot hallottunk, mintha megrázták volna a redőnyt. Én féltem, ő meg kíváncsi volt, hogy most mi lesz, úgyhogy el sem aludt, de legalább reggelig megcsinálta azt a munkát, amit amúgy hétvégén kellett volna.
Aztán reggelre kiderült (talán), hogy kár volt félnünk, mert pont onnan, ahonnan a hangot hallottuk egy autó benne van az árokban. Rá akart fordulni a kapubejáróra, de elrontotta, és az árokba sikerült. Szerintem ezt hallottuk, mert tényleg egy két másodpercig hallottuk a hangot. Ha be akartak volna jönni, nem két mp-ig próbálják, nem? Ez az autó meg elfogadható indok, legalábbis én ezzel nyugtatom magam. Majd a szomszédtól kiderítjük, hány órakor volt, ő úgyis mindent tud, ha fél 2-kor, akkor tuti.
Azért ma a gyerekekkel anyunál alszom, mert egy hete nem aludtam végig egy éjszakát, és most már jól esne. Ok, tudom, más meg 2-3-szor kel a gyerekéhez :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

DIta,

hát igen, egy kismaminak el kell sajátítania a művészi piplést is :lol: Nekem a legelső pipi tesztem olyan katasztrófa lett, hogy sírva fakadtam, aztán megismételtettem immáron középsugár és extra higiénia sgítségével elfogadható lett.
Kár, hogy nem tudtál írni az éjjel. :cry:

Zsuzska,

mindjárt én is keresek valami utolsó pocakfotót. :wink:
Csak keresnék... mert nem engedi a gép feltenni :evil:

Most elmegyünk Dancival vásárolgatni, apa ideadta a bankkártyáját :wink: Szerintem délután újra megpróbálom feltenni a képet.

Kép}
monic80

TUTI HOGY NEM VAGYOK CUKROS!!!!!!!!!!!!!!!!

Elmondom mit ettem reggelire és mennyi lett a cukrom.
Ha valaki ezután azt mondja hogy cukros vagyok az hülye!

Egy rendes kifli sonkával vajjal, egy bögre kakaó CUKROS, egy kisebb körte és kiloptam még a párom csokibanánjából 4 darabot. Egy órával utána 5 volt a cukrom. Na??????????????????
A gyerekem sem óriás, még kisebb is mint az átlag.
Itt vmit elszúrtak én vagy ők, és én éreztem hogy nem lehetek cukros, vagy ha igen akkor is csak enyhén.

Persze most ezen felbuzdulva nem fogok nekiállni zabálni mert most hogy rohamosan hízik Milóka az anyukája sem kivétel ezalól. Vagy 3 kilót híztam az elmúlt hetekben. Igaz a 30. hétig semmit.

MONIC
Nem ugrotok be értem is??? :wink: :)

Emléxem arra a napra akkor tettem fel a pisilős smájlimat és már jobb kedved is lett. :)

LINA
Ilyen nyugis babót kívánok én is magamnak. Szerencsés vagy Levivel, nagyon ügyes. A betörés miatt meg nyugi, csak nem mernek már visszamenni ugyanarra a helyszínre, talán gondolják hogy most jobban figyelnek a lakók.

dita75

Ja azt elfelejtettem mondani hogy tököm ki van most már nagyon a gyerek anyjával hogy folyton ideküldi betegen.
Nyáron tetűsen ideküldte, múlt héten is beteg volt, nyomta magába az ACC-t, most is egész héten otthon volt nem ment suliba, mert még nem gyógyult meg sőt az egész teste ronda kiütésekkel van tele.
Hát én megőrülök, mert még azt sem tudják mitől van. Ha rámragassza meggyilkolom és az anyjával kezdem, hogy lehet ilyen köcsög hogy ideküldi egy terhes nőhöz nyakig kiütéssel betegen???
Azt mondja párom nem fertőző, mondom ha azt sem tudják mi okozza akkor honnan tudják hogy nem fertőző???
Este úgy mentem utána zuhanyozni hogy a fél domestost rákentem a kádra, meg egész nap fertőtlenítgetek mindent amihez csak hozzér.
Kezd nagyon elegem lenni hogy lehet ekkora köcsög ez a nő :twisted:

dita75

Sziasztok!

Moncsim!

Olyan cépségesek vagytok!!!! Az iwiwes képeket is jól megnéztem a múltkorában.

Ezen a semmit nem kell a fiútesónak venni sorodon olyat jót mosolyogtam. Tuti, h nem álljátok meg, h ne legyenek új cuccai. :D Én is ezt állítottam, de jártam keltemben én már kinéztem, h mit szereznék be az új legénynek.

