Új privát üzeneted érkezett!

Hajni! Nem is tudom mit mondjak! :( Talán annyit, hogy ettől a csomó gyogyitól most már csak elindul a fogyás és a változás. Nagyon-nagyon szorítok, hogy így legyen!!! :roll:
Amúgy hány kilótól kéne megszabadulnod?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs!
Soktól.........de most elöljáróban 5-6kgt hogy beinduljon, mert akkor jó esély van rá, hogy tovább fogynék. csak azt nem értem,hogy akkor amikor megkaptam a metet 2007ben akkor miért ment le szépen lassan 10kg magától????? És miért jött vissza? Nem csinálok semmi mást, azon kívül hogy már vizitornára nem járok.......
Az érdekes még az, hogy álítólag tökre nem látszik rajtam hogy ennyi a súlyom amennyi...... És én mindig centikben fogyok....hiába vagyok "izmos"a Férjem szerint a régi úszásnak és vizitornának köszönhetően, doki szerint ez nem elég az anyagcserémnek......El sem tudom képzelni hogy mi lesz akkor ha tényleg megindul a anyagcsere, mert így is napi 3-5x minimum megyek wcre..... :shock:

Amúgy laptetőd vaaaaaaaaaaaan!!!!

hajni...
Budaörs

Egyébként régóta ezeket szedem, csak most kiegészült a Lindaxával meg megint megkaptam délre az 1000mg metet......
Nem tudom mi lesz, hisz nekem még a Xenical és a tvben reklámozott Rff kapszula sem segített.... :cry:

hajni...
Budaörs

Hajni
A fenébe :x
Remélem ez a gyógyszer meghozza a hatást és beindul ismét a fogyás nálad. A mozgás szerintem jó! :lol:

Kép

Kép
princzike

Meli
Kukis? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi lányok :)
Remélem most már a köv hónapban ti jöttök ilyen képpel! :D Irgum burgum

Ranita
Mizu?

Lucuzs
Laptető!!! :lol:

Kép

Kép
princzike

Na én tornát letudtam mára!

Princzike gratula! :D :D :D Édes pici pöttyöcske! :lol: Én is én is!

Hajni, jól értem hogy nem tornázol semmit? Nagyon drukkolok, hogy ettől a sok bogyótól beinduljon a fogyás, és ne legyen kórház belőle+++++++++++++
mókica

Princzike!

hatalmas nagy Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagyon nagyon vigyázz magatokra!

Lányok köszi a nyugtatásokat.

elvileg két hét múlva megyek a dokihoz genetikai uhura, majd ha meglesznek a heti véreredmények.

Kép
gota79

ranita, neked is nagyon szorítok. remélem minden rendben lesz.

Kép
gota79

Móki!
Kiderült számomra hgoy az elliptikus tréner bár nagyon jó kis gép, csak a térdem nem szeresse sajnos. Ha egy hétig dolgozom rajta 2hétig nem bírok menni rendesen...
DE!Van szobabicim 2hete és azóta nyomom minden nap. Na jó múlthéten csak 5alkalom volt. De a héten már minden nap ment, bár most kissé döcögősebben a bokaficam miatt.....de csináltam. :D A Férjem minden nap elmondja milyen büszke is rám.

hajni...
Budaörs

Hajni, akkor bocs, valamit félre értettem mozgás téren... :oops: A szobabringa jó dolog! drukk hozzá, most már tényleg be indulhatna fogyi nálad!++++
mókica

Biztos azért hitted mert már nem vizitornázom. :D
Hát ja tényleg elindulhatna már.....

hajni...
Budaörs

Móki, neked mitől megy a fogyás? Diétázol is?

hajni...
Budaörs

Hajni, próbálom tartani..... Nem mindig sikerül. Kenyér már jó ideje minimális, rizs is és a krumpli is. Édességet se vetem meg, de már tudom hol a határ benne. Ma azt hiszem iszok egy pohár tejet vacsira.
Mostanában kezdtem újra mozogni rendszeresen.
mókica

Hajni! Ügyes vagy! Hajrá szobabringa! Meglesz az eredménye, ha kitartóak vagyunk!:wink:
Én is nyomtam ma is! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Nagyon szorítok! :lol: Küldöm a pozitív energiákat! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni,
nagyon sajnálom, hogy rossz híreket kaptál!
A szobabringa szerintem nagyon jó!Hajrá!Elárulod mennyiről, mennyire kellene lefogynod?Jöhet priviben is! :wink:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ranita,
drukk-hegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Nálam még nem volt pé, úgy tűnik. De szerintem már nem várat sokat magára. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Meli! Te most szedsz valami progifélét? Meghozatni a mensit?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
igen, mert most a lombik miatt nem várhatunk arra, hogy 35-45.napra jöjjön meg, mert akkor lemaradunk a decemberi próbálkozásról!
Tehát ha most megjön, akkor kezdem a fogigátlót, és a kaális dokim megmondja 28-án,hogy hogyan tovább! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szép jó reggelt!

