Új privát üzeneted érkezett!

esthajnalcsillag köszönöm szépen jól vagyunk, csak ebben a csúnya időben nincs kedvem semmihez :?
Sajnálom, hogy apácska is beteg lett, akkor nagyüzem van Nálatok. Jobbulást kívánok az egész családodnak!!!

Kép
Kép
akella

betty és bettike: köszönöm Nektek is a bíztató szavakat, nagyon jól estek :)
Nos megvannak a leletek, alapvetően jók a hírek, egy értékem van ami rosszabbodott, de az nem függ össze a PCOS-val. A hormontáblát nem tudom értelmezni, mert fogalmam sincs, hogy arányaiban a luteális fázis időszakában mi számít normálisnak. A progim is 56-os, amiről megint csak fogalmam sincs, hogy jó-e vagy sem...
Várok egyelőre, csinálom tovább a diétát, mozgok ahogy eddig is (vagy még többet) és kiderül minden az endós konzin.
A mai nap jó híre: ma reggel 76,2 kg-ot mutatott a mérleg, íígy lassan elérem a -11 kg-ot.

akella: aztaa már, 29. hét :D Nagyon repül az idő, de már nincsen sok hátra.

milyen: mára már összeszedtem magam kicsit, köszi a rugdosást :D

EHCS: jobbulást kívánok a Családodnak ismét!

Bri: már csak 2 nap, finishben vagy :D

Ahogy írtam is tegnap, egyelőre olvasó üzemmódban leszek, ha már összekaptam a kis lelkemet, akkor jövök megint...
Szép napot kívánok mindenkinek a csúnya idő ellenére.

Pusz
Vendég

Csillag
:lol: :lol: Jó a kép :)

Csibuc
Buksi simi Kép

Kép

Kép
princzike

csibuc drukkolok, hogy minden forduljon jóra :wink:
Sok puszit és ölelést küldök!

Kép
Kép
akella

szuper csibuc,majd megy a többi kiló is :wink:

hú lányok én annyira beteg vagyok,reggelre hányingerem lett,meg sűrű wc látógatás van,tisztára le vagyok gyengülve :? és ami nem vicc hogy mi párosával betegszünk,párom meg éjjel járt hányni :?
nem tudom mi van..

KépKép
bettike83

Helló Lányok!

Csak gyors beköszönés,mert megyünk a fiamért az iskolába,focimecsre visszük. Állati pipa vagyok,viharos szél,9 fok,de a barom tesitanár nem mondaná le a focit :twisted:

Mondjuk,ha tudná,mit kap tőlem a meccs előtt,lehet meggondolná....
Vendég

Sziasztok.

Köszönjük a nyuszimra leadott szavazatokat, 3. lett. :D

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Bettike
Ahogy elkezdtem olvasni a hozzászólásodat, már kezdtem egy kicsit örülni, de a befejezés nem volt annyira jó! :(
Gyógyuljatok!

Lujzedli
Hurrá!!! És mit nyert a nyuszikád?

Milyen
Szerintem az még nem gáz. Csak eső ne essen! Úgy is kimelegszenek, hiszen futnak. :lol:
Aztán lehet felelőtlen vagyok :)
Munkatársam kisfia is focizik szintén. Ugyan így futkorásztak múltkor, és semmi baja nem lett a kissrácnak :)

Kép

Kép
princzike

Csibuc
Megjöttek az eredmények?
Bocsi, hogy nem hívtalak, de ma otthon felejtettem a telefonomat :roll: :oops:

Kép

Kép
princzike

Bri
jövök, jövök, csak most úgy összezsúfolódtak a napok... :roll:
Ma is most végeztem itthon mindennel....
A hőm 1,5 fokot esett, mai teszt is nega, 12. DPO.
Várjuk a konzit...
Vazze, most látom te már holnapután mész a dokkerhez :shock:
Kezem lábam X-ben lesz érted :!:

Csibuc
nagyon örülök a jó híreknek :!:
És rettentően ügyi vagy, hogy mindjárt eléred a -11 kg.-t...így tovább :!: :wink:

