Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok,hogy így eltűntem,köszönöm annak,aki emlegetett!!
Ma kellhetem fel először az ágyikóból,mert nagyon beteg voltam másfél hétig.Még annyit érzek belőle,hogy gyenge vagyok,de már egyébként minden a legnagyobb rendben :) :) Ma du megyek ellenőrzésre a vesém miatt,megnézetem a hüle kövem.

Vasikáé!

Laptető!! :)) Remélem sikerül időpontot kérned ahhoz a dokihoz,akihez szeretnél menni,én drukkolok.

Tinkyb!

Neked is drukkolok,hogy sikerüljön megoldani a lombik dolgokat!!

Noki!

Micsoda jó híreket mondott Neked V.doki :))) Úgy örülök neki :)))
Néztem a lánykát az iwiw-en,nagyon sokat nőt,mosolygós kis édike :)))

Zsiby!

Gyönyörű a lánykátok!!Örülök neki,hogy van tejcsikéd :))

Bobcsike!

Nálad nagyon-nagyon telik az idő :))) Szép nevet találtatok a lánykának,gratulálok!!

Detko!

Örülök,hogy a lelked jobban van és minden rendben van a két pocakléakóval!!Vigyázz rájuk nagyon!!

Reni!

Egy picit írigy vagyok,hogy kikapcsolodtatok!! :))) A lényeg,hogy sokat pihentél...pocaklakóval mi van??

Etna!

Botika hogy van??Annyit gondoltam rá,hogy én is feküdtem.Gyógyuljon meg minél hamarabb!!Pusszikálom!!Átadni!!

Sok pussz és ölelés mindenkinek!!

Andy
bandy27

Szia, Bandy!

Jaj, nagyon sajnálom hogy beteg voltál. Mi volt veled? Annak örülök hogy már jobban vagy. Valami vírusos nyavalya volt? Sokáig feküdtél te drága.
Ölellek és jobbulást kívánok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!!!

Találtam egy másik fórumon egy videót,gondoltam elküldöm Nektek is! Igaz nem V.dokis hanem BMC-s, de ez most mindegy!

2 része van, és hangot rá csajok:)

http://www.youtube.com/watch?v=COqzsB_sZT0

http://www.youtube.com/watch?v=OOB_ZSW1 ... re=related

Kép
Hugi.
Kép
hugi206

Hugi, jól megríkattál. Pedig én már láttam. Köszönjük, én ott kezdtem és nagyon meghatott mert sajna velem nem akartak foglalkozni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasi!
majd, ha te is babás leszel, csinálsz ilyet, csak neked több helyet kell lefényképezni, a kezdeteknhez, :lol: bmc, ciris, győr aztán iker képek, haj égnekállós. fel a fejjel csajszi, segítünk,ahol tudunk, jönnek azok a kis vasik. várom a híreket, hogy tud-e v doki segíteni, ne hagyd magad lerázni r. krisztitől!

hugi!
szép a video nagyon, én mindig megnézem,amiket ajánlasz. a táncos esküvőt nehéz felűlmúlni. milyen az asszonylét?

zsiby!
sajnos az eü ma magyarországon ezt mutatja, hogy minden kórházi tartózkodást túl kell élni, én már magam sem tudom, hogy holn szülnék, ha jönne a tesó. talán mezőn, de ott nehéz a császár.lényeg, hogy csoaszép a kiscsaj, próbáld a szép oldalát nézni, otthon vagytok! :shock:

bandy!
remélem jól vagy, csak nem valami infulenza? remélem nem a komoly! írj mindenképp, hogy javulgatsz-e.

nálunk semmi extra a szokásos, kevés alvás, szabadidő.

tinky, kockásfülü: mi újság győrrel? bár tinkyb tudom, h előtte mész v dokihoz konzira.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Bandy: tényleg nagyon jó volt egy kis kikapcsolódás. Te szegény valami vírust szedtél össze? Gyógyulj meg pihiz sokat. Mi csütörtökön megyünk genetikaira Hajdú Krisztinához alig várom már, hogy lássam a kis manónkat. Egyébként a hányingerem is és minden elmúlt jól vagyok csak fáradékony. Mondta a védőnő, hogy mostantól élvezhetem a terhességet.

Ma megyek látogatóba (szintén lombikos)egy ismerősömhöz ikrei vannak már másfél évesek.

Detko: Hogy vagy? mikor mész Kósa dokihoz?

Mindenkinek szép napot :D !
rája baby

Sziasztok!

Jövő héten kedden 14,00-ra megyek V dokihoz konzira. Lesz ott valaki közületek?

Etna, nagyon jókat nevetek amikor nekem írsz. Imádlak, annyira jópofa vagy. Tök jó lenne egy iker terheség. Egyébként vannak furi érzéseim. Sokszor mintha látomásaim vannak ahogy terhes vagyok és a szülés. Csak bambulok és álmodozok és már annyira valódinak tűnik hogy félelmetes. Lehet hogy ez egy megérzés? De jó is lenne.

Rája baby, tök jó hogy ikreket látogatsz. Klassz lehet. Nem tudod melyiket babusgasd. :lol:

Bandy, kösz az üzit. Nem igazán értem hogy mi lehet a baj. Ha van időd és kedved akkor megírhatnád priviben vagy emailban vagy küldj galambot.

Noki, köszönöm a jelölést. Most már bármikor megnézhetem a hercegnőd friss fotóit.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok! Új vagyok errefelé, végigolvasgattam a fórumot, mert kb egy éve ajánlották nekünk dr. Vereczkeyt. Szeretnénk nagyon babát, valószínűleg most már a lombikba kell belefogni és ez a doki egy elég jó szakembernek tűnik. Csak az nem tiszta, hogy most ő rendel-e valahol, hol tudnám elérni, mi a híretek róla? Fogad-e ő most új embereket? Kicsit tanácstalan vagyok...

