Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Zsuzska,

Bóbita :lol: Neked nem nagyon kell ringatóba hordanod Olcsát, a férjed minden féle dalra meg tudja tanítani.
Mi csütörtökön megyünk először ringatóba, már nagyon várom, kíváncsi vagyok hogy tetszik majd Danikának.

Nemone,

érdekes módon felváltva rosszak az éjszakák, egyik éjjel egész tűrhető, aztán a következő katasztrófa.
Szerintem a front, a hideg és az eső bolondítja meg Dancit. Egész nap nyűgös volt, üvöltött az etetésnél, egyedül akkor evett szépen amikor a Hupikék Törpikéket énekeltem neki. Amikor elfáradtam az éneklésben azonnal keserves sírásba fogott és ahogy elkezdtem énekelni mosolyogva szépen nyitotta a száját a kanálnak mint egy kis angyalka. :roll:
Réka nagyon aranyos a képeken, egy hajszál választja csak el a felállástól.

Viki mami,

szerintem nekünk lombikkal lesz a kistesó is, magamnál nem hiszek a csodákban. Mi sem védekezünk, van szép peteérésem, mégsincs semmi. Mondjuk most még nem bánom annyira de azért érdekes.

Vius,

részvétem :cry:

Dita,

papír falak :wink:
Privit írtam.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Viuska, részvétem:-(

Dituli, szoktam rág gondolni, hogy már hányadik héten tartasz, mi újság. Jöttem leskelődni. Látom, minden okés, jól vagytok Milóval, megnyugodtam.
Megmutatom az én szekeremet is. És örömmel újságolom, hogy nálunk is már minden megvan. Már csak a filléres dolgok hiányoznak.)
Kép Kép
Igen, front idején sokan szülnek, ez így van. Én még félek, hogy karácsonykor, vagy szilveszterkor, vagy a kettő között szülök, amikor nincs bent senki, vagy egy nagy hóesés és jégeső idején, vagy ráfagyott ónosesős napon. Remélem, hogy megúszom a rossz útviszonyokat majd. Téged ki visz be, ha szülni fogsz? Nekem nagy félelmem, hogy nem lesz itt a párom, amikor megindul a szülés és mire ideért Pestről.... hajjaj....
Vendég

Twist,

nagyon szép Dorottya járgánya.Örülök, hogy minden megvan már, mostmár te is pihenhetsz.
Az én párom kb 3 órával azelőtt ért haza 300 km-ről, hogy elfolyt a magzatvíz. Beszéld meg a kislányoddal, hogy várja meg apukáját.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Twist, nyugi én hajnali kettőkor keltem hogy beérjünk a programozott császárra Pestre, mivel térdig ért a hó és az autópálya le volt zárva egy kamion keresztbefordult, szóval hétre be is értünk, és onnan már minden simán ment. Tőlünk a Sote 70 km. Szóval nem volt eccerű, de néha sajna kell áldozatot hozni!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Móni, most lehet hogy megdöbbensz, de mi az a ringató????? Én még sose hallottam ilyenről. Sajnál hogy Danika most ennyire nyűgös, én ma voltam Olcsával vásárolni, de csak nevetett, állandóan, annyira nevet mindig hogy sokszor azért nézik meg az emberek, hogy majd kicsattan. Beszarás. Én nagyon nevetős, jó humorú embernek tartom magam, és apuka is de Olcsa már néha túlzás :oops: :roll: :lol: :lol:

Kép
pgsuska

TWIST
Engem állandóan cseszegetnek hogy korai volt még mindent beszerezni, igaz még én is tudnék mit venni de ami fontos az már minden megvan. Nem tudom rád mit mondanának hogy majd 3 hónappal a szülés előtt már készen állsz a baba fogadására! :)
Sztem jobb előbb mint később.
Nagyon tetszik a kiságyatok. Mindig is ilyen kombiban gondolkoztam, de mivel kaptunk pelusozót így maradt a külön ágy verzió.
A szekér is klassz, utána jöhet egy kissrác is bele mert a tiétek is unisex. :)
Gyere gyakrabban mert a másikat sajnos én már nem tudom követni és az igazat megvallva sokszor a blogokra sincs időm hogy olvasgassam. Igaz most hogy rosszra fordult az idő és már nagyjából mindennel kész vagyok lehet hogy bepótolom a lemaradásokat.

Hát remélem hogy a közelben lesz a párom, de végülis a szomszéd kismamira számíthatok ilyen ügyben. Általában itthon van.
Aztán itt van még a szembeszomszéd aki mentős, még fel is ajánlotta hogy ha idő van akkor rohamoz velem veszprémbe.
Nem tudom minek mert kb. 10 perc, és hát első szülésnél órák hosszat el fog tartani az egész cécó! Apósomék is közel laknak, és még lenne pár ötletem ha épp párom nincs a közelben, de azért jó lenne vele menni.

MONIC
Már nézem is!
Sajnálom hogy Dancit megviselik a frontok.

dita75

Zsuzska,

a ringató egy zenés összejövetel a babáknak és anyukáknak, ahol dalokat, mondókákat és játékokat lehet tanulni, együtt énekelni, játszani. Mindig többféle hangszerrel kísérik a dalokat, így a babák meg tudnak ismerkedni velük. Úgy emlékszem, hogy Czinki is vitte ilyenre Nándust.
Nekem több ismerősöm jár, ezért gondoltam, hogy mi is megnézzük. Max 10 fős csoportok vannak, nincs tömeg.

