Új privát üzeneted érkezett!

helló betty:
nem tom hun van, de már össze tördeltem az ujjaimat.
lujzedli

Tetőő 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csak jön már lassan...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

juj,téééééééééééééényleg:-)
lujzedli

hát Bri nem jön Kép
lujzedli

Én is Őt várom...
Bár mondta, hogy doki után még megy egy barinőjéhez...babázni, cseverészni...de ha most kilépek, tuti most jönne... :lol:
Úgyhogy még maradok 8)

betty615

Szal a lenyeg ngyon kedves volt es segitokesz!!!Kozolte az 1% eselyt...amit ala is irattak velem,hogy ennek tudataban vgyok a magas FSH miatt :roll: Azt mondta 28-nal mar azt mondana felejtsem el...de nekem meg egyenlore "csak" 23-24 :oops: lenyeg azt mondta ez megterhelo mind fizikailag mind lelkileg o a vegsokig fog kuzdeni,hogy babas legyek ha en benne vgyok es kitartok :roll: 2fele protokoll-t ajanlott...az egyik a clostibegyes ami melle minden masnap szuri jar(ezt nem szeritik ngyon a betegei mert cisztasodnak tole meghat nekem ilyen volt japanban :roll: 2tuszom lett :? )szal rakerdeztem a Nyulasz fele protokollra :oops: elmagyarazta azt is es azt mondta vegulis az is jo lenne nekem...ezt dontsem el en melyiket akarom :roll: mondtam neki en nem vgyok orvos igy termeszetesen o dontson de azt mondta igy nem lehet ezt megmondani elore melyik lenne jobb :roll: szal a ketto kozul barmelyik hasznalhat...ezt majd akkor tudjuk meg,hogy jo volt e ha mar ott tartunk :roll: De azt mondta ha azt a protokollt valasztjuk akkor o minimum 300gonallal inditana 6napig :roll: es mivel mar a clostibegyes amugy is volt es nem ngyon jott be igy megyunk a Nyulasz fele protokollal 8)

A boldogsagtol doki utan tobbszor sini tudtam volna...vegre nem varunk hanem valami tortenik is :) Bar a miomam nott :? 5*5cm-rol 6*6.1re :? egyenlore nem zavar be...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Briii
végre
erre vártam egész nap :lol:
Akkor kezdhettek is igaz :?:
De jóóó, nagyon örülök ennek a jó hírnek :!: :!: :!:
Nagyon megérdemlitek már a babát :!: :!:

betty615

Dokinal 3utan vegeztem mire leertem a hegyrol budan a dugoban volt egy ora baronomhoz 5re ertem oda kaposztasmegyerre...ott voltam 9ig aztan jottem haza es nem egybol ultem gep ele :oops:

Betty
Fel 2re mentem max 10percet vartam es 3ora volt mire kijottem :shock: Sok telefonja volt mert ma kezdett a 2hetes szabijabol de csak a kulfoldrol telefonalokat kapcsoljak be!

Orsiiiii
De jo,hogy jottel :P Ugy eltuntel pedig mar nemsokaa szulsz :shock: :shock: Huuuuhaa :D

Prinzci
Kép

Csillag
Szurokhegyseg hatott :wink: na meg a sok sok tobbi szurk amit a tobbiek adtak :lol: Kotohartyagyuszi monnyon le :twisted:

Lujzi
Koszonom az erdeklodest 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen kezdunk 8) keddtol megy a szuri 300gonal/nap 6napig aztan jovohet utani kedden uhu es meglatjuk mi a helyzet ha minden jol megy 28-29-30-an van a leszivas 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Este már nem tudtam maradni ,ezért most a nagy rohanásban bekukkantok!!!

Juhhhéééé!!Szuper hírek!!Majd msn-en bővebben!