Bettike, EHCS
jobbulást nektek :!:

Lujzi
örülök, hogy nyusszancs 3.-ik lett :!:

Milyen
hát hülye ez a tanár :?: :shock: Remélem megmondtad neki a frankót :!:

Princz
szijjja :D

Többieknek puszika :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mikrochipes megjelölés, meg álalteledelcsomagot. Előbbit nem veszem igénybe, amilyen hisztis nyúl,meg nem bocsátaná nekem,ha fájdalmat okoznék neki, azt mondják,a kutyusok sírnak,amikor behlyezik a chipet. Meg annak nincs is illata.

Csibuc: sokat gondoltam rád. Hidd el,menni fognak a kilók. Én már nem fogxózom, megálltam a 69-71 kilón, szeretnék még,de már nem kinzom magam, így is alig eszek.
M ár barnázom, tegnap görcsöltsm, ma már nem. :?
lujzedli

Lujzedli
Szuper :) Szerintem minden nyúl hisztis. Nekem is volt 2 törpe nyuszim. Egy fekete meg egy fehér. Mondjuk az én nagy kedvencem a fekete volt. Olyan volt, mint egy kiskutyus, de úgy be tudott sértődni...

Kép

Kép
princzike

az enyémet néhány nappal ezelőtt kutyának nézték. Olyan kellemetleb volt, agyba-főbe dícsérte a pasas, hogy milyen nyugodt, csöndes jószág,én meg nem mertem neki megmondani, hogy ő nyuszi,nagyon ciki lett volna.
lujzedli

Csillag
koszi neked is 8) Nem mondod,hogy meg a ferjed is beteg lett...jaj te szegeny akkor most az egesz csalad beteg :? Hat ez nem jooo es meg ez a marha rossz ido is :x Gyogypuszik mennek :!:
Kép

Csibuc
Ne is mond izgulok ngyon....bar nyugodt vgyok...szal nem is tudom hogy magyarazzam meg :oops: :lol:

Milyen
Nekem a tesitanarom is ilyen volt :twisted: 14eves se voltam 8.altalanos es akkor jottek a felfazasaim...es akkor is epp fajt a vesem minden bajom volt...es nem akartam tornazni...es a tesitanar aszonta mivel ma van a 12perces futas igenis csereljek ruhat es irany futi :arrow: hagy ne mondjam kimentunk a nyul dombra ami plusz 15perc seta...es lefuttatta velem a 12perces felmerot...masnap a korhazban voltam....vesemedence gyulladassal :twisted: Na amit anyumtol kapott azt o sem tette zsebre :lol: es meg poenkodott,hogy vajon miert nem mentem masnap?Biztos logok :twisted: 2hetig voltam bent mert akkor volt az elso ilyen problemam es mire kivizsgaltak megtalaltak a dolgokat...lemaradtam a 8.-os fotozasrol is :roll:

Bettyke
Mi tortent veletek csak nem ez a H1N1 virus :twisted:

Betty
Ezt most lehet csak en nem ertem de ha ma vgy 12.dpo akkor hogyhogy novemberben leszel 1.cn-en??? :shock: nem 14.dpo utan jon meg? :roll: Es koszonom a csurit meg a x-et :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Halihó!

Na, tegnap eljutottam dokkerhez, kaptam másik antibiotikumot, meg fincsimincsi köptetőt, úgyhogy most már aztán meg kell gyógyulnom. Nagyfiam köhécsel még mindig, főleg reggelente, de már oviba kell mennie, kicsikém még hurutosan köhög, de azt hiszem, már ő is a gyógyulás útjára lépett, és mivel még cicizik a bandita, tőlem is kapja enyhe adagban a gyógyszereket. Férjem szegény szintén ment dódozni, mert csak arra kap lóvét, amiért megdolgozik, pedig tegnap még hőemelkedése volt, meg csúnyán köhög. :? Nos ennyit erről.

