Új privát üzeneted érkezett!

Brigi: de édes vagy!!!! Akkor nem kell törlő, mert egy csomi még nekem is van. Kép PUSZI Neked! :lol:
Arra gondoltam megfűzöm Apósomat, hogy még a vendégek előtt vigyen le hozzátok. :twisted: Majd megírom mit mondott. Ha nem visz le akkor a fél 10-es busszal mennénk. Csak azt nem tudom a Spartól, hogy kell hozzátok menni?

Orsi: Azért kérdeztem ,hogy kell hozzátok menni, mert baromira rámférne egy pedi. Na de nem várhatom el, hogy még értem is gyere. :oops:
Marad a magam ura. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi!
Te nagyon lökött vagy :lol: :lol: :lol: De Szilvi tuti nem fog haragudni,ugyanis úgyis hízni szeretett volna.Na most már lehet nem is szeretne annyira hízni :lol: :lol:
Ja csajok a játszóházról jut eszembe.
Bár ez a nagyobbacska lurkóknak jó.
Tudtátok,hogy a Budaörsi tescoban ha vásárlunk akkor ingyenes az első 2órában a játszóház 1db gyereknek?
De amúgy sem olyan húú de vészes az ára,fél óra 500ft.
Szóval ott míg mi vásárolunk addig ingyé vigyáznak a csemetékre.Ésszép nagy játszó van ott :lol:

mimi12

sziasztok:)

Jelentem helyzet valtozatlan. ALmos vagyok allandoan, tompa mint egy agyonhasznalt kisbalta.
A tejem ugy nez ki hogy elapadoban van, hasznal a gyogyszer amit adtak ra, mar nem kell fejnem, csak borogatnom. (ultra sz@r erzes lelkileg!)

Dolli:
Meg nem tudjuk pontosan mikor johetek haza, de oszinten megvallva en meg messze allok attol hogy kint megalljam a helyem. A dilibogyeszok is teljeesen lehulyitenek, gondolom ez azert kis ido mulva majd rendbejon es funkcionalok. (Pedig nem is veszem be a kiadott Xanax adagomat. Ejszakara 4 db-ot (!!!!!!!!!) kellene bevennem..... hulyek ezek! Csak kettot veszek be mert szerintem elhalaloznek a negyes dozistol. Meg igy is hulla vagyok egesz nap tole.

Hajni:
Az utolso kepet megzabalom! (A tobbi is nagyon edes!) De az utolsotol kesz lettem. Szobatarsaim butan neznek ram hogy itt vigyorgok ossze-vissza. :D

Orsi:
Kepek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sünciboglya

:shock:
Ilyen kb. a fejem............ mennem kell megint aludni, pffffffffff!

joejt es legyetek jok!

sünciboglya

Mia!
4db xanax??Jesszus az a lóak is sok lenne.
Figyi csak!!Nem akarsz blogot írni?Akár titkosat is.De szerintem az tök jó lenne naplónak.
És szerintem a tej miatt ne rágd magad.Hidd el,nem attól leszel jó anya,hogy szoptatsz,hanem attól ha a családoddal a gyermekeddel szeretettel törődsz :wink:

Csajok.A Regi szopizza az úját.Olyan édes..bár néha még gigáig dugja és olyankor öklendezik :lol:

mimi12

Sziasztok,

Na nem olvasok vissza, csak gyorsan bekukk.

Hajni, Brigi: nyugodtan gyertek holnap hozzánk! Ha előbb tudom elolvasni, sütök valamit! Na mindegy reggel leszaladok a boltba. Nekem 10 után lenne jó, mert mi mindig lemegyünk 10kor, ha esik ha fúj különben nem lehet Lilivel bírni. Akkor egy pár perc alatt bealszik és ha mázlim van 1ig alszik, ha nem akkor 1ig ringatom.
Reggel szóljatok, hogy jöttök e. Szeretettel várok mindenkit, a hely nálunk sem túl nagy, de szerintem elférünk simán 6-n!

Lini
Kép
kicsi lini

Na vissza olvastam,

Jaj de bunkó vagyok, bárki jöhet hozzánk, mindenkit szívesen látok nem csak Hajnit és Brigit!

Hajni jó a hétfő.

Orsi nem baj majd legközelebb körbe kuksizok.

Jaja majd mesélek, de Lili olyan zizi mostanában………..

Ma kapott 2 oltást és nem sírt!!!!!! Olya nagy lány már!

pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Mimi!Dorci is szopizta az ujját,de egy sosem volt elég.2-3at egyszerre!És cuppogott hozzá nagyokat!Olyan édesek ilyenkor. :) De Ő leszokott róla. :( Lehet nem is baj,legalább a cumit el tudja vinni a cica vagy a Télapó,ha el jön az ideje. :)
A Tescóban van játszó?Mióta?Mondjuk 1000 éve nem voltam ott.

