Új privát üzeneted érkezett!

Kiváncsi vagyok,hogy ma is írásmaraton lesz-e a fórumon :D

Szilvikém várom a képeket!!

Kép
berna23

Kép Megint

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Amikor bekapta a zsírkrétát, rúzsos fiam! :) Itt már mondjuk sokat letöröltem belőle.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórikám alkot

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jaj de összpontosit a legénykéd!
Nagyon édes,és ügyes is!!
Dóri már az azstalnál ül?Vagy kivárják szépen egymást a kicsik?

Kép
berna23

Kép Édeském

Kép
Kép
Kép
emesedora

Mármint ebédnél.. :D

Kép
berna23

Kép Így tömi a mézes puszedlit. Mindkét kezében van! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: az asztalnál ül. Ott rajzol, eszik, mindent. Egy ideig osztoztak az etetőszéken, de már ügyesen eszik ott, ezért engedem neki.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Rajzol

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bence is

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese olvas a játszótéren

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Laza csaj

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese és Petra barátnője úszáson

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Vagányka a csúszdán

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bence húzza Dórit! Ő meg sír! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bence, mint egy kis bölis :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Tévéznek az IKREK

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Nagy fiú már

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese és Petra az alsógallai játszótéren

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na most aztán nem lehet panasz a képek mennyiségére!:) Lehet, hogy túl sok is voltam.... :oops:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

VErika!

Köszönjük a helyet, nagyon rendi vagy.

EDB anyu!

Gyerekek tüneményesek, mint mindig. Nálunk még néha az etetőszéken osztozás van, de többnyire, ha egyszerre etetjük őket Geri még a hordozóba tud ülni.

Betti!

Annyira jó, hogy így tudtok már haladni az építkezéssel. Persze lehetne jobban is ha lenne mani. Esetleg egy telefon, hogy hol tart a dolog? Mert ha már legalább elbírálták, akkor tudjátok, hogy kb. 3 hét. Képek kérhetünk a dolgok állásáról?

Bocsánat, hogy most csak ilyen "rövidke" vagyok, de még szanaszét van a lakás. Pedig tegnap is elég sok mindent csinálgattam. CSak hát azért csak nem voltunk itthon hétfőn. Ma meg, ha nem lesz annyira trutyi idő, akkor Gerit viszem tanácsadásra, Dani addig a mamánál lesz, vagy Ő jön még nem tudom. De most tudna rá addig vigyázni!

Még főznöm is kell. Rizses husi lesz! Gyerekeknek meg paradicsomos krumpli.

Még próbálok délután jönni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Emeseanyu
Dehogy sok,ennyi gyereknél minimum kell ennyit tenni.
Mindegyik kép nagyon tetszik,az haláli mikor kukucskálnak a csajok.Na meg Bence a hátitasival..El tudom képzelni mit művelhetnek hárman a gyerekszobában. :D
Bencéd már csak alvásnál cumizik?Mostanában nagyon ritkán látni a szájában.
Nekem Isti böliben abszolut nem cumizik,alvásnál sem.Na de itthon..

Betti

Kép
berna23

Szia Gabi
Már nem rendelitek a kaját?Mostanában mindig mondod hogy főzöl.
Mindenképp telefonálok egyet.
Egy csomó épitkezési kép eltűnt a fotómasináról.
De csinálok és tezsek mindneképp!!
Azért fokozatosan takarits ám.Nehogy szédelegj nekem.

Kép
berna23

Jó reggelt!

Szilvianyu: Naggyon édesek a képek! A győztes a Dóris-kukucskálós! De a többi is marha jó!
Én semmilyen vasalnivaló kupacot nem láttam Nálatok! Genetikailag nem veszek észre ilyesmit, sajnos itthon sem.....

Berna: Üvegtéglát is eltolta a szél? Bakker!
Istike édesem, de ügyes! Hogy beszokott a saját kis társadalmába. Az elején olyan hihetetlen, nem?
Vigyek váltás kismama köteget????? Pénteken.

Gabi: Hmmmm, fini lesz a kajátok! Imádom a rizses húst. De nem sikerül soha olyan finomra nekem, mint a menzás.
Nagyon pocsék időt mondanak mára is, kíváncsi vagyok eljuttok-e a tanácsadásra.