Tegnap az oviban képzlejétek szüreti bál volt a gyerekeknek :lol: , pénteken meg fényképezkedés lesz, addig be akarok szerezni egy csokornyakkendőt a fiamnak, biztos cuki lesz benne. :lol:

Betty, szerintem jó az a hő, nem esett hasra, még van remény, bár nem értem, akkor miért nega a teszt :roll: Mindegy, bárhogy is les, drukkolok :wink:

Bridget, köszi a csókot :lol: ! Neked akkor holnap lesz a nagy nap? Drukkhegyek :)

Lujzedli, gratulálok nyuszikutyidhoz :lol: , szavaztam, amennyit bírtam, de tök jó a 3. helyezés, meg az ajik :wink:

Milyen, remélem, nem nagyon csaptál oda a tancsinak, mert akkor téged is láthatunk majd a hiradóban. :P

Bettike, jobbulást, remélem, semmi komoly! Apukám pl. akkor hányt anyuval felváltva, amikor anyu terhes lett. Amikor először apu hányt, már mondta anyunak, na, biztosan terhes vagy. :lol: Úgy is volt. :wink:

Csibuc, ejnye, hát ne legyél már ennyire elkenődve, hiszen a leleteid, mint írtad jók, fogytál is, mi lehet ennél jobb hír? Majd persze az, ha babát vársz, de addig is kitartás, és legyél jobb kedvű, mert az segít átlendülni a kakás dolgokon. :wink: Ölelés a kis lelkednek!

Lányok, nagyon köszönöm a sok jobbulást kifejező írásokat, nagyon kedvesek vagytok! Puszi mindnekinek! :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

bettike jobbulást kívánok Nektek!

milyen mi volt a meccsen? Én is letoltam volna a tanárt. Tegnap ilyen időben én ki sem dugtam az orrom a lakásból. :?

lujzedli gratulálok!!!

betty az én kezem lábam már X-ben van érted és bridgetért egy ideje, remélem lesz is jó eredménye :wink:

princzike Ti hogy vagytok? Remélem minden rendben van!?

Kép
Kép
akella

Szép jobb reggelt!

Itt úgy fúj a szél, hogy azt hittem röpülve megyek dolgozni :lol:

Szóval, betegeknek jobbulást és vigyázzanak magukra! Tessék meggyógyulni!

Betty
Teszt? Hő? Mi van?

Milyen, Bri
Azért ne nézzetek ennyire szadistának. Szerintem, ha az ember nem beteg és jól felöltözik, akkor nem lesz semmi baja. Főleg ha futkorásznak is. Mondjuk én sportoltam és voltak téli futó edzések és túléltem őket :lol:
Amúgy milyen volt a foci? Megtartották végül?

Csibuc
Mi a helyzet? Tegnap nem értelek utol! :( Eredmények?
Izgulok ám!

Csillag
Szegénykéim..... apácskátok a végén jobban beteg lesz :(

Kép

Kép
princzike

Akella
Szia :lol: Jól vagyunk. Most már a mellem sem olyan érzékeny :) Gondolom ez normális... :roll: , holnap meg megyek UH-ra.
Most valahogy, hogy nem érzem annyira érzékenynek a melleimet, úgy hogy egy kicsit beparáztam, nehogy gond legyen. :roll: :oops:

Kép

Kép
princzike

Princzi, csak nem lesz semmi baj, ne is gondolj ilyesmire. Ott a picúr a pociban, és kész, vili? Ölellek, és nagyon drukkolok, hogy lásd a kis egészséges csodádat :wink:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jelentem hőm fél fokot esett, tesztem nega :twisted: pont 1 hétre vagyunk a konzitól....a nega teszt ez mellett eltörpül :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek köszi a drukkokat :!:

Bri
most fog megjönni maholnap. Azt mondja, hogy most van 14.-e. Ha ma jönne meg, akkor ha kiszámolod, a kövi ciklus nov. 10.-e körül kezdődik, akkor kezdünk, és akkor leszek cn.1. Éttted :?: :wink:
Holnapra itt is:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

princzike nekem is változóan fájt. Szerintem még neked is fog fájni és nőni :wink: Én is megijedtem, de mivel rendben volt minden megnyugodtam és mint már írtam egy idő után megint fájt vagy nagyon érzékeny volt, kb 12 hétig pontosan nem emlékszem már olyan régen volt :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Csillag
Köszi 8) szüretelés húú az jó lehetett :P

Princzi
Egy sportoló mégiscsak mááás...és kereteken belül még ok de amikor akkora szél van,mint aznap volt...elfújja a gyerekeket a szél...az még fun-nak se mondható :roll: De majd meglátjuk pár év mulva amikor a te gyermekedről lesz szó :wink:

Betty
csak azt nem értem miért nem mentetek úgy,hogy akkor már kezdeni tudjatok? :roll: mert nem 1.cn indul a szuri hanem 3.cn azaz te pont 2nap híjan maradsz le :? engem tök zavarna :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.10.14 12:17-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Meglátszik anyu gépéről írtam :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
látod erre nem is gondoltam...és ha késik pár napot :?: 8)
Most jól jönne :lol:
Csak 3-at, nem többet :!:
Imádkozunk :!:
És most ha megyünk szted meg is kapjuk a recepteket, meg minden ukázt :?: Mert ezt nem tudom...de végülis, ha megvan minden eredmény, akkor miért ne :?: :!: :roll: Nem :?:

betty615

sziazstok.

Mit szóltok ehhez a szörnyű hideghez?
Én meleg rucijaim még anyámnál vannak 60km-rel arrébb, mivel minden nap dolgozok,nem tudok elmenn érte. Az átmeneti kabát meg hideg....
Brüüüüü
Kép
lujzedli

Lujzi
jah, az ember tisztára megbolondul tőle :roll:
Egyik nap 30 fok, másnap 8... :?

betty615

bizony.
én meg amúgy is uuuuuuuuuuuuuutálom a telet.
jól fel id fáztam, petefészkem amjdnem kiszakad a helyéről
mensi úton,csak még barna formában már 3napja
DE:
apa 2hét múlva megy andrológiára
lujzedli

Húúú Lujzi
de jó híír ez :!:
Drukkolok nektek, hogy jó eredmények szülessenek :!: :!:

betty615

köszönöm szépen.
nagyon fél ám. Mondtam neki,elcserélem a pihenőnapomat, és akkor elmegyek vele.
DE nem akarja.
lujzedli

Mondd neki, nem kell félni...az én uram is félt először....most már úgy megy, mintha ez lenne a legtermészetesebb :!: :wink:

betty615

most hallottam, hogy mennyire parázik.
azt mondta, több vizsgálat is lesz.
Betty: uradnál hogyan volt?
lujzedli

Lujzi

Gratula Totyinak! :D

Szerintem a több vizsgálat egy konkrét seggbenyúlást és egy spermaadást jelent-simán kibírható,a férjem állatira félt és egy hős volt!!

Bridget

Holnapra nagyon szorítok Neked!Aztán gyere a hírekkel!!!

Na a tesitanarad is egy állat lehetett!! Kimentünk a pályára,tépte ki a szél a kezemből a ruhákat-szó szerint-majd a barom szervezők lefújták a szar időre tekintettel(mintha ezt délelőtt nem lehetett volna tudni előre)Áttették jövő keddre,én megmondtam,hogy a gyerekem nem megy,az tuti!!

Betty

Sok-sok citromlével lehet pár napot tolni a pirit!!