A front engem is megvisel a drekam még jobban fáj és a fejem is. Ha Danci az én frontérzékenységemnek 10-edét örököle már akkor is szenvedni fog szegénykém :cry:
Szerencsére nyilvános helyen jó fej Dancika, bár most a szorongás közepette addig mosolyog míg nem kezdenek gügyögni neki. Mert ha igen akkor bevágja a durcát. Én is bevágnám ha valaki fölém hajolna és hülyéket gügyögne :roll:

Dita,

mázlid van, hogy szülésznő és mentős is van a szomszédban. Mégsem laktok ti annyira az Isten háta mögött :lol:

Kép}
monic80

Moncsi Drágám, nekünk tényleg nincs szükség ringatóra, mindennap az van itthon, Olcsának már a vérében!!!!!!!!!!!!!!!! Amióta megszületett ringatóval/ban él :lol: :lol: :lol: :lol: és ez nem vicc, volt olyan éjszaka hogy reggel ment a zene és ő ebben aludt, vagy Drága apacincája reggelig zenélt neki. :oops: :oops:

Kép
pgsuska

szasztok!

ma éjjel olyat aludtam, pedig kint tornádó volt....... reggel körülnéztem és minden szanaszét van, még a kapuként szolgáló raklapot is úgy feldöntötte mint a fene..... most épp az utcafronti kerítés-projekten dolgozik a párom, de ez az idő eléggé betett neki, így igencsak elhúzódik majd a meló vele.

sajnálom a frontérzékenységet. mostanában kijut a rosszból nekik, mert idén nyáron rendesen jöttek-mentek.
remélem Milót ugyanúgy nem fogja érinteni mint engem.

dita75

Sziasztok!
Ringató program itt is van a közelben, Veresegyházon. Láttam a művelődési házban kiírva. Örültem is, hogy közös programot találtak ki a babával, így őt nem kell otthon hagyni majd:)

Ditus, de tök jó, hogy mentős van a szomszédotokban, ezt a szerencsét! Nálunk még férjem rokonai itt vannak (ha addig el nem költöznek, árulják a házukat....). Úgy lenne jó, ha bemennék egy NST-re a kórházba és ott is tartanának és ott kezdenénk neki a fájásoknak, magzatvíz elfolyásnak stb. Bp. elég messze van, aztán így nyugodtabb lennék. De még 3 hónap, szóval, ráérek ezen agyalni:) A párom is megígérte, hogy bevisz hóban-fagyban, ne aggódjak. Az biztos, hogy baromi jól vezet, náluk kötelező oktatás van mindenféle baromi nehéz pályán, esőben, jégen, vízen, tenger alatt, levegőben, föld alatt, hóviharban stb.:))))))))))))))) és bármilyen körülmények között kell tudniuk vezetni, megállni, fordulni, irányítani. Egyszer hirtelen lefagyott az autópálya, ónos eső és hirtelen fagy miatt, ki sem tudtunk szállni a kocsiból, nem lehetett megállni az úton a talpunkkal, de ő simán hazavezetett. Azóta tisztelem!:) :wink:

A párom sajnos nem akar kisöcsit Dorka mellé. De én nagyon örülnék neki:) Ezt még le kell játszanunk és nehéz menet lesz. Egyelőre Dorkán a világ szeme:)

A korai összekészülésért nem szoktak rámszólni szerencsére. Engem a nagy hasam miatt piszkálnak. A férjem azzal szórakozik, hogy nemcsak kis kuckója van Dorkának, hanem egész kastélya és odasúgja neki, hogy most már ne növessze, hanem inkább töltse ki ezt a nagy helyet:) Meg hogy egy kisbabának nem kell ekkora kastély:) Jaj, férfiak!!!
Vendég

Sziasztok!

sajna Zsiga bronchitises ismét :cry: most figyelnem kell felmegy e a láza, mert akkor azonnal vissza dokihoz!

pusssz
Vendég

Halihó!

Boni!

Zsigunak jobbulást! Remélem nem lesz lázas!

Én nem tudnék türelmesen várni a tesóra, ezért is megyünk vissza. Elég volt az az idő, míg Lackót "megkaptuk".

Némóka!

Sajnlom a rossz éjjeleket! Nurofen helyett inkább viborcult adj éjjel Rékusnak. Ez gyógynövényes. V. sedatif-ot.

Ha a feje nem is fáj, de a foga miatt lehet a nyugtalanság.

Vius!
részvétem!

Linácska!
Megy még Levi hasa? Jobb már a nappali alvása?

Moncsi!
Sajnálom, h Danci is nyügi volt.

Réka és Danci ahogy emlékszem nem nagyon bírják a szeles időt.

Mi zenebölcsibe járunk, egy csajos tartja gitározik. Aztán idővel elővesz hangszereket és a gyerkőcök megkapják. Tökre szereti Lackó, csörgőzik.

Zsuzska Micó!
Tényleg szupi, h Olcsa sok zenét hallgat. Itthon is mindig szól vmelyik Gryllus + ha apóséknál vagyunk, akkor após mindig zongorázik Bubusnak egyet-kettőt.......

Ditus!

[quote]N írta:em tudom minek mert kb. 10 perc, és hát első szülésnél órák hosszat el fog tartani az egész cécó!
Na azért errene vegyél mérget, h sokáig el fog tartani. Nézz meg minket Bonival.

Egészségedre a jó alvást!

Twist!
Jók a szerzemények!

Mi jól vagyunk, Lackót nem zavarta éjjel a szél és az eső. Most dőlt ki reggel óta, remélem alszik egy nagyot. Sajna a trágya idő miatt nem jutottunk el a játszóházba. Pedig közel van, de nem mertem bevállalni, h Lacusom megfázzon a rövid úton.

