Jó reggelt!
Köszi lányok, kicsit megnyugodtam... vagy mégsem?
Délelőtt felhívom a dokimat. Most perpill jó viszonylag, de tegnap nagyon küzdöttem, estére szörnyű volt már, hiába pihiztem. Fekve jó volt, ha felálltam, mintha köveket raktak volna a hasamba. Lehet hogy bébi nyom odabent valamit? No meglátjuk, mit mond a doki...
Szilvi! Jobbulást a gyerekeknek! Gézu is szörcsi kicsit, de ez olyan allergiás szerű, már amennyire meg tudom ítélni. Jó lenne, ha nem robbanna le senki, mert holnap ugyi mennénk telelni!
Nekem is levitte a fejem a szél tegnap.
fél 6 után indultam, mondom negyed órát ki lehet bírni ebben a szélben a vonatig... Na ja, de a vonatok nem jártak Pest irányába, még az előző sem érkezett be, amikor az enyémnek már mondták a 15 perc késést. Hát nem vártam meg, mennyit késik, mert jégcsap lettem volna, meg oda se értem volna vezetni. Ráadásul ha ennyit késik egy vonat, akkor utána minden bokornál megállítják.
Egyik barátunk taxis, ő kijött értem, bevitt a délibe... oda is értem volna időre a pályára, de muszáj volt még beugranom mosdóba, nem bírtam volna ki még másfél órát pisilés nélkül. Lényeg: 5 perc késés. Elgurultunk a pályakezdésig, oktató már mondta, hogy defektes a kocsi, reméli, kibírja ezt az órát. Hát nem bírta, el sem indultunk vele, hanem mentünk gumishoz, fél 9 után értünk vissza a tanpályára, úgyhogy már nem tartottunk órát.
Asszem, tegnap fel sem szabadott volna kelnem!
De jó ez a tengerpart! Mennék pancsizni!
Orsi! Akkor karis ajándék lesz a futópad? Vagy névnapi?
De jó, megyek hozzád majd teljes test-karbantartani!
Brigi! Ne csodálkozz, ez az idő mindenkit megbolondít szerintem... Meg nyilván az is, hogy az ember be van szorulva a négy fal közé.
Képzeld! A taxis barátunknak meséltem reggel, hogy nem kapok overált Gézura, pedig mindenhol néztem már. Erre délután hívnak, hogy párom menjen be munka után, mert van egy, amit a lányuk már kinőtt (1 év van a két gyerek közt). Férjem hazaállított egy rahedli ruhával: kabát, pufi mellény, overál, bélelt nadrágok...
Úgyhogy kalandra fel Fertőd környékén, most már semmi nem állíthat meg bennünket!
És Rékának is megvan az első nacija! Igaz, hogy van vagy 98-104-es, de majd belenő!
Szegény párod! Lehet, kicsit vissza kéne venni a tempóból!
Mia! Igen, Rád emlékeztem, hogy küzdöttél a keményedésekkel meg a magnéziummal, és rémlett a sok pihi is. No de ezt a fiam mellett?
Ő is tiszta hisztike volt megint. Vagy még mindig?
Mondjuk kezdem kevésbé felhúzni magam rajta, és az jó!
Szuper, hogy kicsit haza tudtál menni a családodhoz! Ez biztos erőt ad, hogy mihamarabb meggyógyulj! Patrik nagyon cukor lehetett! Még ha inkább aludt is!
Ne félj, nem lesz ő mindig ilyen alvós, majd győzz utána rohangálni!
Dokik mit mondanak, mikor jöhetsz haza úgy igazából?
Ez a fejbeverős gyógyszeres sajna ismerős! De tuti jót tesz, ha az orvosok mondják!
Most fontos a sok pihenés!
Lini! Nem küldtétek a gondnokhoz ezt a drága embert??? Hihetetlen!
Sikítás!
Nagyon cuki lehet!
Andi! Tudod, egy jó kis vitatkozás sok mindennek a kezdete lehet!
Ki nyert? Szabi vagy Veronika?
Lányok! Kopp-kopp. Úgy néz ki, hogy Gézu meg ebben az időben alszik jól! Szombat óta megint nem ébred éjjelente!
NA most jól elkiabáltam gondolom!
Dolli