Csibuc

Szívesen,megrugdoslak,ha kell máskor is :D

Princzi

Majd másként gondolkodsz,ha a kis pocaklakó kint lesz,és állnia kellene a kapuban,metsző hidegben 15 percet ... :wink:

EHCS

Ne keress a híradóban :lol:

Bettike

Jobbulást nektek!
Vendég

Betty
Itt is koszonom a lucky leveleket holnapra zsebrevagom :wink:
Es igen kessen mert en is megyek ugye konzira de menziig nincs kezdes altalaban 3.cn-en en is majd a 3.cn-es vv-t varom meg akkor lesz uhu is es ha jok az eredmenyek mar aznap megy a szuri vgy masnap 8) addig nem is kezdenek de mehet a 4.cn-tol is vegulis nalad nincs gond nem hiszem,hogy nagy jelentosege lenne :roll: Ugyhogy szurkolok hogy most az egyszer kessen es amikor mesz akkor meg akar lehet vv es uhu es kezdes is akar...bar erre rakellett volna kezdezned :? en tudod a gyogyi miatt tudja a doki mikor jon meg azaz o iranyitja es mondta meg vegyem be elotte valo nap aztan meglatjuk :roll: Mondjuk a konzis napon altalaban nem vizsgalodnak de ha pont ugy jon ki...nem tudom...meg nem ugy keszulnek es ez a baj... :roll: Szal en azert remenykedem hatha :wink:

Milyen
Koszonom neked is :!: Megprobalok jo hirekkel jonni :roll: Bar vizsgalodas nem lesz...az majd 3.cn-en na addig izgulhatunk... :?
Tesitanar meg jah...lokott volt...orulok,hogy te fiadnak sem kellett kint dideregnie mert tenyleg van egy hatar most nem egyszeruen hideg volt vgy ilyesmi... :roll:

Princzi
Holnapra egy nagy kalappal :!: Nem tudom olvasod-e meg mielott elindulsz de vigyel magaddal fenykepezogepet es ha nem adnanak fotot akkor fotozd le a kepernyot magadnak :wink: Ez egy jotanacs sokan nem is keszulnek ra es nem kapnak fotot :twisted: Pedig tudom milyen sokat jelent az elso foto...Nekem is van sot 2.fotom is van :roll:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen
húúú tényleg beválik a citromlé :?: :?: :shock: :o
Mert akkor indulok is venni :idea: :lol: Kifacsart lé jobb, mint az üveges :?:
És ez tuti :?: Honnan tudod :?:

Lujzi
mentem vele....segíteni :idea: :lol:

Bri
annyit tudok, hogy először 6. cn.-en kell mennem UH-ra.
Na mindegy, majd kiderül, mi lesz....ha ezt a ciklust még ki kell várni, akkor sem fogok már kétségbe esni, hisz hamar elmegy az a 27 nap....ahhoz képest, amennyit eddig vártunk :roll:
Úgyhogy lesz, ami lesz, előbb vagy utóbb itt lesz nálunk a győzelem.... :wink:

Princz
drukkok holnapra :!:

betty615

Betty
6cn-en a kovi cklusban vgy majd a kovi kovi ciklusban :roll: :oops: Igazad van amugy ezen a 27napon semmi nem mulik...kitartast neked draga 8) Meg nekem se bizti a kezdes...mert ha gondok vannak :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty

Sportoltam sokáig és mindig rengeteg limonádéval toltuk el a pirit 1-2-3 nappal,ha szükséges volt.Összehúzza az ereket és emiatt lehet ilyen hatása! :wink:
Hátha beválik Nálad is!

Bridget

Még visszanézek délelőtt,hátha jössz a jó hírekkel :)

Többiek hun vagytok??
Vendég

Delelott?este jovok majd csak haza :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Na pont itt vótam :D Akkor majd este vagy holnap olvasom a jó híreidet...és Veled vagyok,minden oké lesz :)
Vendég

Este mar meglesz bar most csak beszelgetunk...es remelhetoleg fogigatlonak annyi a mai nappal es varjuk pirit 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
attól függ, mikor jön piri....ha késik most, akkor a kövi ciklusban, ha nem késik, akkor a kövi kövi ciklusban lesz UH 6 cn.-en :lol:
Remélem érthetően írtam le, kicsit bonyesz ez :lol:
Hányra mész :?:
Eszméletlenül drukkolok neked :!: :!: +++++++++++++++

Milyen
köszi a piritoló infót :!: :wink:

betty615

Ertem nana mostmar kepben vgyok :lol: fel 2re megyek delben indulok :roll: Kosoznom draga... :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mi is fél 2-re megyünk jövő szerdán...
Gondolom kb. 1 jó órás lesz nem :?:
De várom az estét...remélem nagyon jó hírekkel jössz :!: :wink:

betty615

Sziasztok!