Mia!A kiegyensúlyozottság és béke fontosabb az anyatejnél. (Ranschburg Jenő)Bár én is ismerem ezt a lelki dolgot. :cry:
Remélem hamar meggyógyulsz!!Tudod,megyünk Orsihoz Zoltán Erikára bulizni meg jönnek a csipet csapat fiúk,hozzák a tejszínhabot. :P

Senki nem jön Mega Játszóházba?Mert akkor szólok unokatesómnak.

Hajni!Olvastad mit írt Lini?Te vagy a döntéshozó! :wink: Ha hozzánk,akkor kimegyek eléd,ha Linihez,akkor talizhatunk a buszpályaudvaron.Hogy legyen?

Jééé,éjfél előtt ideértem.

Jó éjt!

Kép
tierno

Lini: jó az ha 11-re megyünk? :lol: Végre láthatom Lilidet. :lol:

Brigi: szerintem 3/4 11-re érünk le a központba. De még várjuk meg jó-e Lininek a 11.

Mia: a 4 Xanax k.... va sok!!!!!! NEm csoda, hogy a kettőtől is kivagy! De nem gáz, hogy nem veszed be? Mondtad a Dokinak? Hisz végtére is Te érzed, hogy mire van szükséged.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok!

Mimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatalmas gratula Szabinak a bilizéshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Átvihetném Bogit hozzád, mert mi hadilábon állunk a bilivel! Mióta nincsenek itthon a nagyok teljes visszafejlődés! :cry:

Ujját szopizós Regibabát megzabálom!!!!!Amúúúgy is annyira szépséges kislány!!!!!Nektek összes gyerkőtök gyönyörűűűűűű! :shock:
Gyuri nyaka, fejfájása???

Lini, Brigi, Hajni!
Jóóóó szórakozást Nektek mára! FÉNYKÉPEZZETEK!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Édes lehet együtt a 3 kishölgy, meg a három nagyhölgy is! :lol:
Igazi csajbuli! :wink:

Andika! Milyen volt a színház?

Szilvi! Hogy vannak a skacok? Tegnap jóóól nem mentünk tornára, bakker nagyon elfáradtam! :oops:
Kicsit csúszott is a vendég, de utána anyósom, aranyos volt, mert hívott, hogy maradjak nyugodtan, nem szaladjak Bogiért, elég ha akkor megyek mikor a nagyokért!
Szegény délutánra rosszúl is volt, valszeg megfázott, mert hétfőn egész nap nem volt áram nála és fűtés sem! :cry:

Olyan gyorsan elment ez a hét! :shock:
Vendég

Hajni!

Én nem felejtettem el! :wink:

haj, smink, ruha

Kép Kép
Virágok

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Orsi: Te már hajnalban pörögsz? :lol: Wowwww, nagyon állat volt a szerkó!!! Hány pasi akart rád repülni? :lol: Apa nem aggódik ilyenkor? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ezt meg most kaptam szerdán a barátnőmtől!

Ennyire színpompás virágot még nem is kaptam soha!
Tudja a barátnőm, hogy imádom a liliomot, de ezek a kisvirágok annyira feldobják! Kép
Vendég

Szija Hajni!

Szerencsére nem piszkáltak, egy pasi volt aki próbált volna nyomulni, meg egy aranyos kisfiú megkínált cigivel! :lol: :lol: :lol:
4-en körbeálltunk és nem néztünk se jobbra, se balra, úgy táncoltunk, szerintem ezért békén hagytak minket!

Megyek mert fél óra múlva már indulni kell és még nem is zuhiztam.
Elég stresszes ez az elindulás! :?
Vendég

Smink végül ilyen lett, raktam bele feketét is, de a csak fekete az én hajamhoz úgy néz ki mint egy boszorkány smink! :cry:
Amúgy is már banyás a fejem, ezek a nagyon erős sminkek a fiatal lányoknak jóók csak!
Kép
Vendég

Jó reggelt!

De fura felhők vannak!Hó lesz,vagy mi?

Orsi!Húúú,de szépek a virágok!!!

Hajni!Na?Megyünk?Akkor kb 1 óra múlva indulunk.

