Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a dicséreteket. De ők sem megülősek.
Kizárólag tévénézés közben tudok róluk jó képet csinálni, csak az a hátránya, hogy nem a fényképezőbe néznek. És vakuval csinálom, mert úgy nem lesz homályos a kép.

Este előveszem a diavetitőt, megigértem Laurának, hogy vetitőzünk. Már nagyon várja.
jutte

Sziasztok,

megpróbálok visszaolvasni..

Gabi,
jó hogy a Gerinek minden rendben volt a sebével. Mit mondtak mi lehetett az a "madzag" ami kilógott? A kukiügy meg majd alakul lassan, csak nem lesz belőle gond..

JÁgi,
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK A BIUSNAK! Nagyon szép ajcsikat kapott!
szegény Antóka! jól megszenvedi a fogacskával! :( :( reméljük hamar túl lesz rajta! A Biusnak nagyon jól áll a rövid haj! :) Olyan édin mosolyog! :) A kabit feladta a csaj?

EDBANyu,
húú nagyon nyomjátok ezt a tesz-veszt. Megéri? Én annyira ritkán találok valamit, mondjuk marha sok ideig tart míg átnézem..
Van egy rakat bébiételes üvegem, kell még a Sanyinak? Akkor elviszem pénteken ha akkor jó. Kb 15 db :) nyomjuk a kaját ezerrel..
Nagyon jók a képek megint, a kukucskálós Dóri a kedvencem! :)

Lola,
jobbulást a férjednek! Még jó hogy nem kapták el a gyerekek! Az az etetőszék egész jó, nekünk is van IKEÁs a Mátéé, a mamánál volt, most szerintem a Lili megnyeri, nem veszek újat. De az a kemény fehér műanyagos.

Jutte,
az utolsó képek - épp a tvzős - nagyon jóóóók. Olyan szépek rajta a gyerekek. Mikor lesz a babaexpo?

Lívia,
én is meglepődtem hogy még homályosan látsz.. Ahol én voltam (BP-FOCUS) ott kijöttek a "frissen műtöttek" és már tök élesen láttak, mindig kikukucskáltak a kötés alól. Ott azonnali volt az eredmény. Ez valami új fajta módszer, és anyudnak jó?

Betti,
te kukapakoló kisiparos! :) El tudom képzelni a szemetesek arcát.:) :) sajnálom az üvegtéglákat. Mennyi lesz a falban? Szemét ez a fundamenta hogy még nem érkezett meg a pénz... mikor lesz szerintetek kész?

Csilla,
jobbulást a lányoknak, remélem jobban vannak már!

Angi,
örülök hogy jól vagytok! Csanád csodaszép, nekem nagyon bejön!!: ) :)

Remélem nem hagytam ki senkit sem... bocsi.
Nálunk taknyos lett a Lilus, tegnap elmentünk a Mátéért kocsival, és a szeme is huzatos lett. Egy kis szél elég neki hogy bedurranjon.. :( még a kórházban kezdte, ahol a folyosón tologatták már ott begyulladt neki, azóta is 3x legalább... az orrát ma kezdtem el porszizni, eddig csak cuppogtattam a kézivel, de most már nem elég. Szegénykém még csak néz nagyokat... :( :(
Ha holnapig nem lesz jobb, leszaladtunk a dokihoz - ma nem vittem még le, csak betegebb lesz a várakozás közben, még akkor is ha előbb bemehetünk. Ja és a haját levágattam.. háát csajok, én 3 napig mindig majdnem sírtam ha ránéztem... :(:( :( de muszáj volt így, mert oldalt és hátul már annyira megkopott hogy bután nézett ki nagyon... de hamar megnő, szerintem 2-3 hét és jobb lesz neki..
ilyen volt
Kép
ilyen lett
Kép

A Máténak is folyik egy kicsit az orra, de nem vészes inkább csak víz. Jár oviba, nagyon elvan.. :) A jövő héten még megy, aztán 22 - én szünet valami pedagógusnaplesz vagy mi, aztán utána iskolaszünet, akkor ha akarom beviszem ha akarom nem, nincs őszi szünet az oviban. Tényleg? Én azt hittem van. NA mindegy meglátjuk, úgy néz ki azon a héten költözünk végre, mert a héten készen vagyunk, már csak a kapcsolókat kell feltenni és takarítani :( A Máté minden nap 3x megkérdezi mikor költözünk már mert ő úgy menne már... mondam majd észreveszed fiam :) :) :)
utcsó képek
tesók :)
éppen pelenkáz a Máté, persze a Lili végigrötyögi :) :) úgy tud kacagni a Máténak..
Kép
Játszik a 2 baba :)
Kép

na megyek most járt le a mosógép
sziasztok péntekig
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

na a lényeget elfelejtettem.

