Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera: nagyon klassz a medence, nekem is nagyon tetszik....látom Bencének is Kép Nagyon aranyos és ügyes! Ugye milyen jó egy kicsit bulizni ennyi idő után?? Mi is nagyon jól éreztük magunkat a bnőm esküvőjén Kép

Barbi: nagyon szép helyeken jártok Kép és nagyon tetszik, ahogy Ádám "mászik" a térdét kímélve Kép Okos!

Zsófi: esőkabátos Bence csúúúúcs Kép

Anita: Fanni mint a motolla, forgolódik és mászkál egész éjjel. Felül-eldől-felül-eldől...aztán egyszercsak elalszik, így kezdődik...és vándorol, mégjó, hogy meleg van, mert lehetetlen betakarni Kép

Mindenkinek gratula akinek a babája már "gyalogol". Fanni legidősebb topiclakó baba létére még mindig nem hajlandó felállni. Halogatom a dolgot, de be kell jelentkezzek a neurológushoz Kép Remélem nem talál semmit...kezdek tiszta para lenni megint.

Fanninak most azt tanítjuk, hogy "egy"...mondja is, csak úgy hangzik, hogy "ety" KépKépKép vagycsak "e" Kép
Viszont a lignanoi vidámparkban "horgásztunk" neki egy babát, aminek ha megnyomod az egyik kezét, azt mondja "mamma", ha a másikat "papa", ha az egyik lábát, akkor nevet, ha a másikat akkor sír. Namost Fanni tökéletesen utánamondja, hogy "mamma" Kép Kis olaszos beütés Kép

Képek: http://nocciola.gportal.hu/ itt van fent már sok....fogyózók és gyengébb idegzetűek figyelmét előre felhívom, hogy pizza, spaghetti ill. fagyihegyek is láthatóak a képeken Kép

Gabi: minnyá teszek fel ide apartmanképeket Kép

Pusszok: dbarbiék
Dbarbi

Az apartmanképek:

Konyha/étkező...és itt még (nincs róla rendes kép, nemtommiért) van egy 2 személyes kihúzható ágy, jó nagy Kép
Kép

Előszoba a bejárati ajtótól nézve...az volt a mi szobánk, szemben:
Kép

Fürdőszoba:
Kép

Zuhanyfülke:
Kép

Ágy a külön szobában (van ablak is):
Kép

Szekrény a külön szobában:
Kép

Erkély:
Kép

Jah, a takarítás 30 eur, ha kéred, de mi inkább sajátmagunk takarítottunk ki, nem volt egy nagy kunszt Kép 10 óráig kellett végezni, jött a nőci átvenni, de meg sem nézte, csak mondta, hogy ok, rendben van Kép Pedig tényleg kitakarítottunk szépen. A képek már taki után készültek, hazaindulás elött. Ágynemű huzatot sajátot vittünk és azt is használtuk Kép Edények/evőeszközök vannak Kép A konnektor az gáz, úgyhogy kellett venni valami +dugeszt, mert mások a lyukak Kép

dbarbi
Dbarbi

Gabi
Köszi, hogy kérded, jól vagyunk.KépMúlt hét szerda óta folyamatosan vendégeink voltak, ma reggel mentek el. Jó volt, Beni élvezte a társaságot. Tegnap reggelre áttört a felső két kettes foga, olyan is volt az az éjszaka. Nem úgy a mai Kép Este tíztől reggel 10:15-ig aludt. Kép Mondja, hogy "ed-kekö", azaz egy-kettő és tartja a lábát zokni, cipő húzáshoz, ha megkérem rá. Most már könnyebb fürdetni is, mert feláll ha kérem, hogy a popóját és a fütyijét is meg tudjam mosni. Anyuék voltak tegnap és el voltak ájulva tőle, nem gondolták, hogy ilyen biztonságosan megy, mint látták. Adott nekik levegőbe cuppanós puszit. Ja, és mint az indiánok, ütögeti a száját a tenyerével, miközben mondja, hogy "aaaaaa". Tiszta édes. Na, befejezem az ömlengést, csak minden nap csinál valami újat. Kép

Pussz
zit
zit

Sziasztok,

korai volt az orom, mar 2 napja megint 3 orankent ebredunk KépKép es az a gaz, hogy igy, hogy volt par rendes alvas, most sokkal faradtabb vagyok az alig-alvastol Kép

Zit,
jo, hogy irtal magatokrol, Beni nagyon ugyes, nem csodalom, hogy el vannak ajulva tole Kép

Dbarbi,
szerintem nyugi, mar kiderult, hogy Fanni egy nyugis baba, nem sieti el a dolgokat...

Gaboka,
alvast fentebb irtam Kép de azert koszi a gratulat Kép Nekunk van legzesfigyelon, Emma megis velunk 1 szobaban alszik, ugy, hogy a kisagya a mi agyunk mellett van, igy ejjel csak kiveszem-beteszem. Ha elalszok szopi kozben (alt. hajnalban) akkor velunk alszik, de ha felebredek akkor visszateszem

Vera,
huuu, nagyon jok a pancsizos kepek! Latom mindenkinek tetszik a medence Kép Benci nagyon ugyes, hogy hagyta a szuleit kikapcsolodni egy kicsit Kép koltozeshez ++++++++++++++++++++++ aztan gyorsan kottessetek be az internetet mert hianyozni fogtok!

Anita,
fogacskahoz gratula! es egybol a felso! Latod milyen rendes Robo, hogy megsporolt nektek egy csomo penzt? (En amugy tuti tesora gondoltamKép) Alvas -> Gabinak mar irtam, sajnos megsem megy szopi nelkul... de legalabb remenyt adott, hogy egyszer mi is fogunk 8-10 orakat aludni! Zsizsaek balcsiznak, ha jol tudom

Barbi,
ciki, de en nem is tudtam, hogy Kanadaban szokott strandido is lenni... Adi maszasa csuuucs Kép Azert a hetvegen nezz am be Kép

Meme,
en meg a fogakert Kép nekunk meg csak 2 van, es mar megint honapok ota mindent a fogara fogok Kép

Ann,
Hamlet Emmanak nagyon bejon, sooot, minden kaja kotelezo eleme Kép ja, es mi sem nyaralunk Kép

Gabi75,
en meg kezdetben leallitottam a harapdalast ugy, hogy ha harapott, azonnal lecsatlakoztattam es elmagyaraztam neki, hogy ez nekem faj es szomoru vagyok stb. aztan mindig folytattuk a szopit. A lenyeg asszem, hogy akarmennyire is faj, nem szabad uvelteni vagy ilyenek (ez eleg nehez), mert akkor azt a szopival koti ossze, es persze ugy magyarazni el neki mint barmi mast... nalunk bevalt

bocsi, csak erre az oldalra futotta, megyek aludni
batka
batkamano

Sziasztok Kép
Asztamindenségit, micsoda képeket látok itt! KépKépKép

Barbi, gondoltam, h kirándultok, ezért nem írtál Kép Lépegető Ádi, olyan édes lehet. De nekem az tetszik a legjobban, h néha a kutyának adja a kajátKép no meg a szabadtéri mászási stílus, asszem Orsi Benéjénél láttam Hasonlót Kép Hogy készültök a nagy eseményre? (ugye ez a 2 hét csak vicc volt?)

Anita, Hami nem egy forgolódós típus, általában nem forgolódik, viszont mostanában, ha nem is éjszaka, de elalvás után 1,2 órán belül elég sokat forgolódik... nem alszik elég nyugodtan asszem Kép Szegény Robó, hog ynem mehetett ki.. Hami is be van szorulva a laksába, hááát nem valami érdekes.

Vera, naaazé, hogy írsz egy pár sort Kép úgy örülök, h Bence ilyen szépen halad!!! Az a víziparadicsom tényleg szuper, látszik, h ki se akar jönni!!! Jól jött nektek az a kis kikapcsolódás a nagy költözés előttt KépKépKép

Gabi, olyan ügyes Zsoltika, hogy ennyi szót ismer!!!! Gratula!!! Egyébként a barométeren meg aklímén akkorát röhögtem, nagyon aktuális szókincse van Kép SzéktologatásKép Nem rossz játék! Kép Torna... nagoyn ügyi vagy.. ahogy jött a meleg, én szépen kihagytam a tornát... most meg, hogy nincs meleg, nem kezdtem el... mondjuk ennek is megvan az oka:
egyszerűen 3 napja Hami folyamatosan nyűgös. Előtte is nehezen viselte a meleget, de az inkább a nappali alvásán látszott meg. De most folyton fel kell vennem, meg foglalkoztatnom kell, de még akkor sem jó minden, néha ok nélkül sír. Persze tudom, h ő hidegfrontérzékeny, no meg a foga is jön, de ez már szörnyű. Annyira sajnálom. Már 2 éjjel is felébredt többször, pedgi nem szokott. Most szinte végig velünk aludt - mert már nem bírtuk a folytonos felsírást és apa áthozta Kép Hozzáteszem, onnantól kezdve nyugi volt. Kép Na meg tegnap este olyan zöld nyálkásat kakált, hogy hajde Kép Persze ez is lehet a fogzástól, meg mittoménmitől is persze, de az előző fogai nem viselték meg, így lehet h inkább az időjárás. Úgyhogy remélem, nem lesz vele semmi gáz és hamar helyreáll a rend. Most pl. egész jól elvan Kép Lehet, h elment a fornt KépKépKép

DBarbi, ety Kép Szerintem, ha már idegesít, h nem áll fel, akkor mielőbb nézesd meg szakemberrel! Biztosan nem lesz semmi Kép, vagy mex. előírnak valami tornát, de legalább nem idegeskedsz rajta és az ügy is sinen lesz Kép Szorítok nektek! KépKépKép

Zit, számolás Kép Puszi Kép Indiánosdi, mind olyan ariiiii lehet!!!!!!!!!!!!!!! Az meg, hogy így együttműködik... elismerésem!!!! Kép

Na meg még mi is van? Ja, az, hogy pozitívumot is mondjak, hogy Hami igazán huncut lett mostanában: ha valami olyat csinál, amiről tudja, h nem szabad és kérdezem, h mit csinálsz? Úgy tud vigyorogni, h levesz a lábamról!!! Mondjátok, mi hogy oldjátok meg, h ne röhögjetek, mert én tuti mosolygok, vagy visszavigyorgok, s ha veszélyesebb dolgot csinál - pl vezetékhez nyúlkál, akkor erőt kell vennem magamon, h ne röhögjek, de tuti látja rajtam, h nem komoly. Csak akkor tudok komoly maradni, ha tényleg gond van - pl. konnektorhoz nyúl, vagy ilyesmi.

