Új privát üzeneted érkezett!

Boni!
Jobbulást nektek!!!!!

Moncsi!
Nézem hát! Meg a Tv paprikán is a többi műsorát. Múltkor néztem a könyvesboltban szakács könyvét. Dobtam egy hátast, mert kutya drága volt.

Micó!
Próbáltál már az sk kajához párolt hagymát tenni? Azzal totál "bóti" íze lesz.

Kenny az a S.P.-ban akit mindig kinyírnak?
20150601134430

De édik lehetnek a babók így beöltöztetve.
Milókám is szép lesz mint egy hógolyó mert hófehér overálban, sapibanés, csukában fog hazajönni a kórházból! :)
Már alig várom hogy láthassam benne. Macifüles az overál.
Nagyon be vagyok sózva, azért elég hosszú ez a 9 hónap.

VIKI
Igen az a Kenny! :lol: Apácskát így hívom télen mert ő is úgy be van öltözve mint ő. Most is mert k**va hideg van.
3 pulcsi, sapka és a fején a legfelső vastag pulcsinak a nagy kapucnija.

dita75

Viki mami,

Tv paprikánk van, de én még soha 1 percre sem kapcsoltam oda :oops: , de ha GR van benne akkor megteszem :wink:

Zsuzska,

fogyással hogy állsz? Én egyre inkább lelki beteg vagyok, hogy egy dekát sem fogyok. Pedig már 2 hete nem szoptatok, elvileg meg kellett volna indulnia lefelé. NIncs 1 db farmer sem ami rám jön, 10 kg-ot nagyon sürgősen le kellene adnom.
Testvérem fogy szépen, már 15 kg-nál tart és csak annyit tesz, hogy reggel tejeskávé, délben rendes ebéd (amennyi csak belefér, még kenyeret is eszik hozzá) aztán vacsorát nem eszik és egész nap grapefruitlevet iszik.
Meg eljár biciklizni. Rengeteget tekernek a kollléganőivel.
Nekem bicajom sincs, meg Danci miatt nem is tudok eljárni, ő meg még kicsi ahhoz, hogy szállítsam. Edzeni is el szerettem volna járni, de SENKI nem tud vigyázni a picire, úgyhogy a férjemmel azon törjük a fejünket, hogy veszünk valami kondigépet itthonra és majd nyomom amikor Danci alszik. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dita,

Danci is nagyon ari ha be van öltöztetve, nagyon aranyos csíkos sapija van, egy tündér benne.
Én is nagyon vártam, hogy Dancit a hazahozós cuccban lássam, ma láttam épp a férjem telefonjában a születési fényképeit, hát túlcsordult a szívem annyira imádom ezt a kis manót :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

SZiasztok! Most tudtam megnézni Dituli pocóját, azta!!!!!!!! SZép kastély Milónak!!:-)
A férjem még nem látott terhes nőt, szerintem azért mondogatja nekem, hogy akkora nagy a pocim. Pedig tök normális méretű:) És még nőni fog, 3 hónap még hátravan. Na jó, a rokonoknál látott terhes nőt, csak biztos nem figyelt eléggé. :-)
Ditus, hogy bírod ezt a terhet, nem nehéz nagyon?
Vendég

Viki, köszi tippet, kipróbal, akkor holnap nyomatok neki vmi "bótit"!!!

Móni, meglepinek szántam de most lebuktattál. Nagy fogyásban vagyok, fogytam 8 kg. De még mindig tart a fogyókúra még van 12kg. Képzeld nem ettem 14 napon keresztül semmi szilárdat csak ittam csináltam ezt a Turbó diétát. Hát nagyon brutál volt az első két nap. Azt hittem megörülök, de megérte, utána fogytam és ma már nem is vagyok éhes, fogyok tovább. Alig eszem vmit, egy két kanállal naponta és ennyi. Decemberre a régi szeretnék lenni, de komolyan. Nálam sajna csak drasztikusan megy. Össze kellett szűkiteni a gyomrom mert állandóan csak enni akartam. Most már hála a jÓ Istennek soha nem vagyok éhes. Ha most nem kérdezed meg akkor meglepi lett volna nektek egy fényképpel decemberben, dehát igy jár az aki titkolódzik a kamuzás pedig nem az én asztalom!!!!!!! :oops: :oops: :roll: Jah és 10 cm-rel lett kevesebb a pocakomnál.

Kép
pgsuska

Moncsi, én is imádom a pokol konyháját, szoktam nézni. Gordon Ramsay Istenkiráyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nézted milyen hamar lett kész a kagylós spagetti?????Nekem teccik, férjem utálja.

Kép
pgsuska

Zsuzska,

aztaaaaaaaaaaaa, 8 kg rengeteg! Hihetetlen ügyes vagy! Lehet, hogy legközelebb csak titokban teszem fel a lebuktatós kérdéseimet :wink: :lol: :lol: :lol:
Sajnos nekem a drasztikus fogyókúra nem megy, nem bírja az emésztésem, próbáltam már kétszer életemben, mindkétszer bélgyulladás lett a vége, annyira beteg voltam, hogy azt hittem itt a vég. Csak zöldségeket sem tudok enni mert attól is kikészül a gyomrom.
Úgyhogy megpróbálom a testvérem féle napi egy étkezést, meg valami mozgást és meglátjuk.

Ennyi GR rajongó van a topicban? Ha ezt előbb tudom... :oops: Én is mindig meglepődöm, hogy mennyire gyorsan készülnek az ételek.
Amikor 3/4-ed órát ad a specialitások elkészítésére, és tényleg elkészítik és gyönyörűen fel is tálalják, akkor elképedek mindig. Én nem tudok ilyen gyorsan főzni :oops:
Amikor a esti adást nem tudom megnézni akkor igyekszek napközben az ismétlésre a tv elé kerülni. Aztán ha mégsem jön össze tisztára hiányérzetem van.
Az én férjem sincs oda érte, tegnap épp összevitáztunk, mert ő a híradót akarta nézni én meg a Hells Kitchen-t (persze egyikünk sem akart átmenni a másik szobába a másik tv-hez) :oops:

Kép}
monic80

sziasztok,

czinke vagyok, ha még emlékeztek :oops:
bocsi, nagyon eltüntem. :oops:
sajna nagyon nincs időm! Nándus már 3 hete taknyos, 1 hetet végig hőemelkedése volt, éjszakáink is borzasztóak voltak. most volt 1 jó éjszakánk 3 hét után. remélem most már meggyógyulunk!
amúgy Nándus már csak 1szer alszik 12-14 -ig , ekkor házimunkázom és ha van időm pihizek kicsit. amúgy fel alá mászkál a lakásban, én meg követem mint egy sziámi iker. nagyon ügyes, már 2 métert is megtesz egyedül, amúgy meg bútorozva megy mint egy kis mérgezett egér, és úgy mászik mint egy kis gyik. egyik pillanatban egyik szobában van, a másikban egy másikban, mindenhol matat egy kicsit , majd megy tovább. minden érdekli! olyan kis okos! tegnapelőtt kérdeztük tőle , hol van a piros labda. nézte az egyedülálló fehér labdát és a tőle 2 méterre lévő piros labdát, ami több játék között volt, filózott , h melyik is a piros, majd kiválasztotta, olyan édi volt!! tegnap meg a kért hápikacsát választotta ki több állat közül! leesik az állam!
szerencsére az étvágya nagyon jó Nándinak, bár még mindig cumiból eszik, de a főzit már nem banánozom neki. a gyümit láthatóan jobban szereti, annak a felét kanállal is megeszi, de a többi cumiból kell. szóval elégedett vagyok, nem parázom az étkezésen.
alvás, mint emlitettem napközben már csak 2 órát alszik, és a betegsége előtt elég szépen ,,végigaludta,, az éjszakát. ha fel is ébredt, akkor is csak simizni kellett, v picit ringatni. ez persze az elmúlt 3 hétre nem volt igaz. volt, h ülve aludtam az ágyunk közepén vállamon Nándival, mert csak függőlegesen kapott levegőt.
szóval mi jól vagyunk. sajnálom, h nem tudok jönni, de tényleg nincs időm napközben, de Nándussal nem is tudnék netezni, mindig jön, h mit matatok. este meg már fáradt vagyok és párommal is foglalkozni szeretnék. nem tudnék visszaolvasni, csak magunkról irni, meg önzőség lenne, olyan fura lenne. most a társadalmi életünket a játszótéren éljük, minden nap le kell menni. hát most sajna a rossz idő és a betegség miatt elmarad.

remélem mindenki jól van!!

ma sms-eztem néhányatokkal kicsit, jó volt újra hallani felőletek!!

Dituli: kitartás!! hatalmas pocid van! remélem nem izgulsz, minden rendben lesz!! én ilyenkor már alig vártam, h kezemben tarthassam Nándust, és végre aludjak egy jót nagy pocak nélkül. hát azóta is erre vágyom! :lol: nagyon jó lesz Milót a kezedben tartani!!

Monic: én már több mint 1 hónapja nem szoptatok és az én plussz 8 kg-om is szépen megvan. egy anyuka mondta, h előbb le kell fogyni, és utána erősiteni, mert ha forditva megy, akkor csak erősebb lesz az ember. otthon nem fogsz tudni nekiállni tornázni. de remélem neked több lelkierőd, akaraterőd , időd lesz mint nekem. de ismerve, h te is inkább házimunkázol és könyvelsz, mert idegesit ha nincs meg vmi, szerintem a torna marad utoljára a sorban. mi is megbeszéltük a párommal, h 2szer jöjjön haza 18ra, h szusszanjak kicsit és tornázhassak, de soha nem jött össze. most mondtam, h most már vége, és el akarok járni spiningelni. tegnap volt az első alkalom. párom egyedül megfürdette Nándust, elkészitette a tápit és megetette Nándust. én magamról tudom, h csak akkor fogok tornázni, ha eljárok, uh mondtam a páromnak, ha nem akrja, h ilyen tehén maradjak, be kell segitenie. neki is az érdeke. meg a kistesóval nem erre a +8 kg-ra akarok még hizni, olyan leszek már mint egy bálna. tudom, h a te párod is rengeteget dolgozik, de egyedül sajna nem megy. bocsi, ha nyers voltam.

Boni: hallom Zsigi beteg, mielőbbi gyógyulást nektek!!!

Némóka: sajnálom,h nem alszik Réka. ha azért, mert éhes éjszaka, adjál neki sinlacot, nekünk nagyon bejött. nálunk most úgy van, h 7-8 körül 260 kész táp, 11,30 250 gr gyümi mostanában keksszel, 15,30 1üveg (220gr) főzi, 18,30 tejpép és sinlac keverék (150 ml vizhez 35 gr sinlac és 15 gr tejpép), 20kor pancsi és 20,30 260 kész táp. de mint irtam, egy anyuka szerint 2 éves koráig minden gyerek megtanul aludni. tudom sovány vigasz, hisz addig méd több mint 1 év van, de tény, h Nándus alvási szokása is tök sokat változott . meg olyat is hallottam, párom főnökének a fia volt igy, h 2 napig sirt, mikor elkezdett járni. mert ez nálunk nagy fejlődés, nagy ugrás, és van aki ezt nem tudja feldolgozni. én azt hittem, h ez tök nagy öröm, h hurrá , végre meg tudom csinálni, de úgy látszik, nem. egy anyuka mondta, h az ő ikrei is rosszul aludtak, amikor elkezdtek járni. szóval sajna sok minden lehet a háttérben.
tudom, h milyen kimerült lehetsz!! Nándus 9 hós koráig nem aludt végig 1 éjszakát sem, 1,5-2 órákat aludtam egyszerre,és akkor volt időszaka, amikor hajnali 5kor kelt. tök kivoltam, tök ingerült voltam, tök érzékeny, nagyon szar!! szerintem amióta megvan Nándus 3szor aludtam jól. irigylem is azokat akiknek jól alszik a gyerkőcük kezdettől fogva, v legalább elég kiskoruktól.
a billerbecnek volt egy jó reklámszlogenje: egy jó éjszakával kezdődik egy jó nap! vhogy igy szólt. és ez tök igaz! ha jól alszol kipihent vagy , napközben minden ok, ha nem akkor gáz van.
kitartást!!! remélem Rékababa mihamarabb végigalussza az éjszakát!!

Vikimami: előző oldalon Lackó nagyon csini kisfiú!!

Bocsi, nem olvastam vissza! mindenkinek küldök egy nagy ölelést és egy nagy puszi, nem bacisat!!!

bocsi, kicsit hosszú voltam! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Zsuzska: gratula a minusz 8kghoz!! nagyon ügyi vagy, becsülöm a kitartásod!! egészségedre azért vigyázz!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Cinki, dejó hogy jöttél, még azért megismerünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8 kg nem olyan sok sztem, rajtam 24 maradt, na az már gáz. Egyszer már sikeült picit leadni, most 8kg és még van 12 kg. Úgy érzem örökkévalóság. 8 kg-val nagyon kiegyeznék, de ez van. És sajna ez még terhesség előttről van rajtam. :oops: :oops:
Örülök,hogy Nándus ilyen kis ügyes, jah és igazad van abban, hogy először fogyni, aztán edzeni, mert nagyobbak leszünk, az tutti!!!!!!

Kép
pgsuska

Czinki,

de jó, hogy jöttél, engem az sem érdekel, ha csak magatokról van időd írni, nem önzőség és nagyon örülünk neki :lol:
Mi is beszéltük testvéremmel a spininget, anyuéktól 5 percre gyalog (autóval 2 percre) van is egy terem, csak anyunak még 2 hétig van gipsz a kezén, így addig nem tud Dancira vigyázni, apim pedig Hollandiában dolgozik.
De nagyon elszántak vagyunk a testvéremmel.
Én is épp azért akarok fogyni mert jövő nyáron szeretnénk a következő beültit és jó lenne vékonyabban nekiikdulni.