Barátainknak nemsokára megszületik a babája. Esetleg van valakinek eladó légzésfigyelője?
felteszem a kérdést a turi-butikban is, hátha..

köszi
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Már nagyon unom ezt az időjárást.A héten még nem voltunk a levegőn,csak míg kocsival mentünk a bölibe,meg haza.
Komolyan annyira unatkozunk délutánonként,esténként.Most hogy még tvcsatornáink sincsenek,hát kész vagyunk.Még egy jó kis könyvem sincs.mondtam apának vegyünk társasjátékot. :D

Jutte
Édesek a gyerkőcök.Ejha micsoda torta.Nagyon jól néz ki.Máté és Laura is nagyot nőtt.
Exporól bővebb infoim nincsenek,bár lehet kinézünk tesómékkal.
Ha nevezed a gyerekeket a szépségversenyre sok siker kívánok!!
Balett még mindig nagyon tetszik a lánykádnak??

Zsani
Tegnap hívtam a fundamentát,állitólag minden rendben van,nézegessem a számlámat.Na köszönöm,lehet rajta lesz holnap,de lehet hogy csak egy hónap múlva.
Igy kalkuláljon az ember..
Üvegtégla 80db kell,két "ablak" lesz belőle a folyosón.Duplán tesszük.Van 156db szerencsére.
Örülök hogy Ti nemsoká költöztök.
Elájulok hogy a Matyesz ilyne profin pelusozza a Lilust.
Jobbulást a picilánynak!

GAbi
Klassz hogy sokáig tudsz maradni.
Ki fogom igy zöldségesen is próbálni a rizseshúst.És csak ugy natur szoktam.De nekem is ragad ám.Sőt a végén néha oda is kapja az alját,hiába az ilyen olyan szuper bevonatos lábasok.
Köszi mi nem megyünk mostanság élményezni.
Geri fogacskák meg bujjanak ki!

Lola
Örülök hogy rendben van Uracskád tüdeje!!
Tényleg nagyon jól néz ki az etetőszék,ahhoz képest nem is volt drága.Nekünk is a hagyományos fa van.Lassan kezdi kinőni Isti.De őt még nem lehet simán székre ültetni.Igyis örökké ficereg,megfordul benne(bár már nehezen)pakolja a hütőn a mágneseket,bezzeg a böliben olyan édesen ücsörög a kis sámlin.
Lassan mentek a 15 hónaposra Ti is.

Jági
Fránya fogacskák mostmár ne kinozzák a kicsikédet.
Szegényt hogy megviseli,szerencsére minket elkerültek a fogzási bántalmak,Csak nyáladzás,csipős,büdi kakik jelezték a dolgot.Na meg rágcsálás.

Csilla
Látod be vagy havazva. :D Megyünk akkor együtt?

Betti

Kép
berna23

Betti: csak 1 kérdés: miért kel Isti 5.35-kor???? Nem érnétek rá 8-ra odaérni így "télvíz" idején? :)

Zsanka: mi eladtuk a légzésfigyelőt, de babaszobán, vaterán is szokott lenni sok!

Édes a Lilus, tiszta Máté, főleg így rövid hajjal meg a nyitott szájával! :D Tényleg hamar megnő a haja!
Költözés: izgi-izgi!Igen az oviban téli-tavaszi szünet sincs, csak olyankor megfogyatkozik a csoport, mert a sulis-testvéresek+gyesesek nem szokták vinni a tesót, legalábbis Nálunk felére csökkent a létszám olyankor, meg volt hogy összevont csopi volt!
Jobbulást a kis puncisnak! Noé is ilyen volt ősszel-tavasszal a széltől mindig a kis szeme váladékozott, de durván nagyon. Most kíváncsi leszek, hétfő óta nem volt kinnt....
Máté haláli milyen szakszerűen "öltöztet"! :D

Gabi!
Én még most is külön csinálom a rizst!

Melus! Te nem írtad, hogy tudsz -e jönni holnap du.!

lola77

Lola
Azért járunk már igy,mert Isti a koránjárókhoz fog tartozni,és úgy ítéltem meg hogy jobb ha elkezdem hordani korábban,szokja a helyzetet.
Két hét múlva sajna már 5-kor kell kelnie,hogy 6-ra beérjenek.
Most még jóval hat után esünk be.
Egyébként nincs vele gondja,szépen elvan,alszik ebéd után(eddig ugye alig).
Van egy kislány már ott reggelente,vele szépen eljátszik.

Kép
berna23

Jó reggelt!

Ismét jól indult a napom, most szereztem Antónak egy tök helyeske inget 160 Ft-ért...

EDB-Anyu!

Anti holnap nem maszekol, így szerencsére ő tud vigyázni a gyerekekre.Viszont így csak negyed 6 után tudok indulni. Jössz velem, vagy neked az már késő?
Én már nagyon várom, jó lesz egy kis dumaparty.. Már amúgy is nagyon be vagyok depizve, este nagyon rosszul is voltam.Ilyen hülye pánikolós vagyok...(Családi örökség..) És ilyenkor nagyon kemény rosszullétek tudnak rámjönni...Na mindegy, ez van..

Hallottátok, hogy egy nőci a h1n1-es oltás után meghalt???Tök jó...Meg azt, hogy a nő, akire azt mondták, hog y ő a 3. áldozat , végülis nemis abba halt bele???? És erre a miniszter, hát nem, de az is volt a baja..Tudtam, ho ez lesz..Bemondanak pár halálesetet, hogy jobban fogyjon az oltás, ami ahogy hallom nem igen fogy...
A tegnap esti V-s filmről pont ez jutott eszembe...