Köszönöm: Cili
boricili80

Szia, Cili!

Üdv köztünk. Írtam neked privit. Jó helyen kopogtatsz, a legjobb dokit választottad. Ő nem elég jó szakember hanem a legjobb.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Tegnap voltam uh-on, a babák szépen fejlődnek, már majdnem 8 cm-esek. Az egyik baba tuti kisfiú, a másik babuci nem akarta magát megmutatni, de én érzem, hogy kislány.

Majd még jövök

Kép
detko79

detko!
gratulálok, lehet,hogy a másik is kisfiú! :lol: kell az utánpótlás, boti már nem bírja a sok nőt :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Detko, nagyon örülök hogy jól vagytok. Ez a leglényegesebb és nem az hogy milyen neműek a babák. Vigyázz magatokra.

Etna, remélem hogy Boti bírja a sok nőt, csak te gondolod hogy nem. Sőt biztos vagyok benne. Nagy csajozós lesz, az már tuti.

Bandy, jobban vagy már? Remélem igen.

Többiek, mindenkit ölelek és vigyázzatok magatokra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Köszönöm a kérdéseiket,igen napról napra jobban vagyok!!Igaz,nem akarom elkiabálni,néha még gyengusznak érzem magam.Most már tudok teljes bedobással dolgozni,már szépen behoztam a lemaradást is.Hétfőn tényleg megyek vesekö kuksizásra,hogy hol tart,mert még görcsölgetek és beadatom a gynevacot is egyúttal.Ne tudjátok meg mi mindent meg nem tesznek az urológián,hogy sikerüljön és megmaradjon majd a baba!!Olyan jó érzés...ők az én második családom!!

Zsuzsa!

Mi van Győrrel??Még mindig drukkolok,hogy minden flottul menjen!!
Most nézem,milyen jó a vonalzód :D :D

Etna!

Botika hogy van?? Én majd teszek róla,hogy több fiú legyen :)))
Épp mostanában fogok randizni két 3 hónapos hapsival,leveszem a mintát róluk aztán hajrá!!

Detko!

Örülök neki,hogy minden rendben a pocaklakókkal :D :D Hogy telik az idő,már 14.hétnél tartasz...Titkon nekem is ez a vágyam,egy fiú,egy lány:))

Noki!

Rékus hogy van,mekkora már??Pusszantom a talpacskáját!!

Zsiby!

Lili Veronika??Beállt már a napi rendetek??Olyan gyönyörű a szobácskája...

Tinkyb!

Mikor mész V.dokihoz??Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit mond!!

Mindenkire sokat gondolok!!Sok pussz és ölelés!!

Andy
bandy27

Lányok!!

Tegnap voltunk 12.heti genetikán Hajdú Krisztánál hála isten minden rendben van. Nem nagyon akarta magát mutatni elbújt a kicsi oldalról és hátulról mutatta csak magát egy kicsit. Jól látszottak az ujjacskái, gerince mindenki azt mondja, hogy nagyon szép formás baba olyan kis édi jó volt látni. Remélem a 18. hetin megmutatja magát, hogy végre tudjuk mi lesz a kicsike.
Detko: örülök, hogy minden ok nálatok biztos csajszi a másik kis szégyenlős :D
Vasikáé: az ikrek nagyon édik voltak jó fejek folyamatosan nyüzsögnek a lány elég hisztis de aranyos.
Edina: jobulást nektek!!!!!
rája baby

Sziasztok!

Andy, laptető :!: :lol: Sajnálom, hogy beteg voltál! Már aggódtam, nem szoktál ilyen sokáig eltűnni! De örülök, hogy jobban vagy! :lol: Hajrá inszem! Köszi a drukkot! Ha lesz rá pénzünk, november 10-án szeretnék V. dokihoz menni.

Baba, hogy vagytok? Sokat kell pihenned? Régen írtál! Kérlek, jelentkezz! :lol:

Bobcsike, nem tudnál képet küldeni nekünk Nóri babáról? :lol:

Cili, üdv. a csapatban! :lol: Sikerült időpontot kérned V. dokihoz?

Detko, örülök, hogy jól vannak a babócáid! :lol: Gratula a kissráchoz! Szurkolok, hogy a kettesszámú baba kislány legyen! Várjuk az uhu-s képeket!

Etna, Botika jól van? :lol: Végül mi lett Apukád meglepije, jól sikerült a szülinap? Igen, használom az ovu teszteket, de sajnos ebben a ciklusban sem segítettek. :cry:

Évi, hogy döntöttetek? Merre indultok el? :lol:

Hugi, köszi a videókat, nagyon megható volt! Kivizsgálásokkal hogy álltok? :lol:

Kockásfülű, drukkolok a lombikotokhoz! :lol:

Noki, mi újság a hematomával? Kisebb már a pukli? IWiW-en láttam az újabb fotókat Réka babáról, nagyon szép baba! :lol:

Reni, örülök, hogy Veletek is minden rendben van! Én is kíváncsi vagyok, hogy kislányt vagy kisfiút vártok-e? Tőled is várjuk a sztár fotókat! :lol:

Zsiby, köszi, hogy leírtad a szülésed történetét. Talán jobb volt így, hogy hírtelen mennetek kellett, és viszonylag gyorsan meglett a lányotok. Szundikáló Lilikéről is megnéztem iWiW-en a képeket! Nagyon szép kislány! :lol:

Zsuzsa, tartod a szénhidrátmentes étkezést? :lol: Sok sikert V. dokinál a konzihoz! Remélem, közelebb juttok az újabb lombik időpontjához!

Szép hétvégét Mindenkinek! Kép

Kép

Kép
tinkyb

Sziasztok Lányok!