Hajni, engem is érdekelne, hogy mennyit kéne fogynod.

Egy mai görbe, Lucuzs úgy tűnik nekem se volt meg a pé, de lassan lesz. Íme:

http://ciklus.hu/images/diagramok/12f6a ... 51200_.png
mókica

sziasztok.

princzike,gratulalok szep kis petezsak es a babad is :)

hajni sajnalom hogy megint rossz hireket kaptal :cry:

meli akkor nagyon kozeleg az idopont amikor kezdhettek hisz ma mar 27ik nap vagy.ha 35napon jon meg az mar csak egy het :)

ranita mai adag drukkok mennek :!:

Mokica atlag hanyadik napon szokott ped lenni?

Kép
monyo83

Sziasztok!
Hajni!
tegnap este már nem voltam neten,de majd ma vmikor írok!Most Lara nem hagy. :lol:

Lányok!
Ne szórakozzatok már,nekem ez fel sem merült :shock: ,röhögve olvastam itt a bal oldalon a múltkor a hisztis terhes cikket :lol: Védekezünk(óvszer)csak 1-2 "vigyázásos" :oops: alkalom volt,de most belémbújtattátok a kisördögöt :shock: :roll:

Kép
Kép
zazzy

Monyó, 17.cn körül szokott pé lenni. Szóval még nem írtam le ezt a hónapot. :wink:
mókica

Zazzy! Ha védekeztek, akkor azért jóval kisebb az esélye. De szerintem is megérné mérni a hődet.
De szülés után simán belefér, hogy pár hónap kimaradozzon. Nekem is az első mensi után hónapokig nem jelentkezett a következő.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Én is díjaztam volna,ha még hanyagol :evil: Ráadásul júliusban alig volt tejem azalatt a pár nap alatt :evil: ,dehát ez van.Sokaknak (pcosok)amúgy szülés után hamar vagy egyből visszaállt :shock: de nekem terhesség előtt kezdett rendeződni,3 normálisnak mondható ciklusom volt összvisz fogigátló után(1 év után),úgyhogy ezen a kettőn is csodálkoztam :lol:

Kép
Kép
zazzy

Princzike,
gyönyörű gyermek. :wink:

Monyó,
mindig meglepnek ezek a UH-os képek engem.Olyan formák jönnek ki h csak lesek.De a pocid irigylésre méltó nagyon. :wink:

Hajni,
sajnálom a rossz hírt.Nekem is írtak az elején lindaxát, de amikor visszamentem a dokihoz és közöltem h éhes vagyok tőle értetlenül állt a dolog előtt.
Még azt szerettem volna írni neked, h az se jó, ha alig eszel mert attól is belassúl az anyagcseréd(és akkor lehet akármilyen gyogyi) a szervezeted rááll arra kevés kosztra és egy idő után leáll a fogyi. :cry: :cry:

Zazzy,
érdekes, mert azt mondják szopi alatt nincs mensi.Vagy mégis?
Vendég

Szia Loviné! Te mikorra nem várod pirit? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Őszintén megmondom, mert nem szégyenlem már annyira, hogy mennyi vagyok.170cm és 117,6kg.Szóval naggyon gáz tényleg, ezt én is tudom, de már nem tudom mit csináljak. Szedtem Xenicalt, Rff kapszulát és meg sem éreztem őket.
2,5 évvel ezelőtt is ennyiről indultam,(118) ami a met kezdésekor lement 108-103ra, nem gyorsan hanem szépen lassan. Azóta szépen lassan vissza is jött.
És most itt kérdezném meg:
Zazzy!
Tényleg ennyinek nézek ki???? :oops:

Azért őt kérdem, mert Vele találkoztam eddig személyesen többször is.

Loviné!
Elgondolkodtam azon amit mondtál, mert pont tegnap mondta egy dietetikus az egyik diabetikus boltban hogy ha nincs meg a szükséges bevitt kalória, vagy szénhidrát mennyiség, az is lassítja az anyagcserét és nem lesz fogyás, hanem csak stagnálás, majd hízás mert csak rakódik, rakódik......