Kép Jamie Oliver Lackó

Kép a szent babáskönyve Kép :D
20150601134430

Én csak alátámasztani tudom hogy Suskáék tényleg nagyon vidám család, rég röhögtem annyit mint aznap amikor meglátogattuk őket.

BONI
Szegény Csigusz!!! Pedig már kezdtem azt hinni hogy jobban vagytok. :(

TWIST
Muti azt a pocit, hisszük ha látjuk! :wink:

Enyim apa is nagyon jól vezet már 20 éve hivatásos.
Alig ismertem még amikor először elmentünk kocsikázni és mentünk vagy ezerrel de tök biztonságban éreztem magam mellette.
Amikor még nem voltunk együtt és beérkezett vmelyik kisteherautóval a telephelyre nem tudtam elég gyorsan felnézni.... úgy suhant be a kapun ezerrel hogy sokszor még a hátulját sem láttam a kocsinak.

VIKI
Micsoda arzenál van Lackó körül. Kiváncsi vagyok hogy mindennel játszik-e, vagy csak szereti ha jó sok minden van egyszerre körülötte.

Hány óra alatt is zajlott le nálatok a nagy esemény? Már nem emlékszem pontosan csak arra hogy irigykedtünk rátok mert hamar kibújtak a kisfickók.

Most épp a születéseket néztem. (pont vége) volt egy fekete nő a másodikat várta, hú nagyon rossz volt hallgatni annyira szenvedett.
:roll:

dita75

Ditus!
6 körül kezstem fájni, 5kor még lángost sütöttünk apánkkal. 9kor indultunk a kórházba, akkor voltam 3-4 cm-re kinyílva. Lacus pedig 12.45 született.

Én nem néztem ilyen szülős műsorokat. Tutira beparáztatott volna.

Játékok
Plüssek, kiskönyvei, labdák és a forma kirakó mindig ki vannak a téve, a többit cserélgetem. Ma éppen főzöset játszottunk és porszívóztunk előtte.
20150601134430

Lacus 11.20. óta alszik (6kor kelt), nem nagyon hatja meg a szélvihar. Én viszont már nagyon unatkozom Kép
20150601134430

Sziasztok,

Boni mami,

nagoyn-nagyon sajnálom a bronchitist. :cry: Én azt tapasztalm ki ezzel a betegséggel kapcsolatban, hogyha hajlam van rá akkor akármit csinálhatsz, akár a fejed tetejére is állhatsz, a legkisebb megfázás is köhögésbe fajul.
Engem mindenki azzal vigasztíl, hogy majd kinövi Danci, háááááááát a nővére 14 éves és még mindig ugyanannyira laringitises mint kiskorában volt, a férjem testvére pedig 35 éves és ő is ugyanúgy köhög még mindig :shock:

Dita,

örülök, hogy jót aludtál. Szerintem a te lelked akkor került helyre amikor elkészült a szoba, azóta tiszta nyugodt vagy.
Én sem néztem szülős műsorokat és most sem néznék, épp elég lesz azt átélni, nem tesz jót ha előtte paráztatod magad.

VIki mami,

igen, jól emlékszel, Dancit kikészíti a szél. Éjjelünk egész jó volt most, továbbra is tart a felváltva jó éjjel-rossz éjjel elméletem.
De az étkezések katasztrófák, sír de ha a Hupikék törpikéket éneklem azonnal abbahagyja a sírást és mosolyogva eszik szépen-. MOst apa etette meg a főzelékkel és neki szépen evett, nem kellett énekelni. Kezdem azt hinni, hogy Danci irányít engem, én meg ugrálok és énekelek neki. Azt hiszem a zsebében vagyok :oops:

Zsuzska,

hát az én párom nem muzikális, amikor néha énekel dancinak annyira kell nevetnem, nagyon aranyos, de se hallása se hangja nincs :lol:

Twist,

szerintem ne parázz, úgy tudom, hogy a vidékieket már az első jelekre befektetik a kórházba, hogy ne kelljen a fájásokkal még bumlizniuk.

Nemone,

hogy vagytok?

Czinki,

de jó lenne ha tudnál jönni egy kicsit.

Ancsi,

még mindig nem jött össze a telefon, a nagy betegeskedés közepette teljesen el is felejtettem, ha olvasol akkor priviben egyeztessünk újra időpontot, mostmár ráérek. Leadtam a könyvelést is, kész az áfa, ebben a hónapban már csak akkor dolgozok ha kedvem tartja.

Évi,

hogy vagytok? Fű nő már?

Kép}
monic80

Sziasztok!

Boni,
Sajnálom, hogy Zsiga bronchitises! Remélem, nem lesz lázas!

Vius,
Öszinte részvétem! Sajnálom a többi problémát is!

Linácska,
Remélem, Levi hasmenése elmúlt már!

Monic,
Sajnálom, hogy nektek is vannak rossz éjszakáitok! Én már nem is próbálkozom kanállal etetni Rékát, mert lehetetlen. Bár, üvegből is max. a felét eszi meg mostanában. Így most már kb. egy hete 2x-re eszik meg 1 üveg főzit. Azért nem értem, mert reggel, és este viszont gyönyörűen eszik! Mi van vele napközben? :roll:
Ringatót én is tervezem régóta. Kíváncsi vagyok a véleményedre, majd írd meg a tapasztalatodat!

Twist,
Nagyon szépek a szerzemények!

Zsuzska,
De jó, hogy Olcsának állandóan énekeltek! Mi mindketten botfülűek vagyunk...

