sziasztok lányok!
hát én annyira kész vagyok, ez valami rettenet. wc-re nyitott ajtóval megyek, szokjátók lányok!!!!! nálatok is eljön ez az idő. ja és halálra unja magát itthon. tegnap levideóztam és 1 mp alatt a konektorban lett a keze, majd elküldöm nektek. dugaszt tényleg kell venni, pedig én nem akadálymentesítem a lakást, nem pakolok el, hogy szokja, de így egész nap a NEM a fő szavam. rájöttem semmit nem csinálhat.
gyerekek úgy wc-ni, hogy néznek közben
ha egy pillanatra eltünök és csöndben van, akkor tuti valami rosszat csinál, ha nem csinál rosszat nagyon sír és keres. most kitaláltam egy játékot, ez bevált. kukucskálunk az ajtó alsó nyílásánál. azért ez mégis jobb. ez tetszik neki, bár alig tudok utána kijönni, mert becsapja, mikor nyitom, gondolom még játszani akar, de nem ülhetek a klozeton egész nap kukucsolva. de most, hogy így kielemeztem a wc-t, azért más is történik velünk. +5 kg az overálban, majd leszakad a kezem. anyuékig átviszem, ennyit tudunk levegőn lenni. polusban nagyon tetszenek neki a zenélő helikopter és egyéb nagyon érdekes játékok. már tudja, hogy mikor van bekapcsolva. szóval kezdek őszülni, lakás romokban, de már ráül a porszívóra és úgy takarítok. igaz, utána inna a felmosó vízből. jobb, mint az aerobik, ugrálok, mint egy szőriszakra a piciny kilóimmal, egész gyors vagyok, néha nem iszik belőle
noki!
a menyem tündéri, most olvasom, hogy zoli dolgozik, mondjuk már tudtam, mert hívtalak és ő vette fel, gratulálok neki. így legalább együtt voltatok "terhesek". kiscsajnak biztos hiányzik, gondolom neked is, mert időd semmi nem lesz segítség nélkül.
reni!
vasárnap otthagyom botit, hogy szokd! 20 perc után 220-al hoznátok haza, szerintem előbb itt lennétek, mint mi. már megvettem a hozzávalókat, a fene a kívánós dolgodat, 2 üzletben nem volt márványsajt, de szereztem!!! én legalább a mogyi csokit kívántam, azt lehet mindenhol kapni.
lányok, nem írt ide vasi, úgy látom. okt végére kapott időpontot győrbe a dokihoz, azt hiszem talán a jövő hétre? nagyon drukkolok neki, kell még sok ilyen vidám baba, mint ami neki lesz, ha az anyjára üt, ha az apjára, akkor csenben vidám.
évi!
drukkolok a kispasiért, hogy mehessen haza, csak elősre tünik húzósnak, de míg én bent voltam, sok ilyen eset volt, ezért lenne fontos a gyakoribb kenet levétel, amit a köcsög orvosok elfelejtenek. szóval ezzel csak azt mondom, hogy ne ijedjenek meg a tesódék, nem lesz gond. kicsit megfigyelték, bár ku..a sza.. látni a gyereked az inkubátorba, az enyém csak melegedett, de alig vártam, hogy kivegyék, mert rossz volt látni. ilyenkor az ember megijed.
zsiby!
gratulálok a méretekhez, nekem boti 52 cm-vel született az első mérésnél 50 cm lett, állítólag sokat mostam
de kórházban máshogy mérik őket, a teshajltaokat is bemérik. a 7. kerületben tényleg jó lehet a harisnyás kép, de már férfias harisnyát vettem neki. a fenekén van egy kalóz medve.
bobcsike!
nagyon megy az idő, már 23 hetes vagy. ez most egy jó időszak ugye? azért 24. héten pihizz, mert akkor állítólag nagyot nőnek önmagukhoz képest. én emlékszem pont azon a héten rohangáltam. pedig figyelni akartam rá, de a 21. héten bevarrt kósa dr és 23. héten kelhettem fel, naná, hogy a 24. csavarogtam. szoba, hogy áll?
baba!
gratulálok a lányokhoz! nagyon helyes, sokasodjatok csak csajok, mert eddig rengeteg a fiú! kb 5 éve szinte 3x annyi fiú van, most okos a természet, jönnek a csajok!kitartás az átalakításhoz.
tinkyb! bandy!
jól vagytok? mikorra várható valami fejlemény? bocsi, hogy egyben írok, de felébredt boti, rohanok kaját csinálni neki, mert éhes.
már igyekszem többet jönni, rakok majd fel képeket. jók legyetek!