Halihó!
Na, tegnap eljutottam dokkerhez, kaptam másik antibiotikumot, meg fincsimincsi köptetőt, úgyhogy most már aztán meg kell gyógyulnom. Nagyfiam köhécsel még mindig, főleg reggelente, de már oviba kell mennie, kicsikém még hurutosan köhög, de azt hiszem, már ő is a gyógyulás útjára lépett, és mivel még cicizik a bandita, tőlem is kapja enyhe adagban a gyógyszereket. Férjem szegény szintén ment dódozni, mert csak arra kap lóvét, amiért megdolgozik, pedig tegnap még hőemelkedése volt, meg csúnyán köhög.
Nos ennyit erről.
Tegnap az oviban képzlejétek szüreti bál volt a gyerekeknek
, pénteken meg fényképezkedés lesz, addig be akarok szerezni egy csokornyakkendőt a fiamnak, biztos cuki lesz benne.
Betty, szerintem jó az a hő, nem esett hasra, még van remény, bár nem értem, akkor miért nega a teszt
Mindegy, bárhogy is les, drukkolok
Bridget, köszi a csókot
! Neked akkor holnap lesz a nagy nap? Drukkhegyek
Lujzedli, gratulálok nyuszikutyidhoz
, szavaztam, amennyit bírtam, de tök jó a 3. helyezés, meg az ajik
Milyen, remélem, nem nagyon csaptál oda a tancsinak, mert akkor téged is láthatunk majd a hiradóban.
Bettike, jobbulást, remélem, semmi komoly! Apukám pl. akkor hányt anyuval felváltva, amikor anyu terhes lett. Amikor először apu hányt, már mondta anyunak, na, biztosan terhes vagy.
Úgy is volt.
Csibuc, ejnye, hát ne legyél már ennyire elkenődve, hiszen a leleteid, mint írtad jók, fogytál is, mi lehet ennél jobb hír? Majd persze az, ha babát vársz, de addig is kitartás, és legyél jobb kedvű, mert az segít átlendülni a kakás dolgokon.
Ölelés a kis lelkednek!
Lányok, nagyon köszönöm a sok jobbulást kifejező írásokat, nagyon kedvesek vagytok! Puszi mindnekinek!