Dita,
Te tényleg megnyugodtál, hogy minden kész, és azért alszol ilyen jókat! A helyedben én sem néznék szüléseket!

Viki,
Édes a kis Kuktád! :D
Viburcolt próbáltam már ilyenkor, de nem használ. Viszont kipróbálom majd a sedetifet, arra még nem gondoltam.

Mi egész jól vagyunk, bár éjszaka azért egyszer fel szokott ébredni Réka. Szerencsére múlt éjszaka ez 1/2 1-kor volt, és utána már csak 7-kor sírt fel. Bementem, hogy megetessem, erre mélyen aludt, csak álmában sírt fel. Sőt, ma délelőtt 1,5 órát aludt a Drágám! De tegnap, meg tegnapelőtt 2-3x 30 perceket. Imád térdelni, mindenhova odamászik, felkapaszkodik és térdelget.
Viszont nagyon ki akarna menni a szobából, így előkészítettem a terepet, majd csak a babakocsit kell elbarikádoznom, meg jól felmosni, és bebarangolhatja a lakást.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

sziasztok csajok!!már aki emlékszik rám.szomoruan mondom neketek hogy sajna nekem nem sikerült az első inszem,megjött a nemvát:(Egy kis segitséget szeretnék tőletek kérni,mondta a dokim hogy szeretné hogy még kettő inszem legyen és utána csinál lapart,kérdésem az volna hogy mivel az elsö inszemnél nem kaptam semmi gyogyot szerintetek a másodiknál már adnak,?kinek mi a tapasztalata?köszi előre is:))
p.szilvi

Szilvi!
Neked hol csinálják az inszemeket? Dokid nem szokott tájékoztatást adni?

Bocsi, h belekottyolok, de pl. a progi pótlást neki kellene automatikusan adni, nem neked kérni.

Moncsi!

[quote]K írta:ezdem azt hinni, hogy Danci irányít engem, én meg ugrálok és énekelek neki. Azt hiszem a zsebében vagyok.

Ez nagyon cukiságos!!! Amúgy tényleg a zsebükben vagyunk!

Némóci!
Örülök,h jól aludt napközben Réka.

Nem lehet, h a táp ízlik jobban Rékának, mint a főzi? Van ilyen babó a mi babás fórumunkon is, tápot bárhol, bármikor és bármennyit meginna.
20150601134430

úgy tűnik csak én vagyok mazo! :oops: :roll:

amúgy nem paráztatom magam vele.... egyszerűen érdekel hogy mi vár rám.... engem inkább az idegesítene ha tök kukán kerülnék a kórházba így lassan el is kezdek járni a szülésfelkészítőre. Remélem még egy 4-5 előadásra el tudok menni. Ami ma volt a BMC-ben nagyon érdekelt volna meg a múlt heti is de hát nagyon messze van sajnos. Az az egy amin múltkor voltam nagyon jó volt, remélem a helyivel is meg leszek elégedve.

VIKI
Tényleg most már emlékszem akkor volt az első inszemem és pont uhu-ra mentem amikor bekapcsoltam a telcsimet és láttam hogy hoppá Lacus már kijött! :) Gondoltam is magamba ez gyors volt mert aznap este még mit sem sejtve írogattál a fórumba. :)

Hú de jó alvókája van!!! :)

MONIC
Hát igen az baromi nagy megnyugvás volt hogy kész lett Miló kuckója, életem nagy harca volt ez a szobarendezés és akörüli mizéria. Végre túl vagyunk rajta és párom is belátja hogy a Ricsi már lassan tényleg nem fog hozzánk járogatni mivel már most nem jönne ha nem küldenék ugyanis halálra únja magát. Most vasárnap is már kimonopolyzták magukat és nem volt kedve gépezni.... és annyira únta magát hogy lefeküdt aludni, majdnem 3 órát aludtak délelőtt az apjával pedig későn is keltek mert majdnem 9 volt már. Fel is hívta az anyját hogy már a 4 órásival haza megy mert unatkozik.
A kisfiad tipikus pasi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az énekléssel kapcsolatban a múltkor kérdeztem a párom hogy mit fog neki énekelni, mert szokott néha ha jó kedve van pl. a fürdőben. Mire rákezdett, hogy pl ezt: akácos úúúúúúúúút ........
Na mondom jó kis kocsmanótákat tanít szegény gyerekemnek!

NEMO
Biztosan elég Rékának ez a mennyiség. Elvégre fejlődik. Teljesen el is ámultam azon a képen amikor az öledben ül akkorát nőtt.

SZILVI
Sajnálom hogy nem sikerült. Én már az elsőnél kaptam utrot. A 4. nél már szájon át és hüvelyen át is kaptam gyógyszert, persze értelme nem sok volt mint később kiderült.
De Suska és Boni nem kapott és mégis sikerült nekik az inszem.
Ezt a te eredményeid alapján kéne eldöntenie a dokinak hogy kell-e vagy sem.

dita75

Viki, Nemoka
hát a hasmenés még megvan, de lassan kezdem sejteni, hogy miért. Szerintem Levi ugyanúgy tejallergiás, mint Lili volt. Nem akarom belebeszélni, de gyanús. Ha valami vírus lenne, akkor nem napi 3-4-szer kakilna, hanem 13-14-szer, nem???
Ha a gyógytápit kapta utána pár órával ugyan volt kaki, de sárga, és nem is olyan híg. Ha szopik, akkor utána rögtön jön a híg és zöld trutyis. Úgyhogy most kipróbálom, hogy kiiktatom a tejtermékek jó részét az étrendemből, de a tejet teljesen, és meglátjuk mi lesz. Mondjuk erre hamarabb rájöhettem volna, és akkor a mai Heim Pált sem kellett volna lemondanunk, meg a szurikat is megkaphatta volna csütörtökön.
Így tolódik jövő szerdára, viszont akkor egyedül leszünk, talán nem megy rá a fél délelőtt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

VIki mami,

hát tényleg zsebre tesznek minket ezek a kisfickók :lol:

Linácska,

sajnálom a hasmenést, ahogy írod tényleg lehet, hogy tejallergia. Remélem használ, ha nem eszel tejterméket.