Na most csak ennyi..Próbálok picit még pihizni, mert majd szétmegy a fejem, később jövök!!

Kép Kép
joosneagi

Ja Zsaninak akartam még
Szerintem nagyon jó lett a Lili haja,ugyanolyan kislányos,bájos igyis.Légzésfigyi ügyben én sem tudok segíteni,mi kölcsönöztük a Móciból.De a kölcsönzést nem ajánlom senkinek,mert annyira féltem kivenni a gyerek alól,hogy annyi pénzből,már kettőre is futotta volna,amennyit kölcsönzésre kiadtunk,plusz kaukció. :? :)

Betti

Kép
berna23

Jó reggelt!

Ismét jól indult a napom, most szereztem Antónak egy tök helyeske inget 160 Ft-ért...

EDB-Anyu!

Anti holnap nem maszekol, így szerencsére ő tud vigyázni a gyerekekre.Viszont így csak negyed 6 után tudok indulni. Jössz velem, vagy neked az már késő?
Én már nagyon várom, jó lesz egy kis dumaparty.. Már amúgy is nagyon be vagyok depizve, este nagyon rosszul is voltam.Ilyen hülye pánikolós vagyok...(Családi örökség..) És ilyenkor nagyon kemény rosszullétek tudnak rámjönni...Na mindegy, ez van..

Hallottátok, hogy egy nőci a h1n1-es oltás után meghalt???Tök jó...Meg azt, hogy a nő, akire azt mondták, hog y ő a 3. áldozat , végülis nemis abba halt bele???? És erre a miniszter, hát nem, de az is volt a baja..Tudtam, ho ez lesz..Bemondanak pár halálesetet, hogy jobban fogyjon az oltás, ami ahogy hallom nem igen fogy...
A tegnap esti V-s filmről pont ez jutott eszembe...

Na most csak ennyi..Próbálok picit még pihizni, mert majd szétmegy a fejem, később jövök!!

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Lola: rendben, menjünk együtt, JÁGI: ha nem gond, akkor Lolával mennék, ha Te csak később tudsz jönni.
Majd beszéljünk még, de nekem is jó a 4, fél 5. Jön haza pár napra sóginőm Írországból, holnap délután pont felugrik, mert elhozzuk Dávidot is, hogy talizzon vele, de este megy haza Dávid. Így legalább jobban ellesznek a gyerekek is. Mármint Dáviddal is, hogy én nem vagyok otthon.

Örülök Urad eredményének. És honnan tudja, hogy negatív? Így rá van írva?

Reggel sem lett Soma sapija meg?

Az én kicsijeim sem voltak kint már vasárnap óta!:( Lehet, hogy ma kiviszem őket, ha megyek Emeséért, de csak akkor, ha nem esik az eső. Most már van téli holmi ugye...

Más: most olvastam neten, hogy egy 64 éves nő meghalt két nappal a h1n1 vakcina beadása után. Szívbeteg volt a nőci, de azt mondják, nem annyira, hogy halálos lett volna. Most vizsgálják, miben halt meg végül is.

Más2: néztétek kedden a Pápai Jocis adást a Hal a tortánban? Amit Melus írt... mármint, hogy ott lakik a lépijükben a Pápai Joci. Én néztem! A tegnapit is. Hát ez a Tasnádi Péter csajok... rendesen maffiózó pasi! :)

Rita:
ha olvasod, írtam privit. Te nem jönnél Anyatalira holnap? Ha esetleg itthon van Urad vagy a nagyik bevállalják gyerkőcöket kicsit. Akkor el is tudnám vinni a zongorát...

Gabi:
bocsi, lehet, hogy én vagyok túl szőke, de hogy gondoltad ezt a gyémántos bérletesdit? Nem értettem! :oops:

Jutte:
másik szőke kérdésem: :) Laurának vagy Máténak volt ez a szülinapi tortája?Nem is tudom, hogy nincs vonalzód, melyiknek mikor van, pedig szívesen felköszönteném őket itt!
Nagyon édesek a fotón! A gőzős rák sztori durva. Nem lehet szólni nekik, hogy túl meleg a víz? Hú, vigyázzatok, nehogy megfázzatok kifelé jövet és hazafelé.

Betti:
lehet kérni a mobiltelefonra sms szolgáltatást, hogy ha érkezik pénz a számládra, kapj sms-t. Nem szokott drága lenni, nálunk 300 ft volt ez a szolgáltatás havonta. Akkor legalább tudnád, mikor jön meg a fundamentás pénz, meg a többi is persze.
Azért tényleg durva, hogy nem tudnak időpontot mondani.Azt legalább meg tudták mondani, hogy elutalták már??

Livi:
tényleg, mi volt a dokinál? És Anyud szeme milyen?