Etna:bocsi, Te tudod jól, én tévedtem a Vass doki Dévais volt.

tinkyb:Úgy döntöttem/döntötttünk, hogy holnap felhívom a Krisztát és megkérdezem, hogy van-e újabb információ, mert szeretnénk a V. dokinál maradni!
Talán írtam már..... azt mondják "mindennek megvan a maga ideje", hááát valószínű Nekem most az "erények" közül a Türelmet kell gyakorolnom! De bízom benne megéri!!!! :)

rája baby: még egyszer köszi az infókat, örülök, hogy jól vagytok!

Képzeljétek tegnap vendégségben voltunk a férjem egyik volt fősulis barátjánál, nemrég költöztek a közelünkbe. Kiderült, hogy ők is a babprojekt kellős közepén vannak. Igaz, hogy van már egy 5 éves kislányuk, de a dokija "csodaként" emlegeti, mert neki évente talán egyszer ha van peteérése és a féjének is nagyon sz@rok az eredményei. Rebus spontán módon úgy jött össze, hogy a férj elment síelni és az asszonyka a 2. héten utánna utazott.... :D meg lett az eredménye! :lol:

A LÉNYEG: Ő ajánlotta nekem a GYNEVAC
nevű injekció kúrát, ők is most fogják beadatni.
Ma utánna olvastam, csatolok pár honlapot és fórumot, ahol utánna tudtok Ti is olvasni.
Röviden: ez olyan vakcina, amely laktobacilust(aszem) tartalmaz és az egyik hatása, hogy megszünteti a nőgyógyászati gyulladásokat(a kóros folyást ), amik okai lehetnek az ismeretlen eredetű meddőségnek esetleg vetélésnek.

http://www.okosbaba.hu/szulonek-lenni/t ... a-megoldas

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=9573&p4=0

http://www.babanet.hu/faq/meddo07.php

http://www.gynevac.hu/bevezetes.html
ez a hivatalos honlapjuk!

Szép napot mindenkinek és jó olvasgatást!

Évi

Kép
kásakévi

Sziasztok lánykák!!! :lol:

Évi!! :oops:

Nekem is jó véleményem van a Gynevacról, én kb:8 éve hallottam róla először. Nekem minden évben csinálunk egy kúrát /semmi érezhető és látható jele nem volt nálam /, és azóta P1-es a citológiám, elötte mindig P2 volt. Van olyan orvos aki azt mondja,hogy humbuk az egész. Én nem is szoktam mondani dokiknak. SZÓVAL A LÉNYEG,HOGY PRÓBÁLD KI. eGY BAJ VAN CSAK, HOGY ÉN ÚGY TUDOM,HOGY MOST TOTÁL HIÁNYCIKK. nEKEM IS MINDENT MEG KELLETT MOZGATNOM,HOGY AZ UTOLSÓT EGY PATIKÁBAN MEGSZEREZZEM.
Én szombaton kaptam meg a 2-ik szurit apától.
Sok sikert hozzá!!!!!

Hugi.

Kép
Hugi.
Kép
hugi206

sziasztok lányok!

csak gyorsan jövök, mert boti most megint beteg, vagy az előző folytatása.

bandy!
koszi szépen a gyors választ, jövő kedden megyek a belgyógy doktornőhöz kíváncsi leszek a pajzsmirigy elredményemre, meg a folytatásra. addig napi szinten elkezdem a tornát, mert megijedtem ettől a kezdeti dologtól.

évi!
remélem neked bejön a szuri, én sajnos mind a kettő után petefészek gyulladást kaptam. a guta megütött , hogy ennyi lóvét kiadok és utána begyulladok :roll: de ez hajlam, sokaknak segített!

reni!
remélem jól vagytok! holnap hívlak, mert névnapos leszel!

zsiby!
hogy telnek az éjszakák?

noki!
mási doki mit modott? rékus jól van?

tinkyb!
szorítok neked nagyon, jók az emailek, amiket küldesz.

detko!
kispöcsös és kisdetko jól vannak?

bobcsike!
kezdesz már vásárolgatni a kiscsajnak?

sajnos mennem kell, mert boti nem kap levegőt az orrán és alig alszik emiatt. szegény, én is utálom, ha nem kapok levegőt. teszek fel egy két képet gyorsan.

boti kedvenc játéka, a sörösüveg. vendégségben mindig ezzel játszik. a harisnyás a csúcs! ez egy fiú harisnya, masnival :lol: Kép Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Voltam a dokinál és gondoltam el újságolom mit mondott. Decemberben indul a babagyár, de nem 100%. Ennyi. Más nem volt.

Mindenkit ölelek és vigyázzatok magatokra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Reni!

Nagyon boldog névnapot kívánok!!Puszillak és pocaksimike!!

Zsuzsa!

Örülök neki,hogy beszéltél a dokival :D :D Mitől függ,hogy december??

Etna!

Egyre jobban tetszik Botika :D :D Szép a lábacskája,jól áll neki a harisnya :D :D Képzeld,Márk nálunk alszik 10 napig szombattól,mert a szülei elutaznak.Alig várom,hogy agyonszeretgessem szívem csücskét!!
Reggel viszem suliba,délután robogok vele vízilabda edzésre,este tanulás és az elmaradhatatlan álomba olvasás meséből.

Én tegnap kaptam meg a gynevacot :D :D Olyan ari a vese dokim asszisztense,mert azt mondta,hogy ő akarja beadni,hátha ezzel is hozzájárul,h anya legyek!!Szegény dokimnak annyi betege volt tegnap,ráadásul beteg is,hogy csak jövőhéten nézi meg a kövemet

Akit kihagytam,bocsika,de azért gondolok mindenkire és sokszor pusszantalak benneteket!!