Nemone,

nagyon aranyos lehet a térdelő Réka Manó :lol:
Engem továbbra is zavar, hogy Danci nem nagyon hajlandó mutatványozni, négykézlábra is akkor áll csak amikor nem veszem ki a járókából hiába hisztizik. AKkor kínjában feláll négykézláb és ringatózik ahogy RÉka csinálta régebben.
Azt hiszem, hogy nagyon el van kényelmesedve, mert tudja, hogy anya jön és úgyis felülteti, arrébb teszi, felveszi, neki nem kell szenvedni semmiért.
Tuti, hogy ezt régebben elrontottam, mostmár emiatt nagyon nehéz dolgom van mert annyira tud sírni ha nem az van amit ő akar, hogy a szívem szakad meg. És képes nagy krokodil könnyekkel sírni. :roll:

Dita,

a szülésfelkészítő jó dolog nagyon, szerintem a helyi kórházban is színvonalas lesz.
Én nem bántam, hogy nem sok fogalmam volt a szülésről, csak annyi amit a szülésfelkészítőn mondtak. Illetve a legelső alkalommal levetítettek egy természetes szülést, azon annyira elborzadtam, hogy 16 hetesen mondtam Dancinak, hogy bizony bent marad mert én meg nem szülöm.
AZtán szépen elfelejtettem a videót, és hagytam had sodorjanak az események a szülőszobán. És azt kell mondanom akármilyen hosszú volt is, életem legszebb élménye marad a kisfiam születése.

Twist,

hátha meggondolja a párod magát kistesó ügyben, Érdekes módon az én párom is így vélekedett, mostmeg mindenkinek azt mondja, hogy minél hamarabb szeretne Dancinak kistesót :wink: :lol:

Kép}
monic80

Monic,
ne aggódj Danika "lustasága" miatt. Nincs elkésve. A nagykönyvek szerint az adhat aggodalomra okot, ha pl. fél éves koráig nem fordul hasra. Na én frászt is kapnék, ha addig nem tenné.

Lilinek elvileg gyors volt a mozgásfejlődése, 2,5 hónaposan fordult hasról hátra, négy hónaposan hasra hátról 5 hónaposan már ezerrel ment hátrafelé, 6 hósan már rázta a kis popóját négykézláb de csak 7 hónaposan ült fel, mondjuk rá két napra mászott, 8 hónaposan állt fel, és 11 hónaposan indult el.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Monic, bárcsak igazad lenne, kistesó ügyben :wink: Én is arra gondolok, hogyha meglátja a párom, hogy a kislánykával jól boldogulunk, minden okés, akkor nem fél belevágni a következő projektbe. Majd meglátjuk.
Az szuper, hogy a vidékieket első jelre befektetik, ez jó hír:)

Na, hát íme a pocak, állítólag a családban mindenkinek kisebb volt. Nekem tetszik a pocim, sőt még nőhetne:)
Kép

(hoppá, most lebuktam, hogy kutyát tartok a lakásban, ott vannak a táljai a lábamnál:)))))))
Vendég

Twist, cép pocak!!!!!!!!!

Viki, nagyon tünci Lackó a képeken, már olyan nagylegény!!!!!!!

Linácska, sajnál Levi hasmenését, szegény csak rájössz végre mi okozhatja.

Boni, sajnálom, hogy Zsigi megint beteg, jobbulást kivánok neki, sok gyógypusszancsot.

Dita, nemsoká jön Miló bébi, basszus hogy elrepült az idő, vagy csak nekem, hogy már egy perc nyugtom sincs Olcsitól.

Csajok, voltunk vásárolni anyummal és Olcsival a tescoban még hétfőn. Olcsa annyira cukker volt, beültettem a bevásárló kocsiba és toltam, annyira élvezte persze fogtam a kezét, mindenki azt hitte hogy már másfél éves, mert totál úgy viselkedett. Elkezdett sok mindent mondani, bebbbe, babba, mamma, stb. Hihetetlen milyen gyorsan fejlődik. Jah és már nincs baknyuszi, szökkelés, mert már úgy megy négykézláb mint a gép, alig érem utol, hogy a szoba egyik sarkában van hol a másikban, hihetetlen intenziv. :roll: :oops:

Kép
pgsuska

TWIST
Sztem nem is olyan nagy. Mindjárt csinálok az enyémről, igaz van köztünk két hónap különbség.

LINACSKA
Sajnálom a tejallergiát. Remélem hamar rendeződik a dolog és vége lesz a hasmenésnek.

MONIC
Én már szugerálom magamba hogy olyan gyors legyen Miló mint Lacus és Zsigi volt. Remélem minden okés lesz.