Kép
tierno

Brigi: most küldtem sms-t. :lol: 3/4 11-kor a buszpályaudvaron! Hurrrráááááá :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Hajni, hát baromira félreértettek a rendrakással kapcsolatban.... :lol: :lol:

Orsi, enyimé ebek, kinn vannak szinte egész nap! Szeretnek kinn lenni, bohóckodnak rohangálnak, szétszarják a kertet :? aztán ha megunják, szólnak és beengedem őket, akkor alszanak egy nagyot a jó meleg lakásban.... :lol: Jajj, nem is mesltem, Yodi felemeli néha a lábát pössentéskor!!!! :lol: Múltkor ment itt a járdán, és emlékszel arra a kőkutyára a sarkon?! fogta és lehuggyantotta... :lol:
Reggeli tornán erősen gondolkodom,már most! Ha beszoktak, lehet egyszeregyszer megjátszom, tagnap este is úgy terveztem, hogy megyek, (megkérdeztelek volna téged is, hogy van e kedved) de 6előtt úgy döntöttem, elmegyek egy jó forró fürdőre... :wink: Baromira kapar a torkom egy ponton, és nem mozdul semmerre :? olyan rossz mert csak az ingert váltja ki... :evil:
Látom pihent voltál :lol: jók a képek, érdekesen festünk rajta :lol: :lol:

Mimi, gratula a bilibe kaksihoz!!!! Bubónak még nem megy az éjszakai.. :? olyan mélyen alszik, hogy nem kel fel, és ha alvás előtt kakaót iszik, szinte mindig van piska... :? Nekem is mesélted Regit... örülök, hogy akkor a tejmentességtől javult a helyzet!!! Jajj, Lili is hányszor ledugta az ujját a torkán... :wink: :lol:

Brigi, mi volt tegnap? Meddig maradt a barátnőd? Nem volt gond az altatásnál? Tudom, hogy nem leszek kitagadva a talikról, csak gyerek nélkül már nem ugyanaz... :wink: na meg ha elkezdek dolgozni.... időm sem lesz....

Hajni, ezek az álmok... olyan rosszul tudnak esni... :( biztos, csak az anyai féltés, nem?!
Párodnak mért nem tetszik,hogy vendégek jönnek, vagy akkor legalább "engedjen" ki, hisz nem jó a négy fal közt, kell a társaság mindkettőtöknek!!!! Remélem meg tudjátok beszélni!
Óóóó, mint egy kis tündérbaba, annyira cuki Lili!!!!! Én is mindig így beöltöztettem... :D

Andi, igen hétfőn kezdünk újra... feltéve ha dokinéni engedi...
Színház?! De jóóóóó, milyen volt?

Lini, de ügyes nagylányod van már!!!!

Lányok, jó bulit mára!!!! Fotót csináljatok!!!!

Megyek, mert a kutyák éhesek... :)
sylph

Tényleg!
Andi: milyen volt Mozart? :lol: Kép Imádom!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dolhai is hatalmasat alakított de a többiek is. A közönség a végén állva tapsolt.

Rohanok takarítani, majd még mesélek.

Kép[
Kép[
kostyika

Én már itthon! Csimók idehaza!
Csajbuli hogy sikerült? Tegyetek fel képeket!

Semmit nem csináltam délelőtt, viszont jót beszélgettem Szilvikével! :lol:
Bocsi Szilvi, hogy loptam a napodat! :oops:

Apa jön haza, nekiesünk a háznak, selejtezünk, pakolunk, fel a padlásra! Mégiscsak visszacsináljuk emeletesre a lányok ágyát, mert este nem alszanak el időben, mert állandóan bohóckódnak!
Illteve nem praktikus, hogy a taknyos időben egymás szájában vannak! :roll:

Andika! Jóóóó pihenést Nektek a hétvégére!
Dolli Nektek is! Gondolom, akkor nem jöttök holnap úszni!
Már megbeszéltük Szilvivel, hogy mi sem visszük túlzásba az úszást(nehogy lemeradjatok :lol: ), hanem egy jót szaunázunk, jakuzzizunk, beszélgetünk! :D
Kép
Vendég

Szasztok!

Hát nem volt valami nagy pörgés itt a délelőtt.... csajok, a tali hogy sikerült? Gondolom a babákok nagyon jól elvoltak... :lol:

Orsi, ne viccelj! Baromi jó volt dumcsizni!!!! Ebben a hülye időben itt a négy fal közt... :? áááááá.
De ma délben aktív voltam, kiszabtam a mikicsizmákat, oszt' ha kész dobom is fel a teszveszre... :lol: :lol:
Ja, tegnap meg megvarrtam Bubó paplan/párna huzatját az oviba, meg szülinapra egy ari kis szerszámtartós övet, annyira cuki lett!
Most a Disney csatornán megy a Meni(nem tudom hogy írják...) mester és nagyon tetszik neki, mondta hogy kér olyan övet meg szerszámokat :lol: papuséktól kapja a kis szerszámoskosarat! :lol:
Aztán, hogy még mit kap tőlünk foggalmam sincs, gondolkodom ezen a moon sand-en, de szerintem utána akkora juva marad.. nem tudom, vagy lehet kap dínókat, mert a kiállítás óta nagyon szereti őket, vagy dínós könyvet....