Deni!

Niki egy tündérmaszat!!! Ügyes vagy a varással! Más dolgokat is szoktál készíteni?

Örülök,h mindent jóízűen eszik a csajod!

Évi!

Olyan hihetetlen, h már 9 hónaposak a betyárok! Azt hiszem ők is hamar leelőznek minket fogilag.

Némóka!
Most 23 fok van a nappaliban, a konyhában, hálóban kicsit hűvösebb. Fűteni most csak a nappaliban fűtünk, estére és éjjel a hálóban is.

Micó!

Olcsának nagyon nagy gratula!!!!!

Ditus!

Annyira sjanálom,h még mindig a párod gyerekével és annak okos anyjával kell vesződnöd. Annyira látszik rajta, h neki csak az a lényeg, h lepasszolja a gyereket. A párodnak meg lehetne annyi esze, h visszfuvarral hazapaterolja őt.
20150601134430

Sziasztok!

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket és fogacskás dicséreteket :) Hát, nekem is hihetetlen, hogy már 9 hónaposak, még mindig szopiznak, és a 3 napos lázon kívül semmi bajuk se volt :) Maradjon is ez így!

Monic!

Ugyanezt akartam írni, mint Viki is: tuti nem bírjátok ki, hogy ne vegyetek egy kazal dolgot a kistesónak is :twisted: :twisted: :twisted: Nálunk Eszikének mindene meglenne már, több is, mint amennyire szüksége lenne, ert a Dórinak mindent megvettünk, ami megtetszett, de így is kap új dolgokat :) Csak nekem már nem lesz, akire ezeket az új holmikat ráadjam :wink:
Szóval "lezsírégetted" a testvéreddel :lol: Ez jó :)

Némóci!

Látod, érdemes volt picit "keseregni" az evés és az alvás miatt, Réka máris változtatott a kis szokásain :)
Bevetetted már a Sinlacot?
Nálunk 23-24 fok van a földszinten, az emeleten a hálókban 20-21 fok.

Ditácskám :)

Azért az én méreteimet még nem vered, bébi :) Bár még van egy kis időd, ha eléggé belehúzol, sikerülhet :wink:
Ez a véreredmény tényleg szuper!

Zsuzska!

Hát ezt most olyan örömmel írtad le, hogy bizisten könnyes lett a szemem örömömben :) MIntha legalábbis az én valamelyikem állt volna fel :) Gratulálok!!!

Pár kép:

Ditának (és itt még volt másfél hetem hátra :wink: )
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

DIta,

hát nem tudtam nagy bevásárlást csapni mert egyszerűen nem találtam magamnak semmi normális cuccot :shock:
Úgyhogy csak Dancinak vásároltam a Müllerben, akciós volt az egymásra karikákat pakolós Cicco játék, ilyet már nagyon régóta szerettem volna neki de drágállottam, így akciósan viszont megvettem (2600 v 2700 Ft volt).
Továbbá a fém kisautók (mach box)is akciósak voltak, (570 Ft), így vettem Dancinak egy ugyanolyan autót mint ami nekem van. Még a típusa is ugyanolyan, csak a színe nem. Akartam olyat is venni mint ami a páromnak van de abból csak a régebbi volt és a párom úgyis leszólta volna :? Ez mondjuk a polcra kerül még 1-2 évig, mert nem kisbabánakvaló szerintem.

AZt hiszem írok privit.

Viki mami,

Lackó hogy bírja a rossz időt? Jövő héten lesz 1 éve, hogy voltunk nálatok :wink: Idén ősszel is szeretnénk menni a barátnőmékhez (ezéltal hozzátok is ha lehet :wink: ), de ez a rosszidő eléggé felborított mindent, remélem azért valamennyire visszamelegszik az idő és akkor nyugodt szívvel kelünk útra.

Kép}
monic80

Linácska,

én megértem, hogy féltek, hozzánk már törtek be és senkinek nemkívánom azt az érzés amikor az ember hazamegy a felforgatott házba.
Úghogy mi is be vagyunk riasztózva, még a spájzban és a kazánházban is van érzékelő, egyedül a wc-ben nincs mert az körbe van véve olyan helységekkel ahol van.
Ráadásul mi a leghatékonyabbat, a közvetlen rendőrségre bekötöttet kértük (ilyenkor a rendőrautó vonul házhoz), aztán egy-két éve volt is kavarodás mert elmentünk nyaralni, a ház beriasztott, a szomszéd (aki rendőr) átmászott hozzánk és mindent körbenézett, hogy van-e betörés, aztán épp amikor mászott ki a kerítésen odaért a rendőrautó, még jó, hogy nem lőtték le saját kollégái :roll:
Ha egyedül vagyok itthon akkor bizony félek éjszaka. :oops:

Évi,

azt hiszem a te pocakod mindent visz :lol:
Én nem tudom feltenni az enyémet, de kb feleakkora volt 33 hetesen mint Ditáé.
Igaz, hogy csinálom a fogyit úgy, hogy xsak egyszer eszek egy nap, de ez ma 3 lángos volt :oops:
Gyönyörűek a gyerekek, annyira csodaszépek, jó rájuk nézni. És milen ügyesek, hogy konvojban vonulnak :lol:

Kép}
monic80

Évi!
A pocakod igazi Maxipocak!