Ma megjártuk az önkormányzatot úgyhogy a párom nevét kapja Miló.
Utána elmentem az apeh-hoz mert még ők akarnak tőlem vmi késedelmi kamatot bevasalni, hát beszarok rajtuk hogy január végén küldtem be a bevallásomat és június közepén kaptam meg végre a jogos pénzem és még ők akarnak tőlem késedelmi kamatot?????? Mire fel???? Múltkor csüt-ön voltam úgy emlékeztem hogy akkor van ügyfélfogadás de megláttam lent a nagy táblán hogy szerdán van. Felmásztam a második emeletre, lift nincs erre ott meg csüt. van kiírva. Hát komolyan mondom szenzációs ez a város. :twisted:
Majd egy órával korábban beültem a fogorvoshoz, összesen két órát vártam arra hogy beletegyen valami baromságot a fogamba, sztem csak vmi gyógyszeres vatta, mert már a nagy része ki is esett, ugyanis közölte hogy ilyen előrehaladott állapotban már nem csinál semmit, majd ha megszültem és van időm akkor menjek és folytatjuk a kezelést. Na fasza. Szóval ez nem az én napom.

dita75

Sziasztok csak gyorsan reggel fekszem be Pécsre a kórházba mert magas a vérnyomásom(180/90)volt nagyon vizes vagyok és ezek a toxémia jelei.

Kép

Kép
vius
Baja

VIUS
Basszus, ez nagyon durva..... Remélem tudják kezelni és nem kell még megszülnöd a babát.

Csináltam én is pocakfotót. Igaz ebéd utáni és a pulcsi erősít is, de hát azért valamennyire hiteles a méret :oops:

Kép

dita75

Ditus, már sokkal nagyobb most a pocid mint ami nekem volt, hatalmas!!!! Hogy birod ezt a hülye szeles időt???

Vius, sajnál, vigy magatokra!!

Kép
pgsuska

Sziasztok,

Vius,

nagyon vigyázz magatokra, nem csak Darinkára hanem magadra is, mert a toxémia mindkettőtökre ugyanolyan veszélyes!
Nagyon szorítok++++++++++++++++++++++++++

Viki mami,

Lackó nagyon aranyos, lehet, hogy híres szakács lesz?

Dita,

tényleg hatalmas poci, az enyém szerintem harmad ekkora volt. Leagálbb Miló jól elfér. A kis pociért a doki jobban csesztet, mert abban nem biztos, hogy rendesen elfér a baba.
Nagyon csinos vagy!

Zsuzska,

nagyon üfyes Olcsa! Én is gondolkodtram már, hogy hordozó nélkül vigyem Danci t a tescoba, csak nem tudom nem túl kemény-e az ülőke a kosáron.
Én nagyon szeretek Dancival kettesben vásárolgatni, egyenlőre oda megy ahova én akarom és érdekli minden amit nézni lehet.

Twist,

neked is nagyon szép nagy a kastélyod. :wink: Én nagyon szerettem pocakosnak lenni.

Kép}
monic80

Olyan jót nevettem Dancin most a fürdetésnél. Apa odaadta neki a buzogány végű fogkefét, hgy egyedül mossa a fogát, és Danci mindig megfordítja magának és a nyelével dörzsölgeti az ínyét :lol: :lol: :lol:
Hiába magyarázzuk és mutatjuk neki, hogy a buzogánnyal kell, ő teljes átéléssel mossa a fogt a fogkefe nyelével :lol: :lol: :lol: :lol:
Fényképet nem tudtam csinálni mert a gép kint maradt a kocsiban a garázsban.

Kép}
monic80

Hát ha holnap is ilyen idő lesz szerintem nem megyünk ringatóba, de még a lakásból sem tesszük ki a lábunkat :roll:

Kép}
monic80

Moncsi, én mán úgy mosnám Olcsi fogát, de még egy sincs neki, lassan mán jár és még fogatlan :roll: :roll: :roll: legalább egy jegyjukasztó legyen :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Szasztok!

MONIC
BAsszus de kár hogy nincs kép úgy megnéztem volna!

TÖBBIEK????????????

dita75

Jó reggelt,

Zsuzska,

ne aggódj, a legjobb barátnőm mindkét fiának 9 hós kora után bújt ki a foga, sőt akikkel beszéltem, 90%-ban 8 hós kor után bújt ki a gyerekek foga :wink:
Amíg Danci a fogzásra gyúr a 6 fogával, addig Olcsa szökell, mászik, ül, térdel. :wink:

Dita,

hogy vagy? Miló hogy viseli a frontokat?

Danci ma este 9-től reggel fél 9-ig aludt :shock: Egyszer sem sírt fel, remélem többször lesz ilyen.
MÉgis megyünk ringatóba, mert egy jóbarát anyuka hívott reggel, hogy ugye megyünk. Úgyhogy öltözünk és felkerekedünk.

Kép}
monic80

Ja, és ma csoportos évfordulók vannak nálunk:

- ma van anyukám névnapja

- ma egy éve, hogy megtudtuk, hogy kisfiunk lesz (megjegyzem akkor kellemes őszi meleg volt)

- és ma 8 hós Dancika (holnap a babaúszáson már 3 szaltót csinál majd és belemártják a hidegvizes medencébe is. Na, ettől izgulok rendesen.)

Kép}
monic80

Sziasztok!

Vius,
Jaj, szegénykém! Remélem, tudnak segíteni, és nem akarják majd a dokik, hogy hamarabb megszülessen Darinka! Nagyon-nagyon drukkolok!!! (Réka pont 34+3-ra született, és nagyon hamar összeszedte magát!)

Dita,
Szép a pocakod! A szülésfelkészítő biztos nagyon jó lehet, én is szívesen jártam volna, de nem volt már időm.
Komolyan tőled akar az APEH késedelmi kamatot? Mire fel? Remélem, el tudod majd intézni!