Na, jól eldumálgattam itt magamban, kapar ez a nyamvadt torkom is... Bubó itt nyomja a hisztit, nem akar enni, nem ette meg az ebédet sem, most sem akarja, csak a nasit tolná lefelé (ha hagynám.. :wink: )
Lili még alszik.... vissza kellene őket a dokihoz is vinni...vásárolni is kellene holnapra.... :?

Orsi! Erről jut eszembe! Valszínű melegszendó lesz holnap!!! Majd csinálok olyat amit, említettél! :lol: Bedühödtem, mert a sógórék vasnap jönnének, mert nincs kész (állítólag) az autójuk... :? mondtam, na neeeem, nem fogok annyit kszülni, meg különben is ne jöjjenek vasnap, mert másnap ovi, bölcsi.... Mindig ezt csinálják.... :( Volt olyan, hogy nagyban főtt már a leves, sült a csirke , és 11kor még sehol sem voltak... felhívtuk őket és kiderült, hogy el sem indultak, nem is jönnek.... :shock: :evil: képzelheted.... kicsit sem voltam ideges....

Felkelt a Lili.... páááá
sylph

Hajni!
Lehet,hogy titeket láttalak a Bajcsyn lefele,drapp kabátban,gyerek nagyon rózsaszín takaróval betakarva?Kb 14h körül

mimi12

Andi, Robi!!!

Jobb ha már most feladjátok! Verhetetlenek vagyunk!
:lol: :lol: :lol:

Batiról egy videó!

http://www.youtube.com/watch?v=ka3qDZdqeYU&NR=1

Reszkessetek jövünk! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jó volt a mini csajos összejövetel!Végre láthattam Lini Lilijét is!Ő is nagyon tündér,egy szava nem volt!
Dorci is jól kifáradt.Hazafelé nem is bírt beszélgetni,csak nyögött.Majdnem bealudt.Aztán a pataknál láttunk két cicát arra egyből felélénkült.

Köszi Lini a vendég látást!
Ja,Lini!Azt hiszem ott hagytam az ajándékom,mert nem találom. :( Csütörtökön elhozod Andiékhoz?Köszi!

Bocsi Hajni! :oops: Nem akartam,hogy összetörjön és leraktam valahova.

Szilvi!Nehogy beteg legyél Te is!A mézet nem szereted?Mert én nem vagyok oda érte,de mikor kapar a torkom,akkor egy kanállal megeszek és egyből jobb.
A mi Suzy kutyánk is felemeli a lábát pisinél,pedig ő lány. :)
Tegnap nem volt semmi gond.Szólnom sem kellett,mert látta,hogy nyűgös Dorina és kérdezte is,hogy mikor szokott aludni.

Andi!De jó lehetett!Sok néző volt?

Vannak képek az albumba!Valaki már megelőzött.

Kép
tierno

Brigi: én előztelek meg. :lol: Lili úgy elfáradt, fél 4-ig aludt! :shock: :lol: Gondoltam addig feltöltöm a képeket.

Noémi: Minket láttál. :lol: Lili olyan jól aludt, gondoltam bemegyek még a Sparba. :lol: Ki akartam találni mi legyen a vacsi, ott szoktam ötleteket meríteni. Végül csak egy pizzatésztát gyúrtam, bolonai feltéttel, főtt tojással, sajttal. Nyammmiiii :lol:

Lini: szuper jó volt Nálatok!!!! Ilyen sokáig még nem is voltam el Lilivel itthonról. :lol: Fél 11-kor indultunk és 3-ra értünk haza.
Vettem tejpépet, meg is evett egy adagot! :shock: Tényleg herótja van már a tápitól. :oops: :?

Képzeljétek Lányok Lini Lilije olyan rossz! :roll: .......................Dehogy is! :lol: Kis angyal volt, tök jól eljátszott a szupi zenélős játékokkal. Én is akarok olyanokat! :lol:
Lini mondta is, hogy most már tuti nem hisszük el, hogy rossz a Lili. Hát tényleg nem hisszük el. :lol:
És mekkora hangja van! :shock:
Versenyezhet a két Lili.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Meglestem a képeket!

Jaaaaaaaaaaaaaj nagyon kis husák a babák! Dorci édes a pihenőszékben!!!! :lol:
Ti anyucik meg nagyon csinik vagytok!

