Új privát üzeneted érkezett!

Dolli!

Nekem a Regivel végig keményedett a hasam.Vagyis nem minden nap de sokszor.Pl ilyen időben rendesen.Óránként 3-4keményedés a normális.Bizti helyezkedik a csajszi.
Én Juvita magnéziumos(magne B6)-ot szedtem.Ez 250mg magnéziumot tartalmaz.Olcsóbb és sokkal jobb mint a sima magneB6,de a Béres Magne B6 is nagyobb adag magnézium.Nekem ez a Juvitás volt a megváltás.Ahogy ezt elkezdtem,onnantól megszűnt a feszülés keményedés.

mimi12

Dolli!Tényleg no para!Minden terhesség más.Pihizz amennyit tudsz!!!Megnéztem a kiskönyvem.11/12 héttől keményedtem.Nekem Magnerotot írt a doki.

Én meg olyan hamar felkapom a vizet :( Remélem elmúlik a széllel együtt.

csak óvatosan a nappal: Kép

zombik ellen: Kép

Kép
tierno

Dolli: én szerencsére nem keményedtem de olvasni én is olvastam, hogy ennyi belefér. :?

Brigi: mi a gond? Nem bírod a frontot? Mondjuk nem csodálom. Voltatok ma valahol? Vagy pont az a baj, hogy nem. Nehéz lehet Dorinával " bezárva". Igazi kis örökmozgó a szerelmem. :lol:
Holnap a háromnegyed 10-es Ringató jó? Lini nektek?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Andi, hajrá csizma! :lol:

Dolli, sajna(szerncsére) nem volt nekem ilyen, segíteni sajna nem tudok, de ahogy a lányok írják ez belefér....
PIHENJ sokat!!!!!! Persze egy gyerkőccel már nem könnyű.... de lehet csak ez a hülye front....

Brigi, éjszakák? Jájj, ez a kép..... brutkó.... :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=2MviFGVivyk

Fázooooooom!!!!!!!!!
sylph

sziasztok:

Update: nagyon kaba vagyok a nyugtatoktol es a hangulatjavito cucctol. Visoznt ma kaptam eltavozast, Peter elvitt 3 orara ki, hazamentunk es Patrikkal talalkozhattam. Sajnos nem tudtam eleget lenni vele mert aludt es csak az etetesre ebredt fel, de egy kicsit a karomban tarthattam! 1 percet max, de annyira jol esett!
nagyot nott!!!!! Hizott, kerekedett es szepult is (mar ha lehet szepulni meg ennel jobban ) Aaaaaaaaah nem vagyok elfogult..

mar itt vagyok a korhazi agyikomban, majd leragad a szemem, a mai nap sok volt. Rengeteg inger ert es kifarasztott. Anyosom nagyon ott van a topon, ellatja a gyereket mint a profik! Peter is mar tiszta profi! Mindent tud a furdetesrol, bufizesrol, mar a sirast is tudja melyik-melyik! Fantasztikus. En meg csak kapkodom a fejem. lesz mit behoznom.....

De most ugy erzem hogy itt vagyok biztonsagban igazan, ez a 10 nap amit tutira benn kell toltenem tenyleg kell. Most mar megertem az orvost amikor ennyit mondott. Azert jo fej hogy elengedett hogy lassam a gyermekemet

Dolli:
Nekem a 15. hettol kemenyedett, egeszen a szulesig. :( Salbutamolt kaptam ra es magnezium hegyeket szedtem. (Magne B6 Extra - 3x2, Magnerot - 3x2) Szoval no para, ha nem fajdalmas es nincs verzes akkor nincs gond, csak hat ugye kellemetlen de en egesz jol megszoktam a vegere. :D

Orsi:
Remelem emberi formam lesz hamarosan, ez az alamkor eleg rohadt, foleg hogy az agyambol tiszta kaposztat csinal. (Eppen ezert irok csak este mert addigra mar valamelyest tisztul a szurkeallomanyom....

SZilvi:
Most neztem vissza amiket irtatok. A korhazi foto a pottomkevel!!!! Jaj de edes! (Bar szerintem nem pici, Patrik hozza kepest egy kis uborka.) :D

zsAnd:
Sajnos a tejet el kell apasztani mert a pszichotikumok lehetetlenne teszik a felhasznalast. A legrosszabb az egeszben hogy ezeket a bogyokat nem csak rovid idore kell majd szednem hanem hosszu tavon mert ez egy hosszu lejaratu dolog lesz. Ameddigre abbahagyom mar szaladni fog a gyerek, lehet hogy beszelni is. :( Szoval a tejci dolog remenytelen.
Viszont Patrik baba elerte a 3 kilot!!! :D

bucsuzik a gyogyos mara, zarul mia mokatara..... (jaj, de hulyen hangzik.)

:mrgreen:

jok legyetek, beveszem a bogyoimat es alajulok!
joejt

sünciboglya

Sziasztok,

Orsi: csak azért nem szoktam képet feltenni, mert macera kicsinyíteni. De rá veszem magam. :oops:
Van esőkabin, dechatlonba vettük!! De asszem már inkább hókabi fog kelleni.

