Sziasztok!
Vius,
Jaj, szegénykém! Remélem, tudnak segíteni, és nem akarják majd a dokik, hogy hamarabb megszülessen Darinka! Nagyon-nagyon drukkolok!!! (Réka pont 34+3-ra született, és nagyon hamar összeszedte magát!)
Dita,
Szép a pocakod! A szülésfelkészítő biztos nagyon jó lehet, én is szívesen jártam volna, de nem volt már időm.
Komolyan tőled akar az APEH késedelmi kamatot? Mire fel? Remélem, el tudod majd intézni!
Monic,
Biztos nemsokára Danika is mutatványozik majd nektek! Amúgy ebben én csak azt nem értem, hogy a fejlődésneurológián a doktornő kapásból leminősítette Rékát 1 hónappal, pedig még meg sem nézte, vagy nem kérdezte meg, hogy miket csinál. Így teljesen feleslegesnek érzem ezt a vizsgálatot.
Nagyon édes lehetett Danika a fogmosással!
Réka is mindig kiveszi a kezemből, és ő akarja egyedül rágcsálni.
Twist,
Nagyon szép a pocakod!
Linácska,
Sajnálom a hasmenést, és a tejallergiát! Érdekes nekem a védőnő, és a doktornő is rögtön mondta, hogy ha lehet ne nagyon egyek tejtermékeket, mert az nem tesz jót Rékának. Mondjuk én nem is vagyok nagy tejtermék evő, mert sajnos a szervezetem nem jól tolerálja, felpuffadok tőle. Egyedül sajtokat szoktam enni.
Zsuzska,
Nagyon ügyes Olcsa! Nagyon gyorsan fejlődik! A 1,5 éves méretek már megvannak, be kell hozni minden szinten!
Meddig tart még ez a "szuper" idő? Szegény Réka (meg mi is) sokszor felsír éjszaka, és napközben sem alszik jól ettől a nagy széltől. Ma pedig ebéd után ki kell mennünk gyógyszertárba, mert el fog fogyni a pép.
Ja, képzeljétek kb. 1 hete Réka úgy döntött, hogy nem kell már neki a fürdésnél a szűkítő, és szépen elüldögél egyedül a kádban.
Tegnap beszéltem a védőnővel, és azt tanácsolta, hogy semmiféleképpen ne üvegből adjam neki a főzit. A fél üveg főzit össze kell kevernem egy kis péppel, és kanállal kell adnom. Ha nem eszik sokat, akkor csak 4 óra múlva adjak ismét enni neki, és hamar megszokja majd, hogy akkor kell ennie, amikor kajcsi idő van. Hát, lehet hogy drasztikus lesz, de megcsináljuk, mert már én szenvedek az evésétől.