Én azt hiszem beleszerelmesedtem Esztibe!

Moncsi!
Juhééééééééééééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Várunk Titeket szeretettel! Lackó jól bírja a rossz időt, én kevésbé, ha min. 1 órára nem mehetünk le.

Lacust már téliesítettem (meg van a kabija, téli cipője), már csak egy overáll kell neki a havas időszakra.
20150601134430

Viki mami,

nagyon remélem, hogy az idén még tudunk találkozni, nagyon szeretném élőben látni a Lackó Kisherceget, és persze örülnék, ha a gyerekek is megismernék egymást :wink: :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Zoli vagyok a Via férje!
Tájékoztató jelleggel írok nektek. A Via teljesen jól van, a vérnyomása is rendben, sőt még a cukra is. Szegénykém só és szénhidrátmentes kaját kap, aminek elég furi izei vannak.
Minden nap nézik NST-vel a baby jól van, egész nap szinte rúg-kapál a kastélyban. Jönne nagyon haza, de majd ezt a dokinak kell eldönteni, hogy engedi-e.
Nyilván itt baján azt a 180-as vérnyomást jól elmérték.

Én arra gondoltam elküldőm őket vérnyomásmérő képző tanfolyamra, és ha sikerül a vizsgájuk kapnak ajándékba egy piros vérnyomásmérőt!
Dióhéjban ennyi lenne! A Via mindenkit puszil, üdvözöl.

Sziasztok!

Kép

Kép
vius
Baja

sziasztok

pont arra gondoltam hogy Vius anyukája írhatna vmi infot mint anno amikor nyaraltak a balcsin tök rendi volt hogy jött jelenteni.

Kedves Zoli apuka!
Köszönjük szépen ezt jó hallani hogy nincs nagyobb baj és még Darinka nem jött ki a kastélyból.
Reméljük az eredmények továbbra is jók lesznek és mihamarabb hazamehet még 2:1-ben a párod. Még van hátra 5 hét.
Én speciel napra egyidős terhes vagyok Viussal, úgyhogy gondolom még ő is szívesen maradna pár hétig kismama.
De ha esetleg Darinka mégis szűkösnek érzi odabent a helyet magának ettől a 35. héttől kezdve már biztosan semmi probléma nem merül fel. Azt hiszem eljött az idő amikor fellélegezhetünk, bár az elkövetkezendő 20 évben biztos nem lesz erre alkalom, mert gyermekünkért mindig minden körülmények között aggódni fogunk.
De így is van ez rendjén.

Kitartást még a kórházi napokhoz és ölelést küldök Viusnak!

Dita

dita75

Szasztok!
A cukromat nagyon szépen karban tudom tartani (most ezt egy nap után mondom) a diétával. Ma 4,4-et és 3,7-et mértem. Tök jó!:) Remélem, hogy ez így is marad és akkor minden jó lesz a babával, velem is, nem lesz óriás bébim meg ilyesmi.

Felteszem ide is a kiságy fotót, kipróbáltam a csajos ágyneművel:)

Kép

Tök jó, hogy elterjedt a nagy pocakra a "kastély" kifejezés:)))))) Ez azért olyan szépen hangzik:)

Viuska, jobbulást neked, és szép alacsony vérnyomást és cukrot!!!
Vendég

Évi, annyira szép ikreid vannak! Imádom ezt a maszatos képet:)))

Ditus, mi baja megint annak a hülye gyereknek? Milyen kiütései vannak? Úristen!!! Nehogy megkapj valamit! Én azonnal küldeném vissza a gyereket, ahogy jött! Egy terhes nőhöz nem szabad betegen odaköltözni!!!!!!!! Fel vagyok háborodva!
Vendég

Suska, most nézem a fotókat, azta 2 hét alatt mekkorát nőtt a pocód annó! Kíváncsi vagyok, nekem mikor indul be ennyire.)
Vendég

Sziasztok,

Zoli,

köszönjük a tájékoztatást!
Örülök, hogy Vius és a baba jól vannak, sajnálom, hogy elcseszték a vérnyomásmérést!
Ha bármi változás van, légyszi jelentkezz.
Millió puszi VIusnak és a babának!