Lini! Nagyon-nagyon szééép lakásotok van, hangulatos, kedves, amilyen a tulajdonosa!!!!!!!!Az a csomózott kagylós térelválasztó csúúúúcs szupi!
Nekünk is volt ilyen kék gurulós játéktárolónk! :wink:

Utolsó képen nem értettem mi a furcsa, aztán rájöttem, hogy babótcseréltetek! :lol: :lol: :lol: Lili-Lili nem tudtok átvágni! :wink:
Vendég

Orsi!Milyen kis szemfüles vagy! :wink: :)
Tényleg nagyon szép,hangulatos a lakás!
Dorcinak a pihi szék volt az egyik kedvence!
Jaaa,még mindig alszik.1x szólt,hogy anya,aztán vissza is aludt.Mondjuk 2 után aludt el,mert majdnem egyszerre értünk haza Apával,aztán még bohóckodtak.Mondta Dorci Apjának,hogy "pa ci.Má".Ami az jelenti:pataknál cicát láttunk.Másikat is.Vagyis kettőt. :)

Hajni!Ízlett a tejpép?A rizsest vetted?

Kép
tierno

Brigi: pacimá????? Behalok!!!! ez annyira édes!!!! Védesd le!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Mire hazaértünk hozott a postás a Milupától termékmintát. Mi volt benne? Egy adag vaníliás tejpép. Azt adtam neki. Csak úgy cuppogott. :lol: :lol:

Orsi: ugye milyen szupi Liniék lakása? Annyira ötletes a térelrendezés! Meg a színek, a kiegészítők. Én is a kagylós elválasztót szúrtam ki először. :lol: És igazi kis babaparadicsom!!!!! az egyik babatornáztató nagyon tetszik. Meg a tanító kutyus is. Azt hiszem meglesem teszveszen őket. :lol:
Nem sikerült átverni? :lol: Hát Lilik ezt még gyakorolnotok kell. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Látszik, hogy szupi volt ez a nap. Most nézem, hogy csak :lol: ilyeneket használok. Köszi Lini, Lili, Brigi és Dorina. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Annyira jó Benneteket olvasni! :lol: Látszik, hogy jó napotok volt!
Mit rakott Lini az üditőtökbe, hogy még mindig vigyorogtok! :lol:
Vendég

Nem pakoltunk, viszont elmentünk kutyának ruhát venni, mert elég rendesen megnyírták múltkor és nem számítottunk rá, hogy ilyen hamar zima lesz! :cry:
Ruhát nem kaptunk viszont a Fressnapf-ban akciós a kutyaház, most ingyen van hozzá a hőtárolós betét és a rugalmas ajtó!
Nem volt nálunk annyi pénz, visszaszaladt érte Apuci!
Kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá szegény kutyuska! :lol:
Éjszakára bent van, de ha elmegyünk itthonról annyira rossz, hogy be kell zárjam, jobban szeretne kint lenni, de befagy a hátsója!
Igazából nyáron sem árt ha van egy háza, mert akkor a melegtől védi!

Szilvike! Hol láttál kutyaruhát????
Nem tudnál varrni Marcipánra?

Megyek bedobom a skacokat a kádba!
Vendég

Szilvi! Nem is mondtad, hogy Yoda modelkedik! :lol:

Kép Kép

Ilyet kapott Marcipán, nagyon csini benne!
Kép
Vendég

ÁÁÁÁ találtam egy webáruházat!

Nem is drága! :shock:

http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... mgOy8pynBA
Vendég

Valami ilyesmi kéne, ami belül polár és kívükl valami vízlepergetős anyag! Kép
Vendég

sziasztok. :)

Noemi: A blog dolog jo otlet. :) csak egyenlore nem vagyok kepes tobbre mint a Babanetet elolvasni. (lusta diszno lettem, bevallom!) .... bar sosem voltam egy energiabomba :S

tierno:
Koszi hogy igy gondolod, eleg nehez feldolgozni ezt a tej dolgot, foleg hogy igy csak tapot kaphat a baba. De az nyugtat hogy en is, parom is tapos baba volt es megis felnottunk. (szelteben-hosszaban szep nagyok lettunk.) ;)

Zoltan Erika buli johet! Majd viszem Patrikot is, hatha o is elvezi majd a csipet csapat fiukat......... vagy a tejszinhabot. :D:D:D

Orsi:
Fotok nagyon tutik! A fekete nagyon jol all, a kiegeszitokkel! Csizma nagyon dogos! szserintem a smink nagyon klassz lett! :)

Kene neked par virag a szalonodba. Megszabadithatnal a viragaim egyik-masikatol. :D

puszka mindenkinek!

sünciboglya

Hééééé ez csalás hol vannak a képek? Hova lettek feltöltve? :shock: :P

Csúcs szuper volt a mai nap!!!! Olyan jó hogy itt voltatok, nagyon jót dumcsiztunk! :D :D :D
Köszi, hogy itt voltatok!