Zsanka: nagyon cukik a gyerekek, jól áll a szép arcú Lilinek a rövid haj is ám! :) Tényleg a száj nyitós képről nekem is rögtön Máté jutott eszembe. Te és rendesen pelusozta Máté? Gondolom akkor csak pisi volt... :).
Igen, nálunk is így volt oviban, mint ahogy Évi írta, hogy őszi és egyéb szünetekben csak az vitte tényleg a gyerkőcöt oviba, aki másképp nem tudta megoldani az elhelyezést. Ezért kevesen voltak és a mellette levő csoporttal legtöbbször összevontan voltak, ha más nem, alváskor és délután biztos. Általában én is próbáltam Emesének megoldani, hogy legalább a szünetben pár napot otthon lehessen. Ugye ez már nagycsopiban nem volt kérdés, mert itthon voltam, akkor nem ment egyik szünetben sem.

Ügyik lesztek a költözéssel, biztos. Nem parázol még??

Igen, kérném az üvegeket. Ezt a 16-ot bevállalom, aztán megkérdezi Sanyi, hogy kér e még az ürge. Eddig nem mondta, hogy ne kérne.
Köszi.

Nálunk ma krumpli főzi lesz, virslivel. Majorannásan. Szeretjük. Csak Emese nem.

Emeséék az első órában matek dolit írnak, tegnap írtak magyarból, meg tegnapelőtt is. A tegnapelőttit már kikapták, 5-ös lett. Édes szívem... :).

Ja, ma van az ölelés napja, ölelkezzetek sokat! Én ma már mindhárom gyerkőcömet megölelgettem.

Köszi a hozzászólásokat a képekhez!

Na megyek, Bence szájtátva nyögdécselve kezét nyújtva szól, hogy vegyem fel! :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Zsanka: igen, általában megéri a teszvesz. Tegnap vettem egy alig használt vastag kötött NEXT pulcsit Bencének, mondta a csaj, hogy alig használták, kinőtték és látszik is rajta. 800 ft volt, postával 1165. Tegnap néztem a cherokee vastag pulcsikat, legalább 3000-től kezdődnek. Ez meg pont kellett Bencének.

http://www.teszvesz.hu/item778425491_ne ... vesre.html

Vagy ezt a Doras kissapit Dórának. Ami szintén alig használt.

http://www.teszvesz.hu/item753255987_do ... _50cm.html

Szóval azért lehet jókat venni. Arra nekem sem mindig van időm, hogy csak nézelődjek, általában konkrét céllal keresek.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági: jobbulást a fejednek! Enyém is fáj kicsit! :(

Betti: én gondoltam, hogy emaitt hordod már most korán Istikét. Szegények! :( De hát a muszáj nagy Úr. Még jó, hogy jól viseli.

Na menek, Dórika virslit kér. Visli, visli.... :). Teljesen szép tisztán mondja pl. hattyú. Olyan ügyi.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

J.Ági: ez nem jó ez a depizés!!! Szerintem az alváshiány is besegít ám Nálad is!!! Bár nem értek hozzá! Napközben esélyed sincs a pihire??? Ez olyan pánikbetegség tünete?
Ing: ólcsó volt!

Szilvianyu:
Szőke kérdéseid: szerintem Gabi úgy gondolta, hogy odaadja a bérletet 1890-ért, aztán visszaadják Nekik, akik mennének...

Judit keresztfiának volt a szülije!
Nagyon jó a Dora-s sapi! Dóra nem veszi már le gondolom a fejéről a kötő nélkülit. Pulcsiban fess fiatalúr lesz Bence!

Jó étvágyat a virslihez Dórikának!
Emese ügyi az 5-sel!

Megnéztem Soma matekdoliját ami ugye 4-es lett, képzeld olyat rontott el, hogy össze kellett kötni a rajzokat a számot jelző pötyökkel. A fagyit az 1 pöttyhöz kötötte, de 3 gombócos fagyi volt, a cseresznyét is az 1-hez, pedig 1 cseresznyén ugye 2 szem van! Én értettem a feladatot (ő is a többinél...) de ezeknél alternatívan gondolkodott. Szerinte az 1 fagyi és 1 cseresznye!
1 pont kellett volna még az 5-shöz! :cry: Na majd legközelebb!

Zsanka!
Azért a tesz-veszes, netes vásárlásban benne van ám az is, hogy ki sem kell érte mozdulni, ami ugye ilyen időben meg pl. 3 gyerek mellett nem semmi!
Én is így konkrétan szoktam keresni! Pl. mostanában Somának csak fehér v. nagyon világos színű csinibb (nem sportos) pólót keresgetek, mert minden színűje van, csak ilyen nincs ez kéne Neki fehér felső alá!

lola77

Sziasztok,

Szilvia,
Nagyon ügyes Dórid már a beszéddel. Emesédre pedig nagyon büszke lehetsz a sok ötös miatt.
Tesóm kisfiának volt a 2. szülinapja.
Azért nincs vonalzóm, mert nem tudom hogy kell csinálni.
Laurám nov. 17-én lesz 4 éves, Máté március 29-én lesz 3 éves.
Úgyhogy Lauránál nemsokára szülinap. Egy tündérruhát kért szülinapjára, már meg is vettem teszveszen, nagyon csini.

Betti,
Szegény Isti. Jó korán kell kelnie, de jól döntöttél, hogy igy kezdted el a szoktatást. Emlékszem én is ovis koromból, mindig sötétben mentünk oviba, csak az utcai lámpák világitottak, sehol senki az utcán, majdnem mindig én voltam az első. De nagyon imádtam, mindig lehetett szinezni és az összes játék szabad volt.