Twist,

nagyon szépséges a kiságy. Nagyon feldobják a csajos cuccok :lol:
Hát igen, a "kastély" még csak most kezd majd el igazán nőni. :wink:

Dita,

gyerek ott maradt hétvégén, vagy hazaküldtétek?

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Zoli!

Köszi a Vius híreket! Remélem hamarosan otthon lesznek.

Czinki!
Nándicseknek Boldog Első névnapot! Kép
20150601134430

Sziasztok!

CZINKE NÁNDIKÁJA
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Kép

MONIC
Szerinted? Már menekültem előle a saját házamban.
El is mentem a szomszéd kismamival a bababörzére pedig már semmit nem akartam venni, de legalább 3-4 órát távol voltam a fiúktól. Azért sikerült venni néhány felsőt Milónak, bár jóval drágábban mint amit pl. a teszveszen nyertem csak nem jött meg.
Eddig ez volt az első amivel pórul jártam remélem az utolsó is.

Viszont csüt-ön jön vissza de rá fogok kérdezni az anyjánál hogy meggyógyult-e mert ha nem akkor maradjon otthon. Menjen az apja vele valahová de ide ne hozza. Pecázni akarnak menni, vigye el oda és ha végeztek vigye haza.
Már csak azért is fel fogom hívni csüt-ön mert nem leszek itthon amikor jönne a gyerek mivel 6-kor kezdődik Vp-ben a szülésfelkészítő, úgyhogy kiváncsi vagyok mit fog szólni, tuti hogy a mamáékhoz küldi és az apja elmegy érte munka után.
A mamát majd felbujtom hogy kérdezze ki és vizsgálja meg a gyereket hogy tart-e még a betegség és ha igen akkor rakja fel szépen a buszra.

VIUS
Egy ilyen ágyban én is jót csucsukáznék. Nagyon bejönnek nekem a rózsaszín dolgok! Tegnap a börzén a barátnőmmel folyton a csajos cuccokat nézegettük, eleve több is volt mint a fiús holmi. Álomszép dolgok voltak a kislányoknak, sajnos a fiúknak még mindig nem lehet olyan jó dolgokat kapni mint a lányoknak, sokkal gyatrább a választék! :(

Azért nagyon csini lesz Miló. Kitettem néhány garnitúrát apának hogy szerinte melyikben jöjjön majd Miló karácsonykor vendégségbe. Hát alig lehet választani, tök vagány cuccok.
Kedvencem egy mini kord naci, még öve is van ......beszarás. :)
Szeretem a hófehér overált is. Olyan pihe-puha abban nem fog fázni a kis mucus a legnagyobb hidegben sem. :)

Nagyon várom már hogy láthassam. Sajnos a 4D-ken nem sikerült olyan nagyon jó képeket csinálni, nem nagyon tudom elképzelni hogy is nézhet ki a drágám. Azt tudom hogy kis turcsi orra van. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.10.19 09:29-kor.

dita75

Jó reggelt!

Czinki,

Nándi babának nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Nemone,

Rékának nagyon sok boldog 9. hófordulót kívánok! (megkésve picit mert tegnap volt)

Zsuzska,

nagyon sok boldog 8. hófordulót a kis vitézednek!

Dita,

sajnálom, hogy a gyerek ott volt betegen.
Jó lehetett a bababörze, én még soha nem voltam, de nem is baj, mert szerintem fevásárolnám a kínálatot mert nem tudnék választani. :oops:

Kép}
monic80

Előkerültem én is, szombaton anyunál aludtam a két gyerekkel, mert azt hiszem az éjszakai félelmem akkor volt a csúcsponton, és hiába volt itthon a férjem is, úgy éreztem, szeretnék egy nyugodt éjszakát. Az előzményt nem tudom írtam-e, hogy péntek éjszaka hallottunk valamit, bár valószínű csak az árokba hajtott autó volt.
Na most is tiszta álmos vagyok, fél 3-kor felébredtem, és háromnegyed 6-kor aludtam vissza egy másfél órára. Igaz nem annyira féltem, de mire 4 körül visszaaludtam volna Levi betrottyolt, aztán nyomatta majdnem 6-ig ébren. Elvolt az ágyában, na de arra a dünnyögésre, motoszkálásra ki tud aludni????
Most meg már 3 órája nyomatja, én hülye meg nem feküdtem mellé, hanem rendbe kaptam a lakást, pedig ma még Lilit angolra kell vinni.
Ja, és pont most 14 órakor van 6 éve, hogy megismerkedtünk.

