Sziasztok!
Lola: rendben, menjünk együtt, JÁGI: ha nem gond, akkor Lolával mennék, ha Te csak később tudsz jönni.
Majd beszéljünk még, de nekem is jó a 4, fél 5. Jön haza pár napra sóginőm Írországból, holnap délután pont felugrik, mert elhozzuk Dávidot is, hogy talizzon vele, de este megy haza Dávid. Így legalább jobban ellesznek a gyerekek is. Mármint Dáviddal is, hogy én nem vagyok otthon.
Örülök Urad eredményének. És honnan tudja, hogy negatív? Így rá van írva?
Reggel sem lett Soma sapija meg?
Az én kicsijeim sem voltak kint már vasárnap óta!:( Lehet, hogy ma kiviszem őket, ha megyek Emeséért, de csak akkor, ha nem esik az eső. Most már van téli holmi ugye...
Más: most olvastam neten, hogy egy 64 éves nő meghalt két nappal a h1n1 vakcina beadása után. Szívbeteg volt a nőci, de azt mondják, nem annyira, hogy halálos lett volna. Most vizsgálják, miben halt meg végül is.
Más2: néztétek kedden a Pápai Jocis adást a Hal a tortánban? Amit Melus írt... mármint, hogy ott lakik a lépijükben a Pápai Joci. Én néztem! A tegnapit is. Hát ez a Tasnádi Péter csajok... rendesen maffiózó pasi!
Rita: ha olvasod, írtam privit. Te nem jönnél Anyatalira holnap? Ha esetleg itthon van Urad vagy a nagyik bevállalják gyerkőcöket kicsit. Akkor el is tudnám vinni a zongorát...
Gabi: bocsi, lehet, hogy én vagyok túl szőke, de hogy gondoltad ezt a gyémántos bérletesdit? Nem értettem!
Jutte: másik szőke kérdésem:
Laurának vagy Máténak volt ez a szülinapi tortája?Nem is tudom, hogy nincs vonalzód, melyiknek mikor van, pedig szívesen felköszönteném őket itt!
Nagyon édesek a fotón! A gőzős rák sztori durva. Nem lehet szólni nekik, hogy túl meleg a víz? Hú, vigyázzatok, nehogy megfázzatok kifelé jövet és hazafelé.
Betti: lehet kérni a mobiltelefonra sms szolgáltatást, hogy ha érkezik pénz a számládra, kapj sms-t. Nem szokott drága lenni, nálunk 300 ft volt ez a szolgáltatás havonta. Akkor legalább tudnád, mikor jön meg a fundamentás pénz, meg a többi is persze.
Azért tényleg durva, hogy nem tudnak időpontot mondani.Azt legalább meg tudták mondani, hogy elutalták már??
Livi: tényleg, mi volt a dokinál? És Anyud szeme milyen?
Zsanka: nagyon cukik a gyerekek, jól áll a szép arcú Lilinek a rövid haj is ám!
Tényleg a száj nyitós képről nekem is rögtön Máté jutott eszembe. Te és rendesen pelusozta Máté? Gondolom akkor csak pisi volt...
.
Igen, nálunk is így volt oviban, mint ahogy Évi írta, hogy őszi és egyéb szünetekben csak az vitte tényleg a gyerkőcöt oviba, aki másképp nem tudta megoldani az elhelyezést. Ezért kevesen voltak és a mellette levő csoporttal legtöbbször összevontan voltak, ha más nem, alváskor és délután biztos. Általában én is próbáltam Emesének megoldani, hogy legalább a szünetben pár napot otthon lehessen. Ugye ez már nagycsopiban nem volt kérdés, mert itthon voltam, akkor nem ment egyik szünetben sem.
Ügyik lesztek a költözéssel, biztos. Nem parázol még??
Igen, kérném az üvegeket. Ezt a 16-ot bevállalom, aztán megkérdezi Sanyi, hogy kér e még az ürge. Eddig nem mondta, hogy ne kérne.
Köszi.
Nálunk ma krumpli főzi lesz, virslivel. Majorannásan. Szeretjük. Csak Emese nem.
Emeséék az első órában matek dolit írnak, tegnap írtak magyarból, meg tegnapelőtt is. A tegnapelőttit már kikapták, 5-ös lett. Édes szívem...
.
Ja, ma van az ölelés napja, ölelkezzetek sokat! Én ma már mindhárom gyerkőcömet megölelgettem.
Köszi a hozzászólásokat a képekhez!
Na megyek, Bence szájtátva nyögdécselve kezét nyújtva szól, hogy vegyem fel!
Sziasztok
Szilvia