Hajni :Csütörtökön megyünk tanácsadásra, kapunk 2 oltást. Inkább pénteken megyünk. Ok?
Mi is megyünk ringatóra ha Lili is úgy gondolja, mi lehet 9re megyünk, de akkor ott maradunk a következőt is-

Andi: kövi csütörtökön lesz a tali? Mehetünk mi is? Nálunk is van fűtés jupiiiiiiiiiiiii :D
Nálatok milyen a gondnok? A miénk SEMMIT nem hajlandó csinálni, 2 hónapja hívogatjuk, h engedje le a vizet, h feltehessük a termosztátot. De mindig csak az volt a válasz h várjunk. Erre ma mondtuk neki, h ne halogassuk már tovább, mert jön a fűtés lassan. Nagy nehezen leengedtette, erre a szerelő 6000 ftot akart kérni érte, mert csak most szóltunk. Na tiszta pipa lettem, h velem veszekszik, amikor a drága gondnok húzta az időt. :evil: :evil:

Ma Lili megtanult sikítani, jelentem jól megy neki, megsüketültem. :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Hajni!Nekem jó a 9.45.Legutóbb is arra mentünk.100%,hogy mentek?Utána még be kell ugranom a DM-be.
Lehet,hogy a frontot nem bírom.A szélre amúgyis "allergiás" vagyok.Vagy a hormonok.. :?
Nem voltunk sehol.

Mia!Milyen rendes családod van!Péter előtt is le a kalappal!
Húú,az álomkórt sajna ismerem.Tudom,hogy most mit érzel:(
Jaa,és attól nehogy rossz anyának gondold magad,mert nem tudsz szoptatni!!!

Dolli!Jaa,igen,Salbutamolt én is szedtem.

Orsi!Te merre vagy?

Lini!Én painttal szoktam kicsinyíteni.Azzal szerintem nem olyan macerás.Már én is megnézném Lilidet.Talán holnap...

jó éjt!

Kép
tierno

Lini!!!!!!!!!!!!!! :D

Láttalak Benneteket tegnap este a Dechatlonban :D!
Apa korábban ért haza és elszaladtunk, mert gyerkőknek nem volt meleg sapijuk, pulcsijuk!
Bubunak meg beígértem egy sárkányt! :D

A kinézett futópadunknak van egy újabb változata, vesztünkre tegnap olyan jóóóóóóóóóó fej eladó volt, hogy olyan termékismertetőt tartott, hogy ihaaaaaaaaj! Kipróbáltuk, annyira csúúúúúúúúúúúúúúcs szupiiiiiiiiiii! Még ventillátor is van benne, hogy érezzük futás közben a menetszelet!10% -os emelkedőt tud csinálni, akár menet közben is. Kipróbáltuk Apával még a gyerkők is kipróbálhatták, annyira jóóó fej volt az eladó!

Megyek készülni, jön egy barátnőm csacsogunk délelőtt egy jót!

Puszika Mindenkinek
Vendég

:cry: :cry: Ma még rosszabb az idő, mint tegnap. Csak ez a rohadt szél ne fújna, a hideg nem érdekelne. Ilyen szélben nem indulok neki a központnak. :roll:

Lini: persze gyertek pénteken, már alig várom, hogy lássam Lilit. :lol: :lol: :lol: 9 -10 körül jó nektek?

Brigi. Ti meg gyeretek ma. Vagy ha ma a Ringató miatt nem jó akkor gyertek holnap. :lol: De gyertek!!!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jó reggelt!

Köszi lányok, kicsit megnyugodtam... vagy mégsem? :roll: :lol:
Délelőtt felhívom a dokimat. Most perpill jó viszonylag, de tegnap nagyon küzdöttem, estére szörnyű volt már, hiába pihiztem. Fekve jó volt, ha felálltam, mintha köveket raktak volna a hasamba. Lehet hogy bébi nyom odabent valamit? No meglátjuk, mit mond a doki...

Szilvi! Jobbulást a gyerekeknek! Gézu is szörcsi kicsit, de ez olyan allergiás szerű, már amennyire meg tudom ítélni. Jó lenne, ha nem robbanna le senki, mert holnap ugyi mennénk telelni! :lol:
Nekem is levitte a fejem a szél tegnap. :( fél 6 után indultam, mondom negyed órát ki lehet bírni ebben a szélben a vonatig... Na ja, de a vonatok nem jártak Pest irányába, még az előző sem érkezett be, amikor az enyémnek már mondták a 15 perc késést. Hát nem vártam meg, mennyit késik, mert jégcsap lettem volna, meg oda se értem volna vezetni. Ráadásul ha ennyit késik egy vonat, akkor utána minden bokornál megállítják.
Egyik barátunk taxis, ő kijött értem, bevitt a délibe... oda is értem volna időre a pályára, de muszáj volt még beugranom mosdóba, nem bírtam volna ki még másfél órát pisilés nélkül. Lényeg: 5 perc késés. Elgurultunk a pályakezdésig, oktató már mondta, hogy defektes a kocsi, reméli, kibírja ezt az órát. Hát nem bírta, el sem indultunk vele, hanem mentünk gumishoz, fél 9 után értünk vissza a tanpályára, úgyhogy már nem tartottunk órát.
Asszem, tegnap fel sem szabadott volna kelnem! :wink:
De jó ez a tengerpart! Mennék pancsizni! :D

Orsi! Akkor karis ajándék lesz a futópad? Vagy névnapi? :wink: De jó, megyek hozzád majd teljes test-karbantartani! :D