Kép}
monic80

Zsuzska, Czinki,

akkor először csak fogyózzak?
És ha elindulnak a kilók akkor mozogjak?
Nekem 10 kb a minimum amit fogynom kellene, most majdnem annyi kg vagyok mint amikor szültem :oops:

Kép}
monic80

Monic: a spininget én nagyon ajánlom, Nándus előtt jártam, nekem a stepaerobic kikészitette a térdem, meg észrevettem, h nem birom az ugribugrit, kiugrik a szivem a levegőkapkodástól, és akkor kipróbáltam a spininget, ami nem olyan megerőltető nekem. jártam kb 6 alkalmat és a párom észrevette, h vékonyabb a combim és a fenekem is megugrott. szóval most újra járni akarok! meg úgy vagyok vele, h a nap 24 órájában minden nap a fiam és a párom , meg a házimunka körül jár minden gondolatom, kijár 2szer 1 héten 80 perc , h ne kelljen semmivel se foglalkoznom, és újra az a csajszi legyek , aki olyan szép a tavalyi esküvői képeken.
ha meg a tesóddal tudsz járni, az már húzóerő, és ha anyudékhoz közel van , az tök jó!! remélem be fog jönni neked is!

Zsuzska: hát kitartást!! de tudod, az utolsó kg-kat a legnehezebb leadni. irigylem, h lement a hasadról egy csomó! már venni fogok egy hasszoritót, mert a hasam is tök gáz. próbáltam már Nándus mellett is hasazni, de jön, és mászik rám, azt hiszi, h játszunk és kacag nagyokat a kis betyár. tök jól elvan , egyedül eljátszogat, de amint mást csinálok, és nem játszom én is mellette, rögtön jön és nem hagy .

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monic: hát szerintem ahány embert kérdezel, annyi félét fogsz hallani. van aki azt mondja, ha úgy fogysz, h nem mozogsz, akkor lógni fog a bőröd, de ha meg mozogsz, akkor erősödni fogsz és nem fogyni. szóval most légy okos domonkos! de ha kocogsz v bicajozol, akkor az jó! nekem is 8 kg-m van, reggelizem ceres rozskenyeret feltéttel, ebédelek és vacsi 1 alma és korpovit keksz. és most spiningelni akarok 2szer . hát meglátjuk mire lesz elég. de karira már én is ha nem is teljesen a régi, de nagyon hasonló szeretnék lenni!
jaj, nagyon izgi! jövő nyáron a kistesó! és ilyenkor mi van, hogy van? van fagyibabátok, és őket adják vissza, és akkor nem kell a sok hormonmizéria? tesóddal együtt csináljátok majd?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Móni, jó a kérdés, sztem ez alkati kérdés is. Persze sokkal könyebb fogyni ha mozogsz, aerob mozgás javasolt ilyenkor. De nekem már nem én mán kigyúrtam magam, nekem csak nem kő enni egy 3 hónapig és jól leszek. :roll:

Kép
pgsuska

Zsuzska: 3 hónap! :shock: nagyon vigyázz magadra!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki,

szeirntem úgy fogom csinálni, hogy fogyózok és mellette lightosan mozgok, mondjuk heti 1 spinning még nem a világ.
Nincs fagyibabánk, az 1. lombinál 2 embriónk lett, abból egyik Danci.
Jó lenne a testvéremmel együtt csinálni a lombikot, de nekik még sok vizsgálat kell és nem látok túl sok hajlandóságot, hogy nekifognának.
Akarok írni a lombikos dokimnak e-mailt, hogy ilyenkor hogy működik a következő, egyáltalán mehetek-e rögtön beültire vagy kínlódni kell előtte megint, mvelkkrét gond nem lett nálunk megállapítva csak találgatások voltak.
Meg az is érdekel, hogy ilyenkor milyen vizsgálatok kellenek, mert úgy emlékszem már jan-febr-ban időpontot kell kérni ha nyáron beültit szeretnénk.
Aranyos lehet a kis betyár Nándus, gondolom minden energiád odavan a nap végére a kis energiabomba mellett.

Kép}
monic80

Monic: látom ma 8 hós Danci!! gratula!!

olyan fura, h olyan gyorsan nőnek! most olyan gyorsan szalad az idő! mindig amikor a kezemben tartom Nándust, eszembe jut, h milyen picike volt, felrémlik a kép, amit a szülőszobán csinált a párom, és a hasamon van Nándus, most meg már a fejét a vállamba fúrja és olyan hosszan leér a lába! lassan majd a hóna alá fog fogni, nem lesz neki, hisz csak 161 cm vagyok! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zsuzska,

drasztikusan hangzik ez a 3 hónapig nem evés, de te kemény és elszánt csaj vagy és ha már csináltál ilyet akkor gondolom motis beválik.
Úgy látom akkor minden mami szeretne csini lenni. :lol: Azért az is nagy húzóerő nekem, hogy tudom itt a topicban sem csak én küzdök a kilók ellen, ez erőt ad. Meg hát a testvérem is, mert ő is nagyon elszánt.

Kép}
monic80

Czinki,

én is sokszor elmélázom, hogy mekkorák már a topicos gyerekek. Épp ezért jó, hogy Dita, Twist, Vius nemsokára szülnek és újra lesznek újszülöttek.
Meg hát én is nagyon vágyok már kistesóra, de a dokim mondta, hogy csak azután ajánlja a próbálkozást ha Danci már betöltötte az 1 évet. Ezért gondoltam a nyári beültire ahogy Dancinál is volt és akkor 2 év lenne a két gyerek között.
És álmom lenne még egy kisfiú.
Nem tudom, hogy az én fiam milyen magas lesz, én 176 cm vagyok, a hóna alá nem fogok beférni semmi esetre sem, mint te :lol:

SIkerült ma lefotózni a fordítva fogkefézős Dancit, igyekszem feltölteni a gépre, csak a telefonomról is akarok képeket tenni és a programot nem nagyon skerül feltenni a gépre, mivel újra lett telepítve :?

Kép}
monic80

már jan-febrban kell időpont a nyári beültire?? azta. sajnálom , h akkor kell megint a hormonmizéria, de már van rutin, az szerintem sokat számit.
és szerintem akárki akármit mond, az első gyerkőcért küzdeni más, mint a kistesóért. annó, amikor mi Nándiért hajtottunk és mások már a kistesóért, és ugyanúgy kivoltak mint én, és letoltak, amikor mondtam, h hát nekik már van egy gyerkőc, azért az már jó, hisz átélték a kismamaságot és ők már anyák . nem értettem őket. mi is szeretnénk kistesót, de ha a sors úgy hozza, h csak Nándus lesz nekünk, hát akkor igy lesz, de ha ő nem lenne most, abba belepusztulnék!
hát igen Nándus egy kis sajtkukac!! sok energiát , figyelmet igényel!
Danci miket csinál? felfedezi már a kis világot??

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, teljesen igazat adok neked, az első bébiért küzdeni teljesen más mint a tesóért, és sajna ezt nagyon sokat nem értik!! Amúgy hol lehet venni ilyen hasszoritót,??? sztem nekem is kéne ilyen.