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Vera,
köszi az infót a medencéről! Kép Már mutattam Zsoltinak is a képeket, majd meglátjuk Kép

DBarbi,
köszi a képeket és az infókat! Nekem nagyon tetszett az apartman, szuper hely lehetett! Megnéztem a honlapodon is a képeket, hát mit ne mondjak, majdnem honvágyam volt Kép A strand, a piac, a fagyi-pizza-tészta... Hmmmm... De jövőre mi is megyünk! Ha Ti is, mehetnénk együtt KépKépKép

Zit,
tessék gyarkabban ömlengeni Kép Hú de sokmindent tud már Beni! Indiánüvöltést én is tanítok Zsoltikának. Levegőbe cupp Kép Azt olyan aranyosan tudják csinálni a babák! Lépegetéshez is gratula!

Batka,
alvás Kép Pedig már azt hittem, megy nálatok a dolog!

Ann,
huncut Hami Kép Remélem a nyűgije is elmúlt estére! Én is szoktam nevetni "nevelés" közben, bár vannak olyan mondatok, amiket már legalább 100x elmondtam, így egy kicsit unom már és nem is olyan vicces. Persze ha valami nagyon bohókásat csinál Zsoltika, akkor én sem tudom fegyelmezni az arcvonásokat Kép A tornát én csak most kezdtem el, azért vagyok ilyen ügyi Kép Most nagyon igyekszem, hogy ne hízzak tovább, mert a szülés óta csak jönnek a plusz kilók felfelé... Szóval egy kis diéta és egy kis torna, de meg is teszi ám a hatását Kép

<font color="0000ff">Nálunk tiszta horror volt a délután Kép Zsoltika nagyon fura volt: eldobálta a játékait és nem aludt (pedig szokott), a sétát is nehezen bírta, alig mosolygott... Végül a férjem vette észre, hogy fölül nem 2 hanem 4 fogacska jön!!! Hurrá, megvan a magyarázat Kép Tényleg látszik 4 csíkocska, jól meg van duzzadva az ínye, hát ez fájhat keményen! Most nálunk is az van, hogy már kibukkant a csücske a középsőknek, csak rádagadt az íny.

Megyek aludni, mert nehéz napunk volt. Jó éjt,

Gabi</font>

pgaboka

Lanyok!

EGy kisebb vallalkozasba szeretnek fogni!KIvancsi vagyok mit szoltok hozza.?
Szoval azt beszeltem a parommal hogy itt milyen olcso es jo minosegu ruhakat lehet kapni,mi lenne ha olcson haza kuldenenk egy par kg cuccot(body,ingek,szoknyak,nadragok,teli-nyari cuccok,pledek ,kiscipok,kezes labasok,elegans ruhak stb)Minimalis haszonnal,en vadasznam a nagy learazasokat(pl en meg tudnek venni dolgokat 250-2500 ft ig).
Mondjuk ha en megveszek valamit 500 ft -ert akkor oda adnam 800 -ert (na persze ebben benne van a szallitasi koltseg is ami engem terhel szoval a 300 ft az nem tiszta haszon).De most nekunk minden penz jol jon,es itt tenyleg annyira gyonyoru ruhak vannak piaci aron hogy kaprazatos.
Emlekszem amikor a noverem kisfia 1 eves volt es volt az eskuvonk akkor elgans ruhat kerestunk neki es valami 5 ezer ft volt a ruha de semmi extra olyan dolog amit itt a feleert megkaptunk volna.na mindegy nem reszletezem mert tudom otthon milyen arak vannak de ti meg jobban tudjatok .
Szoval ha valakit erdekel barmi ami ruha akkor irjatok en meg tudom venni lefenykepezem es ha valami megtetszik akkor haza kuldom,persze elotte megegyezunk az arban.Pl amit en mindig viszek az noverem kisfianak (elegans kisingek,nadragok ,polok)
VAgy ha ismertek olyan lanyokat akik babat varnak ,akkor egy egesz babanak valo kelengyet is el tudunk kuldeni.Ennel olcsobban otthon sem kapna meg senki,es itt gyonyoru dolgok vannak.

Na mit szoltok a tervemhez?SZerintetek menni fog?
Az aposom mar alig varja hogy kuldjem a csomagot azt mondta o eladja nekunk mivel sok butikos ismerose van.Majd meglatjuk ,de most kezdesnek penteken megvasarolunk egy csomo ruhat es probakent haza kuldom.Ha valakit most erdekel valami akkor szoljon.
gabi75david

Sziasztok!

Megérkeztünk a Balcsiról, és még nem volt időm visszaolvasni, de most nem is fogok, mert az ottani ágy olyan szörnyű volt, hogy alig aludtam. Egyébként viszont minden tök jó volt (persze a tegnapi és a mai időjárást leszámítva), nagyon jól éreztük magunkat, sokat játszottunk, fürödtünk is, Gabival állandóan foglalkozott valaki (biztos hülyének néztek, de tegnap már hiányzott délután, mert az én kezemben alig volt a három nap alatt, és alig vártam, hogy anyu megjöjjön vele a sétából, és én foglalkozhassak vele egy kicsit). Szóval mindent egybevéve jó volt, csak rövid, egyedül annak örülök, hogy végre a saját ágyamban alhatok.Kép Most teszek fel pár képet, és talán holnap vissza tudok olvasni, és írogatok pár sort. Sajna a Balcsiban lévő Gabiról nincsen kép, mert mire eszembe jutott, hogy még nem csináltunk, addigra elromlott az idő. Egyébként élvezte a vizet, csak hidegnek találta, de van egy jó kis felfújhatós csónakja, és általában inkább abban ücsörgött, és onnan pacsált.

Jó éjt mindenkinek!

Zsizsa

Akkor a képek:

Így integetek a strandon.
Kép

Így alszom az ágyban.Kép (Ez egy picikét torzít, de tényleg nagyon pici volt Gabi az ágyhoz képest.)
Kép

Én már befejeztem, most te jösz!
Kép

Így tudok húzódzkodni.
Kép

És végül egy portré.
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Nekünk is ilyen medencénk vanKép

Igaz, már ki is szakadtKép De meg lehet javítani.

Gabi, engem ez nagyon is érdekelne, pont most akarok beindítani egy ilyan internetes ruhaboltot. Ha van kedved velem szövetkezni feltétlen írjál e.mailt! Meg saját használatra is érdekelnének a cuccok.

Zsófi

Bocsi, hogy csak ennyi, de sietekKép Köszönjük a dicséretetKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok, nahát, de jó esett, hogy igy örültetek nekem...A két hét múlva irok, meg csak vicc volt, valaki pont ezt irta és onnan vettem,hogy akkor én is.

Vera, én is csatlakozom a medence-dicsöitö táborhoz, tényleg nagyon szupi, és még innen nézve is szerintem megérte a pénzét! Én pont ma mentem neki az ÁDám hasonló medencéjének a hálószobábanKép, és rájöttem,hogy még ki sem vettük a dobozból...MEntségül szolgál,hogy kapott egy kicsit is, és elöször azzal próbálkoztunk, gyorsabban kész van az egész pancsolás.

Batka, jót nevettem a strand-idöjárás megjegyzéseden, hát az biztos,hogy Kanadáról nem sokmindenkinek jutna eszébe. Na, de itt csak az a gond, hogy nem tart 2-3 napnál hosszabb ideig sosem a jó idö, igaz, akkor meg lehet pukkani a melegtöl, este alig alszunk mi is, de örülünk ennek a vadmelegnek, hogy nem is igaz...Hétvégén 32 fok volt itt is, de ez kb otthoni viszonylatban 35-nek felel meg. Szóval itt is van nyár, csak rövid és kiszámithatalan, pár nap múlva jöhet hideg is.

DBarbi, jók a képek, egyelöre csak az apartment néztem meg, ha sok idöm lesz (talán télenKép), megnézem a nyaralásosakat isKép

Anita, pont jókor kérdezted a forgolódást,pont ma nézetem kereken 2 órán át, hogyan forgolódik ez a legény...Átvittem magamhoz a nagyágyba 7 óra körül, vissza is aludt szépen, én 8-kor ébredtem, ö és a kutyi Kép 10-kor,igy volt 2 órám, néztem hogyan alszik. Dobálózik, forog, néha felül, és azzal a lendülettel már fordul is tovább, becsukott szemmel, szerintem életveszélyes álmában isKép

Gabi, köszi a képdicséretet, bár az elsö elég vacak a fényviszonyok miatt,azért tényleg szép helyen voltunk megint. Fogytam bizony, 7 kg-t, amiböl majdnem 2 vissza is jöttKép, a 90 napos diétával. (részletek a mindmegette.hu oldalon) NAgyon hatásos, nem kell koplalni, csak szétválasztani, mikor mit eszel, egyik nap szénhidrát, másik keményitö,harmadik fehérje, negyedik protein,és minden reggelire gyümi. Öszintén szólva, már abbahagytam, de reggelire még most is jól esik a gyümölcs, pláne,hogy most már van választék is.
Ámulok Zsoltika "szókincsén",hogy már ennyi mindent ismer,tényleg nagyon ügyes ö is. Látod, ö most szellemileg ügyesedik,de a lépegetést is biztosan hamarosan elkezdi!