Brigi! Ne csodálkozz, ez az idő mindenkit megbolondít szerintem... Meg nyilván az is, hogy az ember be van szorulva a négy fal közé.
Képzeld! A taxis barátunknak meséltem reggel, hogy nem kapok overált Gézura, pedig mindenhol néztem már. Erre délután hívnak, hogy párom menjen be munka után, mert van egy, amit a lányuk már kinőtt (1 év van a két gyerek közt). Férjem hazaállított egy rahedli ruhával: kabát, pufi mellény, overál, bélelt nadrágok... :D Úgyhogy kalandra fel Fertőd környékén, most már semmi nem állíthat meg bennünket! :D
És Rékának is megvan az első nacija! Igaz, hogy van vagy 98-104-es, de majd belenő! :lol:
Szegény párod! Lehet, kicsit vissza kéne venni a tempóból! :roll:

Mia! Igen, Rád emlékeztem, hogy küzdöttél a keményedésekkel meg a magnéziummal, és rémlett a sok pihi is. No de ezt a fiam mellett? :roll: Ő is tiszta hisztike volt megint. Vagy még mindig? :shock: Mondjuk kezdem kevésbé felhúzni magam rajta, és az jó! :D
Szuper, hogy kicsit haza tudtál menni a családodhoz! Ez biztos erőt ad, hogy mihamarabb meggyógyulj! Patrik nagyon cukor lehetett! Még ha inkább aludt is! :D Ne félj, nem lesz ő mindig ilyen alvós, majd győzz utána rohangálni! :D
Dokik mit mondanak, mikor jöhetsz haza úgy igazából?
Ez a fejbeverős gyógyszeres sajna ismerős! De tuti jót tesz, ha az orvosok mondják! :wink: Most fontos a sok pihenés!

Lini! Nem küldtétek a gondnokhoz ezt a drága embert??? Hihetetlen! :?
Sikítás! :lol: Nagyon cuki lehet! :D

Andi! Tudod, egy jó kis vitatkozás sok mindennek a kezdete lehet! :D Ki nyert? Szabi vagy Veronika? :lol:

Lányok! Kopp-kopp. Úgy néz ki, hogy Gézu meg ebben az időben alszik jól! Szombat óta megint nem ébred éjjelente! :roll: NA most jól elkiabáltam gondolom! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

HAJNI!!Tényleg nem jösz???Gyere máááá! :( Rakd fel a kocsira az esővédőt,akkor nem fúj be a szél se!!Én is így szoktam!Nekem ma mindenképpen kell vennem pelenkát+popsitörlőt.

Kép
tierno

Inkább mi sem megyünk Ringatóra,csak Dm-be. :?
Olyan mehetnékem van!
Hajni!Átmennék,csak a babkocsit hogy rakom föl/le a buszra?
Mindjárt hívlak vezetékesről.

Kép
tierno

"Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába. Egy levelet talál az ágyon, remegő kezekkel olvasni kezdi.

Kedves Apa! Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet. Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja. Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta,...tovább» hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak. Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy Ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok. Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt, kétszer annyit kapok, ha több pasival csinálom, vagy lóval. Üdvözöl, szerető lányod

U.i.: Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna megmutatni neked, hogy van rosszabb is annál, mintha a Fradi kikap a Kecskeméttől!"
Vendég

Zsand: :lol: :lol: :lol: Hát igen, mindig van rosszabb is. :lol:

Most hívott a párom, hogy ÓBUDÁN ESIK A HÓ!!!!! :shock: :shock:

Úgy örülök! Pénteken mini baba-mama parti lesz nálunk. Jön Brigi, Lini, Lili és Dorina. :lol: :lol:
Csinálok majd fincsi ebédet és pletyizünk egy jót. Már alig várom.
Kár, hogy ilyen pici ez a lakás. :? Tök jó lenne ha mindenki tudna jönni. :roll:

Lini: akkor már ketten vagyunk halláskárosultak. :lol: Bekötöm Lilit a hintába amíg főzök és végig sikongatja az egészet. Apósom tegnap ki is jött a szobájából, azt hitte baj van. :lol:
Képzeljétek Lili ma megevett fél őszibarackot. Sajnos már csak mutatóba van tejem és azt vettem észre, hogy kevesli a tápit. Gondoltam kipróbálom. Egy hete eszik almát és ma tökre ízlett neki az őszibarack is. Egyenlőre még csak délelőtt kap de menni fog ez. :lol: Minden falat után tátja a kis száját, hogy kér még. Meg kell zabálni!!! :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hozzájárulok kicsit én is a jókedvhez. :lol:

A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.

A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy
mint a kert bejárata, a kutyának nyoma sincs.

Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol
szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis
kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon) aggódva keresi a feleségét, attól
tartva, hogy valami baja esett. A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósóra, bent csuromvíz minden a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve. ..

Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.

És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:

- Szia drágám, hogy telt a napod?

A férj dühösen nézi:

- De mi a fene történt ma itt?

A feleség ártatlanul:

- Tudod mikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy mi a fenét csinálok egész nap?

HÁT MA NEM CSINÁLTAM!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Zima van!!!Brrrrrrr

"Hideg szél fúj, hogy az ember
majd megdermed.
Kinek jó ez? Csak a kövér
hóembernek!"

Voltunk Dmben+boltban.Dorcit jól bebugyoláltam,lábzsák,takaró..És még lesz hidegebb is :evil:

Dolli!Uhhh.Potyára mentél :evil: Még jó,hogy ilyen ismerőseid vannak! :)
Mit mondott a doki?Hát,már kb 25 cm és 300g a porontyod!Az is lehet,hogy nyom valamit...

