Új privát üzeneted érkezett!

Hékás,
tőlem egy pocakfotó így ebéd után? :wink: :) Na jó csak vicceltem, bocsi. Jól teszed, hogy nem nézel oda, én se teszem már :? Tényleg, Marci várja a tesót? Mennyit fog föl belőle?

Ildi,
igen erre gondoltam, a régi motoros alatt :) . A súlybecslés tényleg csak egy tájékoztató adat, nekem is azt mondták, hogy húha 3,7 kg körüli a baba, aztán lett belőle 3,32 kg. Nekem is egyébként a dokim ugyanazt mondta mindig mint Ildié, ezért nem is becsülgetett soha, az utolsó becslést a kórházban mondták a szülés előtti napon :? .

Kinga,
párod jobban van?

Szilvike,
magadról nem írtál, milyen a munkahely?

MManya,
megvolt a műtét? Hogy vagy?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hékás,
nem dugdosom a pocakfotót... még nincs :oops: Lilluval se készült csak egy-két fénykép a végén. Most tervben van a megörökítés, de magamról a saját géppel képtelen vagyok, ha Apát ráveszem és lesz egy normális minőségű kép, ígérem Neked Ti lesztek az elsők és nem marad titokban :lol:

Sucer, akkor régi motoros vagyok :lol:

Amúgy Nekem a 37. héten mérték Lillut 3 kg-nak, szörnyülködve kérdeztem a dokit, akkor 4 kiló lesz a gyerek? Mondta nem, ha átlagosnak vesszüka növekedést 3,5. Lillu 3550 gr született, mondjuk ő kis átlagos baba volt mind hosszban-mind súlyban. A kórházból 3 kg jöttünk haza, na addigra kis behorpadt hasú lett :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok!!!!!
ma voltunk méreckedni!!!!!
Barni 3700 gr és 54 cm lett!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lányok,köszönöm szépen mindenkinek a lakásdícséreteket! :oops: :oops: :lol: :lol:

Kinga!
Írtad,hogy a ruhatárad 85%-a kosztüm! :lol: Hát igen,le se tagadhatnád,hogy bankos csajszi voltál! :lol: :wink: :wink:

Ronci!
Babaszobaszínbe nekem nagyon bejönne az alul bordó-felül vajszínű!Az olyan szép csajos! :lol:
Szopi miatt meg ne aggódj! :lol: Nekem még egy csepp előtejem se volt és anyukámnak se volt teje annó!De azt mondták,ez nem feltétlenül öröklődik! :roll: Bízok benne! :wink:

Bree!
Na mizu mikulás ügyben? :lol: Kívánok Neked egy ilyet: Kép

Sucer!
Babaneten lévő baloldali hírekről annyit,hogy engem most nagyon megijesztett ez a hír:"Bölcsőhalál,veszélyes az együttalvás."
Na jó,nem akarom,hogy velünk egy ágyban aludjon,de azért gáz,hogy ilyenekről írnak! :?
Vagy ez a hír tényleg igaz csajok? :shock:

Brigi!
Jól írtad,tesód babája 1000 gramm alatti súllyal született? :shock: :shock:
Koraszülött volt? :roll:

Mmanya!
Hogy sikerült a műtét?Otthon vagy már? :roll: :roll: :roll: :roll:

Nita!
Gratula Barni szép gyarapodásához! :lol: :lol: :lol:

Rólunk:Jól vagyunk!Úgy érzem a holnapi nap nem a miénk lesz! :cry: Nem érzem semmi jelét a szülésnek! :roll:
De már nem is foglalkozok vele,jön ha jönni akar! :wink: :lol:
Ma voltunk védőnőnél.Kibéreltünk egy mérleget.Azt mondta 1 hónapig elég lesz,az is csak a biztonság kedvéért.
Ahogy hallgattunk szívhangot,a hasam mind két oldalán lehetett hallani.Erre a védőnő azt mondta viccesen:Hopp,biztos ketten vannak! :lol: :lol: :lol: Erre én:Vicces lenne! :lol: :wink:
AZtán már megkomolyodva :lol: mondta,hogy már kicsi neki a hely,azért lehet hallani mindkét oldalt. :) :) :wink:
Holnap megyek NST-re.

