Szasztok!
Hajni, hát baromira félreértettek a rendrakással kapcsolatban....
Orsi, enyimé ebek, kinn vannak szinte egész nap! Szeretnek kinn lenni, bohóckodnak rohangálnak, szétszarják a kertet
aztán ha megunják, szólnak és beengedem őket, akkor alszanak egy nagyot a jó meleg lakásban....
Jajj, nem is mesltem, Yodi felemeli néha a lábát pössentéskor!!!!
Múltkor ment itt a járdán, és emlékszel arra a kőkutyára a sarkon?! fogta és lehuggyantotta...
Reggeli tornán erősen gondolkodom,már most! Ha beszoktak, lehet egyszeregyszer megjátszom, tagnap este is úgy terveztem, hogy megyek, (megkérdeztelek volna téged is, hogy van e kedved) de 6előtt úgy döntöttem, elmegyek egy jó forró fürdőre...
Baromira kapar a torkom egy ponton, és nem mozdul semmerre
olyan rossz mert csak az ingert váltja ki...
Látom pihent voltál
jók a képek, érdekesen festünk rajta
Mimi, gratula a bilibe kaksihoz!!!! Bubónak még nem megy az éjszakai..
olyan mélyen alszik, hogy nem kel fel, és ha alvás előtt kakaót iszik, szinte mindig van piska...
Nekem is mesélted Regit... örülök, hogy akkor a tejmentességtől javult a helyzet!!! Jajj, Lili is hányszor ledugta az ujját a torkán...
Brigi, mi volt tegnap? Meddig maradt a barátnőd? Nem volt gond az altatásnál? Tudom, hogy nem leszek kitagadva a talikról, csak gyerek nélkül már nem ugyanaz...
na meg ha elkezdek dolgozni.... időm sem lesz....
Hajni, ezek az álmok... olyan rosszul tudnak esni...
biztos, csak az anyai féltés, nem?!
Párodnak mért nem tetszik,hogy vendégek jönnek, vagy akkor legalább "engedjen" ki, hisz nem jó a négy fal közt, kell a társaság mindkettőtöknek!!!! Remélem meg tudjátok beszélni!
Óóóó, mint egy kis tündérbaba, annyira cuki Lili!!!!! Én is mindig így beöltöztettem...
Andi, igen hétfőn kezdünk újra... feltéve ha dokinéni engedi...
Színház?! De jóóóóó, milyen volt?
Lini, de ügyes nagylányod van már!!!!
Lányok, jó bulit mára!!!! Fotót csináljatok!!!!
Megyek, mert a kutyák éhesek...