Csatlakozom a halláskárosultakhoz :? Dorina anyát kiabál fülembe,mégha mellette vagyok,akkor is ordít.Mindig rá kell szólni,hogy halkabban,akkor kicsit lejjebb vesz,aztán megint kiabál. :)

Hajni!Már én is várom a pénteket!Majd hógolyózunk is,meg csinálunk a gyerekeknek hóembert! :)
Sajnos nálunk is kicsi a lakás. :( Amikor itt van valaki altatás időben is,olyan kellemetlen,mert ki kell mennie a teraszra. :oops: :( Na,majd Diósdon! :wink: Csak oda meg azért nem jön majd senki,mert messze van.

Kép
tierno

Csajszikáim!

Majd hozzánk is lehet ám jönni! :wink: Hely az van!
Egy páran még nem is láttátok a munkahelyemet! :wink:
Szóval ha jövőhéten Andikáéknál bandázunk, az utána levő hét nem jó, mert az az őszi szünet és itthon van összes csimókám, illetve Apa is lesz szabin, de az azt követő héten lehet!

Nekem a kedd és csüt nem jó, mert dolgozom délelőtt, de a többi napon okés! Csak ez meg szervezés kérdése, mert sokatoknak nehézkes ide eljutni! :(
De ha már központig el tudtok jutni, akkor Andi is besegíthet, illetve ha Liniék jönnek gondolom Ők is! :wink:
Én is el tudok hozni 2 embert! :wink:
Szóval agyaljatok mikor legyen a MEGA BABA-MAMA ÉRDI TOPIC TALI! :wink:

Megyek csinálok valami ehetőt, mert délelőtt annyira jót csacsogtunk a barátnőmmel, hogy el is feledkeztem róla! :lol:

Dolli! Remélem megoldódik ez a pocifeszülés! Nekem mindegyikkel nagyon feszült, néha-néha meg kellett állnom, le is ültem.
Volt hogy fél kézzel csináltam a dolgomat, másikkal fogtam a hasamat!Én is magnerot-ot szedtem! :wink:
Szerintem most sok volt neked ez a vezetés, a vizsga, csupa stresszes dolog! Amikor én tanúltam vezetni remegett kezem lábam! :shock: Pihenjél amennyit csak tudsz! Muszáj ennyire sűrűn járnod? Gondolom gyorsan túl akarsz ezen lenni szülés előtt, de ne hajtsd szét Magad!Milyen napokon jársz vezetni????
Vendég

Csajok! Egész délután rázott a hideg, pedig nincs hideg a házban! :shock: Lehet, hogy csak ez a szürkeség, ez vizes szeles trotty idő! :shock:
Most hogy besötétedett nem is fázom!
Bogika viszont taknyos!Remélem nem lesz beteg! :(

Szilvike! Hogy vannak a pirinyóid????? Mit csináltok ebben a szottyos időben?

Dolli hogy vagy? Pocakfeszülés???? Tudtál pihenni, vagy ma is menned kellett valahová?

Brigi nem fagytál össze-vissza-oda-bele-abba a szélviharba???? :shock: Én csak a kocsitól a suliig mentem, meg kocsitól oviig meg vissza, de szanaszéjjel fújta lefeléje a fejemet! :?
Tényleg a hideg ellen fel lehet öltözni, de ez a szél?Éreztem, ahogy a csontomig fúúúúúúúj!

Kép

Érzetem én tegnap, hogy muszáj dechatlomba menni, mert skacokank nem volt sapijuk! Ki is vitték őket az udvarra!
Persze a levegő kell is nekik!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon hideg van. Apa be is gyújtott a kandallóba. Bár, a bejárati ajtót szerettük volna még idén kicserélni, nem tudom lesz-e még olyan idő. Láttátok Bánkúton már esett hó mutatóba.

Az biztos, hogy ilyen szélben nyűgösebbek a gyerekek. Dorina régen mikor szél volt nem aludt napközben.

Szilvi!
Hogy bírja a gyerkőc az ovit?

Nálunk az oviban van egy kisfiú aki még mindig nagyon sír. Minden reggel mondja anyukájának anya ugye csak picit maradok, anya ugye sietsz értem, szegény anyuja beadja aztán kint sír. Sajnálom, emlékszem én is sírdogáltam, olyan jó, hogy már simán megy a gyerkőc :D :D

Orsi!
Jövőhéten mennék egy manikűrre valamelyik nap, melyik nap jó Neked?
Boginak jobbulást!!!

Nálunk ilyenkor már sajnos nem nagyon viszik ki a gyerekeket, mondván kicsi a hely az öltözésre, a kicsiket macerás felöltöztetni, sajna ez tavaly is így volt gondolom idén sem változik, ezért mi mindig kerülővel jövünk haza, hogy legyen levegőn Dorina!!!!

Sziasztok
Vendég

zsAndika!

Mikorra szeretnél szép kacsójú lenni? :wink: Gondolom ügyvédnő után kéne jönnöd! :wink:
Délelőtt v. délután jönnél?
Azon agyaltam, ha pl. 3-ra jössz délután, akkor tutira odaérsz még Dorciért. Csak a kedd nem jó, mert akkor nekem is mennem kell gyerkőkért.
A kedd és csütörtrök délelőtt kilőve, a többi nap jó! Ha pénteken szeretnél jönni, akkor bármikor, mert itthon van Apa, hozhatod Dorinádat is! :wink:

Tavaly egész télen nem vitték ki a gyerekeket az oviban! :(
Most új óvónénik vannak és ha nem is sok időre de kiviszik őket és jól megfuttatják a társaságot! Bubuékat is!