Azt is tudom és tudatosult bennem hogy nem vagyok kitartó ilyen szempontból, mert már a hátamon feláll a szőr, ha azt hallom hogy fogynom kell. Basszus, mintha nem tudnám. De ha már az orvos is szétteszi a kezét mert nem tudja mi van, akkor mit csináljak?????
Engem már maga a tudat is stresszel a súlyom miatt, pedit totálisan jól érzem magam és elfogadtam magam ilyennek, hisz sosem voltam vékony. Szerintem már ezért állt le minden mert idegel hogy fogyás, fogyás.
A másik meg az hogy a Férjem, anyósom hiába támogat szóval, az nekem nem elég......Azt érzem nem áll mellettem senki, nagyon nagy a kísértés néha, hisz hiába kérem ne legyen itthon cukor,liszt,édes üdítők........egy ideig megy aztán megint megjelennek ezek a szemetek. Na meg a főzés a másik........Mindig nekem kell kitalálni mit főzzek ami egészséges is de más is megeszi. Tegnap jutottam el odáig, hogy első időben rendelni fogom a kaját magamnak, úgyis van meleg étkezésim. Csak hát ugye akkor az uram mit eszik???????A mozgás meg tök szar hogy csak egyedül csinálom, jobban menne ha valakivel csinálnám. Már ki is néztem egy helyet (Curves) de egyedül nem megyek mert tudom magamról hogy nem vagyok kitartó. Nincs húzóerőm.......A Férjem mozgásban nem partner(pedig neki sem ártana), hiába mennék úszni is. Konditerem kizárva mert nem vagyok kíváncsi a cicababákra, kigyúrt állatokra.
Meg igazából már a hitem sincs meg hogy nekem sikerül fogyni.....

ÁÁáááááááááááááá nem tudom. [/b]

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

12 petesejtet sikerült leszívni, holnap 10 és fél 11 között kell telefonálni, hogy mennyi termékenyült meg.

Most megyek feküdni, mert a hasam szétszakad :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Ez igen!!!! :lol: :shock: Jól sejtem, hogy ez nagyon szép eredmény? Drukkok továbbra is, vagyis most már 12-szeresével! :wink:
Pihengessél! :lol: Nagyon ügyes voltál! Megérdemled a pihenést! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita!
Az igeeeeen! :shock: :shock: :shock:Drukkolok nagyon!!!!

hajni...
Budaörs

Ranita,
ez aztán a szám! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Te meg aggódtál, hogy nem lesz!Én a felének is örülnék! :wink:
Randidrukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni,
sajnos meg tudom érteni a problémádat!
Én 100 kilóról indultam másfél éve!Igaz, nekem sikerült megszabadulnom már jópártól, de szenvedésnek élem meg az életmódváltást!Nagyon nehezen viselem!Sajnos rendszeresen bűnözök, és ez meg is látszik, már régóta egy dekát sem sikerült leadnom!
Én annyira szívesen mondanám, hogy elmegyek Veled mozogni, de szerintem nagyon távol lakunk egymástól! :roll:
Kívánom,hogy valamilyen módon induljon meg ez a fogyás!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hajni,átérzem a helyzetedet.és igen, ha nem eszel, az is rossz.és hidd el beindul, nekem is így volt. a baba legyen a fő cél ezét küzdj és tényleg fogynod kell, enélkül nem szabad meddőségibe menni.
én is kb innen indultam kb ezzel a magassággal és semmi sanyargatással és semmi sporttal :oops: max callaneticsszel a baba iránti vágyam végülis ledobatta velem ezt a 32 kg-ot, még 4 van hátra az idei célból és még 10 jövőre...hidd el, meg lehet oldani, én keresgettem a kifogásokat, meg az okokat, hogy én nem tudok fogyni stb stb, de igen, tudok, csak akarni kell és odafigyelni.én nem főzök amúgy...rendelek kajcsit.agyban dől el minden.

Hajni, azért bátorkodtam leírni, mert ez a dolog olyan mint a zsidóviccek, egy nem zsidó mondja zsidónak, az bántó, de zsidó zsidónak vicc...így úgy gondolom, mivel abszolúte egy cipőben járunk, jártunk, tudom, miről beszélsz, írsz, jobban átérzek mindent mint az, akinek nincs ennyi kg pluszban vagy egyáltalán nincs is...
Vendég

Hunci!
Köszönöm, hogy leírtad!!!!Egyáltalán nem volt bántó. :lol: Egyébként a közönségtalin Te voltál az aki fogadta a "vendégeket"? Farmer,fehér blúz,rajta egy barna pántos felsőben?
Amúgy szerencsés vagy hogy így megindult a fogyásod, nem semmi a 32kg!!!! :oops: Hidd el, mindent kipróbáltam már, de nem adom fel!!!!! :wink:
Honnan rendeled a kaját?