Tegnap akartam mesélni, hogy amióta itt ez a hideg, tiszta zizi Lili. Esténként úgy ordít, mintha nyúznák, vagy kínoznák nem akar aludni. Ha leteszem fél óra múlva felkel és sír szegénykém. Így most már úgy alszunk, hogy odabújik hozzám és megkapaszkodik a pizsimben, ha arrébb megyek elkezd kapálózni és ha nem talál, akkor felébred. Már annyira el vagyok gémberedve, de sebaj ha ettől megnyugszik, akkor még egy darabig tűrom ezt a kényelmetlen pózt. :lol: (már csak azért is mert IMÁDOM ahogy hozzám bújik)
De most már tárgytalan a dolog, mert úgy sem hiszitek el, főleg nem Hajni és Brigi. Orsi elhiszi mert nála elengedte magát Lilim és hisztizett, és összebüfiztük a gyönyörű tiszta szalont.
:oops: Úgy látszik a Lilimre jó hatással vannak a gyerekek, mert ma tényleg egy kis angyal volt!!!! Nagyon büszke voltam rá. :D Na majd mondom is apának, hogy csak kell neki egy kistesó. :lol: :lol: Lehet sokkot is kap, még nincs a helyzet magaslatán. :lol:

Szilvi: azon kaptam magam, hogy kezdesz hiányozni, olyan rég nem beszéltünk. Jövő héten bebumszlizok pestre veszek anyagot és megyek vele egyenesen hozzád! :D őőőőő ruha anyagot, csak h tisztázzuk..... :lol: :lol:

Jaja csajok, holnap jön egy potenciális vevő megnézni a suzukit, szurkoljatok, hogy vegye meg!!!! Jaja de jóóó lenne, akkor vennénk egy biztonságosabb, nagyobb kocsit nekem!!!!!! Szurk, szurk, szurk… :D

Asszem rám i :wink: s hatott amit a teába tettem….. még mindig jó kedvem van.

Brigi: kis ajcsi zacsira gondolsz? Ha nem szólsz észre sem vettem volna, hogy itt maradt, olyan kupis ez a pici Lili!!! :lol:

Jó éjt!

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!

Miről beszélsz??????
Kb 3 perc volt amíg sírt(ezt hívod hisztinek?) a többi csak dünnyögés volt ahogy altatta Magát! Szerintem is jó baba, de de meg TÖKÉLELTES ANYA VAGY! Annyira jó látni az a gyengédséget, azt a finomságot, azt a türelmet ahogy Lilivel bánsz!!!!!
Komolyan mondom mikor énekelted a Katicabogaras altatót majdnem elsírtam magam! :oops:
Ezt a ruhamarkolászást el tudom képzelni, mert láttam Lili kis husis kezikéjét ahogy moncsolgat Téged! Tündéri!!!!! :D
Ezt a hirtelen hideget, szeles időt egyik gyerkő sem szereti!
Gémberedéssel óvatosan! :wink:

Suzuki vevőtöket jóóóól megvuduzom, hogy elvigye autókádat! :wink:
Megy a drukk ezerrel!

Olyan jóó ez a topic, hogy ennyien tudunk talizni, még ha nem is egyszerre, de a társaság össze-össze fut hol itt, hol ott! Van aki még nem talizott valakivel?

Nekem csak Edina és Bernimaradt ki, de ők el is tüntek sajnos! Pedig már Petra és Zsófi is olyan nagyok! Olyan jó lenne Róluk olvasni! :cry: :cry: :cry:
Lassan 1 évesek lesznek! :shock:

Tényleg Gabi Te olvasol bennünket????? Hogy vagytok?

Szilvike! Alig bírtam kikelni az ágyból! :?
Marcinak összeraktuk házat és még bent van a házban, de egész éjjel abban alukált! :D Remélem belemegy majd napközben ha már kint lesz a ház!

Megyek fürcsizni........
Vendég

Szasztok!

Hazaértünk... olyan jót úsztunk, ahoz képest, hogy "lájtosat" terveztünk, és 35perc alatt annyit úsztam, mint máskor 45perc alatt, :wink: de olyan jó volt! KÖSZI Orsi!!!!
Fiúk elmentek papussal autót nézni, Lilivel kettecskén vagyunk, ki kéne takarítani, főzni nem fogok, mert nem jönnek anyósék, sógoromék... :? csak a mamiék, meg hugiék, jönnek, így melegszendó-parti lesz! :lol:

Megnéztema fotókat! Tüneményesek a lányok!!!!!

Lini, kész vagyok!!!!! Mekkorát nőtt Lili!!!!!!! legutóbb még olyan csöpp volt.....
De édes vagy!!! Hétfőn, vagy kedden nem érsz rá, viszem Lilit 9re és 10re kell mennem érte.... összefuthatnánk.... Anyagot itt érden nem találtál?