Kandallóóóóóóóóóóóóóóóó! De jó Neketek! Mi is szeretnénk egyszer valamikor! Majd egyszer csak lesz! :lol:
Most úgy vagyunk, hogy összes spórolt pénzünket elvitte a szalon, kicsit kéne félrerakni, mert elég para, ha bármi gond lenne nincs mihez nyúlni! :?
Az építkezés meg ilyen sajnos, észre sem veszed és úgy viszi a pénzt! :shock: De hisz tudjátok, Ti is építkeztek folymatosan! Azért Neked is nagy mákod van az aranykezű embereddel! :wink:

Futópadra is csak a nyálunkat csorgatjuk, de tegnap megbeszéltük Apával, hogy már nem megyünk bele semmi hitelbe, elég a ház és az autó törlesztője! :(
Majd ha sikerül összegyüjteni rá, akkor megvesszük!Csak 100 hátat kell megmasszíroznom! :lol:

Fáj a fejem! :shock: Apa még nincs itthon!
megyek még ki kell vasalnom a lepedőket, türcsiket a szalonba.
Vendég

Brigi, Lini: ugrott a pénteki baba-mama tali. :cry: :cry: :cry:
Mondtam Apósomnak, hogy jöttök erre közölte, hogy felejtsem el mert az ő haverjai jönnek. :x :x :x
Annyira mérges vagyok, mindig keresztbe szervez! Még jó, hogy szóltam neki, szépen néztünk volna ki annyian ebben a pici házban. :roll:
Viszont én szívesen elmennék valamelyikötőkhöz. Nem akarok itthon ülni a kisszobában egész nap Lilivel. :( Legfejjebb átmegyek a párom Dédijéhez. Csak szegény már nagyon öreg és annyira fárasztó. :roll:
Brigi, Lini mentsetek meg..... :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Csajok!
Gyerek hozzánk!! :lol:
No majd holnap jövök.. :lol:

mimi12

Sziasztok!

Ma Apa hazaért fürdetés közepére :) Úgy meglepődtünk!

Orsi!De odafelé szétfagytam. :? Meg azt hittem fölborít a szél babakocsistól.Haza felé jobb volt,meg volt pakolva a babakocsi,dombon fölfelé...akkor már nem fáztam :)
Boginak jobbulást!

Hajni! :cry: :cry:Megmentenélek szívesen!Csak nem tudom 3 gyerek 3 felnőtt hogy férne itt el. :? Ha nincs más lehetőség,tehetünk egy próbát.

Többiek merre?Elfújta Őket a szél?

Kép
tierno

Brigi!

Nehogy megfázzál! :shock:
Mész ma a baba-mama klubba? Lehet talizunk, mert én meg viszem anyóshoz Bogit! Vagy ott csak jóidőben van a templomkertben???

Szilvi, Dolli merre?
Andika?
Annyira széééép a virág amit kaptam Tőled! :D

Ma is zima van, legalább munka közben nem fázom :wink:
Ha minden igaz tesóm kijön ma hozzánk, de én már nem hiszek neki! Mindig szédít valamivel! :cry:

Megyek készülni, délután jövök!

Pusziiiii
Vendég

Csajok!

6 hét múlva már advent első vasárnapja lesz!
Lassan el lehet kezdeni a készülődést!
Azért az döbbenetes, hogy múlthéten 27 fok volt, most meg!
Kiengedtem a kutyát reggel, de nem vagyok benne biztos, hogy lement a fűig pisilni! :lol: Nagyon sebesen jött visszafelé!Gondolom befagyott a popója! :wink:
Vendég

Andikaaaaaaaaaaa!

Olyan jóóóó volt korizni januárban! Tisztára meghatódtam,nézegettem a képeket és olyan szééép emlékek Veletek! :cry:
Köszönöm, hogy vagy Nekem!!!!! :D :D :D

Kép

Diósdon nyílt koripálya! Valamikor megnézhetnénk! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Orsi! Vagyok, szokás szerint havazódva. :) Bár nem is tudom, tegnap mit csináltam a mosáson kívül. :roll:
Vezetés nem állandó napokon van. Jövő héten megyek kedden reggel, meg szerdán délelőtt. Utána hét remélem, hogy vizsga. :D
Én is azt gondolom, hogy túl sok volt a hajsza az utóbbi időben, vissza kell vennem a tempót. De a vezetést muszáj mihamarabb abszolválni.
Hú, tényleg lassan Karácsony! Na még az is szép lesz, mert én meg imádok készülődni, remélem, erőm is lesz hozzá! :)
Remélem, jól van Bogi! Nálunk most apa kezd göthösödni! :?