Andy
bandy27

Sziasztok!
Épp akartam írni, h múlt pénteken telefonon azt mondta V doki asszisztense, h inkább januári indulás valószínű az új hely tekintetében - de látom, h Zsuzsának maga V doki mondta, h december? Zsuzsa, mondott valami konkrétabbat is?
Én Győrt eddig egyszer próbáltam hívni, de nagyon gyorsan leráztak, h köv. héten telefonáljak újra - én meg hagytam magam, sajnos nem vagyok valami rámenős... na azért majd még próbálgatom.

Zsuzsa,
nem a PCOS (policisztás ovárium szindróma) és inzulinrezisztencia összefüggésére gondolsz, amikor a szénhidrátokat emlegeted?

Kismamiknak minden jót kívánok, nagyon izgalmas lehet hétről hétre követni a babáitok fejlődését!!

Kockásfülű
kockásfülû

Bandy: Köszönömszépen aranyos vagy :D
Koskásfülü: muszáj rámenősnek lenned én annak idején ha nem erőszakoskodok (Edina segítségével) akkor most nem tartanék itt a kis pocaklakómmal. Sajnos ez van.

Mindenkinek szép napot!
Megyek takarítgatok mert hétvégén vendégeskedés lesz nálunk :lol:
rája baby

Sziasztok!

Teganp voltunk V. dokinál, és minden rendben van Nórika babával. Most már 100 % hogy kislány, megmutatta magát. Úgy örülök neki.
Közkívánatra csatolok két képet. Az egyiken a talpa látható (ami 4 cm). A másikon az arcocskája (ez még 3 hete készült)

Most kezdtünk el vásárolgatni, megvan a kiságy és a kókuszmatrac, két cumi és pár body testvéremtől. Szóval még csak ennyi... De februárig van még időnk....

A Gyvenac-ot én is beadattam kétszer, és csak pozitív véleményem van róla. Pl.: a krónikus székrekedésem, azóta (kb. 4 éve) teljesen helyreállt és megszünt. Még most a terhesség alatt sincs székrekedésem, pedig kb. 10 évig szenvedtem vele. Ezen kívül a rákszűrésen mindig jó eredményeim lettek. Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek....

Mindenkinek szép napot!
Kép

Kép
bobcsike

Sziasztok!

Reni: Így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! és jó takarítgatást

Zsuzsa: az szupi lenne, ha decemberben startolhatnánk :!: Már alig várom! Addig is "rendbe rakatom" magam, ezért adattom be a szurit én is.

Ma sikerült beszereznem a 2 doboz Gynevacot!
Igaz, hogy kb. 6-7 gyógyszertárat felhívtam,de meglett az eredménye :!:
Azért kell nekünk 2 doboz, mert "apa" is kapja a szurit, olyan édes volt az én imádnivaló férjem, mert amikor mondtam, hogy jó lenne, ha Ő is kapná a szurit azt mondta, hogy: Érted bármit megtennék! :D Én úgy meghatódtam, hogy majdnem elbőgtem magam.

Ha valakit érdekel itt kaptam:
Kígyó Gyógyszertár (Ferenciek tere )
1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 2/a
Tel.: (1) 267-69-02 kb. 8.500,- Ft

További szép napot kicsiknek és nagyoknak egyaránt! :)

Évi

Kép
kásakévi

www.ideal.hu/hirek/102842-a-h1n1-elleni ... ethet.html

Ezt találtam a H1N1-es oltásról,ha gondoljátok olvassátok el.

Pussz mindenkinek,majd mindenkit visszaolvasok!!

Andy
bandy27

Sziasztok!

Bobcsike, tegnap én is ott voltam a dokinál 14,00 óra környékén. Nem taliztunk? Gratulálok a kiscsajhoz, annyira szépen látszik. Gyönyörű. Én is ilyet akarok. :wink:

Kockásfülű, ott is olvastam ilyet, de amúgy nekem nem volt cisztám sem és inzulinrezisztenciát még nem csináltattam. A lényeg hogy sokkal jobban érzem magam mióta nem eszem annyi szénhidrátot. Ha már nagyon kívánom akkor eszem egy keveset, nagyon nem kínozom magam. A lényeg hogy biztosan jót tesz velem mert már fogytam 5 kg-t.

Csajok, ezt a Gynevac-ot is a hasatokba szúrjátok? Mert ha igen, akkor én is kipróbálnám. Ámbár még soha nem volt semmilyen gondom nőgyógyászatilag, de ha nem árt akkor csak jót tehet. És recept nélkül meg lehet venni? És mennyibe kerül? Sok a kérdés, de remélem valaki tájékoztat, mert ahogy olvasom vagytok egy páran akik ismeritek ezt a csodaszert.

Telefonáltam Győrbe, de ismét ugyanaz a válasz. Időpont nincs, de próbálkozzak még. Most legalább nagyon kedves volt a csaj és megkérdezte milyen vizsgálatok vannak meg és azt is elmagyarázta hogy miért nincs időpont. Azért mert a doki csak egy hónapra engedi az előjegyzéseket és túl sokan szeretnének hozzá bejutni. Népszerű a doki mint a mi csodadokink.
Nekem decembert mondott V doki, de azt mondta hogy tuti biztosat nem tud mondani. :cry: Én őt szeretném de nagyon. Sokat kell várni, ezért próbálnám meg Kőrösit.
Mára ennyi és előre is köszi a válaszokat.

Reni, bocsika hogy csak most, de még nem késő. Nagyon boldog névnapot kívánok.

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szép jó reggelt!

Zsuzsa!

A gynevacot sajna csak receptre lehet megvenni (szerintem a házidokid is fölírthatja),az ára amiben 5 db van:8500 körül van.A fenékizomba kell adni,nem a pocidba.

Remélem tudtam segíteni:))

Pussz Neked!!
bandy27

Helló mindenkinek!