Brigi, nagyon cuki Dorina az utolsó képen ahogy elterült... gondolom jól elfáradt...
Szeretem a mézet, szoktam is mézesteát inni... most negrót vettem azt szopogatom, úgynéz ki ez használ, csak a fogaimnak nem... :wink:

Hajni, még mindig nagyon cuki Lilikéd! Sokat változott Ő is!!!

OLYAN ÉDESEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi, lebuktam :oops: tényleg Yoda az! :lol: Á, dehogy.... :wink: De tényleg jó a ruci!
Teszel fotót a kutyaházról?! Legyen benne Marci is! :lol:

Tényleg, Berniéknek, már megvolt az esküvő is, nem?! Meg keresztelő is volt, ha jól emlékszem....

Mostmár tényleg megyek, mert szalad a lakás.... még a végén nem érem utól... :wink: :lol:
sylph

Szilvi!

Én is 1,5 km -t úsztam, igaz ekttőt szoktam, de ahhoz képest, hogy kedvem se volt! Jól is esett! :D
Már fől a husileveske, sütök hozzá egy meggyes lepényt és csókolom! Holnap kínait eszünk(csak az Unclebenseset :oops: )

Apa szereli össze az ágyat én meg gyorsan takarítok, vasalok! El vagyok csúszva, de annyira nyomaszt a lemaradás, hogy tiszta ingerült vagyok! :oops:
Szegény Apuci! :( Majd este kap kárpótlást! :wink: :oops:

Na megyek kicsit felpörgök, mert hétköznap nem akarok semmit csinálni csak a gyerekeimmel és a munkámmal foglalkozni! :wink:

Mia! Köszi a virágokat, de nem fogadhatom el, mert nálam a növények az utcsók! :oops:
Tudom: Ki a virágot szereti.........., lehet rossz ember vagyok! :roll:
Szeretni szeretem, de ha van fontosabb dolog(férj, gyerekek, munka) tuti a virágok csúsznak az utolsó helyre! :lol:
Nem akarom kinyírni a növényeidet! :wink:
A gyerek ha akar valamit szól, a kutya ha éhes kapar, a hüle növény balszerencséjére kusban várja a gondoskodást! :lol: :lol: :lol:
Ha észre veszem, hogy kókadoznak a növéyeim, kapnak egy loccsintást! Anyósommal ezért volt egy pár harcunk!
Mindig lelkiismeretfurdalást próbál kelteni bennem, hogy nem locsolok!Van 3 gyerekem, fontosabbak mint a növények! :wink:
Mikor ideköltöztünk csináltunk Apósommal egy 5X5 m-es kis veteményest! Szépen teliültettük minden aranyos kis zöldséggel! Mikor megszületett Bogi még volt időm kiegyelni, locsolgatni, gyomlálni stb! De mikor Bogi 4 hós lett sokkal több időt követelt és persze a veteményesre nem jutott időm, Anyósom akkoriban hetente 1x böffentet ránk, és akkor csak a veteményessel foglalkozott! Kértem, könyörögtem, ha már itt van ne a veteményest túrja, mert az nem segítség nekem(megveszem a zöldségesnél ha kell) hanem a gyerekekkel foglalkozzon!
Ez volt a válasz: Sajnálom szegény növényeket! :twisted: :twisted: :twisted:
4x kértem, ötödszörre kitépkedtünk mindent a kertből és Apa berotálta az egészet!
Jött nézett nagy szemekkel, hol van a kert! :shock:
Mondtam: megoldottuk a kert problémát, most már marad ideje az uokáira! :wink:
Azóta ezen röhögünk Apával! :lol: :lol: :lol:
Genyók vagyunk? :oops:
Vendég

Sziasztok

Én szoktam olvasgatni, de írni már nem jut energiám.

Kicsit elhavazódtam én is, munka, gyerekkel tanulás, nekem angol, terhesség, háztartás....közben Gellértnek 5. szülinapot ünnepeltünk.
tegnapelőtt pedig kikapták egy fogamat :roll: :roll: kicsit sajgott, gondoltam megmutatom a dokkernak, hát nem kihúzta....
most már oké, remélem nem lesz vele gond, nem túl jókat olvasni erről a terhesség alatti fogproblémákról.

pocak nálam is elkezdte a keményedést, tegnap egész délelőtt szinte. szerencsére tegnap nem kellett bemennem, itthonról dolgoztam.

kutyaruha:):) csúcs..nekem egy labradorom van, kinti kuty...ruha nem kell rá, olyan dagi. most fogyókúrán van szegény, 4 kilót kell leadnia. házikója van azért. gyerkők imádják, kölcsönös....hátán lovagolnak.