Laurának még mindig nagyon tetszik a balett. Egyik ovistársa anyukája a múltkor bent volt a teremben, és utána mondta, hogy Laura nagyon nyomta a táncot, ügyes volt.

Nem gondoltam, hogy benevezem Laurát a szépségversenyre, de most hogy mondtad, lehet elküldöm a fényképét, vesziteni valónk úgy sincs.

Én sem voltam kint vasárnap óta a gyerekekkel, már nagyon zizisek emiatt.

Megnéztem november 22-én lesz a babaexpo Tatabányán.
http://www.baba-expo.hu/rendezvenynaptar.php

Most mennem kell, Máté húzkod.
jutte

JÓ reggelt!

JÁgi!

Depis hangulat ismerős. Tavaly sőt még lehet idén tél/tavasz táján nekem is volt ilyen. Itt próbálták a többiek bennem tartani a lelket és tényleg ahogy jött a napsütéses idő, érezhetően jobb kedvem lett. Halkan súgom meg, hogy a héten is volt "ilyen" kedvem és erősen gondolkodtam is, hogy menjek-e a talira (mert ilyenkor nincs kimozdulni, emberek közé kedvem menni) de gyorsan el is hessegettem, mert tudom, hogy utána megbánnám és kell ez a kis kimozdulás főleg, hogy minden adott hozzá, hogy mehessek. Zoli is itthon van, gyerekekre is tud vigyázni. Úgysem szokott szinte egyedül lenni a két gyerekkel.

EDB anyu!

Ahogy Lola írta, úgy gondoltam a Gyémánt bérletesdit. Szóval ha valaki csak 1-2 alkalmat akar vele menni (mert a bérletről akár 2 vagy több ember is bemehet és akkor annyival kevesebb alkalom lesz rajta) akkor annak odaadnám, kifizeti az annyiszor 1890 Ft-ot és ha "végeztek" akkor visszakapnám a bérletet.

Zsani!

Sokszor gondolok még mindig rátok, ahogy elmegyünk a házatok előtt az úton, hogy "na nemsokára költöztök". Ez egyben izgi is, de gyerekekkel már nem olyan egyszerű a költözés, mint kettesben. De nagyon jó lesz. Elhiszem, hogy Máté várja már nagyon. Nagyon ügyesen végzi a teendőket Lilin. Nálunk is Geri, Daninak kacagott először, mi hiába hülyéskedtünk neki, nekünk csak mosolygott.

Lola!

Bosszantóak tudnak lenni, ha 1-2 pont hiányzik a jobb jegyhez. Majd még ügyesebb lesz Soma legközelebb. Azért ez a 4-es igen is nagyon jó teljesítmény elsőre.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tegnap végül elvittem Gerit tanácsadásra. Mindketten megkapták a télikabátot (Dani is pedig csak a szembe szomszéd házig ment) sapi, na a kesztyű elmaradt, Gergőre felpróbáltam a bundis cipőt. Jó lesz neki, csak ezt is lerúgja, mert csak nem pont a mérete, hanem nagyobb. Pedig duci lábfeje van és így is ki tudja küzdeni a lábát a cipőkből, Daninak nem volt ilyen párnás és mégis mindig rajta maradt a cipő, nem volt ilyen "cipőelhagyás" mint Gergővel.

Gergő 8200 gramm. Mondták is, hogy sok azért a hasonlóság a két testvér között, de azért különböznek is és megemlítették itt, hogy Geri 10-es súlykategóriás, Dani meg 1-es :(
Danit is lemértem tegnap a személy mérlegen(ezzel ütötte meg a lábujját) 10,4 kg. Hízogat szép lassan. Tegnap este pl bevágott fél tábla tejcsokit, vacsora nem kellett aztán hajnali 4 fele meg átjött korgó gyomorral és nem tudott tőle visszaaludni, így hajnalban etetőszékbe be és elcsócsált egy csokis krémes kekszet és már jobban is volt. Most kelt fel nemrég.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Judit!

Vonalzót úgy is tudsz csinálni, hogy mondjuk itt valamelyikünké megtetszik (formára, vagy egyéb szempontból) rákattintassz és megcsinálod a saját gyerekek nevével adataival, a végén kapsz egy kódot és ezt kell az aláírásba beilleszteni. De ha szeretnéd megcsinálom neked, vagy segítek.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Szerintem is jó, hogy kezdetektől fogva így jártok bölibe. Nem igazán jó az elgyengülés, mert annak nincs jó vége. Főleg jó, hogy Istike is ilyen jól áll a korán keléshez és így rendszeres lett neki a délutáni alvás is. Nem hiába mondják, hogy kell a gyerekeknek a rendszeresség, napirend

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: most már értem! :)
Gyere is a talira, hidd el, kell a kimozdulás! Én is nagyon várom már, pedig én elég sokat mászkálok a gyerekekkel, de azért az más...

