Sziasztok!
B@ssz, elkaptam páromtól a nyavalyát. Engem nem döntött le még annyira, de nagyon rossz. Most maszkban mászkálunk, hátha Bendi megússza. Bendi meg röhög hangosan, hogy anya doktor néni lett.
Susy, mire jöttök, lesz itt egy nagy tó. Most építik, mesterséges lesz (tulképpen 2 tó lesz, 2 szigettel). Úgyhogy, most már várjátok meg.
Anita, nem lett hó, elvitte a felhőket a szél. Nem bánom, hogy így alakult.
Alapból szép a goblein bekeretezve, a nagyim meg olyan alapos és szép munkát csinál, hogy csoda. Iszony türelme van (meg sajnos, amikor kórházazik, ideje is).
Milyen volt a Mosoda?
Sucer, én a főcímeket sem nézem meg ott, pont amiatt, hogy nem akarok rossz dolgokon agyalni. Így nem zavar.
Párom lassan jobban van (volt, aki ápolja), most én kezdek belesüppedni.
Ronci, előtejem nem volt nekem sem, aztán majd’ megfulladt a kismanó. Volt egy pár hét a 4. hónap táján, amikor pótolni is kellett, de visszajött és végül olyan 20 hós koráig szopott. Menni fog neked is.
Mmanya??????
Nitácska, micsoda hatalmas, kispasis méretek!
Sziszkó, jahm, vicces. Nem is néztem át eddig ilyen szemmel a ruháimat. De már tettem az arány javításáért.
Semmi baj nem lesz a babával: nekünk is volt légzésfigyelőnk, és nagyon megnyugtatott.
Bree, jó kis főnököd van. Gondolom, nagyon tisztelitek… Jófejek az állatkák!
Lányok, nagy drukkot kérek a barátnőmnek: ma volt az első lombikos beültetése és nagyon-nagyon jó lenne, ha sikerülne!!!
Én megyek kínlódni kicsit…
Jó hétvégét!
K.