veteményes nálam nincs, kutya miatt kizárt. növényeim szintén ridegtartásban :oops: :oops:

pusz
jó 7végét

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Orsi :lol: :lol:
Berotáltátok a veteményest??És anyós mit szólt hozzá??
Amúgy néha én is azt veszem észre,hogy kókadnak a növények.Pedig nekünk rengeteg van.Már már néha azt sem tudom,melyiket hová tegyem?
Ma kicsit rendezzük a lakást.A Fanni szobáját kicsit átalakítjuk,rendbe tesszük,mert már nagyon gáz.Eddig ott vasalta az volt a számítógépes meg a mindenes szoba.No de !Idő közben a Fanni felnőtt és már nem bitorolhatom a szobáját mindenesnek.Így kicsit át kell alakítani szervezni a dolgokat.Nem semmi meló lesz,mert pl az összes irat az ő szobájában van,és a szekrénnyel más terveim vannak,ami az iratokat rejti.No de majd megoldjuk :lol:

Mia!Azért próbáld csak meg azt a blogozást.Ha csak napi 3sort írsz,már az is valami.

mimi12

[quote="mimi12"]O írta:mimi12rsi :lol: :lol:
Berotáltátok a veteményest??És anyós mit szólt hozzá??
.

Be bizony! :D :D :D
Ilyen fejet vágott! :shock: :shock: :shock: De nem szólt semmit mert a fia csinálta! :wink: Kép Sarokban a veteményes!
Kép Elkövető! :-)))))))

Kép Hült helye!
Vendég

Szasztok!

Kész is vagyok a lakással, aludtam is egyet Lilivel :lol: és most pizzáztunk egyet... fiúk nem találtak autót... de Bubó nagyon élvezte, megjöttek s egyből mesélt, hogy ilyenmeg olyan autót láttak.... :lol:

Orsi, ez az anyós-kert sztori nagyon, jó!!!! Jól tettétek! :lol: :lol:

Hajni, megmutizom az én eszkimóbabáimat.... :lol:

Kép Kép
sylph

Orsi: te tényleg boszi vagy! :D Megvették!!! Jól meg is sirattam, :cry: de sebaj apa ezerre keresi nekem az új kocsit!
Amikor apa itthon van olyanokat alszik Lili, most már 10:30 óta alszik és lassan 2 óra van. Most már senki nem fog nekem hinni amikor panaszkodom. :lol: Egyébként tényleg egy szavam nem lehet jó baba Lili, kedves, okos (hamar megtanul játszani a játékaival) és szeretet teljes, egyszerűen IMÁDOM. Vannak nyűgösebb napjai, de az mindenkinek van. Na jó nem ömlengek a pici lányomról. :oops:

Szilvi: kedden ráérek!!!!! Talizhatunk, majd viszem magammal az üléshuzatot és megdiskuráljuk.

Csajok hol vannak a képek???
:shock: :shock:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini: küldem pü-t. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Csajok erről tudtok valamit?

Szikla Grill Étterem / Esztergályos u.

Most olvastam egy szórólapot. Van náluk karaoke és retro party.
Nagyon csörgő lehet?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini! Gratula az autó eladáshoz! :lol:
Képek a Dolli féle picassa-n! :wink:

Hajni!

Én még nem hallottam erről az étteremről! :shock:

Mimi!
Hogy haladtok? Mi ugyanazt csináljuk, a gyerkők szobájával!
Most kezd alakulni, de egy jó darabig egyre nagyobb és nagyobb kupi lett csak! :?
Még hátra a sok kinőtt ruha selejtezése! :?
Vendég

Húúú,de ideges vagyok! :evil: Dorinát fél 3 óta altattam és csak 4kor aludt el!

Lini!Igen,arra a zacsira gondolok!Én sem hiszem el,hogy Lili rosszcsont. :P

Mia!Hagyd csak meg a virágokat!Később meg majd bánni fogod!Az úgysincs az emberre ráírva,hogy tápin nőtt fel.Mire betölti az 1 évet,úgyse ez lesz a fő téma. Patriknak majd tejszínhabos néniket hívunk. :wink:

Hajni!Én sem hallottam róla.

Orsi!Én is pont tegnap gondoltam erre,hogy milyen jó ez a topic.Itt van élet,lehet találkozni,stb.ÚÚÚgy örülök! :lol:
Hihi kertes sztori! :D

Kép
tierno

Brigi mekkora ruhát hord Dorci?
Van egy eladó 92-es overállom!
Kép

Tökre örülök! Olyan klassz lett a csajok szobája! :D Végre nagy hely van megint, ki sem akarnak jönni! :wink:
Kép Kép Kép Mi a car ez??????? Nemtom,de elég büdi!
Kép Hülyék vagytok???? Azt hittétek........?Jó nekem bent!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?