Monic,
érdekes, én attól jobban tartok, hogy akkor jönnek be, ha itthon vagyunk. Mert ha nem, olyan sokmindent nem tudnak elvinni, legalábbis semmi pótolhatatlant.

Évi,
nagyon édik az ikrek, Levinek is van ilyen bodyja, mint Ádámon van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

MONIC
Lehetséges hogy a szülést illetően is egyezni fogunk????????????
Most voltam a házidokinál és kérdezi hogy mikor jön a baba? Mondom még egy hónap kb. mire az asszisztens mondja hogy esküdni mert volna hogy nemsokára mert annyira lent van a hasam.
Aztán megszólalt a doktornő is hogy pont ezért kérdezte ő is mert hogy nagyon lent van és szerinte már nincs sok hátra.
Gondoltam magamban hülyék ezek mindig is ilyen volt a hasam, mire csak nem hagyott nyugodni és amikor hazajöttem megnéztem a tükörben meztelenül. BAKKER TÉNYLEG LENT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár én annyira nem veszem észre, biztos idegenek jobban látják ezt meg akik jobban értenek hozzá, de most tiszta para vagyok!!!!!!!!!!
Azért még két hetet még legalább maradhatna!!! :? :? :? :? :?

dita75

Ditus, jajaj, csak nem szülünk hamarabb?? Legalább azt a két hetet valahogy húzzd ki basszus! Tényleg mikor mérték utoljára Milót??

Czinki, Nándust Isten éltesse nagyon sokáig!!

Moncsi, köszönjük a köszöntést, de sztem Némókáék és ma lettek öregebbek!!

Némóka, Boldog Hófordulót Nektek!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Linácska,

éjjel akár beszégethettünk volna a neten, a párom hajnal 1-kor ment el otthonról, és úgy volt, hogy 5-re hazaér, én nem mertem visszaaludni mert féltem úgyhogy kiolvastam 1 könyvet, aztán kirámoltam 3 fiókot a hálóban amiben évek óta gyűlt mindenféle kacat. Úgyhogy lomtalanítottam egy jót, aztán a férjem szólt, hogy nem ér haza 5-ig, úgyhogy fél 5-kor lefeküdtem aludni.

Dita,

csinálj pocakfotót és tedd fel egy régebbi mellé, hogy megnézhessük, mennyire van lentebb.
Nekem ezt a mondtatot, hogy "kislányom lent van a hasad" anyukám pénteken mondta és szombat este elfolyt a magzatvíz :roll: Akkor péntek este engem azzal vigasztaltatok, hogy ilyenkor még van azért 1-2 bő hete a embernek, remélem nálad ez bejön.
Remélem azért 2 hetet még kibír Miló!
A legfontosabb, hogy innentől kezdve szinte csak pihenj, rendezgesd Miló és a te dolgaid, hogy rendben legenek, kórházi táskát pakold be.
Ne hajtsd magad túl, nehogy Milóka egyszercsak úgy döntsön, hogy meg akar születni.
Ultrahang volt? Mekkora súlyra becsülik Milót?

Viki mami,

mi újság nálatok? Mikor mész vérvételre a Kistesó projekt kereteiben?

Kép}
monic80

Zsuzska,

köszi az infót, visszanéztem Nemone vonalzóját és tényleg.

Szóval:

Nemone,

nagyon sok boldog mai hófordulót Réka babának! :oops: :lol:

Dita,

tiszta lázban vagyok miattad. Most jutott el teljesen a tudatomig, hogy nem oly soká (remélem 2 hét még) anyukája leszel egy gyönyörűséges kisfiúnak :lol: :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a gyerekek nevében :)

Zsuzska, Némóci, Monic(utólag, már megint,olyan fgyelmetlen vagyok :oops: :oops: ), boldog hófordulót nektek!

Czinkikém!

Nándus komát isten éltesse névnapja alkalmából! Basszus, nemsokára készülhetsz neki szülinapi tortával...

Viki!

Mondtam Esztinek, hogy van egy rajongója :wink: Köszönjük szépen a dicsit :) Biztos pont ilyen édes kislányod lesz neked is!

Zoli!

Köszi a híreket Viusról!

Twist!

Klassz az ágyikó!

Linácska!

Ugye milyen férfiasak a fiaink abban a bodyban? :wink:

Dita!