V.erika
v.erika

Gabi: ez az, csak lassan csináld. És egyél és pihenj és igyál stb. stb. :)
Fini ebédek! :)

Nekünk még mára van tarhonyás husi...

Betti:
igen, Bence keveset cumizik. Alváshoz, meg ha sír. Meg apja benyomja a szájába, ha apróságokkal játszanak. Arra nem gondol, hogy már ki és be tudja tenni a szájába! Férfiak... :)

Verika:
sürgősen csináltass szemüveget! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Dórika viszont annál többet cumizik. Nagyon ragaszkodik a cumihoz, nyuszihoz. Pedig időnként szoktam korlátozni, de akkor üvölt. Akkor igyekszem elterelni mással a figyelmét.
Szerintem az a baj, hogy túl szem előtt vannak a cumijai.
El is teszem...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Csak bejelentkezem, hogy túléltem. Olvasni nem olvastam vissza, rengeteget írtatok.
Anyataliról megkaptam az infót, köszönöm Lola. Remélem tudok menni, Timinek kell egy pesztrát keresnem:)))

Amúgy már egész jó, bár eléggé homályosan látok még. Ma megyek Tatára kontrollra, remélem jókat fog mondani a dokinő.
Voltak napok amikor visszasírtam az egészet, még most sem vagyok annyira biztos benne, de persze türelmesebbnek kellene lennem.

Most ennyire futottak, majd ha tudok jövökk bővebben, meg remélem az Anyatalin is talizunk.
Üdv mindenkinek, szélmentesebb napokat.
Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Szilvianyu: előbb hívtalak, nem vagy otthon? Nem válaszoltál a mélemre! Majd hívlak még később...
Azt a sok tarhonyát szanaszét, basszus! :D
Dórika ahogy koncentrál az írásnál, annyira édes, ügyeske!
Cumihoz tán a lányok jobban ragaszkodnak? bár lehet csak véletlen. Noé is csak akkor cumizik, ha fárad, rossz kedve van.
Ma már tényleg téli kabi kell a kicsiknek, olyan hideg van.
Lehet tényleg december lesz majd ősz, ahog yszokott!!!

Gabi: ilyen szélben öltöztesdd fel jól Gerit. Ebéd:fini tényleg. Te hogy csinálod a rizses husit? Pörit összekeversze rizzsel, vagy Te is teszel bele répát? (én igen..)

Anikó: szupi a karácsonyi is, bölcsiben drágább azért!

Betti!
Bölcsiben majd tuti lesz ilyen fotó, szóval majd szólj hogy Istit ne fényképezzék, ha Anikótól rendelsz!
üvegtéglák: :evil: :( Pedig azok (is) bazi drágák, most kell pótolni, vagy többet vettetek?

Lívia: érdekes, hogy homályos még, akik műtötték azt mondták rögtön tiszta volt minden, csak fájt! Remélem minden ok lesz a kontrollon.

Hugi: gondoltam rád, hogy hajnalban mész a hideg kocsival, de azért még mindig jobb, mint a hideg buszon!
Na csak túlélik a férjeink a göthösséget, örülök!

Anyatali: már úgy várom...

Na megyek fő a krumplifőzi, debrecenivel lesz (Noénak pipi husival) meg tésztasalátát csinálok, megkívántam Cirmikétől! :lol:

V.erika! Ügyi vagy Meki ügyben! Thanks!

lola77

Sziasztok!

Lola:
drága Évim! Se levelet nem kaptam (többször néztem ma, és most is), se nem csöngött a vezetékes. Pedig ma már kétszer hívott rajta Csilla, úgyhogy biztos jó. Küld el légyszí akkor még egyszer, meg ha tudod, le van esetleg fotózva, az is. Majd később megnézem, nemsoká jön anyu és elmegyek Emeséért délre. Ma még nem vinném ki az aprótalpúakat.
Urad elment eredményért?? Lökött pasik! :)
Fini lesz az ebéd. Krumpli főzit (Emese kivételével) mi is imádjuk.

Most, hogy eldugtam a cumit, nem is volt két órája a szájában. Nem is kéri. Majd ha álmos lesz, odaadom. Most épp sír Dóri, mert összevesztek a porszívón Bencével, de nem adom neki oda a cumit. Lehet leteszem aludni. Este fél tízkor aludt el mindkét kicsi. Király.... Bence is vergődik. Asszem lerakom őket! :(

Livi:
sokat gondoltam Rád. Ha majd jössz talira, akkor mesélj, egyszer lehet, én is rászánom magam, de nagyon félek tőle. A három császár, a petevezeték átjárhatósági vizsgálat meg a bölcsesség fog műtét annyi fájdalommal járt nekem, hogy utálom már a fájdalmakat.