Jó éjt csajok! 8) 8) 8) 8) 8)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz,
no para, nekem se volt előtejem, tejcsi lett mégis bőven :lol:

Én ilyen bölcsőhalálos cikkel nem ijeszgetem magam.
Van egy-két alapszabály, hogy mi nem jó a babának, azt érdemes betartani, de ezeknél is van sok ellentmondás.
Eddig pont azt olvastam, hogy jó az együttalvás.
Nekünk ugyan nem vált be, de bízom a légzésfigyuban, meg ellenőriztem is Lillát mindig személyesen paraanya módra :lol: Nem szabad körülötte dohányozni, túlöltöztetni alváshoz, nagy paplant adni neki ilyenek :wink: de ne aggódj, jó?

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!
Köszi a nyugtatást! :)
Ígérem,nem fogok aggódni! :oops: :oops: :wink:
Mi is vettünk légzésfigyelőt,remélem beválik! :roll: Cigizni meg a családban csak apósom cigizik egyedül,de bennt a lakásban neki is szigorúan tilos! :wink: :wink: :wink:
Ahogy Susy is kérte már,pocakfotó?????? Követeljük!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Sziszkó, mikorra mész NST-re? Még van majdnem 13 óra a mai napból, szóval még bármi lehet :wink:

Sucer, én lennék a legboldogabb a pocakfotód láttán. Na jó, persze csak a családod után :wink:

Marci még nem igazán fogja fel, hogy kistesó lesz. Nem is érti még a szót sem :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap megint elkezdtem neki mondogatni meg mutatni, hogy baba van a pocakomban. Tetszett neki, de csak azért, meg jól összenyomkodta a kifordult köldökömet :twisted:

Ildi, én is a mobilommal szoktam pocakfotót készíteni, a fürdőszoba tükör előtt. Azzal sem megy? :lol:

Nitácska, belelendült Barni a növekedésbe! :wink: Tényleg, akartam már kérdezni (és nem a csesztetés miatt, hanem mert érdekel...), hogy mennyit szedtél fel a terhesség alatt, mennyi ment le azonnal, és hol tartasz most? Emlékszem, nekem 13 kiló jött fel, amikor kijöttem a kórházból, 4 kilóval voltam könnyebb (Marci 3,8 volt...), és pár hét alatt magától ment még 7 kiló.

Igen, tesóm lánya koraszülött volt, de már lassan 2 éves.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Ari vagy,köszi a bíztatást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már voltam NST-n és minden okés.Mármint semmi méhösszehúzódás.babuci szívhangja is rendben volt.Vizeletem,vérnyomim is okés.Igaz vannak alhasi görcseim,de semmi rendszeresség nincs benne! :roll: :roll: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó! Biztos meséltem már, de nekem reggel a rendszeres fájások alatt sem mutatott a CTG olyan méhtevékenységet, hogy az utalt volna a szülésre. Megnézte a doki, mondta, hogy higgyem el, hogy még nincs itt az ideje, de azért megvizsgált. És 7 centire voltam nyitva. Szóval fel a fejjel, már csak 11 órád van :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nita,
de szép méretei vannak Barninak! :)

Sziszkó,
ne aggódj ilyeneken! Van légzésfigyelőd, figyelni fogsz minden rezdülésére Martinnak, így nincs okod aggódni. Ahogy Ildi is írta, mindenkinek más jön be és én is azt tudtam eddig, hogy pont nem ez a legfőbb kiváltó oka a bölcsőhalálnak...szóval ne gondolj erre, minden rendben lesz!Olyan izgi, hogy már ennyire a finishben vagy, nagyon drukkolok neked :wink: ! Jó, hogy minden rendben veletek!

Hékás,
sejtettem, hogy még nem fogja föl teljesen ezeket a dolgokat hisz picúr még. A változást azonban biztos érzi :wink: , Aranyos lehet Marci ahogy a pocakoddal játszott, mégha az neked nem is volt annyira kellemes. Ígérem ha lesz a pocakomon mit mutatni, rajtam nem fog múlni :D . Már alig várom :) .