Ann, Hamira nem is lehet szigorúan nézni, én még most is nevetek, ha az a csatos kép az eszembe jutKép! ritka huncut kis pofija van, ez már igy igaz...
A kutyának falat adás meg úgy van, hogy amikor már nem éhes, és mindent megpróbál kitalálni, ami érdekesebb az evésnél, beveti ezt is, szabályosan incselkedik a kutyával, a végén meg elengedi a falatot. Vagy sokszor az etetöszékben alulról kezd el porszivózni MArci, amig Ádám benne ül, és valószinüleg a bundája csikizi a combjait Ádibádinak, na akkor van nevetés-kacagás, a két keze valahol a tálca alatt és matatja MArci szörét...

Zit, Beni is irtó sok mindent csinál és tud már, igazán büszke lehetsz rá!!! Rég láttam már fényképet róla,mondjuk mostanában nagyon ritkán jövök csak, lehet elmulasztottam???

Brigi, hogy vagy a pocilakóddal????Olvasom Bömbi nem túl megértö anyával éjszaka,nem hagy aludni, hátha csak a meleg, vagy a foga, vagy mittudomén, de gyorsan elmúlik!!!Nemsokára ti is 1 évesek lesztek!Hajaj, hogy telik az idö!Kép

Gabi75, pont jókor irtál az olcsó babaruhákból, éppen ma vásároltunk mi is beKép Ezek már jövö nyári kis együttesek, de hát most volt óóóriási leértékelés, megvettük. A postázást én nem tudnám innen csinálni, itt aranyban mérik a csomagfeladási dijatKép Azért remélem sikerül valakivel összetársulni, és lesz belöle valami!!!Kép

Zisza üdv újra (mondom én, aki csak átjáróvendég vagyokKép), a képek nagyon aranyosak, a strandoló GabirólKép Bezzeg akkor rossz idö van, amikor kirándulni megy az ember,igaz???

Na, mit szóltok hozzám???Két nap egymás után irtam. Nagyon megvagyok elégedve magammalKép

Anyukáméktól ma kaptam egy e-mailt,amiben giffek voltakKép!!! Azt hittem eldobom magam, hova fejlödnek az ösök!!! 60 évesen belenöttek a második gyerekkorbaKép

Itt ma megint fenetudja milyen idö volt, délelött 15 fok volt, és fújt a szél (mi ekkor voltunk játszótéren, pulcsibanKép), délután kisütött a nap, rövidgatyós-pólós idö volt.
Én tudom,hogy milyen aranyosan néz ki Ádám, de mindig csak arra gondolok,hogy nekem,mert az én kisfiam. De annyi felé járunk vele most a kirándulások miatt, és senki nem birja ki szónélkül, liftben, WC-ben, boltban mindig odajönnek hozzám, hogy milyen aranyos egy kisfiú...A legjobb,hogy a szemét dicsérgetik, az meg az enyémKép Ezt most csak úgy leirtam,mert még van idöm.
Tegnap a sógorom csattingatta a nyelvét Ádámnak, azonnal elkezdte próbálgatni, és sikerült is nekiKép Este, fürdésnél meg rájött,hogyan kell kihúzni a dugót, majdnem leengedte a fürdövizet maga alól...
Nagyon sokat játszok én is vele, imádja a megfogom-megfogom játékot, olyankor úgy rohan,majdnem orra esik még mászás közben is. Vagy a bújócska is nagy kedvenc, bemászik valahová,és onnan kukucskál ki, hogy nézzem hova lett.
És ma kétszer vonult el valahová kakilni...Lehet igy fogom észrevenni, mikor jön a trotyi, elég ha figyelem, mikor bújik el szorgoskodniKép
Na, most is jó sokat irtam, volt némi idömKép
Sziasztok, és persze jövök amikor tudokKépKép
Barbi
Végül két kép, az egyik tájkép, kivételesen nélkülünk, de ez igy még szebb talánKép

Kép

És egy közeli arckép a mai játszóterezésröl, itt egy mászókára ment fel, és a kormánykereket tekergette vagy 10 percigKép
Kép

Kép
Kép
barbi

Na, előkerültem én is. Látom DBarbiék, Klarisszáék, Zsizsáék újra itthon, Veráék költözködnek, közben azért rendszeresen tornáztatják Bencét, aki ezt nem is hagyja annyiban, szépen fejlődik, Anitáéknál, Gabiéknál fogak jönnek, Batkáék hol alszanak, hol nem, Barbi kirándul, de azért néha benéz, és egyébként is galád módon lefogyott 7 kilót, Ziték meg csak fejlődnek szépen és irígylésre méltón, Gabi75 és Zsuzsófi vállalkozik, többeknél megtették a gyerkőcök az első lépéseket. Huh, egy szuszra ennyi sikerült.

Közben Marcsi Ákosának szülinapja volt, akit így utólag is Isten éltessen!Kép
Ma éppen Zsizsa Gabija 11 hónapos, neki is boldog hófordulót!Kép

Klasszak a képek is, Laca szeme megy a medencéhez, Bence abban a sárga esőköpenyben egyszerűen ellenállhatatlan, Ádám spéci módon közlekedik a fűben, és klasszul sáros a tóparton, Veráék nagyon csinik a lagzin, Bence csúcs a medencében, DBarbiék klassz helyen nyaraltak, Fanni közeli barátságban lehet a pizzával, Gabi nagyon bájos kiscsaj, de van ott izomerő is, és végül Ádám, a masiniszta.

Valahogy most ilyen körmondatos hangulatom van.

Egyébként köszi a gratutációkat a KRESZ-hez, így utólag persze nem is volt nehéz. Vezetni valószínűleg csak szeptemberben fogok.
Mivel múlt csütörtökön ilyen klasszul vettem az akadályt, hétvégére mi is elhúztunk végre. Na nem messzire, csak a Börzsönybe, de nagyon jól éreztük magunkat. Kár, hogy csak két nap volt. Most volt először, hogy Barni nem itthon aludt, és egészen jól vette az akadályt. Egy kicsit megnyugodtam, mert augusztusban elég sokat leszünk távol.

Forgolódás alvás közben nálunk is van. Sokszor hallom, hogy jól beleverte Barni valamijét a rácsba, de szerencsére ettől általában békésen alszik tovább.Kép

Gabi, Ann: ti mit tornáztok? Én callanetics-et szoktam, de lusta vagyok rendszeresen csinálni. Pedig, ha csinálom, akkor eléggé beválik.

Mi itt voltunk:
Kép

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Szánom-bánom ezer év nem jöttem, pedig mindig olvasgatok és nézegetem, hogy milyen jók a képek, de hát az idöhiány nálunk is jelentös...

Zsizsa, az elöbb amikor néztem Gabi képeit (a portrét éppen) Boti a kezemben elkezdett integetni neki Kép Kép Ugyhogy légyszi adjál át egy pá-pát Gabinak Botka nevében Kép

Klarissza, Gabi75, ha tudok többet az Orlando dologról irok majd róla priviben, mert tényleg jó lenne ha össze tudnánk hozni Kép Kép Kép

Anita, köszi a hiányolást.
Csak valahogy annyira gyorsan mennek most a napok, és rádöbbentem, hogy néhány hét és kezdödik a bölcsi és nem lehetek ennyit a fiammal. Másrészt remélem majd ott kitombolja magát, mert most már szinte mást sem csinál csak amit nem szabad, de azt ezerrel és ügyesen. Látszik a szemén, hogy "na megyek és most jól leboritom/kipakolom/szétszedem a...-ot". Igy amikor ébren van állandóan a nyomában járok, meg intézzük az ügyeket is. Amikor meg alszik, akkor még itt van a házimunka. Viszont szombattól elutazunk egy hétre pihenni, remélem most már nem jön ki a bárányhimlö...tényleg kijött már valakin?

Barbi, én csak olvadozom, hogy milyen tündér Ádibádi! Amiket mesélsz róla! Tisztára mosolygok itt olvasás közben. Annyira jó hallani - olvasni hogy miket csinál! Az biztos, hogy ha megyünk Kanadába csak töled kérek majd uti tippeket Kép Egyszerüen fantasztikusak a helyek amerre jártok. Kiváncsi leszek hogy mit szól majd Ádám, ha hazamennek a rokonok és megint hármacskán lesztek.

Gabi, bübájos lehet Zsoltika ahogy felismeri a szavakat. Mióta elöször irtad, hogy ezt játszátok vele próbálgatom Botival (már ö is lekezdett mutogatni), de sikertelenül. Egyedül a hol van apa - hol van anya - hol van Omár/Picuri (a kutyáink) kérdésekre tudja a "választ", azaz megkeresi az illetöt. Na jó valamelyik nap az eldugott tollat is megkereste, de amikor a dinnyéjét dugtam el, akkor a hol a toll kérdésre a dinnyét szedte elö Kép Egyébként érdekes ez a lépegetés dolog, mert Boti imád ugy sétálni, hogy fogjuk mindkét kezét, de nem tologat. Gergö (az a barátunk, akivel sokat találkozunk) meg tologaott, de amig magától el nem indult nem volt hajlandó kézenfogva sétálni.

Harapás: Boti rondán harap amikor odabújik és megölel, viszont cicizés közben soha, vagy max véletlenül. Amikor elöször kezdte csinálni, határozottan mondtam hogy nem és második után elvettem a cicit. 2 nap és leszokott róla. És ez már jó rég volt.
Egyébként az a fura, hogy szinte csak engem harap meg. Másnak max a kezét, de nekem a hátam, vállam, combom, nem tudok mit kezdeni vele. És minidg akkor amikor édesen hozzámbújik.
Ma képzeljétek el, rondán elesett az akváriumánál (az apja csinált neki egyet a hétvégén), felvettem, hogy megvigasztaljam, erre kitekeregte magát a kezemböl, odamászott sirva a takarójához, belefúrta a fejét, még hüppögött egy kicsit, aztán megnyugodott. Hát tudom én, hogy jó ha meg tudja magát nyugtatni, de hogy egy takaró jobb legyen, mint anya ölelése...
Brigi, jelentkezz, hogy mi van veletek! Vagy csak átsiklottam az irásodon? De ezer éve nem hallottam felöletek.

