En ma mar csak sajna este jovok!Tegnap is babalatogatoban voltam meg elotte is ma meg kerianyumhoz megyunk....holnap meg pihi
Es ha minden igaz megfaztam
de hogy hol es hogy azt nem tudom
tegnap is sizokniban voltam vesemelegito amit eltudtok kepzelni...hol vgy hogy fazhattam meg?
Folyik az orrom es a torkom kapar
Szi
Progreszteron 38.4 alatt jo szal az egy kicsit magas
De azt nem is tudom mit jelent a masodik szakaszban
Amugy tenyleg minden mas jo
Van meg egy oldal egyszerus\itett de itt nincs meg minden...
http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm
Nekem 2sze volt HSG-m es volt egy Hysteom is. Az atjarhatosagi ugyis keleni fog de egy gyokerkezelesnel 1000szer jobb
A hystero pl azert jo mert megnezik a meh allapotat kinovesek osszenovesek mini miomak...amit uhuval nem lehet megnezni es ha valami lenne azt korrigaljak is!Mert hiaba jo a hormonerteked ha a mehed nem megfelelo nem fog beagyazodni a baba es csak felhasznalod az ingyen lombikokat amibol 5van csak mielott meg kesz lenne ra a szervezeted!Ezert csinaltattam csak meg en is
kiis vettek egy mini miomat
es most mar nyugodt szivvel megyek a TB-s lombikra
Sokan csak 1-2-3sikertelen utan veszik ra magukat...de hat ez a te dolgod te dontod el a HSG alol viszont nem lehet szerintem kibujni...de ezek a vizsgalatok mind azert vannak hogy minnel sikeresebb legyen a lombik nem azert,hogy kinozzanak vgy huzzak az idot.Ugyhogy szerintem gondold meg kerd ki a dokid velemenyet es ne siettess semmit sem
Mares
Jo hogy jottel
Ide nem teszed be a tesztjeidet?