MManya,
hogy vagy?????? Rendben ment a családi logisztika?

Betti, Bree,
merre vagytok?

Lányok,
nagyon jó 7végét mindenkinek!

:)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Brigi, fotózni tudoka mobilommal, de a letöltő kábelt meg ne kérdez hol van :oops:

Lányok mostanában lehet csak elszórva leszek, mert Apa megindítja a szobacsere-felújítás projektet és ez a számítógépem költözését is magával vonja :lol:
Nem baj, utána legalább lesz Léni holmikat hova tennem és így előszedegethetem a kis ruhákat szép sorban :lol:

A képet azért nem felejtem el, jó???

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi, ha átküldöd nekem mms-ben, és fel tudom rakni :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!!!

Hát két napja késik...de csak most kedden nem védekeztünk, szóval szerintem csak szimplán késik, mert beteg is vagyok, taknyos. Ma mr nem is dolgoztam.
Tegnap sem mentem volna, de végül fél10-re bementem, mert a főnököm úgy berúgott, hogy nem tudta kinyitni az irodát, az ügyfelek meg örjöngtek :lol: :lol: :lol: félután2-kor bírt bemászni :roll: :twisted:
Végre volt már bent fűtésem is, legalább nem betegettem tovább nagyon.
Ma viszont bazira nem feküdtem, hanem kihasználtam, hogy itthon vagyok, kitakarítottam A-tól Z-ig :lol: , mostam, vasaltam, rámolgattam, főztem gulyáslevest és palacsintát :P és most leszakad a derekam. Azért fél órácskát hunytam a kutyival meg a nyuszival.
Rakok be képet róluk, ami nagyon aranyos :lol: :lol: annyira hülyék :lol: Kép

Pocak képet én is szeretnék látni :oops: :)

Sziszkó hogy vagy???2in1? :D

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Kép Kép

Előbb kicsi lett a kép, itt vannak együtt és külön külön is :P

Kép

Kép
bree

Sziasztok!

B@ssz, elkaptam páromtól a nyavalyát. Engem nem döntött le még annyira, de nagyon rossz. Most maszkban mászkálunk, hátha Bendi megússza. Bendi meg röhög hangosan, hogy anya doktor néni lett. :twisted:

Susy, mire jöttök, lesz itt egy nagy tó. Most építik, mesterséges lesz (tulképpen 2 tó lesz, 2 szigettel). Úgyhogy, most már várjátok meg. :lol:

Anita, nem lett hó, elvitte a felhőket a szél. Nem bánom, hogy így alakult.
Alapból szép a goblein bekeretezve, a nagyim meg olyan alapos és szép munkát csinál, hogy csoda. Iszony türelme van (meg sajnos, amikor kórházazik, ideje is).
Milyen volt a Mosoda?

Sucer, én a főcímeket sem nézem meg ott, pont amiatt, hogy nem akarok rossz dolgokon agyalni. Így nem zavar.
Párom lassan jobban van (volt, aki ápolja), most én kezdek belesüppedni.

Ronci, előtejem nem volt nekem sem, aztán majd’ megfulladt a kismanó. Volt egy pár hét a 4. hónap táján, amikor pótolni is kellett, de visszajött és végül olyan 20 hós koráig szopott. Menni fog neked is.

Mmanya??????

Nitácska, micsoda hatalmas, kispasis méretek!

Sziszkó, jahm, vicces. Nem is néztem át eddig ilyen szemmel a ruháimat. De már tettem az arány javításáért. :twisted:
Semmi baj nem lesz a babával: nekünk is volt légzésfigyelőnk, és nagyon megnyugtatott.

Bree, jó kis főnököd van. Gondolom, nagyon tisztelitek… Jófejek az állatkák!

Lányok, nagy drukkot kérek a barátnőmnek: ma volt az első lombikos beültetése és nagyon-nagyon jó lenne, ha sikerülne!!!

Én megyek kínlódni kicsit…

Jó hétvégét!

K.