Poci jelentem, jobban, bár azért még nem az igazi. 3x2 magnéziumot mondott a doki, úgy érzem, segít. Ja, meg hadovált valami pihenés féléről is! :lol:
Ma is már vasaltam fél 6-tól... :wink:

Brigi! De édi vagy, megnézted, mekkora lehet már a babóm? :D Hihetetlen, hogy növekszik! Olyan furi, Gézuval napról napra követtem ezeket a dolgokat, most meg örülök, ha havonta meg tudom nézni, hol is tartunk épp, mi és hogyan fejlődik odabent... :oops:

Megyek, mert délben indulunk! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Orsi,akkor mégis lesz futópad?! De jóóóóóó!!!!
Gyerekeim? Mintha nem is lennének betegek!!!! Egésznap rohangálnak mint az őrültek, ugrándoznak..... nem látszik rajtuk, hogy betegek lennének.... :wink: Tegnap alkottak is, szépen kitakarítottam a lakást, rendetraktam, erre félóra műlva ugrándozni volt kedvük, leszedtek minden párnát a kanapéról, és ott bohóckodtak! :? :lol: Aztán mikor meguntam, mondtam, na akkor pakolás, elkezdtek bepakolni a szobába, de bementem és látni kellett volne, na mondom akkor itt is pakoltás! Öt perc múlva jön Bubó, hogy nézzem meg.... mindent felpakolt az ágyára! :shock: Mondom akkor újra pakolás! Pár perc múlva bementem, akkor meg minden a szoba közepére lett dobálva! :shock: :? :lol: még az is ami addig a polcon volt. Ezekután inkább segítettem nekik.... :lol: :lol:
Hűűű, de rég koriztam én is..... ezer éve

Dolli, hűűűű, micsoda napod volt, kár volt felkelni, mi?! :wink:
Örülök, hogy alakul a poci!

Zsand, most itthon van Bubó, betegek a Lilivel, legalábbis a dokinéni szerint :wink: mert a köhögésen kívűl semmi bajuk :wink:
De Bubó már egész jól bírja az ovit, ott is ebédel, és mindig vigyorogva vár engem! Remélem így is marad!!!! :lol:
Bölcsiben nekem is mondták, hogy nem viszik ki a gyerekeket, metr nagyon csúszik az a placc ott kinn :shock: meg is lepődtem, mert azért levegő kellene a gyereknek....

Hajni, mondanám,hogy gyere pénteken, de köhögnek ezek a lurkók, én nem lenne jó, ha LIli is elkapná....
Pedig jó lenne látni Titeket! Biztos nagyot nőt Lili....
És az a szomorú, hogy ezekből a babatalikból, ki fogok szorulni :cry: mert nekem már nem lesz itthon babám.... :cry: :cry:

Brigi, nem semmi vagy, hogy ilyen időben is kimentek!!!! Én csak egy picit dugtam ki a fejem, de szétfagyott :shock:

Megyek, mert Pupi büdi...
sylph

Sziasztok!

Úgy tűnik beállt a hajnali kettőkor kelés rendszere. :roll: Nem tud annyit enni Lili, hogy ne legyen éhes hajnalban. :lol:

Háááááát, kidugtam az orrom hegyét a teraszra és brrrrrrr. Baromi hideg van. De ma már mennem kell boltba, mert semmi nincs itthon. MEg egyébként is ki kell mozdulnom, mert hétfőn voltam kint utoljára és már baromi ingerült vagyok. Apával is jól összevesztem tegnap. :cry:

Szilvi: aranyos vagy! Tényleg jó rég voltam Nálatok. Azóta Lili annyit változott. :shock: Örülök, hogy csak a Doki szerint betegek Babóid! :lol: Olyan édi lehetett ez a rendrakás. De legalább próbálkoztak, csak nem értették mit szeretnél pontossan? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Péntek délelőtt ide is jöhettek! :wink:
Most jutott eszmbe, hogy szegény Lini múltkor kérte hadd nézzék meg a házat és pénteken fel sem jöttek! :(
Én délig ráérek, de utána mennem kell gyerkőkért!
Hmmm??? :wink:

Vendégem izzad, kicsit csúszunk mert később ért ide.
Csajok 3 fok van kint! :shock: :shock: :shock:
Az autóban felgyulladt a fagy veszély jelző lámpa! :roll:
Szerintetek lesz még ősz, vagy marad ez a zima?

Szilvi! Jóóót röhögtem a pakoláson! :wink: Kistutyáid kimerészkednek ebben a hidegben???
Nem szorulsz ki semmiből ne aggódj! Szerintem nem csak az köt össze minket hogy kisgyerkőink vannak! :wink:
Jővőre nekem se lesz itthon egy se! :wink:
Mi akkor simán összefutunk egy teára, cappichinóra! :D
Majd megnézzük a délelőtti 90 perces tornát, vagy akár egy délelőtt át is mehetünk úszni Battára!

Judy merre vagy????
Hogy vagy?

Tesóm még nem jelentkezett van egy tippem, hogy nem jön ma! :wink:
Ha jön akkor csinálok egy fincso pulykabrassóit! Ha nem jön akkor is! :lol: :lol: :lol:

Lányok én úgy élvezem a munkámat, főleg most hogy olyan változatos, egy masszázs, egy pedikür, egy fogyimasszázs, egy manikür! :wink:

Andi kitaláltam számodra egy szuper konstrukciót! :wink: :wink: :wink:

Megyek pislantok aztán ránézek a vendégre! Jó kis relax zenét raktam be neki! :D
Vendég

[quote="cunami"]
írta:
cunami
Vendégem izzad, kicsit csúszunk mert később ért ide.