Andy, nagyon szépen köszönöm a segítséget. Az öt darab nem sok, de azért is el kell menni beadatni. Ezért szomorú vagyok. Majd meglátom. Segítettél. Mindent leírtál amire kíváncsi voltam. Pusza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa

Szerintem nem találkoztunk, mert én 12.20-ra mentem és 13.00-ra már végeztem is.
Hidd el nemsokára neked is lesz egy ilyen kiscsajszid vagy kisfiúd. A titok számomra a kitartás volt. Sajnos - főleg a rosszakaróim - mindig mondák hogy nem kell erőltetni, amit a természet nem akar megadni, de ezek a megjegyzések elmentek a fülem mellett, és 4 évig kitartóak és rendíthetetlenek voltunk. Az eredmény magáért beszél! Csak a belső hangokra hallgattam és az azt mondta lesz kisbabám!
Naponta adok hálát a jóistennek és az angyloknak, hogy egy csöppséget hordhatok a szívem alatt.

Bocs egy kicsit hosszan fejtegettem ezt a gondolatot, de le kellett írnom.

Szép napot!

Kép
bobcsike

Sziasztok!

Tegnap megkaptuk az első szurit, nem volt olyan vészes, de este azért fájt a 'hátsófelem'. :?

Csütörtökön éjfél után pár perccel megszületett az unakaöcsim! Nagyon gyorsan jött (kb. 2,5 óra alatt), de napra pontosan!
Sajnos most a koraszülött osztályon van, mert magzatvizet nyelt és tüdőgyulladással jött a világra, és sajnos a hugim vizeletében baktériumot találtak.

Nagyon-nagyon aggódunk, mert a doki semmi bíztatót nem mondott, most "csak" széles spektrumú antibiotikimut kap, mert kb.3-4 nap amíg a laborerdmény megérkezik és addig semmi konkrétat nem adhatnak neki :!:
Számomra ez felháborító :!: mi az hogy egy kórházban, ahol egy pici életéről van szó, 3-4 nap a laboreredmény, mert hétvége van :!: :!: Sajnos Kecskeméten van és hát lehet, hogy Pesten jobb kezekben lenne!

A hugim teljesen kivan, 3450 gr és 51 cm a pici, ezért reméljük, hogy minden jól alakul. Inkubátorban van és lélegeztetik is, mert zihálva veszi a levegőt és félnek, hogy a szivecskéje nem bírja majd. :(

Nem mondhatom magam vallásosnak, csak "úgy a magam módján", de tegnap este imádkoztam a picibabáért.

Mindenkinek szebb és pihentető hétvégét kívánok!

Évi

Kép
kásakévi

Sziasztok!

Andy, mikor derül ki, az inszemed időpontja! Szurkolok, hogy minél hamarabb! :lol:

Bobcsike, köszi a képeket Nóri babáról! Biztos gyönyörű csajszi lesz! Nagyon örülök, hogy jól vagytok! :lol: 4D-s uhura is elmentek?

Etna, remélem Botika már nem beteg! Kész nagyfiú már Boti, ebben a szabadidő alsóban! Látom, időben elkezdtétek a szoktatást a sörözéshez.:lol: És ez a masnis-pasis harisnya betojás! Örülök, ha tetszenek az email-ek, azért is küldöm viszont, mert engem is feldobnak azok, amiket Tőled kapok!

Évi, akkor türelmes várakozást kívánok V. doki új intézetéhez! :lol:

Reni, megkésve, utólag is Boldog Névnapot kívánok! :lol: Mikor tudod meg, hogy a Pocaklakód kisfiú vagy kislány?
Kép

Zsuzsa, egy ötletem volna a győri próbálkozásoddal kapcsolatban. Arra gondoltam, hogy küldened kellene egy ajánlott levelet közvetlen a dokinak címezve, az ő megszólításával. Megírnád tömören a problémádat hivatkozva V. dokira, az idő rövidségére, és többek között arra, hogy telefonon sehogy sem sikerül időponthoz jutnod. Adjál meg minden elérhetőséget, és talán erre valamilyen formában reagálnának. :lol:

Baba, Detko, Hugi, Kockásfülű, Noki, Zsiby, Nektek is, és Mindenkinek nagyon szép hétvégét! Kép

Kép
tinkyb

Évi, sajnálom, nagyon szorítok az unokaöcsidért! :cry: Erős kisfiú, meglátod, minden rendben lesz! :lol:

Kép
tinkyb

Sziasztok, új vagyok itt. Legyetek szívesek segítsetek nekem ha tudtok.

Ajánlották nekem a Vereczkey doktor urat, de nem találom a neten. Tudom a Cirisben volt, az kiderült itt nálatok is amennyit vissza tudtam olvasni. Laparos diagnosztikus műtétet szeretnék vele csináltatni, endometriozis gyanúja miatt.

köszönöm előre is a segítséget..
kisbabat

Kisbabát!

Írtam Neked privit!!

Andy
bandy27

Nagyon köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést aranyosak vagytok igazán jóleset :D A hétvégén vendégek voltak sógornőmék (3 fia van), anyósom (már péntektől :lol: ) apósom.
9-n voltunk nagyon elfáradtam most pihengetek már 2 napja fájdogál a hasam és estére tegnap bekeményedett biztos az időt is érzem.
Tinkyb: valószínű a következő uh-on persze csak ha mutatja magát nem úgy mint most, elbújt.Következő genetikai vizsg:
nov 19. Október végén megyek még Kósa dokihoz UH-ra ma hívom fel ezután ha leírtam.
Évi:nagyon szorítok a pici babóért biztos minden rendben lesz erősek ezek a picik kitartás!
rája baby

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1255372818.2258.jpg[/img]

12.heti genetikai (Istenhegyi úti) hátulról mutatja magát a kis szégyenlős :D :D [/img]
rája baby

Sziasztok!

Hahó, Csajok! Rossz helyen járok? :lol: Ez a topik elköltözött? :cry: Mi újság az Elveszettekkel?