Na megyek, vonyítanak! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Verika
Nézz oda,nem is köszöntem meg a mekis helyet.Csúnya alpári Bettike..
Nahát én azt feltételeztem hogy tán lustaságból nem vasalok,de köszi hogy megerősitettél hogy ez genetikailag kódolva van. :lol:
Erről nem mi tehetünk.... :wink:
Megköszönném ha hoznál kismama váltást. :D

Livi
Remélem jobb lesz.Neked is napszemüvegben kell járnod egy ideig.Tesóm öccse azért csináltatta inkább nyáron,bár már télen is trendi a napszemcsi.Jobbulást!
Remélem el tudsz jönni.

LOla
Nektek el is fogy egy nap alatt a paris gombóc?
Én fél kiló darálthusiból csinálom,egy marék rizzsel,lesz 8-10gömb.
Jó sok szósz,ált két napra elég.
Üvegtégla:szerencsére van jó sok(bontott),csak persze nem a tiszta dzsuvásakból vitt el a szél,hanem a csilli-villikből.
Pedig annyi munkám van benne,mert csupa vízkövesek,földes,mohás.De megéri kinlódni,vizkőoldózni,sikálni,mert ennek 700Ft darabja.

Épp most küldhet el a kukásfiú melegebb éghajlatra,mert szinte moccintani nem tudta a kis egyszálbelű a kukánkat. 8)
Teleraktam sittel. :P :lol:

Bettu

Kép
berna23

Sziasztok!

Hú, szörnyű ez az idő. Kemény volt hazaérni a két gyerkőccel.Ráadásul itthon maradt az esővédő és az esőkabát és pont félúton hazafelé elkapott minket az eső és nagyon beerősödött a szél is. A babakocsit alig tudtam irányítani, belekapott a szél, Biust meg cipelnem kellett, mert ment az arcába az eső..Antó meg végig visította az utat..
Antikát levittem dokihoz, mert eléggé elkezdett folyni az orra..Gondoltam ébn, hogy nincs nagy baj, de inkább..Pont rendelés végére mnetem, nem volt csak egy gyerek előttünk..Hát jön a fog tényleg, doki is megerősítette, utánna a pelenkázón kint már én is láttam neki. Azért vannak ezek a rossz éjszakák, ezek a hisztis nappalok.Este is kb. 1 órán át visított, mire már elfáradt és elaludt.Adtam neki Panadolt, de olyan erősen tiltakozott, hogy félrenyelte és ki is jött belőle.. De szerencsére nem beteg, csak a fogától takis. Biusnál nem volt ilyen, de Antónak taknya-nyála ömlik...Ez lesz a 9. foga a kis drágámnak..

Átugrottam a Kodály-térre is, sikerült vennem Biusnak a kínaiban nagyon vastag bélelt gatyókat, 2-őt vettem és tök ideges vagyok, mert az egyikben rendesen benne volt a méret, másikban meg csak olyan semmilyen számozás..Nos, pont ez lett jó, a másik nagyon csúnyán áll neki.Majd mehetek vissza levásárolni .. :x

Tegnap megvettük a másik lakáshoz a csempét és a járólapot. Obiban volt akciós, nem olyan szép, mint amit én kinéztem, de jóval olcsóbbb és végülis úgyse mi fogjuk nézegetni. A lényeg, hogy tiszta és kulturált legyen..

Betti!

Ügyes Istike, hogy így megszerette a bölcsit.Mostanra meg már el is felejtetted te is a kezdeti nehézségeket..Mondtam, hogy ez lesz.. Remélem siekrült a Fundementásokat megsürgetned és megy a lóvé, hogy Istikének csodaszép szobája lehessen.
Igen, anyumék a Gálon laknak és akkor tuti azt láttad, merrt a nagyszoba égett meg az erkély is lángolt.Kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett a kiváltó ok...

Szilvi!

Ok, viszem a gatyót, de ha esetleg addíg jártok erre, akkor nyugodtan ugorjatok fel..
Pénteken akkor hogy lesz pontosan a tali?