Puszi mindenkinek!!
Vendég

Bridget, jaj de klassz, érdemes neked szurkolni :lol:
Akkor most extra-extra drukkhegyvonulat, hogy az az 1% óriásira nőjön!!! Pusz

Puszika mindenkinek, és azért írjatok, bár mindjárt hétvége. :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bri
irigy-mirigy vagyok...én is akarom már bökni magam :P :lol: :lol:
Mindjárt bent lesz(nek) a pociban a kis bébi(k)...húúúú de izgi :!: :!: :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Milyen
Okes bar ma megyek Pati barinomhoz mert itthon vannak Japanbol 1honapra es babazsur lesz ma szombaton meg kerianyumhoz megyunk es vasarnap leszek csak :roll: de majd figyellek 8)

Csillag
Az 1%lenyege az,hogy volt egy no ki lombikozni jott haza...ugyanezzel a problemaval...es fizetos lombikja volt mert nem volt tb-je....felvilagositottak ot is....es mi utan nem sikerult neki felhaborodottan hozongott,hogy o ha tudta volna bele se megy es hogy mennyi penzt kidobott az ablakon :roll: Pedig mondtak neki :!: Na ezert iratnak ala velunk egy papirt,hogy szoltak es tudataban vgyunk :idea: Persze az az !% tuti nem 1 de nehez esetek vgyunk (magas FSH-val)Lenyeg,hogy nem vgyok lehetetlen egyenlore es addig nem adom fel 8) Majd ha azt mondtaj,hogy ez ma nem fog menni (ami ugy erzem meg messzebb van)akkor elgondolkodom a tovabbi lepeseken(petesejtdonor)de addig nem ezt mondtam neki is es helyeselte :)

Betty
Majd jovo honapban mar nyomhatod 8) vgy meg a honapban :shock: pirivel,hogy allsz? 8) Babakok meg nincsenek a pociban :lol: azert eloszor is az a cel,hogy petit csiholjanak nekem 8) most ehhez kellenk a drukkok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty, Bri nagyon, de nagyon drukkolok Nektek!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
még nincsenek, de minyá ott lesznek 8)
Lesz petid, ne aggódj, miért is ne lenne :?: Bízni kell a jóban :!:
Pirit nem tudom késleltetni úgy látszik....már barna van, sztem holnapra meg is érkezik...

betty615

Betty, hát én inkább az alkeszt javasoltam volna, na de ha jönni akar az átok dög, akkor jön, nincs mit tenni. :roll: :lol:

Bridget:

szuri, szuri, szurkolok,
hallhatod, hogy ordítok:

Hajráááá Bridget, hajráááá Bridget, hurrrráááááá :lol:

Bocsi :P

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Suzy
Itt is koszi 8)

Betty
Mar jonnek piriek :?: En is oket varom most 8) Hat most sok az aggodalom bennem...fogigatlot se szedtem meg soha plane nem ennyi ideig...aztan a szuri is...de 2petit tuti csinalunk es amugy 4re hajtok az a cel 8)

Csillag
Koszke :lol: Majd punkcio elott elmegyek arra feletek a tesztekert 8) Egyenlore meg "babonabol nem rendelek..meg meg azt sem tudom milyet meg hanyat meg hogy :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Elfelejtettem mondani,hogy beszeltem Anycival 8) szaraxik a gepe azert nem jon...mondtam neki,hogy megirom a csahajeknak ne aggodjanak :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, köcce az Anyci infót :lol:

Várlak szeretettel, de azért nagyjából majd legalább a tesztek fajtáit add meg, mert ha nincs készleten, rendelek a kedvedért, de tudod, az kb. 1 hét, mire megkapom, úgyhogy ezért kérlek, minél hamarabb találd ki úgy kb-ra!
:wink:

esthajnalcsillag

Köszi a hírt Anyciról...már aggódtam, hogy mi lehet vele...
4 peti a cél :arrow: visszaültetésre :?:
Igen, piri itt van lassan, úgyhogy kövi ciklusban kezdünk...

betty615

Jah hat a kb az ugy van hogy 10-es hcg 15db 1db 20-as 1db 25os
Es hat a babaneme meg ezek azon meg gondolkodom :roll: nem akarok annyira eloresietni meg akar kintrol is megrendelhetem majd egyszer :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Okés, semmiképpen nem tukmálni szeretném a tesztjeimet, csak kérdeztem 8) Pusz

esthajnalcsillag

Neeeem ugy vettem tudod en ugyis akkor veszek ha kell...ha nem hasznalom akkor ugysem veszek :wink: Amikor meg hasznalnam mert ido van szolok mint most is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok

Egyszer régen nagyon régen valaki linkelt be egy címet, hogy hol lehet megnézni a hormonokértékek referencia tartományait. Szeretném megnézni, de azért neketek is leírom kiértékelésre.
23. napi vérvétel.
Tesztoszteron 1,0
FSH 4,0
LH 2,9
Ösztradiol 466
Progeszteron 44,50
Várom a kiértékeléseket! Köszike
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szi77 2009.10.16 18:22-kor.
szi77

szi77: mértékegységek?
Vendég

Bocsi, lemaradtak a mértékegységek
Tesztoszteron 1,0 nmol/l
FSH 4,0 mIU/ml
LH 2,9 mIU/ml
Ösztradiol 466 nmol/l
Progeszteron 44,50 nmol/l
Ha jól olvasom!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szi77 2009.10.16 18:22-kor.
szi77

http://babatervezok.otthona.net/forum/hormonertekek.pdf

Szi
itt vannak a határértékek
tesztoszteron ici-picit magas, de az nem igazán érdekes...
Bár nem tudom a mértékegységeket, hogy ezek az értékek miben vannak megadva... (ahogy Csibuc is hiányolta)

Szijjja Csibuc :wink:

betty615

Nnna így már oké........ :wink: Nem szóótam
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2009.10.16 18:31-kor.

betty615

Teszto király
FSH nem tudok nyilatkozni
LH nem tudok nyilatkozni
Ösztradiol normál tartományban
progi király

sajnos a középső 3 arányairól fogalmam sincs, hozzáteszem, nem vagyok nagy szaki
Vendég

Sztem minden értéked jó...

betty615

szijja betty :)
Vendég

Hogy vagy Csibucka :?: :?: :?: :)

betty615

Köszi a véleményeket csajok!
Visszaszámlálás megkezdődött betty! Sok sikert neked!
szi77

A doki hsg-t javasolt, de én nem nagyon akarom. Ha jók az eredmények akkor inkább még adok magamnak egy pár hónap haladékot. Volt már valaki hsg-n? Vagy ez feltétele a lombiknak, betty?
szi77

Sziasztok csajok!!

CSak gyors bekukk,mert kell a gép a férfinépnek,és érdemben nem tudnék írni... :D

Szi

Valamiféle átjárhatósági mindenképpen feltétele a lombiknak,vagy hsg vagy hycosi!
Vendég

bety: köszönöm megvagyok. És Te drága?
Vendég

Szi
igen, ez az egyik feltétel, mert így bizonyosodnak meg arról, hogy a petevezetőknél mi újság....el van e záródva, átjárható e ...stb....meg a méh felszíne milyen.........
Ahogy Milyen is írta, vagy hisztero, vagy HSG, vagy lapar.
Nekem volt laparom is, és rtg-s HSG-m is.

Csibuc
most már én is kezdek jól lenni :wink:

Szijja Milyen :!: 8)

betty615

Van egy barátnőm, neki is lombikos beültetése volt Szegeden, és hármas ikrei születtek. Azt hisztem a második beültetés sikerült. Lehet hogy ezt már írtam régebben!? Ez már az öregség jele lehet!
szi77

Na mára ennyi voltam, jött apa hogy letelt az időm! Sziasztok, holnap is próbálok jönni, ha nem baj!?
szi77

Persze
gyere csak :!: :wink:

betty615

Sziasztok!

Rég nem írtam, el voltam foglalva EHCS csodás tesztjeivel!!! Mégegyszer köszönet értük, most már biztos út vezet a függőségig :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty

MJár csak 5 nap :D
juuuuuuuuuuuuj én izgulok ám helyetted is nagyon!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi Mares
a drukkokat zsebreraktam :wink:

betty615

En ma mar csak sajna este jovok!Tegnap is babalatogatoban voltam meg elotte is ma meg kerianyumhoz megyunk....holnap meg pihi 8) Es ha minden igaz megfaztam :? de hogy hol es hogy azt nem tudom :x tegnap is sizokniban voltam vesemelegito amit eltudtok kepzelni...hol vgy hogy fazhattam meg? :shock: Folyik az orrom es a torkom kapar :?

