sziasztok,
czinke vagyok, ha még emlékeztek
bocsi, nagyon eltüntem.
sajna nagyon nincs időm! Nándus már 3 hete taknyos, 1 hetet végig hőemelkedése volt, éjszakáink is borzasztóak voltak. most volt 1 jó éjszakánk 3 hét után. remélem most már meggyógyulunk!
amúgy Nándus már csak 1szer alszik 12-14 -ig , ekkor házimunkázom és ha van időm pihizek kicsit. amúgy fel alá mászkál a lakásban, én meg követem mint egy sziámi iker. nagyon ügyes, már 2 métert is megtesz egyedül, amúgy meg bútorozva megy mint egy kis mérgezett egér, és úgy mászik mint egy kis gyik. egyik pillanatban egyik szobában van, a másikban egy másikban, mindenhol matat egy kicsit , majd megy tovább. minden érdekli! olyan kis okos! tegnapelőtt kérdeztük tőle , hol van a piros labda. nézte az egyedülálló fehér labdát és a tőle 2 méterre lévő piros labdát, ami több játék között volt, filózott , h melyik is a piros, majd kiválasztotta, olyan édi volt!! tegnap meg a kért hápikacsát választotta ki több állat közül! leesik az állam!
szerencsére az étvágya nagyon jó Nándinak, bár még mindig cumiból eszik, de a főzit már nem banánozom neki. a gyümit láthatóan jobban szereti, annak a felét kanállal is megeszi, de a többi cumiból kell. szóval elégedett vagyok, nem parázom az étkezésen.
alvás, mint emlitettem napközben már csak 2 órát alszik, és a betegsége előtt elég szépen ,,végigaludta,, az éjszakát. ha fel is ébredt, akkor is csak simizni kellett, v picit ringatni. ez persze az elmúlt 3 hétre nem volt igaz. volt, h ülve aludtam az ágyunk közepén vállamon Nándival, mert csak függőlegesen kapott levegőt.
szóval mi jól vagyunk. sajnálom, h nem tudok jönni, de tényleg nincs időm napközben, de Nándussal nem is tudnék netezni, mindig jön, h mit matatok. este meg már fáradt vagyok és párommal is foglalkozni szeretnék. nem tudnék visszaolvasni, csak magunkról irni, meg önzőség lenne, olyan fura lenne. most a társadalmi életünket a játszótéren éljük, minden nap le kell menni. hát most sajna a rossz idő és a betegség miatt elmarad.
remélem mindenki jól van!!
ma sms-eztem néhányatokkal kicsit, jó volt újra hallani felőletek!!
Dituli: kitartás!! hatalmas pocid van! remélem nem izgulsz, minden rendben lesz!! én ilyenkor már alig vártam, h kezemben tarthassam Nándust, és végre aludjak egy jót nagy pocak nélkül. hát azóta is erre vágyom!
nagyon jó lesz Milót a kezedben tartani!!
Monic: én már több mint 1 hónapja nem szoptatok és az én plussz 8 kg-om is szépen megvan. egy anyuka mondta, h előbb le kell fogyni, és utána erősiteni, mert ha forditva megy, akkor csak erősebb lesz az ember. otthon nem fogsz tudni nekiállni tornázni. de remélem neked több lelkierőd, akaraterőd , időd lesz mint nekem. de ismerve, h te is inkább házimunkázol és könyvelsz, mert idegesit ha nincs meg vmi, szerintem a torna marad utoljára a sorban. mi is megbeszéltük a párommal, h 2szer jöjjön haza 18ra, h szusszanjak kicsit és tornázhassak, de soha nem jött össze. most mondtam, h most már vége, és el akarok járni spiningelni. tegnap volt az első alkalom. párom egyedül megfürdette Nándust, elkészitette a tápit és megetette Nándust. én magamról tudom, h csak akkor fogok tornázni, ha eljárok, uh mondtam a páromnak, ha nem akrja, h ilyen tehén maradjak, be kell segitenie. neki is az érdeke. meg a kistesóval nem erre a +8 kg-ra akarok még hizni, olyan leszek már mint egy bálna. tudom, h a te párod is rengeteget dolgozik, de egyedül sajna nem megy. bocsi, ha nyers voltam.
Boni: hallom Zsigi beteg, mielőbbi gyógyulást nektek!!!
Némóka: sajnálom,h nem alszik Réka. ha azért, mert éhes éjszaka, adjál neki sinlacot, nekünk nagyon bejött. nálunk most úgy van, h 7-8 körül 260 kész táp, 11,30 250 gr gyümi mostanában keksszel, 15,30 1üveg (220gr) főzi, 18,30 tejpép és sinlac keverék (150 ml vizhez 35 gr sinlac és 15 gr tejpép), 20kor pancsi és 20,30 260 kész táp. de mint irtam, egy anyuka szerint 2 éves koráig minden gyerek megtanul aludni. tudom sovány vigasz, hisz addig méd több mint 1 év van, de tény, h Nándus alvási szokása is tök sokat változott . meg olyat is hallottam, párom főnökének a fia volt igy, h 2 napig sirt, mikor elkezdett járni. mert ez nálunk nagy fejlődés, nagy ugrás, és van aki ezt nem tudja feldolgozni. én azt hittem, h ez tök nagy öröm, h hurrá , végre meg tudom csinálni, de úgy látszik, nem. egy anyuka mondta, h az ő ikrei is rosszul aludtak, amikor elkezdtek járni. szóval sajna sok minden lehet a háttérben.
tudom, h milyen kimerült lehetsz!! Nándus 9 hós koráig nem aludt végig 1 éjszakát sem, 1,5-2 órákat aludtam egyszerre,és akkor volt időszaka, amikor hajnali 5kor kelt. tök kivoltam, tök ingerült voltam, tök érzékeny, nagyon szar!! szerintem amióta megvan Nándus 3szor aludtam jól. irigylem is azokat akiknek jól alszik a gyerkőcük kezdettől fogva, v legalább elég kiskoruktól.
a billerbecnek volt egy jó reklámszlogenje: egy jó éjszakával kezdődik egy jó nap! vhogy igy szólt. és ez tök igaz! ha jól alszol kipihent vagy , napközben minden ok, ha nem akkor gáz van.
kitartást!!! remélem Rékababa mihamarabb végigalussza az éjszakát!!
Vikimami: előző oldalon Lackó nagyon csini kisfiú!!
Bocsi, nem olvastam vissza! mindenkinek küldök egy nagy ölelést és egy nagy puszi, nem bacisat!!!
bocsi, kicsit hosszú voltam!