Igazából egy időben tényleg slendrián voltam, és nem mozogtam, meg nem diétáztam :oops: ....feladtam. De most újult erővel vetettem magam bele. Még mértem is hogy menyit szabad enni az ebédből, almából. :roll: Ez már nagy szó. És bicajozom is minden nap 20-30percet. Ja és elkezdtem írni, hogy egy nap mit eszek.
Ja és feladtam az elveimet, miszerint nem rendelek kaját, hisz a Férjemnek is kell enni. Végül beláttam, hogy muszáj, mert kell egy kis sikerélmény, meg amúgy is van melegétkezésim amit erre el tudok használni, így nem a kasszából veszem ki a pízt. :D Meglássuk. Ebéd így változatos ch kiszámolva, és a reggeli,vacsi meg a tízórai,uzsi adott, azzal nincs gondom. Már ha utóbbi kettőt nem felejtem el.......Férjem meg eszik azt amit talál. :lol: vagy neki külön főzök és eszi ameddig van. :twisted:

hajni...
Budaörs

Meli!
Aranyos vagy, köszi. :wink: Budaörsi vagyok amúgy.

hajni...
Budaörs

Hajni, én is messze vagyok Tőled, hogy együtt mozogjunk. DE az éteren keresztül nógatlak majd, hogy a napi bringázás ne maradjon el Neked mikor a kedvenc sorozatod nézed! :D
Egyetértek Huncival, hogy agyban dől el.Egy ideig én is lusta voltam mozogni. Mára ez megváltozott. Vettem egy nagy levegőt és előkotortam a tornás kazettám, azóta heti 2*1 órát tornázom. az első alkalom után olyan izomlázam volt, hogy kb 2 napig menni is alig bírtam. Most már ilyen durva izomlázam nincs, de még a felülések nehezen mennek.
Jó ötlet, hogy írod mikor mit eszel. Én is csináltam egy darabig.
Sok sikert a mozgáshoz, fogyáshoz!

Ranita, drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mókica

Loviné!
Igen,ez mese,hogy szopi alatt nincs mensi.Még azt szokták mondani,hogy pé nincsen,de tudod hány baba cáfolna rá erre? :lol:

Hajni!
Én már nem is írom,hogy milyen messze vagyok az együttmozgáshoz :lol: Pedig mennyien összeverődtünk volna hirtelen :D
Kérdésedre,szerintem 90-nél nem nézel ki többnek,de ezt már mondtam :wink: A többit emailben írom! :wink:
Kaját nem lehetne mindkettőtöknek rendelni?Ha itt lenne ilyen lehetőség,én úgy élvezném,ha mondjuk csak hétvégén kéne főznöm.Nézegettem árakat,nem biztos,hogy a főzés kijön olcsóbban+a veletöltött idő...

Holnap ,ha sikerül,mérek hőt 8)

Kép
Kép
zazzy

Hajni, igen, én voltam az.és rátok is emlékszem....asszem, valahogy a vége felé jöttetek vagy hogy, de nem az elején az tutti, rémlik, hogy téged láttalak és az urad.
Gastroyaltól rendelek, van egy ún filléres menüsora, tök olcsó és van ch számolgatós menü is 450 ft körül max 500.na ezt 2 részletben eszem meg...
Vendég

Hajnikám,
valamikor nincs kedved talizni?Vagy minden délelőtt dolgozol?
Nemsokára megyek fel Pestre a Kaáliba(vagyis Budára, az Istenhegyi útra).
Ha lenne hozzá kedved, és időd, talizhatnánk! :P

És ha még valaki ráér,örülnék, ha taliznánk! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Még mindig nagyon elfoglalt vagyok...ez a kis hercegnő sokat eszik, ezért 4,5 kg már :)
Képet sem volt időm ide feltenni, de akit érdekel iwiwen fent van 1.

Üdv.
Aisha
aisha

Hunci!
Igen, nem az elejére értünk oda, hanem már a szünet felé. Még mondtad is, hogy sajna a filmről lemaradtunk. Pótszéken ültünk Urammal a szélén, ott ahol Te álltál. ( Ő rövid gatyában volt pólóval :D, erről tutira megismerhetőek vagyunk/voltunk :lol: )
Én is most a Gastroyaltól rendeltem jövő hétre, nem tudtam eldönteni melyik legyen: - energiaszegény ételek max 400kcal
-zsírégető ételek max. 500kcal
- szénhidrát szgény ételek max.30gr ch
- csökkentett szénhidrát tartalmú max 50gr ch

Így első körben a csökkentett szénhidráttartalmú max.50chsat választottam. A max.30gros kicsit drasztikus lenne és félek behipóznék, vagy ugye beugrott hogy a kevés sem jó.
Nem tudom jól választottam-e.......
Tiédet nem találom.