Látom rengeteget irtam, de még igy is csomót tudnék irni, csak dógom is van.
Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Gondoltam gyorsan írok, Robó ugyanis elaludt. Délelőtt is írtam, de már nagyon elegem van a pillanatnyi áramszűnetekből, minap is elszállt miatta egy csomó irományom, most igaz kevesebb, de akkor is dühítő.Így mérgembe már nem ültem neki mégegyszer.
Napközben mikor Robó fent van, képtelenség írni, egyből kéredzkezik fel az ölembe, és a végén ő nyer, kb ígyKép:

Kép

Kárókatonát hallgatok és nézek ámKép.

Olyan vacak idő van még mindig, eddig a meleggel volt bajom, most meg tiszta őszi idő van. Robóval se tudunk kimenni, olyan rossz.Kép.

Edit: Boti szopizik még? A bölcsibe hogyan oldjátok meg? Mennyi időre mész vissza dolgozni, egész napra? Nem irigyellek , valahogy szörnyen megviselne, ha meg kéne Robótól válnom hosszabb időre. De megértem, nálatok biztosan komoly okotok van rá, hogy így alakult. Mikortól kezdesz és a régi helyeden? Jó, hogy írtál, már hiányoztak az írásaid,Kép.Érdekes lehet, ahogy Boti inkább a pléddel vigasztalódott. Már kezd nagyfiú lenni.Elképzelem, ahogy Boti beindul és közben gondolja"namostaztán mindent lepakolok". Nálunk is vannak hasonló határozott mozdulatok.

Hagnosz: jó nyugis helyen voltatokKép. Abban a házban szálltatok meg? Barni ügyesen vette az akadályokat a nemotthonalvás terénKép.ÜgyiKép.Több kép nem készült? Esetleg Barnusról is tehetnél fel , már régen láttuk a nagylegényt.Köszi a dicséretet fog ügyben.

Barbi: gratulálok a fogyásodhoz én is. A múltkor kimaradt, pedig annyi mindent szeretnék sokszor írni, de mire odaérek, fele lemarad. Büszkék lehettek Ádira, tényleg szép fiúcska .Ő pedig örülhet, hogy ilyen jó szülei vannak és rengeteg helyre elviszitek, annyira megnyílik előtte a világ, sok gyereknek nem adatik meg sajna. Aztán tesék jönni sűrűbben, mondhatni, csak így továbbKép. nemsokára jön a nagy nap, hogyan készültök rá? Szüleidnek gratula a giffekhez, nemmondom ügyesek nagyon!

Zsizsa: én itten hiányollak, pedig tudtam, hogy nyaralni mentetek. Örülök, hogy jól sikerült, azért számolj be légyszi bővebben is majdKép. portrés kép nagyon tetszik, igazi nagylány már rajta Gabó.belavaló csajszi, mindent kipróbál, amint látom. Elhiszem, hogy hiányzott már mikor nem foghattad, hisezn annyira összetudunk nőlni velük, hogy hihetetlen.Boldog hófordulót kívánok Neki:
Kép

Gabi75: lehet engem érdekelnének a rucik, de inkább csak sk vagy rokon kisfiú részére még. MAjd ha beindul, megbeszéljük, jó?Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk is. Kép

GAbi:ZsoltikánaK így már mennyi fogacskája van? Nem semmi, hogy egyszerre négy jön.Nemcsoda hogy szegénykém nyűgibb ő is.Mit használtok rá ha használtok egyáltalán valamit. Szókincse hihetetlen , nagyon értelmes fiú Kép.

Most ezt elküldöm, mert nem szeretném újra írni ismét, és innen folyt.köv.

Anita
anita77

Bocsi lányok, hogy így két részletben írok.

Ann: fogacskával hogy álltok? Remélem Hami hasa nem megy már, legalábbis nem nyálkás .Nálunk is nehezen megy a nemelmosolyítom magam helyzet, de valahogy tényleg úgy van, hogy leveszik az embert a lábáról.Megoldás engem is érdekelne, bár sokszor úgy oldom meg, hogy magam elé képzelem a bajt ami történhetetet volna és akkor tanán könnyebb ellenállni a vigyornak.Nem mindig jön be, megjegyzem.Amúgy írtó érdekes a forgolódás, ugyanis egy időben nem forgolódott Robó, kb nyolc hós kora óta jött rá, hogy ez milyen jó dolog. Azóta gyakorolja is a drágámKép.puszi Hami bébinek.

Batka: azért ne adjátok fel, látod Robónak is egy éves kora után sikerült annyit elérni, hogy ne félóránként ébredjen, hanem kb 3 körül először. Nálatok is kívánom, hogy mielőbb álljon be a rend. Tudom, hogy írtó fársztó és kiveszi az energiánkat a mindenapos nemalvás, mást nem tudok írni, csak kitartást, kitartást, kitartást. Azért pihizzél ha tudsz.Érdekes én is mindig a fogára fogtam ha nyűgi volt, és nem is bújt ki a foga csak most.Lehet megijedt és azért nem akart előbújniKép.

Zit:nagyon ügyi Beni, aranyos lehet a számolása és a lábtartása is. Tényleg érdekes, Robó is szokta a zokni felvételkor tartni a lábát. Nálunk még nem akaródzik elindulni, inkább mászik ezerrel minden felé.

DBArbi: jó kis helyen voltatok, irigykedem ám.Robó sem megy még, viszont ő állni áll és lépked is bármi mellett, de szerintem ő is később érő, mint Fanni is. Viszont tényleg saját magad megnyugtatására érdemes megmutatni dokinak.Látod veráéknál is egy kis tornával mennyire beindult Bencus mozgása.Mászni mászik , ugye? Ugyi vagy, hogy elkezdtet a fogyókúrát, kitartást hozzá.Felesleges kilókat átveszemKép.Olaszos mammaKép.

Vera:kitartást a költözéshez és Bencus nagyon édesen úszik márKép. Remélem az eső is eláll és szerencsésen betudtok pakolni az új lakásbaKép.Biztosan nagyon jó lesz, engem legalábbis mindig izgalommal tölt el egy-egy új dolog a lakásban, ahogy szépítgeti az ember. Jelentkezz majd mielőbb, nagyon várom!

Látom többőtöknél "beszélget" a gyerkőc, erről jutott eszembe, hogy Robó is mondja már, hogy anya és azt is, hogy Anita. Az utóbbit a hinta szó után tanulta meg, valahogy így szokta hita-ani-ta.Gondolom palinta lenne, de átköltötteKép.Mindig kimaradnak az újabb élmények az írásaimból.Ügyesen bepkolászik ő is már és egyre több tárgyat összekapcsol valamilyen módon. Viszont rossz dolgokat is csinál, tegnap pl egy tálat borított le, ami eltörött, ma pedig a felmosóvízet borította fel, úgy hogy ott álltam mellette.Egy pillanat műve volt. Aztán gyors átöltözés, vízfelszedés...
De ezekbe bele kell lassan törődni, hiszen egyre nyűzsisebb lesz ő is.

Meme, Diti, Dandy, Cory,Marcsi , Panu, Regina, Klarissza, Orsi , Hanzika, Noja és a többiek , merre vagytok?

Küldök napocskát mindenkinek:
(igaz kicsit álmos, de holnapra tuti felébredKép)

Kép

Anita
anita77

SziasztokKép

Most csak egy pillanatra, és megyek etetniKép

Csak annyit akartam elújságolni, hogy ma két éve kaptam meg a jogosítványt, ami azt jelenti, hogy már nem próbajogsim vanKépKépKépKépKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja és még egy pár kép, úgyis régen tettem már fel:

Nem is tudtam, hogy itt is ilyen jót lehet aludni:

Kép

Bemutatom, hogy már vissza is tudom a játékaimat pakolni:

Kép

(itt még jó hosszú hajam volt)
Robó
anita77

Sziasztok!

Mégegyszer köszönjük a szülinapi köszöntéseket, nagyon jól estek Kép Kép

Anita:
Itt vagyok, itt vagyok Kép
Bizony, bizony, résen kell lenni, nagyon huncutak ezek a gyerkőcök és nekik még minden játék. Gondolom igazán Te sem tudtál haragudni Robóra. Nekem ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy nekem kellett volna jobban figylenem.

Ann:
Ákos még mindig fülig érő szájjal néz rám vissza, ha szigorú vagyok. Fogalmam sincs, mikor fog komolyan venni, pedig az elolvadok és visszamosolygokról még azelőtt leszoktam, hogy rászoktam volna.
Eleinte mikor "rosszat" csinált, már a csintalankodás előtt pár másodperccel elkezdte mondogatni, hogy nem-nem-nem-nem-nem - tök aranyos volt Kép - de ezt már nem csinálja, így aztán most már nem tudom, mikor csinál "rosszat".
Ahhoz, hogy mindent el tudjak pakolni a polcokra vagy a szekrényekbe, kétszer ekkora lakás kellene vagy legalábbis valalki okos ember, aki kitalálná, hogy költözhetnénk fel pár évre a plafonra.
Viszont addig is marad az, hogy folyton rajta tartom a szemem és mindig résen vagyok.
Ákos pedig már veszélyes is, mert fel tud mászni bárhová és ugye még nincs félelemérzete. Ha valamit nem ér el, akkor odatolja a dömpert vagy egy széket. Kb. egy hete a székekre is felmászik. Eddig csak a fotel meg a kanapé volt a cél, és csak úgy, a mászás örömért de most már semmi sincs biztonságban. Sajna rájött, hogy a széket nem csak szórakozásból lehet tologatni, hanem ha konkrét helyre pozicionálja és rámászik, akkor több mindent elér.

Zit:
Ákos is indiánozik :-). Aztán mikor elfárad, akkor már csak azt áááááááá-t mondja, és odahúzza a kezemet a szájához, hogy én "ütögessem" tovább.

Edit:
Ákos sem hagyta, hogy kézen fogva vezetgessem.
Mondjuk Ő korán indult el (9 hó +5nap), szóval ilyen korán eszembe sem jutott volna még. Viszont tologatni Ő is szeret. Tegnap pl. az IKEÁ-ban majdnem eltolta mindenki bevásárló kocsiját. Hiába mondogattam, hogy ott a miénk, a másoké jobban tetszett neki.
A szinte csak olyat csinál a gyerek, amint nem szabad ismerős. De ha jobban belegondolsz, érhető az Ő álláspontjuk is. Mert ugye amit szabad csinálni, azt már mind kipróbálták, azok már olyan unalmasak.