Jam elvileg meglesz Antika kabija, remélem már hétvégére, reggel elutaltam a pénzt, remélem a csajszi ma fel is adja, már nagyon várom..Közben meg nekem sikerült eladnom Antika baby zsákját, így a kabi tök ingyen lett, annak is már elutalták az árát..Apró örömök...

Kép Kép
joosneagi

Most olvastam a Kemmán, hogy az erkélyen gyűjtötték a szemetet, arra lett rádobva a csikk és atz gyulladt meg..Frankó!!!

Kép Kép
joosneagi

Jági
Undorító idő van..
Akkor az biztosan az a lakás volt.Abból tuti ki kellett hogy költözzenek az albérlők.Tegnap hallottam is hogy ezerrel szirénáznak a mentők,meg a tűzoltók.
Még jó hogy a tűzoltóság egy köpésnyire van.
Örülök hogy jelentkezett a kabátos csaj!

Betti

Kép
berna23

elolvasom én is a cikket.

Kép
berna23

Nektek bejön a leo-poldi honlapja? Én ma reggel óta próbálgatom, de egyszerűen nem siekrül, mindíg hibát jelez..:(

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jági: én is most próbálom leo-poldit, de nekem se jött be. Frankó. Ma akartam rendelni. Tegnap még jó volt. Na akkor holnap. A nadrágot és trikókat Emesének muszáj megrendelnem.

Jó, hogy jön a kabát, zsákkal is ügyi vagy. Én is eladtam ugye Verikának Dórika kabiját és abból vettem ma Tescoban Bencének dzsekit. Pirosas (nem olyan élénk), belül jó vastag sötétkék polár. Féltem a pirostól, de nagyon jól áll neki. 98-ast vettem, mert lemértem ott és képzeljétek, 1 centi különbség volt csak a 92-eshez. És milyen jó, hogy ezt vettem. Tök jó rajta. Alul picit hosszú, de a pulcsi felveszi majd. Még sapi kell mindkettőnek, Emesének bélelt cipő, meg Bencének nézek teszen vastagabb pulcsit. Dórinak az van, meg Emesének is.

Betti:
kukás: durva! :) Kis gonosz nőci vagy Te! :)

Lola:
még egyszer köszi, nagyon rendi vagy! Még nem próbáltam rá, mert nyügi, most kelt. Elég volt ráadnom az új dzsekit. Azon izéltem, hogy a nadrág rész, amit adtál, jó lesz szerintem Dórinak még, úgy is akartam neki használtan venni, szánkózni. Méretbe szerintem tuti jó az rá. Örülök!!
Te kevésbé, hogy eltüntette Soma a sapiját suliban! :( Azóta sincs meg? Táskában??

Tali elvileg 4-től beszéltük. Nekem is jó 4-től, ha apa fél háromra ér haza. De ha csak fél ötre, akkor indulhatnánk inkább akkor Ági. Végül is hogy sikerül megoldanod a gyerkőcöket?
Ügyesek vagytok a másik lakással!

Na megyek, tanulunk!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Tényleg pocsék időnk van. Őszi kabátra lehet az idén már nem is lesz szükség.
Én ma már harisnyát adtam Mátéra a gatya alá. Laura azért szereti ezt az időt, mert ilyenkor mindig harisnyába és szoknyába van oviban. Ha kimennek, csak egy gatyót húz rá.
Igazi csajos lány lett belőle. Imád öltözködni, hajat csinálni, ékszerezni.
Lassan 4 éves lesz a drágám. Tesóméktól egy fésülhető és sminkelhető babafejet kap. Múltkor a barátnőjénél a sima babákat sminkelték ki, majd magukat, és utána engem és a másik anyukát. Szépen néztünk ki:)
Mátéval ma is voltam a gőzben úszni. Olyan meleg volt a viz, hogy majdnem megfőttem, úgy néztem ki utána, mint egy rák és szegény Máté arca is csupa piros volt. Én majdnem elájultam az öltözőbe menet. A lábmosóban hűtöttem le egy kicsit magam.
Utána frankó volt a 8 rétegnyi öltöztetés és a kimenetel a jó kis szeles, esős időbe :evil:
Szombaton a keresztfiam szülinapján voltunk. Teszek majd fel képet a tortáról, nagyon szép és finom volt.
Én már nagyon várom a talit, bár biztos én leszek az utolsó érkező, mert Laurának 17:15-ig balettja van, mire felöltözik, mire hazaérünk... Na de nem baj.

