Helló Lányok!
Kora! Sajnálom, hogy nem jöttök holnap, de talán a jövőhéten összefutunk majd, mert mi is tervezünk menni kedden is.
Emma nagyon szeret motorzni, bár sokszor csak "odafelé" bírja, és vissza cipelni kell. (a motort is
)
Babakocsi témában én is:
Nekünk ez a 3. kocsink, kissé rigolyás vagyok na. Az első egy nagy dög volt, aztán kissebbet akartam, de túl kicsi lett... Annyira, hogy 8 hónaposan már igen szűk volt. Eladtam. Aztán jött a mostani, ez a Peg Perego Pliko P3. Nagyon szeretem. És Emma is! Ma voltunk a piacon, és így overálba beöltözve még épp belefér a lánykám, de azthiszem ez az utolsó tele... Nem is baj, jövő télen már úgysem kell babakocsi. Remélem. Na jó, a másodiknak igen.
Áloms nagyon ügyi az üléssel!!!! Bízom benne hogy mostmár rendbejöttök végre!!!!
Gabi! Jönnétek holnap ti is? Jó lenne, főleg mert mi sem voltunk ezen a klubbon, csak a játszón hallottam róla, meg itt, és gondoltam megnézzük.
Emmának is volt olyan időszaka amikor egyáltalán nem bírta az orrszívást, most még csak újra barátkoznak, de már jól haladunk. Mondjuk nem bánnám ha nem lenne rá szükség egy jó darabig!
SZóval kitartás!
Ma többek közt azért nyargaltunk ki ebben a klassz időben a piacra, hogy egy meleg cipőt szerváljunk Emmának, és nem volt!!!!
Kövezzetek meg, de elkeseredésemben vettem egy kis gagyi, gondolom kínai csizmát, tűzoltásnak, aztán majd a hétvégén Apával a nagy Budapesten beszerezzük a tutit!
Az Asso cipő amúgy nekünk bejött, olyat kerestem először, de majd hétvégére hoznak csak.
Mérnökasszony! Értem mostmár hogy lett Zalánból Réka.
Amúgy ha ilyen nehezedre esik a munka, nem tudnád hamarabb befejezni? Ez az ingázás mindenképp rossz, nem hogy nagy pocakkal.
Én apukám dzsekijét hordtam a végén, és hiába volt hideg és tél, kizárólag a sportcipőmet tudtam felvenni, úgy be volt vizesedve a lábam. Jól néztem ki!
Összekapom magam, aztán ha felébred Emmám, megyünk Pestre...
Este bekukkantok!