Szerintem ne parázz ezen, miért ne várná ki Miló az idejét? Ne hagyd magad beijeszteni, mert csak rosszabb lesz! Simán megszülhet az ember lánya akkor is, ha nincs lent a hasa, és hetekig maradhat is még a baba leszállt has mellett is. :) Dobj be egy leszarom tablettát oszt' jó világ van :wink:

Enyim aprók olyan édesek... Akkora gengszterek :) Építettem a nappaliban fellelhető tereptárgyakból (két babahordozóból és egy hintalóból :twisted: :twisted: ) egy klassz torlaszt, hogy ne jussanak ki az előtérbe a cipőkhöz, meg a dolgozószobába a számítógéphez. Kitartó és állhatatos munkával a hintalovat odébb tuszkolták, és diadalmas nyerítéssel konvojban vetették magukat a cipőkre :twisted: :twisted: :twisted:
Vagy bekúsznak utánam a konyhába, és a lábam alatt teljes egyetértésben eljátszanak egy üres ásványvizes flakonnal. Az a legjobb, mikor a Dóri is közéjük telepszik, és hárman téblábolnak a lábam alatt :) Lépni sem lehet tőlük, de akkor is olyan aranyosak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,

olyan aranyosak lehetnek az ikrek, már az melegíti a szívemet ahogy mesélsz róluk :lol:
A képeken kifigyeltem, hogy Dóri huncut szemeit egy az egyben Ádám örökölte, Eszti baba is nagyon huncutul néz, de Ádám tekintete detto olyan mint Dorcimusz Maximusznak :lol:

Boni mami,

mi újság veletek? Zsigi javul már?
Rengeteget gondolok rátok!
Dancival szerdán visszük a tanácsadára a véreredményt és kezdődik az immunerősítés, remélem hatásos lesz és nem lesz annyit beteg.

Kép}
monic80

MONIC
Kész van minden hálistennek! Még a hazahozós rucit meg az overált gyorsan kimostam mert ezeket az utolsó pillanatban akartam hogy friss illata legyen. Legfeljebb kiöblítem még egyszer ha még pár hétig bent marad Miló.

Hát végülis az összes kismamakönyvben azt olvastam hogy aki eddig a koraszüléstől félt az mostanra fellélegezhet mert mostanra minden szerve kifejlődött és semmi különösebb baja nem lehet hogy ha ki akar jönni. Persze azért szugerálom hogy még a két hetet bírja ki.

Utoljára 30. héten voltam ultrahangon. Akkor másfél kiló volt.
Jövő héten csüt-ön esedékes a következő vizsgálat.

Boldog hófordulókat akik ma ünnepelnek!

ÉVI
A gyerekeidnek sztem számtalan rajongói vannak, köztük én is. :)

Ez a kis aprónép hihetetlen leleményes.
Sokszor mi is elcsodálkoztunk hogy a nővérem gyerekei mikre nem voltak képesek. Örök rejtély számunkra hogy az emeletről hogy jött le a Vivien. Kimászott a kiságyból és egy kb. 30 lépcsőfokból álló lépcsőn lemászott. Tesóm arra eszmélt hogy ott áll az ágya mellett a földszinten. Menni még nem tudott csak mászni meg felállni.

dita75

Monic,
most nem vagy itt???
Levi felkelt 1:45-kor, bennem meg valamiért megint bennem van a para, pedig tegnap nem volt. Enyém férj itthon van, azt sem vette észre, hogy rángattam, hogy mellé akarnék bújni (most a nappaliban alszanak Lilivel), sőt, azt sem hallja, hogy itt vagyok, és a fejétől kb. 1,5 méterre laptopozom :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

na lassan visszatérek :oops: már jobban mindketten

zenéket megpróbálom a Toldacuccot on keresztül ide feltenni, és le tudjátok tölteni.akinek nem megy annak kiírom.

Ditusom ma vagy holnap küldöm a hőmeóst ne haragudj.. :oops: de úgyis mostantól kell majd.

pussssz
Vendég

Jó reggelt!

Linácska,

ma éjjel alvás volt nálunk.
Sajnálom, hogy megint virrasztottál. Az én férjemnek is nagyon jó az alvókája, nem tudom, hogy létezik-e olyan zaj ami miatt felébredne. Mert a gyereksírásra tuti nem...