Zsanka: igen, azért néha sokkal egyszerűbb így a vásárlás. Most pl. előre parázok, hogy hol és mennyiért találunk Emesének bélelt bakancsot, vízállót. Ha mázli van, rögtön kapunk a deichmannban, ha nincs, akkor egy csomó helyet végig kell nézni. Én csak hétvégén tudok kocsival menni, apával, mert hétköznap későn jön haza. Három gyerekkel nagyon nehéz a vásárlás, még akkor is, ha apa is ott van. Hú... horror. Komolyan! :)

Lola: jól van, lesz az még ötös is. Ilyeneket gyakoroljatok akkor többet. Én is izgulok ma, a matek doli miatt. Az első eset volt, hogy nem gyakoroltunk egy dogára. Annyira jól megy neki, hogy feleslegesnek éreztem. Azért átbeszéltük oldalanként a könyvben, mire kell vigyázni. Kíváncsi vagyok.... Matekból nagyon penge a csaj (egyenlőre), csak akkor hibázik, ha figyelmetlen. Inkább helyesírási gondok vannak nála, de az sem vészes.

Szerintem is jó a sapi is a pulcsi is. Remélem ki tudja használni Dóri a sapit, mert akkor licitáltam, amikor még nem volt ilyen hideg. Az vékonyabb kötött sapi. Bencének is volt egy ilyen a kabátjához. Bence sem veszi le mindig ám, ha kint vagyunk, már nem próbálkozik nagyon ezzel, inkább még itthon.

Jutte: köszi az infót a gyerekekről! :) Van egy pár vonalzós oldal. Pl. www.picibaba.hu, www.nagyonbaba.hu és vannak külföldi oldalak is. Egyszerű az elkészítés, de segítünk ám, ha kell.
Tényleg küld be a fotót. De szerintem Mátéét is nyugodtan.

Bence alszik, 6-kor már fent volt (hurrá), Dórika Thomast néz, én meg megyek, kiteregetek és feldobom a krumpli főzit.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, kisfiam az alvás előtt:

kivette a polcról az egyik tokos cd-t, kinyitotta, megnyomta a számítógépen azt a gombot, amivel kinyílik, és betette a cd-t. No comment! :lol:

Szerintetek miért van, hogy Dórika szinte mindig leveszi itthon az egyik zokniját? Azt érteném, ha mindkettőt, de miért csak az egyiket???

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Én ezt teszveszeltem 160-ért-...
http://www.teszvesz.hu/item763189164.html

Kép Kép
joosneagi

Jági: jó az ing, takkos! Jó ár! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu! Biztos lesz még ősz is, szóval jó lesz az a sapi. Majd karikor hordja, tuti akkor 10-12 fok lesz! :(
Bence: ügyi, biztos azt a zenét akarta hallgatni! :D

Előbb meg Nekem Noé a 80 db-os popsitörlőt lehalászta a pelenkázóról és kiszedegette az összeset.... Most hajtogattam vissza! :evil:

Ági: ez asszem Cherokkes ing, csini lesz benne a legényed!

Na megyek én is dolgomra, Noé is alszik!

lola77

Takkos ing, én szeretem azokat a ruhákat is..Biusnak is van onnan egy csini blúza, imádom aban, igaz, azt újonnan vettük, de ott is néha el vannak szállva az árak, néha meg nagyon jól ki lehet fogna.Tényleg, hétvégén szerintem el is ugrok, hátha van valami jó...
De ennyiért tutira nem találok semmit, postával együtt lesz kb. 500...És megint eladtam egy kabit, szóval..Megint ingyéééé van...:)

Tali: akkor fél 6 magasságában van egy szabad helyem..Csilla, Gabi? Bárkiért szívesen elmegyek!!!

Kép Kép
joosneagi

Gabi,

Megcsináltam egy vonalzót, hogy tudom ide beilleszteni?
Légyszi segits.
jutte

JÁgi!

Köszönöm az autós felajánlást, csak neked az nagyon nagy kerülő. Hátha lesz valaki, aki útba esik neked!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Akkor kaptál elvileg egy kódot, azt pedig itt a Babaneten felül a Társalgóval egysorban van két legördülő menü, ott a másodiknál ahol az van írva, hogy SEGÉDLETEK. Ezt kell legördíteni, ezen belül találsz olyan, hogy PROFIL és itt tudod az aláírásod után vagy elé (ahova akarod) beilleszteni ezt a kódot.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi,

A Lilypie-on csináltam a vonalzókat. Beléptem oda, ahova mondtad a babaneten, az aláirásom után bemásoltam, és azt irta ki, hogy túl hosszú. A Lilypie-on nagyon hosszú a kód.
Megirnád pontosan hova kell beillesztenem a Profilba? Lehet, hogy rossz helyre illesztettem be.

Köszi
jutte

Jó helyre próbáltad illeszteni! Akkor lehet máshol kéne megpróbálnod (ezt túl hosszúnak ítéli meg), mert látod pl a nagyonbabán nekem a két gyerek kódja elfér itt a Bneten!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jutte: Loláé is lillypie-s. Szerintem a full verziósat csináltad, válaszd a rövidebb formátumot. Meg fel szokott ajánlani több formátumú kódot, azt válaszd, amelyik úgy kezdődik,hogy: url=http...... stb.

