Sziasztok!
Tegnap letettem a lantot a munkahelyemen, megvolt a búcsúztató is, mint mindig, tök zavarban voltam, sok ember mind rám figyelt
Hiányozni fognak nagyon a kollégák, de jó lesz már itthon lenni
Azért hazafelé a kocsiban eltörött a mécses, annyira jólesett, hogy gondoltak rám. Kistörpénk kapott egy rágókát, egy pár kis zoknit, én meg egy nagyon személyes ajándékot a cég dolgozóitól: egy kirakós puzzlet, amin az összes ember rajta van
Nagyon várom a holnapi talit, remélem, a pogit is sikerül összehoznom.
Kistörpénk rengeteget mocorog, fiam nagyon élvezi, mikor látja a pocakon a puklikat, és találgatja, melyik alkatrésze lehet a babának
Most már én is elkezdhetek körülnézni babafelszerelés ügyben, hazahozzuk majd a kiságyat, baldachint megvenni, miegymás.
Noémi: ez a túrós rétes nagyon jól hangzik, én biztos kipróbálom
odavagyok a sütikért, most meg sajna korlátozni kell. Igaz, nekem is azt mondta a doki, hogy a szénhidrátot mellőzzem, de se mérnem nem kellett eddig, se beállított szénhidrát mennyiséget nem kell figyelnem. AZért remélem, nem lesz baj.
Szülésznő: nem semmi, hogy mennyit szoktak adni, de, mivel őt is felfogadja a kismama, és akár éjjel is bemegy a szüléshez, érthető. Nálunk a kórházban nem lehet választani szülésznőt, majd meglátom, hogy a többiek mennyit adnak, annyit adunk mi is. Előző szülésemnél meg voltam elégedve a kapott szülésznővel, remélem, most is szerencsés leszek
Maccs: jó pihizést neked, vigyázz magadra nagyon!
Ma még benézek, akkor holnap 15 óra a szökőkútnál
Lau
31+4