Boni mami,

örülök, hogy meggyógyultatok mindketten! :lol:
Én tavaly az október 23-i hétvégén voltam nagyon megfázva, remélem az idén nem ismétlődik meg a dolog :roll:

Danci este fél 10-től reggel 8-ig aludt ismét. Mostmár csak nagyon ritkán sír fel, talán heti egyszer.
Persze a tegnapi napunk az idő miatt katasztrófa volt, üvöltés azért mert játszottunk, üvöltés azért mert nem játszottunk, üvöltés azért mert etettem, aztán azért mert nem etettem. A végén már fogalmam sem volt, hogy mit csináljak, hogy csend legyen :roll:
De tuti az idő kavart be mert délelőtt épp felöltöztettem Dancit,hogy indulunk ügyeket intézni, állva nekitámasztottam a babakocsinak amíg felhúztam a cipőmet, és mire odanéztem ÁLLVA elaludt!!!!!!!!! De olyan mélyen, hogy még a cumi is kiesett a szájából. Úghyogy itthon hagytam apa vigyázott rá.
Aztán kettőkor ette a főzeléket, egyik kanálnak még nyitotta a száját, mire a következőt adtam volna elaludt. Nem is tudtam felébreszteni, hogy együnk tovább, úgyhogy bevittem a szobába, aludt 2 órát és utána megevett mindent.

Kép}
monic80

Juj, Dituli, most tök izgatott lettem, hogy nemsokára jön Miló:)))))))
Muti meg, hogy milyen a poci, amikor lent van légysziiiiiiii!!!

Én is fellövök egy pocakfotót: 28. hét + 2 nap

Kép
Vendég

megkérném a zúgolvasókat, hogy várjanak holnapig a letöltéssel, mert alőször akik kérték azok tudják leszedni.köszönöm

Disney slágerek magyarul
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... 202005.rar

Magyar gyerekdalok aranyalbuma

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... 005%29.rar
Vendég

Vendég

Vendég

Boni mami,

már le is töltöttem, 1000 és millió köszönet :wink:

Kép}
monic80

Vendég

Moncsi még jön a többi

sajnos Halász Judit túl nagy, az csak postán megy el
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni,
Örülök, hogy jobban vagytok!!!
Köszike a zenéke töltögetem. :) Neked valami? Azóta szereztem újabbakat is. (Halász Judit - Micimackós, Levendula néni, Bújj, bújj zöldág)

Zsuzska,
Boldog hófordulót! Gratula Olcsa nagy mutatványához! :D

Monic,
Nektek is boldog hófordulót utólag! (Vagy már gratuláltam? :oops: )
Te is nemsokára megtudod milyen fogyni, hiszen nemsokára elkezded a tornát, és akkor leolvadnak majd a kilók!

Évi,
Bevetettem a Sinlacot, és úgy falta mintha 2 napja nem evett volna semmit! :wink: Ezentúl ezt íratom fel a dokinénivel! Azért sajnos a déli evések továbbra sem nagyon kielégítőek, és hát az alvás is csak ritkán megy napközben. (Általában 30 perc, nagyon ritkán 1,5 óra.)
Gyönyörűek a gyerkőcök! Azta mekkora volt a pocakod! :shock: A bőrödnem nyúlt meg nagyon, vagy elég rugalmas volt? Bár ilyen gyönyörűségek miatt még az is megéri! :wink:

Dita,
A gyerek anyja tényleg nagyon felelőtlenül viselkedik! Bezzeg, ha ő várna babát biztos hisztizne, ha odaküldenének egy beteg gyereket hozzá! :twisted: Remélem, nem kaptál el tőle semmi nyavalyát!

Vius,
Örülök, hogy a kórházban rendben van a vérnyomásod! Remélem, mág vagy 4-5 hétig ben marad a babóka!

Twist,
Nagyon szép Dorottya ágyikója! Jó nagyokat fog benne szuszogni!
Szép a pocakod!

Linácska,
Sajnálom, hogy nem tudtál aludni! Be akartak törni! Jaj, vigyázzatok magatokra!

Czinke,
Boldog névnapot Nándusnak!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!
Mi jól! Réka megállíthatatlan, mindenhova mászik, feltérdel, és le akar pakolni. Ma reggel mindenáron el akarta érni a radiátor gombját, és addig ügyeskedett, míg igaz támaszkodva, de kinyomta magát álló helyzetbe! :lol: Azóta már többször is megcsinálta, igaz hamar összerogy még a lábacskája, de nagyon próbálkozik.
Az éjszakáink elég jók az elmúlt napokban! Amikor a vacsi után kb. 30-45 perccel felsír adok neki egy kis vizet (egy sedatiffel), és utána alszik reggelig. Illetve ma 1/4 1-kor felsírt, de 15 perc alatt vissza is aludt.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vendég

Sziasztok!

Még 2:1 ......... csak most végeztem a házimunkával meg itt volt a barátnőm is délelőtt. :)

BONI
Ez jó hosszú betegség volt. Remélem most egy jó időre nem jön elő semmi nyavalyatörés. Jó hogy megint itt vagy köreinkben!
Köszi szépen nagyon aranyos vagy!

A zenéket megpróbálom letölteni, talán még lesz időm rá ma is, még hajat szeretnék festeni utána indulok a szülésfelkészítőre.