Reni, köszi a sztár fotót a babydről! Nagyon érdekes kép, nem egy klasszikus beállítás! Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, ki lakik odabenn nálad, mert nekem olyan kis pasis így hátulról. Azok a delták! :lol: Pihenj sokat!

Etna, a mai email-ek is nagyon jók voltak! Köszi! A termék feliratosat felolvastam a Férjemnek, de az utolsó poént már nem tudtam befejezni, mert azon nevetőgörcsöt kaptam, és majd két percig potyogtak a könnyeim. Szuper volt! Boti, és persze az Anyukája hogy van? :lol:

Szép estét Mindenkinek! Kép
Kép

Kép
tinkyb

Tinkyb: a férjem ugyanezt mondta, hogy olyan pasis a formája :P egyébként szerintem elég hosszú gyerek én legalábbis így látom olyan mint az apja meg apósom magasak.
Nem baj ha fiú ha lány akkor is az én szerelmem lesz :D :D :P de azért szeretnék egy kislányt is ha ő fiú :wink: a lényeg, hogy egészséges legyen.

Szép napot kívánok mindenkinek ! (bár az idő nem a legjobb)
rája baby

Sziasztok
Szokás szerint bekukk nagy ritkán,de bocsi ezért!
Jól vagyunk megvagyunk és már 5600grammosak vagyunk 61cm-vel!
Tehát van egy jó kis dundus szépséges Hercegnőm :)
Annyira IMÁDOM!
Egész nap csak mosolyog és mindennek örül amit csinálunk vele!
Nem sír ha agyon puszizom és dögönyözöm :)
Ez az ÉN lányom :D

A pukli a fején halle-lúja :) Gyógyulgat!!!!
Ma kapta meg a 2hós oltást ,de szinte nem is sírt :P

A másik jó hír!
Hétfőn kezdett a férjem az új melóhelyén!
Végre 7hónap után lett neki melója :)
Vicces,de oda vették vissza ahonnan kirúgták :D:D:D
Mit ne mondjak már épp jókor jött ,mert igen nagy c@rba lettünk volna már a következő hónapban :roll:

Teszek fel képet a Hercegnőmről :)

Minden kismaminak jó pihenést és pocaknövesztést!!
És minden leendő kismaminak kitartást!
A hideg ellenére bejelentették a gólyák ,hogy vállalnak házhoz szállítást :D
Hozzátok is elérkezik nemsokára!!!

Gynevac!
Ha kell valakinek akkor szóljon ,mert nálunk mindent kiadnak recept nélkül!
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak!!!!!
Viszont mi a Párommal együtt használtunk :D
Ő szúrt engem vele, Én meg őt!
Így nem "pingpongoztunk" :D

A képek a Bébikről :)
Na rendesen bekönnyeztem!
Olyan hamar elszaladt az idő.....

Na és akkor a kép a kis Tigrisbigrisemről ;)
Kép
Na és még egy ,de itt Párducost játszott :)
Kép
És Apa kedvenc előkéjében ;) kissé álmos volt már a Drága!

Kép

Kép
noki&potyi

Hahóóóó!!
Mi történt itt???
Nem tudtok bejelentkezni :D ?
Vagy mindenki megfagyott ebben a hidegben???

Nehogy-már kihalljon ez a fórum!!!
Csajok!!! Ébresztő!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Noki, én is ezt kérdeztem! Aggasztó a helyzet! Ez a síri csönd! :cry:
Tigrisbigris Réka egy tünemény! :lol: :lol: :lol: Ezek a jelmezes rugik szuperek! Örülök, hogy Apának is lett munkája! Remélem a puklitokkal is minden rendben lesz! Drukkolok!

Andy, Baba, Bibus, Bobcsike, Detko, Etna, Évi, Hugi, Kockásfülű, Zsiby, Zsuzsa és akit kifelejtettem merre jártok?

Szép napot Mindenkinek! Kép

Kép
tinkyb

Sziasztok!

Hál'istennek az unokaöcsim jobban van! :)
Vasárnap levették a lélegeztetőgépről és már adnak neki anyatejet is! Igaz, még inkubátorba van, de nem egyszál pelusban, hanem már felöltöztették.

A hugimat tegnap varratszedés után hazaengedték 2 napra, de ma is és holnap is bemennek a picihez leadni az anyatejet, és holnap fog kiderülni, hogy átkerül egy másik osztályra és esetleg a hugim is befekszik oda vele.

Remélem minden jól alakul, hazaengedik a picit és jövőhéten meg tudjuk látogatni Őket a hosszú hétvégén.

Noki: Nagyon-nagyon édes a Hercegnőd :!:

Reni:: biztos nagyon jó érzés volt meglátni a picit! Tényleg elég 'pasis'nak nézki. :D

Ha valaki tud valami konkrétabb infót V. dokiról, akkor légyszi írjon!
Nagyon várom már az új intézet nyitását :!:

pusza Mindenkinek!

Évi

Kép
kásakévi

Sziasztok!
Kicsit eltüntem, de mentségemre szolgáljon, hogy két hete verik nálunk szét a házat, falat bontanak, betonoznak tető ablakot raknak be stb. Készül a babaszoba. Amúgy jól vagyok, semmi vérzés, rendben minden.
Ja és a lényeg! Két kislányom lesz!!! :lol: :D
Látom, hogy mindenki jól van, ennek igazán örülök! Réka a babád gyönyörű!
Egy hét múlva talán végzünk a belső munkálatokkal, utána szigetelünk kívüről:(((

Kép
baba1973

Sziasztok!

Tinky
Itt vagyok, de ez a hideg teljesen befagyasztott. Jól vagyunk, de egy kis felfázásos tüneteim vannak és holnap megyek unokatesómhoz (aki orvos) és megnézi a vizeletemet. Remélem jó lesz az eredményem.