Kép
pgsuska

Monic: bocsi, mennem kell, most már kifolyik a szemem. nem nézek tévét, max csak 30 percet fekvés előtt, h mégis bambuljak kicsit , és nem is gépezek már hetek óta, el vagyok szokva.
és köszi, h ha nem bánod, h ha jövök és csak magunkról irok!! :lol:

jó volt kicsit dumcsizni!

ja, és nem is irtam, h nekem is volt már 1 menszim, jövőhéten kell jönnie a következőnek, pont akkor, amikor hévizre megyünk hosszúhétvégézni a kedvenc helyünkre. :roll: hát kivi vagyok, h megjön e, v a pco miatt megint tök rendszertelen lesz, bár szedem a cukorgyógyszerem . pét nem éreztem, nem észleltem, mint Nándusnál. igaz a menszi is csak váratlanul , teljesen fájdalommentesen jött, teljesen meglepődtem.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zsuzska: én a mária bababoltban láttam a nyugatinál Balzac u-ban, de nem néztem meg alaposabban, h milyen az. én a dechatlonban gondoltam venni vmit, amivel tornázni is lehet, de még nem néztem ott szét.

na most már tényleg búcsuzom!!
mindenkinek puszi, jó éjt!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki,

hát épp panaszkodtam a lányoknak, hogy az én fiam nagyon kényelmes. Pl nemhajldó mászni, pedig ha akar akor 4 kézlábra áll és elindul, de egyszerűbb neki elkezdeni hisztozni, mert tudja, hogy akkor úgyis felveszem és nem kell erőlködnie a mászással. Ha leültetem gyönyörűen ül és játszik, nem borul el, csak h ő akarhasalni akkor hasra fordul. Aztán amikor a pelenkázóra akarmfektetni mindig lerakja a lábait és áll mint a cövek én meg alig tudom lefektetni, hogy pelenkázni tudjam.
A kezei nagyon ügyesek, egyedül mossa a fogát (azért utána mi is átsikáljuk), sőt át szokott ölelni és az arcomra nyomja nyitva a száját, gondolom neki ilyen a puszi.
Állandóan gügyög valamit, mindig van mondanivalója.
De a mászás idegesít, dokinak mondtam, de mondam hogy ne idegeljem magam. Ugyanez volt anno a fordulással is, amikor mondtam a dokinak akkor megvizsgálta Dancit és mondta, hogy azért nem forom mert nincs kedve, ereje, izomzata megvan, csak az én fiam lusta.
ÉS mivel gurulással továbbra is odaér mindenhova elég gyorsan, így a mászás nem érdekli annyira mint amennyire én szeretném.

Kép}
monic80

csomó anyukától hallom ezt a gurulással való közlekedést, arik lehetnek, Nándus nem csinlta ezt! ne aggódj! ha Danci izma rendben van, akkor nincs gond! erőltetni semmit nem lehet! és azt hallottam, h sokszor nem lusták, hanem nem mernek megtenni vmit. hiszen mennyivel biztonságosabb, ha te ott vagy és te segited!! nálunk látod meg tök forditva volt minden, amig más gyerkőc nem csinált semmit, csak evett és nőtt , gyarapodott, addig Nándus nem aludt, nem evett és mozgásban lekörözött mindenkit, amit meg keveset megevett, azt le is mozogta. minden gyerek más, mindenkinek más az üteme!! szerintem Nándus pici, most 8,5 kgnál egy kicsit lehet több, de még nincs 9, azt nem tudom,h hány cm, de nem magas. már nem izgatom magam ezen! ráadásul állitógal a fiúk 10en éves korukban ugranak nagyot, és ha majd jön a zabaidőszaka 10en évesen, majd megnő!
szóvaol no para

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki,

én is igyekszem nem parázni dolgokon, de eléggé lelkizős anyuka vagyok :oops: De igyekszem fejlődni.

Lassan búcsúzom is, reggel 6-kor kelek mert babaúszás és mivel Danci már 8 hós rengeteg új dolgot kell majd csinálnia és apa hozza a kamerát, úgyhogy mindkettőnknek jól kell festenünk a medencében.
Imád úszni járni, hihetetlen mekkora örömmel pancsol és úszik, szinte ő az egyetlen aki nem sír akármit csinálnak vele a vízben, emiatt az oktatónak nagyon szimpi. :lol:
Azon szoktam nevetni amikor itthon is hasal és felhúzza kezét-lábát mintha a vízben lenne és hisztizik mert nem halad előre mint a vízben :lol: :lol:

Képeket nem sikerült feltenni, holnap újra megpróbálom.

Kép}
monic80

Czinki, Zsuzska,

jó volt végre beszélgetni. :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép}
monic80

Jóóóóóó regggggggggggggggelt!

Czinki!

Kép, h jöttél!

Gyors gyógyulást nektek! Örülök,h Nándi étvágya jó! Pár képet tessék dobni a fiatalemberről!

Micó!

Gratulaa fogyihoz!
Nekem sem menne ilyen drasztikusan.

Moncsi!
Elég folyadékot iszol? Próbáld ki a csalánteát, az remekül víztelenít és jó méregtelenítő hatása van.

Könnyű a szakácsoknak perc alatt elkészíteni a kaját, mikor minden hozzávaló elő van készítve.

http://port.hu/a_ficko_f-fel_the_f_word/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=11317406&i_where=1&i_where_tv=1

Boni!
Ti hogy vagytok?

Éviiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????
20150601134430

jó reggelt!

ma én is korán keltem, de végig aludtuk az éjszakát, 1 nyekkenés nem volt! hát igen, igy nagyon más kezdeni a napot!

Monic: sajnálom, h nem sikerült a képet felrakni, csak ezért ugrottam még fel.
ismerhetsz, én is parázós vagyok, ez ellen nem lehet tenni. de nem lehet sürgetni a gyerkőcöket, és tényleg ösztönlények, tudják, h mi a jó nekik. de ne aggódj, a kistesóval állitólag sokkal könnyebb. lesz ügye már rutinod, h mikor milyen helyzetben mit tégy, és nem lesz időd parázni, hiszen majd Dancival is kell foglalkozni. sőt a féltékenység miatt jobban oda kell majd rá figyelni. egy anyuka mondta, h a 2,5 éves fiát büfiztetni, mérni kell, mint kistesót, és azt játsza, h ő is kisbaba. :lol:
egyébként azért is rossz, h ha csak úgy jövök, h nem olvasok, csak irok, mert annyi kérdésem lenne, hisz kiváncsi vagyok rátok és a gyerkőcökre, h kivel mi van. pl nem is kérdeztem, h Danci választotta el magát, v elment a tejcsi végleg? hány fogatok van? jártok e játszóterezni? stb....és ua a többieknél ?