TWIST
Nekem félidősen már nagyobb hasam volt mint neked, párod nem is értem miért tartja nagynak. Csinos kis kerek vagy! :)
Látom nem szedtél fel + kilókat sem, én is csak kettőt, de nem is szeretnék nagyon többet. A barátnőm épp panaszkodott hogy 24 hetes és már 10 kilóval több, és amikor tegnap mondtam hogy leszállt a hasam ő is úgy látja hogy az övé is. Mindig azonosítja magát velem, pedig majdnem 3 hónap van köztünk, neki még bőven van ideje mindenre. :)

Ha nem hari nem teszek fel képet mert ruhában ugyanúgy néz ki, meztelen pocimat meg nem mutogatom. De sztem nem olyan nagy a változás, lehet hogy csak máshogy helyezkedett el és ezért lógott meg egy kissé a hasam.

LINA
Jó alvókája van a párodnak!
Te meg nyugodj meg..... nem viszik el a házat a fejetek fölül. Volt a riasztós?

MONIC
Egyszer elmentünk a tesómmal meg a Kitty lányával állatkertbe busszal, villamossal. Kb. olyan 1-1,5 éves volt a Kitty és akkor még olyan buszok voltak hogy az ajtóknál volt egy korlát meg egy faszerű betét. Abba kapaszkodott és nézte a fel-le szálló embereket.
Nekünk nem is volt gyanús hogy egy ideje már nem moccan a gyerek, és nem is szólt semmit csak mikor leszálltunk akkor vettük észre hogy állva elaludt. :)

NEMO
Azta milyen ügyes Réka! :shock:
Nem forró neki a radiátor? Nem történt még baleset vele?
Én már előre félek hogy Miló majd a konvektorba akar kapaszkodni, vagy nekiesik. A kolléganőméknél is konvektor van és megnyugtatott hogy a kisfia nagyon jól megtanulta hogy nem szabad a közelébe menni. Remélem Miló is ilyen okosan megérti.

Megyek csinálom a hajam mert megy az idő. Fél 5-kor legkésőbb indulnom kell mert még előtte postára is megyek, és ki tudja hogy hány millióan lesznek.

dita75

Sziasztok!

Boni!

Istennő vagy, köszi a zenéket, szuperek!!! Jól letöltöttem az utolsó hangig :)

Monic!

Drukk, hogy bejöjjön az immunerősítés! Az az állva alvás nem semmi lehetett :shock:

Dita!

Nem mondod, hogy a kis unakoahúgod leevickélt a lépcsőn?! Uramisten... Eddig se tévesztettem őket szem elől, na de ezután...

Twist!

Milyen szép nagy már a te pocid is! Jól nézel ki!

Némóci!

De jó, hogy bejött a Sinlac a csajszinak! Egészségére!
Kérdésedre válaszolva borzalmas maradt a hasam, de az a lényeg, hogy sokáig tudtam benne tartani a kicsiket. Akkora majdnem, mint amekkorával a Dórit szültem... Pocsékul néz ki, nagy, lóg, és ráncos :cry: :cry: Lehet, hogy plasztika lesz belőle :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dita,

ha ruhában nem látszik akkor az a has nincs is leszállva :wink: Ha leszáll akkor azt bizony ruhában is látni fogod és nem lehet összetéveszteni semmivel :wink:
De azért továbbra is kíméld magad, a mai házimunkával nem nagyon fogadtál szót nekem :? Mindent szépen, lassan, komótosan, öregesen... :wink:

Évi,

alig bírtam kiolvasni az apróbetűst, még nagyítva is :wink: Miért is ne? Ha úgy látod, hogy más nem segít, akkor hajrá :wink:
Én majd ha már 2 gyerekem lesz akkor valamivel feljebb gondoltam ilyesmire, mondjuk nem kitömni (a méret már így is túl nagy szerintem), hanem csak lógás mentesíteni egy picit. :oops:

Kép}
monic80

Nemone,

örülök, hogy bevált a Sinlac.
És gratulálok Réka felállásához is, nagyon ügyes kiscsaj :lol:
És leleményes is, hogy a radiátor gombja is meglett :lol:
Én épp most selejteztem ki az én Sedatifemet, régen szopogattam esténként amior még dolgoztam. Mostmár nincs rá szükség mert az alvókám szuper :lol:

Twist,

nagyon szép kerek a pocakod, ha nem tudnám, hogy kislányod lesz, most is biztos lennék benne, mert gyönyörű lányosan gömbölyű a kastély :wink: :lol:

Kép}
monic80

Boni mami,

"zárul Niki móka tára" ezen fél órát nevettem. :lol: :lol: :lol:

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?