Sziasztok, nahát, de jó esett, hogy igy örültetek nekem...A két hét múlva irok, meg csak vicc volt, valaki pont ezt irta és onnan vettem,hogy akkor én is.
Vera, én is csatlakozom a medence-dicsöitö táborhoz, tényleg nagyon szupi, és még innen nézve is szerintem megérte a pénzét! Én pont ma mentem neki az ÁDám hasonló medencéjének a hálószobában
, és rájöttem,hogy még ki sem vettük a dobozból...MEntségül szolgál,hogy kapott egy kicsit is, és elöször azzal próbálkoztunk, gyorsabban kész van az egész pancsolás.
Batka, jót nevettem a strand-idöjárás megjegyzéseden, hát az biztos,hogy Kanadáról nem sokmindenkinek jutna eszébe. Na, de itt csak az a gond, hogy nem tart 2-3 napnál hosszabb ideig sosem a jó idö, igaz, akkor meg lehet pukkani a melegtöl, este alig alszunk mi is, de örülünk ennek a vadmelegnek, hogy nem is igaz...Hétvégén 32 fok volt itt is, de ez kb otthoni viszonylatban 35-nek felel meg. Szóval itt is van nyár, csak rövid és kiszámithatalan, pár nap múlva jöhet hideg is.
DBarbi, jók a képek, egyelöre csak az apartment néztem meg, ha sok idöm lesz (talán télen
), megnézem a nyaralásosakat is
Anita, pont jókor kérdezted a forgolódást,pont ma nézetem kereken 2 órán át, hogyan forgolódik ez a legény...Átvittem magamhoz a nagyágyba 7 óra körül, vissza is aludt szépen, én 8-kor ébredtem, ö és a kutyi
10-kor,igy volt 2 órám, néztem hogyan alszik. Dobálózik, forog, néha felül, és azzal a lendülettel már fordul is tovább, becsukott szemmel, szerintem életveszélyes álmában is
Gabi, köszi a képdicséretet, bár az elsö elég vacak a fényviszonyok miatt,azért tényleg szép helyen voltunk megint. Fogytam bizony, 7 kg-t, amiböl majdnem 2 vissza is jött
, a 90 napos diétával. (részletek a mindmegette.hu oldalon) NAgyon hatásos, nem kell koplalni, csak szétválasztani, mikor mit eszel, egyik nap szénhidrát, másik keményitö,harmadik fehérje, negyedik protein,és minden reggelire gyümi. Öszintén szólva, már abbahagytam, de reggelire még most is jól esik a gyümölcs, pláne,hogy most már van választék is.
Ámulok Zsoltika "szókincsén",hogy már ennyi mindent ismer,tényleg nagyon ügyes ö is. Látod, ö most szellemileg ügyesedik,de a lépegetést is biztosan hamarosan elkezdi!
Ann, Hamira nem is lehet szigorúan nézni, én még most is nevetek, ha az a csatos kép az eszembe jut
! ritka huncut kis pofija van, ez már igy igaz...
A kutyának falat adás meg úgy van, hogy amikor már nem éhes, és mindent megpróbál kitalálni, ami érdekesebb az evésnél, beveti ezt is, szabályosan incselkedik a kutyával, a végén meg elengedi a falatot. Vagy sokszor az etetöszékben alulról kezd el porszivózni MArci, amig Ádám benne ül, és valószinüleg a bundája csikizi a combjait Ádibádinak, na akkor van nevetés-kacagás, a két keze valahol a tálca alatt és matatja MArci szörét...
Zit, Beni is irtó sok mindent csinál és tud már, igazán büszke lehetsz rá!!! Rég láttam már fényképet róla,mondjuk mostanában nagyon ritkán jövök csak, lehet elmulasztottam???
Brigi, hogy vagy a pocilakóddal????Olvasom Bömbi nem túl megértö anyával éjszaka,nem hagy aludni, hátha csak a meleg, vagy a foga, vagy mittudomén, de gyorsan elmúlik!!!Nemsokára ti is 1 évesek lesztek!Hajaj, hogy telik az idö!
Gabi75, pont jókor irtál az olcsó babaruhákból, éppen ma vásároltunk mi is be
Ezek már jövö nyári kis együttesek, de hát most volt óóóriási leértékelés, megvettük. A postázást én nem tudnám innen csinálni, itt aranyban mérik a csomagfeladási dijat
Azért remélem sikerül valakivel összetársulni, és lesz belöle valami!!!
Zisza üdv újra (mondom én, aki csak átjáróvendég vagyok
), a képek nagyon aranyosak, a strandoló Gabiról
Bezzeg akkor rossz idö van, amikor kirándulni megy az ember,igaz???
Na, mit szóltok hozzám???Két nap egymás után irtam. Nagyon megvagyok elégedve magammal
Anyukáméktól ma kaptam egy e-mailt,amiben giffek voltak
!!! Azt hittem eldobom magam, hova fejlödnek az ösök!!! 60 évesen belenöttek a második gyerekkorba
Itt ma megint fenetudja milyen idö volt, délelött 15 fok volt, és fújt a szél (mi ekkor voltunk játszótéren, pulcsiban
), délután kisütött a nap, rövidgatyós-pólós idö volt.
Én tudom,hogy milyen aranyosan néz ki Ádám, de mindig csak arra gondolok,hogy nekem,mert az én kisfiam. De annyi felé járunk vele most a kirándulások miatt, és senki nem birja ki szónélkül, liftben, WC-ben, boltban mindig odajönnek hozzám, hogy milyen aranyos egy kisfiú...A legjobb,hogy a szemét dicsérgetik, az meg az enyém
Ezt most csak úgy leirtam,mert még van idöm.
Tegnap a sógorom csattingatta a nyelvét Ádámnak, azonnal elkezdte próbálgatni, és sikerült is neki
Este, fürdésnél meg rájött,hogyan kell kihúzni a dugót, majdnem leengedte a fürdövizet maga alól...
Nagyon sokat játszok én is vele, imádja a megfogom-megfogom játékot, olyankor úgy rohan,majdnem orra esik még mászás közben is. Vagy a bújócska is nagy kedvenc, bemászik valahová,és onnan kukucskál ki, hogy nézzem hova lett.
És ma kétszer vonult el valahová kakilni...Lehet igy fogom észrevenni, mikor jön a trotyi, elég ha figyelem, mikor bújik el szorgoskodni
Na, most is jó sokat irtam, volt némi idöm
Sziasztok, és persze jövök amikor tudok
Barbi
Végül két kép, az egyik tájkép, kivételesen nélkülünk, de ez igy még szebb talán
És egy közeli arckép a mai játszóterezésröl, itt egy mászókára ment fel, és a kormánykereket tekergette vagy 10 percig