Kiteregettem, kiporszívóztam Dóri orrát, pelus csere, mert elvonult a drágám kakilni, fő a krumpli főzi, még gyorsan felmosok, amíg alszik a kisfiam.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Próba

Judit
Kép
Kép
jutte

Sikerült! Ügyi vagy!!! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sikerült :D Picibabán készitettem a vonalzókat. Ezt engedte.
Lilypie-on a kisebb verziót választottam és képet is illesztettem bele. És igy nem engedte.

Szilvia,
Nem zavar, hogy majdnem ugyanolyan lett Lauráé, mint Emesédé?
Mert akkor keresek másikat.

Judit
Kép
Kép
jutte

Judit!

Nagyon ügyi vagy!

EDB anyu!

Ügyi vagy Te is a takarítással. Dani még "elhúzottan" reggelizik. Geri aludni készül - teázik! Aztán én is kezdem az örök "harcot" a lakással.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tegnap 2 után, mikor Zoli jönni szokott haza, "kiálltunk" Danival az ablakba, hogy integessen neki, mikor hazaér. Hát a Drágám már most azt hajtogatja, meg mutogatja, hogy menjünk az ablakba integetni. :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na mentem a dóógomra!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jutte: dehogyis! Jó ez így! Múltkor akartam már változtatni Emeséén, de nem engedte. Azt mondta, ez rocksztáros! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Van olyan eljárás is ami után te magad mehetsz haza kocsival, no fájdalom, no munkakiesés, ja és fájdalommentes. De az jóval drágább.
Ez az eljárás után is tök jól látsz közvetlenül a műtét után, de utána egyből elkezd a szaruhártya gyógyulni, vagyis hegesedni és ezért lát az ember homályosan.

Dokinál minden ok, a jobb szemem már most 100 %-os, de a balon elég vastag a seb és ezért olyan homályos. De napról napra jobb. Olyat képzeljetek el mint amikor felhorzsolod a bőröd és az gyógyul. Mert ügye most leszedték a szaruhártyámat, és utána lézerezték meg, és ezért hosszabb a gyógyulási a folyamat.

Holnap úgy néz ki tudok menni.

Na mentem ebédelek aztán picit pihi, majd megyek Timiért. Nagyon uálja ő is a szelet, meg panaszkodik, hogy megint nem voltak az udvaron. Hazáig rohan dúl benne az energia.:))

Üdv mindenkinek akkor holnap tali.

Ági
Vigyem a talira a gumicsizmát?

Kép
slivia

Sziasztok!

Livi: örülök, hogy mindent rendben talált az orvos. Majd holnap elmesélhetnéd, hogy ez így mennyibe került és mennyibe kerül a másik, drágább eljárás. Ok? Köszi.
És mihez hasonlított a fájdalom utána? Meddig fájt nagyon? Gyógyszerre javult? És a műtét közben fájt? Úúúú én annyira nem bírom, ha a szememen babrálnak! :(

Jutte: nem is reagáltunk színházas kérdésedre. Szóval igen, én úgy tudom, hogy lehet önállóan is menni ezekre az előadásokra, de biztosat én sem tudok mondani. Régen a közműben volt, amire külön elmentem Emesével. (pl. Hamupipőke). Esetleg kérdezd meg telefonon a Népházat. Jó kis móka a színház!

Délre megebédeltünk, azóta játszottam a kicsikkel. Most gyorsan elmosogattam, aztán letettem Dórit aludni.

Már jobban vannak, Bencének már semmi baja, Dórikának még naponta kell kb. 3-4 alkalommal orrot porszívózni, de vízszerű jön, meg kicsit köhécsel. Egy nap az is kb. 6-7 van. Kapják a cebion cseppet mindketten, Emesének megint veszek ma vitamint, meg lehet, hogy a kicsiknek is cebion multit.

Apa hozza haza ma Emesét, mert ma csak kettőig maradhatnak. De aztán nyakunkba vesszük a várost, elmegyünk Emesének bakancsot nézni.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Livi: jó, hogy tudsz holnap jönni! :!:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jutte
Klasszak lettek a gyerkőcök vonalzói.
Sok szülinap lesz mostanság itt a topicban.

Én is megebédeltem,tegnapról maradt még paprikáskrumpli.
Holnap megyek fogászatra,akkor majd csak gyorsan halrudat csinálok meg valószinű rizst hozzá.

Valaki használt már wanish szőnyegtisztító port?Azt ha szétszórtam és beledolgoztam a szőnyegbe,utána sima porszívóval kell kiszívatni?Én legalábbis igy értelmeztem a tájékoztató alapján.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok,

Most csak gyorsban Bettihez.

Mehetünk akkor együtt, ha ez nem gond neked. Én olyan fél 5- 5 körülre tudnékelkészülni, mert apa 4 körül ér haza. GYerekek 4 körül, után kelnek picivel,gyors elbucsuzok tőlük, nem akarom csak úgy szó nélkül itt hagyni őket.

Elküldöd priviben a számod, mert ha neked jó az indulás fél5-5 körül akkor csörgök neked és mehetünk együtt.

Most csak ennyi, visszaolvasok és este jövök bővebben.
Ja csajoknak már hétfő óta semmi bajuk, ma voltunk először bölcsiben, és nem volt sírás :-)
Amilyen gyorsan jött aláz, olyan gyorsanel is ment..