Monic,
Biztos nemsokára Danika is mutatványozik majd nektek! Amúgy ebben én csak azt nem értem, hogy a fejlődésneurológián a doktornő kapásból leminősítette Rékát 1 hónappal, pedig még meg sem nézte, vagy nem kérdezte meg, hogy miket csinál. Így teljesen feleslegesnek érzem ezt a vizsgálatot.
Nagyon édes lehetett Danika a fogmosással! :D Réka is mindig kiveszi a kezemből, és ő akarja egyedül rágcsálni.

Twist,
Nagyon szép a pocakod!

Linácska,
Sajnálom a hasmenést, és a tejallergiát! Érdekes nekem a védőnő, és a doktornő is rögtön mondta, hogy ha lehet ne nagyon egyek tejtermékeket, mert az nem tesz jót Rékának. Mondjuk én nem is vagyok nagy tejtermék evő, mert sajnos a szervezetem nem jól tolerálja, felpuffadok tőle. Egyedül sajtokat szoktam enni.

Zsuzska,
Nagyon ügyes Olcsa! Nagyon gyorsan fejlődik! A 1,5 éves méretek már megvannak, be kell hozni minden szinten! :wink:

Meddig tart még ez a "szuper" idő? Szegény Réka (meg mi is) sokszor felsír éjszaka, és napközben sem alszik jól ettől a nagy széltől. Ma pedig ebéd után ki kell mennünk gyógyszertárba, mert el fog fogyni a pép.
Ja, képzeljétek kb. 1 hete Réka úgy döntött, hogy nem kell már neki a fürdésnél a szűkítő, és szépen elüldögél egyedül a kádban.
Tegnap beszéltem a védőnővel, és azt tanácsolta, hogy semmiféleképpen ne üvegből adjam neki a főzit. A fél üveg főzit össze kell kevernem egy kis péppel, és kanállal kell adnom. Ha nem eszik sokat, akkor csak 4 óra múlva adjak ismét enni neki, és hamar megszokja majd, hogy akkor kell ennie, amikor kajcsi idő van. Hát, lehet hogy drasztikus lesz, de megcsináljuk, mert már én szenvedek az evésétől.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Monic,
Boldog évfordulókat!
Majd írj, hogy milyen volt a Ringató!
De jó, hogy Danika ilyen jót aludt! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Monic,
ez aranyos, hogy kemény a bevásárlókocsin az ülőke :lol: Hát van Dancin pelus, ruha, nem is érzi.

Vius,
hát ez nem jó, reméljük megoldják.

Levi nem javul, úgyhogy megyünk ma délután doktorbácsihoz. Este 8 óra alatt 6-szor fosott (már bocsánat), az utolsónál hajnalban sugárban jött rám a cucc. És ami aggaszt, hogy este fél 9 óta alszik, fél 8-kor evett valamit, meg hajnal fél 2-kor, ami ki is jött, tehát több, mint 8 órája. Azt hiszem, felkeltem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Moncsi, Olcsám felsirt egykor, de hamar visszaaludt, viszont, kilencig aludt. :lol: :lol: :lol: :lol: olyan jót aludtam én is. nem aggodóm a fogacskája miatt, jövő hónapban úgyis lassan kinől. Jó ringatózást!!!

Kép
pgsuska

Móni, Boldog hófordulót Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jövöhéten megyek a drogiba, addigra fogy el Olcsa kajája ha tudom kiváltom a pontgyűjtőt és akkor küldöm neked a kedvezményes kupont!!!

Kép
pgsuska

Halihó!

Linácska!

A mi babásunkban is van tejallergiás manó. Ott az anyuka még a késztermékekben (pl. csoki, keksz) is kiiktatta a tejszármazékokat.

Drukk, h ne vmi komoly dolgot nyaljon be Levi.

Moncsi!
Danci nincs lemaradva mozgásilag? Te szoktál irogatni a februári anyukhoz? A mi cspatunkban pl. nagyon eltérőek a babák mozgásilag. Van olyan, aki 9 hónaposan már járt, van aki csak 13-14 hónaposan. Ez igaz volt a többi mozgására. Viszont én azt mondom, h ne ültesd fel, törje ő magát ezért. Nem jó, ha kimarad egy fázis.

Nem bánnám, ha szakács lenne. Mindig ott van velem, amikor főzök, mondom neki a műveleteket. Csak ne beszéljen olyan csúnyán, mint G. Ramsey :)

Boldog évfordulózást!

Dita, Twist!
Szép pocók!!!!

Dita!

Apeh és fogorvos monnyon le!

Micó!
Lackó első foga 10,5 hónaposan jött ki! Szóval még Olcsa nincs semmivel lemaradva. 3 hónapos korától ömlött a nyála. Most sem egy fogbáró, 6 foga van.

Vius!
Kitartást neked!

Hű, ez a nyálkás-trutyis hideg idő nekünk sem jött átt. Kedden a nagy szél miatt ki se dugtuk az orrunkat, szerencsére tegnap már eljutottunk a zenebölcsibe. Lalót jól bebugyoláltam, el is szendergett miközben mentünk.
20150601134430

Micó!
Te nem próbálsz meg Olcsának főzni?

Amikor Lacus először ült nagybevásárló kocsis kosárban, akkor mi hihetetlen büszkék voltunk rá. Olyan "férfias" volt benne.