Vera:
ez a medence tényleg nagyon tuti.
Költözéshez kitartás, Bence mozgási fejlődéséhez pedig gratula.

Most hívott Tamás, hogy mindjárt hazaér, úgyhogy mi indulunk is elé.

Sziasztok.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

ZSizsa!
GABi nagyon nagyon edes!Kép

Barbi!
ADam mar igazin nagylegeny!Szupi hogy bevasaroltal en is igy szoktam elore megveszek dolgokat jovore is mivel ilyenkor fillerekert lehet megvenni ,de gondolom nalatok is.

Anita!
Robo olyan cuki,olyan edesen alszik!Hogy alltok a jarkalassal?Probalkozik mar?Engem egyebkent annyira idegesit amikor kerdezik hogy jar-e mar DAvid,mindig mondom hogy nem meg nincs 1 eves sem Kép

Zsuzsofi!
Engem vegul is minden erdekel de en nem csak internetes rendelest akarok,hanem akar boltoknak eladni vagy mit tudom en.Pl a sogornom ovono es o mondta hogy naluk szokott lenni vasarnap amikor oda jonnek az arusok es o is arulna olyankor.vagy baba ruha boltokba is erdemes lenne bevinni nehanyat.Irj hogy te mit szeretnel mi szerintem mar a hetvegen vasarolunk egy adaggal.

Lanyok!
Ha valakinek van kedve esetleg baba es gyermekruha eladassal foglalkozni akar a kozvetlen kornyzeteben akkor felesben csinalhatnank,vagy ha van ismerosotok akinek baba ruha boltja van,butik az jo lenne.En tenyleg nem akarok sokat nyerni rajta mivel szeretnenk sokat eladni belole,igy tenyleg felezhetnenk a hasznot.
EGyebkent a neten mar csinalja valaki de nagyon dragan arul mindent es a ferjem megkerdezte toluk hogy hogy mukodik,es ok rateszik meg az arra a postakoltseget is ami ruhankent 300-500 ft kozott van es plusz a biztositas ami250-ruhankent,es azt mondjak hogy viszik mint a cukrot.CSAk nem ertem ki veszi meg ilyen dragan(valszeg a gazdagok akik szeretik ha a gyermekuk kitunnek az amerikai ruhakkal)vagy nem tudom.VEgul is akinek van penze,otthon is vannak olyan arak hogy eldobom az agyam tole.Szoval irjatok ha valakit erdekel gyes kiegeszitokent !KépFoleg bp-ek de tolem mehet videkre is nekem mindegy.Az aposom Csongrad megyeben fogja arulni .

Most megyek!SZep napot!
gabi75david

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés. Most kerültem gépközelbe, és Marcsi Ákosának Nagyon Boldog Szülinapot Kivánok igy utólag. Remélem nem haragszol, de nem volt gépem.
Visszaolvasni sem tudtam még semmit, és nem tudom mikor lessz rá időm!
Nekem egy nagyon elromlott fiam van néhány napjaKép. Se enni se aludni nem akar, csak nyüglödik. Egész nap le nem tudom tenniKép És ami a legrosszabb azt veszem észre mintha a tejcim is elapadnaKépKépKép. Pedig szegénykém még nagyon kéri. Lehet, hogy ettől is nyügi, hogy nem jönn több. Most dilemázok, hogy vegyek tápszert, vagy mit adjak neki? Van valami tippetek?
Most mennem kell mert megint üvölt. Hogy hogy lessz ebből vasárnap szülinap???

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Brigi: kérdezni is akartam, csak kimaradt az előbb, hogy mi lehet veletek és hogy vagy. Tejcsi ügyben nem tudok segítni, de van egy ismerősöm, aki pont terhes , ő novemberre várja a babáját a másodikat , az első pedig Robóval együtt születte , na és neki is elapadt a tejcsije.Nem megijeszteni akarlak vele, azért írtam le, hogy ilyen is előfordulhat. Lehet, hogy valakinél ez a terhességgel jár, nemtudom.Mindenesetre nagyon sokaktól olvashattuk pl:Cory is, hogy szoptatott végig.Szerintem a szoptatás topikban kérdezz rá, biztosan tudnak segíteni.Mindenesetre szorítok, hogy ne menjen el a tejcsid és javuljon meg mielőbb Bömbi is.A nyűgi lehet az időtől vagy fogzás, vagy bármi okozhatja még, nem,csak a tejcsi miatt. Bömbi már sok mindent eszik , nem?nem semmi, hogy már Bömbi is egy éves lesz. Vasárnap tartjátok, Azért néha írj egy pár sort. Te hogyan érzed magad, picike megmozdult már?

Gabi75: járással még nem igazán haladunk, esetleg ha vezetjük, de azt nem nagyon szereti. Ő maga viszont minden mellett elsétálgat már és sokat is áll egyedül. Lassan ő is elindul már szerintem. Mellesleg engem az akszt ki, hogy még egy éves sem volt és kérdezték, hogy megy e már és beszél is ugye?Kép Persze olyanok kérdezték akiknek gőzük sem volt mennyi idős Robó és nem is értenekek a gyerekekhez annyira. Sokaknál ez olyan lehet, hogy "kérdezzekmárvalamit".Milyen rucikról lenne amúgy szó? Pár képet esetleg tudnál róla feltenni, vagy küldeni?

Marcsi: persze nekem is az van ilyenkor, hogy nekem kéne jobban vigyázni, de vannak olyan dolgok is, amik hidegzuhanyként érnek. Haragudni nem tudok az ilyenekért, olyanokért viszont igen, amire százszor elmondom, hogy nemszabad és mégis csinálaja.Igaz ez csak a tévé piszkálására jellemző, mert amúgy általában gyorsan megérti ha mondom neki, hogy nem szabad.

Ma jó sokat írtam, de ez a rossz időnek és annak tudható be, hogy apa is bent van velünk és ő RobózikKép.

Anita
anita77

Gabi75, kérlek írd már meg az e-mail címedet a schusy@napnet.hu -ra, és egyeztetünk, megbeszéljük a dolgokat. Komolyan érdekel a dolog!

Tényleg nagyon örülnék neki.

Sajna most se nagyon van időm írni, meg nics is igazán mitKép Mondjuk Bence ma egy éves, egy hónapos, és egy naposKép Jó, mi?

Pár kép:

A kis rögbijátékosKép

Kép

Ne merjen velem senki ujjat húzni!!!

Kép

A kis "őrült feltaláló"KépKépKépKép

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Brigi: nem tudom, hány hetes terhes vagy, de nekem a 16. hét környékén csökkent érezhetően a tej mennyisége, mert ekkortájt vált előtejbe. Innentől egész a szülésig ez a kis mennyiség volt. Balut ez nem zavarta, de ő ekkor már 1,5 éves volt. Nem tudom, mi a megoldás. Talán próbálkoznék tápszerrel, vagy egyéb tejtermékekkel (joghurt, sajt...)

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Nem akarok megbántani senkit, de valahogy most nincs kedvem írni a topikba. Valszeg lusta vagyok. De lelkesen olvasom!! És próbálkozom kérdezni tőletek Kép (Hallom többen máris felzúgnak, hogy de kis szemtelen vagyok Kép)

Azért egy-két szó:

Brigi:
Szegénykém, szorítunk, hogy a tejcsid ne apadjon el, ha még szopiztatni akarsz. Bömbikének sok nyugi puszit küldünk. Ha megtehetitek mindig pihizzetek, ne foglalkozzatok a külvilággal.

A mi dokink már nem nyomatja 1 éves kor után a tápszert, ez általános szerintetek?

Amerikai Gabi:
Kép Micsoda vállalkozó kedv!!!
(Nem akarok belekotyogni, de azért a boltban nem olyan egyszerű eladni a pult alól származó ruhákat, de lehet, hogy nem így van, csak hülye vagyok hozzá Kép Kép)

(Reginának szoktam írni a Mesengerrel nagyon ritkán, de soha nem válaszol Kép Lehet, hogy párkapcsolati zűrök vannak náluk, nemtom. Ez csak megérzés. Hátha olvassa és erre reagál. Hahó Regina, hogy van Dominika????)

Edit:
bölcsi engem is érdekelne, a reakciók mindenképpen.
(Én már parázok, pedig még 14 hónap múlva mennék dolgozni, tuti bele fogok halni, mármost néha elbőgőm magam emiatt. Ráadásul mi tényleg szinte végig kettesben leszünk, az összes rokon távol van. Jajj bölcsi Kép Kép )

Anita:
Robó nagyon édes, főleg a Kárókatonás nézelődés. Olyan édesen lesi a monitort Kép (Lacám az Elvitte a rókáért van oda)

Hagnosz:
Erdőben a házikó Kép Kellemes lehetett. Barniról nincs fotó??

Vera:
Kitartás az édes örömhöz, bár a pakolás kissé macerás lehet, na de az új lakásban a rendezkedés, az nagyon jó!!! Ugye-ugye Bence fejlődik, mint a huzat Kép

Barbi:
Húúú de irigyellek a fogyásáért!!! Kép És gyönyörű tájakon jártok, de jó lesz visszanéznetek 86 éves korotokban Kép

Zsizsa:
Gabi egy tündér kiscsaj!!!!! Nagyon szexi ám pelusban is Kép Kép

Lányok!
Hogyan kell megnézni a korábbi albumainkat? Hogy hívják őket? A számmal kezdődőeket nem találom Kép

Ann:
Én is olyan vajszívű vagyok, vigyorgok, ha csintalan Laca. Ha veszélyes dologról van szó, akkor meg persze csak röhög rajtam és direkt tovább csinálja, annak ellenére, hogy néha én is úgy megijedek, mert feljebb megy az amúgy is rémesen idegesítő nyávogi hangom. Néha olyan tanácstalan vagyok, hogy jól csinálom-e a dolgokat? (Ma is a Ranschburg bácsi válaszait bújtam az egyszervolt.hu-n.)