Kép

Kép
kinga82

Brigi!
Már 2 órám sincs! :lol: De nem baj! :) :) :)

Sucer,Bree!
jajj köszi az aggódást csajok,még 2in1-ben vagyunk! :roll:
Olyan jó érzés,hogy itt izgultok velem együtt! :D :D :D :D
És ez MINDENKINEK szól ám! :lol: :lol: :wink: :wink:

Kinga!
NAGY-NAGY DRUKK A BARINŐDNEK!!!!++++++++++++++++

Bree!
Édesek az állatkáid! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja,és nem a nátha miatt késik!Csak figyelj!Drukkolok Neked! Kép

Ildi!
Mennyi idő alatt végeztek a felújítással? :roll: :roll: :roll:

Susy,Mmanya hol vagytok????

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kinga nagyon drukkolok a barátnődnek...a lombikban jártas vagyok a környezetemben sokan átestek rajta, de MINDENKI BABÁS!!!!!Szóval minden rendben lesz!!!!!!!!!!!drukk-drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziszkóóóóóóó vigyázz magatokra nagyon :wink: :wink: :wink:
nem azért késik még nekem, nagyon mini esélye lenne, de majd következő mensitől indul a hadjárat végre

Kép
bree

Jó reggelt!

Csak bejelentkezek,hogy még egyben vagyunk!!!!! 8) :lol: 8) :lol:

Bree!
Vigyázok!!!!!!! Kép

Sziasztok, Kép

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó jöttem is nézni, hogy a jelenlétit aláírtad e ma reggel 8) helyes :lol:
Én ma anyuéknál robotolok egész nap....de majd holnap pihenek.
Jó retek idő van...tegnap legalább kisütött a nap 5 percet délután...dejóisvolt.....
Puszi Nektek Kép

Kép
bree

Sziasztok!

Kinga!
Nagyon jó volt a bábszínház! Minden gyerek nyitott szájjal nézte. :lol: Annyira aranyosak voltak. Az egyik kislány, annyira nézte, hogy hátrább kellett dönteni, mert majdnem előre esett a székében :lol:

Megyek du. Szüreti napra, az ovisaimmal műsort adunk elő. Izgulok ám, rendesen :oops:

Ja!
Nem főzök ma, műsor után elmegyünk valahová enni 8)

Anita
Kép

Kép
gani

Szisz
Itt vagyok! Rá vagyok tapadva a radiátorra, nagyon fázós lettem, és Kristóftól mostanában kicsit nehéz netezni. Olvasni könnyebb, csak írni nem. :)

Apát elhívták anyósék egy szekrényt felfúrni, és úgy volt, hogy apa hazafelé bevásárol, de apa még sehol, így ebéd se. Imádom, mikor ilyen jól megszervezik a hétvégénket. :evil:
Kristóf ebédelt maradékot, mi meg majd vacsizunk ebéd helyett.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok,
most jutottam géphez a jó hírrel! :lol:

Szóval BABABHÍR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó üzenete:B. Martin vagyok, ma reggel 7.28-kor csaszival születtem 3550 gr és 55 cmvel! Én jól vagyok, anyát megkínozták! Puszilunk mindenkit, Martin és Sziszkó! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó és kedves Martin!
Nagy szeretettel gratulálunk Nektek! Minden jót kívánunk! :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziszkó!

Hatalmas gratula Martinhoz! Szép nagy fiú lett! :D
Vendég

SZISZKÓÓÓÓÓ!!!SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK!!![b]
Kép Kép

Kép
bree

Hékás terhesség alatt 6 kilót szedtem fel.......80 kilóval mentem be:))) ....ami szülés után azonnal le is ment..........tegnap mértem magam és most 65 kiló vagyok....:)
Sziszkó sok sok boldogságot kívánok a nagfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Apával voltunk az osztálytaliján (meg Bendivel, persze). Nagyon jól sikerült.

Sziszkó: nagyon, nagyon nagy gratula!!!!