Viki: köszi igyekszünk meggyógyulni! és igyekszem felrakni képeket, de nem igérek semmit. most szombaton esküvőre megyünk, nem sok időnk lesz. Nándust anyuéknál hagyjuk kb du 16tól, ők fogják etetni , fürdetni. hát kivi lezsek. múlt pénteken lánybúcsún voltam , és anyósék fürdették és etették meg, nem volt gond, de 19ől hagytam magára. annyira fura volt. eddig mindig elláttam és úgy hagytam csak vkire, h csak játszani kellett vele, v épp napközben aludt. lánybúcsún is 20kor ránéztem az órára és mondtam is a csajoknak, h pancsi idő van, vajon minden rendben? 21kor telefonálnom kellett, h mi volt. :lol:
Évivel is smstem tegnap. náluk tegnap nem volt áram sokáig, Dorci nagyon unatkozott, de jól vannak . amúgy nem irt többet, én sem tudok róluk semmit.

na megyek puszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

SZiasztok!
Moncsi, de jó, hogy tesóért indulsz!:) Olyan jó az, hogy már tudjátok hogyan tudtok biztosan babásodni! Én mindig ezt mondom a férjemnek, hogy több mint 10 évig nem tudtuk, miért nem jön össze. Most már tudjuk és azt is, hogyan kell babásodnunk, ha szeretnénk babát. És ez már egy előny!:)

Czinki, nagyon édes a Nándi cukorfalat babád!:) Sajnálom, hogy náthás szegény és hogy már hetek óta. Ti is átmentetek a betegségen apával?

Zsuzska, gratula a 8 kg-hoz, nagyon sok!!!:)

Zsuzska és Linácska és Ditus: Nekem is terhességi cukorbetegségem alakult ki, a 120 percesem 8,1 lett. Tehát diétáznom kell. Ugye, nem lesz baja a babámnak? SZóval, diétával rendben lehetek ugye? Tegnap kaptam meg az eredményt és szomorkodtam egy sort, hogy minden szűrésen fennakadok. Persze ezen is fennakadtam.
Vendég

Reggel 3/4 9 van, és én már sík ideg vagyok a férjemtől. Mivel ma szabin van, elintéztem, hogy reggel 9-kor lecseréljék a kocsin a gumikat neki. (Másik városban, 20km). Erre 8-kor arra riadok, hogy fekszik az ágyban, laptopozik, a Lili is csak fetreng és TV-zik. Még nem kapott nyuszi kakaót, reggelit, öltözés, hajcsinálás sehol, apa egy szál gatyában, tegnap reggel óta nem fürdött..., és mikor szóvá tettem, közölte, hogy hova rohanjon. Persze, én elkészítettem Lilit, miközben ő telefonálgatott, majd fél 9-kor közölte, hogy hova rohanjon, még reggelizik, aztán mindent elől hagyott, majd ugye én elpakolom. 3/4 9-kor még a slusszkulcsot kereste, gumik az autón kívül, szóval soha többé nem intézek neki semmit, késsen el egyedül ahonnan csak akar, felejtsen el bármit, nem fog érdekelni.
Este is kerestük a nagymamámat, hogy nem veszi fel a telefont, hívott anyu, hogy nézessem meg a vonalat... (mindenki elfelejtette, hogy szegény nagymama színházba ment :oops: ), és Levit épp kivettük a fürdésből. Ott fogta törölközőben, és beszélgetett hozzá, de meg nem törölte volna, vagy fel nem öltöztette volna. Még a haját sem, ott volt vizesen. Hogy ő nem nyúl a füléhez, meg nem fogdossa a kukiját... Jó kifogás. Le is csesztem, hogy úgy odáig volt egy fiúért, és konkrétan semmit nem csinál vele. Eddig kétszer megfürdette, meg ha nem voltam itthon és nagyon kellett akkor átpelenkázta aztán slussz.
Este már fél 10-kor elaludt, hogy ő milyen fáradt, én 11-ig szenvedtem Lilivel mire végre elaludt, ő észre sem vette, pedig mellette fekszik Lili, mert most fél a szobájában. Az nem számít, hogy ma is fél 4-6-ig ébren voltam Levivel (meg a betörőktől való félelmemben, de ma már jön a riasztós), én nem vagyok fáradt, ááááá nem!!! :twisted:
Na nem is mérgelődöm, mert már így is gyomoridegem van tőle...

Monic,
nálatok hónaphoz van kötve, hogy ki mit csinál a babaúszáson??? Nálunk attól függött, hogy ki milyen ügyesen fejlődött, mióta jár, tehát nem attól, hogy épp mennyi idős. Az oktató lánya, aki ugye nap mint nap ott volt, már olyanokat művelt, hogy csak na.
Mondjuk nekünk 15 hósan abba kellett hagyni a vese miatt, nem tudom, emlékszik-e valamire Lili, de az biztos, hogy akkor a nyaralás alatt a medence széléről ugrált be.

Czinki,
de rég láttunk erre!!!

Twist,
nem lesz baja a babának, ha odafigyelsz. Egy-egy kiugró érték nem gáz, csak tartósan ne legyen sok. Elvileg méhen belül nem annyira a babára veszélyes közvetlenül, mert neki még jó az inzulinháztartása, és a magas értéket is kezeli, viszont öregíti rendesen a méhlepényt, és ugye ez már közvetve árthat is. Születése után viszont nézni kell a babát, mert ha hozzászokik a magasabb inzulintermeléshez, születése pillanatában, mikor megszűnik a cukorutánpótlás, akár nullára is leviheti a vércukorszintjét, aztán bekómál. De ezért nézik, aztán max. nyomatnak bele kis cukrot, amíg helyre nem áll. Amúgy Levinek ott pár óra alatt 3x is nézték, és tökéletes volt neki.
(Még jó, hogy az ismerősöm volt pont a csecsemősnővér, és tudott a cukorgondomról, mert egyetlen papíromon sem szerepelt amúgy, bár azt mondták, hogy ekkora babánál amúgy is nézték volna.)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Mi ez az éjszakai nagy dumaparty??????????? engem meg kihagytok???????????? Na jó sok hozzáfűzni valóm nem lett volna mert nekem még csak pocaklakóm van! :( Na de hamarosan kibújik már végre.

CZINKI
Igen én is nagyon várom. Egyébként pont tegnap amikor sms-eztünk gondoltam rá hogy visszamegyek az időben és megnézem neked mekkora pocid volt a végén mert úgy emlékszem hogy neked is hatalmas volt.
Én is hiányolom a Nándus fotókat remélem pótolni fogod és jössz gyakrabban. Engem sem érdekel ha csak magatokról írsz.

TWIST
De elég nehéz hordani. Sokszor úgy érzem pisilés után hogy szinte azonnal tudnék menni megint. Egy nap vagy 30x biztos megyek éjjel vagy 4x. De van hogy csak egy-két csepp jön, viszont úgy érzem majd behu....k.
Fordulni az ágyban kínszenvedés, mindenféle mozgás eléggé nehezemre esik, de menni azért még tudok szerencsére, van hogy még sietni is de persze nem huzamosabb ideig, mert hamar kifulladok, elfáradok. 2-3 kilót azért sikerült magamra rángatni egész terhesség alatt, de remélem ahogy nyomja feljebb a gyomromat Miló már több nem lesz rajtam. Azt hittem a diétától fogyni fogok erre sztem többet eszem mint amikor nem kellett odafigyelni. Akkor volt hogy elvoltam egész nap egy fél dinnyével, vagy egy kiló barackkal.
Sajnálom hogy nálad is kiderült a cuki, de hidd el minden rendben lesz, nekem 8,4 volt a terheléses és azóta hogy 3 óránként eszem a megengedett ch-mennyiséget minden oké. igaz nem mérek itthon de biztos minden rendben van, mert azelőtt egyfolytában ájuldoztam azóta meg nem és a vérvétel eredmények is rendben vannak meg a vizelet is. Ma is voltam vv-n majd délután lehet hogy felugrom az eredményért. Bár most csak éhgyomrit csináltak, meg vizeletet kellett vinni, múltkor meg úgy volt hogy reggeli után még vettek egy vért. Kitartás a diétához, ha betartod nem lesz gond az tuti.