Jajjjj én úgy ellazultam kaja ügyben, hogy csak na!!
Mondjuk tej, tojás, citrusfélék, apró magvasak nem, na de szinte minden más kóstoltatok Lacával. Gyengébb idegzetűek ne is olvassák: habos süti, harcsapaprikás, töltött káposzta stb. Vagy csak én kíméltem eddig a lurkómat Kép ??? Na, mindegy.

Változatlanul éjszaka is szopizik, kevés kaját eszik, nem hízik Kép Kép Orvos szerint semmi baja, jó husiban van.
Nemtom, hogy kell az éjszakai szopiról leszoktatni sírás nélkül, úgyhogy már nem is érdekel, inkább magunk közé vettük Lacát, lehet, hogy így is marad Kép (Most olvastam, hogy semmi furcsa nincs benne 6 éves koráig, a Jenő írta.)

Hehehe, még jó, hogy lusta vagyok írni, na megyek, mert ígértem egy 2 oldalas esszét egy felvételizőnek.

Pusz mindekinek.
Fuvarozom a csajom Kép
Kép
Na mosmá szálljál ki!!!!
Kép
Anya, nem akart kiszállni magától!!
Kép
klarissza

Sziasztok!

Csak két jó hírt szeretnék veletek megosztaniKépKép

Az egyik hogy Bencinek kibújt a bal alsó fogacskája, nagyon-nagyon aranyosKép Tudom hogy nálatok ez már rég volt, de nekem ez most újdonságKép

A másik, ami még fontosabb számomra hogy Bence végre KÚSZIK!!!! A tegnapi tornán sok kúszást csináltatott vele a gyógytornász és ma délelőtt egyszercsak magától is csinálta. Ma a pakolás helyett a nyomában voltam, mert végre bejártuk az egész lakást, pakolt mindent, rángatta a ruhaszárítót, húzta maga után-előtt, és megnézte a virágokat is közelrőlKép Annyira jó érzés, nagyon boldog vagyokKépKépKép

Ne haragudjatok hogy most csak ennyit írtam, de többre nincs időm! Az új lakásból amint tudok, jelentkezem, állítólag már hétfőn be is kötik a netet!

Sok puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Klarissza, még jó, hogy nem volt kedved írniKép!

Cory: egy villámkérdés: amikor terhesen szoptattál, akkor Balu szopott még éjszaka is? Ha igen, nem volt túl kimerítő? Hallottam olyanról, aki, mikor teherbe esett, leszoktatta a nagyot az éjszakai szopiról. Tudom, hogy mindenki más, de vajon ez általában indokolt, vagy abszolut embere válogatja?

Hú, ez a csak el ne olvadjak, vagy vissza ne mosolyogjak rá, ez elég nehéz téma. Bár amikor vészhelyzet van, akkor úgyis komoly marad az ember. Ami veszélyes, azt nem lehet, és kész. Ami meg nem, abban megpróbálok rugalmas lenni.
Úgyhogy holnap mi is költözünk a plafonraKép.

Többen hiányoltátok Barniról a képet, nagyon arik vagytok, de én most önmérsékletet gyakorolok, mert ez az oldal már olyan lassan nyílik meg a sok kép miatt, hogy kinő a szakállam. Szóval majd a következő oldalra, oké?

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Vera: gratulálok Bence kúszásához és fogához Kép

Hagnosz: az első 2 hónapban szopott éjjel is. Nem tudom, hogy ettől vagy attól, hogy ekkor jártam gyakorlótanítani is, voltam-e kimerült, de az voltam. De én mikor Balu volt a pocakomban, 16-18 órát aludtam naponta. Aztán egyszercsak magától átaludta.

cory

cory
Budapest

Vera!

Ez nagyon jó hír!KépKépKép
Most már biztos menni fog minden, mint a karikacsapás. Egyébként, ha majd lesz időd, írhatsz néhány szót a gyakorlatokról, engem érdekel a téma.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Szia Vera!

Ez aztán a jó hír. Kép Gratulálok.
Ügyesek vagytok, mert azért ám tiéd is az érdem, de persze leginkább Bence az, aki nagyon ügyes.

Puszi nektek és mindenki másnak.

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Sziasztok!

Először Marcsi Ákosának utólag is boldog születésnapot kívánok!

Másodszor: gépünk tönkrevágta magát a múlt héten, aztán elutaztunk, most már itthon két napja, és dolgozunk a javításon.

üdv, panu
panu

Sziasztok!

Csak egy gyors írás, ugyanis a gépünknek baja van, és nem lehet bekapcsolva. Látom, nálatok is ez van, Panu!!!

Vera, gratula!!!

Majd jövök Kép
Gabi

pgaboka

Hahó!

Még nem sikerült visszaolvasnom, de benne van az ötéves tervben.Kép

Azért jöttem, mert most érkeztünk meg a mázsálásról, és Gabi 23 dekát hízott egy hónap alatt, és most 7,62kg.Kép Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy mielőtt elmentünk, gyorsan megetettem a kedvenc szilvás bébiételével, amiből kb. harmad üvegnyit bevágott, szóval kis csalás is van a dologban.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa!
Leköröztetek Kép Eddig mindig Gabi volt a könnyebb a "meglettebb" kora ellenére, de mi is voltunk tegnap mázsáláson és Boti 73 cm és 7,51 kg. Talán 50 g-ot hizott egy hónap alatt...
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Zsizsa:
bezzeg Ákos mindig mázsálás előtt fél órával kakil egy nagyot. Legalább is az utolsó három alkalommal így volt.
Meg is jegyzi dokinéni mindig, hogy nem hízik valami sokat. Viszont mikor visszakérdezek, hogy csak nem sok vagy kevés a gyarapodás, akkor nem mond rá semmit.
De nem túlságosan izgulok, mert ránézésre jó húsban van, még hurkái is vannak a combján.

Brigi, Panu:
neketek is köszönjük a szülinapi köszöntést.

Képzeljétek, tegnap Ákos ráesett egy Duplora és lett egy seb az orrán Kép Ott ültünk mindketten a földön és mindez tőlünk 15-20 centire történt.
Persze rögtön elkezdett sírni, de cicire raktam és meg is nyugodott.
Nagyon magas Ákos fájdalomküszöbe, meg is kérdeztem a neurológián, hogy nem lehet-e, hogy Ákos nem érez fájdalmat - van egy ilyen betegség -, de megnyugtatott a doki, hogy akkor az oltásokat is szó nélkül tűrné.

Járt valaki Kriston Andi intim tornára?
Én igen - még pocakkal - és most vettem meg a könyvét, ami nagyon jó. Tudom ajánlani bárkinek mindkettőt.

Cory:
elfogyott már a gyógyszered?

Hip-hipp-hurrrá, süt a nap Kép Kép
Hogy milyen válogatósak vagyunk. Múlt héten a lehülést vártuk, most meg mégis csak a meleg kell.

Marcsi
marcsi77

Sziasztok!

Na, kicsit el vagyok havazódva, utálom ezt az időt, nem jutunk el sehova...
MArcsi, köszi az érdeklődést, tegnap vettem be az utolsó szem maripent Kép Viszont semmi kontrollt nem csinálnak a Lászlóban, és ez aggaszt, úgyhogy felhívtam a Lakost (ő a lymeguru, de már nincs a Lászlóban), és abban maradtunk, hogy aug. közepén, mikor hazajövünk a nyaralásból, elmegyek hozzá vérvételre. Viszont kell egy vérvétel 3 hónap és 6 hónap múlva is. Persze ezt a rendelőt nem támogatja az OEP, úgyhogy darabját 8000-ért. Ez nagyon bosszant, de hát ez van.
Balu ma megkapja a kullancselleni oltás első szuriját.

Most megyek ebédelni.

cory

cory
Budapest

Cory: Köszi a megnyugtatást. Most töltöttem be a 15.hetet, tehát lehet, hogy e miatt van a csökkenés. Remélem azért nem apad el teljesenKép

Vera. Gratula Bencinek a kúszáshoz Kép. No meg a
fogacskához is. Ja meg a lakáshoz isKép Látod lassan nálatok is minden rendeződik.
Én azért felteszek néhány képet Bömbikéről, mert nem tudom mikor tudok megint jönni. Készülök a szülinapraKép El se hiszem, hogy mindjárt 1éves.

Itt is lehet fürcsizni
Kép
Meggyet ettem. Ugye látszik
Kép
Nekem is levágták a hajamat és ennek örömére sétálni indultam
Kép

Puszi mindenkinek.
Brigi
bombomanyu

Zsizsa: gratula a hízáshoz!Kép Lassan talán eljutunk abba az időszakba, amikor már nem az a központi kérdés, hogy hány dekát hízott a gyerek egy hónap alatt. Én már várom!Kép

Edit: De Boti eszik rendesen, nem?

Marcsi: miért jártok neurológiára? Volt valami problémátok? Én már nem emlékszem, csak arra, hogy Ákos nagyon gyorsan fejlődött mozgásilag. Puszi a sebes orrára.Kép
Nekem videón van meg az intimtorna, szülés után rendszeresen csináltam, nagyon jót tett, még a gátseb gyógyulásának is. A testreform című konditornája is nagyon jó, elhatároztam, hogy fogok járni, de nyáron nincs sajna, úgyhogy majd szeptembertől.

Így aludt Barni az "idegen helyen":
Kép

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

mi is megvagyunk csak kicsit fáradtan, Nórinak most jött ki a 6. foga és jön a 7.-8. is szóval már kivagyunk, nem nagyon alszunk éz kiborít, azt hittem, hogy csak az elsők lesznek ilyenek, de tévedtem.