Betti,
Örülök, hogy jól haladtok az épitkezéssel, nemsokára befejezitek, és lesz egy nagyon szép karácsonyotok egy csodaszép házban.

EDB anyu,
Édes Dórikád ahogy rajzol, Laura segit mindig a nyelvével:) Úgy jobban megy a rajzolás. Dóri nagyon ügyesen rajzol.
Bencéd igazi kis pasi lett. Ügyes az egyedül evéssel.
Emesédet pedig nemsokára megrohamozzák majd a pasik.

A Jászai Mari szinházba lehet menni csak úgy is a gyerekelőadásokra vagy csak bérlettel?

V.Erika,
Köszi a helyfoglalást a Mekiben.

JÁgi,
Szegény kisfiad. Nálunk is Mátét viselte meg jobban a fogzás, nálunk is mindig orrfolyással járt.
Bius tündéri.
Nem nevezed be a szombati Plázás gyerekszépségversenyre?

Csilla,
Jobbulást a gyerekeknek! Engem is érdekelne a véleményed a szőlősi családi napköziről.

Livia,
Jobbulást! Pihenj sokat és ne erőltesd a szemed. Remélem el tudsz jönni pénteken a Mekibe.

Jobbulást a beteg férjeknek is! Szedjetek sok vitamint és egyetek sok gyümölcsöt.

Árult már valaki közületek a baba expon? Nemsokára megint lesz Tatabányán.

Jöjjön pár kép:
Kép a torta Kép mondókázás Kép fújja szél a fákat Kép tátsd a szád Kép Kép valami jó megy a tévében
jutte

Szilvi!

Akkor neked is jól jött össze a kabát-csere. Jó, hogy találtál Bencére kabit a Tescoban.Én lusta voltam átmenni, késő este még hétfőn anyumat hívtam, hogy nézzen szét az akciósak között, Aztán Antó méretében nem is volt, át sem mentem, így jött a licit.Már nagyon várom, remélem tényleg olyam jól néz ki, mint a képen.

Tali? ha Anti nem maszekol este, akkor úgy tudok menni, hogy hazaér negyed 6-kor és akkor tudnék indulni. Ha meg maszekol, akkor felviszem a gyerekeket anyumhoz (na, ennek örülnék kevésbé..)és akkor már 4 után tudnék menni. De remélem, hogy nem dolgozik, mert akkor nyugodtabban megyek el, ha ő van a Manókkal...

Judit!

Gyönyörűek a gyerekeid, nagyon jók a képek.Jó lehetett ez a mókázós mondókázás..És a torta meg szuper jó? Hol lett rendelve??
Most tényleg nem lehet jó, az usziban, Nagy hőség után ez a szörnyű szél.Így lehet a legjobban megfázni...

Valamelyik hétvégén mi a Gyémántba készülünk, Bius már be van zsongva, állandóan menne...Biztos élvezni fogják.Van 30%-os kuponunk, így talán nem lesz olyan húzós a beugró.. Bár lehet, hogy Biusom korát le kellene tagadni... :oops:

Kép Kép
joosneagi

Milyen szépségvereseny lesz és melyik plázában? Nem is hallottam..

Kép Kép
joosneagi

Kimásoltom a cikket:

okt 17 10 órától Országos családi nappal egybekötött gyermek és ifjúsági szépségverseny

A Profil Modell és Mozgás Stúdió kicsiknek és nagyoknak országos családi nappal egybekötött gyermekszépségversenyt szervez a Vértes Centerben. Várjuk a gyerekek jelentkezését 0-17 éves korig.
Jelentkezni lehet a norbert@profilmodell.hu e-mail cimen (tárgyként kérjük irják be: Vértes Szépségverseny)
A jelentkezéshez kérjük küldje el gyermeke nevét, életkorát és 1 db fényképet.

Mónika is beküldhetné Dóri és Zsófi képét.

A torta Győrben készült és ilyen finomat még soha nem ettem.
jutte

Szilvia: szívesen, nincs mit, Te is adtál! Csere-ügylet... Akkor Dórika használja egészséggel addig míg Bence (vagy Noé) bele nem nő... Kabija van hozzá?
Gyere velem pénteken akkor, sz.tem 4-4.30 között tudunk indulni, meg telón egyeztetni is! Azért nem akarok túl korán odaérni, hogy a később 6 fele jövőkkel is legyen idő dumcsizni...
Sapka: nem lett meg sajna!