Végre itthon és végre netünk is van...
Minden okés, lassan a finisben :)

Esthajnal, megadtam a mail címedet egy ismerősömnek, fog írni tesztek miatt.

Puszi mindenkinek!
Orsi
sz orsi

Sziasztok csajok!

Csak szuper gyors helyzetjelentés, mert el vagyok maradva a melóval :lol:
Szóval voltam... most képet nem tudok felrakni, csak majd ha haza értem :lol: , de volt pulzálás is :)
Pzsákocska 16,6 -os és 2mm-s a bentlakó :lol:

Kép

Kép
princzike

Hellóka!

Bridget, nagy szurokhegység!

Orsi, de jó, hogy végre jelentkeztél, remélem, jól vagytok, és már mindjárt szülsz, te jó ég! :shock:

Princzike, hurrrrráááá, gratulálok a kismanóhoz, várom nagyon a képeket!

Milyen, szerencsére nem láttalak a híradóban :wink: :lol:

Lujzedli, hát az bizti, hogy szokatlan egy pasinak ez a vizsi, na meg féltik férfias mivoltukat :lol: , de az én párocskám is túlélte, igaz, neki csak spermanézés volt, azt is itthon gyűjöttük be, mert magánba mentünk, és így megoldható volt. :) Szerintem mondd meg neki, hogy ettől még bátrabb, odaadóbb és férfiasabb a szemedben, mint eddig, talán ez növeli majd az önbizalmát. :wink:

Betty, sajnálom, hogy hőd lefelé mászik, de mindjárt itt a lombik. :wink:

Gyermekem (a kicsi) elhatározta, hogy kicsinálja anyját, az Istennek sem akar aludni, már kétszer próbálkoztam, elalszik, majd pár perc múlva felkel. Sík ideg vagyok már. A másik kölök szintén az életemre tör, holnap lenne a fényképezkedés az oviban, erre kötőhártyagyulladást kap, úgyhogy megint nem megy. A francba már, olyan mérges vagyok, hogy mindjárt felrobbanok, mint egy atombomba. :evil: :x :evil:

Na bocsi, nem akarok az idegeitekre menni.

Ölelés és drukk mindenkinek, akinek kell.

esthajnalcsillag

Orsi
bakker :shock: minyá szülsz :!:
Nem semmi :!: :o
Hogy érzed magad :?:

Princz
gratulálok a jó hírekhez :!: :D
Látod, mondtam, hogy no para :!:

EHCS
Igen, marad, a lombik úgy tűnik....nem gond, hisz mindjárt megyünk, úgyhogy most még piri sem tud felbőszíteni :lol:
Jöjjön csak, szeretettel várom :!: :lol:
Ne légy mérges, árt a szépségednek :wink:
Szegény kicsid...kötőhártyagyuszi :? az nagyon nem jóóó :roll:

betty615

orsi
Hoppá! Te mindjárt szűlsz... hogy érzed magatokat?

Csillag
Te szegény. Remélem van rajtad golyóálló mellény :lol:
Szegény kis manó... elég sz*r a kötőhrátyagyuszi :(
Jobbulást nektek.

Betty
:lol: :lol:

Kép

Kép
princzike

Széép Jó estét!

NA mi van Bridget?
lujzedli

princzi

annyira örülök nektek..végre....ott van a pici baba,titkon én tudtam hogy van ott valaki :wink: :lol: annyira boldog lehetsz most,sok szenvedés után végre siker :) :)

KépKép
bettike83

Bri
hun vagy máá :?: :roll:
tűűűkön ülök :!: :)

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?