Bocsi a negatív hullámokért, pedig a nap is süt Kép, de iszonyú fárdatak vagyunk. A babók édesek Kép

Később jövünk

Pussz

Meme
meme

Hangosz:
neurológiára azért jártunk, mert mikor 3 hónapos volt Ákos, akkor a tanácsadáson hasonfekve lefele tartotta a kezét, és mikor felrakta a feje mellé a dokinéni, akkor is visszarakta.
Mondtam neki, hogy csak utál hason lenni és felemeli a lábát, olyan bölcső féle pózba és azért támasztja a felső testét a kezével.
De dokinéni elkezdte nézegetni és azt mondta, szerinte kiugrott a válla és kaptunk beutalót a sebészetre.
Én meg tök ideg lettem és másnap a sebészeten, vagy 5-6x visszakérdeztem, hogy akkor biztosan rendben van-e minden.
Különben a sebészeten másnap a másik kezével támasztott és a kiugrottnak hitt kezével kalimpált a feje mellett.
Na és itt a sebészeten kaptam beutalót neurológiára, hogy ha ennyire izgulok, akkor majd ott megnyugtatnak.
Oda meg addig kell járni - ha már egyszer oda kerül vki - , míg meg nem tanul járni, ha van baja, ha nincs.
Különben hasznosnak találtam, mert a második alkalomtól már nem is a vállát nézték, hanem komplett fejlődésneurológiai vizsgálatot csináltak.
Természetesen mindig megjegyezte a neurológus dokinéni, hogy Ákos mozgási fejlettsége hónapokkal megelőzi a korát, de az meg a májamnak esett jól, csak úgy duzzadozott Kép

Nekem meg a Testreform kazetták vannak meg, épp tegnap csináltam a haladót. Érzem is ma mindenemet Kép

Marcsi
marcsi77

Lányok, már észre se veszitek Bencét, ejnye, bejnyeKépKépKépKép

Ki jön a talira szombaton? Annyira szeretnélek megismerni végre benneteket!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Brigi: eszembe jutott valami. Ismered a Szoptanít nevű segédeszközt? Egy műanyag palack, amit a nyakadba akasztasz, ebben van a tápszer. Két vékony kis cső jön ki belőle, amit a mellbimbóhoz vezetsz. Így szopás közben kapja a baba a pótlást, nem kell cumisüvegezni, vagy kanalazgatni, és a tejtermelés is fenntartható. Ha Bömbi nagyon ragaszkodik a cicizéshez, ez talán megoldás lehet. Szoptatási szakboltban kapható, de lehet, hogy bérelhető is.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!
a gépünket helyrehozta apa, és eddig olvasgattam. a délelőtti üzenetet nem is itthonról küldtem, emiatt.
mindegyik gyerkőc gyönyörű, azt sem tudom, hol kezdjem:
Zsuzsófi, Bence a legutolsó képen nagggyon tetszik nekem, ezen a közeli képen igazán szép.
Barni igen helyes, ahogy alszik az "idegen helyen"
Bömbi most hogy hasonlít a bátyjára, ez a rövid haj egészen nagyfiússá tette
Laca és a baba szép kis páros, és a képaláírások olyan találóak Kép, a zentai utazás se semmi Kép
alvó Robó evés közben, imádnivaló
Ádibádi fekvőtámaszos mászása a csúcs! és csak így megy??, Barbi, esetleg adjál rá hosszabb nadrágokat, pl. egy számmal nagyobbat, és az bő és hosszabb, és takarja a térdét, mi csináljuk ezt Lizi királylánnyal.
Ügyes Benci élvezi a fürdést, aranyos abban a medencében Kép
Zsizsa, egyre szebb a lányod, ez a portré nagyon jó kép róla
csatos-vigyori Hami nagyon édes, még pöttyök nélkül is Kép
szülinapos Ákos is boldog apa ölében Kép
Dbarbi, Fanni lányod gyönyörá az úszópelusban is, de a pizzás kép levett a lábamról.

csak a képekre reagáltam, remélem, nem hagytam ki senkit.

LIZI JÁR! egyedül. hoszas gyakorlatozás van mindennap. kevesebb, mint egy hete tette meg egyedül az első lépéseket, és kitartó munkával ma már séta közben kikérte magának, hogy fogom a kezét (csak az egyiket engedi Kép) és irányítani akarom, hogy merre menjen. és a kertben is kiválóna veszi a buckákat, fűcsomókat. tegnap a megatoysban győztünk szaladni utána Kép
na, megyek, mert megint hajnalozok holnap, és a fél 5-ös kelés megvisel... (bocs, a rosszul alvó babák hozzátartozóitól Kép)

panu
panu

Sziasztok Kép

Gabi, hogy vagytok? 4 fog egyszerre, az durva Kép
Hami egyébként teljesen megjavult, elmúlt a durva front és a nyügije is elszállt Kép Ismét játszik egyedül szépen Kép egy tündér, mondtam már? KépKépKép

Zsizsa, de édi ez a lyány Kép jó, h a hidegre már hazajöttetek, gondolom, nem korcsolyázni akartatok menni Kép
Hízáshoz gratula! Nemtom Hami hány kiló, 3 hete volt 6,7... nem vagyunk olyan szörnyen lemaradva, nem? vagy igen? Kép MAjd megmérem még mielőtt elmegyünk és közlöm az adatot.

Barbi, megfogom játék KépKépKép Mi ezt akkor szoktuk, amikor megyünk lefelé a lépcsőházban és vagy apa vagy én kapom el, Hami meg hangosan röhög Kép

Hagnosz, elvileg egy kis aerobic + callanetics... én maj dnem leszek lusta, de most az vgyok, ha meleg van Kép (most nehog yazt mondja vki, h a héten nem volt meleg!!!!)

Edit, jajjjj, ne is mondd ezt a bölcsit, én belehalnék! Biztosan neked is nehéz lehet! Ma taliztam egy ... mondjuk úgy szakmabelivel az utcán, rögtön kérdezte, h "éééés., mikor mész vissza dolgozni"? Mondtam, h nem megyek egyelőre... mittomén, hagyjon békén, nem akarok, eszemben sincs egyelőre Kép
Esés Kép az a takarós megnyugtatás érdekes.

Anita, nekem meg azért szokott elszállni irományom, mert Hami kikapcsolja a gépemet Kép
Nemtom hogy állunk a foggal, mondom, a nyügi elszállt, szal bizti nem a fogtól volt, hanem a fronttól, mint máskor is. Néha nyúlkál a szájába, de... nemtom.. lehet, h mire hazajövünk a nyaralásból, már 2nél több fogas Hami lesz, de most még 2fogas Kép
Anya-mondás Kép Az Anita meg külön tetszik Kép Nagyon ügyi, h visszapakolja a játékait!
Felmosóvíz kiborítás: nekünk is volt olyan, h Hami kiborította itt a szobában, de úgy, h ő nem lett olyan Kép aztán meg órákig száradt, mert nem tudtam rendesen felitatni (na jó, ez túlzás, de sokáig Kép )

Zsófi, Bence nagyon vagány! Kép

Klarissza, nagyon édi Laca, hogy a babát tologatja Kép

Veraaaaa, gratula a foghoz is, meg a kúszáshoz is, ez utóbbinak külön nagyon örülök!!! Ügyesek vagytok! Kitartást a költözéshez!!!

Brigi, Csapban pancsis Bömbi tündéri, rövid hajjal kicsit más az arca, de nagyon aranyos!!!

Marcsi, szülés előtt én is megtanultam az intim tornát - kazettáról, utána is csináltam, sőt azóta is, de nem olyan nagy lelkesedésssel, pedig kéne, mert jó Kép

Panu, nagggggyon ügyi Lizi Kép de őszintén szólva én már számítottam erre! Kép amikora taliztunk, akkor is olyan magabiztos és ügyes volt. Mostmár csak egy tali kéne, hogy meg tudjam szemlélni - de részünkről csak aug 2. fele jó, mert vasárnap elmegyünk 2 hétre.

Képzeljétek, ma voltunk anyóséknál és Hami felfedezte a lépcsőt: olyan simán mászott fel rá, mintha mindig ezt csinálta volna, pedig most találkozott először lépcsővel testközelben Kép (persze 3.on lakunk, de a lépcsőházban nem engedtem szabadon).

Pussszancs
Ann
annann

ÉÉÉÉÉÉÉS még ma is tudok irni!KépKépKép
Na jó, azért ne essetek extázisba az örömködéstöl ti seKép

Hát, én akkora balfék vagyok,már július 11-n kijött Ádám alsó 2-es fogának a csücske. Aztán szépen visszament vagy mifene, duzzanat van csak, fehérség eltünt. De nem is engedi,hogy nézzem, szabályosan szájzár, ha közelitek felé. Ma tök véletlenül ránéztem a FELSÖ fogsorára, a jobb kettes kinnt van, a bal meg már csikban...Jó kis anya mi, alól várja, aztán felül jön ez a fog...
Jó nagyot röhögtem magamonKép

Panu, megelöztél a beirással,mert én is ezt akartam irni:Ádám jár!!! 2 napja kezdte az igazi gyaloglást, idáig 4-5 lépés volt a táv, de csak nagyon dideregve még. 2 napja elkezdett egyszerre 10 lépést is megtenni,most meg már oda-vissza cikázik a lakásban,udvaron,utcán, amennyit csak bir, gyalogol...
Ja, és Panu tud ö rendesen is mászni, a szobában, csak nyáron általában én is rövidgatyót adok rá melegben,és ilyenkor csinálja ezt a fekvötámaszos-mászástKép

Gabi, ahogy irtad,hogy Zsolti tudja a lámpát,stb..én is megkérdeztem Ádámkámat, és másodjára már magától nézi és mutatja a kezével,most már minden szobában profin tudja,hol a lámpa!! És ha mondom,hogy Pfúj de büdös ez a pelenka (kakisKép),ö is pfü-pfü-zikKép

Ma pedig uszodában voltunk, bevittük magunkkal, háát valami isteni volt, ahogy élvezte!Sikongatva csapkodta a vizet, vagy fél órán át bennt voltunk vele a medencében, alig tudtam kiszedniKép 1 éves korú mamáknak ajánlom,hogy próbálkozzanak csak az uszodával, ha van rá mód, nálunk most nagyon bejöttKép Amikor elöször vittük még kissebb volt, és az idö is hidegebb, lehet azért nem esett jól a viz. De most...Mindenki nevette a mi kis sikitzó vizimádónkat. Még a csúszdát is kipróbáltuk (babaméretü csak), nagyokat kacagott azon isKép

Ádám is nagyon sokmindent megeszik a mi kajánkból, ebédre ma zöldbabfözit kapott sülthusival, utána elment aludni, alvás után meg látta,hogy mi is eszünk, hát betermelt a krumplipüré-rántotthalból is...És valami eszméletelen mennyiségü sajtot képes megenni, ha meglátja a boltban képes ott is kérni. (van rá egy spéci szava:Nye-nye-nye, akkor tudom,hogy kér valamit).Ja, és megismeri a joghurtos dobozt már ha kiveszem a hütöböl, kezdi a nyenyézést. És a legnagyobb döbbenetemre, a zöld paprikát csak úgy magában is megeszi, de nem is csak egy falatot, egész rendes szeletkéket...Mindenevök vagyunk,majdnemKép

Bocs,most csak ennyit irtam,a képek nagyon szupik, Laca, Bömbi, Bence, Barni aranyosak !!!