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Még Én is megvagyok, csak hulla fáradt vagyok és ráadásul most eléggé szédülök is! Nem tudom mitől? Lehet ez az örült szél, vagy ahogy a fürdőt, csempét mostam és a tisztítónak az illata?! Remélem elmúlik.
Dóri oviban, Mi meg Zsócival ma takarítottunk meg főztünk! Héten délelőttönként nem sokat voltunk itthon. De jó, hogy van autónk!!!
Zsócim 1 hete nem hajlandó az etetőszékben enni. Ő csak is a széken ül, bár így az asztal a válláig ér, de nem zavarja, csak Én mosok még többet,mert a ruhára rácsöpög a kaja. Mert evésnél sem segíthetek, mert Ő már nagylány!! Mindent kidumál!! Úgy megmagyaráz dolgokat, hogy csak nézek. Tegnap míg a Dóri foglalkozáson volt Megkérdezte a Márti óvónénit, hogy bemehet játszani az ovisokkal. Fél órát játszott, és nagyon élvezte. Remélem szeptemberben könnyen veszi az ovit.Könnyen barátkozik.
Már várom a pénteki napot, de Én is csak negyed 6 körül érek oda!

Lola!
Ügyes a Soma azért az suliban. Amit Ő mondott abban is van logika!

Judit!
Nem hiszem, hogy benevezem a csajokat, de azért köszi! Már indítottam őket egyszer és rá kellett jönnöm, hogy nagy átverés az egész!

Livia!
Bátor vagy a műtéttel kapcsolatban. Én biztos nem vállaltam volna, olyan beszari vagyok! Gyógyulj gyorsan, bár ebben a nagy szélben még ki se tudsz menni!

Megyek kicsit tesz-veszelek!

Holnap találkozunk!

Móni

Kép

Kép
Kép
moncsi76

Betti!

Én használtam a vanish szőnyegport!
Simán fel kel színi csak!! Vigyázz a porzsák ne legyen tele, mert akkor a porszívó fújja kifelé a fehér port és mindenre szépen rászáll! De a szőnyeg szép lesz és nagyon jó illatú is!

Kép
Kép
moncsi76

Moncsi
Hatalmasak a csajaid.
Látom még nektek is a szobában van a ventillátor. :D
Nekünk is.Dehát múlthéten még kánikula volt. :roll:
Akkor kipróbálom a szőnyegport.

Csilla
Privi megy
Persze jó igy is.Legalább nem egyedül megyek.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: hogy Te milyen megfigyelő vagy! (ventilátor). Mienket is múlt héten rakta el apa! :)

Moncsi: tényleg nagyok a lányok és ügyesek! Basszus, ez a vigyor! :) Minden fotós álma! :)

TALI: Figyeljetek lányok! Eredetileg 4 - re terveztük a talit, de most már egyre többen mondjátok, hogy kb. egy órával később tudtuk jönni. Mi lenne, ha át tennénk 5-re, akkor nem lesz annyira szétesve a csapat. Mit szóltok? Ha jól emlékszem Jági, Csilla, így Betti is, Moncsi, Hugi, Livi írta, hogy később tudna jönni. Meg Anikó is. Meg Jutte is. Így azok sem éreznék kellemetlenül magukat, akik később jönnek.

És közben kiderült,hogy nekem is kb. 5-től lenne jó, mert apának benyögték, hogy ma is este hatig munka, holnap is, hétvégén is munka, valamennyi. Ő persze az elbocsájtások, 4 napos munkahét miatt nem mond nemet (ne is), csak így most át kellett szerveznem mindent. Húgom jön a gyerekekhez, de ő csak 5 előtt kicsivel ér ide. Dolgozik.

Lola:
Neked is jó lenne így? Csak el tudnál jönni értem? Mert akkor talán azzal is időt nyerünk....

Meg Cirmike, Verika, Gabi, Zsanka... Nektek is??

Mert akkor tegyük át az időpontot 5 órára, ha nem gond!!!!

Mit szóltok??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

TALI HOLNAP 5 ÓRÁTÓL LENNE!!!! MINDENKINEK JÓ????

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti,

Én is használtam már a Vanish port, szebb lett tőle a szőnyeg, de azért a szőnyegtisztitónak a nyomába sem ér.
Egy próbát megér.

Móni,
Nagyon jó neked, hogy a lánykáid igy összenőttek.

Livi,
Nem gond a vezetés igy hogy még egy picit homályosan látsz az egyikkel?

Nagyon várom már a talit. Már nem is emlékszem mikor voltam utoljára egyedül valahol.

Judit
Kép
Kép
jutte

Zsankának (volt egy kis időm kigyűjteni):

http://www.teszvesz.hu/item761014363_uj ... c_420.html

http://www.teszvesz.hu/item784926454_an ... ncias.html
http://www.teszvesz.hu/item762184496_an ... ml#gallery

Kb. mindegyik ilyen áron mozgott. De az első 14-ért szerintem nem rossz, főleg, hogy új!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nekem tökéletes az 5 órai kezdés is. Igy kevesebbről maradok le.

Judit
Kép
Kép
jutte

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?