Anita, mi meg a Fel!-t néztük meg: csak ajánlani tudom, a legjobb volt, amit mostanában láttunk. Ja, és volt bemutatóban a legújabb Disney: a hercegnő és a béka. Egyszerre rátok gondoltam Bogi miatt. Kijön Karácsony előtt, szerintem nézzétek meg. Olyan igazi disney-s, hercegnős, csókos, romantikus-vicces.
Hogy' sikerült a szüreti műsor?

Barinőm nevében köszi a drukkokat...

Jó pihit,

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziszkó! De örülök, óriási gratula Nektek! Remélem azért nem volt annyira vészes, és Martin kárpótol minden rossz élményért :wink:

Kép

Kép

Mmanyáról van már valami hír? Hogy sikerült a műtét, otthon van-e már?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Lányok, Sziszáról tudtok valamit? Ő is nagyon régen járt felénk...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nitácska!!
De jó amit írtál...hogy kell ezt csinálni??Csak 6 kilót hízni??
Én sajnos nagyon meghíztam pont amikor nem kellett volna...most jóindulattal 74 kiló vagyok és 173 cm. 70 alatt akartam kezdeni egy terhességet...félek, hogy anyahajó leszek...a férjem nem szeretné...már ez is sok neki szerintem, igaz, mikor megismert 15 éves voltam nem 28 :-)))))))))és persze, hogy vékonyabb voltam...
Írj nekem olyat, amitől megnyugszom :twisted: :twisted:
Amúgy még mindig nem jött meg....ez kezd érdekessé válni... :?:

Kép
bree

Szisz!!! Gratula!!!!! Majd várjuk a részleteket!!!

Kép
Kép
ronci

Szisz
Nagyon gratulálok nektek! Kívánok jó egészséget és sok tejcsit.

Nagyon car a császár, de majd meglátod, minden nap jobb és könnyebb lesz. A tejcsi pedig császárosoknak később indul be!

Kép
Kép
susytunder

Sziszkó,

nagyon gratulálok Martinhoz, nagyon szép méretekkel született! Jó egészséget nektek!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree igazából nem tudom mért csak 6 kilót híztam......pedig ettem nassoltam elég sokat.....viszont nem szedtem semmi vitamint......
Máténál viszont végig szedtem az elevitet.....így 17 kilót híztam...... :shock:

bocs hogy eszt mondom de szarj a kilókra ha babás leszel!!
én ezt tettem!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó,

gratulálok! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek!

Kép
zuzmo4
Érd

Kép Martin

Kép
Kép
ronci

Gyönyörű Martin Üdv idekint :D
Kép
Kép

Kép
bree

Nitácska köszi az infót, remélem én is szerencsés leszek és nem fogok gurulni. :lol:
Amúgy hol vannak a többiek akik próbálkoznak?
Mikor kell drukkolni, PÉ meg volt-e stb.??
Olyan, mintha csak nekem nem lenne babóm...bár még mindig nem jött meg :twisted: de ez nem volt még éles hónap, csak félig meddig..

Kép
bree

Bree:

Ki tudja lehet hogy úgy döntöttek oda fenn hogy eljött a ti időtök.
Még nekünk sincsen babánk. de nálunk ez sajnos most sokat csúszik .Majd talán 2011-lesz a mi évünk.

Martin gyönyörű!

Kép
zuzmo4
Érd

Zuzmo már görcsölget a hasam és pötyögök, szóval ma vagy legkésőbb holnap elönt a Niagara :twisted: de nem baj, mert utána viszont kérek drukkokat, neki lendülünk újra amire várunk már fél éve... :lol:
Nektek miért csúszik a babadolog?Nekem munka miatt kellett várni...

Kép
bree

Szia!

Nekünk is a munka miatt csúszik. Én munka nélküli vagyok jelenleg.
És úgy-e most már kell az egy év munka viszony. Krisztián idén kezdte a közép sulit levelezőn. 2011-be érettségizik. Ő dolgozik most is. ezzel nincsen baj. de most nem hinném hogy vágyna egy lurkóra.
Ha én most el helyezkednék valahol végre akkor ez a 2011-es időpont pont jó lenne.