Sziasztok,
Barbi

Kép

Kép
Kép
barbi

Boci iszonyú nagyot nőtt mióta nem találkoztunk, akkor még 9 hónapos volt, "szépsége" töretlen Kép

Barni se lehet rossz alvó Kép

Bömbi nekem így jobban teccik!!!! Brigi mikorra vagy kiírva? A barátnőm is terhes, ő 14 hetes most.

Lépegető Lizi Kép Anyája felkötheti a gatyáját, bár, aki tornára jár jó kondiban van a rohangáláshoz Kép Én is alig várom már ezt a fejlődési mérföldkőt!!! Gratula Lizinek!

Ádámka biztos nagyon aranyos lehetett az usziban. (Laca is hangos extázisba esett indig a medencéjében.) Ádibádi nem próbált vizet inni?
klarissza

Sziasztok!

Egy pár sorra jöttem csak. Hétvégén nem leszek.
Robóka kezd "elromlani", igazi rosszcsont lett belőle. Valahogy anyával mindent lehet csinálni, legyen az szó hisztiről, vagy bármi rosszaságról. mások előtt pedig jótündért játszik, el sem hiszik róla, hogy velem itthon milyen.
Lehet a fogzás hozta ezt ki nála. Enni is nagyon rosszul eszik, sőt az etetőszékébe már meg se marad.
Ne is akarok itt panaszkodni, csak kicsit magam alatt vagyok emiatt...

Képekről:
Ngyon édesan pancsizik Ádi anyukája és ari Ádi ahogy kintről figyeliKép, aranyosan alszik Barni a nagyágyon, nekem legjobban Bömbi képei közül a járós tetszik nagyon, csini lett a frizurájaKép, Laca sorozata lenyűgöző, olyan kis értelmesen játszikKép, és természetesen Bence is nagyon aranyos, különösen a feltalálós kép jön beKép.

Aztán tessék nyugodtan feltenni még képeket, mégha Hagnosznak szakála is nől miattaKép.Nagyon szeretem őket nézegetni, jó látni , hogy a szemünk előtt nőlnek nagyraKép.
Ömlesztve:
Még annyi, hogy gratula Lizi járásához és Brigi vigyázz nagyon magadra és a pindurkára!Kép.
Hami is csuda ügyes, hogy lépcsőzik, nálunk sem volt két foknál nagyobb lépcső, és meglepően dszépen mászott fel Robó, mikor vendégségeben voltunk egy "lépcsős" házban.
Ja és Barbi nálunk is szájzár van, amióta fogat növeszt Robó, nem engedi ám megtekinteni.Neki is fent bújik.

Bocsi, hogy össze vissza írok, de nem sok időm van, Robó is itt lóg rajtam.

Mivel hétfőig nem jövök:

NAGYON SOK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK: ÁDIBÁDINAK, BENINEK ÉS BÖMBINEKKép Kép Kép.
(egy-egy torta nékik)

Kép

Anita
anita77

Sziasztok Lányok!

Én sem jövök egy darabig, igy a legfontosabb dolgom, hogy nagyon boldog szülinapot kivánjak a mi kis egyéves csapatunknak: Ádibádinak, Benének és Bömbinek, akit lassan már nem is lehet ilyen kisbabás névvel illetni. Hiszen már rövid hajjal gyalogol...Kép Kép Kép
Szóval BOLDOG SZÜLINAPOT fiúk!

<font color="119911">KÉrdeztwetek sokmindent a múltkori irásommal kapocsolatban, most megjárjátok, mert válaszolok. Kép Kép Azért jól esett meg kell hagyjam.
Szóval Boti eszik, igazi haspók, mindent és sokat. Szerintem azért nem hizik, mert hihetetlen sebességgel és állandóan mozog, teper ide-oda, mindent lerámol, közben dumál ezerrel. Én nem aggódom a súlya miatt, azért vannak ott hurkák, de tényleg nem kórosan kövér az igaz.
Elvileg egész napra megyek vissza dolgozni, de nem szeretnék minden nap ténylegesen 8 órát bent lenni, söt heti 5 napot sem. Még majd meglátjuk, hogy hogy tudom megszervezni, mert sajna 4 napra raktak nekem órákat. Persze napi 2-3at csak, de ha már bemegyek nehéz eljönni. A régi helyemre megyek vissza, csak új beosztásba. Az az igazság, hogy nagyon sok munka bejött mióta itthon vagyok, nyert eu pályázatok végre, és nincs ember, nem lehet veszni hagyni a lehetöséget. Valahol ugy érzem egyébként, hogy Botinak nem fog rosszat tenni, mert annyira eleven, hogy igysem ugysem birnám ezt igy sokáig. Az meg neki sem jó...de hát ez csak spekulálgatás, meglátjuk, hogy hogy fog müködni az egész. Estétöl reggelig szopizik egyébként, ugy 3-4szer, ilyen szempontból a bölcsi nem fog zavarni.
Ann, én is meglepödtem ezen a takarós eseten, de hát ez van. Mondjuk ez a takaró a nagy kedvenc, hangosan nevet ha meglátja és amúgy is ezzel alszik el. Nem hiszem, hogy baj lenne, hogy igy vigasztalódott meg, amúgy nagy bújós, csak meglepödtem.
Marcsi, persze, én is tudom, hogy azért csinálja azt amit nem szabad, mert az az izgi és ismeretlen. De tegnap pl. kb 15ször csukta rá a szemetes tetejét a kezére. Amint arrébb mentem egy lépést vagy nem 100%ig vele foglalkoztam, hanem megpróbáltam kaját csinálni pl, akkor tepert a szemeteshez...egyébként puha tetje van, ugyhogy nem árt neki, csak hát nem kéne benne turkálnia. Másrészröl meg persze nagyon tetszik, hogy eleven érdeklödö és felfedezö kedvü, igazi rosszcsont, olyan fiús. Büszke vagyok rá, hogy ilyen, csak néha nehéz az ébrenléte teljes ideje alatt árgus szemekkel figyelni, hogy mit tesz tönkre. (pl elkezdett felmászni a könyvespolcra, ez ellen nem segit hogy az also polcokról elpakolok)</font>

Klarissza, a csajos sorozat tündéri! Meg a szöveg is hozzá Kép

Lizinek és Ádibádinak meg nagy-nagy gratula az önálló járáshoz. Mennyi idö telt el a felállás és az elindulás között nálatok?

Na megyek visszafekszem, ez mégsem normális, hogy alvás helyett itt netezem...csak holnap elutazunk egy hétre és elötte még akartam rni.
Sziasztok,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Látom mindenki "lelép" a hétvégén.
Ezek után gondolom nem fogtok meglepődni azon, hogy mi is Kép
Úúúúúúgyhogy:
Boldog első szülinapot Ádám és Bene!
Bömbit majd a napján ;)

Indulunk is.

Kellemes 7végét midenkinek.

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Sziasztok!

<font color="119911">Na, én majd holnap a napján köszöntök, mi csak egy napra tűnünk el. Kép Az én táblámból hiányoznak Bömbiék. Kép Biztos régi tábla. Na, majd javítom. Kép
Marcsi ha hazaértek dobjál már egy sms-t légyszi, mert megdumcsizandónk lenne az állatkerttel kapcs. KépKép Köszi! A számom:
30/9948512.
Minden utazónak jó utat és szép hétvégét!</font>

KépKépKép
zit

Sziasztok Kép

Barbi, tessék jobban figyelni azokra a fogakra! Kép Haminek én az előbb ellenőziztem, de semmi Kép (illetve ugye 2 van!)
Uszi tök jó lehetett, én is szeretném majd vinni, csak amikor Hamcsi 1 éves lesz, pont tél lesz... izé ősz.

Anita, ne szomizz, majd megjavul, de sztem rosszcsont Robóka is nagyon tündér!!! Egyébként szerintem is a foga lehet + a hülye időjárás Kép

Edit, remélem, nem értetted félre, sztem sem baj, h úgy vigazstalódott meg, kell is a gyerekeknek lassacskán valami, ún. átmeneti tárgy, ami megvigasztalja (jelzem: Haminál egyelőre ilyen nem mutatkozik...), csak az volt fura, h miért az kellett, amikor ott voltál te. Lehet, h gyakorolja a nagyfiúságot Kép

Egyébként én is elköszönni jöttem, megszabadultok tőlem 2 teljes hétre. Holnap reggel elhúzzuk a csíkot a Velencei-tóra és 14-ig nem is jövök (azért ezt ne vegyétek 100%ra, mert éppen benézhetek, de a lényeg, h nem leszünk itthon). Egyébként még marha sok dolgom van, mosás vasalás, berakv még semmi nincs és ez már kezd egy kicsit ciki lenni - főleg ha nem akarok egész éjjel fent lenni.
Én is szeretném felköszönteni a szülinaposakat:

Ádibádi, Bene, Bömbi, Barni, Beni és Dávid BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Kép
Szeretném látni az ilyen volt, ilyen lett rovatot Kép, bár pl. sapkás újszülött Ádibádi nagyon előttem van Kép
Legyetek jók, élvezzétek a jó időt, mert az lesz ám!!!
Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!
Holnap szerintem én sem fogok tudni jönni, ezért: Sok Boldog 1. Szülinapot Ádinak és Benének!
Kép

Brigi és Bömbi
bombomanyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?