Noki
Ez a kislány egyszerűen gyönyörű! Büszke lehetsz rá! Édes a ruhákban...

Baba
Akkor lányos anyukák leszünk! Milyen sok a kislány....
Mindenesetre a falbontás miatt nem irigyellek, ebben a hidegben. De a babaszobáért mindent.
Nekünk is alakul a szoba, ma jön az asztalos véglegesíteni a bútorokat. Mivel nagyon kicsi a szoba csak csináltatni tudjuk a berendezést.

Kásakevi
Örülök hogy jobban van a pici! A jövő hét már nincs olyan messze és minden rendben lesz ha otthon lesz végre...

Rája Baby
Még így hátulról is nagyon aranyos a kisbaba. ...

Szép napot mindenkinek!

Kép
bobcsike

Noki:nagyon édi a kiscsajszi megmutattam a páromnak úgy tetszett neki főleg a tigrises ruciba. Novemberbe tervezzük, hogy meglátogatunk benneteket majd egyeztetünk. Örülök,hogy van a párodnak végre munkája :D .
A párom is néha beleolvasgat a fórumba és nagyon büszke, hogy mindenki azt írja a babynkről, hogy olyan pasis :P :D (de ha lány persze annak is örül csak tudjátok milyenek a pasik :roll: )

Évi: nagyon örülök, hogy jobban van azunokaöcsid mondtam én, hogy erős gyerek :wink:
Lányok ne hadjátok haldokolni a fórumot végre előbújtatok :)
rája baby

Baba: kitartás nem irigyellek ismerem ezta fajta házátalakítást egy pár éve mi is csináltuk ki is kellett költöznünk addig a házból a másikba (egy telken 2 házunk van).
Vigyázz nagyon magadra :D :D
rája baby

Sziasztok Lányok!

Délután volt egy kis időm, és írtam Nektek. Persze elszállt az egész. Most megpróbálom újra leírni, van egy kis időm.
Mi nagyon jól vagyunk. Lili szépen gyarapodik. Ma voltunk az első hónapos méréseken. 3970 g-os már, és 56 cm. 55 cm-rel születtünk, szóval szerintem, nem 55 cm volt a születési hosszunk. Mi is mértük párszor itthon, és nekünk sehogy se jött ki ez az 55 cm. Na mindegy. Kicsi Hercegnőm sokat eszik, alszik, és nézelődik. Persze időnként sírdogál is, de ez természetes..... :-) Szerencsére annyi tejem van, hogy az utcában mindenkinek tudnék adni belőle a reggeli kávéhoz..... :D :D :D
Nagyon furcsa, hogy nincs bent a pocakomban, ezért hamar szeretnék visszamenni a kistestvérért. Nem tudom, hogy milyen hamar lehet. Szeretném hamarosan elvinni a kis Lady-t V dokihoz babamutatóba.
Nagyon örülök, hogy hamarosan nyílik az új intézmény, és indulnak a babaprojektek.
Andy a papírok lefénymásolva, írtam levelet is hozzá. Odaadtam apának, hogy adja fel. Remélem nem fog sokat ülni rajta. :-)
Noki nagyon tündériek Réka rucijai. Hol vettétek? Örülök, hogy lett férjednek munkahelye.
Bobcsike hihetetlen, hogy telik az idő....... Hamarosan Te is szülni fogsz. Neveken már gondolkoztatok? Lehet tudni? Vagy titok?
Hugi sok sikert a felújításhoz. Inkább csak pihengessél, és koordináld a fiúkat...... :D
Kásakévi örülök, hogy minden rendben van az unokaöcsiddel.
Rája baby tényleg deltás a babátok.... :D Etna is biztos örülne, ha fiú lenne. Javulna picit a fiú-lány arány. Én is boldog névnapot kívánok így utólag is.
Tinkyb veled miújság? Nem nagyon irogatsz magadról. Jól vagytok?
Zsuzsa lehet, hogy mire időpontot kapsz Győrbe, már nem is kellene messzire mennetek..... Azért drukkolok, hogy minél hamarabb kezdhessetek!!!!!
Etna Boti egyszerűen gyönyörű. A masnis harisnya is jól áll neki. Nálunk itt a 7. kerületben jól lejött a kép róla..... :D :D :D

Millió puszi:

Zsiby
zsiby

sziasztok lányok!

hát én annyira kész vagyok, ez valami rettenet. wc-re nyitott ajtóval megyek, szokjátók lányok!!!!! nálatok is eljön ez az idő. ja és halálra unja magát itthon. tegnap levideóztam és 1 mp alatt a konektorban lett a keze, majd elküldöm nektek. dugaszt tényleg kell venni, pedig én nem akadálymentesítem a lakást, nem pakolok el, hogy szokja, de így egész nap a NEM a fő szavam. rájöttem semmit nem csinálhat. :lol: gyerekek úgy wc-ni, hogy néznek közben :roll: ha egy pillanatra eltünök és csöndben van, akkor tuti valami rosszat csinál, ha nem csinál rosszat nagyon sír és keres. most kitaláltam egy játékot, ez bevált. kukucskálunk az ajtó alsó nyílásánál. azért ez mégis jobb. ez tetszik neki, bár alig tudok utána kijönni, mert becsapja, mikor nyitom, gondolom még játszani akar, de nem ülhetek a klozeton egész nap kukucsolva. de most, hogy így kielemeztem a wc-t, azért más is történik velünk. +5 kg az overálban, majd leszakad a kezem. anyuékig átviszem, ennyit tudunk levegőn lenni. polusban nagyon tetszenek neki a zenélő helikopter és egyéb nagyon érdekes játékok. már tudja, hogy mikor van bekapcsolva. szóval kezdek őszülni, lakás romokban, de már ráül a porszívóra és úgy takarítok. igaz, utána inna a felmosó vízből. jobb, mint az aerobik, ugrálok, mint egy szőriszakra a piciny kilóimmal, egész gyors vagyok, néha nem iszik belőle :lol:

noki!
a menyem tündéri, most olvasom, hogy zoli dolgozik, mondjuk már tudtam, mert hívtalak és ő vette fel, gratulálok neki. így legalább együtt voltatok "terhesek". kiscsajnak biztos hiányzik, gondolom neked is, mert időd semmi nem lesz segítség nélkül.