Kép

Szi
Progreszteron 38.4 alatt jo szal az egy kicsit magas :roll: De azt nem is tudom mit jelent a masodik szakaszban :oops: Amugy tenyleg minden mas jo :wink:
Van meg egy oldal egyszerus\itett de itt nincs meg minden...
http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm
Nekem 2sze volt HSG-m es volt egy Hysteom is. Az atjarhatosagi ugyis keleni fog de egy gyokerkezelesnel 1000szer jobb :!: A hystero pl azert jo mert megnezik a meh allapotat kinovesek osszenovesek mini miomak...amit uhuval nem lehet megnezni es ha valami lenne azt korrigaljak is!Mert hiaba jo a hormonerteked ha a mehed nem megfelelo nem fog beagyazodni a baba es csak felhasznalod az ingyen lombikokat amibol 5van csak mielott meg kesz lenne ra a szervezeted!Ezert csinaltattam csak meg en is :!: kiis vettek egy mini miomat :shock: es most mar nyugodt szivvel megyek a TB-s lombikra :wink: Sokan csak 1-2-3sikertelen utan veszik ra magukat...de hat ez a te dolgod te dontod el a HSG alol viszont nem lehet szerintem kibujni...de ezek a vizsgalatok mind azert vannak hogy minnel sikeresebb legyen a lombik nem azert,hogy kinozzanak vgy huzzak az idot.Ugyhogy szerintem gondold meg kerd ki a dokid velemenyet es ne siettess semmit sem :roll:

Mares
Jo hogy jottel 8) Ide nem teszed be a tesztjeidet? :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget

na a tesztek ezek:

Kép

elvileg sorrendben vannak: szerda délután, csütörötk reggel és csütörtök délután.... még tegnap , péntekendélután is csináltam egyet, de az már nagyo halvány....

ma reggeli ( jó, 9kor keltem az nem reggel, és kipattantam az agybol a lázmérőért, aztánazonnal vissza, ezért lehet, hogy nem is jó, de sokáig feküdtem) szóval 36,7 volt a hőm... majd vasárnap reggel is megnézem, hogy változott-e....

de így a teszteket nézve te mit mondanál???? szerdán volt a 11., csütörtökön a 12. nap

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Írta a gyökérkezelést ! :D jót mosolyogtam...nekem az esküvőm előtt, kb 1 hónappal két fogam bemondta az unalmast,,, szó szerint elhaltak, doki szerint lehet a stressztől... szóval a lanybucsu napjan 2kor még gyökérkezelésen voltam mert a fogam baromira fájt és gennyes is volt es 7kor már jöttek a csajok, hogy irany Villány.... tehát ha nálam is lenne majd ilyen... átjárhatósági, ha bébi nem jön össze 3 hónap alatt most, akkor remélem majd jól viselem ....

szorítoik ám neked is :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Brig: gyógyulj meeeeeeeeeeeeeg!!!!!

látod a kis képemen én még a régi idők szép kis sapiját viselem :D nyakat és a hallójáratokat illetve a fejet is jól védte és izgi farkincája volt hátul :D::: :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bri!
Szi progiértéke teljesen megfelel egy 21. cn. értéknek, egyáltalán nem magas...
Vendég

Bridget

A fenébe a megfázásoddal!!Kúráld magad drága!!!

Csibucka szia!!! :D

Mares

Én ugyan nem vagyok nagy guru se hőmérésben,se tesztügyben(csak itt a lányoktól tanultam ezt-azt),de azt tudom,hogy ha mindennap nem ugyanabban az időben méred,vagy felkelsz mérés előtt az sajna nem jó....
A tesztjeid lh-k ugye? SZóval ez nem pozitív egyik sem-vagy csak a kép rossz?És ha jól értem már halványodik a tesztcsíkod? Mert akkor valószínűleg eddig nem volt tüszőérésed (sajna az ilyet ismerem,hogy erősödik,de nem lesz pozitív,majd gyengülni is kezd :? hónapokig így voltam és a vvt igazolta,h nuku peteérés)

De ne hagyd abba még lehet pozitív,de reggel fölösleges mérned,mert az lh napközben termelődik (ugye Bri milyen nagyon kiműveltem magam?? :lol: )
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?