Jutte: gyönyörűségesek a lurkók még mindig... Keresztfiad is édes! Milyen utánozósan tátja a száját Laura is! Ja Soma is segít a nyelvével rajzolás közben, olyan mókás!
Húúú hány fokos vízben lubickoltatnak Titeket ott?

Betti: parad. húsgombóc: én is fél kg húsból és 10 gombóc lett. Na de Noé is megevett ebédre 1-et, 1-et vacsira, férjem 3-at... szóval maradt még 3 gombóc, de azt eltettem holnapra, lesz akié lesz, de Soma még nem evett!

J.Ági: akkor szurkolunk hogy férjed hazaérjen időben pénteken!

lola77

Ja, férjem röntgenje negatív, nincs semmi rossz hír rajta, bár elég szűkszavű, 3 mondat+rtg, amin hogy mit kell nézni???? De férjem szerint nem kell visszavinnie a dokihoz, csak ha pozitív a lelet!

lola77

Ja, Áginak nem írtam még:
Csak túl lesztek a fogacskákon már Ti is. Amúgy Noénak is a 9. foga jön és taknyos hozzá... szinte minden fogánál volt taknyosodás (bocsi). Nektek is alul-rágó jön? Noénak totál be van durranva, szinte látszik az ínye alatt mind a 4 csúcsa, de még nem törte át...

Betti: bocsánat, elfelejtettem reagálni az etetőszékre! Miért nem toltál le Te is mint Én téged egyik nap??? :D
Szóval nem saját készítésű (ennyire nem v.ok ügyes, sőőőt...) ez Ikeás, anyukámék vették Noénak, pedig nem kellett volna, mert volt Somáról egy fa etetőszék, az a szétszedhető, de azt átvittük hozzájuk és ugye volt/van bőven unoka aki kihasználta ott is, kérte Anyu hogy ne vigyük most el, mert még bátyám legkisebbje sokat van ott és ő abban is eszik! Na így lett ez:

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20145059

Na mikor mi kaptuk, akkor asszem 6.990 volt! Ennek nincs tálcája, de én nem is akartam, mert odatoljuk Noét a családi asztalhoz! Magassága állítható 2 fokozatba. Tisztítása mondjuk nem egyszerű... :(

lola77

Sziasztok!

JÁgi!

Bár a 30 %-os kuponotok jóval kedvezőbb, de azért felajánlom és persze másnak is, ha szeretne menni, hogy van 1 db 10 alkalmas és 2 db 8 alkalmas bérletünk. Ha valaki csak 1 alkalmat szeretne menni vele az is megoldható. Így egy jegy 1890 Ft-ra jön ki.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

JÁgi!

Nem semmi már 8 fogacska. De láttam Antónak alul már mind a 4 kint van. Nálunk alul 2, felül 4 van eddig. De nagyon nyálkás neki megint a széklete és rág néha nyöszörögve, így lehet útban van még valahol.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tali:

De jó, hogy ilyen időpontba van. Tegnap beszéltem le a férjemmel és azt mondta, hogy altatási időbe ne nagyon akarjak már menni, mert Gerit Ő nem tudja megnyugtatni (van, hogy cicin alszik el, bár mostanság nem jellemző, mert kevesebb van) Szóval ha ilyen korán lesz bőven tudok maradni veletek, nem kell sietnem. Egy személy én is tudok vinni, bár innen Kertvárosból nem sokan megyünk, de ha esetleg van aki Dkertből, Bánhidáról menne, nagyon szívesen. Vagy becsatlakoznék valakihez, aki Kertvárosból megy. Már tényleg jó sok autó lesz a parkolóban.

Lola!

Jó hír, hogy férjed tüdő RTG-je OK és hogy már jobban érzi magát.

Judit!

Olyan szép képeket tudsz a gyerekekről csinálni. Olyan jó "megülősek". Nálunk "kutyafutta, bemozgós" képek készülnek mindig. Az a torta meseszép.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Riszeshús!

Csinálom a pörit és ebbe én zöldség keveréket is teszek és erre a rizs. A mostani nem lett valami jó. Amúgy mindig ilyen összeragadósra sikerült eddig. Az főzési karrierem kezdetén még külön csináltam a pörit és a rizs és a végén összekevertem.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?