Meli!
Egyik héten délelőtt, másik héten délután dolgozom. :)
A 20.ai héten, azaz jövő héten délutános leszek (11-17ig dolgozom)
A 28-ai héten délelőttös elviekben,de még nem tudom mert őszi szünet lesz és ilyenkor összevontan vagyunk és össze vissza dolgozunk,mert van aki elmegy még szabira ha maradt neki. (fél 7-13ig)

Zazzy!
Kösziiiiii!!!!!Amúgy ma is voltam egy talin, ahol mások is az mondták hogy 90, max de nagyon max 100nak nézek ki és tutira rossz a mérlegünk. :lol: mert ez nem lehet hogy ennyi legyek.
Kajarendelést elvileg lehetne mindkettőnknek de egyenlőre Uram ne akarja. Rá kell hatnom valahogy majd. :D Rá is ráférne egy kis súlycsökkentés, de róla olvadnak le a kg-k ha odafigyel mit eszik. Baromi szerencsés alkat ilyen téren. Valahogy már a terhelésre is rá kellene vennem, mert mostanában képes benyomni 1egész tábla csokit.... :shock: csak azért nem akar menni, mert ő nem képes ülni 2órát úgy hogy nem mehet közben bagózni, főleg úgy hogy "le van róla tiltva" akkor, hisz akkor mivel tiltva van jobban idegeli rajta magát hogy nem lehet rágyújtani. érteeeed???? :D

Most megyek szunyálni, mert holnap vagyis már ma szülibuli anyáméknál, ahol Uramat ünnepeljük marcipántortával. Blöeeeee, még jó hogy én nem szeretem.... :)

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A BÍZTATÓ SZAVAKAT!!!!!!!NAGYON JÓL ESIK!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

Jóóóóó reggelt!

Sehol senki? Tessék már kibújni az ágyból :D !!!

Hírek :arrow: 12 petesejtet szívtak le, ebből 2 nem volt életképes,a 10- ből pedig 9 megtermékenyült :D
Azt hogy hogyan osztódnak hétfőig nem nézik, mert az sem jó nekik, ha sokat bolygatják őket. De bízzunk benne, hogy ok lesz. Hétfőn 11- kor lesz a beülti.

Kép

Kép
ranita1979

Majd jövök és visszaolvasgatok, de most megyek főzni, mert eddig nem volt hozzá idegzetem :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Én épp miattad jöttem, de még nem volt hír pár perce! Gratula!!! Nagyon ügyesek! Hétfőre nagy drukkkok! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni, akkor emlékszem rátok, amikor jöttetek, valahogy ismerős voltál :lol: Az enyém nincs a neten, mert az titkos és csak véletlenül tudtuk meg hogy van ilyen,aki először rendel onnan, azoknak van, külön kérni kell ilyen menüsort az ügyintézőtől.És újként regisztrálni és csak telefonon fogadják el.
Vendég

Ranita!
Szuper!Hétfőn mennek a drukkok!

Hajni!
Jó bulizást nektek ma!Biztos nem lehet terheléskor bagózni??? :?:
Remélem olvastad eggyel feljebb Charlottot!!! :wink: NEM FELADNI!!!!(Ez mindenkinek szól!!! :D )

Reggeli hőm 36,4,szóval minden oké :lol:

Kép
Kép
zazzy

Ranita!

nagyon örülök, hogy ilyen sok beindult. remélem hétfőre is igen szép számmal lesznek. lehet hogy már mondtad, csak nem emlékszem, mennyit ültetnek be?

Kép
gota79

Ranita, ezek szép számok! Csuriban a kezem érted! :)

Meli, velem Fehérváron tudsz esetleg talizni. :)

Bicós lányok mai km letekerve????? :)
mókica

Móki mi most ébredtünk a délutáni szunyókálásból. És már a bicajjal jössz? :shock: A gépig alig vonszoltam el magam! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, Ti mondtátok, hogy szóljunk, hogy mozogjatok! Hááááát rajtam nem múlik. :lol: :lol: :lol: Én a hétre a tornát letudtam.
Jó is a délutáni szieszta. :)
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?