SUSKA
Ügyi vagy a diétával.
Sztem is embere válogatja kinek mi jön be. Én is sok mindent kipróbáltam már és én csak a Norbi módszerrel tudok fogyni sehogy máshogy. (és még csak nem is tornáztam mellette, lusta vagyok nagyon ehhez)

MONIC
Én vagyok a kivétel, igaz csak bele-bele néztem a bemutatókba de nekem nem jön be ez a GR. Sosem nézem, ha látom hogy kezdődik el is kapcsolok onnan. Eleget hallottam én üvöltözést a munkahelyen, itthon is van néha nem kell még a tévében is ez a feszkó nekem, ezeket a Mónika meg Józsi barát show-kat is messzire elkerülöm. Valamelyik nap annyira nem volt semmi a tévében, olvasni nem volt kedvem és úgy döntöttem megnézem egy-két részt a Micimackóból. Jobb volt mint bármi más, annyit röhögtem. :) Aztán arra gondoltam hogy lefogadom én jobban fogom élvezni a meséket majd mint Miló. :)
Ricsinél is így volt. Őt nem köti le a tévé. Betettük a meséket és kb. negyed óra után elhúzott a tévé elől, párom bealudt rajta én meg nagy vigyorogva végignéztem. :oops:

Azt sajnálom hogy nektek nem maradt fagyitok. Ha nekünk sem lenne én még egyszer végig nem csinálnám az egész cécót az tuti.
Így hogy van 3 még majd meggondoljuk ezt a kistesó kérdést, de nagyon úgy látom hogy csak Milóka lesz nekem. Pedig nagyon szeretnék egy kiscsajt. Azt hiszem a fiam menyasszonya közelébe kéne költözni (Némó Rékája). :wink: :lol: jól kiélném magam rajta, és az anyóspajti-jelölt is tökéletes nem???

LINA
Annyit tudok ehhez mondani hogy benned látom szomorú sorsomat! :cry: :cry: :cry: :cry:

dita75

Sziasztok,

Czinki,

játszótérre még nem járunk, így, hogy Danci még nem mászik nem sok értelme van. Pedig 200 m-re tőlünk van egy játszótér, meg lovak, szamarak pávák...

A szopi úgy maradt abba, hogy Danci egyik reggel nem kérte, akárhogy erőltettem neki, úgy nézett rám mintha hülye lennék.
Aztán másnap megint megpróbáltam, nem szívott bele hanem úgy megharapta a mellbimbómat, hogy foly a vérem :shock: Úgyhoyg nem erőltettem tovább.
Egyenlőre a mellem még nem tudja, hogy mi van, úgy érzem, hogy van benne egy kicsi tej (de lehet, hogy csak beképzelem).

Dancinak 6 foga van és további 4 helyen dagad még az ínye, de ez még nem jelent gondot szerencsére. Volt fog ami észrevétlenül bújt ki és volt amivel megszenvedtünk mindannyian (éjszakai sírások, nemevés stb...

De jó, hogy mentek lakodalomba, én is úyg kikapcsolódnék már, főképp, hogy mostmár ihatok alkoholt is. Nem vagyok alkoholista, de azért hiányzik már a koccintás a barátokkal.

Linácska,

néha az én párom is ilyen, de aztán megembereli magát és minden haragom elszáll.
Babaúszást mivel az előírt 3 hónaposan kezdtük tudjuk követni az előírt tervet, akik később kezdték vagy ritkábban járnak le vannak maradva.

Dita,

gondoltam rád az éjjel, remélem legközelebb te is tudsz jönni. És igen, nemsokára kint lesz Miló és akkor te is kérdezhetsz, il oszthatod meg a tapasztalatokat.
Én akárhányszor újrakezdeném a szenvedést a lombikkal ha ilyen szuper bébi az eredmény mint az én Danikám :wink: :lol:

Twist,

sajnálom a cukrot :cry: Idegesít, hogy ennyi kismaminak gondja van vele :evil:
Hát tesó kérdés még képlékeny azért, a párom hol akarja hol nem, de szerintem ha ott állunk akkor úgyis akarja majd :wink:

Kép}
monic80

Viki mami,

köszi a linket, én is nézni fogom a műsort :wink:

Dita,

lehet, hogy csak mindig rossz pillanatot fogtál ki a műsorból, mert azért GR-nek nagy szíve van ám, nemegyszer tanúsította.
Meséket én is nagyon-nagyon -nagyon szetem nézni, férjem lányának nagyon tetszett, hogy mindig vevő voltam egy kis mesenézésre.

És a képek:

babaúszáson 3 hónaposan:

Kép

babaúszáson 8 hónaposan:

Kép

szőlőszüret után várom a kaját:

Kép

szeretek fürdeni a nagy kádban (a beleülőt nem használjuk, csak a kép kedvéért raktuk bele Danit):

Kép

mosom a fogam a fogkefe nyelével:

Kép

na, apu megforította:

Kép

vidámak vagyunk anyuval:

Kép

Kép}
monic80

Sziasztok!

Húúú micsoda dumaparty volt itt este...alig tudtam visszaolvasni!

Czinke,
Üdv újra köztünk! :D
Most már annyian mondják ezt a sinlacot, hogy ma amikor elhozzuk a pépet veszek egy dobozzal, és kipróbáljuk.
Ezt a fürcsi előtt etetést azért nem próbáltam még, mert Rékánál el kell telnie bizonyos időnek két etetés között különben nem hajlandó egy falatot sem enni.

Dita,
Máris menyasszony Réka? :wink: Oké, de ahhoz tényleg közelebb kellene költöznötök! Vagy ahol telkünk van elkezdődhetne valami, mert akkor építkezünk, és költözünk Lajoskomáromba, és máris közelebb kerülnek egymáshoz a gyerkőcök. :lol:

Twist,
Sajnálom, hogy neked is gondod van a cukorral. Tényleg hihetetlen mennyi kismaminak lett gondja vele... :roll:

Zsuzska,
Tényleg jó sokat fogytál! És mindezt mennyi idő alatt?
Én 3. hete csinálom a 90 napos kúrát, és már -3 kg-nál tartok. :wink:

Monic,
De jó, hogy Danikának ilyen jól megy az úszás! 9 hónaposan már késő elkezdenünk, ugye? Szerettem volna, de féltem, hogy a kis méretei miatt nem bírja majd, vagy megfázik.