reni!
vasárnap otthagyom botit, hogy szokd! 20 perc után 220-al hoznátok haza, szerintem előbb itt lennétek, mint mi. már megvettem a hozzávalókat, a fene a kívánós dolgodat, 2 üzletben nem volt márványsajt, de szereztem!!! én legalább a mogyi csokit kívántam, azt lehet mindenhol kapni. :lol:

lányok, nem írt ide vasi, úgy látom. okt végére kapott időpontot győrbe a dokihoz, azt hiszem talán a jövő hétre? nagyon drukkolok neki, kell még sok ilyen vidám baba, mint ami neki lesz, ha az anyjára üt, ha az apjára, akkor csenben vidám. :lol:

évi!
drukkolok a kispasiért, hogy mehessen haza, csak elősre tünik húzósnak, de míg én bent voltam, sok ilyen eset volt, ezért lenne fontos a gyakoribb kenet levétel, amit a köcsög orvosok elfelejtenek. szóval ezzel csak azt mondom, hogy ne ijedjenek meg a tesódék, nem lesz gond. kicsit megfigyelték, bár ku..a sza.. látni a gyereked az inkubátorba, az enyém csak melegedett, de alig vártam, hogy kivegyék, mert rossz volt látni. ilyenkor az ember megijed.

zsiby!
gratulálok a méretekhez, nekem boti 52 cm-vel született az első mérésnél 50 cm lett, állítólag sokat mostam :lol: de kórházban máshogy mérik őket, a teshajltaokat is bemérik. a 7. kerületben tényleg jó lehet a harisnyás kép, de már férfias harisnyát vettem neki. a fenekén van egy kalóz medve. :lol:

bobcsike!
nagyon megy az idő, már 23 hetes vagy. ez most egy jó időszak ugye? azért 24. héten pihizz, mert akkor állítólag nagyot nőnek önmagukhoz képest. én emlékszem pont azon a héten rohangáltam. pedig figyelni akartam rá, de a 21. héten bevarrt kósa dr és 23. héten kelhettem fel, naná, hogy a 24. csavarogtam. szoba, hogy áll?

baba!
gratulálok a lányokhoz! nagyon helyes, sokasodjatok csak csajok, mert eddig rengeteg a fiú! kb 5 éve szinte 3x annyi fiú van, most okos a természet, jönnek a csajok!kitartás az átalakításhoz.

tinkyb! bandy!
jól vagytok? mikorra várható valami fejlemény? bocsi, hogy egyben írok, de felébredt boti, rohanok kaját csinálni neki, mert éhes.

már igyekszem többet jönni, rakok majd fel képeket. jók legyetek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Én is eltűntem egy kicsit. Most költözünk a gyönyörű családi házunkba, már egy éve építkezünk. Szóval pakolás volt ezerrel. Nem lesz még internet, de ígérem, hogy mindent visszaolvasok és mindenkinek írok majd.

Mij ól vagyunk 28-án megyünk uh-re.

Kép
detko79

Sziasztok!

Na, így már mindjárt jobb a topik élete! De jó, hogy ilyen sokan írtatok! :lol:

Évi, továbbra is szurkolok az unokaöcsidért! :lol:

Baba, nagyon gratulálunk a dupla kislány csomagotokhoz! :lol: Ha lesznek friss képek a csajokról és a szobájukról, akkor teszel fel nekünk?

Bobcsike, remélem nem fáztál fel! Vigyázz magatokra! :lol:

Zsiby, nem csinálsz Lilikéről vonalzót, úgy láthatnánk, hogy már mennyi idős? Kérünk friss képet a kiscsajról! :lol:
Köszi az érdeklődést. Most magamról pozitív dolgot nem tudok írni, panaszkodni nem akartam. Sajnos, nagyon komoly anyagi gondokkal küzdünk hetek óta, nem tudunk munkát szerezni a cégünknek. Nagyon kilátástalan helyzetbe kerültünk. Átmenetileg a családunk segített, de ez csak egyszeri megoldás lehetett. El vagyok keseredve, hogy az anyagiak miatt orvoshoz sem tudunk elmenni. Most mikor már sikerült a műtétem, a pénz miatt nem tudunk tovább lépni. Pedig már újra tudtam hinni abban, hogy én is lehetek kismami. Most állandóan csak bőgök. :cry: Harmadik hónapja itthon próbálkozunk, szorgalmasan ovu tesztelek, mi mindent megteszünk. Érdekes módon ebben a hónapban nem csak egy, hanem két erős csíkot produkáltam a naponkénti ovu teszteléskor. Sajnos egyre biztosabb vagyok abban, hogy lombik nélkül nekem nem lehet gyerekem.

Etna, nagyon szórakoztató volt, ahogy leírtad a napi küzdelmedet Botival. De tudom, Neked nem mindig olyan vicces ez az egész. Kitartás, ez csak nehezebb lesz, ahogy nő a gyerek! :lol: Lélekben Veled vagyok! Aranyos az új avatarod!

Detko, gratulálok az új házatokhoz! :lol: Tőled is szeretnék képeket a házról és az ikrekről!

Andy, Bibus, Hugi, Kockásfülű, Zsuzsa, Ti is írjatok! :lol:

Szép napot Mindenkinek! Kép

Kép

Kép
tinkyb

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?