Megyek pislantok aztán ránézek a vendégre! Jó kis relax zenét raktam be neki! :D

Remélem jól megszórtad grill fűszerrel :lol: :lol:

Csajok!
Képzeljétek!!!!A Szabi wc-be bilibe kakil 2.3.napja :lol:
És éjszaka pelus nélkül aludt,már néha van csak baleset.Az esetek zömében felébred,hogy pisilnie kell.(persze elő fordul,hogy nem)

No és.Meséltem Orsinak meg talán Andinak is(Kostyikának),hogy a Reginek meg csúnya volt a kakija,nyálkás meg kicsit néha véres meg büdi stb.Szombat óta figyelek a kajámra,próbálom a tejt tartalmazó dolgokat ki iktatni.Ami sajnos nem olyan egyszerű,mert még a margarinban is van tejszármazék a felvágottakban kenyérben,mindenben.
No de ami a lényeg!!Tegnapra már majdnem tökéletes volt a kakika,és a Regi pl mikor Andiék itt voltak akkor eléggé nyügi volt de ez volt a megszokott esténként.Most 2. napja elalszik 18-19h körül 1órát és vidáman ébred,és éjszaka is ma már aludt 4-5óra között és sokkal jobb a kedve.Szerintem nem csikarja a pocakja.
Nem mellesleg,szerintem én magam sem bírom a tejterméket,mert én is kezdem jobban érezni magam ,kezd elmúlni a kb 2éve tartó reggel rohanok a wc-re akció..
Hogy ez miért nem jutott eddig eszembe?? :lol:
Na ,hogy mennyire lehet örülni az ilyen marhaságoknak.
Na a Szabi,pakolja a retikülömet.Szerintetek mi az első ami a kezébe akad???
Naná,hogy a multifunkcionális solingen bicskám :lol:

mimi12

Sziasztok!

Ma jön egy barátnőm a babájával.Kicsit izgulok,meddig marad,az altatás miatt. :( Az ő bébije is a sikongatós korszakba lépett. Ahhoz meg nincs pofám,hogy mondjam Neki,hogy fél 2kor húzzál haza.Azt mondta párom,akkor ma Dorina kihagyja az alvást.Persze,mert az úgy megy..

Orsi!Ma nem lesz baba-mama.2 hetente van.Ha rossz idő van,bevonulunk.
Te még azt is megosztod velünk,hogy pislantasz? :shock: :)

Dolli!Igen,megnéztem.Pedig terhesen kentem-vágtam.Hogy el lehet felejteni..

Szilvi!Muszáj volt kimennem,mert pelenkát kellett vennem.De nekem jól is esett a kimozdulás.És Dorci sem volt utána annyira dinka.
Szerintem sem kell attól félned,hogy ki leszel tagadva,mert "kirepültek" a gyerekek.

Hajni!Mi lesz holnap?Hova megyünk?Mi volt pároddal?Már kibékültetek?

Kép
tierno

Visszaaludtunk kicsit Lilivel. Olyan jól esett. Csak megint azt álmodtam, hogy elhagytam Lilit és nem tudtam visszamenni érte mert valahogy mindig elakadtam. :cry: Pedig csak fél órát aludtunk, hogy fér bele ilyen álom? :? Még jó, hogy a postás ébresztett.
Miért van, hogy gyakran álmodom ezt? Pedig egy percre le nem veszem a szemem Liliről. :(
Viszont még mindig zima van kint. :x Bár azt mondták délutánra legalább a szél csitul.

Brigi: nem tudom mi lesz holnap. :roll: Páromra tegnap rájött az ötperc. Nem tetszett neki, hogy vendégek jönnek hozzám ha Ő nincs itthon. De az sem tetszik neki, hogy ilyen hidegben kiviszem Lilit. Erre jól felkaptam a vízet. Nem várhatja, hogy egész télen idebent gubbasszak Lilivel. Pedig ezt akarja. Mondtam neki, hogy cseréljünk. Kiváncsi lennék meddig bírná! :evil:
Reggel morogva ment dolgozni, úgyhogy még nincs kibékülés. :roll:
A barátnőd babójának nem kell aludni? Dorinán úgyis látszik ha álmos nem? Hátha veszi a lapot. :wink:

Dolli: Éljen a bili!!!!!!! :lol:

Orsi: áttranszportálom magam a vendéged helyére. Annyira jól esne....... :roll: Már néztem egyébként, hogy lehet eljutni hozzád? Gondolom a központból sétálva....

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi,
Örülök, hogy örülsz :D Nagyon drága vagy kedves pótanyucim :D Mehetünk korizni, főleg ha ilyen hideg lesz. A tavon mondjuk annyival jobb hogy ott már Zsombor is el tud bóklászni. De ez egy vicces kép, Robi lefényképezte Andrist, hogy fényképezz minket.

Dolli,
Én is 3x2 Magne B6-ot szedtem, nálam is elég volt az az adag. Pihenni a második terhesség alatt majdhogynem lehetetlen.Emlékszem amikor lerobbant a térdem, nagyon sokszor feküdtem manó mellett a földön és úgy játszottunk. Lehetőleg olyat amiben meg sem kellett mozdulnom :D

Lini,
Persze hogy jöhettek ti is. Nálunk sem nagy a lakás, de tudjátok sok jó ember kis helyen is elfér :D Nekünk nincs kifejezetten gondnokunk, csak egy közös képviselő bent Pesten. Hát ő sem csinál túl sokat. Ha valamit kell cserélni vagy javítani akkor felhívjuk őt, ő meg kerít valahonnan egy szakit. Csak győzd kivárni. Pl villanykörtét már mi cserélünk a lépcsőházban ha kiég mert várhatsz rá jó sokat ha rajta múlik. Most lesz valami rendkívüli taggyűlés, a panel program a téma.

Szilvi,
Hétfőn kezded újra a bölcsit Lilivel?