Linácska,
Sajnálom, hogy a párod ennyire fafej volt! :evil:

Én sem vagyok GR rajongó, és úgy vagyok ezekkel a műsorokkal, mint Dita, ahogy látom, hogy kezdődik már kapcsolok tovább.
Réka tegnap szépen evett kanállal, és végigaludta az éjszakát is! :lol: Meglátjuk ma mi lesz. :roll: Amúgy most meg már 1 órája alszik (már megint átaludta az ebédet.). :shock: Biztos ez az idő szórakozik szegénykével.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Monic,
Nagyon jók a képek! Nagyon édi Danika! :D A szőlőszüretes képen látszanak az édes kis fogacskái! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone,

attól függ, hogy lehet-e 9 hónaposan kezdeni, hogy Réka búvárreflexe megmaradt-e. Mert ezen alapul az egész, a 3 hós baba a víz hatására elzárja az orrlyukát és nem nyel vizet.
Fogalmam sincs, hogy 9 hónapos korban ez megvan-e még, de ha gondolod jövő pénteken megkérdezem az oktatónkat erről.
Képzeld, hogy Danci is 2 éjjelt végigaludt egymás után egy pisszenés nélkül. És most meg aludt 2 órahosszát egyfolytában a ababakocsiban, nekünk mondjuk az úszás is segített ebben de tuti az idő is ludas.

Czinki,

akartam már írni, hogy a sportkocsiját nagyon szeretjük a babakocsinak. Egyszerűen szupi. Mondjuk amiénk garanciális javításra szorult mert egy helyen elengedte a varrás, de szépen megjavították és abban nyomjuk. Takaró, lábzsák és rójuk a métereket :lol:

Dita,

múlt pénteken láttam egy teljesen ugyanolyan babakocsit (a anyuka tolta) mint Milóé, még a szín is megegyezett, egyszerűen szupi és nagyon szép. Élőben tényleg sokkal jobban néz ki, a fénykép nem adta vissza annyira.

Kép}
monic80

Sziasztok!

Megint csak egy gyors hsz, mert nagyon lefoglal a kiscsaj meg a házimunka.

Monic: Danika igazi kispasi lett! :)

Zsuzska, Nemone: Minusz kilókhoz gratula! Csak így tovább! Nekem is kéne fogynom, de tudom, hogy ha sikerülne is lefogynom, visszahíznám, és nem akarok egész életemben fogyizni.

GR-t én sem szeretem, mert nagyon csúnyán beszél..

Rólunk: Már eszünk almát, barackot, sütőtököt, répát. Tegnap és ma meggyet kóstoltunk. Nikinek tulajdonképpen minden bejön (még a meggy is), azt vettem észre, hogy a kaja állaga fontosabb számára, mint az íz (pl. répa túl sűrűre sikerült, nem tetszett neki, mert nem csúszott). Inni továbbra sem akar, de nem erőltetem, kap cicit.
És pár kép:
Ismerkedem a kutyusommal:
Kép
Hogy került ide a zoknim?
Kép
(A rajta lévő nacikat én varrtam neki. :) )

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Köszi szépen, amiket írtatok, csillogó szemekkel olvastam végig, nagyon érdekes volt! Linácska, én is szólni fogok akkor a szülésnél, hogy nézzék a babánál a cukrot, ha esetleg nem néznék.... Jó, hogy mondod. Hát ilyenkor szerencse, hogy két méhlepényem van, és így nagyon vastag, talán így nem lesz baj.
Köszi Ditus, hogy priviben is válaszoltál és itt is, nagyon hasznos minden szó nekem! Elvileg hetente fognak engem ellenőrizni és be kell bumliznom vérvételre, vagy hogy lesz? Na, majd jövő héten megtudom, amikor végre terhesgondozásra megyek.

Monic, te milyen karcsú lettél (persze én még csak nagy hassal láttalak.)))))!!! Édik vagytok a babaúszáson:)

Ditus, ez a pisilés mizéria engem is elért. Borzalmasan elegem van belőle! Most is elmentem Gödöllőre ügyintézni, és 1,5 óra alatt kétszer mentem pisilni, mert majdnem össze...
Szinte fáj már a kis mennyiség is, csak üres hólyaggal bírom ki. Én is kb. 30-szor megyek egy nap, elviselhetetlen, ha nem megyek ki azonnal, ha éppen kell. Éjjel meg szintén a wc-n kell keresni, ha valaki beszélni akar velem...
Mindig annyira erősen kell wc-zni, mintha 4 korsó sör után lennék, úgy feszít. Szóval, nem semmi érzés. Na, ez nem fog hiányozni.)
Vendég

Monic, én kaptam egy szép nagy babakocsit, de igencsak nehéz. Lehet, hogy később nekünk is jobb lesz egy sportbabakocsi, amit félkézzel össze tudok csukni és a hónom alá csapni? :wink:
Vendég

MONIC
Nem azt láttad megint amit múltkor a zöldségesnél is?

Mindjárt jön anyósom, hoz a fiacskájának céklát. Szerencsére nem maradnak sokáig mert temetésen voltak és vmi szomszédokat szállítanak haza. Kiváncsi vagyok mit szól a babakocsihoz amit megígért, de nem vette meg. :twisted:

Nagyon jók a képek!

Én egyáltalán nem is gondolkoznék tesóban sztem ha Miló kislány lenne. Itt biztosan nem legalábbis, mert senki nincs akire számíthatok. Ha a családomhoz közelebb élnénk akkor más lenne.

DENIKA
Nagyon ügyes vagy, nagyon csini a kis Niki.
Már ilyen jól megy a hozzátápi??? Ámulok és bámulok! :shock:

TWIST
Engem 3 hetente néz a doki, gondolom utána már ennél is sűrűbben.
A cukros történet is kb. úgy alakul hogy 3 hetente megyek vérvételre.

NEMONE
csak ha nem bánod. :wink: :lol:
Persze Dita tervez Isten végez. :)

Merrefelé van ez a Lajoskomárom? Komáromhoz van közel netán?
Miért pont ott akartok építkezni???

Neked is gratula a - kilókhoz!

dita75

Sziasztok!

Boni!

Hogy van Zsigi? Remélem, már jobban!

Viki!

Olyan édesen tesz-vesz a kis szakácsod :) Hiányolást köszi :)

Monic!

Köszönjük a kérdést, szerintem a füvünknek annyi. Meg se moccant még. Épp ma egy hete vetették el, szerintem már valaminek látszania kéne, nem? Nálatok elkészült a kert?
Danci nincs elkésve semmivel mozgásilag! Az enyémek is gurultak sokáig, aztán olyan 8 hós koruk körül kezdtek kúszni. Most meg a mászást nem akarják elsajátítani, csak kúsznak. Mondennek eljön a maga ideje, ne félj! Az úszással tök ügyes a legénykéd!

Szilvi!

Sajnálom, hgy nem sikerült. :( Én egy inszemhez se kaptam progit.

Dita!

Olyan szép a pocid :) Majdnem irigykedek :) Milóbébi járgánya nagyon vagány :)

Twist!

A te pocid is csodaszép! Cukrot sajnálom, tényeg sok vele a probléma mostanában :(

Vius!

Drukk, és a legjobbakat kívánom!

Zsuzska!

Ügyes vagy a fogyással! Hasszorítót gyógyászati segédeszköz boltban lehet venni, de a Brendonban is van.

Czinkike!

Ez a spinning engem is érdekelne! Hol van, mikor, mennyiért? Nekem is lenne mit ledobni magamról...

Némóci!

Inkáb írasd fel a Sinlacot, úgy sokkal-sokkal olcsóbb, mint ha recept nélkül vennéd. Szerintem komálni fogja a csajszid!