[size=9]Három éjszakája egy pici babával álmodom (1,5-2 év körüli) aki tart a kezében egy magzatot. sétál felém vele és most éjszaka a kezembe adta. olyan fura álom mind ha az a kicsi baba a 2 éve elvesztett babánk lenne és most hozna nekem egy másikat.[/size]

Kép
zuzmo4
Érd

Bree,
mi is a babát akarók táborát erősítjük, én is most kezdem a piros napokat, aztán hajrá :wink: :wink: . Várhatnánk egyidőben babát, hm? :wink: A súlyod miatt meg ne aggódj, mert nem törvényszerű a meghízás!

Zuzmó,
anno mi is a munkahely miatt vártunk, de mostmár nem tenném semmi pénzért. Egy munkahely se ér annyit. :( Az mondjuk már más helyzet, ha nincs meg a gyedhez/tgyáshoz szükséges munkaviszony, akkor tényleg melózni kell. De ha jól vettem kis a szavaidból, még elég fiatalok vagytok nem vagytok lemaradva semmiről se :wink:. Érden laksz? Én Diósdon :)

Ilangnak ma reggelre mandula gyulladása lett, a héten ovi off van :( . Már lázas, fáj a feje, a dr. bácsi ki is írta a hétre. Még jó, hogy nem utazunk sehova a hétvégén. :shock:

Többiek merre?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

éééés, Martin gyönyörű babácska!!!! :)

Ronci, köszi a képet!

Kinga,
hogy vagytok? Meggyógyultatok már?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer:
Gyógyuljatok meg gyorsan!
Igen Érden lakom. Akkor mi nem vagyunk messze egymástól:)
Én 23 párom 22 éves Végül is nem hajt minket semmi. Ha csak a vágy nem egy törpe után.
zuzmo4
Érd

istenem de gyönyörű baba Martinka!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak megint nagyon kevés az időm. Egyre jobban szorítanak a határidők. Mindent be kell fejeznem jövő hétre. :) Már csak 7 nap.

Martin nagyon cuki babóca, köszönjük a fotót!

Bree, mi folyamatosan élesben vagyunk, de most nem számolgatok. Már volt a hónapban pé-m, és a drukkokat köszönettel fogadom, de most már a Kaálira készülünk teljes erőbedobással. Jövő kedden (27-én) megyünk. És azt olvastam, hogy abban kell hinni, hogy van már babónk, csak még nem jött el :) Nekem ez tetszik. :)

Sucer, Ilangnak jobbulást! Gyógyuljon meg hamar. Bendi (kopp-kopp) jól van, nem kapta el tőlünk. Én csak pénteken voltam carul, párom meg napok óta azt játsza, hogy napközben jól van, aztán amikor hazajön, akkor haldoklik, és babusgatni kell. Mekkora gyerekek a férfiak... Mindig újra rácsodálkozom erre. Ma pl BL meccsen van, annyira nincs rosszul. De reggel ágyba kérte a mézes kamillateát... :roll: :lol: :lol: :lol:

Jövő héten hozunk egy foxit :) Tiszta állatmenhely lesz itt :)

Na, megyek, Bendi megint nem bír magával. :evil:

Jó éjt!
K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!
Zuzmo Sajnálom, hogy meló miatt kell várnotok, hiába vagytok fiatalok, tudom mennyire sz*r várakozni és türelmesnek lenni. Most én is ezt tettem fél évig, igaz nem az 1 év miatt, mert azzal nincs gond, hanem nem akartam magamra haragítani a főnököt, mivel első kérdése volt mikor akarok szülni (28 vagyok :shock: )
De kitartás!!!
Sucer
Akkor hajrázzunk egyszerre, nekem ez lesz az első nyugodt éles hónapom, amikor végre bontogathatjuk a szárnyainkat :P
Nektek is mielőbbi babásodást... :D Ilangnak jobbulást!!!
Még meg sem jött nekem rendesen, de alig várom, már, hogy elmúljon :twisted: :twisted: :twisted:
Kinga Ti mióta próbálkoztok, hogy mentek a Kaáliba?Azért hajrá hajrá spontán babus is hátha :wink:

Kép

Kép
bree

Sziasztok!

