Sziasztok,
Tényleg pocsék időnk van. Őszi kabátra lehet az idén már nem is lesz szükség.
Én ma már harisnyát adtam Mátéra a gatya alá. Laura azért szereti ezt az időt, mert ilyenkor mindig harisnyába és szoknyába van oviban. Ha kimennek, csak egy gatyót húz rá.
Igazi csajos lány lett belőle. Imád öltözködni, hajat csinálni, ékszerezni.
Lassan 4 éves lesz a drágám. Tesóméktól egy fésülhető és sminkelhető babafejet kap. Múltkor a barátnőjénél a sima babákat sminkelték ki, majd magukat, és utána engem és a másik anyukát. Szépen néztünk ki:)
Mátéval ma is voltam a gőzben úszni. Olyan meleg volt a viz, hogy majdnem megfőttem, úgy néztem ki utána, mint egy rák és szegény Máté arca is csupa piros volt. Én majdnem elájultam az öltözőbe menet. A lábmosóban hűtöttem le egy kicsit magam.
Utána frankó volt a 8 rétegnyi öltöztetés és a kimenetel a jó kis szeles, esős időbe
Szombaton a keresztfiam szülinapján voltunk. Teszek majd fel képet a tortáról, nagyon szép és finom volt.
Én már nagyon várom a talit, bár biztos én leszek az utolsó érkező, mert Laurának 17:15-ig balettja van, mire felöltözik, mire hazaérünk... Na de nem baj.
Betti,
Örülök, hogy jól haladtok az épitkezéssel, nemsokára befejezitek, és lesz egy nagyon szép karácsonyotok egy csodaszép házban.
EDB anyu,
Édes Dórikád ahogy rajzol, Laura segit mindig a nyelvével:) Úgy jobban megy a rajzolás. Dóri nagyon ügyesen rajzol.
Bencéd igazi kis pasi lett. Ügyes az egyedül evéssel.
Emesédet pedig nemsokára megrohamozzák majd a pasik.
A Jászai Mari szinházba lehet menni csak úgy is a gyerekelőadásokra vagy csak bérlettel?
V.Erika,
Köszi a helyfoglalást a Mekiben.
JÁgi,
Szegény kisfiad. Nálunk is Mátét viselte meg jobban a fogzás, nálunk is mindig orrfolyással járt.
Bius tündéri.
Nem nevezed be a szombati Plázás gyerekszépségversenyre?
Csilla,
Jobbulást a gyerekeknek! Engem is érdekelne a véleményed a szőlősi családi napköziről.
Livia,
Jobbulást! Pihenj sokat és ne erőltesd a szemed. Remélem el tudsz jönni pénteken a Mekibe.
Jobbulást a beteg férjeknek is! Szedjetek sok vitamint és egyetek sok gyümölcsöt.
Árult már valaki közületek a baba expon? Nemsokára megint lesz Tatabányán.
Jöjjön pár kép:
a torta
mondókázás
fújja szél a fákat
tátsd a szád
valami jó megy a tévében