Hunci!
Igen, nem az elejére értünk oda, hanem már a szünet felé. Még mondtad is, hogy sajna a filmről lemaradtunk. Pótszéken ültünk Urammal a szélén, ott ahol Te álltál. ( Ő rövid gatyában volt pólóval
, erről tutira megismerhetőek vagyunk/voltunk
)
Én is most a Gastroyaltól rendeltem jövő hétre, nem tudtam eldönteni melyik legyen: - energiaszegény ételek max 400kcal
-zsírégető ételek max. 500kcal
- szénhidrát szgény ételek max.30gr ch
- csökkentett szénhidrát tartalmú max 50gr ch
Így első körben a csökkentett szénhidráttartalmú max.50chsat választottam. A max.30gros kicsit drasztikus lenne és félek behipóznék, vagy ugye beugrott hogy a kevés sem jó.
Nem tudom jól választottam-e.......
Tiédet nem találom.
Meli!
Egyik héten délelőtt, másik héten délután dolgozom.
A 20.ai héten, azaz jövő héten délutános leszek (11-17ig dolgozom)
A 28-ai héten délelőttös elviekben,de még nem tudom mert őszi szünet lesz és ilyenkor összevontan vagyunk és össze vissza dolgozunk,mert van aki elmegy még szabira ha maradt neki. (fél 7-13ig)
Zazzy!
Kösziiiiii!!!!!Amúgy ma is voltam egy talin, ahol mások is az mondták hogy 90, max de nagyon max 100nak nézek ki és tutira rossz a mérlegünk.
mert ez nem lehet hogy ennyi legyek.
Kajarendelést elvileg lehetne mindkettőnknek de egyenlőre Uram ne akarja. Rá kell hatnom valahogy majd.
Rá is ráférne egy kis súlycsökkentés, de róla olvadnak le a kg-k ha odafigyel mit eszik. Baromi szerencsés alkat ilyen téren. Valahogy már a terhelésre is rá kellene vennem, mert mostanában képes benyomni 1egész tábla csokit....
csak azért nem akar menni, mert ő nem képes ülni 2órát úgy hogy nem mehet közben bagózni, főleg úgy hogy "le van róla tiltva" akkor, hisz akkor mivel tiltva van jobban idegeli rajta magát hogy nem lehet rágyújtani. érteeeed????
Most megyek szunyálni, mert holnap vagyis már ma szülibuli anyáméknál, ahol Uramat ünnepeljük marcipántortával. Blöeeeee, még jó hogy én nem szeretem....
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A BÍZTATÓ SZAVAKAT!!!!!!!NAGYON JÓL ESIK!!!!!!!!