Én tegnapelőtt sütöttem sütőtököt Lackónak, amikor kezdtük a hozzátápit imádta. Most nem volt olyan katarktikusa fogadtatás, de megette.
20150601134430

Én még mindig itt. Megint belehúzott Babus az alvással, én meg Kép
20150601134430

Csak helyzetjelentés

apa ma engem is elvitt dokihoz, mert égett mellkason, fájt hátam..szerencsére csak gyulladás...

ZSiga látszatra jobban, drnéni majd holnap megmondja

pusssz
Vendég

MONIC
Boldog évfordulókat.
Sztem igaza van Vikinek, minden könyvben azt olvasom hogy nem szabad nekik túl sokat segíteni, nem ám őt is elrontod mint apát :wink:

Milót nem nagyon érdeklik a frontok, engem sem szokott.
De ezt a trutyit utálom nagyon.
Két napja nincs is pároméknak munkájuk, itthon rontja a levegőt. Ma mondtam neki hogy vigyen fel a városba apehet intézni, na ő ugyan nem vár ott órákat, aztán megbeszéltem vele hogy akkor legalább a bolthoz jöjjön el értem ha bevásároltam. Fél órán át hívtam ő meg itthon szépen bealudt a meleg lakásba én meg a szakadó esőben elindultam haza. Már vagy félúton jártam mire végre feleszmélt.
Olyan mérges voltam.

NEMO
Úgy tűnik megint nekem lesz igazam, még JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Kitöltöttük a szükséges papírokat, kivi vagyok mit írnak vissza de most már nagyon tele van a hócipőm mondtam is a csajnak, hgoy nem tudnak már mást találni???? egy utolsó idős kismamát idegesítenek folyton? Felháborító!!!!!!!!!

Még szerdáig tuti ilyen idő lesz, sajnos. Pedig nem akartam még fűteni, tavaly ilyenkor még tök jó idő volt, de ez sem normális hogy múlt héten még nyári ruhában és papucsban voltam, most meg kabátban lennék ha rám jönne..... a poncsóban meg 2 pulcsiban majd megfagyok. Azt hittem szülésig kihúzom a poncsóval, de lehet hogy vehetek egy nagyméretű kabátot! :(

Remélem a kajamizériátok megoldódik.

LINA
Drukk a dokibácsihoz aki biztosan talál valami megoldást. Levinek mihamarabbi gyógyulást kívánok.

Leragad a szemem. Elfáradtam ma de nagyon.
Nem is annyira jó hogy ha itthon van apa, mert akkor feszt főzni kell. Ha dolgozik ráérek nekiállni 4 után is a kajának.

Basszus annyit teszveszeltem már és még sosem volt olyan hogy vmit nem kaptam meg. Épp mondtam is a szomszéd csajszinak, hogy eddig minden rendben megérkezett.... egészen mostanáig. Még jó hogy nem buktam olyan sokat rajta..... pedig olyan édi kis felsőket lőttem Milónak, sztem nem is nagyon volt hordva.... most keresgethetek új aukciót. :(

dita75

Nemone,

elmaradt ma a ringató, mert aki tartja beteg lett. :cry:
De helyette elmentünk Dancival tescoba, hasznos volt mert most a Beba tápszer (pont amit mi iszunk) 2-t fizet 3-mat kap akcióban volt. Úgyhogy most van 3 doboz tápink.
MÁr a 8 hósnak valót vettem, mivel Danci műtól már annyi.

VIki mami,

régen írtam a februáriakhoz, de annyira pögönek, naponta 5-8 oldal megtelik, én ezt így könyvelés mellett nem tudom követni.

Zsuzska,

pontokkal ráérsz, most van 3 doboz tápink.

Linácska,

remélem Levinek nincs komoly baja,. jobbulást neki.

Kép}
monic80

Viki, marha érdekes ez a dolog, főztem én Olcsának, de jelenleg nem kamázza Morcogi Micó főztjét. Csináltam, sütőtököt, répás dolgokat, de neki ez a sz@r bébikaja az Isten. Némelyik olyan rossz hogy bokákolva adom Olcsának és persze a Drágám azt imádja a legjobban. Aminek meg már türhető illata van, attól mán kirázza a hideg.

Csajok, Olcsával kint feküdtünk az ablakban, kint volt a fejünk sapkában, hát baromi hideg van, lefagyott a fejem. Olcsát úgy bebugyoláltam olyan volt mint Kenny a South Parkból, besz@rás.

Viki, teccett a fogbárós duma :lol: :lol: :lol: valszeg hasonló lesz a tschuka. :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Boni mami,

jobbulást neked, sajnálom, hogy te is lebetegedtél. :cry:

Zsuzska,

hát Danci is jócskán be volt ma bugyolálva a babakocsiban, csak a kis piros orrocskája látszott ki szinte. Nagyon édi volt.
Akartam ma neki kesztyűt venni de nem kaptam :shock: Úgy látom a bababoltok nincsenek igazán felkészülve a hidegre, őket is meglepte a hirtelen jött tél.

Viki mami,

te szoktad nézni a Viasaton a Pokol Konyháját? Hát én függő vagyok :oops: Azt hiszem ez már a 4. csapat de nem tudom megunni. Én bírom nagyon G. Remsyt, igaz, hogy nagyon nyersen fogalmaz de legtöbbször teljesen igaza van. Néha meg akkora szíve van és olyan kedves.

Kép}
monic80

Nem tudom, de én most úgy látom, hogy a vonalzóm 10 napot visszaugrott az iőben. Most másik gépnél vagyok nem az anyémnél de akkor sem kellene ilyet csinálnia...

Kép}
monic80

Ú0gy látom akinek Mamanetes vonalzója van mindenkinek 10 nappal kevesebbet számol :?

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?