Sziasztok!
Humi
Krizsónak egy nagy csokor kisautót kivánunk igy utólag is nevenapjára
Naptárra szinte csak hétköznep tekintek..
)
Megnéztem, a vágott cumit 3 hónapos kortól ajánlja az Avent, tehát valóban ne erőltesd, nehogy befolyásolja a szopási kedvét.
Mariann
Ügyikék vagytok!!!
Nos, most kell akkor bevezetned a kiságyban elalvást
Hasonlóképpen mint Humi irja: maradjon a simike, a popóvakarászás (ez nekünk is bejön
) de semmi kikapkodás. Peti most pl. hasonlóképpen szunyált el a játszószőnyegen, mig a kisruháit pakolásztam.
Karmen
Az őszit is felezted vagy azt csak simán mosva elraktad? Igaz, mi most is faljuk, de jó ötlet bespájzolni télire.
Tündi
Nekem az újságos azt mondta, csütörtökön lesz aug-i Kismama. Nagyon kiváncsi vagyok Tomikára!
Micsoda hires topic vagyunk!
Öcsém vasárnap érkezett meg Norvégiából, szidtam is, minek hozta haza a vacak időt
De visszavonom, mert ezexerint Steve hozta a ködös Albionból!
) Hehe
Érdekes, Peti ma NEM volt nyűgös (nem kiabálom el...). Sétáltunk is a zuhogó esőben. Na jó, nem örömből, elintéznivalóm volt a bankban, mert van amit nem lehet interneten
Nagyon jól viselte, játszott majd elszunyált az esővédő alatt
Képzeljétek, ma főztem Neki krumplifőzit és nem köpte rám
Igaz, anyatejjel turmixoltam össze igy jó édes lett. De érthetetlen számomra, hogy egy közepes krumpli elfogyasztása után hová fér még a kis gyomrába 150 ml táp? Nem merek több főzit vagy gyümit adni, hisz kicsi baba még. Az 1 db banán+1 db őszi elfogyasztása után is benyalja a 150-et. Nem tudom, mikor lesz az, hogy végre elhagyhatunk napközben tápszeres étkezést. Sajnos anyatej már csak mutatóban van
Kiszivni már egyáltalán nem hajlandó, ordít ha megmutatom a cicit, ám ha lefejem szivesen elfogyasztja. Viszont úgy veszem észre, pusztán a fejéssel nem termelődik több, inkább egyre kevesebb lesz (tegnap pl. 2x tudtam csak mennyiséget fejni, igy lett kb. 80 ml összesen...
. Hát igy jártunk
Viszont még mindig nem adtam fel: annyi legyen, hogy a napi főzikéjébe bele tudjam tenni
Timi
Jó nagy baba Bence!
Kitty irta pár hete, hogy Réka sztrájkolt, de abbahagyta. Biztos Bencénél is effajta sztrájk lehet. Kináld Neki minél többször.
Készitettem reggel TV-zős képet, mindjárt átteszem a gépre.
Sziasztok,
Szilvusék