Denika!

Nagyon szép kislány Niki :) Te ilyen ügyesen varrsz? Most irigykedek :) Jól haladtok a kajálással is, ügyesek vagytok! :) A zokni enyémeknél is mindig repül. Örök ellenségeik a zokniknak :)

Nálunk semmi különös nincs, néha jó napjaink vannak, néha megesznek élve a kölkök. :wink: Szerencsére az éjszakák nyugodtak (kopp-kopp-kopp), így jobban viselem, ha gáz a nappal. Kijött mindkettőjüknek az 5. foga is, ugyanazon az oldalon, ugyanaz a fog :) Olyan aranyosak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dita,

igen, megint azt láttam. :wink:
Én azért szretnék kistesót, mert ha egyke Danika akkor sokkal kevesebbet tud játszani, azért egy testvérke nagyon jó pajtás, meg hát ha fiú lenne akkor SEMMIT nem kellene venni, csak beleszületne a meglévő dolgokba :wink: :lol:

Twist,

hát a babakocsink sportrésszel nem azért tetszik mert könnyű, sőt rohadt nehéz, de megbírkózom vele.

Évi,

hát, a fűnek tényleg ki kellett volna már kelnie, de ne feledjük el, hogy a napsütés jobban keleszti és úgy látom, hogy napos idők jönnek, simán kikelhet.
Köszi a vigasztalást mozgásügyileg, jólesik.
Nagyon aranyosak az ikrek, hogy még a fogaikat is ugyanúgy növesztik :wink: :lol:
Nagyon boldog 9. hófordulót a két kis apróságnak. 3 hónap és ülhetitek a szülinapokat. :lol:

Én épp az előbb zsíroztam le a testvéremmel, hogy jövő héttől megyünk spinningelni az anyuákhoz közeli terembe, így nem lesz gond arra az 1 óra hosszára otthagyni Dancit anyunál.
Basszus, a "lezsíroztam" szó nem túl fogyókúrás, legyen inkább, most zsírégettem le a testvéremmel... :lol: :lol:

Denika,

én nagyon sokáig rászoptattam a hozzátápira, egyszerűen Dancika igényelte a cicit. Aztán megpróbáltam vizet is adni utána és egyszer csak elfogadta.
Szerintem Niki baba is hasonlóan gondolkodik.
Niki baba gyönyörű, igazi kis vidám csajszi. SZerencsére Danci mostanában magán hagyja a zokni.
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szép nadrágokat tudsz varrni. :lol:

Kép}
monic80

Monic,
Nagyon megköszönném, ha megkérdeznéd ezt az úszást nekem!
De jó, hogy el tudsz majd menni mozogni!

Denika,
Nagyon szép Niki! És milyen ügyi az anyukája! :wink:

Dita,
Lajoskomáromban lakik egy nagyon kedves ismerősünk. Pár éve szóltak, hogy termálvizet találtak náluk, és lenne is egy befektető, aki felhúzna oda egy wellness központot, de az állam addig húzta az időt az engedélyekkel, hogy megúnta a cég, és nem lett semmi belőle. Pedig jó lett volna, mert jó levegőn élhettünk volna, és még munkánk is lett volna.
Székesfehérvártól kell menni, amúgy Siófoktól kb. 15 perc autóval.

Évi,
Boldog 9. hónapot! :D Gratula az 5. fogacskákhoz!
Már késő vettem Sinlacot. Amúgy meg először kipróbáljuk, mert mi közgyógyra kapjuk a tápszert, pépet, és hát van egy stílusa dokinéninek, így már úgy szeretnék odamenni, hogy ez ízlik Rékának, és ezt írja fel.

Twist,
Remélem, ha tartod a diétát nem lesz semmi baj!

Hát, ma azért nem volt olyan fényes az evészet, de azért elmegy. Viszont ebéd előtt elaludt, és aludt 1,5 órát Réka, illetve amikor sétáltunk, és jöttünk már hazafele akkor is elaludt. Gondoltam nem baj 30 perc és felébred, azt kibírom. Hát, nem most aludt 50 percet! :shock: Ilyen szerintem még nem fordult elő vele, hogy séta közben ennyit aludjon.
Ma barátnőztünk picit (két lépcsőházzal arréb van egy anyuka, akinek 6 hónapos a kislánya), és Réka ahogy letettem ment felfedezőútra. Megrángatta a száradó ruháka, és a kislány összes játékát megrágta. Sőt, ami a kezében volt azt is ki akarta venni a kezéből. Persze mindig az kell neki, ami másnál van! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jaj, elfelejtettem! Nálatok hány fok van a lakásban? Félek, hogy Réka álandóan mide-oda mászkál a földön, nehogy megfázzon. Néha, ha úgy érzem napközben, hogy hideg van, akkor bekapcsolom picit a fűtést.

Dita,
Most ugrott be, hogy nem válaszoltam arra, hogy mi van a járókában körbe. Lepedőt fűztünk körbe-körbe, de már ki is fogom venni, mert már elég ügyes ahhoz, hogy kiszedje a lábád, ha beakad.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

NEMO
Az tényleg nincs messze tőlünk! :)

Tök édik a kicsik mikor egymástól elveszik a játékokat, tényleg mindig a másiké kell neki, csak az a baj, hogy rendszerint sírás-rívás a vége.

MONIC
Az tényleg nagy spórolás ha hamar jön egymás után a két gyerek, pláne ha egyneműek! Hajrá én csak ennyit tudok mondani. Jó lesz megint drukkolni vkinek a régiek közül. :)
Én előre megboszizom neked hogy elsőre sikerülni fog megint!

ÉVI
Köszi a pocidicsit, lassan közelítek a te méreteidhez, pedig jó lenne itt megállni mert nem szeretnék télikabátot venni. Van két nagyméretű kabátom az most pont jó, de ha már egy vastagabb pulcsival venném fel akkor nem biztos.

Szerintetek nőni fog még?

Az király ha az éjszakák nyugisak. Az nem ér fel semmivel ha tudtok aludni.

Kérünk fogacskás képeket! Mi is látni akarjuk!

dita75

Csajok, nagy nap ez a mai!!!!!!!!!!! Petrik Olcsi életében elöször a kiságyában felállt!!!!!!!!!!!!!!! Akkora boldogság volt ezt látni, a végét sikerült levideózni. Azonnal hivtam Apát, épp koncertet adott, azonnal letette a gitárt és futott kérdezte hogy volt, felállt a kisfia!!!!!!!!!!!!! Először. Úgy sirtam mint egy gyerek!! Nagy fiam lett basszuskulcsos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Twist, sajnál cukrot, ( ha öszintét akarod hallani papirforma volt). Átvészeled, minden ok, lesz csak ügyi legyél, lásd Ditust!!

Moncsi, szuperek a képek, Danci fenomenálisan szép!!!!!!!!!!!!!!! Igazi rosszcsont képe van, ha közelebb laknátok igazi társa lenne Olcsának!!!!!!!!!!!!!ahogy én mondanám megvan kenve minden hájjal!!! Még a szeme sem áll jól, de ez igy jó, igazi huncut krapek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?