Brigi,
Szerintem nyugodtan megmondhatod neki h ti mikor szoktatok feküdni, addig maradjon. Bár már lehet túl vagytok rajta.

Itt van anyum, este megyünk színházba Robival, az Operettbe, a Mozartot nézzük meg.

Kép[
Kép[
kostyika

Végre elmentünk a Sparba az én kis Michelin babámmal. :lol: Kép kicsit megáztunk Kép Láthatóan nem zavarja a hideg :)
Kép
Kép végre melegben :)

Apa meg bekaphatja a .......... fülemet! :twisted:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni,
Orsi túl messze lakik a központtól gyalog. Tudod hol épült az át nem adott új uszoda? Odáig kéne kutyagolnod :D

Kép[
Kép[
kostyika

Tesóm persze nem jött! :?

Hajni! 20 perc séta a központ :(
De ha szóltok mikor jöttök lemegyek értetek! Csak azt nem tudom, hogy fér el a babakocsitok a zsuzsukiban! :roll:
Max kenguruban jöttök! :wink: Gondolom busszal le tudtok jönni a központba!

Andi! Érezzétek Magatok nagyon jóóóól este! :wink: Nincs zsebe a kötött rucidnak, elvihetnél titokban engem is!
Cipő:Eszembe jutott, hogy van egy ilyenem, ami alkalmi és lapos talpú! Terhesen vettem osztálytalira, mert már magasat nem mertem felvenni!Szerintem az új gatyódhoz tök jó lenne!
Nagyon szívesen kölcsön adom!
Kép
Vendég

Hajni! Nagyon édes Lili baba így becsomizva! :lol:
Vendég

Orsi,
Küld el lszi a fényképet :D Megyek ledőlök egy kicsit amíg alszanak a gyerkőcök.

Kép[
Kép[
kostyika

Jaaaaaaaaaj de jóóó! Amíg alszik Andika, addig rosszalkodhatom! :lol: :lol: :lol:
Kép Drága barátnőm

Kép Kép
Vendég

Na,Dorci már alszik.Nem volt semmi gond,a csajszi kérdezte,hogy mikor is szokott aludni?Látta,hogy kezd nyűgösködni és hazamentek.Hajni!Neki is 19 hetes a babója :)1 hónapja nem láttam és akkorát nőtt!

Hajni!Miért baj,hogy mennek hozzád,ha nincs otthon? :shock: Nem transzvesztiták vagyunk!
Nem tudom mitől álmodhatsz ilyet. :(
Milyen cukor Lili!Hogy viselte az öltöztetést?Tegnap benyúltam az esővédő alá és tök jó meleg volt.Szóval attól nem kell félned,hogy fázik.Meg jól be is öltöztetted.
Akkor nem találkozunk?Vagy én is mehetek?Vagy gyertek át hozzánk!

Andi!Jó szórakozást Nektek!Hány zsebe is van annak a kötött rucidnak? :wink:

Orsi!Szerintem a 20 perc nem is sok.Annyira van tőlünk a Művház.

Mimi!Gratula a wczéshez!Már mi is tarthatnánk itt.Olyan drága a pelenka :?

Kép
tierno

Úúúúristen Orsi!Hogy néztek Ti ki??? :shock: :lol:

Kép
tierno

Szilvikéről is találtam jó képet! :wink: Kép
Vendég

Jesszus nagyon kipihent vagyok! :oops: :oops: :oops: :oops:
Megyek én is ledőlök inkább! :lol:
Vendég

Csajok!
Ha érdekel valakit:
MEGA Játszóház lesz
Október 18, Vasárnap, Diósdi AMK Általános Iskola Tornatermében

http://www.megajatszohaz.hu/index.php?o ... e&Itemid=1

Kép
tierno

Hűűűűű mit fogok kapni ezért Anditól és Szilvikétől! :shock:
Talán elnézik nekem, mert tudják, hogy lökött vagyok! :roll:
Vendég

[quote]S írta:zülőnek lenni húsz év kalandot, nem pedig húsz év börtönt kellene, hogy jelentsen.

/Dr. Henry Brandt és Phil Landrum: Örülni akarok gyermekeimnek/

Kép
tierno

Orsi: nagggyyyyyyoooonnnn jók a képek! Tényleg pihent vagy. :lol: :lol:

Brigi: Olyan jól beöltöztettem, hogy egy percig nem féltem, hogy fázik. Háááááát ha gondolod átmehetünk holnap. Úgyis kellene a DM-ből nedves törlő. Meg elvinném az ajándékod.

Lini: jöttök inkább hétfőn? Apósom akkor már dolgozik. Párom is. :lol: Annyira szeretném már látni Lilit. :? Meg odaadnám végre a baba-mama tornát. :oops:

Nem tudom mit akartam még. Tök hülyeség, hogy nem lehet megnézni az előző oldalt. :evil:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ja igen!
Andi: párom előttem sosem volt színházban. :? Elsőre a Mozartra vittem el és azóta imádja. :lol: Szuper jó volt! Azóta vagyok " szerelmes" a Dolhaiba. :oops: Garantálom, hogy NAGYON JÓL fogjátok érezni magatokat.
IRIGY VAGYOK! :oops: :oops: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!Én ilyenkor wordbe szoktam írni. :wink:
Akkor gyertek! :) Hány órakor?
Khhmmm,úgy vásárolj,hogy vettem Nektek egy csomag törlőt :oops:

Kép
tierno

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X