Sziszó!
Martin gyönyörű, de milyen is lenne? :lol:

Ronci!
Azt hiszem, Te írtál az előtejről. Nekem csak Majával volt, Miksával nem, de Maját azért választattam el, mert pocakosan abszolút nem esett jól a szoptatás (cca 1,5 éves korában), Miksa meg már majdnem 3 éves volt :roll:

Együttalvás: mi Majával együtt aludtunk, de Miksával már nem igazán. Az indok az az, hogy Maját csak 4 éves korában tudtuk kiimádkozni az ágyunkból. Mókival nem volt ilyen gond. Bébiőr mindenkinél volt. Viszont Miksa csak hason fekve tudott jót aludni, ami a bölcsőhalál egyik oka lehet :evil: . Az, hogy havonta 2x átjárnak hajnalban, az meg természetes, és a vasárnap reggeli kupaktanács az ágyunkban is :wink: .

Naszóval,
Nem volt olyan rossz, de azért nem ajánlanám senkinek. :shock:
Viszont a doktor nő egy TÜNDÉR csupa nagy betűvel. Mindig volt egy kedves mosolya, egy megnyugtató szava. A mandulám meg nem fájt jobban, mint az elmúlt másfél hónapban :x
A történetben nekem az a legfurcsább, hogy amikor a doktornő mondta, hogy kell a műtét úgy éreztem, hogy igaza van, mert a Hármaska előtt még ezt el kellene intézni.
Apa a logisztikát jól megoldotta, úgy tűnik, hogy marad a helyén, őt nem fogják elbocsátani.

Ilangnak jobbulást
Sucer, te nem félsz attól, hogy Ilangot megviseli a kistesó érkezése, ha túl közel van az iskolakezdéshez? - ezen is agyalok.

Elnézést, hogy összevissza vagyok!

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya, örülök, hogy minden oké! Jól is érzed már magad? Látod, nem kellett volna félned, apa nagyon ügyes volt :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!!!
Én is vagyok... 1órája jöttem haza, voltam a mentőállomáson, meg vásárolni a mentőállomásnak.. azóta meg már főztem is villám ebédet: almaleves/mert erre vágytam/ meg túróscsusza/mert gyors/ :lol:
Igen én beszéltem az előtejről: egyre több van, már mindentől ki-kibuggyan a ciciből. :lol: Tiszta röhej számomra! :lol: :lol:
Már éhes volt a kiscsaj a pocimban, ugyhogy gyorsan meg is ebédeltem.
Amúgy mi jól vagyunk semmi tünet, csak a tejcsi, meg a pocakrugdosás más mint egyébként..na jó, még sok minden más is, de tünetileg ennyi.
Kinga! Jövőhétre megy a drukk!!!
Spontánosoknak, meg non-stop megy a drukk!
Azt írták az októberi topikban, hogy Sziszt majd pénteken engedik haza, ugyhogy majd utánna várjuk az élmény beszámolóját!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok Lányok, Asszonyok!

Bocsánat, hogy ennyire eltűntem, de kicsit sűrűek a napjaim. Örültem, ha néha tudtalak olvasgatni benneteket.

Nálunk minden rendben van. Hétfőn voltam AFP-n. Elvileg már megvan az eredmény, de elmenni se nagyon tudtam érte. Majd holnap. Védőnőnél is voltam, a legutóbbi mázsálás óta 1 kg-t sikerült felszednem. :D Mi már pár dolgot beszereztünk a manónak, mivel a munkám miatt jövő év elején nem nagyon lesz időm rohangálni. Anyuéktól ajándékba már megkaptuk a babakocsit is. :lol:
Hugom kicsi Majája, nagyon szépen nő. Nagy összhang van már közöttük, aminek nagyon örülök. Tündér egy kiscsaj, amikor csak tehetem babázom vele. :D

Sziszkónak nagyon nagy gratula. :lol:

Hirtelen nem is nagyon tudom kinek mit írjak, de próbálok majd felzárkózni. 8)

Szilvi
Kép
szisza75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?